Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Maj 2026, 23:05:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: EU - Za ili Protiv?
Za
57.3%  (114)
Protiv
42.7%  (85)
Ukupno glasova: 199
Idi dole
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU - Za ili Protiv  (Pročitano 84277 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 242
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ko će imati najviše koristi od ulaska balkanskih država teško je reći ali je EU jedan širok svijet i nama balkanskim državama će ulazak u EU dobro doći jer će nam pomoći da se izvučemo iz ove "balkaniziranosti" koja je nastala raspadom Jugoslavije.
IP sačuvana
social share
Muhammed, alejhi-selam: "Najbolji čovjek je onaj ko koristi ljudima, najlošiji je onaj ko im štetu nanosi."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
danilo
ne razumeju oni to. to su za njih Shpanska sela
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Zato i treba razgovarati. Oko EU se prave nepotrebne mistifikacije, na zalost ova drzava se nije dovoljno potrudila da objasni obicnom gradjaninu kakve on i njegova porodica imaju koristi od ulaska u uniju.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 226
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
dao sam primer, i rekao da nisam za to, sa tvojom inteligenciom si to trebao shvatiti

Eto vidis ti kazes zelis u EU da bi bez carine kupio TV, a ja kazem da ako drzava krene da resava svoje probleme ti bi taj TV jeftinije platio u Srbiji, i to tako sto bi drzava trebala da omoguci i podstakne otvaranje fabrike televizora(bilo da je se radi o Samsungu,Sony-u ili nekom Srbinu koji zeli da otvori fabriku), pa tako zaposli npr 100 radnika, na taj nacin smanji siromastvo i nezaposlenost, a omoguci tebi i ostalim gradjanima da kupe plazma TV

A za vize sam vec rekao(da prosecni gradjani nece imati para da bilo gde putuju sa vizama), sto se mene tice, ja sam obisao sve zemlje sem Rumunije u okruzenju a voleo bih da obidjem ceo svet, ali sam za razliku od mnogih koji toliko vape za vizama, video i sve lepo sto se ima videti u Srbiji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jedna od stvari koja bi išla u paketu sa EU je da Brisel odredi šta će čitava država radit, naprimjer proizvodit paradajz i papriku.
IP sačuvana
social share
Muhammed, alejhi-selam: "Najbolji čovjek je onaj ko koristi ljudima, najlošiji je onaj ko im štetu nanosi."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 
Zato i treba razgovarati. Oko EU se prave nepotrebne mistifikacije, na zalost ova drzava se nije dovoljno potrudila da objasni obicnom gradjaninu kakve on i njegova porodica imaju koristi od ulaska u uniju.

Smile
to je kljucno!
vise razgovora sa primitivnijim slojevima.
za sada se samo protivnici EU njima obracaju, ali to je pogresno!

dzambo,
investitori nece da finansiraju u nesto u sta nemaju poverenje i neki vid kontrole.
ako si u EU, onda je to garancija da neces praviti sranja.to se investitorima svidja i toje to.
primecujes da demokratski blok ide ka tome sto ti govoris.

Citat
ali sam za razliku od mnogih koji toliko vape za vizama, video i sve lepo sto se ima videti u Srbiji
Smile
lepo receno!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
dao sam primer, i rekao da nisam za to, sa tvojom inteligenciom si to trebao shvatiti

Eto vidis ti kazes zelis u EU da bi bez carine kupio TV, a ja kazem da ako drzava krene da resava svoje probleme ti bi taj TV jeftinije platio u Srbiji, i to tako sto bi drzava trebala da omoguci i podstakne otvaranje fabrike televizora(bilo da je se radi o Samsungu,Sony-u ili nekom Srbinu koji zeli da otvori fabriku), pa tako zaposli npr 100 radnika, na taj nacin smanji siromastvo i nezaposlenost, a omoguci tebi i ostalim gradjanima da kupe plazma TV

A za vize sam vec rekao(da prosecni gradjani nece imati para da bilo gde putuju sa vizama), sto se mene tice, ja sam obisao sve zemlje sem Rumunije u okruzenju a voleo bih da obidjem ceo svet, ali sam za razliku od mnogih koji toliko vape za vizama, video i sve lepo sto se ima videti u Srbiji
aloooo   eeeeej   pa ne moze jedna drzavica da ima sve industrije ovog sveta. trazite i industruju automobila i televizora i kompjutera i voca i povrca i industriju mesa i alkoholnih pica. jes ti normalan? pa ne moze ovolicna drzava da to podrzi. Holandija je profitirala na cvecu ( Smile )
pa nece ti niko sa strane otvoriti fabriku, ako ti nemas njihove zakone i standarde. eeee s kim ja pricam  Smile
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dzambo, do ulaska u EU građani će biti ili prosječno situirani ili mrtvi. Tako da će moći putovati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

Dzambo,

Bilo bi sjajno da Srbija postane zemlja u kojoj veliki strani investitori ulagati u razvoj srafciger industrije. Da bi se to desilo ova zemlja mora da unapredi svoje zakone, da demonopolizuje gradjevinsko zemljiste.

Investitora takodje zanima da li je zemlja u Evropi u koju ce da ulaze kandidat za clanstvo EU (sto ukazuje da unapredjuje zakone) i NATO (sto ukazuje da ima medjunarodne garancije za bezbednost). Ako hocemo nova radna mesta i investicije ova zemlja mora itekako da radi na polju ekonomske, politicke i vojne integracije. U suprotnom investicije ce ici kod drugih a ne kod nas.

Bitno je i da Srbija sto pre zavrsi sve poslove koji ce nas staviti na belu listu Sengena  i omoguciti gradjanima ove zemlje da putuju bez ponizavajucih cekanja za vize. Manje je vazno da li ce i koliko ljudi ici, bitniji je osecaj da to mozes da uradis kada god hoces, da te niko ne ogranicava i da nema ponizavanja.

« Poslednja izmena: 03. Jun 2007, 01:32:04 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Sa ovim standardom možeš da putuješ samo kao slepi putnik u teretnom vagonu.
Dzambo, do ulaska u EU građani će biti ili prosječno situirani ili mrtvi. Tako da će moći putovati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Maj 2026, 23:05:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.