Imaginelo, па шта си ти очекивао, НСП се разликује од осталих тоталитарних режима по томе што знају да у медије пусте (полу)истину или ''истину'' како би збунили грађане и оставили устисак да заиста брину о њима. Значи у апсолутном медијском мраку, пусте мали зрак светлости, а затим убрзо ову аферу замењује нова још гора афера, како би стару могли да гурну под тепих и несметано је спровели у дело. То је псеудодемократија, они морају да створе привид неке демократије.
То што је секта деструктивна, други ће поклопити тај коментар коментаром да је данас све деструктивно, па ову секту нећемо ни приметити у том мору. Тако је на западу.
То што је секта деструктивна, други ће поклопити тај коментар коментаром да је данас све деструктивно, па ову секту нећемо ни приметити у том мору. Тако је на западу.
Ja to ne bih poklapao tako, ja bih rekao "ko hebe maloumnika koga sektasi navuku a zatim mu isperu mozak".
Hocu jos i o budalama da vodim racuna, malo mi je mojih problema.
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 7
Safari 4.0.249.89
HTC One
Reci mi, hoces li praoslavca koji ne veruje u oruyje naterati da ga nosi? Sta je ovih par godina bilo prigovora savesti i civilne sluzbe, JS su mi najmanji problem.
Hocu jos i o budalama da vodim racuna, malo mi je mojih problema.
Pametni ljudi nemaju "problem", posto pamet resava sve situacije, a nedostatak pameti kreira "tesko resive situacije" koje neki zovu "problemi". Meni je odavno jasno da ti imas problema.
Citat: Gambino
...као и у свим земљама ЕУ.... ЕУ је наредила да све секте буду признате у Србији...
Odnos izmedju Srbije i EU ne postoji, postoje bajke koje pricaju politicari na vlasti u Srbiji i EU politicari. Postoji odnos izmedju vestacke Srbije ( bez Kosova ) koja nece kao takva u EU i postoji Srbija koju kao takvu EU nece. Za dobrobit mira na ovim prostorima je veoma vazno stvoriti sliku koja daje privid priblizavanja Srbije EU, a mir se u Srbiji odrzava zato sto je narod u Srbiji poznat po verovanju u bajke. Kao osnovni zacin za te bajke su "navodni zahtevi" koji se navodno moraju ispostovati da bi Zemlja bila navodno na putu ka EU.
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije. Jewpiter Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis. Jewpiter
How much cocaine did Charlie Sheen take ? Enough to kill two and a half men. Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Reci mi, hoces li praoslavca koji ne veruje u oruyje naterati da ga nosi? Sta je ovih par godina bilo prigovora savesti i civilne sluzbe, JS su mi najmanji problem.
Što se ove teme tice, mnogo losa stvar priznati sve sekte, ali izgleda kao da je vecini ljudi u Srbiji potpuno svejedno. Priznali bi i Kosovo da udju u EU, a priznati sekte je odavno svrsena stvar.