Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU odobrila vizne olaksice za zemlje Zapadnog Balkana  (Pročitano 15672 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia ispo iz modu
Hahahahaha koji si ti profesor,svaka ti cast glavonjo!!

Twice ako nemas oci ili ako necitas dobro molim te pogledaj tko je poceo da prica o moru,ali posto cisto sumnjam da ispod sesira imas vise od dva klikera onda je sasvim ok tvoj post...meni nije naljepse sto je moje nego drugim ljudima je naljepse koji nisu Hrvati.....a ti koji nebi ni za dzabe da idu u HR pa takve ni nezelimo takvi poput tebe nisu nam ni potrebni,sta mozemo da ocekujemo od jednoga koji zivi u jedno od najsiromasnijh zemalja u Europi...

Takvi kao ti i zauvijek ostaju u Srbiji bilo kako bilo ima jedna ljepa pjesma od Djordje Balasevica zove se ziveti slobodno...mislim da ti to sve kaze..
I tko to da ostavi sebi sav taj olos,pa vi zelite da se Vize ukinu a ne EU,njiima je svejedeno dali Srbi mogu da putuju ili ne,samo velika vecina naroda bi zeljela da vidi i nesto van Srbije.

Bice da ti ocigledno nikad nisi sedeo sa Srbima u kafani i gledao kako i koliko novca troshe Wink
I ma koliko Srbi bili siromasniji od ostalih naroda evrope, kao turisti su daleko veci potrosaci od vecine, a o vama hrvatima i da ne pricamo. Sto se mene licno tice zabole me bas maksimalno ona stvar da li ce nam ili ne ukidati vize. Ja jos nisam naisao na problem tipa "odbijeni ste za vizu", kad mi zatreba podnesem uredno sve papire i dobijem vizu, a kada idem na letovanje sve to za moj racun obavi agencija u kojoj uplatim aranzman.

p.s.ako se ne varam za hrvatsku nam ne treba viza pa nesto ne vidim da po Srbiji lome noge trceci da letuju na "najlepsem" primorju evrope  Smile
« Poslednja izmena: 15. Nov 2006, 00:04:37 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ocigledno nisam sedeo,znamo da trosite na sve strane....ma nema vam konkurencije.Nazalost vecinu ljudi u srbiji bas boli to sto nemogu slobodno da setaju Europom.Nego moraju da podnesu uredno sve papire pa da ih opet odbiju ambasade...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung S7220
Ajmo se usredsrediti na temu. Ovo nije tema za prepucavanje! Svaki sledeci off se brise.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia ispo iz modu
Ocigledno nisam sedeo,znamo da trosite na sve strane....ma nema vam konkurencije.Nazalost vecinu ljudi u srbiji bas boli to sto nemogu slobodno da setaju Europom.Nego moraju da podnesu uredno sve papire pa da ih opet odbiju ambasade...

kill
evo da ti navedem jedan primer iz licnog iskustva, pre dve godine sam podneo zahtev u nemacku ambasadu za vizu, pasos mi je bio nov i prazan i bez problema sam dobio vizu na dva meseca, nisu me odbili. ne vidim kakav ti problem uopste kao hrvat imas sa viznim rezimom za Srbiju?

[Edit by vlado85: Vrijedjanje zabranjeno pravilnikom Politickog ~ Geopolitickog foruma]

« Poslednja izmena: 15. Nov 2006, 00:15:04 od vlado85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Pa neznam kako je tebi ali vecina ljudi u Srbiji zele da uopce nemoraju da stoje u redovima koji su beskrajni i koji moraju da idu sve te muke samo da mogu da obidju svoje obitelji ili malo da proputuju...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
ne, vecina zeli da slobodno putuje, ali zatucana manjina to onemogucuje i koci...ma jos samo malo...pada pada pada vlada... Smile
vecina ljudi ni ne zna sta je pariz...ili barselona...a opet, ni nemaju para za takve avanture...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia ispo iz modu
ne, vecina zeli da slobodno putuje, ali zatucana manjina to onemogucuje i koci...ma jos samo malo...pada pada pada vlada... Smile
vecina ljudi ni ne zna sta je pariz...ili barselona...a opet, ni nemaju para za takve avanture...

i cim nam ukinu vize automatski ce cela Srbija imati para da ode u Pariz  Smile

p.s.moderatori zasto je vredjanje reci hrvatu da je hrvat? jel to neka nova "demokracija" i sloboda govora  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Svaka cast Marko,iskren si. Ja sam jednom bio ispred Njemacke ambasade u Beogradu i vidio sam taj ljepi red....ali ovakva manjina kao sto je twice pametuje kako ga bas boli briga oko viza,i kako je ljudima bas svejedeno to dali mogu da putuju ili ne...eh bas i nije tako jer vecina mladih nije nikada izaslo izvan Srbije i to je najzalosnije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

----- Whiro -----

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1848
Zastava Šabac, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Citat
Ja jos nisam naisao na problem tipa "odbijeni ste za vizu", kad mi zatreba podnesem uredno sve papire i dobijem vizu
Zar ti ne shvataš u čemu je problem, ili se praviš lud. Nije problem da li ćeš dobiti vizu, onaj kome je stvarno stalo da negde ode i može to sebi da priušti  naći će način da to i uradi. Problem je što ti viza uopšte treba. Neću da uredno podnosim papire, neću da čekam u redu da bi ih predao, neću da čekam u redu da bi ih podigao, neću da zbog jedne vize bar 2 puta dolazim u BG i najvažnije, neću više da se osećam kao čovek drugog reda.

A što se tiče novih pasoša:
Glas javnosti 29.03.2006.
Tanja Miščević, šef Kancelarije Vlade Republike Srbije za pridruživanje Evropskoj Uniji
...Srbija ima biometrijsku tehniku i spremna je za izradu novog pasoša. Ipak, građani će do daljeg putovati sa plavim pasošima SRJ; dok se ne reši pitanje državne zajednice. Tek kada se ovo pitanje reši, moći ćemo da dobijemo i novi pasoš.

Nadam se da će proces zamene pasoša početi ova vlada. Ako budemo čekali izbore, konstituisanje skupštine ... nema ništa od toga bar još 6 meseci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Pojedine članice EU tek su napravile PILOT projekt za izdavanje novih "biometrijskih" pasoša što čini presedan u dugoj istoriji razvoja policijske kontrole i terora nad vlastitim stanovništvom koje je ujedno i najveći neprijatelj domaće ELITE pa ga treba što strožije kontrolisati.Srbima a verovatno i ostalima će uzimati i OTISKE PRSTIJU prilikom izdavanja šengen viza??? Da je ovo potpuno bespravan pravni akt niko do sada ovde nije rekao! Da se u praksi u najvećem broju država EU gradjanima NIJE DOZVOLJENO uzimati otiske i da otisci prstiju NISU na spisku biometrijskih podataka koji su potrebni za putne isprave to isto nije poznato srpskim političarima koji u ime svojih država vode ove "pregovore".A šta tek reći o potpuno SUMANUTOJ "DEMOKRATIJI" u kojoj povlaštene grupe gradjana mogu da dobiju vize a većina naroda "DEMOKRATSKI" ne  poseduje to pravo???Da ovakvo stanovište nema baš nikakve veze sa demokratijom na koju se EU poziva je valjda svakom jasno ali nije jasno zašto odgovorni političari umesto MOLJAKANJA nisu preduzeli pravne lekove koji im stoje na raspolaganju a istih je popriličan broj,izmedju ostalog i Evropski Sud koji bi trebao da da ocenu DEMOKRATIČNOSTI SELEKTINE PRIMENE OVIH "DEMOKRATSKIH PRINCIPA"  ČLANICA EU.Da je povredjena JEDNAKOST gradjana pred zakonom to je valjda i vrapcima jasno a da priučeni srpski politikanti NEMAJU pojma sa demokratijom i kako se treba boriti za primenu demokratskih principa je druga tema.Sva odgovornost za ovakvo stanje pada na teret NESPOSOBNIH SRPSKIH NADRI POLITIČARA kojhi osim svog DŽEPA drugo ništa i ne žele da vide a narodni interesi za njih predstavljaju tabu temu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.