Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Maj 2026, 10:55:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: EU - Za ili Protiv?
Za
57.3%  (114)
Protiv
42.7%  (85)
Ukupno glasova: 199
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU - Za ili Protiv  (Pročitano 83873 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Pa Twice...normalno da je tebi tu super...i nista nemam protiv svatko se tko se snadje tu gdje jeste dobro mu je...ja nikada se nebi mogao naviknuti na zivot u Srbiji,jednostavno mi je previse kaotican bez ikakvih pravila i zakona...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
EU je sirok pojam...mentalitet EU ne postoji..Spanci su potpuno drugaciji u odnosu na Nemce..a ovi u odnosu na Italijane..Grci i Englezi su dva sveta...ta sarolikost je lepota Evrope

Tiger treba da dodje u Srbiju - organizovacemo mu provod kako dolikuje. Nemojte sve gledati kroz stereotipe..Jeste da ovde postoji balkanska haoticnost..ali npr fiskalni sistem kontrole naplate racuna preko gprs-a se pokazao toliko dobar u Srbiji da Italija, clanica EU hoce da uvede isti
« Poslednja izmena: 14. Feb 2007, 01:52:41 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
EU je sirok pojam...mentalitet EU ne postoji..Spanci su potpuno drugaciji u odnosu na Nemce..a ovi u odnosu na Italijane..Grci i Englezi su dva sveta...ta sarolikost je lepota Evrope

Tiger treba da dodje u Srbiju - organizovacemo mu provod kako dolikuje

Danilo dolazim ja uskoro.... Smile
Znam ja da je Beograd super za provod...ali za zivot mi se uopce nesvidja,manje zbog ljudi samih nego vise radi toga kako je sada situacija Srbije...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
J...ga...suocavamo se sa krizom nacionalnog identiteta i to je ceh koji nacija placa zbog raznoraznih elemenata iz proslosti...ali je Beograd bez obzira na to pristojno mesto za zivot..ne samo u smislu provoda..vec u smislu kulturne ponude..i svih alternativa koje jedan veliki grad moze da nudi. To odgovorno tvrdim jer dobro poznajem i London i Amsterdam itd itd itd...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Da Beograd je super grad i za zivot...ali meni se Danilo nesvidja to sto je birokratija tako nesredjena...zavrsis faks neki pa se mozes prvo jebati da dobijes posla ili moras imati rodjaka ili poznanika da udjes u neku firmu,znaci tu nije bitno koliko si dobar po znanju nego koliko imas poznanstva...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Evo malo o tome sta EU radi i kako pobljsava situaciju u drzavi...

U Poljsku uloženo 14,7 milijardi $

14:52 | Izvor: Beta
Varšava -- Umesto očekivanih deset, Poljska je prošle godine privukla čak 14,7 milijardi dolara direktnih stranih ulaganja.

To je gotovo 50 odsto više nego prethodne godine, saopštila je poljska centralna banka i dodala da je Poljska prošle godine postala lider u srednjoj Evropi po ukupnom prilivu stranog kapitala, pošto je Češka privukla 7,3 milijardi dolara, Mađarska 6,9 milijardi, a Slovačka 3,7 milijardi.

Kada se strana ulaganja preračunaju po stanovniku, Poljska je, međutim, na poslednjem mestu u regionu sa oko 400 dolara. Prva je Češka sa oko 730 dolara, sledi Slovačka sa 700, a treća je sa tek nešto manjom sumom Mađarska.

Iz Evropske unije potiču tri četvrtine novca uloženog u poljsku privredu, a osetno se povećava obim stranih investicija sa Dalekog istoka, pre svega iz Japana i Južne Koreje.

Ekonomiste raduje što se dobar deo novih stranih ulaganja sliva u elektroindustriju i nove tehnologije, koje i donose najveću korist privredi. Primer je nova fabrika američkog proizvodjača kompjutera Del, tačnije ulaganje od 200 miliona evra u poljskom gradu Lođu, gde treba da se otvori tri hiljade radnih mesta.

"Da izberemo Poljsku odlučila je sjajna geografska pozicija u blizini tržišta srednje i istočne Evrope. Neobično je bilo važna i mogućnost da nađemo mlade obrazovane radnike, kao i odlično iskustvo s Poljacima u našem pogonu u Irskoj", kazao je potpredsednik Dela za Evropu Šon Korkeri.

Rekordnom povećanju stranih ulaganja u 2006. doprineli su, pored brzog privrednog rasta i obrazovane i jeftine radne snage, i planovi vlade da ubrza izgradnju infrastrukture, pre svega puteva. Pomogla je i decentralizacija državne uprave, pošto se više velika ulaganja ne dogovaraju u vladinim kabinetima u Varšavi, već sa
predstavnicima lokalne samouprave.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry bold
Da Beograd je super grad i za zivot...ali meni se Danilo nesvidja to sto je birokratija tako nesredjena...zavrsis faks neki pa se mozes prvo jebati da dobijes posla ili moras imati rodjaka ili poznanika da udjes u neku firmu,znaci tu nije bitno koliko si dobar po znanju nego koliko imas poznanstva...

a to ce vremenom nestati, mozda vec sa CEFTOM! kada dodju hrvatski ii ostali proizvodi koji su vrlo konkurentni, treba ocekivati i nestanak polupismenih gmazova sa pozicija gde je znanje presudno!
na kratak rok ocekujem propast velikog broja srpskih firmi koje su svoje postojanje dugovale zatvorenom trzistu i nedostatku konkurencije!
a onda, kamaro 24 postaje top menadzer u nekoj vrlo jakoj srpskoj kompaniji!
bicemo u kontaktu, raspolozen sam za JOINT VENTURE varijante sa hrvatskim kompanijama!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Sto je babi milo to joj se i snilo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Dobro ja prestajem necu da vrijedjam Twice oko oca sorry....eto ja sam svoje rekao a Twice svoje...znaci Srbija je Monte Carlo a Zapad je mjesto gdje samo frizeri zive...da i frizerke zaboravio sam sorry...

Nije Srbija Monte Karlo alo bi mogla biti MoJte Kar'o da si kojim slucajem hrvatica a ne hrvat Smile

Shalu na stranu, kao i svuda nekome je loshe nekome je dobro, ali ja lichno nikad ne bih menjao zhivot u Srbiji za zhivot na zapadu iz mnogo razloga, izmedju ostalog i zato shto mi ne odgovara taj ustogljeni mentalitet, zhene su ovde mnogo lepshe i u krajnjem slucaju sasvim pristojno zhivim. Kome se ide neka ide niko ga ne lupa po ushima da ostane ovde. A i kuci nisi stranac Smile
TWICE,
ZNAS DA NIJE U TOME STVAR.
ZNAS DA NISI SAMO TI U PITANJU.caps off
Ja takodje imam sve sto mi treba...mene roditelji izdrzavaju, kupili mi stan, studiram u  roku, imam poslovi prostor, i lako ostvarivu ideju za buducnost..
za moj posao kojim cu se baviti je najbole da ne udjemo u EU.
ali, opet, posto nisam ni ja, kao ni ti, u centru sveta, pitanje EU nije pitanje nekoliko pojedinaca koji ok zive u srbiji sada.
svi treba da budemo zaa eu zato sto je cinjenica da se pri pristupu standard povecava, svima,polako, ali sigurno, a to je ono sto nama fali vec duze-SIGURNOST.u ovakvoj srbiji kakva je, nisi siguran ni u sta..ne znas nikako sta nosi sutra,
hvala bogu pa imamo astrologe na forumu, da nam malo pomognu ali to nije dovoljno. Smiley

poenta je da u EU treba da udjemo jer je to najbitnije za naciju, ako je covek patriota, onda treba da mu bude na I mestu prosperitet nacije, a ne to da li on jedan od 10000, ok zivi. Smile
jos ako si hrvat...pri onom jebanju mora da padne i batinanje(*sem ako ne udjes u stranku-DS)...ne bih ni ja ziveo u BGu...
iz vise razloga...pun kurac ludaka, ovo bukvalno mislim...na putu iz NS-a za pancevo, svaki put imam neke probleme u BG-u...znaci sve mirno, ali onih pola cuke u BG-u, mora nesto da se desi..bacili mi nkeu crnu magiju...
drugo, BG je preskup grad, besmisleno skup.
plate su za 30% vise nego u ostatku srbije, a cena zivota 40-50% veca..nemas mira nigde i nikad sem na periferiji.
ja preporucujem NS...ako cemo kod provoda Smile
zna se da ljudi cesto dolaze iz BG-a u NS da se malo provedu ko ljudi  Smile

a to ce vremenom nestati, mozda vec sa CEFTOM! kada dodju hrvatski ii ostali proizvodi koji su vrlo konkurentni, treba ocekivati i nestanak polupismenih gmazova sa pozicija gde je znanje presudno!
na kratak rok ocekujem propast velikog broja srpskih firmi koje su svoje postojanje dugovale zatvorenom trzistu i nedostatku konkurencije!
a onda, kamaro 24 postaje top menadzer u nekoj vrlo jakoj srpskoj kompaniji!
bicemo u kontaktu, raspolozen sam za JOINT VENTURE varijante sa hrvatskim kompanijama!
ili ce vremenom nestati ili ce se mitom i korupcijom i to odrzati, a drzava propadati..
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
TWICE,
ZNAS DA NIJE U TOME STVAR.
ZNAS DA NISI SAMO TI U PITANJU.caps off
Ja takodje imam sve sto mi treba...mene roditelji izdrzavaju, kupili mi stan, studiram u  roku, imam poslovi prostor, i lako ostvarivu ideju za buducnost..
za moj posao kojim cu se baviti je najbole da ne udjemo u EU.
ali, opet, posto nisam ni ja, kao ni ti, u centru sveta, pitanje EU nije pitanje nekoliko pojedinaca koji ok zive u srbiji sada.
svi treba da budemo zaa eu zato sto je cinjenica da se pri pristupu standard povecava, svima,polako, ali sigurno, a to je ono sto nama fali vec duze-SIGURNOST.u ovakvoj srbiji kakva je, nisi siguran ni u sta..ne znas nikako sta nosi sutra,
hvala bogu pa imamo astrologe na forumu, da nam malo pomognu ali to nije dovoljno.

poenta je da u EU treba da udjemo jer je to najbitnije za naciju, ako je covek patriota, onda treba da mu bude na I mestu prosperitet nacije, a ne to da li on jedan od 10000, ok zivi.

Pa to je odprilike i sushtina, o ulasku u EU se brinete jedino vi kojima je bolje bez EU, ti kome je za posao bolje da se ne ulazi i domoljub koji od ulaska Srbije u EU nema ama bash nishta  Smile Ne vidim chemu tolika drama? Ako dodje do toga, bice referendum pa se izjasni da li hoces ili neces. Ja cu glasati protiv, ti glasaj za, i odlucice vecina, nece biti presudan ni tvoj ni moj glas.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Maj 2026, 10:55:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.