Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Maj 2026, 00:26:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: EU - Za ili Protiv?
Za
57.3%  (114)
Protiv
42.7%  (85)
Ukupno glasova: 199
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU - Za ili Protiv  (Pročitano 84005 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 749
OS
MacOS X
Browser
Safari 419.3
eu.. kaj me zasmejavate... ak uđe kroacija sa domoljubivim ubicama uci ce i srboćetnici. prosto ka lanjski grah, kak vi spikate. ne uđemo mi, nećete ni vi. mozete decki dubit na glavi, izigravati saborskog hudinija, ak su one debele svajne iz eu parlamenta resil da vas i nas odkantaju, naši i vaši časnici mogu im lizati cipele sve do brisela niš nam vredi. kak to ne mozete skontati nije mi jasno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
eu.. kaj me zasmejavate... ak uđe kroacija sa domoljubivim ubicama uci ce i srboćetnici. prosto ka lanjski grah, kak vi spikate. ne uđemo mi, nećete ni vi. mozete decki dubit na glavi, izigravati saborskog hudinija, ak su one debele svajne iz eu parlamenta resil da vas i nas odkantaju, naši i vaši časnici mogu im lizati cipele sve do brisela niš nam vredi. kak to ne mozete skontati nije mi jasno.
Pa za kaj ste se ujko klali? Sada treba i da se odgovara. Sto 'vasi', sto'nasi'.
Debele svajne u europi kazu, to nisu ni vasi, ni nasi, to su ubice i nemojte ih donositi u nase dvoriste.
I kod vas se vode akademske diskusije, posto se nagradjivali vase koji su ubijali Srbe.
Sada ih ne mozete ubediti da ce morati malo u lancima.
Vi ih ne mozetee ubediti, a oni se ne mogu nacuditi! Nekada bila cast ubiti srbina a sada se odgovara.
Kuda ide ovaj svet? Tako da ujko, pored nasih likova imate i vi vase, sa kojima one debele svajne nece.
U tome je problem. I zamisli koliko su necivilizirani? Nece sa ubicama. Pa to je nevidjeno. Kazu svajne: sudite im Smile Smile Smile,
pa nam se onda obratite.
Sada imamo sve kad racunas, Petu Yugoslaviju, samo malo izmenjenu. U mesto Slovenaca, stavili nam Albance.
Pa sada kaze: Hajde malo bratstva i jedinstva pa da vidimo, ko se vise voli?
Kao sto vidis ujko, ostadosmo sami van europe.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Milosavljević: Srbija stoji

Beograd -- Predsednik Privredne komore Srbije Slobodan Milosavljević kaže da je Srbija zaustavila "svoju evropsku priču".

Privreda ima najviše problema zbog toga što se oteže s formiranjem Vlade jer je praktično od sredine prošle godine sve zaustavljeno, odluke se odlažu. "Mi stojimo, ali drugi napreduju, izjavio je Milosavljević.

Milosavljević za novosadski Dnevnik konstatuje da je u Srbiji, naročito poslednjih meseci, suviše vremena protraćeno. "U međuvremenu, naši susedi koriste sve šanse koje im se ukazuju, a Srbija je jedina zemlja koja je zaustavila svoju evropsku priču i s tim treba što pre prekinuti", kaže on.

"Uz to, tehnička vlada donosi mnogo odluka, uključujući trošenje sredstava iz Nacionalnog investicionog plana, čime se stvaraju obaveze; nekome daje, a drugom uskraćuje posao", kaže on

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iNat
Evo ga još jedan što se teleportovao iz vremena Turaka.

EU priznaje da ima nefleksibilno tržište rada, što posledično dovodi do nepravedne nejednakosti i hierarhije. Zbog toga sam pomenuo sluge i robove – kao metaforu.

@RufusBG
Ko si ti da vređaš bilo koga na ovom forumu? Ako nemaš konkretan argument, mani se komentara mojih postova. Nemoj bre da mi staješ na muku Smile
Hvala
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 584
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia N73
Ma nek oni nama ukinu vize,da mozemo da se setamo gde hocemo,a ulazak u EU...sta je to,koga to zanima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Oni koji još tvrde da ne treba da težimo EU,definitivno ne žive 21.vek... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iNat
Naravno!
Problem je u tome, što neki na ovom forumu veruju da - težiti EU znači: "Prevari i Preziri Samog Sebe." To ni evropski nacionalisti ne očekuju od nas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Oni koji još tvrde da ne treba da težimo EU,definitivno ne žive 21.vek... Smile
Ne varaj se da su ljudi svesni sta pricaju.
Ovde politicari prve polovine 20-og veka su na vlasti i strogo drze javnost u 19-om veku.
Osnovna stvar je sto i sam vidi kako pricaju. Evidentno ni ne znaju sta to u stvari znaci.
Kome da objasnis da u savremenom svetu bez integracija ne mozes da opstanes?
Oni menjaju lice Balkana onako kako su zacrtali, dok mi branimo li branimo i opet branimo.
Sustina je da politicari brane svoje pozicije a ne da zauzmemo sto bolje mesto.
Mislim da je ipak dasao kraj. Neminovno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iNat

Integracija znači ujedinjenje, međusobno razumevanje i respekt, ne obavezuje na političku pasivnost i poslušnost. Kažeš: branimo li branimo i opet branimo. Budi konkretan, molim te.
Slovenci i Česi su dosta toga odbranili i uprkos tome, završili u EU. Slovačka na drugoj strani skoro ništa nije odbranila i postala jedna od najnerazvijenijih država u ‘ujedinjenoj’ Evropi.
Ne razumijem tvoj, branimo li branimo, jer smo mnogo izgubili. Ako pričaš o nikakvoj srpskoj diplomaciji i PR-u, u potpunosti se slažem sa tobom.
Ja studiram u inostranstvu. Da, ovde je mnogo viši standard, ali ne zbog razloga koje navodiš i definitivno ne zbog ‘evropske integracije’.
« Poslednja izmena: 06. Mar 2007, 08:52:11 od StoMuGromova »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230

Integracija znači ujedinjenje, međusobno razumevanje i respekt, ne obavezuje na političku pasivnost i poslušnost. Kažeš: branimo li branimo i opet branimo. Budi konkretan, molim te.
Slovenci i Česi su dosta toga odbranili i uprkos tome, završili u EU. Slovačka na drugoj strani skoro ništa nije odbranila i postala jedna od najnerazvijenijih država u ‘ujedinjenoj’ Evropi.
Ne razumijem tvoj, branimo li branimo, jer smo mnogo izgubili. Ako pričaš o nikakvoj srpskoj diplomaciji i PR-u, u potpunosti se slažem sa tobom.
Ja studiram u inostranstvu. Da, ovde je mnogo viši standard, ali ne zbog razloga koje navodiš i definitivno ne zbog ‘evropske integracije’.

Pa citaj moje postove. O tome sam i pricao Smile O onome sto ti nazivas PR srpske diplomatije. Dobro si ga imenovao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Maj 2026, 00:26:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.