Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Maj 2026, 06:29:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: EU - Za ili Protiv?
Za
57.3%  (114)
Protiv
42.7%  (85)
Ukupno glasova: 199
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU - Za ili Protiv  (Pročitano 83804 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
pa ok, ako tako gledas, mozemo opusteno vise ni da ne dolazimo na ovaj forum jer svakako nista ne menjamo, ali zato smo ovde da prodiskutujemo...
a mi ovde pricamo bas o tome zasto treba glasati za ili protiv...
ja sam izneo svoj stav zasto je bolje, i moje misljenje zasto covek ne treba da razmislja kao, meni sad dobrro, jebe mi se za druge...ako ste svi toliki nacionalisti, onda na referendumu glasajte ZA...ako ne, onda zasto ne? ja sam rekao zasto da.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Evo malo kako je mladima u Srbiji....

Nezaposlenost mladih na jugu Srbije

29. januar 2007. | 19:28 | Izvor: Beta
Leskovac -- Nezaposlenost je najveći problem mladih u opštinama Leskovac, Vranje i Vranjska Banja, rezultat je istraživanja.

U istraživanju "Resurs centra" u Leskovcu o potrebama i problemima mladih u tim sredinama učestvovale su 492 osobe, starosti od 17 do 30 godina. Od 80 anketiranih u Leskovcu, 80 odsto je nezaposleno, dok je u Vranju nezaposleno bilo 73 odsto ispitanika.

Većina ispitanika - u Leskovcu 87 odsto, a u Vranju 86 odsto, živi sa roditeljima i većina ih slobodno vreme provodi kod kuće.

Oko 80 odsto anketiranih se izjasnilo da bi napustili rodno mesto kad bi im se pružila prilika.

Kao drugi problem u svojoj sredini, 32 odsto ispitanika navelo je narkomaniju, a zatim alkoholizam, nedostatak kulturnih dešavanja, nemogućnost dodatnog obrazovanja, maloletničku delinkvenciju i nedostatak sportskih i rekreativnih aktivnosti.

Puno trošiš, brzo bankrotiraš

Svaki Crnogorac je lane, po osnovu uzetih kredita, prosečno dugovao bankama oko 370 evra. To je dva i po puta veći iznos od kreditne zaduženosti građana Crne Gore na kraju 2005. godine, kada su prosečno dugovali 148,6 evra. Inače, od svih zemalja u okruženju, kreditno su najviše zaduženi građani Hrvatske sa 2.740 evra, a za njima Slovenci, koji su prosečno dugovali po 2.564 evra. U Bosni i Hercegovini svaki građanin se kreditno zadužio 546 evra, a u Rumuniji 469 evra. Kada je u pitanju region, najmanje su kreditno zaduženi bili građani Srbije, prosečno po 320 evra, pa Makedonije 206 i Albanije 143 evra. Poređenja radi, svaki građanin Evropske monetarne unije (EMU) na kraju septembra prošle godine u proseku je kreditno bio zadužen čak 14.218 evra.

Istina, i prosečne zarade navedenih zemalja se značajno razlikuju. Tako je, recimo, prosečna mesečna bruto zarada u Sloveniji iznosila 1.157, u Hrvatskoj 844, Bosni i Hercegovini 408, u Srbiji oko 400, a u Makedoniji 348 evra. U Crnoj Gori su prosečna mesečna bruto primanja iznosila 326 evra, u Rumuniji 264, a u Bugarskoj 163 evra. Prosečna bruto plata u EMU je u posmatranom periodu bila 2.599 evra. Kada je u pitanju štednja, ako se posmatraju samo depoziti po glavi stanovnika, svaki građanin Slovenije je prosečno na svom bankarskom kontu imao 5.610 evra, u Hrvatskoj je ta cifra 3.335 evra, u Bugarskoj 845, Crnoj Gori 566, Makedoniji 513, Bosni i Hercegovini 505, Rumuniji 480 i Srbiji 433 evra.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
pa ok, ako tako gledas, mozemo opusteno vise ni da ne dolazimo na ovaj forum jer svakako nista ne menjamo, ali zato smo ovde da prodiskutujemo...
a mi ovde pricamo bas o tome zasto treba glasati za ili protiv...
ja sam izneo svoj stav zasto je bolje, i moje misljenje zasto covek ne treba da razmislja kao, meni sad dobrro, jebe mi se za druge...ako ste svi toliki nacionalisti, onda na referendumu glasajte ZA...ako ne, onda zasto ne? ja sam rekao zasto da.

Pogledaj sad post iznad ovog koji citas, i da se kladimo ja i ti da on pojma nema ni gde se nalaze Vranje i Leskovac  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iNat
@tiger2005

Trebao bi raditi kao PR za EU. Idealizuješ Evropu do takve mjere, čovek bi pomislio, da opisuješ Sophiu Loren u njenim najboljim godinama.

Evropska Unija više liči na Katy Bates, a srpkinje Smile, srpkinje na Monicu Bellucci. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
@tiger2005

Trebao bi raditi kao PR za EU. Idealizuješ Evropu do takve mjere, čovek bi pomislio, da opisuješ Sophiu Loren u njenim najboljim godinama.

Evropska Unija više liči na Katy Bates, a srpkinje Smile, srpkinje na Monicu Bellucci. Smile
Ma sigurno StoMuGromova...jebiga eto ja idealizujem Europu a u Srbiji raj na zemlji...eh sto smo se zajebali ovdje na zapadu umjesto mi da gradimo drzavu po Srbiji mi vas silujemo da gradite po nasim standartima....

StoMuGromova...a daj mi reci sta je to lose u EU ili bolje receno sta je bolje u Srbiji nego u EU....?
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
@tiger2005

Ma sigurno StoMuGromova...jebiga eto ja idealizujem Europu a u Srbiji raj na zemlji...eh sto smo se zajebali ovdje na zapadu umjesto mi da gradimo drzavu po Srbiji mi vas silujemo da gradite po nasim standartima....

StoMuGromova...a daj mi reci sta je to lose u EU ili bolje receno sta je bolje u Srbiji nego u EU....?

A daj ti nama reci shto si toliko zapenio da nas ubedis da je u EU raj? Boli nas bre cosak za EU nama je dobro i ovako a ti nemoj dolaziti u Srbiju ako ti se ne svidja, ostani tu gde si i  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Twice...pa tko tebe sada sta pita....napisao sam lijepo StoMuGromova...ili ste vi jedna te ista osoba....ako ti se nesvidja tema zaobidji molim te...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Twice...pa tko tebe sada sta pita....napisao sam lijepo StoMuGromova...ili ste vi jedna te ista osoba....ako ti se nesvidja tema zaobidji molim te...

A ti to sam sebe pitas u ime Srbije i njenih gradjana da li su za ulazak u EU?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob

A ti to sam sebe pitas u ime Srbije i njenih gradjana da li su za ulazak u EU?  Smile

Auuuu evo ga opet valjas viceve jeli....ljepo sam pitao StoMuGromova....nevidim nigdje da u mom pitanju pise Twice....ili ti to prizeljkujes... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 545
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Alcatel dobar neki ;)

Auuuu evo ga opet valjas viceve jeli....ljepo sam pitao StoMuGromova....nevidim nigdje da u mom pitanju pise Twice....ili ti to prizeljkujes... Smile

objasni mu lijepo...mozda trebas ponovit nekoliko puta  Smile
IP sačuvana
social share
Seka Aleksic fan club !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Maj 2026, 06:29:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.