Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li je potpisivanje SSP-a u ovom momentu potrebno Srbiji
Da
Ne
Da, da je posle izbora potpisan
SSP nikada!
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 91
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU ce sutra ponuditi Srbiji Sporazum o stabilizaciji i pridruzivanju?  (Pročitano 65678 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ne mogu da nastavim dijalog sa ljudima koji ne postoju sami sebe i koji se svesno odricu svega sto je nijihovo Smile
Ljudi bez obraza i karaktera , licnosti koje ne postoje, tako mi kao narod uskoro necemo ni postojati !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC ...
ne mogu da svatim da jos ima likova koji zive kao u nekoj kanti, buretu, terasi......
normalno, da je potpisivanje najbolja vest koja nam se desila i da ljudi koji za to kazu da je negativno i dalje ne shvataju gde zive!!!!!
citam komentare "izdaja", "priznavanje kosova" i td. i kao i svakom ko meni to kaze ili bilo kome i bilo gde samo da nagovestim "obicno ko prdne on uvek vikne, ko je prdnuo" tako i u slucaju izdaje!!!!
a sad raspalite po meni izdajniku!!!!! Smile
Toliko
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mislim....zabole mene za ssp i da li je potpisan ili ne ali mi je najjace sto sam video na vestima da su neki debili po gradovima izasli da proslave potpisivanje Smile Smile Smile Smile

u sustini....ja npr nisam mogao da izadjem na tu proslavu jer se u to vreme radi i zaradjuje....proslavljala je dokona i besposlena bagra Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 146
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Bosch 
Velja, legenda!  Kako je on lepo rekao na mitingu, bez uvijanja, bez icega..... Tadic izdajnik! Bravo Veljo!!!! Smile Smile Smile Smile Smile
Raso ti se brate legenda obozavam tvoje postove upisam se od smeha kad ih procitam, jos vise sam se obradovao tvojoj "ponosnoj" besedi braci rusima u potpisu bas je onako ponizna kao sto i treba da bude kod svakog rusofila. Anyway da ti kazem da Vam se pise sa velikim pocetnim slovom samo kad se obracas jednoj osobi kojoj persiras a ne mnozini. No toliko o pismenosti radikala.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 2610
Ma da, šta će nam sporazum.
Lepše nam je ovako. Da nam Velja i dalje pravi virtuelne auto-puteve, da vrli ministar prosvete Lončar priča o Kosovu umesto da radi svoj posao, a da  Koštunica "brani" Kosovo tako što će da izmišlja izdajnike i da postavlja uslove celom svetu i da laže naciju kako SSP predstavlja priznavanje Kosova a zapravo svojom politikom pomaže tajkunima i monopolistima da nastave da nas pljačkaju.
Da li stvarno verujes da ce Ds pobediti na sledecim izborima i da ce sporazum opstati??
pa procitaj ono sto sam napisao dole=-da se ne ponavljam -pa vidi sta stvarno dobijamo sporazumom.
I da li moze sporazum opstati biti primenjvan.

Ovo je najpodliji marketinski trik zutih.
Na njihovu zalost - toliko gube njime da nisu ni svesni.
tadic je odavno prdao Srbiju - jos koa minista vojni je poceo a sada samo dovrsava =- jer zna da nece dugo.
Ovde nema medju clanovima foruma-izdajnika- po mom misljenju. Ima onih koji ne shvataju zlo od sporazuma i sta on donosi-JEDNO VELIKO NISTA -POGOTOVU ZA ONE KOJI POTPISASE,
 a na drugoj strani one koji smatraju da ne treba tek tako olako prodavati delove zemlje za nseto sto nikada nece zaziveti-pogotovu kod jevropljana-zemalja EU.

IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

samo me gledajte

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 885
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ako ne EU, onda šta???

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Kosovo je davno izgubljeno, mrzi me da pišem zašto, to svi znaju.

A ovo što će nam ponuditi bolje da prihvatimo, jer kad neko ide na streljanje obično mu ponude cigaru, on ako ima muda pljune je , ako ne popuši je, ali u svakom slučaju će biti streljan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
solimpn naravno da si izdajnik, usrao si se skroz!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ma da, šta će nam sporazum.
Lepše nam je ovako. Da nam Velja i dalje pravi virtuelne auto-puteve, da vrli ministar prosvete Lončar priča o Kosovu umesto da radi svoj posao, a da  Koštunica "brani" Kosovo tako što će da izmišlja izdajnike i da postavlja uslove celom svetu i da laže naciju kako SSP predstavlja priznavanje Kosova a zapravo svojom politikom pomaže tajkunima i monopolistima da nastave da nas pljačkaju.
Da li stvarno verujes da ce Ds pobediti na sledecim izborima i da ce sporazum opstati??
pa procitaj ono sto sam napisao dole=-da se ne ponavljam -pa vidi sta stvarno dobijamo sporazumom.
I da li moze sporazum opstati biti primenjvan.

Ovo je najpodliji marketinski trik zutih.
Na njihovu zalost - toliko gube njime da nisu ni svesni.
tadic je odavno prdao Srbiju - jos koa minista vojni je poceo a sada samo dovrsava =- jer zna da nece dugo.
Ovde nema medju clanovima foruma-izdajnika- po mom misljenju. Ima onih koji ne shvataju zlo od sporazuma i sta on donosi-JEDNO VELIKO NISTA -POGOTOVU ZA ONE KOJI POTPISASE,
 a na drugoj strani one koji smatraju da ne treba tek tako olako prodavati delove zemlje za nseto sto nikada nece zaziveti-pogotovu kod jevropljana-zemalja EU.

Stami,

Hajde dosta više tih patetičnih podmetanja kako je Tadić izdao ovo ili ono, prodao vojsku ili kako je SSP "prodaja države". Nisi izneo nijedan argument niti da je prodao vojsku, niti da je SSP marketinški trik, niti da je bilo ko za prodaju svoje države.

Mani me te jeftine kvazipatriotske demagogije lišene argumentacije.
« Poslednja izmena: 29. Apr 2008, 20:07:46 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 68
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Odlicna vest. Srbija ovim pravi jedan krupan korak napred ka Evropi, a istovremeno se izdefinisala politicka scena na one koji su za i protiv Evrope.

Tesku samarcinu popise patrijote ovog dana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 91
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.