Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li je potpisivanje SSP-a u ovom momentu potrebno Srbiji
Da
Ne
Da, da je posle izbora potpisan
SSP nikada!
Idi dole
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 91
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU ce sutra ponuditi Srbiji Sporazum o stabilizaciji i pridruzivanju?  (Pročitano 65423 puta)
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Da li razlikujes Fiat i Italiju?...ili je tebi to isto???

Citat
kakve veze ima EU sa time sto su zemlje clanice priznale nezavisno Kosovo

Jel tebi ova izajva uopste logicna? Smile
 Ko kad bi pitao kakve veze ima klub Partizan sa tim sto je vecina njegovih igraca postizala poene i  pobedila Taukeramiku? 
« Poslednja izmena: 07. Maj 2008, 02:00:33 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Jedan GRAD, PORED je Beograd!!!

Zodijak
Pol
Poruke 368
Zastava jedan Grad, PORED je Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6680
Citat
Eto vidis sam(a) kazes, kakve veze ima EU sa time sto su zemlje clanice priznale nezavisno Kosovo?!
E moje patriote iz fotelje, i sami pricate u ono sto nije istina i u sta ne verujete! 

Auuuuu...kakve ti zakljucke izvodis, pa ovo je vrh!! Znaci EU mu dodje nesto kao Fiat , a clanice EU nesto kao Italija?  Smile Smile Smile Smile Smile Smile ...cooovece  pa ti si to super skapirao!!!  Smile Smile

Citat
Znaci evropske pare vam se ne gade, a evropa da, ili bolje reci, koga vi folirate bre!!!

Meni se gade oni sto mi otimaju zemlju, ponizavaju i bombarduju (a oni sto ih odavde podrzavaju u tome - na njih necu ni da trosim reci).....a kompanije koje hoce da ulazu u moju zemlju mi se ne gade zato sto niti se zalazu za otimanje nase teritorije, niti su me bombardovale, samo hoce da saradjujemo...i to mi se uopste ne gadi!
Citat
el tebi ova izajva uopste logicna? Smile
 Ko kad bi pitao kakve veze ima klub Partizan sa tim sto je vecina njegovih igraca postizala poene i  pobedila Taukeramiku?
Ako ti znas sta si napisao(la) da me Bog ubije! Ovo za Partizan ti je najjace!!  Smile Smile Smile
Boze kakve sve gluposti necu procitati!!! Nije ni cudo sto nam je ovako pored ovakvih patriota!
Nego, reci ti meni, posto spominjes neke odavde koji podrzavaju ove sto nam otimaju zemlju, a verovatno mislis na mene i vecinu naroda u Srbiji koji ne glasaju za radikale i dss, sta si ti ucinio(la) za ovu zemlju konkretno, a da se moze nazvati patriotizmom, ili samo kuckas pred tim kompom i mitingujes? Da cujem junace!
Usput, ja sam clan dss-a, i ucesnik rata 1999-e god. u trecoj armijskoj oblasti, maticna jedinica **** Leskovac, otkomanda u Nisku vojnu policiju. Da vidimo ko je ovde patriota a ko izdajnik, i da vidimo ko prica istinu, a ko laze?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 896
Zastava Kanada
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 
Bitno je da vi demokratori zracite stupidnoscu.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Jedan GRAD, PORED je Beograd!!!

Zodijak
Pol
Poruke 368
Zastava jedan Grad, PORED je Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6680
A vidim ti si mi patriota i jos iz Kanade!!! Sto nisi ovde da glumis patriotu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 896
Zastava Kanada
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 

A da li je to sto sam ja Srbin iz Kanade razlog da zaboravim  odakle sam, zasta je moj brat poginuo i da li samim time sto si ti u Srbiji ti si veci Srbin od mene.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung 
Citat
Citirani autor: manjoze Juce u 22:56:19
Pitao sam da li ce, a ne za uslove. Koliko vidim, tamosnji ljudi se slazu sa time svime, a mene zanima misljenje ovih-srs-dss.

Citat
Ti nemas pojma ni sta si pitao..to kao prvo
A zatim...
Post vec pokusavas da na bazi tvoje neke konstrukcije, odnosno nazovi "teze" i postavis pitanje..
Moram te priupitati, odnosno zamoliti da malo pojasnis tu svoju tezu
Odnosno, zasto bi Radikali ili DSS, ponistavali bilo kakav "ugovor", "memorandum" o saradnji sa italijanima,.. (cija vlada je priznala nezavisnost Kosmeta)
Gde si to video, cuo, ili sta vec... da ce Radikali ili DSS, ciniti tako nesto (Ne bi bilo lose da navedes i neki izvor)
Da zanemarimo sto je cela ova prica oko italijana u svrsi predizbornih aktivnosti...
Ali zaista me zanima...na osnovu cega si iskonstruisao prethodno iznetu tezu, ili na osnovu cega si postavio prethodno postavljeno pitanje
  Smile

Ranije sam se smejao likovima koji citiraju sami sebe...a sada ja upravo ucinih isto  Smile
-Ali kako drugacije da dodjemo do sustine, odnosno onoga na sta zelim da ukazem tebi..koji si kako sam rece clan DSS (Pa bi deo "pitanja", koja postavljas mogao pre da postavis svojim nekom od likova u OO gde si se uclanio...) Smile

-Ali, da se vratimo na temu
Tvoj odgovor, na prethodno postavljeno pitanje , upuceno sa moje strane tebi...nakon sto si izneo jednu prilicno zanimljivu (da ne kazem, glupu) tezu...glasi...:

Citat
Volim ovakve strucnjake i patriote ko sto si ti, i hvala na odgovoru, upravo si mi odgovorio na pitanje. Znaci evropske pare vam se ne gade, a evropa da, ili bolje reci, koga vi folirate bre!!!

Ja se ne secam...odnosno, nisam primetio...da te je bilo ko pitao, sta ti volis ili ne volis...
Ne verujem da to ikoga i zanima
Smile

A osnov za prethodno iznetu tezu..ili osnov za onakav vid konstrukcije si izvukao na osnovu cega.. Smile
Nemoj da to bude, samo neko tvoje subjektivno misljenje, tipa, "ja misli" ili "ja volim ili ne volim"
Dakle , neki konkretan izvor...ili neka konkretna cinjenica...bilo sta, sto nije "ja volim..ne volim"
  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

A da li je to sto sam ja Srbin iz Kanade razlog da zaboravim odakle sam, zasta je moj brat poginuo i da li samim time sto si ti u Srbiji ti si veci Srbin od mene.
Niti govora ! Onaj koji deli Srbe na Srbe odavde i odande u stvari sam nije Srbin vec izrod Srpskog roda , na žalost na ovom forumu ih ima puno !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 263
Zastava УБеркистан
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Смешно ми како цео дан јуче и данас Тадић и Беее92 ваде кестење из ватре које је убацио Белгијски министар иностраних послова,откривши како они виде споразум о ССП. Оно њихово стандардно вађење ДС које и врапци на гранама знају : "Није министар тако мислио" "Никакда,али никада нећу потписати независнот Косова" "ССП је економски споразум"   Smile
« Poslednja izmena: 07. Maj 2008, 14:39:01 od Elmahico »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Eto vidis sam(a) kazes, kakve veze ima EU sa time sto su zemlje clanice priznale nezavisno Kosovo?!
E moje patriote iz fotelje, i sami pricate u ono sto nije istina i u sta ne verujete!

Auuuuu...kakve ti zakljucke izvodis, pa ovo je vrh!! Znaci EU mu dodje nesto kao Fiat , a clanice EU nesto kao Italija? Smile Smile Smile Smile Smile Smile ...cooovece pa ti si to super skapirao!!! Smile Smile

Citat
Znaci evropske pare vam se ne gade, a evropa da, ili bolje reci, koga vi folirate bre!!!

Meni se gade oni sto mi otimaju zemlju, ponizavaju i bombarduju (a oni sto ih odavde podrzavaju u tome - na njih necu ni da trosim reci).....a kompanije koje hoce da ulazu u moju zemlju mi se ne gade zato sto niti se zalazu za otimanje nase teritorije, niti su me bombardovale, samo hoce da saradjujemo...i to mi se uopste ne gadi!
Citat
el tebi ova izajva uopste logicna? Smile
 Ko kad bi pitao kakve veze ima klub Partizan sa tim sto je vecina njegovih igraca postizala poene i pobedila Taukeramiku?
Ako ti znas sta si napisao(la) da me Bog ubije! Ovo za Partizan ti je najjace!! Smile Smile Smile
Boze kakve sve gluposti necu procitati!!! Nije ni cudo sto nam je ovako pored ovakvih patriota!
Nego, reci ti meni, posto spominjes neke odavde koji podrzavaju ove sto nam otimaju zemlju, a verovatno mislis na mene i vecinu naroda u Srbiji koji ne glasaju za radikale i dss, sta si ti ucinio(la) za ovu zemlju konkretno, a da se moze nazvati patriotizmom, ili samo kuckas pred tim kompom i mitingujes? Da cujem junace!
Usput, ja sam clan dss-a, i ucesnik rata 1999-e god. u trecoj armijskoj oblasti, maticna jedinica **** Leskovac, otkomanda u Nisku vojnu policiju. Da vidimo ko je ovde patriota a ko izdajnik, i da vidimo ko prica istinu, a ko laze?

Kao prvo..to sto si ti napisao - kakve veze ima EU
(koja je inace rekla da prima k znanju da je Kosovo proglasilo nezavisnost) s tim sto je vecina njenih clanica priznala nezavisnost - dakle ovo je nebuloza sirih razmera - sta ti ovo znaci???
To sto ti ne umes da shvatis analogiju izmedju tvoje izjave sa EU i Partizana (koje su inace podjednako nebulozne) je samo tvoj problem!
Kao drugo nisam mislio na tebe, niti na bilo koga sa ovog foruma nego na nase politicare i razne NVO!
Kao trece, ja sam bio u KZB 6meseci, doduse posle bombardovanja..ali ne razumem sta ti to znaci?...jel to meris patriotizam na kantar???
 Smile
A ovo da si clan DSS je vrh - jel ti to najveci zivotni uspeh i dokaz tvog patriotizma ili sta??  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 07. Maj 2008, 15:14:08 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

raspadanje

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 166
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia N97
„Ако погледате Француску, Енглеску, Немачку, Аустрију, видећете већи степен национализма него код нас. Али тамо то није препознато као национализам, него као патриотизам.”....dr.Zoran Djindjic

Leppo je rakao pokojni Premijer! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 91
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.