Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li je potpisivanje SSP-a u ovom momentu potrebno Srbiji
Da
Ne
Da, da je posle izbora potpisan
SSP nikada!
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 91
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU ce sutra ponuditi Srbiji Sporazum o stabilizaciji i pridruzivanju?  (Pročitano 65597 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Потписивање споразума је признавање независности Косова. Ови из ЛДП су макар искрени, али нису ми јасни ови из ДС како могу да пристану на то. Зашто лажу народ причама да може и ЕУ и непризнавање Косова. Није ми јасан народ који у то верује, или може бити да народ ипак веома добро разуме о чему се ту ради али у суштини баш их брига за Косово. Ужас. Издајници.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
bf objasni mi zašto je izdaja zaštita interesa 10 miliona Srba?

ovo shto je tadic potpisao - to je najveca katastrofa za srpski narod u poslednjij 50 godina .

to nije samo gubitak dela teritorije , vec gubitak nacionalnog suvereniteta .

ovde nije rech vishe o sitnim i krupnim kradjama i stranachkom prepucavanju - za ovo se odgovara glavom  Smile

Argumentuj. Ovaj sporazum mora da prođe kroz Skupštinu, pa posle ulazak u EU kroz referendum i Skupštinu. Šta je onda ovde veleizdajstvo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone
aleksa, ne moras na ponavljas jedan isti post, ako nemas sta drugo da kazes.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 365
OS
Nepoznat
Browser
SAMSUNG-SGH-C160 1.0
Znaci Srbija priznala Kosovo.Znaci sam autonomija za Vojvodinu,Rasku,Presevsku oblast.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26

Argumentuj. Ovaj sporazum mora da prođe kroz Skupštinu, pa posle ulazak u EU kroz referendum i Skupštinu. Šta je onda ovde veleizdajstvo?

u situaciji kad EU shalje EULEX na kosovo - faktichke  okupacione snage  Smile i preuzima upravu nad delom teritorije - tadic se odriche suveniteta cele zemlje i prenosi deo nadleznosti na EU. mislim da je sasvim jasno shta to znaci.

i uopshte nije vazno shto skupshtina to mora da ratifikuje - njegov potpis kao predsednika republike nosi svoju tezinu - i on mora za to da bude sudjen i kaznjen  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Svejedno, ovo ništa ne važi dok se ne ratifikuje u narodnom parlamentu i dok ne izručimo zločince !

I meni ovo smrdi samo na kampanju pred izbore DS, koji se ni ne zalažu iskreno za EU, jer će njihovi tajkuni morati da igraju po pravilima !

Ovo nikom ne odgovara, sem LDP, koji podržavam !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
После овога не би ме чудило да Русија призна независност Косова. Рекао је Путин да неће да буде већи Србин од самих Срба. Ако Срби хоће у ЕУ која је листом (осим неколико безначајних државица чланица)  признала Косово зашто то Русија не би урадила.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 

u situaciji kad EU shalje EULEX na kosovo - faktichke  okupacione snage  Smile i preuzima upravu nad delom teritorije - tadic se odriche suveniteta cele zemlje i prenosi deo nadleznosti na EU. mislim da je sasvim jasno shta to znaci.

i uopshte nije vazno shto skupshtina to mora da ratifikuje - njegov potpis kao predsednika republike nosi svoju tezinu - i on mora za to da bude sudjen i kaznjen   Smile

Ovaj sporazum afirmiše 1244. Bez njega ne bi postojao sporazum sa EU koji afirmiše 1244. A kako smo mi inače sila od krompira onda nas ovaj sporazum brani više nego mi sami. Pa ti razmisli i o tome.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 249
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
После овога не би ме чудило да Русија призна независност Косова. Рекао је Путин да неће да буде већи Србин од самих Срба. Ако Срби хоће у ЕУ која је листом (осим неколико безначајних државица чланица)  признала Косово зашто то Русија не би урадила.

Spanija je beznacajna :-)  .... qq lele , pa sta smo onda mi :-)  ...
IP sačuvana
social share
Nisu krivci depresivci , lude i psihopate
sto su rusili pa sada nama nude lopate .

Krivi smo mi !

Nisu krivi sedativi sto ih nisu sputali ,
sorry , matori , krivi smo mi koji smo cutali !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia E
Svejedno, ovo ništa ne važi dok se ne ratifikuje u narodnom parlamentu i dok ne izručimo zločince !

I meni ovo smrdi samo na kampanju pred izbore DS, koji se ni ne zalažu iskreno za EU, jer će njihovi tajkuni morati da igraju po pravilima !

Ovo nikom ne odgovara, sem LDP, koji podržavam !
sem ljdp... e kukala vam majka svima zajedno Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 91
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.