Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li je potpisivanje SSP-a u ovom momentu potrebno Srbiji
Da
Ne
Da, da je posle izbora potpisan
SSP nikada!
Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 91
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU ce sutra ponuditi Srbiji Sporazum o stabilizaciji i pridruzivanju?  (Pročitano 65501 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Уз онакво трапаво К.у.К. руководство, мислим да бисмо се ипак одржали.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia E

Koje ustaše, kakva NDH. NDH nikada ne bi bila stvorena da napaljene srpske budaletine nisu poništile Cvetkovićev potpis.

NDH je bio Hitlerov odgovor onima koji se kurče bez kurca i izigravaju pravednike. Isto je i sada nezavisna Kosova odgovor onima koji su se kurčili i provocirali mnogo jačeg od sebe.

Kad će Srbi da shvate da ne može da se kurči dečačić sa malim kurcem od 8 cm. Za kurčenje treba alatljika od najmanje 24 cm. To je poenta.
Kako koje ustase iste one koje su ubile kralja Aleksandra u Marseju eto te, i necu vise sa tobom da se raspravljam kad budes nesto procitao pa pricao onda moze ovako tvoja misljenja i stavovi granice se sa kretenizmom Smile

Kreten je onaj ko tvrdi da nemože da zaradi 400 € mesečno, a navodno je građevinski inženjer. To je ili retard ili lažov (da je građ. inženjer).

U Srbiji danas ako neko može lepo da zaradi, to su građevinci. Ja ne znam ni jednog građevinskog inžinjera, pogotovo konstruktivca, koji ne može da zaradi minimum hiljadu evra mesečno, čak i u državnim građevinskim firmama. Šef gradilišta u Energoprojektu ima 80 hiljada platu. Još ako ima licencu, svaki ozbiljan privatnik će građ. inžinjeru dati platu veću od hiljadu evra. Bar ovde u BG su licencirani građ. inžinjeri veoma tražena roba.

Drugo, suviše si plitak da shvatiš poentu moje teze. Ustaša je početkom 30-ih godina bilo par stotina i sigurno je da oni nisu mogli da sruže ozbiljnu državu i da nije oboren Trojni pakt, Kraljevina Jugoslavija bi ostala celovita, nikad ne bi bila stvorena NDH.

Znači, Srbi su svojom glupošću omogućili raspad Jugoslavije i dolazak Pavelićevih ustaša na vlast u Zagrebu.

ps. Ako hoćeš da se ophodimo na ovakav prost način, nema problema, što se mene tiče.

Ja licencu nemam jer sam relativno skoro zavrsio pa vojska pa trazenje posla inace sve gde sam radio bio sam ne prijavljen tako da od licence za sada nema nista jer treba malo vremena znas, i ne trci kao zdrebe pred rudu da pricas o nekome nesto ako ga ne poznajes!
400e za Nis je mnogo sta vise i previse za bilo kakvog gradjevinca osim ako nisi majstor u svojoj reziji pa svaki dan da imas po 30e dnevnicu! Rekao si da se 1m2 u BG-u malterisanja krece od 12-15e u Nisu je u vr' glave 6e i to masinsko malterisanje rad kod preduzimaca je za majstora oko 22e a fizikalaca od 800-1000dinara a znas kad ce mene da plate makar 500e? NIKAD ja ti lepo kao coveku govorim realne cene uporedi samo BG i Nis i nemoj molim te da me vredjas da sam kreten jer ne umem da zaradim 400e, ja umem ali ne mogu jer niko toliko ne placa u privatnom sektoru u gradjevinskoj delatnosti u Nisu i nemoj molim te vise nikada da mi pricas kako je i sta je u beogradu i to da mi preslikavas na celu Srbiju!

Sto se tice trojnog pakta zvanicna svetska istorija kaze sledece:
Hitler je od svog dolaska na vlast koristo politiku verolomstva, laznih obecanja, tzv. cik-cak diplomatiju, Kraljevina SHS bi bila pregazena pre ili kasnije.
Ona u tim okolnostima nikako nije mogla da ostane netaknuta, tako da je to sto ti pricas o ocuvanju SHS-a budalastina!
tako da i taj trojni pakt nista nije znacio
kao sto nije znacio ni poljsko-nemacki ugovor o nenapadanju koji je podpisan 1934 a znamo ste se desilo 1.9.1939 Smile
To je isto kao i sad ovaj SSP znaci jedno pise drugo se sprovodi ali trece se radi!
Kao sto si i sam rekao trebaju velika muda za veliko kurcenje ako bi smo se tada sklonili hitleru kao i danas americi na primer ko ti kaze da nas vec sutra ne bi pojeo mrak, pa prema tome koja je razlika da stradamo danas ili sutra! Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Linux
Browser
Konqueror 3.4
Dominik

A da dovedemo mi jednog crnca na vlast?  Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia E
Dominik

A da dovedemo mi jednog crnca na vlast?  Smile
Vala tebi bi trebao jedan crnac da te smiri malo Smile ne off-uj ionako smo ja i munze zabrazdili sa off-om Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k800i i D820
SM: Većina građana za SSP
5. maj 2008. | 17:33 | Izvor: Tanjug
Beograd -- Potpisivanje SSP-a podržava 53 odsto građana Srbije, a 37 odsto smatra da to znači indirektno priznavanje nezavisnosti Kosova, pokazuje istraživanje Stratedžik marketinga.

Direktorka istraživanja Stratedžik marketinga Svetlana Logar precizirala je na konferenciji Evropskog pokreta da 58 odsto ispitanika smatra da potpisivanje SSP-a ne znači indirektno priznavanje nezavisnosti Kosova.

"Od tog procenta ispitanika, 37 odsto smatra da potpisivanje Sporazuma jača poziciju Srbije u daljim nastojanjima da očuva teritorijalni integritet, dok je 21 odsto mišljenja da su potpisivanje SSP-a i politika Srbije prema Kosovu dve nezavisne stvari", kazala je Svetlana Logar.

Ona je navela da 58 odsto ispitanih građana smatra da je potpisivanje Sporazuma značajno za ekonomiju Srbije, 54 odsto misli da je od značaja za budućnost zemlje, dok 51 odsto građana vidi njegovu važnost za lični život i život svoje porodice.

Istraživanje koje je rađeno na uzorku od 1.000 građana pokazalo je da je u aprilu 83 odsto ispitanika podržavalo članstvo Srbije u EU, kazala je Logarova, dodavši da je u januaru 73 odsto ispitanika odgovorilo da bi - ukoliko bi se raspisao referendum za članstvo u EU - glasalo za.

Ona je ukazala da je procenat građana koji bi na referendumu glasali za članstvo u EU u aprilu opao i da je iznosio 65 odsto.

Osvrnuvši se na pitanja bezbednosti, Svetlana Logar je rekla da je istraživanje rađeno od 22. do 26. marta pokazalo da 51 odsto građana smatra da nacionalna bezbednost Srbije nije ugrožena, a da 84 odsto ispitanika tvrdi da im nije ugrožena lična bezbednost.

Ona je napomenula da većina građana Srbije želi normalan život i da na prvo mesto stavlja ekonomsku i socijalnu bezbednost.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14

Koje ustaše, kakva NDH. NDH nikada ne bi bila stvorena da napaljene srpske budaletine nisu poništile Cvetkovićev potpis.

NDH je bio Hitlerov odgovor onima koji se kurče bez kurca i izigravaju pravednike. Isto je i sada nezavisna Kosova odgovor onima koji su se kurčili i provocirali mnogo jačeg od sebe.

Kad će Srbi da shvate da ne može da se kurči dečačić sa malim kurcem od 8 cm. Za kurčenje treba alatljika od najmanje 24 cm. To je poenta.
Kako koje ustase iste one koje su ubile kralja Aleksandra u Marseju eto te, i necu vise sa tobom da se raspravljam kad budes nesto procitao pa pricao onda moze ovako tvoja misljenja i stavovi granice se sa kretenizmom Smile

Kreten je onaj ko tvrdi da nemože da zaradi 400 € mesečno, a navodno je građevinski inženjer. To je ili retard ili lažov (da je građ. inženjer).

U Srbiji danas ako neko može lepo da zaradi, to su građevinci. Ja ne znam ni jednog građevinskog inžinjera, pogotovo konstruktivca, koji ne može da zaradi minimum hiljadu evra mesečno, čak i u državnim građevinskim firmama. Šef gradilišta u Energoprojektu ima 80 hiljada platu. Još ako ima licencu, svaki ozbiljan privatnik će građ. inžinjeru dati platu veću od hiljadu evra. Bar ovde u BG su licencirani građ. inžinjeri veoma tražena roba.

Drugo, suviše si plitak da shvatiš poentu moje teze. Ustaša je početkom 30-ih godina bilo par stotina i sigurno je da oni nisu mogli da sruže ozbiljnu državu i da nije oboren Trojni pakt, Kraljevina Jugoslavija bi ostala celovita, nikad ne bi bila stvorena NDH.

Znači, Srbi su svojom glupošću omogućili raspad Jugoslavije i dolazak Pavelićevih ustaša na vlast u Zagrebu.

ps. Ako hoćeš da se ophodimo na ovakav prost način, nema problema, što se mene tiče.

Ja licencu nemam jer sam relativno skoro zavrsio pa vojska pa trazenje posla inace sve gde sam radio bio sam ne prijavljen tako da od licence za sada nema nista jer treba malo vremena znas, i ne trci kao zdrebe pred rudu da pricas o nekome nesto ako ga ne poznajes!
400e za Nis je mnogo sta vise i previse za bilo kakvog gradjevinca osim ako nisi majstor u svojoj reziji pa svaki dan da imas po 30e dnevnicu! Rekao si da se 1m2 u BG-u malterisanja krece od 12-15e u Nisu je u vr' glave 6e i to masinsko malterisanje rad kod preduzimaca je za majstora oko 22e a fizikalaca od 800-1000dinara a znas kad ce mene da plate makar 500e? NIKAD ja ti lepo kao coveku govorim realne cene uporedi samo BG i Nis i nemoj molim te da me vredjas da sam kreten jer ne umem da zaradim 400e, ja umem ali ne mogu jer niko toliko ne placa u privatnom sektoru u gradjevinskoj delatnosti u Nisu i nemoj molim te vise nikada da mi pricas kako je i sta je u beogradu i to da mi preslikavas na celu Srbiju!

Sto se tice trojnog pakta zvanicna svetska istorija kaze sledece:
Hitler je od svog dolaska na vlast koristo politiku verolomstva, laznih obecanja, tzv. cik-cak diplomatiju, Kraljevina SHS bi bila pregazena pre ili kasnije.
Ona u tim okolnostima nikako nije mogla da ostane netaknuta, tako da je to sto ti pricas o ocuvanju SHS-a budalastina!
tako da i taj trojni pakt nista nije znacio
kao sto nije znacio ni poljsko-nemacki ugovor o nenapadanju koji je podpisan 1934 a znamo ste se desilo 1.9.1939 Smile
To je isto kao i sad ovaj SSP znaci jedno pise drugo se sprovodi ali trece se radi!
Kao sto si i sam rekao trebaju velika muda za veliko kurcenje ako bi smo se tada sklonili hitleru kao i danas americi na primer ko ti kaze da nas vec sutra ne bi pojeo mrak, pa prema tome koja je razlika da stradamo danas ili sutra! Smile

Što se tiče cena rada u Nišu, to je malo za ovaj naš pasji posao. Ali, i ja sam napuštao firme kad nisam bio zadovoljan platom (počeo sam kao pripravnik u Trudbeniku, pa onda kod privatnika)

Onda sam rešio da ja postanem svoj "gazda", pa sam krenuo u privatni biznis. Rizikovao sam, nisam po svaku cenu išao na sigurnu platu kod nekog gazde, bez velike odgovornosti.

Kad su ovde u Srbiji dnevnice i zarade u građevinarstvu bile mizerne, ja sam išao u pečalbu, čak u Rusiju i kod burazera u Italiju (na crno). Naš posao je pečalbarski, a Niš je samo na dva sata vožnje od Beograda.

Nemoj da misliš da ti ja namećem šta da radiš u životu, tvoj život je u tvojim rukama, ja samo iznosim šta sam ja radio, kad nisam bio zadovoljan svojim standardom.
---------------------------------------------------------

Da završimo sa Trojnim paktom, tačno je to za Hitlera i njegove sporazume, ali je krucijalna stvar da su svi Hitlerovi planovi bili usmereni na istok tj. prema Rusiji. Naravno, Poljska je na sred puta između Nemačke i Rusije, tako da je sudbina koja je zadesila Poljsku i Čehoslovačku bila očekivana.

Sa druge strane, Balkan nije bio u sferi Hitlerovih osvajačkih planova. Njemu je trebala mirna "pozadina" i eksploatacija naših rudnih bogatstava i zato je sa svim balkanskim zemljama nastojao da potpiše političke sporazume, osim Grčke (engleski protektorat).

Znači, osim proengleske "polukolonije"Grčke koja je bila prepreka italijanskoj pomorskoj dominaciji nad Sredozemljem, sve ostale balkanske zemlje nisu bile u prvom planu Hitlerovih težnji za osvajanjem.

Znači, Trojni pakt bi se verovatno održao par godina, taman do Kurske bitke (u leto 1943. godine) i početka kraja Hitlerove Nemačke. A onda bi mi pristupili saveznicima, angloamerikanci bi se iskrcali na našu obalu i rat bi trajao godinu i po dana, sa tom razlikom što nam zemlja ne bi bila okupirana, jer posle 1943. Hitler nije imao slobodnih divizija za okupaciju relativno velike zemlje kao što je Jugoslavija.

Sva ova priča je "šta bi bilo, kad bi bilo", ali sigurno je da srpski narod ne bi doživeo katastrofu onakvih razmera, kakvu je doživeo u rano proleće 1941. godine.

-----------------------------------------------------------------------------------

Ako ti prestaneš da koristiš uvredljive opaske na moj račun, ja sigurno neću započinjati prvi takvu diskusiju.
« Poslednja izmena: 05. Maj 2008, 21:14:43 od zemunac22 »
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Dosadili ste mi zbog potpisa, jel' sad u redu?
Budi to što jesi ali budi , nikada nisam volio nedosledne !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 896
Zastava Kanada
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 
@zemunac22

Puno kenjas ako si gradjevinac kako to da postojes celi dan na ovom forumu, kada ti uopste radis ili su ti sqav posao oteli dosljaci.
Nikada nisam video gradjevinca koji postoje po internetu do 4 sata ujutro pa onda lepo ustane oko podne pa nastavi da kenja sa postovima.
Tvoje jedino obrazovanje je wikipedia i bez interneta si niko i nista.

Jadne su gradjevine koje si ti izgradio.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Samo da vidiš kakav je poljski WC izgradio ... Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
@zemunac22

Puno kenjas ako si gradjevinac kako to da postojes celi dan na ovom forumu, kada ti uopste radis ili su ti sqav posao oteli dosljaci.
Nikada nisam video gradjevinca koji postoje po internetu do 4 sata ujutro pa onda lepo ustane oko podne pa nastavi da kenja sa postovima.
Tvoje jedino obrazovanje je wikipedia i bez interneta si niko i nista.

Jadne su gradjevine koje si ti izgradio.

Nije ti palo na pamet da sam ja privatni građ. preduzetnik i da radim samo kad imam ugovoren posao. Nemam ja trgovinsku radnju pa da svaki dan sedim za kasom 12 sati.

Sedim kući i čekam da me pozovu potencijalni investitori kojima sam dao ponudu, što će reći da imam vremena koliko hoću.  A i kad imam posla, majstori rade svoj posao, ja naručim materijal, obiđem gradilište par puta i to je to.

Na kraju, što se tiče mog obrazovanja, ono što ja imam u malom prstu, to ti nećeš imati u glavi do kraja života. Samo sam sa biologijom tanak, to me nikada nije zanimalo. Ako hoćeš da proveriš moje znanje nacionalne istorije ili političkih nauka, nudim i tebi da se nađemo negde pa da organizujemo takmičenje, bez wikipedie i interneta, znači iz glave. Da vidimo ko šta ima u glavi.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 91
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.