Pocela je nova sezona na http://www.escup.com/ !!!!! Svi koji zele da glasaju za Zvezdu i Partizan uclanite se i glasajte!!!! Moze da se glasa svakih 10 minuta i nista nas ne kosta ako smo vec na kompijuteru da damo par glasova nasim timovima!!!!! Partizan je u grupi "K" a Zvezda u grupi "L" sa leve strane!!!!
Nema frke, bas sam malopre bio i glasao. Ne bi bilo lose da postavis direkne linkove do mesta gde treba da se glasa i malo detaljnije objasnis... ja sam povileneo dok sam nasao.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!