Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 19:25:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 276 277 279 280 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 27480826 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Tetka Mira

Tetka Mira je bila žena u godinama. Živela je preko puta mog stana u istoj zgradi. Muž joj je bio predsednik kućnog saveta.Imali su dva sina mojih godina I troje unučića. Oni su živeli u drugom delu Beograda, ali su svakog jutra dovodili najmlađeg unuka na čuvanje. Izgledala je sasvim obično. Đena od šezdesetak godina, prosede kose vezane u punđu, seljačke građe, sa velikim naočarima. Obrisi nekada zgodne žene su bili vidljivi. Starost je već zakucala ne njena vrata, ali i dalje je izgledala privlačno. Imala je u sebi nešto što je nekoliko puta u prolazu raspalilo moju maštu. S obzirom da moja žena I ja nismo imali klince, njen unuk je često visio kod nas. Voleli smo ga kao klinca iz komšiluka.
Jednog ponedeljka nisam otišao na posao. Mali Sale je došao kod mene da odigra svoju partiju video igrica dok sam ja čitao neku knjigu i razrađivao ideju o pisanju nekog romana. Posle dva sata komšinica Mira je zakucala.
“Komšija, došla sam po Saleta, trebalo bi da spava. Hajte da ga ja spakujem u krevet, pa kad zaspi vi dođite na kafu, hoću da vam se odužim za sve što činite za Saleta.”
Posle posla sata, Mira je ponovo kucnula I rekla da je voda proključala.
Sedeli smo, pili kafu, ćaskali o njenom mužu koji je otišao da obiđe familiju u Crnu Goru, deci, o letovanjima, o Kosovu, jer je ona rođena tamo. Pričala mi je o svemu I svačemu. U jednom momentu mi se izvinila jer je morala do WC-a. Primetio sam da su joj creva krčala I da je verovatno kafa učinila svoje. Čim je ušla u toilet, ja sam nečujno prišao vratima I spustio se do ključaonice. Šolja se nalazila odmah naspram ključaonice tako da sam imao odličan pogled. Mira je skinula kućnu haljinu i okačila je kraj kade. Na sebi je imala samo brushalter i gaće. Stala je kraj šolje, spustila gaćice iz kojih je sevnula crna čupava pička zrele žene i sela na šolju. Čuo se mlaz pišanja, nekoliko tihih prdeža i uzdisaj žene koja prazni creva. Posmatrao sam njenu facu. Bila je zagledana u stvari koje su se nalazile na veš mašini, a u stvari je razmišljala o skroz nečemu drugom. Možda i o našem razgovoru. Na momente je oblizivala usne I ispuštala uzdahe posle svakog naprezanja da izbaci sve iz sebe. To me je jako uzbudilo. Kurac je hteo da mi eksplodira. Želeo sam da pojebem tu ženu. Želeo sam da je oližem celu i svršavam po njenoj maljavoj pičketini, njenim sisama, njenoj prosedoj kosi. Uzela je nekoliko papira sa rolne toilet papira, pridigla se i obrisala zadnjicu. Bacila je pogled na bris i spustila ga u šolju. Istu radnju je ponovila nekoliko puta. Ustala je, obrisla međunožje, navukla gaće i pustila vodu. Brzo sam se povukao u kuhinju gde smo pre toga sedeli. Mislim da sam se zacrvneo kao bulka. Mira se pojavila na vratimo u istom izdanju u kojem sam je zatekao. Nastavili smo razgovor uz rakiju. Meni je sve vreme u glavi bila njena maljava pica I pokreti jezikom koji su se završavali na rubu njenih usana koje su krasili blagi brčići žene u godinama.
U jednom momentu joj rekoh: “Komšinice, blago vašem mužu, vi ste jedna sjajna žena u svakom pogledu. Em ste vredni, em zgodni.”
“Ih…zgodna! Bila nekad. Sada sam samo baba koju niko više nikada neće dodirnuti kao ženu. Kakvu vajdu imam od muža, kad samo već decenijama kao brat i sestra.”
Prišao sam joj i spustio ruku ne njeno lice. Pomazio sam joj obraz. Bila je zbunjena, ali nije se opirala. Ruku sam spustio na njene grudi i poljubio joj nežno usne I liznuo dlačice koje su se nalazile na kraju usana. “Komšija, šta to radite?” – rekla je tiho. “Pokušavam da vodim ljubav sa vama” – rekoh joj. “Hoćete li da mi poklonite sebe teta Miro, makar malo?”
Prihvatila je moje dodire i uzvratila mi poljupcem. Jezici su nam se spojili u divljoj požudi. Osetio sam zadah žene koja je na silaznoj putanji I poželeo da joj posisam svu pljuvačku koja se lučila. Želeo sam da bude srećna I da pamti ovaj dan. Skinuo sam joj kućnu haljinu, zatim brushalter I gaćice. Crna mirišljava mindža je opet bila tu, samo ovog puta na “izvolite”. Legli smo na krevet I ja sam zaronio svoju glavu u njeno međunožje. Lizao sam joj klitoris dok su se sokovi strasti cedili iz njene pičke. Skoz je bila zagorela. Nije imala seks dosta dugo. Nije posebno ni vodila računa o sebi. Noge su joj bile dlakave, pazuh takođe. Sve to mi je izgledalo neverovatno seksi. Kurac mi je pulsiaro, ali još uvek nisam želeo da ga zabodem u matorku. Ona je stenjala I posle trominutnog kununlingusa ispustila zadah žene koja je doživela pravi orgazam. Povukla me je prema sebi i počela da me ljubi strasno. Našao sam se na njoj i kurac mi je skliznuo pravu u njenu pičku. Počeo sam da ciguljam lagano, a onda sam počeo da ubrzavam. Mira je uzdisala i šaputala mi kako sam je njen pravi jebač, kako sam ja njen najdraži mladić i kako ću je od sada jebati svaki dan. Spustio sam glavu ispod njenog pazuha I lizinuo joj malje. Ukus je bio kiselkast. Već sam je dobro oznojio. Izvadio sam ga i stavio joj pravo u usta. Dok mi je pušila, bacio sam pogled na orman na kojem je stajala fotografija sa koje su mi se smeškali njen muž i sinovi. Nisam izdržao još dugo. Počeo sam nekontrolisano da svršavam. Bilo je sjajno. Mira je progutala svu spermu posle čega sam joj dodelio titulu jebačice za zlatnu medalju.
Prošlo je od tada par godina, a ja i Mira se i dalje redovno krešemo. Održavamo dobre komšijske odnose. Reče mi da je sa našim avanturama upoznata samo komšinica Ceca, udovica sa trećeg sprata, koja je izrazila želju da napravimo i triling. Do tada veliki pozdrav.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Party za 5

Ime mi je Ana..25 godišnjakinja iz Siska..Znate one priče kao izašla sam vanka i završila s nekim bezveznim tipom kojem se danas ne sjećam ni imena? Da? Ja nisam bila jedna od tih. Voljela sam poglede na sebi i vidjela sam da ih ima.Mislim za sebe da nisam nešto posebno , ali frajera mi nikad nije manjkalo. no, da ne duljim, sestra i ja bile smo pozvane na party godine. Sestrin dečko je slavio 30.godina pa je nazvao to partyjem godine. Bila sam uzbuđena jer se spremalo super vrijeme , a trebali smo biti na otvorenom. Ali ne, nisam ja te sreće. Kiša je lijevala ko iz kabla, ali Ranko se snašao pa dogovorio sa svojim prijateljem party u njegovom bircu. Bilo je krcato, a ja i Ena ušle smo ko kraljice. Jedna u uskoj zelenoj , a druga u uskoj crvenoj haljinici. Da, nisam bila zgodna kao moja sestra , ali dalo me se iskoristiti. Što sam se i uvjerila. Ranko mi je uvaljivao nekog tipa koji je bazdio na alkohol i cigarete. Užas. Dizao mi se želudac.
Povukla sam se u najzadnji kut sve dok me Ena nije povukla na plesni podij. Počele smo cugati i plesati ko lude. Ranko je došao po Enu i počeli su se hvatati ko ludi i otišli. Jedino što sam primjetila bio je njegov nabrekli kurac. Nasmijala sam se i pogledala u njega. Pripita i luda, dobacila sam mu pogled na što mi je on samo namignuo i rukom prešao Eni po dupetu.
Željela sam uloviti nešto danas , a pogled mi je zapeo na naočito velikom kurcu koji je sjedio preko puta mene. Lomio me pogledom. Ugrizla sam se za usnu i rekla sama sebi : SAD IL NIKAD! Frajer za jednu noć, zašto ne? Lagano sam došetala do njega i njegovih prijatelja naslonila se na njega. Počela sam priču, a njegov je pogled počivao na mojim grudima. Svako sam malo zamahivala kosa kako mi rukom mogla proći preko grudi. Pozvao me na ples. Trljala sam se o njegovu kitu koja je postajala sve veća i veća.
Ruka mu je zašla pod moju haljinu i na topli but. Bila sam gotova. Samo što sokovi nisu počeli teći. Suzdržala sam se. Nisam htjela da završi nešto što još nismo ni počeli.
Uhvatila sam ga za kravatu i odvukla u sobu iza. Približila bi mu se usnama pa se odmaknula. Divljao je. Vidjela sam a i osjetila da je na izmaku snaga. lagano me korakom vodio do zida i kad napokon nisam imala kuda, približio se i poljubio me. Osjetila sam jezik, topao i mek. Bio je odličan. Sve dijelove tijela sam prošla rukama, baš kao i on. Bacila sam ga na krevet. Gledao me s nevjericom. Lagano sam ga zajahala dok je on mazio moje noge i pokušavao mi skinut haljinu.
Nisam mu dopuštala, željela sam da samo ja imam kontrolu. Ljubili smo se divljački, dok napokon nisam dobila ono što sam stvarno željela. Poludio je. zgrabio me za dupe i odnio do stola. Poderao je košulju, bacio kravatu, sve to jednom rukom, dok je drugom trljao moju već napaljenu picu. Stenjala sam. Bilo je predivno. Gurnula sam ga nogom u stranu i stala pred njega. Počela sam skidati haljinu ljubeći mu čvrsta prsa. Opet me nabio na zid. Obuhvatio mi guzu rukama i raširio mi noge i odmaknuo tange. Uvalio mi ga duboko. Zavrištala sam. Od boli? Nimalo. Ovo je bilo nešto najnevjerojatnije. Ovoliki užitak nisam osjetila nikad. Jebao me , a ja sam vrištala. Palilo ga je a i mene. Odgurnula sam ga na krevet. Počela sam mu lizat kurac kao da je samo moj. Ispuštao je tako slatke zvukove užitka da sam se navlažila.
Dok sam mu drkala malog, sisala sam mu jaja. Bio je na kraju, samo što nije se izbacio iz sebe. Ali ja sam stala , na što je popizdio. Bacio me na krevet i skinuo mi tange. Sad sam ja bila njegova robinja. Nije me lizao, samo me doticao sa jezikom na što sam poludila . Počela sam vrištat da me jebe, ne zanima me ništa samo me jebi tom jebenom kitom. Nasmijao se kao da je sad on došao na svoje. Mackao mi je pičku svojom kitom dok sam ga ja molila da uđe. I onda kad sam se najmanje nadala osjetila sam ga. Cijelog, jaja su lupkala , a ja i on se gubili u zvucima našeg stenjenja. Sjela sam na njega i vidjela mu kapljice znoja. Jezikom sam ga liznula cijelim vratom i uvalila mu jezik u usta. Jebali smo se ko životinje. Svršila sam ko nikad. Bacakala sam se po krevetu drkajući sama sebi i jašući po njemu.Na kraju mi ga je gurnuo tako jako da sam mislila da će mi pozlit na što je on rekao; DA ME PAMTIŠ! Pamtit ću ja tebe, ne brini- bile su moje riječi.
Obukla sam haljinu i krenula prema vratima. Zadovoljna sobom i zadovoljena. Pitao me dal može dobiti broj. Nasmijala sam mu se i zaalupila vratima. Sjela sam za šank i zamolila konobara da mi da kapljicu žestokok. Usta su suha, hmmm..pitam se zbog čega. Nije prošla ni minuta, a osjetila sam nečiju ruku kako mi je digla haljinu. Uvalio mi je kurac u dupe kao da nikog nema. Bol i užitak u jednom. Nisam mu mogla reći da prestane. Jebao me pred svima, a da nitko nije obraćao pažnju na nas. Mjesio mi je sise, jednu je izvadio i lizao. Bio je to on, onaj iz sobe. Zaboravila sam mu i ime. NIsam mogla vjerovat. Jednom sam mu rukom dirala dupe i stiskala ga da udara jače, a drugom sam ga vukla za kravatu i stenjala. Uživala sam. Jebala sam se pred svima a bilo mi je sasvim svejedno. Dirao mi je klitić. Osjetila sam navalu užitka, pretjeranom. Izvijala sam se u njegovim rukama, jebao me prstom i kurcem.. Jao, bože..Ubi me, ovo je predobro da bi bilo istinito, govorila sam mu uho.
On je samo jače lupao. Počela sam se trest, htjela sam da prestane a opet sam htjela da i nastavi. Svršila sam. Svrio je i on po mom dupetu.
Zakopčao si je hlače i rekao: NADAM SE DA SAM SADA ZALUŽIO BROJ!
I stvarno je zaslužio Wink
IP sačuvana
social share
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Sestra i njena drugarica

Zovem se Igor. Studiram i igram fudbal,imam 23 godine. Imam mladju sestru Jovanu. Ona i njena drugarica Vanja su htele ici na more,ali ih roditelji nisu pustali,posto imaju 18 godina.. Pitale su me da li bih isao sa njima,jer tada bi i njih pustili.. Nije mi se islo,ali rekao sam da cu razmisliti. 10 puta na dan su me pitale da li sam razmislio,a meni se sve manje islo.. Roditelji su mi otisli na vikend kod prijatelja u Sloveniju,tako da smo ostali sami kuci.. Naravno,ubrzo je stigla Vanja. Pocele su da me smaraju oko mora.. Posle pola sata sam im rekao da smaraju i da mi se “skinu”.. Ustale su sa kreveta i pocele su da se skidaju.. Nisam mogao da poverujem da se to desava.. Ubrzo su ispred mene bile dve gole,prelepe devojke,od kojih je jedna bila moja sestra.. Nisam skidao pogled sa njih. Jovana me je mazno pitatala:”Sta je braco,zar ti se ne svidjamo?” Samo sam im rekao da su prelepe.. Posle toga su kleknule ispred mene i skinule mi sorc.. Vanja je rekla:”Vidim da se i njemu svidjamo..” Pocele su da mi ga drkaju i da ga polako oblizuju.. Videlo se da su su malo zbunjene i da ovo prvi put rade zajedno.. Ali ja sam uzivao,kurac je hteo da mi pukne.. Polako su pocela da se opustaju i moje uzivanje se svi vise povecavalo.. Dok mi je jedna pusila,druga mi je lizala jaja i tako u krug.. Hteo sam da uradim nesto,ali mi nisu dozvoljavale da ustanem.. Nisam vise mogao da izdrzim i poceo sam da svrsavam.. Sperma im je prskala po licu i usnama.. Otimale su se za kurac.. Jedva sam dosao do daha.. Seka mi je posle toga rekla:”Vodi nas na more i neces se pokajati..” I naravno,otisli smo na more.. Bilo je ludo i nezaboravno,ali o tome neki drugi put..
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Prijateljska pomoć - III dio

Sve se desilo tako brzo,tako nestvarno,divlje ludo i neopisivo,ali pokusacu da ti ispricam sve.Kisovito poslijepodne,vreme je bilo bas za spavanje.Ocekivala sam da ces doci iz Zagreba ali nisam znala kad.Malo sam zaspala,kad sam se probudila bilo je vec pet a ti jos nisi bio tu.Obicne obaveze po kuci,bila sam vesela dok sam te iscekivala,znala sam da si navratio kod prijatelja Milana ili u bar na koje pice.Sati su prolazili sve do 10 navecer.Bas sam se bila istusirala,legla u svoju sobu i upalila TV,pratila sam neku seriju.Cula se neka mala buka,kao da je nesto palo,pomislila sam da si dosao pa da ti je nesto ispalo,bilo je mracno.Upalila sam lampu,culi su se koraci uz stepenice.Usao si u sobu i viknuo.”Sta radite to”.Gledala sam te bez rijeci,totalno izgubljeno.Bio si sav mokar od Kise.Poceo si nesto govoriti.Nesto,kao”Izlazi iz moje kuce Milane,sram te bilo”.Nesto tako,bila sam zbunjena i uplasena,cudno si se ponasao.Primjetila sam da si pijan ali nisam odma znala da si pod tabletama.Pitala sam te sta to govoris?Rekla sam ti da ovde nema nikoga osim mene.Jedva si se malo smirio.Kad sam ti ugledala zjenice sve mi je bilo jasno.Pijan i drogiran cudno si izgledao,cudno si me gledao.Brzo sam se ustala i obukla kucni ogrtac.Gledao si me kao da me nikada nisi vidio prije.Pitala sam te sta si to uzeo,nije ti dobro.”Jebes se sa njim,mojim prijateljem,sve sam vidio”Ma niko nije bio tu,pokusala sam.”Jest,bio je Milan,bili ste goli,jahala si mu kurac”.Primjetila sam da nesto stvarno nije u redu.Morala sam ici manjim otporom,pokusavajuci da te smirim.Trebas se istusirati bice ti bolje.Usutio si i samo me cudno gledao.”Da idem se itusirati”.Dok si se tusirao htjela sam zvati doktora ali sam se predomislila.Izasao si iz kupatila,malo smiren ali i dalje si govorio neke gluposti.Bila sam dole u boravku kad si izasao.Sjeo si za stol i stalno me promatrao.Poceo si biti fin i njezan,vise nisi bio grub.Rekao si mi da ti sjednem u krilo.Govorio si mi lijepe rijeci,komplimente,kako imam sve dobro kako su mi grudi i guza cvrsti.Kako izgledam super za svoje godine.Nisam imala izbora,pristajla sam na sve da se samo smiris.Pitao si me,mogul da te poljubim?dozvolila sam ti,poljubio si me u usta,poljubac je bio dug i njezan.Osjetila sam tvoju toplu ruku kako ulazi u moj dekolte.Poceo si da mi milujes grudi.Nemoj,pokusavala sam da te zaustavim.Onda si mi rekao.”Milanu si dozvolila sve”.Pomilovala sam te po kosi i poljubila,to je bio jedini put da te smirim.Prepustila sam se ludosti tableta koje su te uzele skroz.Znala sam da to nisi ti i onda sam imala samo jedan izbor.Dok sam razmisljala ti si mi vec ljubio grudi,skinula sam haljinu sa sebe ostala u donjem rublju.Grudi su mi bile vani,prepustene tvojim rukama i usnama.Ponovo sam ti sjela u krilo i tada osjetila komad misica koji se digao,stvarno je bio komad,koji sam kasnije tri puta osjetila u dva tri sata,ludog i divljeg seksa.Uzela sam te za ruku i povela,prvo u svoju sobu,jer si rekao da je moj krevet velik.Eto to bi bilo to.Kasnije si se probudio u svojoj sobi,imao si nocne more.
Znala sam gdje drzis kondome,tako sam nas zastitila,posebno sebe.Moram da ti kazem i ovo.Treci put si jedva svrsio,trajalo je dugo.Samo sad moram nositi maramu oko vrata nekoliko dana,jako si me isisao,bilo ti je jako lijepo.Eto sad znas sve,molim te da to zaboravimo.
Govorila mi je tako polako.Pitao sam ju,dali zelis da sve zaboravimo?Da,izgovorila je tiho.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Ucena devojke najboljeg druga - I deo

Sa Majom poznavao sam se deset godina,bila je vrlo sexi ali isla je sa moj drug nisam znao kako da joj pridjem i resio sam da je ucenujem.Jedan dan cekao sam da dodje kod moga druga a bili smo komsije cekao sam i polako nadrkivao kurac, odjednom se pojavila a jas sam uklucio kameru na mobitelu i poceo snimati i pricati u kameru kako cekam maju da je razvalim od kurca,otvorio sam prozor polako sam drkao kurac i rekao Maji da dojde da mi nesto pomogne razume se da mi je tad kamera bila na pauzi i opet sam je uklucio i opet reko kameri druzE sad ce da vidis da ti je devojka kurva sad ce da dojge da je jebem stavio sam kurac u bermudama i otvorio Maji vrata.Usla je i rekla mije kako moze da mi pomogne a normalno ja sam to snimio ona nije se ni na san nadala sta je ceka reka o sam udji i sedni da se prvin nesto napiejemo pa onda ce mi pomoci ona je sela je,a ja sam otiso pozadi sanka izvadio kurac i poceo opet nadrkavati,i uklucio kameru i reko evo kurva je dosla sad cu je jebati i poceo snimati Maju bio sam pozadi sanka drkao kurac i pricao Maji i snimao,rekao sam Maji jeli Maja moze li da pocnemo snimao sam tada nje i onda odma sam poceo snimati kurac a ona je rekla ajde brze da zavrsimo treba da idem kod Milosa ceka me.A Milos je bio moj drug ja sam prekinuo da snimam izasao sam i kad me videla sa dignati kurcom pocela je da vika jas sam brzo joj opalio samar i rekao cuti kaurvo mala cekaj da vidis sta imam prvin da ti kazem pa onda se deri. I pusti jo sam klip sta sam snimao celo vreme,klip se tako dobro izmontirao sam da je izgledalo kako da zelim da mu kazem na milosa da mu se cura jebe celo vreme samnom ona je pocela plakati i molila me je sa pricom znas da to nije istina? kako mozes Milosu ovo raditi on te voli kako brat.Ja sam joj samo rekao posto me on voli kako brat ja cu mu jebati devojku od sada svaki dan i necu glas da cujem da ne mozes da izadjes ili slucajno da ides kod njega na gosti a da ne dojdes prvin kod mene da ti svrsim u usta pa onda da ides kod njega ako ne odma cu mu pokazati klip. ona je nastavila plakati i ostalo je samo da me ubedjuje da me je volela kao brat i mnogo postovala a ja sam polako drkao kurac i cekao da devojka moga najboljeg druga zavrsi sa pricom nista mi nije bilo bitno osim da joj zatvorim sve rupe.I odjednom je zazvonio mobitel bio je Milos on je prestala plakati i javila se, kurva cim je prestala plakati znao sam da ce cutiti i da je moja fora sa ucenom prosla kod nje.Alo rekla je Maja naterao sam joj odma da pusti interfon alo pa gde si ti cekam te vise od pola saata evo me tu odgovorila maja a jas sam se joj doblizio sa mojom ogromnom batinom i stavio u ustima ona je pocela da dudla i prica sa milosom ali nista nije razumeo
pocela je da se gusi
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Ucena devojke najboljeg druga - II deo

...a istovremeno i da prima moj kurac u ustima,a ja sam celo vreme snimao milos je celo vreme pitao sta je sa telefonom nije imao pojma da mu najbolji drug u tom momentu tuca devojku.jas sam joj naredio da ustane i natrtio sam je i usao silno u njeno dupe dupe joj je bilo tesno jedva joj je kurac usao,pocela je plakati a jas sam se jos vise napalio spustila je telefon i molila me je da prekinem.aj ja sam je sve zesce jebao poslem deset minuta jebavanje napunio sam kurvi dupe sa spermom i rekao da cuti za ovo zasto cu klip pokazati Milosu rekao sam da sad ide i da cu je potraziti kad mi se prijebe. kurvica je otisla a ja sam pozvao milosa da vidim dali kurva mu je nesto ispricala pricali smo pet minuta i primetio sam da on nema pojma o tome da sam mu jebavao curo i zato rekao sam mu da cu doci na kafe a on mi je rekao super tu je maja napravice nam. samo sto mi je spomnuo odma mi se kurac digao otisosam maja je otvorila vrata bila je razocarana pozdravili smo se kao da nije nista bilo pozdravijo sam se sa milosom i seo,maja je donela kafu poceli smo piti milos me je pitao dali zelim pivo rekao sam muj da moze po jedno ustao je da uzme kad je video da nema piva, maja je rekla ja cu ici milos i rekao neka sedi ti sa mog druga ja cu odma doci izasao je rekao da ce se vratiti odma ja nisam uopste cekao rekao sam maji ajde kurvo trtise znas da mi se jebe izvadio sam kurac bip mi je vec dignut i tvrd kao kamen stavio sam ga kurvici u ustima i poceo sam je da je tucam silno pocela je opet da se gusi od mog kurca dma poslem toga nabio sam joj ga u guzu i poslem nekoliko nabijanja sam joj svrsio u guzu. ona me je molila da prestanem vise da je jebem a jas sam joj rekao da ima jos puno tucanja u njoj,dosao je milos doneo pivo i opet nista nije primetio kurva je otisla da pravi kafu a meni se jos tucalo i onda kako neka sreca da me je pratila pitao me milos dali mogu da mu pomognem oko antene za tv ,rekao sam mu da nema problema on neka se popne na krov da je mrda a ja cu mu reci dali je dobra slika.on se kacio na krovu a ja odma u akciji poceo sam drkati kurac...
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Hmmmmmm......

Rano ujutro, krećem iz stana na posao, sjedam u auto, a ono opet neka reklama ispod brisača..
Malo bolje pogledam, a ono reklama za večerašnje otvorenje sex kluba u kojem će biti izložene razne seksualne igračke te demonstracija njihove primjene, a gosti će imati i sami priliku isprobavati sve što požele..
Već kad sam samo pomislio na tu ideju mi kurac u hlačama počeo pulsirat i cijeli dan na poslu je bio kao strijela. Samo sam mislio i planirao kako dragu nagovorit da odemo bacit malo oko. Smiley
hmm.. oko, bacio bi ja i kitu samo da smijem. I tako prosao i radni dan jedva sam izdrzao, ali sam planirao sve to nadoknadit kad dodjem kuci.
I tako s tim u mislima krenem kuci, dolazim u stan, a draga vozi sobni bicikl, samo pustam jaknu i prilazim jos s leda da me ne cuje. Plan je u glavi, otkopcavam slic, vadim kitu i malo ju uplasim. Ona poskoci, brzo joj svucem treneku i gacice i vratim na sic od bicikla koji je bio taman u visini da joj ga uvalim. Glavu joj gurnem prema ruckama od bicikle da pica bude direkt na izvolte i polako guram kitu i pocinjem rovarit po njenoj unutrasnjosti zestoko i brzo na sta je samo pocela cvilit i stenjat. Da me nije pogledala mislio bi da joj tako susjedi dolaze u posjetu. kako sam cjeli dan bio nabrijan na poslu i sve te silne stvarcice, sprave, pomagala i sex u glavi, svrsio sam u par min.
Kad je malo dosla sebi pocela je: „sta je to bilo, tko me tolko napalio, odkuda to??“ dok joj nisam ispricao. Nije joj se u potpunosti svidjela ideja al pristala je da odemo vidit sta se to tamo dogadja.
Konačno stigla večer, ja se od uzbuđenja spremio u roku sekunde, a vidim dragu sprema se nikako da završi. Al kad je izašla iz wc-a imao sam šta vidjeti. Sredila se kao da je ona glavna demonstratorica večeras. Visoke štikle, minica, halteri, majca sa dekolteom i crveni ruž na usnama. Da nisam bio toliko uzbuđen da čim prije dođemo u taj sex klub odmah sad bi ju opet kresnuo.
Do tamo nam je trebalo nekih pola sata, kad smo stigli vec je bilo podosta znatizeljnika. Usli smo unutra krenili sa razgledavanjem bilo je zaista svakakvih sprava i pomagala, dosli smo do nekakvog okova za glavu i ruke u koji kad se namjesti guza taman isprcena za servis. Posto nije bilo nikog uspio sam ju nagovorit da ju probam smijestit u tu spravu i ajde pristala je, kako sam ju namjestio minica se podigla a guza ispala van. Gledo sam gdje su gacice, nisu se tolko mogle uvuc u guzu, a zapravo ih nije ni imala! Bezobraznica jedna ona ce provocirat. Uz to su bili neki bili neki bicevi i sibe predvidjene za lupanje guze i sl. Uzeo sam nekakvu gumenu sibu jako savitljivu zadigo joj suknu prek cijele guze i poceo lagano udarat. Ona je pocela da sta izvodim, sta se glupiram kakve su to fore, neko ce naici, odmah da ju pustim i prestanem s time,nisam se ni najamanje obazirao na to samo sam nastavio peckat po guzi,nakon par udaraca onako solidnih da se osijete priso sam joj glavi da me vidi i pitao “ocemo jos bez gacica po gradu?” na sta je ona odg “da hocemo” vjerovatno zeljeci da nastavim posto je tako sljedi kazna. Otisao sam do guze i udario jos koji put,al sad malo jace da je ispustila svaki put aaaa….. i pocela opet da ju pustim, netko ce naici, a ja nista samo sam dosao do glave izvadio kitu vec poludignutu i poceo ju samarat s njom, pitao ju oce ga malo na sta sam dobio negativni odg, pa sam joj rekao ajde ako ga malo liznes pustam te. I ajde brzo ga je malo uvukla u usta, na sta sam joj rekao sad opet sljedi kazna za gacice koje ne nosis. Stao sam pred guzu uhvatio grubo picku na sta je ispustila samo glasno aaaaaaa… trljao sam klitic izmedju dva prsta, samo je mjesala guzu ocito joj pasala kazna,da se ne prepali uvalio sam joj kitu i poceo pumpat brzo i bolno. Vjerujem da je zube stisla kolko je mogla jer ni glasa nije ispustila, a kako je bila namjestena nije mogla vidit dala nekog ima ili nema. Srecom nije bilo nikog, ja sam samo nastavljao pumpat kolko sam god brzo mogao, nisam ni skuzio da se iza mene stvorio neki tip rekao bi koju godinu mladji od mene, samo se smijeskajuci. Pokazao sam mu da suti na sta je on samo klimnio glavom jos sam tako malo pumpao mada da sam vise gledao tipa sta radi, a on je sam o mene pratio kako ju punim. Kako nije odlazio mahnuo sam mu da pridje i pokazao mu da se posluzi na sta se on samo nasmijao, otkopcao hlace, izvadio kitu i stavio kondom. Ja sam usporio i polako vadio, par puta ju udario opet po guzi i rekao nije jos gotovo, cekaj dok stavim kondom da ne svrsim u tebe i pokazo tipu nek ga uvali sta je on jedva docekao. Sjurio se brzinom munje, nastavio bas kako sam ja radio brzo i zestoko ova moja se nije uopce glasala. Ja sam samo sa strane gledao i navlacio kitu dok se ovaj izivljavao al nije dugo izdrzao, u roku par min je svrsio, na sta sam ja navukao kondom i priblizio se guzi malo protljao kitu u pici i prislonio na guzni otvori i polako krenio unutra, a mala se napokon oglasila sa “aaa nemoj i daj vec jednom prestani i idemo odavde vise”, na sta se nisam ni najmanje obazirao nego nastavio ispunjavat njenu guzu. Nije ni meni dugo trebalo da svrsim, a tip se izgubio u magli isto kako se i pojavio. Ja sam svoju malu oslobodio, na sta je odahnila i samo pitala sta mi je da sam tolko mogao. Samo sam joj odgovorio “trenutak inspiracije”. Dalje nije nista pitala samo sam joj rekao “ajmo odavde dok nas niko nije vidio”.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Avantura u vozu

Vozio sam se vlakom prema moru. Bila je poprilična gužva ali sam imao mjesto u jednom kupeu. Zajedno sa pet muškaraca srednjih godina. Svi su se zadubili u novine ili križaljke i vrijeme je polako odmicalo. U jednom trenutku se pojavila glava jedne starice i pitala da li ima mjesta. Svi su šutili kao zaliveni. Ustadoh se i ponudi joj svoje mjesto. Iskreno se zahvalila i sjela. Ja sam izašao u hodnik i skoro se sudario sa jednom simpatičnom djevojkom od koji 25-30 godina. Rekoh pardon a ona se nasmijala i rekla da nije to ništa. A zatim, onako usput, zahvali se što sam ustupio mjesto njenoj baki. I tako smo čavrljali i smijali se. Uskoro je pala noć pa je sve izgledalo dosta romantično usprkos činjenici da je vlak izgledao, zvučao i ponašao se kao da će se svaki čas raspasti. U jednom trenutku uhvatila me je objema rukama za lice i poljubila me strasno.
“Dođi za mnom” – šapnula je.
Krenuso sam za njom ravno u wc. Tu smo se počeli ljubiti i hvatati. Nije nam smetao relativni smrad. Ljubeći se bez daha, spustila je ruke na moje međunožje i počela mi maziti karu preko hlača.
“Opa, nekome je izgleda tijesno” – šapnula je uz smiješak. Otkopčala mi je pojas pa dugmad i lagano spustila hlače. Zatim je kleknula i povukla i bokserice dolje. Moja dosta impresivna zvijer je iskočila ispred nje u punom sjaju. Zahvalio sam svemiru što sam se istuširao prije puta. Budući da se redovito brijem nije bilo ni traga neurednosti ili nekog neželjenog mirisa.
“Opaaaa” – glas kojim je to rekla je nemoguće za opisati. Uhvatila ga je u ruku, povukla kožicu dolje i kad je glavić crven kao trešnja izletio spremno ga je uhvatila u usta. Ispočetka je stidljivo sisala glavić a onda je sve smjelije i hrabrije klizila po sve većem komadu moje batine. Odmah sam mogao zaključiti da je itekako iskusna. Mrmljala je dok je pokušavala progutati sve veći komad moje nabrekle batine. Nije žurila. Sa svakim usisom je uvukla koji milimetar više. U jednom trenutku osjetio sam njen nos na mom trbuhu. Nisam mogao vjerovati kada sam shvatio da je uspjela progutati cijelu batinu. Na sekundu sam se uplašio za nju. Ali onda ga je ona pustila da izađe van iz usta. Nasmijala se i pogledavši me u oči upitala nježno i nevino: “Da li ti se sviđa?”
“Ohhh, daaaa” – zabrundao sam.
“Jako ti se sviđa” – odlučila je poigrati se samnom.
“Itekako! To nisam u životu doživio!” – izustio sam kroz dah.
“Znači da nastavim” – vragolasto je upitala?
Nisam više ništa rekao nego sam je nježno uhvatio za glavu i lagano nasadio glavić u ta predivna usta. Uhvatila me je rukama za guzove i počela je pušiti i sisati moju zvijer. Sada se i ona otkačila pa je počela sve brže ga gutati. Opet onu istu igru, svaki puta malo više. U jednom trenutku ga je opet cijelog progutala. Pa opet. I opet. To je bilo previše za mene te sam počeo svršavati njoj direktno u grlo. Očekivala je to. I nije se izmaknula. Naprotiv, uživala je u svakom trenutku. Kada sam se smirio od trzanja i ekstaze ona je još uvijek bila na koljenima sa cijelom batinom u ustima. Dopustila mi je da odredim trenutak kada da ga izvučem iz tog predivnog utočišta. Nisam ni ja žurio i tek kada je već pao na pola sam ga izvukao. Ona ga je još malo polizala i očistila svojim jezikom a onda je povukla moje bokserice gore.
“Zar nećemo nastaviti” – upitao sam napola razočarano?
Nevoljko je odmahnula glavom i uzdahnuvši rekla da su sada oni njeni dani u mjesecu i da ništa ne može biti.
“A u guzu” – upitao sam s nadom?
Nasmijala se, opet odmahnula glavom i rekla da je prevelik. Osim toga, guza joj je nevina i da je tu nevinost odlučila sačuvati za budućeg muža, tko god to bio.
Vratili smo se u hodnik i ništa nije odavalo čudesnu avanturu koju smo doživili.
Nakon određenog vremena probudila je baku i rekla da oni tu idu dolje. Dok je prolazila pokraj mene šapnula mi je da mi je batina najbolja koju je ikada imala u ustima. I da mi je sperma malo gorkasta jer vjerojatno jedem ljuto. Ali da joj nije smetalo. Vlak je krenuo dalje a ja sam se vratio na svoje prvobitno mjesto i razmišljao da li je sve to bio san…
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Dnevnik moje majke

Imam 32 godine, a moja mama 51… Odlično izgleda za svoje godine… Crnka sise četvorka i jošmse dobro drže, fenomenalne noge i velika guza… Misli da je sve počelo još ono veče dok sam se tuširao prije grada… Taman sam izašao ispod tuša kad ono netko otvara vrata… bola je to moja mama… onako gol samo sam je pogledao u oči ali njene oči su gledale nešto drugo… stara se zabuljila u moj krac ko nespašena… Inaće ima nekih 19cm onako deblji s velikim galvićem i kožicom… Kad je skužila šta radi samo je zatvorila vrata i otišla u dnevni boravak gdje sam joj se ja uskoro pridružio… Od tog dana sam primjetio da stalno bulji u moje međunožje… i moram reći da me to dobrano napalilo svaki put… Još prije sam maštao kako bi bilo dobro pojebati svoju seksi mamu ali sad mi to nikako nije izlazilo iz glave… Nekih mjesec dana nakon toga stara je išla na put i dala mi razne zadatke da obavim po kući… Obavljajući to redom došao sam do njene sobe a pokraj kreveta je bio ormarić i ladica napola otvorena… Htio sam ju zatvoriti ali u zadnje tren sam unutra vidio nešto što me zainteresiralo… bio je to mamin dnevnik… Uzeo sam ga u ruke i htio prolistati ali bio je zaključan… Potrudio sam se i nekako ga otključao jer nakon ovih događaja baš me zanimalo jel napisala štogod o tom… A onda sam se šokirao… Moja mama je kurva… i to me napalilo još više… Mama radi kao medicinska sestra i dnevnik je u biti najviše bio posvećen noćnim smjenama u bolnici gdje se jebavala ko luda… ali zadnjih par stranica su bile posvećene meni i njenoj žudnji za mojim kurcem… Opisivala je kako bi mi ga pušila, jahala, gutala moju spermu… Nakon što sam proćitao sve od početka do kraja i saznao s kim kad i gdje se sve moja jebozovna mama jebavala spremio sam dnevnik nazad u ladicu ali namjerno ne onako kako je bio već naopako i ostavio sam ga otključanog kako bi znala da sam ga pročitao…
Mama se vratila u petak popodne… stari je bio doma pa nije mogla ništa reagirati ali skužila je da ja znam i tako me željno gledala… Onako u prolazu sam je pitao kako radi u ponedjeljak… Popodne odgovorila je i namignila mi… To jutro nikad neću zaboravit… Rano ujutro čim je stari otišao na posao mama se zavukla u moj krevet izvukla moj kurac u počela ga pušit… e to je bilo najljepše buđenje… Jebali smo se cijelo jutro sve dok nije stari došao… Nagutala se moje sperme ko nikad… A drugi dan isto tako… Kasnije mi je počela sređivat svoje kolegice kurve s posla tako da je moj kurac uvijek bio zaposlen čak i kad je curila jer uvijek je neka kurva uskočila… a bome sve znaju svoj posao…
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Dužina je ipak važna

Nikada nisam volio kao ni razmisljao da nekom pusim kurac, ali pice ponekada zna da jako iznenadi. To sam uradio jednom i nikada vise, neki kazu da sam bi sexualni tip, mozda jesam a prije vjerujem da nisam. Mozda ja tako ne gledam, jer vise volim da mi cura pusi, da je lizem i da je jebem gdje god stignem i u svaku od tri rupe. Kao sto svi znamo i svako od nas voli da isproba neke novine u svom zivotu, tako da se ni ja ne odvajam od vas, ne znam koliko je vas drkalo kurac sa drugom, a znam da je mozda vise cura drkalo svoje picke sa svojim drugaricama, lizale picke jedne drugih. Reci te tj odgovorite mi koliko vas je to uradilo? Da nastavim sa pricom koja ce vam mozda dosaditi jer sam poceo da je pisam od prve moje jebacine, pa da nastavim.
Posto igra istine vise je postala dosadna a pice nam se veoma taklo i pocelo je da sve kljuca u nama, Milica Marija i Maja su se zvalile, lizale jednoj drugoj picke, gurale priste u picke zatim u svoja usta. Ja nisam mogao da odolim nego sam morao da podelim taj ukus picki sa njihovih usana, na sta se one nisu ljutile, Milica mi je drkala kurac i pocela da ga lize, povukla je kozicu do kraja i lizala ga sladoled gutala, palisla se da se ne istopi, ja sam poceo da lizem Mariju koja mi se dupetom nabijala na nos, jedva sam disao, puna usta picke a faca dupetom zatvorena, ja sam poceo da joj guram jezik u sluzavu picku, lizao i gutao sam sokove njene picke, sto me jos vise palilo. Pogledao sam Pedju on je drkao svoj kurac, nije imao nesto veliki kurac. Prisao nam je i rekao:
-Cure mogu li ja Milu da malo pusim kurac, imam jaku zelju da osjetim njegovu kurcinu usta.
-Mozes Pedja, zasto da ne tu smo da uzivamu zajedno. Rekla je Marija koja je to zeljela da vidi vise od iceg drugog na svetu, kroz mene kao da je prosla neka struja kada mi ga je uhvatio ali nisam nista zelio da mu kazem, kada je vec imao zelju neka pusi sta ima veze. Kako je poceo da ga stavlja usta, ja sam tako poceo Mariju jos zesce da lizem da joj grizem klitoris, nisam mogao da vjerujem da me Pedja pali. Milica je rekla:
-Milo zasto ti Pedji ne pusis kurac kao on tebi? Ja sam se skamenio, jer to nisam nikako zelio. Ali uticaj alkohola je trazio da osetim ukus kurca u svojim ustima. Rekao sam Pedji:
-Drugar ustani i ja da osjetim ukus kurca. Zauzeli smo pozu 69, ja sam poceo da ga lagano lizem kao da sam to radio sto godina uvlacio sam ga usta lickao jezikom, Pedja nije htjeo da stane na tome nego je poceo da mi gura prst u dupe, posto sam ja bio odozgo, kako je on to uradio tako sam mu ja ugurao kurac usta da se zagrcnuo, ja nisam prestajao nego sam poce da ga tucam usta, svaki njegov pokusaj me je jako bolio ali sam zelio da to okusam. Dok sam pusio Pedji kurac on se podigao i ja sam peceo da mu guram prst u dupe nisam bio nezan kao on, nego sam mu ga jako gurao. On mi je rekao:
-Ovo nije prirodno sto radimo, ali zelim da me tucas i da ja tebe tucam. Sudeci po njemu on je vise uzivao od mene u toj igri, poceo je da mi girze kurac poceo je da mi sisa glavic sve jace i jace sto je mene poceo da sve jace i jace da boli, donekle sam i uzivao u tom pusackom bolu. Ja sam ga ptiao:
-Pedja oces ti mene prvo da jebes ili cu ja tebe?
-Ja cu prvo tebe, onda ces ti mene jel moze?
Naravno ja sam pristao, Marija je otisla za neku krenu koju je ona koristila, Pedja mi je namazao dupe i poceo lagano da gura prste u moje dupe, oni su poceli lagano da klize, ja sam se maksimalno opustio. Nisam zelio da ista kvari ovu noc, iskreno zelio sam da primim kurac u dupe, da me napuni spermom, kako mi se on igrao oko dupeta u meni se javalja zelja sve jaca i jaca da me jebe, kada je vec uspeo da stavi dva prsta onda je poceo da polako gura glavic u moje dupe, uh kako me zabolelo kada je poceo da ulazi u mene, imao sam osjecaj da ce da mi dupe pukne i ako nije imao veliki kurac ali nikada do tada nisam osjetio kurac u dupe, kako je polako ulazio ja sam poceo da se opustam i ona mi je usao do kraja u dupe. Prvo je poceo polako da me navlaci na kurac, zatim je poceo sve jace i jace, ja sam poceo da donekle uzvam ili sam se makara trudio da uzivam u njegovom kurcu dok me jebao sve jace i jace, poceo sam da se sam nabijam na njegov kurac, gupe mi se pocelo siriti. Pedja je poceo da se grci i vidio sam da hoce da svrsi ja sam mu rekao:
-Pedja svrsi mi u dupe, ocu da makar jednom u zivotu osetim spermu u mom dupetu. Pedja kod je svrsavao poceo je da mi drka kurac koji je stojao kao koplje zeljan uboda, Marija Maja i Milica su vec na veliko lizale jedna drugu, glasno su uzdisale sto je mene dodatno palilo, zelio sam da tucam Milicu ali, Pedja je zelio da oseti moj kurac u svoje dupe. U meni se vodila bitka, da li da ga jebem ili ne. Sto sam duze gledao kako se njih tri lizu i sijevaju tri predivne picke, nisam zelio da jebem Pedju u dupe, nego neku od njih tri, mene su muda pocela da bole. Pedja je poceo da maze kremom svoje dupe i gurao je prste u njega, ja nisam znao sta vise da radim da li da ga tucam ili ne, on je poceo da mesa dupetom kao kurvica da maze se po dupetu, rekao mi je.
-Druze aj me tucaj kao sto sam ja tebe, molim te tucaj me ocu da mi napunis dupe sperme, a njih su tri se samo poglede i mene gledaje i u glas rekle:
-Sta cekas jebi ga, pa ces onda svaku od nas gdje ti je zelja.
Nisam znao sta da radim, kada sam ga ja primio neka ga i on primi rekao sam sebi. Pedja se naguzio ja sam mu prisao, gledao mu u dupe koje je on malo razradio. Poceo sam da polako priblizavam svoj kurac, kako sam mu prilazio njeovom dupetu u meni je rasla neka panika. Ali zelja je da jebacinom je bila jaca od iceg na ovom svijetu, primakao sam mu ga rupici i poceo polako da ga guram i ako je podmazano mu dupe tesko je ulazio on je poceo da skici od bola ja sam stao i pitao ga:
-Pedja oces da stanem da te ne jebem?
-Ne ne nemoj da stajes nego mi ga uguraj kao sto sam ja tebe jebao, ocu da mi rasturis dupe kao sto si danas Maju rasturio.
Posle njegovih reci ja sam mu ga naglo ugurao u dupe on je vrisao kao da ga deru, ja sam poceo polako da se micem u njemu, posle nekoliko trenutaka Pedja je poceo da na neki nacin uziva, nisam mogao da vjerujem da vodli da se tuca u dupe, mene je jos uvek boljelo dupe od njegovog kurca i ako je proslo mozda 20 minuta. Uhvatio sam ga za kukove i poceo da ga navlacim sve jaci i snaznije, zelio sam da ste sto pre zavrsi ovaj kosmar, nisam mogao da vjerujem da tucam muskrarca u dupe i praktivno da sam uzivao u tome. Poceo sam da svrsavam, svu sprermu sam skurcio u Pedjino dupe, ja sam ga dalje tucao nekih dva minuta i izvadio sam ga, Milica je odmah prisla uzela neki papir ocistila mi kurac i strpala ga se usta onako mlitavog. Kako ga ja sa gustom sisala poceo sam opet da se pali, kurac mi se dizao nekotrolisano. Milica je rekla:
-Sada ces mene da tucas kao sto si tucao Pedju u dupe tako ces mene u dupe i u picku. Ja sam pogledao pedju koji je djelovao totlano razvaljen, Maja mu je pusila kurac on kao da nije davao znake zivota. ali zato kurac jeste usravio se. Posle nekoliko trenutaka poceo je da stenje i da gura Maji kurac usta, medju vremenu sam ja sam se zvalio sam Marijom dok mi je Milica pusila kurac i lagano lizala jaja. Prvo je pocela da mi lize jedno jajeda ga uvlaci usta onoliko koliko moze, glavicem je mazila svoje celo. Uzela je drugo jaje stavila ga usta otvorila ih i igrala se s jezikom sa mojim jajetom kao da je igracka, porsto je uzivala u tome, ja sam Mariju hvatao za sise, gurao sam joj dva prsta u picku, Marija je gorela, ni sama nije znala sta zeli, zeljela je da sve osjeti. Marija je se odaljila jer sam joj rekao da zelim sada da tucam Milicu u dupe a neka joj Milica lize picku dok joj ga ja polako nabijam u guzu, Marija se slozila. Marija je legla na ledja a Milica mi je okrenula guzu i ja sam se dohvatio kreme i poceo da joj mazem rupicu polako oko nje, poceo sam polako da joj maze ulaz u cmar, mazao sam joj zidice, Milica je pocela da dise malo otezano, pokusao sam da joj uguram sredjni prst on je klinuo veoma lako. Milica se vec davno opustila, samo nisam bio siguran da li je i za moj kurac isto tako. Milica je rekla:
-Aj me jebi u guzu vise, da vidim u cemu je Pedja uzivao.
Ja sam je uhvatio za guzove i poceo polako da je navlacim, kurac joj ulazio malo po malo, makac po makac. Kako je god mrdno se u joj ona jaoknula, kada sam stigao do pola ja sam stao da je malo bol popusti, ali od toga nista ona se onda sam navukla do kraja mog kurca imao sam osjecaj da cu joj pecepati sve u njoj, ja sam ga malo povukao nazad i poceo da je navlacim na kurac, Marija se podvukla ispod nje i pocela da mi dira jaja i Milici da lize picku, Milica se uvijala sto od bola sto od zadovoljstva. Pirmjetio sam da Milica nije zeljela da prestajem da je jebem dupe, ja sam pojacao ritam na sta je ona rekla:
-Da tako, to se trazi, razvali svoju droljicu, razvali svojoj droljici dupe da nemoze da sjedi na njega, uh tako me samo tucaj, jebi, necu sada da je jebes u picku ocu da mi razvalis dupe, ocu da osetim sta je prava kurcina, to dragi tooooo jace molim te nemoj da me stedis.
Te reci su dovolie do ludila, ja sam je jebao sve jace i jace, iz dupeta je pocela da curi nesto belo ni sam nisam imao prestavu sta je to, ja sam samo nastavljao dalje da je tucam jer sam uzivao u tome vise nego kada sam Pedju jebao i kada je on mene tucao.
Lagano se primicao kraj ocu da svrsim, pogledao sam Maju i Pedju. Maja je naveliko jahala Pedju samo sto ona mu nije dala da je tuca u dupe i ako je zelio vise od svega, kako je Maja pustala sokove Pedja je podmazivao njenu rupicu i gurao joj prste i dupe ona je uzivala svaki put kada joj ugura prst ili dva u dupe. Milicu sam sve jace i jace navlacio ludio sam od ovog osjecaja poceo sam da svrsavam u nju, kako sam je prskao ona se tako pomerala i ispustila je dah oduska i uzitak i rekla mi je:
-Sada je red da me tucas u picku, nema stajanja.
-Nemogu moram da odmorim malo, da popijem koju da se povratim posle ovolke jebacine.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 276 277 279 280 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 19:25:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.