Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li je potpisivanje SSP-a u ovom momentu potrebno Srbiji
Da
Ne
Da, da je posle izbora potpisan
SSP nikada!
Idi dole
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 91
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU ce sutra ponuditi Srbiji Sporazum o stabilizaciji i pridruzivanju?  (Pročitano 65444 puta)
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Postavlja se pitanje čemu ove izjave pojedinih zvaničnika iz EU o potpisivanju SSP Srbije bez Kosmeta, i to neposredno pred izbore, kada su one direktan "nož u leđa" Tadiću&Co. i vetar u leđa radikalima? Da li oni to žele da radikali dođu na vlast? Zbog čega? Meni bi najlogičnije bilo da ako zaista iskreno podržavaju "proevropske snage u Srbiji" i žele iskreno Srbiju u EU i NATO-u da ovakve stvari ne rade makar ne pred izbore...Ali oni se ponašaju baš suprotno...ili su neznalice i misle da njihove izjave ne štete onima koje bi navodno želeli da vide na vlasti što ne mogu da prihvatim, ili su toliko bahati da ih bole qrac ko će biti na vlasti oni će svejedno terati po svom, ili oni nas definitivno ne žele u EU bar za neki duži niz godina...U svakom slučaju ne vidim u njihovim izjavama ništa dobro, ne vidim da žele da ovaj deo Evrope procveta, pre bi se reklo da im odgovara tenzija, nestabilnost, neizvesnost...Ni Rusi se nešto konkretno ne izjašnjavaju, a iz stranaka se svaki susret sa bilo kojim ruskim zvaničnikom tumači kao podrška baš njima...ja kada ne znam ili nisam siguran šta se sprema, onda malo prikočim, sačekam, ostavim neko vreme da situacija sazre, čini mi se da je i ovde najpametnije da se posle izbora skupština do daljnjeg ne izjašnjava o potpisanom sporazumu, jer se on i kasnije može ratifikovati ali i poništiti, ne učiniti to odmah nego za mesec-dva kada situacija postane jasnija mislim da ne šteti, pogotovo što je i primena tog sporazuma takođe uslovljena ovim i onim...
« Poslednja izmena: 06. Maj 2008, 16:04:14 od nssale »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Fijat u Kragujevcu  Smile Napokon ... lepo. Nadam se da ce se nastaviti tim tokom. Ako neko pokusa da ukine SSP, studenti, omladina i svi trezveni ljudi na ulice. dosta je bilo osnovaca.
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung 
Fijat u Kragujevcu  Smile Napokon ... lepo. Nadam se da ce se nastaviti tim tokom. Ako neko pokusa da ukine SSP, studenti, omladina i svi trezveni ljudi na ulice. dosta je bilo osnovaca.

Sa sve tranvestitima...
 Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
nije fiat u kragujevcu.....u cega se kladimo da uopste nece preuzeti zastavu?
ovo je samo bila sarena laza i pokusaj poentiranja tadica i dinkica....posle 11 i ako pobedi ds i formira fladu neces videti fiat
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Citat
A sta radis da se to ne desi...

a sta treba da uradi? da bojkotuje albanske pekare?
IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Fijat u Kragujevcu Smile Napokon ... lepo. Nadam se da ce se nastaviti tim tokom. Ako neko pokusa da ukine SSP, studenti, omladina i svi trezveni ljudi na ulice. dosta je bilo osnovaca.

Sa sve tranvestitima...

Zasto da ne!?  Smile Bolje i to, nego sa osnovcima  Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung 
Fijat u Kragujevcu Smile Napokon ... lepo. Nadam se da ce se nastaviti tim tokom. Ako neko pokusa da ukine SSP, studenti, omladina i svi trezveni ljudi na ulice. dosta je bilo osnovaca.

Sa sve tranvestitima...

Zasto da ne!?  Smile Bolje i to, nego sa osnovcima  Smile

Pa ja ne reko nista...samo te "ispravih"

P.S.
Prvo napisah...samo te "dopunih"
Pa , kada sam shvatio da se moze dvosmisleno tumaciti...odmah se ispravih  Smile Smile

Dakle...mozes i ti da im se pridruzis!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

raspadanje

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 166
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia N97
Nije ti to Tomislav Nikolic Grobar pa da se bude neozbiljno!EU nije sarena laza , to je nesto mnogo ozbiljnije nego sto mislis!Bolje knjigu u shake pa shvati neke stvari , a ne ono cime ti glavu pune!

Dikson: Ni posredno priznanje

Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju koji je Srbija potpisala sa EU ne implicira posredno priznanje Kosova, ocenio je profesor međunarodnog prava na Univerzitetu u Kembridžu Martin Dikson.

"Mislim da je pravno situacija prilično jednostavna. U ugovoru ima dovoljno klauzula koje sprečavaju priznanje Kosova u pravnom smislu - dakle, striktno pravno gledano, siguran sam da ugovor ne implicira da Srbija posredno priznaje Kosovo", rekao je Dikson za britanski Bi-Bi-Si.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
ovo je samo bila sarena laza i pokusaj poentiranja tadica i dinkica....posle 11 i ako pobedi ds i formira fladu neces videti fiat

Tek da kažeš nešto. A što ode Deripaska?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14

Kako da ne. Baš bi se predsednik Fiata blamirao da dolazi u Srbiju i potpisuje memorandum ako ne želi da investira u Kragujevac. Investicije u Srbiju zavise od toga da li će ova država nastaviti putem Evrope ili krenuti u samoizolaciju.

« Poslednja izmena: 06. Maj 2008, 19:10:03 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 91
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.