Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Maj 2026, 13:58:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: EU - Za ili Protiv?
Za
57.3%  (114)
Protiv
42.7%  (85)
Ukupno glasova: 199
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU - Za ili Protiv  (Pročitano 84209 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Zivece Srbija od patriotizma,Kube i Belorusije,valjda od svoji tradicionalnih prijatelja
zaboravio si Somaliju, Ugandu, Obalu Slonovace, Ekvador, Niger, Irak, Cile i tako te pojave  Smile   Smile
bice Ruska provincija

nesto na taj fazon  Smile Smile

sta ce nama EU,gde su skocentrisani tradicionalni srpski neprijatelji,tako im je porucio tata iz Haga,tako i oni vide Srbiju koroz 25godina,pa tata valjda najbolje zna  Smile ,jos kada bi pridobili Karlovac,Karlobag,Ogulin i Viroviticu,srca bi im bila puna,ispunili bi svoje "patriotske" zadatke koje stizu iz Haga i tata bi onda bio spokojan  Smile  Smile  Smile  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
ne treba njima ono sto je moderno, ne razumeju oni to, ali su vrlo "bistri"  Smile Smile kada treba nekog etiketrirati kao stranog placenika. Jebo te zar se to jos uvek koristi. Stvarno nas ima svakakvih  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1209
Zastava Nediceva Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6030
Против!
IP sačuvana
social share
На овоме свету могу да кажем што се дешава то није истина...мислим на овоме свету, што бих нагласио..да...пропаганда, што већина кажу, о овоме..није истина.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ma ja sam obican predstavnik svoje (de)generacije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

Zivece Srbija od patriotizma,Kube i Belorusije,valjda od svoji tradicionalnih prijatelja
zaboravio si Somaliju, Ugandu, Obalu Slonovace, Ekvador, Niger, Irak, Cile i tako te pojave  Smile   Smile
bice Ruska provincija

nesto na taj fazon  Smile Smile

A Severn Koreja? pa oni su vrh.

A Ruse mi ne dirajte, pa ko ce da nas jebe u zdrav mozak, ako ne braca.

Nece ni postojati. Bice jedna drzava zvace se Siptarija.

Smile Smile Smile s vama ne vredi
IP sačuvana
social share
  Veliki Duhovni Vodja A.LJ.K.-a        

"Smrt ljigama"                                                           
@2007 Co., LTD. All rights reserved.         
This is oficial moto of A.LJ.K. internacional organisation 
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6630
Ok da od tebe cu da ucim kako oni stoje prema zapadu...neka meni je lijepsa ova glupost njemacka nego pamet koju mi ti zelis prosipati..

Niko tebi ne želi prosipati pamet , ja kada sam govorio o Kini , govorio sam o jednom ozbiljnom trgovinsko - ekonomskom partneru , sa ogromnim privrednim potencijalom . To su uvideli i SAD i EU , iz koje dolazi najviše greenfield investicija u Kini . Slična situacija je i sa Rusijom , oni koji se dobro razumeju u ekonomiju znaju da privreda nema granica .
Elem , za tebe i ostale stručne poznavaoce ekonomije , jedno interesantno zapažanje . Pre dva meseca na Ekonomskom fakultetu Božidar Đelić održao je predavanje studentima povodom promocije njegove knjige " Kada će nam biti bolje" . Predavanje na kome su prisustvovali i dekan EKOF-a i nekoliko uglednih profesora , bilo je veoma posećeno . Đelić je izneo svoj ekonomski plan razvoja Srbije , u kome je istakao veliku neophodnost dolaska stranih direktnih investicija , jer državni investicioni kapaciteti nisu nažalost dovoljni kako bi obezbedili značajniji rast društvenog proizvoda . Pri tome je istakao da je prioritet nove i svih budućih vlada , da razvijaju prijateljske i parterske odnose sa svim onim zemljama koje žele da ulažu u Srbiju , ističući i gore pomenute Kinu i Rusiju .
To što vi i nekolicina neobrazovanih pojedinaca frfljate pa stavljate gore pomenute zemlje u skup sa Belorusijom , Kubom , Ugandom , Venecuelom , pokazuje svu vašu licemernost i defetizam prema sopstvenoj zemlji (mada ne znam neki ovde i nisu iz Srbije , njih i ne računam).
Srpski nacionalni interes se brani punim ustima naroda , zdravom i mnogobrojnom decom , obrazovanim i progresivnim mladim ljudima , a ne puškama , građanskim ratovima  i  kriminalom .
Žao mi je što ti i tebi suprotni ne razmišljate zdravo , što ovde samo izdrkavate vaše neizstresane hormone , umesto da diskusiji date jedan sasvim konstruktivan pečat .
Na kraju , ti bi ponajmanje trebao da se javljaš , jer dok su takvi kontejneraški gastarbajteri navodno "radili " 90 - tih napolju , obični građani ove zemlje su grcali od zime i gladi u ovoj jadnoj napaćenoj zemlji, s jedne strane zgrabljeni u kandžama nesposobnog i kriminogenog režima , a sa druge strane kao dodatne kazna grehova ovih , i od međunarodne elite .
Prema tome , ako ćemo normalno da pričamo i iznosimo svoje stavove , radimo to argumentovano i zdravorazumski , a ne kao većina ovde , poput predškolskih klinaca .

IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ne sanjaj svoj život, živi svoj san!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 325
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Значи, сваки уцењивач је у праву, ако пристанеш на његове услове?
na sta konkretno mislis?

На принцип неслободе, за који се суштински залажеш, по коме је јачи увек у праву.
Ne,naprotiv, ja se zalazem protiv ideologije smrti , siromastva i gradjanskih ne sloboda,uzdizanja zlocina i zlocinaca za koje se zalaze SRS,koja je spaljena 5.oktobra,a koja preti da se ponovo vrati!!!!Nije jaci uvek u pravu,slazem se,ali u nasem slucaju se nase isterivanje pravde obilo nama,ali samo nama,o glavu,valjda smo naucili nesto iz tolikih sopstvenih neuspeha i gresaka!!!Umetnost je biti dobar diplomata!!!A mi smo uvek imali veoma loshu diplomatiju!!!!Nemoguce da je jedna mala Srbija pravednija od cele Evrope,tesko je u to poverovati!

« Poslednja izmena: 30. Maj 2007, 00:27:16 od petar_86 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
za !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6630
Citat
Umetnost je biti dobar diplomata!!!A mi smo uvek imali veoma loshu diplomatiju!!!!!

Hm , po tvom tvrđenju verujem i da su i Jovan Ristić , Stojan Novaković , Slobodan Jovanović , Nikola Pašić , Jovan Dučić u toj grupi ...
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ne sanjaj svoj život, živi svoj san!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 325
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Markoski slazem se sto se tice Kine,ali mi sada treba prvenstveno da se okrenemo toj integraciji sa EU,i da se konacno, konkretno nastave pregovori,da konacno krenu velika strana ulaganja,koja su jedini spas za ovu nasu propalu privredu,a preduslov stranih investicija je donosenje dobrih evropskih zakona koji treba da definisu prava i obaveze stranih ulagaca i sto je najvaznije zakona koji se im dati sigurnost,dok se to ne desi nema nista od nas....Znate li da da je Slovacka,posle dobijanja predloga zakona od Eu,usvojila te evropske zakonea da ih nije ni prevodila,nisu cak ni videli sta sve u njima pise,pa vidite gde je ta ista Slovacka danas,koliko je ispred nas...Ne treba da gledamo tu EU kao neku ideologiju,podeljenost na evropejce i neevropejce,vec na nesto sto ce nam svima sigurno omoguciti da radimo i pristojno zaradimo,a to je nas veliki interes!!!I niko ne moze da kaze da to nije nacionalni interes broj 1  !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Улагања по принципу ако неко за два тендера не купи фирму, иде фирма опод стечај, тј. дај шта даш.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 706
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N80
Ok da od tebe cu da ucim kako oni stoje prema zapadu...neka meni je lijepsa ova glupost njemacka nego pamet koju mi ti zelis prosipati..

Niko tebi ne želi prosipati pamet , ja kada sam govorio o Kini , govorio sam o jednom ozbiljnom trgovinsko - ekonomskom partneru , sa ogromnim privrednim potencijalom . To su uvideli i SAD i EU , iz koje dolazi najviše greenfield investicija u Kini . Slična situacija je i sa Rusijom , oni koji se dobro razumeju u ekonomiju znaju da privreda nema granica .
Elem , za tebe i ostale stručne poznavaoce ekonomije , jedno interesantno zapažanje . Pre dva meseca na Ekonomskom fakultetu Božidar Đelić održao je predavanje studentima povodom promocije njegove knjige " Kada će nam biti bolje" . Predavanje na kome su prisustvovali i dekan EKOF-a i nekoliko uglednih profesora , bilo je veoma posećeno . Đelić je izneo svoj ekonomski plan razvoja Srbije , u kome je istakao veliku neophodnost dolaska stranih direktnih investicija , jer državni investicioni kapaciteti nisu nažalost dovoljni kako bi obezbedili značajniji rast društvenog proizvoda . Pri tome je istakao da je prioritet nove i svih budućih vlada , da razvijaju prijateljske i parterske odnose sa svim onim zemljama koje žele da ulažu u Srbiju , ističući i gore pomenute Kinu i Rusiju .
To što vi i nekolicina neobrazovanih pojedinaca frfljate pa stavljate gore pomenute zemlje u skup sa Belorusijom , Kubom , Ugandom , Venecuelom , pokazuje svu vašu licemernost i defetizam prema sopstvenoj zemlji (mada ne znam neki ovde i nisu iz Srbije , njih i ne računam).
Srpski nacionalni interes se brani punim ustima naroda , zdravom i mnogobrojnom decom , obrazovanim i progresivnim mladim ljudima , a ne puškama , građanskim ratovima i kriminalom .
Žao mi je što ti i tebi suprotni ne razmišljate zdravo , što ovde samo izdrkavate vaše neizstresane hormone , umesto da diskusiji date jedan sasvim konstruktivan pečat .
Na kraju , ti bi ponajmanje trebao da se javljaš , jer dok su takvi kontejneraški gastarbajteri navodno "radili " 90 - tih napolju , obični građani ove zemlje su grcali od zime i gladi u ovoj jadnoj napaćenoj zemlji, s jedne strane zgrabljeni u kandžama nesposobnog i kriminogenog režima , a sa druge strane kao dodatne kazna grehova ovih , i od međunarodne elite .
Prema tome , ako ćemo normalno da pričamo i iznosimo svoje stavove , radimo to argumentovano i zdravorazumski , a ne kao većina ovde , poput predškolskih klinaca .

Verujem da retko ko sa ovog foruma bi imao nesto protiv EU da su ti odnosi kako rece gore citirani prijateljski i partnerski....Medjutim

Odnosi Eu prema Srbiji su uglavnom kolonijalni,ucenjivacki itd,itd.....E tu dolazi genetika do izrazaja.Ne postoji istinoljibiviji i pravdoljubiji narod u svetu od Srba.Parolu "NIKAD ROBOM" nisu izmislili ni 27.marta 41 ni crtaci stripova o Mirku i Slavku vec je to vekovni narodni izraz,opisan u skoro svim knjizevnim (usmenim i pismenim)delima od Svetog Save naovamo.....
Prica o zlatnim kasikama i tanjirimA na srpskom dvoru u vreme mracnog srednjeg veka ne bi bio nikakav argument da nije npr postojao i clan zakona Dusanovog koji kaze otprilike:"Rob koji stupi na tle Srbije ima se smatrati slobodnim covekom"
Srbi nikad nisu imali robove niti su bili robovi,a najmanje necija kolonija.

Onog momenta kad budemo ravnopravni partneri a ne "ravnopravni" ja cu biti....

A sad jedan test koji mozete svi uraditi...

1.Uzmite u ruku neku knjigu Narodnih umotvorina i poslovica
2.Postavite pitanje sebi npr "Zasto u Evropu"
2.Nasumice otvorite stranu procitajte sta pise i analizirajte...

Ja sam probao......Prvi put je bilo:"Videla zaba de se konj potkiva te digla nogu". Drugi put:"Poturica gora od Turcina"
Bojeci se da ne bude previse treci put nisam ni pokusao....
IP sačuvana
social share
Кроз ватру и воду дигнуте главе, стазама Победе, Части и Славе!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Maj 2026, 13:58:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.