Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li je potpisivanje SSP-a u ovom momentu potrebno Srbiji
Da
Ne
Da, da je posle izbora potpisan
SSP nikada!
Idi dole
Stranice:
1 ... 88 89 91
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU ce sutra ponuditi Srbiji Sporazum o stabilizaciji i pridruzivanju?  (Pročitano 64743 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Jebi ga, moram da hranim decu. Nemam taj luksuz da mogu da dozvolim sebi da ostanem bez posla... I opet kažem :
Citat
Ne kažem, i opet ponavljam, nisam za ulazak u EU po svaku cenu, više sam za saradnju, obostrano korisnu, A šta se valja ispod žita, to zna vrlo malo ljudi, u vlasti njihovoj i našoj... A uvek mogu oni nama mnogo više da koriste, nego mi njima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
Sta ce nam EU, sta ce nam Rusija, sta ce nam svet...
Zivecemo kao isposnici.. jedna riza, kupanje jednom godisnje o Djurdjevdanu, hleb, voda i vino.. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Pa dobro, može i tako. A može i onako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
EU je pred finansijskim krahom. Nafta iz dana u dan sve skuplja a ima je sve manje.
Kriza na globalnom nivou.

EU ce pre propasti nego sto ce Srbija u nju uci.

Zato u EU prelaze na ekoloske izvore energije , pre svega na solarnu energiju . Mi imamo 257 suncanih dana godisnje , i boli nas uvo da ulazemo ni u solarnu energiju , ni u vetrogeneratore . Najveci smo rasipnici energije u Evropi , i potpuno zavisni od uvoza energenata , a kad za deset godina u Kolubarskom basenu nestane lignita , bicemo zavisni jos vise . Pa ti vidi ko ce pre da propadne , mi ili oni . Mani nas sve vise tih glupih prica kako smo mi lepi i pametni , a svi ostali glupi i kako ce svi drugi osim Srbije da propadnu . Zbog takvih gluposti smo ovde gde jesmo .

Joco , u svom postu si napisao kljucnu rec , otisao je na crno , a da je otisao legalno i kao otskolovani radnik , jos sa univerzitetskom diplomom , pitao bih se sta bi pricao tada . Ja nisam od onih koji taj zivot nisu videli , i dalje smatram da je uvek bolje ziveti ovde ako postoji najmanja sansa da nadjes koliko-toliko normalan posao , ali da je toliko crno napolju , pogotovu za skolovane ljude , ne verujem . A ko hoce da sa osnovnom skolom ovde ili napolju zivi kao lord , da ima ogromnu platu i da ne radi nista , taj ima problem sa mozgom , a ne sa EU .

Pa zato nam je EU uzela KIM gde su najveca nalazista ruda.
Da li si upoznat sa cenom postavljanja jedne vetro-turbine, izgleda da nisi.

EU resava problem nedostatka nafte na taj nacin sto salje trupe u Irak i preti Iranu.

Sto se cene postavljanja vetro-turbine , u pravu si , nisam upoznat . Ali znam da ih svi u EU postavljaju gde god mogu , i da kad ih jednom postave investiciju isplate za dve do tri godine i posle zaradjuju . Kazi mi , da li su Skoti ludi sto u okolini Glazgova , u plitkoj priobalnoj vodi postavljaju vetrogeneratore u moru , cak su konstruisali poseban brod za tu namenu ? Jel su oni glupi i ludi , a mi pametni ?

Sto se uopste cene svih ekoloskih izvora energije tice , Nemacka ne ulazi dzabe u podsticanje sto masovnbije proizvodnje kako bi snizila cenu . Isto rade i ostali , ili kroz povoljne kredite gradjanstvu za postavljanje izolacije i solarnih celija , ili kroz subvencioniranje porizvodnje , ili kroz smanjenje poreza ukoliko ugradis solarne celije ili neki drugi ekoloski izvor energije .

Sto se Kosova tice , za mene tu igra nije zavrsena , i igrace se jos dugo . A da u ovoj zemlji razni praznoglavci nisu odlucivali , ne bi se ni igrala . Da razne usijane glave nisu probleme resavale silom , umesto diplomatijom i ekonomijom , gde bi nam bio kraj . I ne verujem da je tu glavna stvar bio Kosovski lignit , za EU je on manje znacajan , mnogo vise znaci nama , za njih je to sitno , mnogo su se krupnije stvari za Amerikance i svet tu resavale , a mi smo bili dovoljno glupi da dopustimo da se slome preko nasih ledja . Ameri ti zatraze bazu , ti ih odbijes , oni te onda omlate i postave bazu hteo ti to ili ne . Primer dva : Srbija je u Hrvatskoj imala u vlasnistvu skoro 50% kapaciteta na primorju . Umesto da ih pregazimo ekonomski , mi smo sebi dopustili da udjemo u rat . Umesto da pevamo Danke Dojcland i da dobijemo Srbiju do Zagreba , mi smo se udarali u grudi junacke , pa su Hrvati dobili Hrvatsku na Dunavu . Ko je bolje prosao ? Ali , Srbija se saginjati nece , pa ce zato da je j... otpozadi stojecki , i to bez vazelina .

Sto se tice Iraka i Irana , ne znam zasto poistovecujes EU sa Velikom Britanijom ? Politika EU u celini je mnogo drugacija i kompleksnija , i mnogo se vise oslanja na saradnju sa Rusijom , i na programe stednje energije .

Ali , ja sam zaboravio da ti ne umes da razlikujes nijanse sive , za tebe je sve crno ili belo .

Onaj ko u 21. veku bude umeo da sto efikasnije i stedljivije koristi energiju , onaj ko bude obezbedio sto vise sopstvenih i obnovljivih izvora energije , onaj ko bude bio sto manje zavisan od uvoza energije iz inostranstva , on ce napredovati i biti mocan , svi ostali ce pasti na dno , pre ili kasnije .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Sto se tice vetrenjaca i solarnih ploca na krovovima, koliko god da košta, to je malo u odnosu na ono što pružaju, a to je EKOLOŠKA tj. ČISTA energija... I da se otplati posle 5 ili 10 ili 20 godina, isplati se... A projekt i izgradnja Termo i Nuklearnih centrala je besplatna, zar ne? Pa su vetrenjače skupe... Ajde, hidrocentrale su tu i tamo ekološke....
O fosilnim gorivima da i ne pričamo... Juče čitam da ameri odobrili još 150 i kusur MILIJARDI dolara za ratove u Iraku i Avganistanu.... Kreteni... zamislite da se pola tih para grune u istraživanje i nalaženje alternativnih rešenja.. ala bi se neki krik naučnici u nekim laboratorijama obradovali.... mole za sredstva, ovi im odobre po koji milion..... a za ratove... milijarde... Ko zna gde ide ova planeta... u stvari znam, ali me sramota da kažem...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

raspadanje

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 166
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N97
Procitajte i sami zakljucite sta donosi , a sta odnosi,ko laze , a ko ne laze , ne mojte da uticu politicari na vase misljenje  Smile Moje misljenje je da clan br.1 stvara nesuglasicu, clan 22 treba danam omoguci bolji standard i vise novca u dzepovima ...Ja sam boldovao 135.
Velika greska je to sto onaj ko je otvorio ovu temu nije stavio i ovo....

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
ssp_s.doc (542 KB)
« Poslednja izmena: 24. Maj 2008, 16:39:30 od djama »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
mob
SonyEricsson k310i
Члан 6

Србија се обавезује да настави да подстиче сарадњу и добросуседске односе са другим државама региона укључујући и одговарајући степен међусобних концесија у погледу кретања лица, робе, капитала и услуга, као и развој пројеката од општег интереса, посебно оних који се односе на борбу против организованог криминала, корупције, прања новца, илегалних миграција и кријумчарења, укључујући посебно трговину људима, лаким оружјем и забрањеним дрогама. Ова обавеза је кључни фактор у развоју односа и сарадње између страна и стога доприноси регионалној стабилности.

Члан 7

Стране потврђују значај који дају борби против тероризма и испуњавању међународних обавеза у овој области.

Ovo su vec prekrsili.Na Kosovu i Metohiji svega ovoga ima a oni ga priznaju.
Sto nam ne pmognu da iskorenimo teroste na KiM.Umesto sto im daju vlast

Citat
Овај Споразум се не примењује на Косову које је тренутно под међународном управом у складу са Резолуцијом Савета безбедности Уједињених нација 1244 од 10. јуна 1999. године. Ово не доводи у питање садашњи статус Косова нити одређивање његовог коначног положаја према истој Резолуцији.
Znaci nije nezavisno?
A koji je to status Kosova?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Znaci nije nezavisno?
A koji je to status Kosova?

Pročitaj u nekom od tvojih starih brojeva Kurira sa kraja februara ove godine.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Овај Споразум се не примењује на Косову које је тренутно под међународном управом у складу са Резолуцијом Савета безбедности Уједињених нација 1244 од 10. јуна 1999. године. Ово не доводи у питање садашњи статус Косова нити одређивање његовог коначног положаја према истој Резолуцији.
Ja citam sta je Tatici potpisao sa zemljama slanicama eu.Oni su potpisali da nije ne zavisno a vamo ga priznaju kao nezavisno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

raspadanje

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 166
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N97
To sto je tu , to je i potpisano , tako da kako ko shvati!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 88 89 91
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.447 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.