Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 17:05:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ethernet problem  (Pročitano 2806 puta)
07. Feb 2009, 12:16:45
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Maticna asus p5kc sa integrisanom mreznu kartu intel 82566DM,nece da radi i comp uopste ne prepoznaje da postoi mrezna karta tako da ne mogu ni drajvere da instaliram.Citao sam po forumima da izvadim bateriju iz biosa i restartovati bios.E onda se pojavila nakon restarta intel 82566DM karta pocelo je da instalira drijvere sam sistem i onda kaze windows nemoze startovati kartu posto nemoze da pokrene drijveri za nju(devise cannot start).miloin puta sam deinstalirao ,instalirao drijvere,bio sam na asusov sajt i downloadirao originalne drijvere i kad uklucim da snimam drajvere ,intalacija pocne i kaze windows cannot find ethernet controller on your system.Pomozite sta da radim pls
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Galaxy S4
Vidi u device manageru da ti nije disable-ovana.
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Nije disable,uopste nema je u devise menager,a i kad je ima(a to je kad izvadim bateriju iz biosa,restartiram comp.) stoi znak da ne radi ali nije disable.I ako opet restartujem comp onda je opet nema,pa opet treba vaditi bateriju i restartujem comp da bi je imalo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Sony xperia
Proveri kakva je situacija u bios-u. Moguce da tamo imas oganicenje ili da je iskljucena. Ako nije onda vec ....  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 288
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 
Kao sto rece lightsoft, verovatno je u BIOS-u OnBoardLan postavljeno na Disable. Imao sam slican problem sa LAN-om i sa USB kada se nanjih prikljuce samo odredjene stvari i nazalost jedino resenje je bilo reinstalacija Windowsa, ali to neka ti bude poslednja opcija. Mada sa druge strane, obzirom na plocu i konfiguraciju koja verovatno ide uz nju reinstalacija ne bi trebalo da traje duze od pola sata, ali i pre instalacije obavezno u bios-u postavi LAN na Enable.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
sve sam uradio,nije u biosu disable,sve sam proverio i probao razne variante u biosu(enable,disable,reset),pa cak i peinstalirao windows(ali na drugu particiju)i opet nista ,nema je u devise menager ni pod razno.Jedini nacin da je vidim je samo kad izvadim bateriju iz biosa,ali onda opet nista(windows cannot start devise beacose cannot find driver), kad probam intalirati driver kaze no ethernet controler find in your system ili ono (update devise driver) opcija sta je ima u devise menager,kad probam updejtovati kaze da nije potrebno updejtovati jer kartica je bila up date vise:),mislim izludjuje me totalno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22019
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Linux
Browser
Mozilla (hardy)
mob
Apple iPhone 12, S21
kada si u device manageru prvo odradi uninstall drajvera pa restartuj racunar, i posle toga vidi sta se desava
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Nista se ne desava, kad je unninstaliram u system menager onda restart comp i vise ni traga ni glasa od nje.Uopste je vise ne javlja da postoi a i nemogu ni dajvere instailirati jer je vise nema.I tako sve dok ponovo ne izvadim bateriju u biosu ,restartiram comp i kad se ukluci onda postoi u devise menager, ali ako ne instaliram drajvere(a ne mogu), onda na sledeci restart je vise nema u devise menager
        Zanima me kako kad izvadim bateriju u biosu i kad pokrenem racunar ona sama instalira drajvere i neda mi sansu ja da snimim drajvere.I kad je unnistaliram i restartiram comp. je vise nema.Jer postoi neki program da mogu kompletno uninstalirati drajvere.Probao sam driver cleaner,driver cure itn...
« Poslednja izmena: 08. Feb 2009, 22:54:20 od kericov »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Wave
Ocigledno da nesto nije u redu sa tom mreznom karticom, jer da je sve u redu ne bi imao ovaj problem. Moja preporuka - jednostavno kupi drugu, to je nekih 600-1000 dinara, i miran si.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Izgleda da je to najpametnije resenje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 17:05:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.