Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 21:29:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: EU - Za ili Protiv?
Za
57.3%  (114)
Protiv
42.7%  (85)
Ukupno glasova: 199
Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU - Za ili Protiv  (Pročitano 84705 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
shkorpion
Znaš šta sa decom možeš jedino bez veze pricati,ja cekam takve kao ti pa da sa njima diskutujem,a ovi što koriste štoseve iz naftalina mi dodju kao razbribriga!
Šeki je žrtvovan prodali ga za male pare,mislili rešili se Radikala,kad gle cuda oni postae jaci,sad se babo i po glavi ceška! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Nije videces. Ja bi voleo da ga poslaju ovde ako ga osude, a vise bi voleo da ga ne osude i da ga poslaju ovde, Zavrsio bi jako lose.
Po tom pitanju bi DS i DSS odmah postali jedna stranka.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Punk's njet mrtav..,Kosovo je Srbija...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 610
Zastava Serbia-na granici snova i stvarnosti !
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson Z600
Kolko se kod nas provlaci ta prica o ulasku u EU ,... intenzivno negde posle 99 godine , od tad je proslo 8 godina .
Zvanicnici evropske unije nam govore da nismo ni na pragu , da nam je 2017 god. godina  o kojoj mozemo da razmisljamo!

Do tada ima deset godina , pitanje je da li ce i sama EU opstati za tih deset godina!
Po mom misljenju NE , unisti ce je mnogoljudna Turska ,Amerika sa svojim interesima , i euro!
IP sačuvana
social share
Kosovo je srce Srbije, ... Vojvodina je njen mozak, ...a reka Drina je njena kicma koja protice kroz njenu samu sredinu!

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
EU-Srbija o poljoprivredi
...
Carinske barijere

Na dnevnom redu je jedna od najtežih oblasti u pregovorima - liberalizacija trgovine poljoprivrednim proizvodima. Razgovara se o tome kako da tržište Srbije bude otvoreno za uvoz žitarica, mesa, šećera, vina i ribe.

Pregovori su teški jer Brisel traži da se za 75 odsto proizvoda odmah ukinu carinske barijere. Beograd, pak, nudi ukidanje poreza za 67 odsto proizvoda i inisistira da carine za najosetljivije proizvode ostanu, kaže ministar poljopivrede Slobodan Milosavljević.

Poljoprivreda predstavlja najkompleksniju oblast u pregovorima sa Briselom. Cilj je da se domaća poljoprivreda u narednih nekoliko godina osposobi kako bi se integrisala u najsloženiji sistem EU, a to je zajednička agrarna politika 27 zemalja-članica.

Kompletan tekst-B92

« Poslednja izmena: 13. Jul 2007, 02:05:59 od gupman »
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
A, još smo na mrtvoj tački...niš' onda.
Smile
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
shkorpion Covece zabole me za Šešelja svati da a nisam njegov pristalica niti obožavaoc,medjutim kada neko lupa da je on bio komunista,da mu se sere u diplomu koju je eto dobio u Sarajevu jer nije mogao da je dobije u bgd,da su svi komunisti koji su nosili štafetu,da je Slobo komunista a ne Socijalista nesvatjuci da je ko god se bavio u jednopartiskom životu bio apriore komunista,da te podsetim to su bili i Franjo Tudjman i Azem Vlasi da ti ne nabrajam dalje pa ih niko nepamti kao komuniste,pa se onda pojavi još jedan istomišljenik koji kaže da ja koji imam državljnstvo Srbije koje sam stekao rodjenjem u Bgd,pošto živim u Rs nemam pravo glasa i ko hebe mene manje važnog Srbina pošto su Srbi samo oni koji žive u okviru dvojke i slicno,nevideh tebe bajnog demokratu da si rekao bilo šta u vezi gore navedenog,cak si mi inputirao da sam se ja sa svojih 46 godina tek poceo zadnje dve godine interesovati za politiku,pa kada te ispravih za 91 da nija ta nego 94ta ti samo predje preko te cinjenice,nerece ni hebiga greška i slicno...
Tebe sam iako smo neistomišljenici smatrao za nekog s kim se može ako ništa fer i sa cinjenicama razgovarati a ti se kacis za postove od jednog kome se smeje celi forum,koji osim da vredja ništa drugo i nezna,koji sve srbe sa one strane Drine smatra za neprijatelje koji su krivi za njegov promašen život,pa znaš šta ako je i šala neslana je!
Šta bi ti bio da si rođen u avionu?
Dokle ćeš da se zalažeš za izolaciju Srbije, a živiš u drugoj državi?
Vidiš kako se brzo odričeš Šešelja.
A što se tiče komunista i prekodrinskih srba, Tito ih je predvodio u pohodu na Cer 1915.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
@gordane, malo si se zajebo.
Nije Tito njih predvodio vec zagrebacke purgere.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
shkorpion 
On je  svima smešan sa svojim besedama,ja uživam u njegovim biserima! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 706
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N80
To poručuje glavom i bradom Rinaka koji zna da Slobo nije bio komunista...I koji ne živi u Srbiji ali je protiv toga da Srbija uđe u EU. Zanimljiv spoj. Smile

Kakve veze ima gore navedeno.....
Ja sam rodjen u Srbiji,zivim u Srbiji,verovatno bar dva puta duze od gore navedenih.....

I ja sam protiv EU....

Sem toga danilo,,,,Idi do Republike Srpske,da vidis kako se voli Srbija
IP sačuvana
social share
Кроз ватру и воду дигнуте главе, стазама Победе, Части и Славе!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Sem toga danilo,,,,Idi do Republike Srpske,da vidis kako se voli Srbija
Jest da sme da dodje,ovde takvi nisu poželjni,nezna decak da se Beograd branio u RS,i sad kad ja kažem da su svi pripadnici LDPa izdajnici i anti Srbi,nisam ništa rekao što svi neznaju! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 21:29:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.