Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 03:56:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 309 310 312 313 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 27459169 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Karolina – III dio

Karolina se gušila, plakala, lice joj je bilo crveno i nije znala hoće li moći stajati na nogama kad je pusti. Orgazam kakav je doživjela oduzeo joj je svu snagu, ali nije je zadovoljio. Njena pičkica je i dalje bila vrela, vlažna, željna dodira, jezika, kurca, prstiju... Očajnički je željela da bude izjebana, da njena malena osjeti nešto u sebi. Molećivo je gledala Marka, nemoćna da bilo šta kaže, milujući ga po nogama i mazeći obrazima njegov sada mlohavi kurac.

„Ljepotice moja...“ – nježno je podigao, uzeo u naručje i ljubio, noseći je prema stolu. – „Sad ću da te izjebem, ljepotice.“

Spustio joj je guzu na sto i počeo da joj žvali pičkicu, kao da je ljubi u usta. Legla je na sto i teško disala, njegov jezik je vješto kružio po njenoj malenoj, koja tek što je svršila i dodatno uzbuđenje kao da joj je vratilo snagu... Uspravila se i zamrsila prste u njegovu kosu. Marko je kružio oko klitorisa, usisavao ga i milovao je po nozi.

„Jebi me prstima, Marko...“ – tih je zajecala.

Ramenom joj je podigao butinu desne noge, koja je sada koljenom dodirivala njenu sisu. Gurnuo je srednji prst u njenu pičkicu i jezikom zapalacao po klitorisu. Dubok uzdah olakšanja se oteo iz Karolininih usta i ona poče da se odiže guzom od stola jecajući i moleći ga da ne prestaje.

„Želiš da te jebem prstima, kučkice...“

Karolina osjeti udar u stomaku od ovoga „kučkice“... Nije znala zašto, samo je pomalo izgubljeno potvrdno klimnula glavom i zagrizla donju usnu kad je osjetila dva Markova prsta kako polako probijaju njenu pičkicu željnu kurca.

„Ooooh, Marko... Jebi me prstima, jezikom, želim to...“

„Želiš to, kurvice?“

„Daaaaaaa... Jebi me... Jebi...“

Marko je odlučno prodirao s dva prsta u njenu vrelu pičkicu, koja nije prestajala da vlaži. Karolina se potpuno predala i stezala svoje grudi, primičući ih usnama i palacajući jezikom po bradavicama. Izvadio je prste iz nje i svukao je sa stola. Legao je na pod i pokretom joj pokazao da želi da mu ga puši dok je on jezikom jebe. Brzo i vješto, Karolina je nadnijela nad njegova usta svoju uspaljenicu i strpala polunabrekli kurac u usta. Vještim pokretima glave ga je pušila, drkajući ga jednom rukom, a drugom stežući muda. Marko joj je stezao polutke i jezikom palacao po pičkici. Učinilo joj se da će ponovo svršiti kad je osjetila kako njegov kurac raste u njenim ustima i kako njegov jezik ponovo tako dobro razvaljuje njen klitoris. Ubrzali su pokrete bokovima i jedno i drugo. Jebali su jedno drugo, on nju kurcem u usta, ona njega pičkicom po jeziku. Kružila je bokovima, vlažila mu facu sokovima strasti, motivirala ga da je ponekad pljesne po guzi, što je nju dodatno raspaljivalo i zbog čega je sve dublje i sve snažnije, pušila njegov kurac koji je već ponovo bio tvrd i nabrekao.

„Sad ću da te jebem, kurvice!“ – izvukao se ispod nje i pljesnuo je po guzi.

Karolina je ostala nagužena na podu, nije znala zašto sama ne ustaje, nije znala zašto ne smije da ustane. Vrisnula je od bola, kada je počupao za kosu i povukao prema sebi, podižući je tako na noge.

„Aaaah, Marko, boli...“ – lice joj se zgrčilo u bolnu grimasu, kad je već bila na nogama i savijala tijelo unazad, jer je Marko jako počupao.

„Treba da te boli, kujice. Ti si jedna mala, lijepa kujica, koju ću sad da raznesem kurcem, je li ti jasno?“ – Marko joj se uniou facu, a prostote koje joj je govorio Karolinu su i plašile i pojačavale joj uzbuđenje.

Karolina nije znala zašto joj se to dešava. Ali, nije pokušavala da se opire. Gledala je u Marka, čula kako škripi zubima dok nježno mazi i steže njene nabrekle grudi i kontroliše je rukom držeći je za kosu.

„Pičkica želi kurac, ne?“ – mazio je po stomaku u kojem su svakom njegovom riječju udari postali jači.

„Da... Ah...“ – uplašeno mu je odgovorila i stisnula zube od bola, kad je jače počupao za kosu, a još nježnije mazio po stomaku i spuštao ruku između njenih nogu.

„Šta 'da'? Šta... Govori!“ – nježno je ošamario po obrazu i ponovo vratio ruku na njen obli stomak.

„Želim kurac... Da, želim kurac... Boli...“

Ne ispuštajući joj kosu iz ruke, Marko je gurao prema zidu. Snažno je zgrabio za vrat i tako je držao prikovanu. Karolina počeše da klecaju koljena, grudi su je boljele, stomak joj je podrhtavao, a guza se grčila. Osjetila je jak šamar na lijevoj polutki, od čega joj iz pičkice još jače procuri, a ugodna toplina pomiješana sa bolom oduzela joj je dah. Osjetila je još jedan šamar po guzi, pa još jedan.

„Kurvo, jebaću te!“ – Marko joj je šapnuo na uho i gurnuo jezik u njega.

Nemoćna, napaljena, predana Marku, van sebe, uplašena, Karolina nije znala zašto joj je pičkica sve vrelija i sve željnija kurca.

„Želim tvoj kurac, Marko!“ – uspjela je jecajući izgovoriti kad je on naglo okrenuo leđima prema zidu.

Obgrlila ga je nogama oko struka, on joj je stegnuo guzu i ona jednom rukom namjesti glavić na ulaz u njenu pičkicu. Naglo, i grubo, prodro je u nju, prikovavši je tako uz zid još više.

„Aaaaaaaaah... Tooooo...“ – jako je vrisnula i osjetila neko olakšanje kada je osjetila nabrekli kurac u svojoj raspomamljenoj pičkici. „Jebi me... Jebi me... Jebi me, molim te, Marko, to... Da... da... da...Aaah...aaah...aaah... Daaa... Jebi meee... haaah... haaah...“ – vrištala je dok je prodirao u nju, škripala zubima, jako stezala laktovima oko vrata i gledala ga zamućenim pogledom.

Marko se silovito nabijao u nju, žestoko joj je tvrdim kurcem razbijao malenu i nježnu pičkicu, svu vlažnu od sokova, ona ga je jako grlila, grebala po leđima, vrištala i grizla mu rame. Marko ju jebao divlje, životinjski, Karolina nije znala da ona, tako nježna i lijepa, zapravo uživa u divljem seksu.

Okrenuo je ponovo stomakom prema zidu, koljenima razmaknuo noge, glavićem pomazio pičkicu i ponovo joj ga do kraja nabio u njenu utrobu. Podigao joj je desnu nogu i nastavio da se silovito nabija u nju.

„Jel voliš kurac, pičkice...“

„Volim, Marko, volim... Jebi me...“

„Jesi li ti moja kučkica?“

„Aaaaaah... Jesam, Marko... Ja sam tvoja kučkica!“

„Aaaaaaaah... Aaaah... Mmmmm...“ – Marko je urlikao, režao dok se sve brže i silnije nabijao u nju.

Jebao je bez ikakve kontrole, Karolina je udarala cijelim tijelom u zid, osjećala je kako joj fasada trlja bradavice, osjećala je bol, slatku bol koju do sada nije osjetila. Osjećala je Markov kurac duboko u pičkici. On ju je jebao, tako jako, tako divno, njena pičkica je konačno bila ispunjena, njegove ruke su stezale njene bokove, grlile je oko struka. Karolina nije znala da joj upravo to treba, snažne ruke oko njenog struka dok joj nabrekli kurac ispunjava pičkicu. Karolina nije znala da je, zapravo, raspomamljena pičkica, da uživa dok se prsti ovog starijeg muškarca igraju sa njenim bradavicama, da ih uvrću, stežu, povlače. Karolina nije znala da je tek ispunjena kurcem ono što stvarno jeste – napaljena kurvica, željna kurca, željna jebanja, razvaljivanja koje joj upravo daje Marko... Njegov kurac... Njegove usne, jezik, zubi kojim grize njen nježni vrat, ramena... Njegove ruke koje nemilosrdno stežu njene nabrekle sise, njegovi prsti koji trljaju njen klitoris dok se kurcem nabija u njenu pičkicu... Karolina nije znala, da je jedna mala, slatka, nježna droljica koja je očajnički trebala kurac, koja je očajnički željela da bude izjebana. Nije znala da želi taj nabrekli kurac u svojoj guzi, nije mogla ništa reći kada je osjetila kako Marko izlazi iz nje i kurac, mokar od sokova njene pičkice, prislanja na ulaz u guzu i razbija je nemilosrdnim prodorom... Ukočena, bez glasa, grcala je, plakala je od bola, osjećala je samo kako je Markov kurac rabija, kako joj cijepa guzu na pola, kako su mu prsti u njenoj pičkici, iz koje divlje curi. „Aaaaaaaaaah... Maaaaaaaaaaarkoooooooooo...“ – urlikala je svršavajući u trenutku kada je Marko izvukao iz guze svoj ud i ponovo ga nabio u njenu lijepu pičkicu.

Uspjela se oduprijeti rukama o zid, jako se bokovima pomjeriti unazad i tako do kraja nabiti na Markov kurac, koji je počeo pulsirati u njoj i na kojem je urličući ponovo počela da svršava dok su mlazovi sperme ispunjavali njenu utrobu.

„Jebi me, Maaaarkooo...“ - jecala je.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Karolina – IV dio

Jecala je i drhtala u njegovom naručju dok je nosio prema krevetu. Suze radosnixe slijevale su joj se niz obraz i Marko ih je kupio usnama i osmjehujući se ljubio joj usnice. Guza ju je boljela, pičkica pomalo pekla, ali to joj je na čudan način godilo. Osjećala je Markove ruke po cijelom tijelu, kako lagano klize niz njena leđa, guzu, butinu noge koju je prebacila preko njegovog stomaka, dok je polako prstima prelazila preko malja na prsima, kao opijena ljubila mu bradavice, igrala se njima. Marko ju je primaknuo sebi i nježno poljubio. Mazili su se nepunih pola sata, kada se Karolina trgla i nasmijala.

„Pa, mi imamo veliki problem!“ – gledala ga je nasmijana.

Marko ju je upitno pogledao.

„Pocijepao si mi haljinicu... Kako ću izaći? Hahaha...“

„Hm... Uistinu... Otići ću, kupiti nešto. Neku majicu, šorc, dok ne dođeš kući. A, onda ću ti kupiti najljepšu haljinu koju nađemo u gradu.“ – mirno joj je odgovorio i cmoknuo u usta ustajući. „Ljubavi, idem pod tuš, a onda ću izaći da ti kupim nešto. Svakako imam nekih obaveza vani.“

Dok se Marko tuširao, Karolina je našla drugo rješenje za problem. Nazvala je Evu i rekla joj da joj donese nešto da obuče, objasnila joj je u kojem je hotelu, na kojem spratu.

„Ne pitaj me ništa, sve ću ti pričati kad dođeš!“ – rekla je svojoj drugarici, poluljabvnici, sa kojom se ponekad mazila i koja ju je, prema vlastitim riječima, jako željela. 'Kad ćeš mi dozvoliti da ti svršim na ustima, kujice?', često joj je Eva govorila, ali Karolina nikada sa njom nije išla dalje od ponekog poljupca i maženja, i to samo preko garderobe.

Rekla je Marku da će doći Eva i donijeti joj neke krpice. Njemu se svidjelo što je našla rješenje bez njega i obećao joj da će je, kad se vrati, nagraditi što je bila snalažljiva. Kad je izašao, Karolina je ušla u kupatilo. Godio joj je jak mlaz mlake vode koji je zapljusnuo njeno lijepo tijelo. Namazala se gelom za tuširanje i uživala prelazeći rukama po svojim grudima, guzi, butinama... Pomazila je svoju nakon ko zna koliko vremena izjebanu pičkicu i lice joj se razvuklo u osmijeh kad su joj mislima prošle slike od maloprije, Markovih ruku na njenoj guzi, njegovih usana na svojoj malenoj. Prstima je raširila usmine i namjestila tuš tako da lagani mlaz pada na njen klitoris. „Mmmmm... Kako je dobrooo... Ooooh...“ – udovoljavala je sama sebi i osjetila kako joj uzbuđenje raste dok lagani mlaz tople vode draška njen klitoris, a ona nježno steže svoje grudi.

U tom trenutku začulo se kucanje na vratima. Eva je brzo stigla. Karolina se umotala u bijeli peškir, i mokre kose joj je otvorila vrata.

„Mačkice moja, šta radiš ovdje, jebo te...“ – Eva je ušla u apartman i nježno zagrlila Karolinu i spustila joj pusu na usne.

Uski šorc i topić isticali su Evine moćne obline. Bila je neznatno niža od Karoline i punija. Velike butine, ali lijepo oblikovane, kao i guza. Duga crna kosa joj je padala na ramena i također poveće grudi, čije su se bradavice redovno ocrtavale na njenim uskim majicama koje je uvijek nosila. Eva je bila stalno napaljena, prava mala nimfa, nije bilo trenutka kad nije mogla imati seks. Nije birala, djevojke, muškarci, trojke... Karolina je bila mnogo drugačija od nje, ali osjećala je da ima neka jaka veza između njih dvije zato se i družila sa ovom fuficom. Sviđalo joj se i što se ponekad cmokne s njom, osjeti njenu lijepu guzu u ruci, grudi u ustima, koje je grizla preko majice.

Sada je Karolina gledala njenu guzu, noge... Osjetila je blago uzbuđenje kad je vidjela kako Evine tangice proviruju ispod šorca. Zamislila je kako jezikom klizi uz njenu kičmu, i od toga joj ugodna jeza prođe tijelom... 'Jel ja to želim da se jebem sa Evom?', pitala je sama sebe i nježno se mazila iznad grudi.

„Hm, pa ti si se ovdje jebala s nekim... Oooo, izgleda da je bilo žestoko!“ – Eva je spustila kesu u kojoj je donijela krpice za Karolinu i prstima podigla njenu pocijepanu haljinicu sa poda. „Maco, sad ćeš sve da mi pričaš, ko te jebao, kako te jebao...“

Nije stigla da završi misao kad je osjetila Karolinine ruke na bokovima. Prišla joj je nečujno i licem sklonila kosu sa Evinog vrata na koji je spustila svoje usne.

„Hej, mačkice... Pa, ti si izgleda baš napaljena... Šta ti je taj muškarac uradio, a?“ – okrenula se prema Karolini i sklonila joj kosu s lica.

„Eva, želiš li da se pojebemo?“ – mirno i odlučno Karolina joj je gledala u oči i rukama nježno mazila guzu.

„Maco moja, znaš da to želim... Ali... Zatečena sam... Šta se deš... mmmm...“ – Eva je u trenu usisala Karolinin jezik koji je prodirao u njena usta. „Uf, kurvice... Kako si me jebeno napalila... mmm.... mmm....“ – Karolina je nastavila da je ljubi, njihovi jezici su palacali jedan po drugom, a Evine ruke lako oslobodiše Karolinino tijelo peškira kojim je bila omotana.

Karolina je ljubila Evu i tako je gurala prema kauču. Njena drugarica se ugodno namjestila i pustila da joj jednim potezom smakne topić ka dolje. Velike Evine sise zalelujaše ispred Karolininih usta i ona ih je uz jedno blago 'Oh...' nježno stegnula i počela da kruži jezikom oko nabreklih bradavica.

„Ufff... Kučkice mala... Ljepotice moja, jebozovna malena... Ooohh...“ – Eva je osjećala da joj međunožje vlaži i da joj titra u stomaku dok je Karolina vješto jezikom palacala po njenim bradavicama.

Dugo je maštala o njoj, ali nije željela navaljivati, jer joj je godilo druženje sa Karolinom, pa se bojala da je ne izgubi ako bude navalentna. Sada joj se želja ostvaruje... Zamrsila je prste u njenu kosu, polako se uvijala u struku, i gurala joj glavu niže, željela je osjetiti njene usne na pičkici koja je sve više vlažila. Ali, Karolina nije obraćala pažnju na to i samo je nastavila da joj kruži jezikom oko bradavica, nježno ih usisava i malo jače steže grudi. Tek kada je Eva počela da se jače uvija pod njom, spustila se niže i počela da je licka po stomaku, prelazeći rukama duž njenih nogu. Milovala je od zglobova, preko listova i butina, zubima otkopčavajući dugme na šorcu i povlačeći rajfešlus niže. Polako ga je skinula i raširila joj noge. Crne tangice su jedva skrivale Evinu nabreklu pičkicu i Karolina ju, ne skidajući ih, poklopi širom otvorenih usta, nježno, ali dovoljno jako da se cijelo Evino tijelo streslo osjetivši kako joj zubi preko gaćica dodiruju klitoris.

„Kaća, jebo te, šta mi to radiš... Kučkice moja, pa... Oooooooh...“ – Eva je duboko uzdahnula osjetivši  Karolinin dah na svojoj vlažnoj pičkici u trenutku kad je ova vješto pomjerila tangice u stranu.

Blago je dodirivala jezikom Evino međunožje, od ulaza u nju do samoga vrha, ne šireći usmine, shvatila je da uživa u njenoj lijepoj, nabrekloj pičkici i odugovlačila. Ali, Evu je toliko uzbudilo iznenađenje koje je doživjela, vještina kojom je Karolina zadovoljava usnama i rukama, da je pomislila da će svršiti svakog trena.

„Kaća, poliži mi pičkicu, molim te... Ne mogu više... Uhhh... Kaća... Molim te...“ – teško je disala, guza joj se tresla, a Karolinin jezik je polako počeo da razmiče njene usmine. „To, malena, to... Daaa... Jezikom... Mmmm.... Mmmmm...“ – počupala je za kosu i kratkim trzajima bokova trljala se svojim uspaljenim međunožjem o usne i jezik njene drugarice koja ju je žestoko napalila.

Osjetila je Karolinin jezik u svojoj pičkici, a onda kako se ponovo penje prema klitorisu i kako palaca po njemu. „Aaaaaaaaaaah... Aaaaaaaaah... Aaaaaaaaaaah....“ – počela je da vrišti kada su se Kaćine usnice stisnule oko krunice njenog cvijeta i kada je osjetila kako dva prsta prodiru u nju. „Ooooooo, malenaaaaaaa... Kako me dobro jebeš, kurvice moja... tooooooooooo.... aaaaaaaaah... aaaah... aaaaaaaaah...“ – nabijala se na duge Karolinine prste, jecala, stezala svoje grudi, uvrtala bradavice...

Karolina ju je predano jebala prstima, lickala klitoris, usisavala ga, pa ga opet lickala. Eva je bila van sebe, jedva je dolazila do zraka, dahtala je, čupala je za kosu i jako počela svšavati trljajući se pičkicom o Kaćina usta: „Oooooooooooo.... Daaaaaaaaaaaaa.... AAAAAAAAAAAAH.... AAAAAAAAAAH... AAAAAAAAAAAAH...“

Pod naletima orgazma Eva skoči na noge i ne ispuštajući Kaćinu kosu iz ruku zabaci joj glavu unazad. Karolina se oslonila rukama iza leđa i sjela na stopala. Osjećala je kako uživa u Evi, kako joj drhti u stomaku od njenih uzdaha, stenjanja, vlage iz njene pičkice... Eva je raširila noge, blago se savila u koljenima i namještala joj se na usta...

„Jebi me tim tvojim ustima, kučkice, jebi me... Kad si naučila da se tako dobro jebeš, kad... Oh, kučkice malena... Mmmm...“ – najprije polako, a onda sve intenzivnije Evino vlažno međunožje je klizilo po Karolininim ustima, jeziku. „Oh, kako je ovo dobro Kaća, jebo te... Mmm-mm-mm-mmmmm...“ – ponovo je bila blizu orgazma, noge su joj drhtale, plašila se da ne padne ili da ne povrijedi Karolinu u tom prilično osjetljivom položaju, ali nije mogla da odvoji svoju pičkicu od njenih lijepih usta i pustila joj da je izludi udarcima jezikom po oteklom klitoristu. „OOOOO... OOOOO... AAAAA....“ – stezala je svoju lijevu sisu i drugom rukom počupala Kaću za kosu. Kružila je bokovima i drhtala gledajući kako njena lijepa drugarica licka njeno uspaljeno međunožje. A, onda...

Karolina je napravila nešto neviđeno. Usisala je njenu pičkicu i velikom brzinom podigla ruke sa poda i jako zgrabila Evu za guzu. Eva se nije smjela pomjeriti jer bi u tom slučaju zasigurno povrijedila Karolinu i svijest o tome kako je zarobljena nježnim ženskim rukama i usnicama koje tako lijepo i predano stežu njenu pičkicu, Evu je dovelo u stanje u kojem je ostala bez daha, u kojem joj je cijelo tijelo bilo preplavljeno predorgazmičkim talasima... Svršavala je ukočenog tijela, širom otvorenih usta pokušavala doći do daha, divljački stezala svoje nabrekle grudi, bol nije ni osjećala, samo su udari u stomaku i grčenje njene pičkice, po kojoj je Karolinin jezik neprestano lupkao, doveli do toga da su joj iz međunožja lili sokovi strasti i slijevali se niz Kaćine obraze bradu.

I dalje se tresla i nijemo pratila Karolinine dalje korake. Osjećala je kako licem i ustima, vlažnim od sokova koji su tekli iz nje, Karolina prelazi po njenom stomaku i penje se prema grudima. U magnovenju postorgazmičkog stanja, gurala joj je jezik u usta, zagrlila je i mazila po guzi. Karolina joj je stezala grudi i naglo gurnula na kauč.

„Naguzi se, kurvice! Još ću da te jebem, željela si to, zar ne?“ – mirnim glasom, Karolina je još više napalila Evu.

„Kaća... Malena moja... Tako si dobra, ljubavi... Jebi me, tvoja sam...“

„Prstima ću da te jebem, kurvo!“ – Karolina je sjela na rub kauča i mazila Evinu moćnu guzu.

Eva je još više raširila noge, naježila se od dodira Karolininih lijepo oblikovanih sisica pri dnu leđa. Osjetila je kako joj steže polutke i još više ih širi i ispustila dubok uzdah kad se vrh Kaćinog jezika našao na ulazu u njenu guzu. Zadrhatle su joj butine i osjeti toplinu u preponama, a Kaća nastavi jezikom da stimuliše anus i prstima da razmazuje sokove po Evinoj pičkici. Zagrizla joj je desnu polutku , lijevi guz joj je šamarala jednom rukom, a dva prste druge ruke naglo gurnula do kraja u njenu raspomamljenu pičkicu. Eva jako vrisnu i svrši u trenu, osjećajući kako Kaćini prsti nemilosrdno rove po njenoj malenoj, kako je fantastično jebe jezikom u guzu i prstima u pičkicu.

„Ooooh, kurviceeee...“ – Eva jenaglo ustala, okrenula se i počupala Karolinu za kosu. – „Daj mi svoju pičkicu, droljice mala, daaaaaaj...“

Raširenih nogu Kaća se namjestila iznad njenih usta. Eva pohlepno i nekontrolisano poče da usisava njenu lijepo sređenu pičkicu. Lickala je jezikom po oteklom klitorisu, usisavala ga, gurala prste u nju i prstima razmicala usmine. Kaća je dahtala, blago se pomjerala bokovima i namještala na Evin jezik. Mazila se po grudima i predala toplim talasima koji su preplavili njeno nježno i lijepo tijelo. Eva se izmakla i sada je Karolina bila u položaju u kojem je ona maloprije bila. Zažvalila je njenu malenu, zavukla ruke i stezela joj sisice.

„Ah... Ah... Ah... Eva... Eva...“ –kaća je jecala i naglo se pomjerila guzom unazad i vještim pokretom natjerala Evu da legne na pod.

Pomjerala se bokovima i vlažila njenu jebozovnu facu svojom pičkicom. „Jebi me, Eva, jebi me... Jebi meee...“ – vrištala je i prstima joj trljala kliotoris, a onda se spustila, usisala ga i zavukla ruke ispod njene guze. „Mmmmm... Mmmmm.... Mmmmm....“ – gušila se Evinom pičkicom i psjećala je kako joj njen prst prodire u guzu, a jezik u pičkicu. Isto je ona uradila i njoj. Jebale su jedna drugu i svršile u istom trenutku, mumljajući, nabijajući se pičkicima jedna drugoj u lice, uvrćući se u bokovima.

Dugo su ostale u tom položaju, sve dok se nisu smirile od jakih orgazama koji su iscrpili njihova tijela željna seksa. Karolina se okrenula i nadnijela nad Evu. Nježno ju je poljubila i milovala po licu. Evine ruke su bile svuda po Kaćinom tijelu. Nasmijane i zadovoljne, nisu ništa govorile...

Karolini je zazvonio mobilni. Bio je to Marko.
IP sačuvana
social share
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Moj jebač

Udata sam i imam blizu 30 god. Svi mi kazu da izgledam kao da imam 18  . Visoka oko 173 i imam 54 kg, vitka, duge crne kose. Moj muz je slicnih godina i prijatnog izgleda. U braku smo oko 8 god. On mi je prvi i jedini sa kojim sam imala sex.
Sex je u pocetku bio ok ali kasnije sve redji i redji, do 4 puta mjesecno. Pored toga moj muz svrsi za 5 min i nikad nisam dozivela orgazam prilikom penetracije, uglavnom dobro lize i tada svrsim i po nekoliko puta. Bio je svjestan toga i poceo je da me nagovara da probamo swing kombinciju i razmjenu. Naravno nisam htjela da cujem za to, to mi je gadno. Bio je jako uporan i rekla sam da bi mozda i pristala da budem sa drugim muskarcem a nikako neka trojka ili swing. To je na tome ostalo i nije se vise pominjalo a sexa je bilo sve manje i manje.
S obzirom da dosta vremena provodim na drustvenim mrezama i tako ubijam dosadu poceo je jedan decko uporno da mi se upucava. Nije nesto izgledao ali njegova upornost mi je privukla paznju.
Molio me je da izadjemo na pice i posle duzeg odbijanja pristala sam, sta moze da mi se desi pomislila sam.
Sacekao me na dogovorenom mestu, posli smo do kafica popili pice, popricali. Dok smo pricali primetila sam neobicno veliko nabreknuce u njegovim farmerkama. Primjetila sam da se napalio i mislila sam da ce da me napadne u povratku ali nista se nije desilo. Bila sam razocarana.
Nije odustajao zelio je opet da odemo na pice mada vise nisam imala nade da ce biti nesto ali ipak sam pristala.
Ovog puta je bilo drugacije, nije me vodio u kafic vec na jedno usamljeno mjesto i odmah me poceo strasno ljubiti. Svukao mi je suknju i gacice, obalio sjedista, poklopio me svojim snaznim tjelom i poceo namjestati kurac na ulazu u moju picu koja je bila sva preplavljena od sokova.
Poceo je prodiranje, nisam mogla da vjerujem koliki kurac moze da bude, duplo deblji i duzi od kurca moga muza. Pocela sam da vristim kao luda. Taj osjecaj nikad nisam ranije dozivela, potpuno ispunjana, trenja je bilo prejako i svrsila sam odmah, prvi put u zivotu. Osjecaj fenomenalan. Nastavio je da jebe i nedugo zatim on svrsio ali gle cuda, samo ga je obrisao i nastavio opet. Muz kad svrsi jednom to je gotovo za narednih sedam dana. Rasturao me od kurca, plakala sam, sejala se, grebla ga, vristala a on je samo jebao bez prestanka i neumorno. Nikad nesto slicno i tako dobro nisam iskusila. Ja zapravo to tada nisam ni znala sta je pravi kurac i sex. Jebao me bez prestanka preko jednog sata a da mu kurac ni za tren nije izgubio erekciju. Svrsio je tri puta a ja pet puta.
Jos mu je kurac bio u punoj erekciji kad sam ga prekinula jer sam morala da se vratim kuci, da se muz ne brine.

Od tada ne mogu bez njegovog kurca, jebe me redovno i maximalno me rasirio, muzev vise ne osjecam, kao da mi ne ulazi ali se ne zalim 
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Mali jebač – II dio

Sljedeci dan kad je Nikolina trebala doci kod mene,otac je opet otisao na put.
Probudila me galama tetke i brata koji je ponekad kad nema oca odnio tv i vhs u svoju sobu vjerovatno da moze gledat pornice.Tako je i tada htio ali tetka je htjela gledati neku seriju jer ocito susjeda nije bila kod kuce inace bi kod nje bila.Ni meni se nije svidjela bratova ideja,jucer je sve i pocelo s Nikolinom dok smo gledali tv.Brat je na kraju ipak popustio i tv je ostao u dnevnom boravku,nadao sam se samo da ce tetka otici kod susjede do dolaska Nikoline.Malo kasnije svratio sam kod brata u sobu koji je jos bio ljut na tetku.Njuskajuci pogledom po bratovoj sobi primjetio sam erotski casopis koji mi je dao odlicnu ideju,zasto nebi pokazao casopis Nikolini pa da vidim sto ce reci.
Dok sam razmisljao o tome znao sam da to necu tako lako sprovesti u djelo,ali sam ipak odlucio probati.Pokusavao sam par puta upitati brata da mi posudi casopis ali me je bilo previse sram,na kraju sam casopis dok brat nije gledao stavio u hlace,prekrio majicom i tako izasao iz sobe.Otrcao sam u svoju sobu i posto je sestra bila sa tetkom u boravku malo sam ponovio gradivo listajuci u miru casopis.Nakon mozda nekoliko sati koje sam proveo u sobi malo listajuci malo se igrajuci,oglasilo se zvono na vratima.Pojurio sam kao strijela otvoriti nadajuci se da je to ona.Otvorio sam vrata i na moje olaksanje bila je to Nikolina.Nikolina je bila negdje iste visine kao ja,vitka i duge plave kose a sise jos nije imala.Cim sam otvorio vrata primjetio sam da nosi haljinicu.Tetka i sestra su jos uvjek bile u boravku,pa sam predlozio Nikolini da idemo u sobu,iako sam se bojao odgovora odmah je pristala.Usli smo u sobu i sjeli na krevet,pitala me jel imam igru covjece ne ljuti se,potvrdo sam odgovorio i krenuo ju traziti po sobi.Kad sam nasao igru predlozio sam Nikolini da sjednemo za stol u sobi ,jer posto je nosila haljinicu pala mi je na pamet jedna ideja jos dok sam trazio igru.Sjeli smo za stol i poceli se igrat,kad god bi ja bacao kockice pobrinuo sam se da padnu na pod pa da se ja sagnem po njih,naravno zanimalo me gledanje ispod haljine.Prvih par puta nisam mogao nista vidjeti dok se jednom nisam sagnuo i uspio vidjeti bijele gacice ispod haljinice.To me jako uzbudilo i pimpek se u trenutku digao.Skupio sam hrabrosti i pitao ju zeli li vidjeti jedan casopis,ali da nesmije nikome o tome pricati.Pristala je i ja sam izvadio casopis i sjeli smo na krevet.Poceo sam listati casopis i na moje iznenadenje Nikolina nije pokazala sram,gledala je kao da je neki strip u pitanju.Ja sam joj objasnjavao sto rade na slikama,u biti ispricao sam joj sve sto je meni brat ispricao i sto sam vidio na pornicu.Dok je gledala slike pitala me jel i moj pimpek kao i na slikama.Rekao sam da nije tako velik na sto je ona rekla kao u sali da joj ga pokazem.Sramio sam se pokazati i rekao joj da prvo ona pokaze nju pa da cu onda ja pimpek.Nije htjela tako i nakon mozda minutu nagovaranja ali kao kroz salu ja sam ustao i spustio hlace i brzo ih vratio nazad.Mislio sam da ce me zeznut i da nece pokazat ali se ustala ,digla haljinicu i malo spustila gacice i brzo ih vratila nazad.Vidio sam ju na mozda dvije sekunde,nije imala dlaka kao ni ja.Pitala me jesam li ikada radio to iz casopisa,rekao sam joj da nisam ali bi jako volio.I ja sam nju pitao isto pitanje,rekla je da nije to radila a na pitanje jel bi htjela odgovorila je da nezna.Kad smo prolistali casopis sakrio sam ga ispod kreveta i odjednom Nikolina me pocela skakljat kao i jucer.Ubrzo smo bili u istoj pozi na krevetu kao i u dnevnom boravku,i opet smo poceli s istim radom nogu.Meni to nije vise nista znacilo i htio sam da ju dotaknem s rukom.Dok sam skupio hrabrosti pitao sam ju jel smijem dirati njezinu macu,rekla je da smijem ako ona smije dirati mog.
Bojao sam se da netko ne ude u sobu pa sam brzo ustao i zakljucao vrata i legao na bok kraj nje.
Poceo sam ju ljubiti po rukama pa po licu polako dolazeci do usana,praveci se da znam sto radim a cijeli sam se tresao od uzbudenja.Rekao sam joj da radi isto sto i ja i lagano prislonio svoje usne na njezine i poljubio je.
Nastavili smo tako s pusicama dok sam ja lagano zavlacio svoju ruku ispod njene haljinice.Prvo sam ju milovao po gacicama bojeci se staviti ruku unutra,ali nakon sto sam primjetio da je zatvorila oci i ubzano dise,krenuo sam polako s rukom u gacice.Nije nista govorila samo je jos malo rasirila noge,i moji prstici su osjetili pocetak njene mackice.Dirao sam ju kao sto sam vidio na pornicu da rade pokusavajuci to radit po istom mjestu,ali sam bio jako nespretan u tome.Primila je moju ruku koja je bila u njezinim gacicama,vec sam pomislio da je kraj igre ali samo ju je malo digla i rekla da  je tu lagano diram.Dok sam ju tako dirao ona je pokusavala gurnuti ruku u moje gace,malo sam joj pomogao i otkopcao hlace i u trenutku sam osjetio njenu ruku na mom pimpeku.Rekao sam joj sto treba raditi ali bas i nije mogla zbog poze u kojoj smo bili a i zbog hlaca koje su bile na meni,pa ga je samo stiskala.Neznam koliko je trajala ta nasa igra,sve dok meni nije dosadila za razliku od Nikoline koja je ocito uzivala sudeci po disanju i pokretima.Nisam imao zelju da mi pusi kao u pornicu koji sam gledao,vise me zanimalo lizanje koje sam vidio.Znatizelja je bila jaca i od srama i od samopouzdanja.Kako mi je ruka jos bila u njenim gacicama pokusao sam ih malo spustiti ali Nikolina me zaustavila u tom planu i rekla da ih ne skidam.Legao sam na nju i poceli smo opet s pusicama,spustio sam se do njenog medunozja i stavio glavu ispod haljine ljubeci ju po gacicama.Prvo se kao branila i lagano gurala moju glavu i skupljala noge,spustio sam s prstom malo njezine gacice i poceo gurat jezik na pocetku njezine mace.Vise nije gurala moju glavu nego je pocela da ubrzano dise,dize i spusta guzicu uz pokoji uzdah.Ja sam nastavio sa lizanjem malo nize i iako mi miris i okus nisu bili nista posebno uzivao sam u svakom trenutku.Osjecao sam se kao u oblacima jos nevjerujuci sto se dogada,radeci stvari koje sam nedavno vidio samo na filmu.Dok sam je tako lizao,spustao sam joj gacice sve nize i trazio s jezikom njenu rupicu i pokusavajuci malo gurnut jezik(i to sam zapamtio iz filma)ali mi ni to nije dopustila skupljajuci noge i gurajuci glavu kad god bi bio blizu.Naravno da sam joj htio gurnuti pimpek umjesto jezika,ali jos sam se bojao to pokusati,jer sam dobro zapamtio kad mi je brat pricao sto se dogodi kod djevojke prvi put.Tako je to lizanje trajalo neko vrijeme dok nije rekla da vise nece i da ju sad skaklja moj jezik.Nisam znao zasto ju odjednom skaklje,mislio sam da joj se vise to nesvida.Pitao sam ju jel joj bilo dobro na sto je ona sramezljivo klimnula glavom i nasmijesila se.Nedugo nakon toga cula se kvaka na vratima,brzo smo popravili odjecu i ja sam otvorio vrata.Bila je to tetka pitajuci zasto su vrata bila zakljucana,znam da sam izmislio neki glupi razlog da me tetka samo blijedo gledala.Rekla je da je gotova vecera i da dodemo jesti.Rekao sam da dolazim odmah i jos ostao s Nikolinom nasamo u sobi.Kad je rekla da ide doma,pitao sam ju hoce li doci sutra,odgovorila mi je da nezna.Prisla mi je i poljubila me u usne i brzo istrcala iz moje sobe uz rijeci da se mozda vidimo sutra.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Sve moje žene

Sa 15 godina vec sam bio razvijen i veoma aktivan u pogledu seksa i zene u majoj zivotnoj okolini.
Zivim inace u petoclanoj porodici sa majkom ,ocem,bratom i sestrom u porodicnoj kuci u predgradju Nisa.Kao najmladji clan porodice bio sam mezimce mojih roditelja,a narocito moje majke sa kojom sam imao poseban odnos koji ce se kasnije tokom mog odrastanja razviti u jos prisniju vezu.
Moj otac direktor jedne privatne firme debeo,celav,pun love i uvek umoran nikad nije imao vremena za svoju porodicu.Moja majka uvek nasmejana kao domacica uvek je sve svoje vreme bila tu sa svojom porodicom.Inace ona je veoma savremena zena sa zavrsenim medicinskim fakultetom ali nijednim danom radnoga staza zbog dobrostojece finansiske situacije koju je obezbedjivao nas otac.Ona je veoma lepa zrela zena sa veoma lepim i dugim nogama,povecim grudima i sa veoma lepom guzom sto sve u svemu cini jednu veoma lepu i privlacnu zenu za kojom se svi okrecu osim mog oca.Desavalo se da puno puta zavirim u njen dekolte diveci se predivnim sisama.Moja starija sestra bila je preslikana majka samo jos lepsa i zanosna.Udala se je veoma rano sa 17 godina i vec ima bebu.Moj stariji brat studira pravo u Beogradu i ima dugu vezu sa devojkom iz komsiluka i retko dolazi kuci jer sa devojkom zive u studenjaku.
Sve u svemu ja i moja majka smo bili jedini koji su najvise vremena provodili kuci.Ova prica pocinje jednog dana kada sam se vratio ranije iz skole i na ulaznim vratima video cipele za koje sam znao da pripadaju mojoj tetki,maminoj sestri koju sam mnogo voleo.Resio sam da se usunjam i iznenadim je.Usavsi tiho u kucu cuo sam glasove mame i tete koji su dolazili iz spavace sobe mojih roditelja.Prisunjao sam se i virnuo malo da vidim sta se dogadja.Na moje zaprepascenje moja mama i teta su bile vidno pripite i polugole samo u dolnjem vesu lezale na veliki brcni krevet pile i pricale.Od price koju sam cuo zavrtelo mi se u glavi.Moja mama je pricala teti kako je cale ranije imao obicaj da kad se kasno vrati sa posla nepaleci svetlo uvuce glavu ispod posteljine,rasiri noge mojoj kevi i polize picku a kasnije je okrene na stomak i onako natrcenu pojebe od pozadi ali da zadnju godinu ne da to nije nijednom uradio vec je nije nijednom ni pipnuo ni pojebo,sva sam zagorela bile su zadnje reci moje mame.Nakon te ispovesti moja teta je pitela zasto ne nadje nekog ko ce da je jebe.Moja keva je rekla da se isuvise plasi i da nemoze od Marka to jest mene jer sam po ceo dan po kuci i da bih je vrlo brzo provalio jer znam njene navike i svako menjanje bi bilo sumljivo.Nakon toga je usledio za mene pravi sok kada sam cuo tetine reci,pa zasto onda ne zavedes Marka?On je veoma lep mladic,a verujem i veoma potentan,a po ceo dan je u kuci i stoji ti na raspolaganju.Da sam na tvom mestu ja bih to iskoristila i rado bih se pojebala sa njim.pa ti nisi normalna pa on mi je sin,bile su reci moje keve.Tada je usledio jos jedan sok od koga sam zamalo pao u nesvest.Moja teta je odgovorila,ma daj molim te ne zivimo valjda u 15 veku.Neces ti da mu radjas decu vec ces uciniti i sebi i njemu dobro.Sebe ces namiriti i sacuvati brak ,a njega ces nauciti i uciniti uslugu jer ces ga obuciti bolje od bilo koga.Stavi spiralu, picni se,zavedi ga i pocni da zivis vec jednom jer zivot je samo jedan i brzo prodje.Dokle cu ja da te ucim.Ako hoces vec da znas ja sam to vec uradila.Sta si uradila ?pitala je moja keva.pa zavela sam Milana –(moj brat od tetke) i ne kajem se jer neznas koliko je i meni i njemu lepo i nemam nameru da prestanem sve dok on to hoce.Ti nisi normalna-rekla je moja keva i zacutala.Pa sestro netreba meni pomoc jer ja se jebem svakog dana ,vec tebi jer se ti nisi jebala godinu dana .pa vidi sad ko nije normalan..
Dok sam slusao ovaj razgovor moje srce je htelo da iskoci iz grudnog kosa.Uplasen,zbunjen,sav crven u licu nisam vise mogao da slusam ovaj razgovor pa sam brze bolje otisao u svoju sobu.Ceo taj dan je za mene prosao kao u snu.Milion misli,milion pitanja,a nijedan odgovor.Te veceri sam ranije legao.Od tog dana nista vise nije bilo isto.Moja keva se dosta cudno ponasala.Dosta drugacije me gledala,slobodnije se oblacila i sam recnik joj je bio slobodniji.Poceo sam da sumnjam da je razgovor izmedju nje i tete imao uticaj na njeno ponasanje.Primetio sam da od tog dana nije nosila grudnjak kada smo sami,a kad dodje cale ona ga je stavljala.Mogao sam po ceo dan da zevam u njene grudi i ukrucene bradavice,a sve krace i providnije suknje koje je oblacila dozvoljavale su mi slobodan pogled na njene noge sve do gacica.Sve vise se motala oko mene i trazila razlog da me dotakne,zagrli,poljubi veoma blizu usana,sve se vise u mom prisustvu saginjala omogucavajuci mi pritom sve slobodniji pogled njenoj guzi i prelepim sisama.U njenom pogledu se videla ceznja za seksom.Sve sam vise drkao zamisljajuci nju.Jednom prilikom dok sam sedeo na podu i gledao TV ona je sela u fotelju nasuprot mene i navodno citala neke novine.U jednom momentu pogledavsi u njenom pravcu video sam da joj se suknja povukla navise i otkrila prelepe noge.Odjednom me je grom udario kada je spustila jednu nogu i malo ih rasirila omogucavajuci mi da vidim njene crne gacice.Nisam mogao da verujem sta mi se dogadja jer u sledecem momentu noge su se jos vise rasirile i tada sam video da ono za sta sam mislio da su gacice bila je ustvari njena picka.kurac mi se istog momenta ukrutio i pretio da pocepa farmerke.Sa vidno dignutom kurcinom sto je sa zadovoljstvom i ona primetila otisao sam u WC da izdrkam.Sledece jutro po otvaranju ociju usledio je jos jedan sok.Moja keva me je probudila sedeci na meni u skoro providnoj spavacici ljubeci mi lice i govoreci: Ustaj majkina spavalice.Sam pogled na njene sise me je tako uzbudio da mi se odmah ukrutio sto je i ona naravno osetila posto je sedela na njemu,u mom krilu.Njeni lagani pokreti su u meni izazvali pravi haos.Moje ruke su mahinalno krenule niz noge dosavsi do guze.Kada sam pokusao da ustanem ona se nije podigla vec samo malo pomerila tako da sam ja sada sedeo u krevetu,a ona opskrocivsi me sedela meni u krilo i milivala mi lice.Nije nista govorila,a moje ruke su se polako priblizavale njenoj guzi i trenutak kada sam shvatio da ona nema gacice ispod spavacice izazvavao je pravi sok jer je to znacilo da izmedju mog kurca i njene picke stoje samo moje bokserice.Ali ona se je i dalje polako njihala u mom krilu izazivajuci ne samo najvecu erekciju vec i polagano pomeranje mojih bokserica.U trenutku kada je moj kurac izleteo kroz prorez za pisanje i dodirnuo je po picki oznacio je rusenje svih barijera.Sledecih nekoliko sekundi nije se niko pomerao.Gledajuci me u oci polako je pocela da se spusta i moj kurac je poceo polako da dodiruje njene usmine sireci ih da bi usao u picku.Nemogu da vam opisem kako sam se osecao u tom trenutku svestan da moj kurac polako pocinje da ulazi u picku moje majke.Drzeci je za polutke moj kurac je skoro ceo usao u nju i u tom trenutku kada sam bio na drugoj planeti zacuo se strog i prodoran glas mog oca koji je trazio moju majku da bi mu postavila dorucak.Oboje smo skocili sa kreveta.Ona je brzo obukla bade mantil i otrcala u kuhinju,a ja sam ostao sa ukrucenom batinom totalno sludjen.Brze bolje sam se spremio za skolu i istrcao bez pozdrava.Ceo taj dan sam bio u svojim mislima odsutan sa ove planete.
U skoli kao da me nije ni bilo jer ni jednu rec nisam cuo.Posle skole otisao sam kod svog druga Ivana i sa njim proveo ceo dan jer sam se iskreno receno plasio da odem kuci.
Ali kada je postalo veoma kasno morao sam da odem kuci.
Polako sam usao u kucu i posle kratkog sunjanja ukapirao da je keva vec legla,a da se cale jos nije vratio sto je bilo i obicaj.
U tom momentu zazvonio je telefon.Podigavsi brzo slusalicu da se nebi keva probudila prepoznao sam glas mog caleta koji me je pitao za kevu.Rekavsi mu da je vec legla on mi je objasnio da je u Beogradu na poslovnom sastanku i da se nesta iskomplikovalo pa ce doci kuci sutra ujutro i da sve to prenesem kevi da se nebi brinula.
U tom trenutku sinula mi je ideja.Pogasio sam sva svetla u kuci,skinuo se i lagano usao u spavacu sobu moje keve.Ona je mirno spavala,a meni je srce htelo da iskoci od straha i uzbudjenja.Polagano sam se uvukao sa dolnje strane pod posteljinu i krenuo navise sve do njenih nogu.Kada sam dosao do njenih nogu polako sam poceo da ih razdvajam i krenuo navise.Poceo sam da ih lizem od kolena pa navise.U trenutku kada sam stigao do gacica pocela je da se budi .Spustio sam svoja usta na gacice i pokusao da jezikom pronadjem prolaz sa strane do njene picke,ali odjednom su se njene noge jos vise rasirile i njen prst je pomerio gacice u stranu omogucujuci mi da doprem jezikom do njene picke koja je bila skroz obrijana.Halapljivo kao pas poceo sam da je lizem i guram jezik unutra dok je ona drzala moju glavu pritiskajuci je ka svojoj picki stenjuci i govoreci Oh ljubavi odkad mi to nisi radio,too samo nastavi takoo.predpostavljajuci da je to moj otac.
Usta su mi bila puna njenih slatkih sokova dok je ona pokusavala da me povuce gore govoreci stavi mi ga hajde,nemogu vise da izdrzim.
Podigao sam se ne govoreci nista kako se nebi odao dao joj znak da se okrene i natrti kako je to moj otac radio po njenim recima.Ona je to jedva docekala,ustala natrtila se i razdvojila butke. Sam taj prizor u polumraku me je doveo do ludila.Nisam mogao da izdrzim i rukama sam joj razdvojio guzove i zario lice u kevinu picku lizuci je kao sladoled sto je nju dovelo do prvog orgazma.Podigavsi se na kolena prisao sam joj odpozado i prislonio moj kurac na sam ulaz sto je ona jedva docekala nabivsi se svom snagom uz glasan uzdah zadovoljstva.Poceo sam ritmicki da se nabijam drzeci je jednom rukom za kuk,a drugom za sisu koju sam jedva mogao da obuhvatim.Nabijao sam se svom snagom u toplu i vlaznu picku moje keve sto je ona docekala sa zadovoljstvom i nedugo zatim i ona i ja poceli smo da svrsavamo.U tom trenutku nisam razmisljao dali treba da ga izvadim ili ne,a i da sam pokusao da ga izvadim nebi mi dala jer me je svo vreme svrsavanja drzala podvucenom rukom za jaja stiskajuci ih i cedeci i zadnju kap moje sperme. Ali to nije bio kraj vec smo jos jacim tempom nastavili.Svo vreme sam je nabijao meseci joj te predivne sise uvrcuci joj bradavice do bola sto je ona propratila sa uzdahom zadovoljstva.Nakon drugog zajednickog orgazma oboje smo pali umorni i znojavi ali i zadovoljni.I dalje sam lezao na nju sa kurcem unutra i rukama na njenim sisama usporavajuci ritam disanja i otkucaja mog srca.Negovoreci nista cekao sam da zaspi. Polako i neprimetno kada sam bio potpuno siguran da je keva zaspala iskrao sam se iz kreveta i iz sobe i potpuno zadovoljan,ali sada i uplasen otisao u svoju sobu i legao da spavam.Verovatno od umora veoma brzo sam zaspao ostavljajuci razmisljanje za sutra.
Probudio sam se oko 10 sati,bila je subota pa nisam morao u skolu.Trljajuci glavu vracao sam film unazad jer nisam bio siguran dali je to bio samo san ili stvarnost.Ipak bol u predelu prepona me je ubedio da je ipak to bila stvarnost. Sama pomisao da sam jebao rodjenu majku pomalo me je plasila,ali i zadovoljavala jer sam to tako odradio da je mislila da je jebe njen muz to jest moj otac.Potpuno siguran da necu biti razotkriven ustao sam i otisao da se istusiram.Prolazeci kroz kucu video sam da moj otac jos nije stigao sa puta i to je izazvalo strah u meni jer bi keva mogla da otkrije.Brze bolje sam otisao pod hladan tus.Osvezenje mi je dobro doslo,a posto me je stomak vec opominjao da je vreme za dorucak uputio sam se u kuhinju.Na svu srecu kada sam usao u kuhinju tamo je sedeo moj cale i pio kafu.Pozdravio sam se i pitao ga gde je keva nasta je on odgovorio da nema pojma,valjda jos spava i da je on tek sad stigao iz Beograda.Sekund nakon toga u kuhinju je usla moja keva u bade mantilu sa osmehom do usiju. Rekla je dobro jutro i zagrlila caleta uz pitanje zasto si ustao tako rano?Zbunjen pitanjem rekao je da je upravo stigao iz Beograda i da jos nije imao priliku ni da doruckuje a kamoli da spava.Zar ti marko nije preneo moju poruku da cu zakasniti?Stojeci iza njega moja keva vidno zbunjena podigla je glavu i pogledala u mene mrmljajuci nesta kao (pa ???nije).Brze bolje neokrecuci glavu uzeo sam sendvic i izasao napolje u dvoriste.Srce mi je tuklo sto na sat.Uzeo sam kosarkasku loptu i poceo da bacam na kos samo da nebi mislio na to.Odjednom sam zacuo kako se otvaraju vrata terase i zvuk klompi koje je moja majka nosila po kuci.Tek tada nisam ni kos video,a kamoli da pogodim.Ona je sela u lezaljku i nemo me posmatrala.Pravio sam sa da je neprimecujem ali sam osecao taj vreli pogled na mom telu.Od cele te situacije meni je poceo nekontrolisano da se dize i to je sad predstavljalo najveci problem jer sam bio u sorcu.Pokusavao sam da ga neprimetno namestim ali to njenim gladnim ocima nije moglo da promakne.Odjednom sam cuo njen glas.Marko dodji ovamo.Sav zbunjen i ukocen nemo sam prisao plaseci se da je pogledam u oci.Vidim da se stalno cesas po sorcu,da nemas neki problem pa te je stid da mi kazes?Zamalo nisam pao u nesvest.Ma ne nista,samo me nesta ovde svrbi ,odgovorio sam zbunjeno pokusavajuci da se izvadim iz te glupe situacije.Ma nemoj ti nista,i sam znas da su te stvari opasne i da trba o tome da se vodi racuna.Hajde polazi samnom u kupatilo da ja to pogledam.Sav zbunjen i unezveren kao hipnotisan posao sam za njom.Ona je lagano hodala ka kupatilu,a meni se nesta cudno desavalo u stomaku sto nemogu da opisem.Na pomisao da ce mi majka pregledjivati kurac koji je samo par sati pre bio u nju.kurac je poceo da mi se dize.
Usavsi u kupatilo ona je sela na solju i rekla mi da skinem sorc i pridjem blize da me pregleda.Za svo vreme dok sam polagano skidao sorc ona me je nemo posmatrala sa poluotvorenim usnama i nekim neobjasnjivim osmehom pri kraju usana.Prisao sam joj polugol skrivajuci kurac rukama.Ona je pomerila moje ruke i bukvalno se iznenadila kada ga je videla.Zlato majkino pa ti si mi se razvio u pravog muskarca.Pogledaj samo kako ti je kurac velik i lep.govorila je drzeci ga rukama i polako nadrkavajuci priblizila na samo santim od svog lica.Doslo mi je da zavijam od zadovoljstva jer sam prizor moje majke sa rastvorenim bademantilom iz kog su ponosno strcale njene lepe sise i mojim kurcem u njenoj ruci dovodio me je do ludila.Ovaj dasa me je sinoc usrecio,a sada je red da mu se oduzim.bile su njene reci pe nego sto ga je polako uvukla u svoja meka i topla usta.Ja sam samo sklopio oci i prepustio se najlepsem uzivanju na svetu.Polako ga je uvlacila i izvlacila obradjujuci svaki milimetar mog kurca .Jezikom me prosto dovodila do ludila jer je stvarno dobro pusila.Nedugo zatim dovela me je do prvog i najlepseg orgazma koji sam dotad doziveo.Mlazevi sperme koje sam poceo da izbacujem spremno je docekala u svojim ustima nabijajuci kurac jos dublje i gutajuci sve do poslednje kapi.Jedva sam stajao na noge,dok mi je majka sisala poslednje kapi koje su izlazile iz glavica.Kada je zavrsila naglo je ustala i skinula bademantil dozvoljavajuci mi da vidim njeno predivno telo.Nasi pogledi su se ukrstili nakon cega je usledio dug i strastan poljubac pun ljubavi i izmesanih osecaja.Za to vreme moje ruke nisu znale sta ce pre da mese i dodiruju dali njeno predivno guza ili njene prelepe sise.Polako sam poceo da se spustam niz njeno telo sisajuci i grizuci njene sise i bradavice pa sve do prelepe obrijane picke moje divne mame.Kao gladno kuce gurnuo sam glavu izmedju njenih nogu i poceo da trzim prolaz do njene picke.Sireci svoje noge govorila je To zlato mamino,mama bas to voli,oooh ljubavi moja kako sam bila glupa sto sam cekala ovoliko.Polako sam je lizuci naslonio na ves masinu i pridrzavajuci je za guza podigao kako bi sela na nju.
Odmah je rasirila svoje noge koliko je moguce omogucavajuci mi da pridjem njenoj picki sto bolje.Hvatao sam njen klitoris medju usne sto je nju dovodilo do ludila i svreme na vreme gurajuci jezik u procep njene picke.Ona me je drzala za glavu jednom rukom pritiskavajuci na picku,a drugom rukom je stezala svoju desnu sisu priblizavajuci se orgazmu.
U jednom trenutku pocela je da se trese,a ja shvatajuci da je pri kraju ubrzao sam svoje lizanje kako bi joj bilo lepse.Nakon burnog i veoma dugog orgazma ustao sam i priblizio svoj kurac njenoj picki.Polako skoro milimetar po milimetar ulazio sam u njenu picku dok me je ona gledala u oci govoreci.To zlato moje pojebi svoju mamu jer mama to zeli.Niko me dosad nije tako dobro jebao.Odsad ces samo ti da me jebesh.Ohrabren njenim recima podigao sam njene noge na svoja ramena i poceo brze i snaznije da prodirem.Njena vrela i vlazna picka mutila mi je pamet,a lagano mesanje njene karlice dovelo me je do vrhunca,pritom me svo vreme gledala u oci sto je samo povecavalo uzbudjenje u meni. Posle svega nekoliko minuta poceo sam da je punim sto je ona propratila sa jos jednim orgazmom samo sada jos jacim pa sam morao da spustim svoja usta na njena ljubeci je kako nebi vristala i probudila caleta.Bilo je stvarno dobro jebati tako dobru zenu velikih i lepih sisa,zanosnog dupeta i jos lepse face stim sto znam da je ona plus moja majka.Umoran i znojav spustio sam njene noge i za trenutak se odvojio od nje.Ona je i dalje lezala na ves masini sa otvorenim nogama gledajuci me tako pozudno da mi se cini da bi ona htela jos.Ustala je zagrlila me i rekla na uvo tiho kao da nas neko prisluskuje,idi u svoju sobu,odmori se i budi spreman da svoju mamu opet usrecish.Zatim me je poljubila i rekla bilo je divno.Navuko sam sorc i otisao polako u sobu da legnem.
Spavao sam sve do veceri kada me je probudio veseli glas moje majke.Stajala je na vratima kao boginja lepa.Kosa joj je bila vezana u pundu,gore je obukla veoma lepu bluzu sa velikim dekolteom koja se je skroz upijala uz telo davajuci izrazaj na njenu vitku figuru.Dole je imala minic koji kraci nije mogao da bude i erotski unihop sa podvezicama.Izgledala je kao da je sisla sa modne piste.Pitala me je.'Jesam li lepa?"
Sam moj izraz lica sa poluotvorenim ustima bio je vise nego odgovor.Polako je prilazila i uvijajuci se otkopcavala dugme po dugme svoje bluze polako otkrivajuci svoje zanosne sise koje su utegnute u cipkan erotski grudnjak boje koze pretile da ga pokidaju.Prisavsi mom krevetu gde sam ja lezao polako je rukama podigla suknju podigla nogu, polako me opkoracila i sela meni u krilo.Polako je skinula odkopcanu bluzu,a zatim i grudnjak i uzela svoje sise u ruke polagano ih meseci gledala u oci i rekla."Uzmi ih znam da ih zelis,bice samo tvoje,a i ti samo moj jer sada smo sami .Zelim da celu noc budes u meni i da me usrecis tvojom kurcinom."ja sam kao pomahnitao uhvatio njene velike i lepe sise i poceo da ih ljubim i mesim.Ona se samo jos vise podmetala kako bi mi bilo lakse i lepse sa njenim sisama u mojim ustima pritom govoreci"toooo zlato mamino,takoooo tooo mi radi znas da te mama voli i da ce sve uciniti za tebe.Odsad ces me samo ti jebati,ooooh sreco moja uzmi me odmah nemogu vise da izdrzim."
Podvukao sam ruke ispod suknje, napipao gacice i pomerio ih u stranu kako bih dosao do njene picke.Trljajuci je prstima ubacio sam jedan prst,a zatim odmah i drugi na sta je ona pocela da stenje govoreci "daj ga sreco daj,zelim da ga osetim u sebi."Na njene molbe nisam mnogo cekao pa sam ga usmerio ka picki iz koje su tekli potoci ljubavnih sokova.Osetivsi da je na ulazu,brzo kao da ce da joj pobegne nabila se skroz do kraja vukuci moju glavu na svoje sise pocela je da skace govoreci isprekidano "ahhh kako je dobroo,kako me dobro puniss.Svo vreme dok je ona skakala na mom kurcu ja sam joj mesio guzove pritom podpomagao da se sto lepse nabije i sisao prelepe sise jureci njene bradavice.Nije joj dugo trebalo da svrsi,ali ni posle prvog orgazma nije stala vec je jos vise ubrzala i dovela i mene i nju do zajednickog orgazma govoreci pritom"too sine napuni me tvojom vrelom spermom znas da to volim."Umorni i znojavi pali smo zajedno na krevet lezeci jedno pored drugog ubrzano disuci.Ona me je i dalje gledala u oci milujuci me po glavi,a ja kao neka beba i dalje drzao njenu sisu u ruci i polako je mesio.
Gledajuci me u oci pocela je da govori da nije imala seks vec 16 meseci I da joj je ovo doslo kao melem na ranu.Rekla je znas tvoj otac ima ljubavnicu I to vec duze vreme,a ja nisam htela da rasturam porodicu,a I finansiski sam vezana za njega pa sam morala da trpim,ali to vise nece biti problem jer si sada ti tu.Hocu da me jebes svaki dan I kad god pozelis bicu spremna za tebe.Svo vreme dok je govorila polagano mi je drkala kurac.Polako sam se prebacio medju njene noge koje je ona odmah rasirila.Namestio sam kurac na ulaz picke I rekao joj.zelim da me molis.Ona me je samo blago pogledala I rekla: daj ga mami sreco,daj ga molim, te cuvsi te reci snazno sam ga nabio nasta je ona ispustila samo glasan krik zadovoljstva.Poceo sam ritmicki da se nabijam I izlazim.Dole je bilo sve mokro od njenih sokova,a nakon nekoliko minuta poceli smo da svrsavamo.Nekontrolisano dok je svrsavala grebala me po ledjima I cupala za kosu govoreci tooo zlato moje kurato samo me punii.Te noci smo sedam puta doziveli vrhunac.To je bilo najlepse seksualno iskustvo u mom zivotu.Od tog dana jebao sam svoju majku bukvalno gde god sam stigao na obostrano zadovoljstvo.Ona je svakim danom postajala sve vatrenija jebacica zaskacuci me na svakom koraku,a ja sve iskusniji jebac punjavajuci sve njene rupe sa velikim zadovoljstvom.Bilo je slucaja da je jebana u hodniku dok cale drema pored tv-a,ili da mi ga ona pusi na parkingu itd,itd.Cudno je to sto sam nakon tih dogadjaja slobodnije gledao na sve zene I lakse ih odvodio u krevet.
Dali je to bila sudbina ili nesta drugo stvarno neznam,ali moje seksualno iskustvo prosirilo se je za vreme moje rodjendanske proslave 16 rodjendana.Tog dana u goste su nam dosli moj brat i njegova devojka,moj zet i moja sestra sa malom bebom i moje malo ali odabrano drustvo.Proslava ko proslava puna sale,muzike,jela,poklona i svega sto bi covek pozeleo.Sve se je zavrsilo oko jedan ujutro kada su se moji drugovi pijani razisli,a moja majka i sestra pocele polako da pospremaju.Moj brat je otisao sa devojkom kod njenih,a moj zet vec odavno mrtav pijan spavao u sobi moje sestre.Sve se odvijalo normalno sem toga sto mi sestra nije nista poklonila sto nije bilo obicaj,ali mislio sam da sada nisu pri parama pa nema veze.Usavsi u kuhinju video sam pripita lica moje keve i moje sestre kako se oko neceg smeju.Keva je zatim rekla da idem na spavanje jer izgledam veoma umorno,a sestra me je samo ustinula za obraz i prokomentarisala kako sam izrastao u prelepog muskarca.Kada sam krenuo u sobu sestra mi je dobacila da ce ona i klinac nocas spavati samnom u mojoj sobi jer je moj zet njihovu sobu vec usmrdeo na alkohol,a ona to nepodnosi.
Skinuo sam se i legao i taman kad sam vec tonuo u prvi san u sobu je usla moja sestra sa klincem u narucju.Sela je pored mene pokusavajuci da smiri bebu koja je plakala komentarusuci da je sigurno gladan.Na moje zaprepascenje bez ikakvog srama moja sestra je polagano podigla svoju majcu,prstom pomerila veliki brus i izvadila jos vecu dojku na samo dvadesetak santima od mog lica.Prinela je bebu koja je istog momenta prestala da place.Nakon svega tri,cetiri minute klinac se uspavao i ona ga je smestila u krevetac u drugi kraj sobe.
Kada je to sve zavrsila pocela je polako da se svlaci negaseci lampu.Ja sam samo nemo blenuo u njenu prelepu figuru koju su krasile prelepe sise i jos lepsa guza.Bila je preslikana majka samo malo punija i sa vecim sisama verovatno zbog dojenja.
U polu providnoj spavacici njisuci svoje velike i lepe dojke prisla je mom krevetu i sa nekim neobjasnjivim sjajem u ocima legla pored mene,ali ne kao sestra vec kao ljubavnica prebacivsi svoju desnu nogu preko mog pasa,a ruku polozila na moje grudi.
Htela sam celo vece da te pitam zasto nije dosla Marijana?(moja devojka).Nije valjda da ste se posvadjali.Ma ne.Nije mogla jer joj je cale u bolnici pa je morala da bude snjim.Odgovorio sam jedva jer mi je sve zujalo u usima zato sto je noga moje sestre dodirivala i lagano trljala moju ukrucenu batinu.A kako ti je sa njom,mislim u seksu?Jel ti dala?
Nisam mogao da verujem da mi se ovo dogadja.Mucajuci tiho sam odgovorio da jos nije.A jel ti se svidelo ono sto si malopre video,a?Koje seko?pitao sam praveci se lud.Moje sise lepotane sto se pravis lud,a jel ti se svidja?Pa lepa je,odgovorio sam sav crven u licu.
Nakon toga polako se pridigla i sela mi u krilo.Kroz providnu spavacicu sam gledao kako joj se ljujaju prelepe povece sise.Ona me samo gelada u oci i smesila se.
Zazmuri rekla je.Ja sam zazmurio i sav uzbudjen iscekivao sta ce se desiti.Odjednom sam osetio kako mi rukama miluje lice I polako otvara usta,da bi u sledecem momentu na usnama osetio nesta meko za sta sam odmah znao da je to njena dojka.Instinktivno poceo sam odmah da je lizem I mesim,nasta je ona odgovorila stenjuci.Ovo ti je poklon od mene koji ces uvek pamtiti.Sisajuci njene bradavoce osetio sam I mleko na jeziku,a ona je samo jos jece nabila svoju sisu u moja usta govoreci to sreco tooo sisaj moje mleko zelim sve da ti dam.
U isto vreme ona je u najvece drkala moj ukruceni kurac pokusavajuci da ga namesti na ulaz svoje picke.Zelim te bato zelim da me jebes,hajde nemogu vise da izdrzim
Pustio sam njene sise,uhvatio je za polutke,gurnuo jezik u usta sto je ona spremno docekala i podigao je da bi ona sela na moj kurac.Dodir mog kurca i picke moje sestre doziveo sam kao novo radjanje.Bilo je to jedno prelepo iskustvo koje stvarno necu zaboraviti.Ona se polako spustala po mom kurcu tiho stenjuci,a kada se spustila do kraja samo je rekla ovaj trenutak sam godinama sanjala.Napokon si samo moj i ceo u meni.Jebi me sreco I ne stedi.Pocela je polako da se dize i spusta,a topli sokovi su se spustali na moje prepone.Svo vreme dok se je nabijala u cemu sam joj ja pomagao drzeci je rukama za polutke,ona je rukama drzala svoje sise i podmetala ih je mojim ustima govoreci sisaj ih grizi ih one su samo tvoje.
Veoma brzo mnogo pre mene ona je pocela da svrsva ubrzavajuci ritam skakanja na mom kurcu stiskajuci moju glavu na svojim sisama i govoreci tooo sreco tooo najbolji si ahhhh kako je lepoo.
Cim se malo primirila okrenuo sam je na ledja,podigao joj noge na svoja ramena i sjurio svoju kurcinu u nju svom zestinom.Ona je samo pocela da stenje,a ja da je nebi culi spustio sam svoje usne na njene da bi to u sledecem momentu preraslo u divlje jebanje uz jos divlje zvalavljenje.Dok se sve treslo oko nas moj kurac je ubrzanim tempom ulazio i izlazio i doveo nas do mog prvog,a sestrinog drugog orgazma.i taman kad sam nameravao da ga izvadim moja sestra me rukama uhvatila za guzove i rekla nemoj slucajno da ga vadis,zelim da te osetim kako me punis.Iz vrha kicmenog stuba kako se meni tada cinilo juirnula je sperma puneci picku moje sestre sto je ona docekala jos jacim orgazmom koji ju je doveo do vristanja koje je ona prigusila ujedom mog ramena.
Sve mi se u glavi zamutilo od silnog zadovoljstva.Jos uvek u njoj moj kurac je jos uvek pulsirao,dok je ona samo mirno lezala zatvorenih ociju i tiho jecala.Kada je ispao iz nje polako sam se spustio pored nje zagrlivsi je,a ona mi je samo pomilovala glavu govorecihOvo mi je najlepse jebanje u dosadasnjem zivotu.Mnogo te volim.Obecaj da ces me jos jebati,ali ne samo nocas vec kad god nam se ukaze prilika.hSamo sam klimnuo glavom i spustio usne na njene.Dugo smo se ljubili i milovali dok nismo bili spremni za nastavak koji je poceo 69,a zavrsio se skidanjem nevinosti njenoj guzi.Te noci smo pet puta vodili ljubav i probali milion poza dok nismo pred jutro pali mrtvi umorni.
A ujutru novo iznenadjenje.Iz sna me je probudila moja sestra puseci moj kurac i mumlajuci od zadovoljstva kako je ovo nesta najlepse za nju kada joj dan pocne pusenjem i jebanjem sa ovakvom batinom.Onako natrcenu nisam mogao da izdrzim pa sam joj gurnuo dva,a kasnije i tri prsta u picku nasta je ona odgovorila mesanjem.
Ispustila je moj kurac i legla pored mene okrecuci mi ledja da bih je jebao sboka.Podigla je nogu i prinela kurac na sam ulaz sto sam ja jedva docekao da bih joj ga sjurio unutra.
Uhvatio sam je za sisu i poceo snazno da ga nabijam,ali vec u sledecem trenutku smo zaculi korake u hodniku koji su se kretali ka nasoj sobi.
Sestra je samo uspela da prebaci veliko ambasador cebe preko nas pokrivsi nas sve do glava nevadeci kurac iz sebe.Okrenula se i rekla mi glezi i pravi se da spavash.
Nakon toga u sobu je usao moj zet tojest njen muz i polako seo na krevet pored nas.
Srce mi je lupalo sto na sat,ali sam se trudio da izgledam mirno kao da spavam.
Polako se sagnuo i poljubio moju sestru u celo nasta se ona kao probudila.
gIzvini sto te budim,ali hteo sam da ti se izvinim zbog mog sinocnjeg pijancenja.Idem malo da se prosetam gradom da mi prodje mamurluk i da kupim dorucak.
Moja sestra je samo rekla ok.Svo vreme dok su pricali moj kurac je i dalje bio u njoj,a moja leva ruka na njenoj sisi.Moja sestra potpuno mirno i neprimetno je drzala ruku medju svoje noge i lagano milovala moja jaja.Sve je to delovalo tako uzbudjujuce da mi je kurac bio tvrdji no ikada.Na opasku mog zeta da klinac spava ko top pomislio sam u sebi da je taj klinac celu noc jebao tvoju zenicu,a da mu se kurac i dalje nalazi u njoj.Pa ti vidi ko je sada klinac.
Cim je izasao moja sestra se samo naglo okrenula ,zajahala me i pocela divlje da se nabija na moj kurac.Ubrzo nakon toga potresao nas je snazan orgazam i mene i nju.
Na kraju svega samo je reklahkoju ti ozenis ta nikada nece traziti sex kod drugoga vec ce biti najsrecnija zena sveta.Tog istog dana su otputovali uz moje obecanje da cu ih skoro posetiti.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Zločasta

Dolazim kuci poslije napornog dana u skoli, obucena sam u usku trenirku u kojoj se ocrtava moja okrugla cvrsta guza i gore nosim samo topic. Upadam u stan, zalupim vratima, bacam torbu i odlazim u svoju sobu.Ti sjedis u dnevnoj sobi i citas novine. Ulazis u moju sobu i kazes da si bio na roditeljskom sastanku. Stari nemoj me zajebavati-odbrusim ti. Lana nisam ni malo zadovoljan, govoris ostrim tonom, imas 10 neopravdanih i 5 jedinica. Kada to mislis popraviti? Ma jebe mi se za to stari, odlazim u dnevnu sobu. Ostajes zacuden stajati, ugledas moju torbu i zavirujes u nju. Unutra nalazis moje poderane gacice i praznu kutiju kondoma.

Mala kurvica, promrmljas i juris u dnevnu sobu dok skidas remen. Nalazis me kako pricam na telefon i gledam kroz prozor. Uzmas mi telefon iz ruke i prekidas vezu. Koji kurac-izderem se na tebe. Hvatas me za ruku i vuces za sobom dok sjedas na trosjed, prebacujes me preko nogu tako da mi guza ostaje naprcena u zraku a glava ostaje dolje. Pokusavam se osloboditi ali me hvatas za kosu i drzis mi glavu dolje, remenom mi vezes ruke na ledjima. Sada cu ja svoju kcerkicu nauciti pameti, neces se ti vise jebati okolo s nekim pristavcima. Ha ha ha ha, glasno se smijem. Sta se smijes kurvice mala, sada ces dobiti po guzi, istjerati cu ja tu zlocu iz tebe. Mene jebu tvoji prijatelji stari, zar nisi primjetio kako me gutaju ocima dok su kod nas, a da znas da i ja bome njima dvojici gutam. Sta??? Izderes se.

Svlacis mi trenirku i jako me pljesnes dlanom po guzi, pljas pljas pljas, udarci padaju jedan za drugim. Guza me vec pece i bridi mi, tatice boli me, prestani, molim te! Neka Lanice, to je za tvoj dobro! Pljas, pljas. Suze su mi krenule na oci i ti to primjecujes i prestajes. Milujes mi guzu koja se sva crveni, polizes svoj srednjak i njime mi pocinjes milovati moj supcic. Lagano kruzis oko njega i prelazis njime prema mojoj obrijanoj pici, klizis njime gore dolje po njoj. Ahhhhh tatice, mmmm kako je dobro. A tu smo- odgovaras, kurvica si kao i svoja mater! Ali ima tata ljeka za tebe, dobro cu te razvaliti i napuniti spermom tu tvoju divnu picu, zabijas mi srdnjak skroz u picu. Ahhhhhhh, ahhhhhhhh, jao, ufffff! Nastavljas me prstenjaciti dok ja stenjem, vadis srednjak van i dajes mi ga da ga polizem. Mmmm da, to je moja mala kurvica. Ponovno kruzis njime po mojem ruzicastom supcicu i guras ga lagano unutra. Na tvoje zaprepastenje supcic se rascvjeta i prst ti samo klizne unutra.

Majku ti jebem-progovoris, imas 17 godina i vec su ti razvalili supak. Naginjes se i pljunes u supak i pocnes ga divljacki prstenjaciti, ubacujes i drugi prst unutra. Mmmmm, ahhhhh, aaahhhhhhh, ahhhhhh, to tatice, mmmm, o boze kako je dobro, bozeee mojjjj!!!!! Jao Lanice predivan ti je supak, tata nije ni znao da je to napravio. Neka, neka! Napuniti ce tata i njega spermom! Ahhhhh, ahhhhhhh da tatice, napuni svoju kcerkicu! Naglo prestajes i postavljas me na koljena ispred trosjeda, ti svlacis hlace i sjedas na trosjed. Kurac ti je skroz tvrd i drkas ga dok ja klecim ispred tebe i oblizujem se. Ruke su mi jos uvijek svezane na ledjima. Primices se rubu trosjeda dok kurac drzis u saci, hvatas me za kosu i priblizavas kurcu, samaras me njime. Sada ces fino popusiti tati, si cula kurvo! Da tatice! Lizem ti kurac od jaja do glavica, lizem ga sa svih strana i gledam te.

Lagano stenjes i pohotno me gledas. Lizem ti tvoja nabrekla debela jaja, mmmm tatice pun si sperme. Da Lana, sve ce to tata tebi pokloniti. Cuclam jedno pa drugo jaje. Uvlacim ih u usta i sisem ih. Gledam tvoj zilavi kurac koji je toliko tvrd da ce eksplodirati, pljunem na glavic i krecem ga pusiti. Sisem ti glavic dok ti jezikom prelazim preko rupice na njemu. Stegnem usne oko kurca i klizim gore dolje po njemu. Povremeno te pogledam i vidim kako me gledas sa smjeskom i govoris, bravo Lanice, tako, mmmmmm, predivno pusis, ista si majka, mmmmm! Uvlacim ti kurac jako i pusim ga divlje. Sav je vec slinav i sluzav pa dok ga pusim cuje se onaj fini zvuk mljackanja. Ponovno ti sisem glavic i samaram ga jezikom. Gledas kako moja plava glava klizi gore dolje po tvome kurcu. Trpam ga cijelog u usta, skroz dok mi ne zatvori grlo i ostanem bez zraka. To ti se svidja jako pa me hvatas za kosu i pocinjes mi nabijati glavu na svoj kurac. Daaa Lanice, predivno pusis, govoris i nabijas me na kurac. Pokusavam reci da prestanes ali samo mrmljam i grgljam jel mi tvoj glavic stalno lupa u grlo, gubim zrak i sline mi cure po kurcu.

Dises sve dublje i kurac ti se propinje, nabijes mi kurac u grlo i pocinjes svrsavati. Mlazovi sperme jedan za drugim se sljevaju u moje grlo. Pocinjm se gusiti pa mi pustas kosu i dok se skidam sa kurca kako bi dosla do zraka ti jos uvijek svrsavas u moja usta. Kasljem i sperma leti van iz mojih usta, konacno uspijevam disati. Osjecam kako su mi puna usta sperme, poljepljena je po mojim zubima i visi mi niz bradu. Gledam kako se tvoj sluzavi kurac polako ispuhuje. Milujes me po licu i govoris mi, mmmm Lanice, to je prava tatina kcerkica. Oblizujem se i jos malo spermu prebacujem jezikom po ustima pa ju gutnem. Ti mi zvisnes samarcinu i kazes, ali tatica nije jos gotov, moram ti jos napuniti picu i supcic kao sto sam i obecao. Odvezujes mi ruke i postavljas me da sjednem na rub trosjeda, zatim me polegnes. Odlazis i vracas se sa jos tri remena.

Vezes mi ruke za rukohvate tako da budu rasirene, siris mi noge i njih isto vezes tako da mi budu skroz raskrecene kao da sam kod ginekologa. Toliko si me raskrecio da mi se pica vec malo rasirila. Kleknes i pocnes mi lizati moju obrijanu pickicu. Prstima razmices moje usmine jos vise i jezikom ides gore dolje po procjepu. Ahhhhhh, ahhhhh tatice, kako je dobro,mmmmmm, daaaaaaa! Jezikom mi lizes moj klitic, sav je nabrekao vec i crveni se. Lizes me pohotno, jezim mi guras u picu. Gledam te kako mrmljas i gutas moje sokove. Mmmmmm, ahhhh ahhhhh, stenjem lagano dok grizem usnu. Dizes se i odlazis u frizider po bocu piva, vracas se nazad i gledam te dok ju eksiras i drkas svoj kurac. Sada ce tata nafilovati svoju kcerkicu, razvaliti cu ti tu tvoju pohotnu picketinu, dok to govoris lagano se smjeskas. Prilazis mi drzeci kurac u saci, prislajnas ga na moju picu i gurnes ga cijelog unutra. Ahhhhhhhhhhhhh, ahhhhhhhhhhhhhhhhh, stenjem glasno, taticeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Oslanjas se rukama pored mene i pocinjes me divljacki nabijati, nabijas mi cijeli kurac u picu, skroz do jaja! Ahhhhhhhhh, sada vristim i stenjem glasno. I dalje me bespostedno nabijas, vadis kurac tek toliko da glavic ostane unutra pa se sjuris u mene. O bozeeeeeeee, bozeeeee mojjjj, aaahhhhhhhhhhhhhh!!! Osjecam kako mi drapas picu iznutra, sva mi je vec vruca. Aahhhhhhhhh, ahhhhhhhhhhhhh!!! O bozeeeee!!! To tatice tooooo!!!!! Sokovi iz pice mi se sljevaju niz supak i tvoja jaja lupaju od supak pa se cuje onaj zvuk laganog pljeskanja. Jebes me poput zivotinje, dizem glavu i gledam kako kurac nestaje u mojoj pici. Suze mi idu na oci, stenjem i vristim glasno aaahhhhhhhhh, ahhhhhhhhhhhh!!!! Picu vise i ne osjecam, samo osjecam kako mi bridi. Vadis kurac van iz mene, pogledas picu i pljunes na nju. Uf Lanice sva si se racvjetala, jos malo pa ce te tata i nafilati taj cvjetic. Odlazis po jos jedno pivo i eksiras ga. Vracas se, pljunes na kurac, razmazes i opet se sjuris u moju picu. Ahhhhhhh ahhhhhhhhh, opet vristim, osjecam kako mi dolazi orgazam. Pumpas me poput lokomotive, ni malo ne gubeci ritam. Tooo Lanice, toooo, prava si mala kujica, sada ce tebe tata srediti.

Pocinjem se tresti, grcim se, steze mi se pica, trese me orgazam, oci mi se prevrcu dok stenjem i vristim. Mmmmm Lanice, bravo!!! Svrsavaj na tatici, mmmmm tako, tooooo Lana, toooooo!!!!! Nastavljas me unistavati jos neko vrijeme, divljacki me nabijas i pocinjes svrsavati. Nabijes me divljacki i ostajes tako nabijen dok ti se kurac trese i puni moju picu sa mlazovima sperme, jednim za drugim. Kroz ekstazu osjetim samo vrucinu kako me ispunjava iznutra. Poljubis me u celo i kazes kako si ponosan na mene, odvezes me i odlazis po pivo i zavalis se u fotelju. Jos neko vrijeme ostajem tako razjebana i unistena na trosjedu. Naginjem se i gledam si picu, sva je rasirena i crvena, potpuno si me razjebao, svaje sluzava i prekrivena spermom, izgleda kao da ju je netko sazvakao i ispljunuo. Teskim korakom odlazim do svoje sobe. Dok hodam osjecam kako mi sperma curi iz pice i curi niz nogu. Dolazim do kreveta i samo padam i zaspim.

Naglo se budim kada mi ti uletis u sobu drzeci bocu piva i vidno si pijan. Vidim da si gol i kurac ti je opet dignut. Lanice nismo mi jos gotovi, tatica mora i supak napuniti. Dolazis na krevet i postavljas me u dogy polozaj. Otimam se i bjezim ti ali me hvatas za kosu i pljesnes me po dupetu. Ahhhh vrisnem, ahhhhhhh!! Pljas pljas pljas, sjevaju udarci po dupetu. Smirila sam se i naprcujem se jako, rukama ti sirim guzu kako bi lakse usao u mene. Daaaa, to je moja kcerkica, prava mala kujica. Pohotno mi lizes supak, kruzis jezikom oko njega i guras ga unutra. Dok me lizes drkas si kurac. Tako Lanice, sada ce te tata srediti. Prislanjas kurac na supak i on se odmah fino rastvara. Vidjevsi to opet poludis i kazes mi da sam kurvetina. Hvatas me za bokove i opet me pocinjes bespostedno nabijati. Ahhhh, ahhhhhhhhhh, o bozeeeee mojjjjjj, bozeeee tooooooo, kako je dobrooooooo!!!!!!! Izvlacis kurac do pola i pljunes na njega pa ga vracas nazad u supak. Divljacki me nabijas i sva se tresem napred nazad.

Vristim glasno i stenjem Ahhhhhh, ahhhhhh, mmmmmm, tooooooo!!!!! Tvoja jaja mi lupkaju po mojoj razvaljenoj natecenoj pici. I dalje me pumpas i pumpas i pumpas. Izvlacis kurac van iz supaka i gledas ga kako je razvaljen, sada je to samo jedna ogromna crvena rupetina, pljunes u njega, osjecas teski vonj jebacine kako dopire iz mog supka. Ponovno namjestas glavic na supak i nastavljas me nabijati. Ahhhhh, ahhhhhhhhh, ahhhhhhhh, o bozeeeeeeeee!!!!!! Mraci mi se pred ocima, ne mogu vise izdrzati. Pocinjem ti mijesiti jaja. To te napalilo skroz i jos jace me pocinjes nabijati, nakon jos par uleta smirujes se i osjecam kako ti se kurac pocinje tresti i osjecam val topline kako mi se siri niz debelo crijevo. Ti glasno stennjes.

Izvuces kurac van i opet me pljesnes po dupetu. Hvatas pivo koje si donio sa sobom i dovrsavas ga. Vidjevsi moj supak kako se pocinje polako skupljatu uzimas bocu i zabijas mi grljak u supak. Ahhhhh, ahhhhhhhhhhhhh, vristim! Uspravljam se i pocinjem tiskatu spermu van iz dupeta u bocu. Kada sam malo napunila bocu uzimam ju i oblizujem grljak, nagnem ju u usta i popijem spermu iz nje. Gledam te kako se zadovoljno smijuljis. Poljubis me u usta i odlazis konacno spavati. Potpuno srhvana samo padam na krevet i tonem u duboki san.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Istinita priča – II dio

Tih dana smo dobili gosta. Naime rodjak naseg podstanara je dosao iz inostranstva, u koje je poput vecine pametnih zbrisao cim je osjetio prve naznake rata, da se nakon 5 godina prvi put vidi sa rodjakom. Htio je odsjesti u gradskom hotelu, no na nase insistiranje, odlucio je prenociti kod nas, tj. u sobi svog rodjaka gdje je bio jos jedan slobodan krevet. Vecerali su zajedno sa nama, popili smo po par pića a zatim su se povukli u svoju sobu. Razumjeli smo da nakon toliko vremena nevidjanja imaju mnogo toga za pricati. Mi smo legli nesto ranije jer sam u 7 ujutru morao na posao. Dugo u noc sam cuo njihove glasove iz druge sobe, sve dok nisam utonuo u san.

Probudio sam se u pola 7...kao sto sam i namjeravao, jer do posla mi je bilo tek nekih 200-tinjak metara. Supruga je jos spavala, na svom desnom boku (kao sto ima obicaj). Podigao sam plahtu kojom je bila pokrivena i minut-dva uzivao u pogledu na njeno tijelo...poljubio sam je u lijevo rame, golicao joj ga svojom trodnevnom bradom,a  ruka je sama skliznula medju njene noge. Promeskoljila se i pocela negodovati zbog budjenja i prije nego li sam dlanom uklizao pod njene crne, cipkaste gacice....
„Nemoj“ prosaputala je, jos ne sasvim budna.
„Moram....malo“ rekao sam i vrhovima prstiju provjeravao vlaznost njene mackice.
„Zakasnit ces budalo“ rekla je mazno.
Pogledam na sat koji je kuckao na stolicu pored kreveta.  No morao sam pomjeriti njen grudnjak, koji je takodjer bio na stolicu, kako bih se uvjerio da je zaista u pravu. Jos se nisam ni umio, oprao zube..tako da sam zaista morao izvuci dlan iz njenih gacica, ako ne mislim zakasniti.
Nikada nije spavala u grudnjaku. Ne znam da li je razlog tome bilo zaista toplo vrijeme tih dana (i noci), to sto su joj grudi jos bile jako cvrste i ponosno stajale sa onim svojim ruzicastim, dugim, siljatim bradavicama koje su, siguran sam, bile u stanju izbiti oko svakom ko bi im se suvise i neoprezno priblizio..narocito kada su u nadrazenom stanju..ili je razlog njenog „toples“ spavanja jednostavno bila navika.
Uglavnom ostavih i suprugu i njenu „macu“ u polurazbudjenom stanju i nekoliko minuta kasnije dodjoh do svog radnog mjesta.

Mislim da nisam ni stigao do radnog mjesta kada su se moj podstanar i njegov 10-tak godina stariji rodjak probudili. Vjerovatno ih je probudila voda iz kupatila dok sam se umivao i sredjivao za posao, ili su culi kada sam s vanjske strane zakljucavao vrata stana. Jer je svako imao svoj kljuc.
Dosli su do nase sobe, gdje je moja zena jos bila u nekom polusnu i bez imalo oklijevanja usli unutra. Rodjak je isao prvi, a podstanar, nekako bojazljivo, iza njega.
„O dobro jutro gazdarice!“zacula je rodjakov glas. To je probudilo kao udar groma. „Hej sta vi radite ovdje“ upitala je povlaceci plahtu kojom je bila prekrivena jos blize k sebi, i dohvatajuci sa stolica svoj crni cipkasti grudnjak.
Njih dvojica su stajali na sredini sobe kao da joj ostavljaju vremena da se malo sabere. Uspjela je nekako navuci grudnjak stiteci grudi i ostatak tijela od njihovih pogleda. Ustala je, drzeci plahtu cvrsto omotanu oko svog tijela i pokusala ih zamoliti da izadju dok se ona ne obuce.
„Ne, ne“ rekao je rodjak „ti nama upravo trebas NEobucena“. Podstanar se drzao nekako postidjeno, vise gledavsi u pod i ocito ne usudjujuci se pogledati u njene sirom rasirene oci.
„Slusaj lutko“ nastavio je njegov rodjak „rodjak mi je sinoc sve ispricao.
„Sta..sta ti je ispricao. Ne razumijem o cemu govoris covjece?“
„Ne pravimo se naivni mace. Ispricao mi je o tome kako obucena, odnosno neobucena hodat tuda po kuci, vrtis se ispred njega, izazivas ga, provociras..“
„Ne znam o cemu pricas. Molim vas izadjite!“ pokazala je desnom rukom u pravcu vrata, dok je lijevom cvrsto stiskala plahtu oko svog tijela.
„Hahahaha“ nasmijao se glasno. A i na podstanarovom licu se pojavio trag osmijeha.
„Upozoravam vas! Ako odmah ne izadjete uzet cu telefon...“
„Kao prvo telefon je u hodniku, tako da bi trebala nase dopustenje da dodjes do njega. Osim toga, koga bi nazvala? Muza? Sta ces mu reci? Hoce da me jebu? Kao da on ne zna da takva jebulja jedva ceka da osjeti kurac u svojoj pici...“
„Mrs u pizdu materinu!“
U tom trenutku rodjak naseg podstanara je koraknuo prema njoj i lupio joj zaista snaznu samarcinu sto ju je primorala da instiktivno pusti plahtu i uhvati se za porumenjeli obraz.
„Ohoooo..vidi, vidi...kako seksi“ rekao je kroz smijeh.
Pokusala je pokupiti plahtu sa poda, ali njegove ruke su je cvrsto zgrabile za misice i gurnule je na stol koji je bio na sredini sobe.
Otimala se, ali je njegov stisak bio jak.
„Dodji drzi joj ruke!“ naredio je nasem podstanaru.
Ovaj je oklijevao.
„Hajde, sta cekas?! Naplati joj za sva ona provociranja. Neka kurvica vidi da se nije lijepo tako igrati sa mojim rodjakom.“
Podstanar je prisao  i uhvatio je cvrsto za zglobove ruku. Stajao je iznad njene glave. Njegov rodjak je sada cvrsto drzao njena koljena, „prikovavsi“ joj noge za stol.
Pocela je plakati..shvatajuci da gubi bitku u borbi sa dvojicom snaznih muskaraca.
„Slusaj mala...moj rodjak je sramezljiv momak...koji mozda jos nikada picke nije ni vidio, a kamo li osjetio kako je to kad kad ga uvuces u vlaznu, vrelu pickicu kakva je , pretpostavljam, tvoja. Tako da bih ti bio zahvalan da mu dopustis da malo uziva u tebi...“
„Nisi normalan gade!
„Kako hoces...“ rekao je, lijevom rukom joj je cvrsto drzao lijevo bedro, a desnu ruku bez imalo oklijevanja zavukao medju njene polurasirene noge i poceo joj dlanom cvrsto prelaziti preko gacica....
„Mater ti jebem..!“
Nije obracao paznju na njene psovke, molbe ni suze... Samo je izdao novu naredbu svom jos zbunjenom rodjaku.
„Vadi ga!“
Ovaj je svojim ogromnim dlanom skupio zglobove njenih ruku u svoj lijevi dlan  a desnom rukom poceo spustati svoju trenerku, zajedno sa boksericama.
„Opaaa „ skoro odusevljeno je vrisnuo njegov rodjak kada se poluuzdignuta batina od nekih barem 20 cm zanjihala iznad glave moje nemocne zene.
Ona ga nije vidjela, sve dok nije zacula novu naredbu podstanarovog rodjaka:  „Daj joj ga! Neka ti pusi!“
Podstanar se, cvrsto drzeci njene rucne zglobove u svojoj ruci, priblizio ivici stola i ona je kroz suzne oci vidjela ogromnu mrcinu kako se njise na nekih 10 – tak centimetara iznad njenog lica.
„Kladim se da nikad nisi pusila ovakav komad i da jedva cekas da ga osjetis“ cula je glas podstanarovog rodjaka, koji joj je i dalje preko gacica mazio picu.
„Nemojteee!  vrisnula je ocajno.
„Otvori usta picko!“
„Molim vas...“ novi val suza joj je kliznuo niz obraze.
Grubo je zavukao ruku u njene gacice i cijelim dlanom poklopio njenu glatko  izbrijanu picu.
„Otvaraj usta ili da ja prstima otvaram picku!“
Nije poslusala, iako je nas podstanar vec glatkim glavicem prelazio preko njenog lica, koristeci sve nadignutiji kurac kao maramicu za brisanje njenih suza.
Njegov rodjak je uvalio prst u njenu picu, samo tren poslije i jos jedan i poceo je zestoko jebavati s njima, roveci po njenoj pici kao da pokusava da ocisti unutrasnje stjenke njene pice.
„Otvori ih kurvo inace  uvlacim cijelu saku!“
Otvorila je usta....
„Daj joj ga!“ Nas podstanar je poslusao i ovu naredbu, ali sa mnogo manje oklijevanja nego pri izvrsavanju prethodnih, i prislonio glavic uz njene polurastvorene usne. Pocela mu je lizati glavic, nevino, bojazljivo, poput neke junferice...
„Strpaj joj ga u usta!“
Kao da je naredba bila upucena oboma - ona je sasvim otvorila usta, a podstanar je priblizio kukove njenoj glavi olaksavajuci ulazak svog nabreklog uda u njena usta.
„Takoooo pico...Znao sam da ti to znas“ rekao je podstanarov rodjak, vadeci prste iz njene pickice, te je poceo kruziti njima po vanjskom dijelu njene vagine...
Podstanar se sve vise oslobadjao sramezljivosti. Nije nista govorio, ali po njegovim sve cescim uzdasima i nasrtajima debelim kopljem na njena usta nije bilo tesko primjetiti da uziva u toplini njenih usta i vlaznosti njenog vjestog jezika.
Pusila mu je nekih 5-6 minuta...suze su jos klizile niz njeno lice..svi su sutjeli...samo su uzdasi naseg podstanara i mumljanja moje zene ispunjavali prostoriju.
„Takooo..bas si mu ga lijepo nadigla....Sto i tebi odgovara, zar ne? Jer ces ga sada osjetiti tamo gdje treba - na dnu svoje ..vidim vec vrele rupice...“ rekao je podstanarov rodjak, i poceo joj svlaciti gacice...
Osjetila je to i instiktivno skupila bedra...
„Hej! Zelis da ih lijepo skinem ili poderem? Pa ti objasnjavaj muzu gdje, i kako si ih poderala...“
Ponovo je rasirila bedra, ostavljajuci prostora njegovoj ruci da uhvate rub gacica i povuku ih niz njene glatke, lijepo izvajane noge.
„Nemojte molim vas!“ opet je zajecala
„Kako volis?“
„Nemojteee!“
„Kako volis pitam!“
„Necu..Ne zelim...“ plakala je...
„Stojeci, ti gore, doggy..? Kako voliissss!!! Posljednji put pitam, inace cemo te jebati kako mi zelimo...sto ti se mozda nece svidjeti“
„Z guza..volim tako..., ali nemojte...molim vass! „
Natjerali su je da im pomogne namjestiti je u klececi polozaj na stolu (iako su bili dovoljno snazni da im njena pomoc i nije bila prijeko potrebna).
Pogled na njeno golo tijelo i jos sa takvim dupetom namjestenim na „izvolite“ nikoga ne bi ostavio ravnodusnim...pa nas podstanar vise nije ni cekao naredbu, iako je ona uslijedila . „Cijepaj rodjak!“
Namjestio se iza nje. Bio je visok tako da je njena vec nakvasena pickica bila tacno u visini njegovih kukova....Drzao je korijen svoje ogromne batine i poceo joj uvlaciti glatki i vjesto izlickani glavic u njenu picu...“
„Nemoooj“  pokusala je zadnji put zatraziti milost.
No niko od njih se nije obazirao na to. Podstanar je s polovinom svog uda uklizao u nju, zatim se povukao, skoro izasao iz nje a onda joj ga, namjerno tako snazno, zakucao duboko da je vrisnula vise nego ikad u zivotu...
„To rodjak, cijepaj kuju!“ bodrio ga je njegov rodjak...snazno  stiscuci dlanom potiljak moje zene...
Bodrenje je se pokazalo svrsishodnim jer je svaki novi nasrtaj naseg podstanara bio sve zesci, kao da ju je pokusavao onako zajedno sa stolom ispod nje izgurati sve do ulaznih vrata stana.
Nekoliko suza je klizilo stolom pokraj njenog lica kojem je prijetila deformacija ako ludak uskoro konacno ne svrsi...
Srecom to se desilo jako brzo...
Nas podstanar je poceo tesko disati, govoriti nesto nerazumljivo... Bilo je ocito da je na najvise minut do eksplozije....
Cinilo se kao da je bio malo izgubljen, kao da nije znao sta da radi..Onako, sav drhtav od uzbudjenja, pogledao je u pravcu rodjaka.
„Daj joj ga! Svrsi u nju! Napuni joj picku spermom! Naprijed“
Cuvsi to uspjela se otgnuti snaznom stisku rodjakovog dlana  tek toliko da zacvili „Neeee! Ne tooooo!“
Moja zena nikada nije koristila zastitu. Nije pila nikakve tablete protiv zaceca, nije imala ugradjenu spiralu (niti zelju da je ima), cak ni seks sa kondomom nije voljela.
„Napuni jeeee!“ sada je jako glasno viknuo podstarov rodjak.
„Aaaaaaah!“ odusevljeni krik naseg podstanara se stopio sa ocajnickim krikom moje supruge.  Svrsavali su zajedno. Duboko u njoj njegova vrela sperma joj je przila utrobu...Svrsavao je dugo..Ona se tresla kao prut njisuci svojom isturenom guzom. Pokusavao ju je smiriti  crsto je drzeci za kukove. Jos uvijek se ludacki nabijao u nju. Sve dok nije shvatio da su mu jaja potpuno ispraznjena.. Tek tada je izvukao sluzavi kurac iz nje i jednostavno se ledjima strovalio na krevet iza sebe.
„Hmmm...“ kao da je o necemu razmisljao njegov rodjak...lijevim dlanom je jos uvijek cvrsto stiskao potiljak moje zene, ciji se obraz skoro izoblicio od pritiska na stol...Stajao je pokraj stola i desnom rukom poceo kliziti po njenoj guzi koja je jos bila u istom polozaju, onom zamamnom i neodoljivom....Zavukao je prste medju njene polutke...i s dva prsta poceo kruziti oko njenog anusa...
Pocela ju je hvatati jeza...Sta sve jos ovom ludaku moze pasti na pamet, pomislila je u sebi...
Vrhovi prstiju su sve vise doticali sam ulaz u njenu malu usku rupicu tako da je svaki cas s grcom u stomaku ocekivala kada ce joj uvaliti prst u dupe...
„A sta cemo s ovom rupicom?“ cula je njegov glas. Nije znala ni kome je pitanje tacno upuceno. Uglavnom nista nije odgovorila. Oci su joj bile modre od suza, koje su, cinilo joj se, i presusile, ili jednostavno vise nije imala snage ni za plac, koji i onako nije imao uticaja na ovu dvojicu manijaka.
„Jesi li ikada..?“
Znala je da je ovo pitanje upuceno njoj jer je stisak njegovog dlana popustio davajuci joj prostora da malo odigne glavu sa stola kako bi mogla odgovoriti.
„Sta jesam li?“
„U guzu..jesi li ga ikada primila u guzu?“
Nije znala koji bi ga odgovor zadovoljio. Da kaze istinu – da je probala i da joj se nimalo nije svidjelo, te da ju je strasno bolilo iako je kurac njenog muza (koji je jedini bio u njenom dupetu) mnogo manji od  „alata“ njihovog podstanara...ili da slaze i kaze da nije.
Odlucila je da slaze.
„Nisam“ rekla je.
„Steta...imas bas lijepo dupence...vidi se da je jos nenaceto“
Pocela se kajati, i razmisjjati da li je odabrala pogresan odgovor ili  je njemu sasvim svejedno sta god da je odgovorila, kada je osjetila blagi udar dlana o svoju guzu i glas koji je malo ublazio grc u njenom stomaku.
„Mozda drugi put... Oblaci se!“
Sisla je sa stola, ne imavsi snage pogledati ni jednog ni drugog...oborene glave potrazila je svoje gacice na podu...
Nas podstanar je jos uvijek lezao na nasem krevetu...Kurac mu je i u opustenom stanju izgledao „zastrasujuce“ veliki. „Obrisi ga od njihovu plahtu. Neka muz osjeti sokove svoje zene kada dodje s posla. Bit ce mu drago“ rekao je podstanarov rodjak, a ovaj ga je, naravno, poslusao.
Moja zena je navukla na sebe farmerke i kosulju...
„Pa...gazdarice...ja sad oko 12h putujem nazad...drago mi je da smo se upoznali...“ pruzio je ruku ocekujuci da se rukuje sa njim.
„Mrs!“ rekla je.
„Dobro..kako hoces...Znam da neces priznati ali oboje znamo da si uzivala i da ti je bas ovo trebalo...“
„Ko te jebe!“ dreknula je, skupivsi malo hrabrosti.
„Prava tigrica“ nasmijao se „ i obucena i gola...“ zatim je mahnuo rukom nasem podstanaru i rekao „Idemo sta pojesti pa ja idem na autobus, a vas dvoje..hehehe..druzite se cesce..jedan je zivot...uglavnom sto se mene tice ovo ce ostati nasa mala tajna..Nadam se da se slazete.“
„Da, naravno“ rekao je nas podstanar.
Moja zena ga je pogledala bijesno.
„A ti mackice, nemoj da se ljutis...ucinila si dobro djelo za ovog naseg kuratog djevca...“
10-tak minuta kasnije izasli su iz stana...
« Poslednja izmena: 24. Jun 2012, 10:11:57 od cp »
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
U autu

Oduvjek sam se palio na svoju mamu,a pogotovo kada sam joj u ladici sa donjim vesom pronasao razne modele samostojecih carapa.Tada sam imao 21 a ona 44 god.Za svoje godine je zgodna i jako ugodne vanjstine.visoka kojih 168 dobrih nogu i sisa koje nisu bile vece od 3+.Uvijek je nosila haljine ili suknje i stiklice sto joj je figuru jos vise isticalo.Zivimo sa ocuhom koji je 12 god stariji od nje i s vremenom je izgubio zanimanje za nju.Ona je svagdje rado vidjena i na sve proslave i neka javna dogadjanja je isla sama.Tako je i dosla svadba nekog daljnjeg rodjaka i ona me zamolila da idem sa njom da bas ne ide sama a i brzo cemo nazad tako da cu jos stici i van.Svadba je bila na selu i po obicaju pocele su price kako se nismo dugo vidjeli i tako.poslije vecere smo malo po malo poceli pijuckati alkohol.Majka je non stop plesala a ja sam posto mi to nije jaca strana sjedio i promatrao nebi li spazio koju zgodnu raspustenicu. Odmah sam spazio da nikad nije sama dok plese.Uvjek ju je netko uhvatio za neku laganicu.Mama je za svadbu obukla haljinu bez rukava malo iznad koljena i carape u boji koze.Na nogama naravno stiklice.Nakon nekog vremena sjede i kaze mi bas sam zedna,natoci majci jedan bambus.Ja naravno nisam stedio na vinu.Svadba se otegla a ona je stvarno dosta popila i moglo bi se reci da ju je uhvatilo.Oko 2 sata smo krenuli kuci i ja sam vozio.U putu mi se ona odjednom otvori i poce da prica kako ne spava sa ocuhom vec 4-5 god i da  je uvijek sama.Ta tema mi odmah da ohrabrenje i pocnem da joj govorim da si nadje nekoga, kako dobro izgleda i da je u najboljim godinama.Spustio sam ruku na njeno koljeno i rekao joj nadji si nekoga ionako su na svadbi vecina muskih gledala u tebe.Ona mi govori da se kod nas sve procuje i da zbog toga nece a ja sam joj sve vise milovao nogu sve dok nisam dosao do ruba samostojecih carapa.To sto ona ne reagira jos mi je vise dalo hrabrosti,te sam joj poceo davati sve slobodnije i prostije komentare.Rekao sam joj da bi ju pola svadbe poderalo kako je dobra a ona na to spusti ruku na moju nogu i kaze ma daaaj pa nisam bas takva i lagano pocne da miluje prema medjunozju.Kurac je vec bio u punoj velicini i porala je da ga osjeti.kada je dosla na izbocinu u hlacama rece oho,sta cemo sada.Tada su cve ograde pale,pogledao sam u nju i rekao:sada cu ti naplatiti sve ove godine bez kurca i skrenio na prvi poljski put.Cim smo stali otkopcao sam slic i nju uhvatio i zestoko poljubio u usta hvatajuci joj sise preko haljine.Hajde uzmi ga mama,probaj ga..Uzela ga je prvo u ruku malko nadrkavajuci pa je spustila glavu u moje krilo i pocela da pusi.Kakvo je to pusenje bilo!!!Mmmmmm samo sam mumlao i dirao po kosi dajuci joj tempo i dubinu.Nisam htio da mi pusi,htio sam ju jebati u usta.Tooo mama gutaj ga,osjeti kurac u ustima.Jel ti fali ,ha?Pridigla je glavu malo i rekla ovo mi je trbalo i nastavi da ga lize.Osjetio sam kako se blizi vrhunaci i jace poceo da uzdisem.Svrsit cu ,svrsit cu mama pusi ga.Ahhh zabio sam joj kurac jos dublje u grlo i svrsavao Grghhhh grgljala je jer joj je moj kurac bio pre duboko imogla normalno da guta.Sperma se sljevala niz kutove usta po mome kurcu.Sve je tvoje mama iscjedi ga dobro toooo,kako pusis...Jezikom je kupila ono sto nije popila.Izvadio sam kurac koji nije padao i rekao joj izadji van,na haubi imamo vise mjesta.Samo je sutke otvorila vrata i naslonila se na haubu.Posjeo sam ju,zadigao haljinu i skinio gace.Noge sam joj stavio na svoja ramena i poceo da ludacki lizem picku koja je bila vlazna,ljepljiva i vrela.NIje bila obrijana dolje i odmah sam joj rekaoda ce to skratiti na sto je rekla daaa hajde lizi ju sada.Zabila mi je glavu u njeno medjunozje tako da sam ostao bez zraka skoro.Klitoris i picku sam joj doslovno gutao.Bio sam ljepljiv od cela do brade.Toooo,aaaaah to mi radi stenjala je i govorila mi.Sve vise me nogama tezala i nije proslo dugo kada sam osjetio trzanje i pulsiranje picke.Aaaaah,aaaaa jebo ti svrsavam sine daaaaj mi,daj mi ga.razmaknu o sam joj malo noge,prislonio glavic i u trenu se sjurio do korjena u njenu vrelu pizdu.Ciknula je sto od bola sto od uzitka jooooj pa-a pazi malo.pooola-ko ,nemoj naaaah-glo,ali ja nisam nista cuo nego sam se zabijao iz sve snage.Prizor njenih nogu na mojim ramenima,zadignute haljine i samostojecih carapa me jos vise palila.gnjecio sam joj sise i govorio kako cu je rasturiti.Huhhh,Ahhh poderat cu ti pizdu mama jel zelis ha?Reci mama kako zelis da te karam,reci?Nastavi aaaaah nastavi takkooo tako me jebi ahhhh sine puci cu..Pojacavao sam nalete,culo se mljackanje njene mokre picke..Gdje da ti svrsima ha mama gdje zelis ahhh?Ne vadi gaaaa daaaa mi ga...aaaaagh daj,svrsavala je drugi puta..i poceo sam da joj punim utrobu.Zabio sam se do kraja u nju i pulsirao.Isuse osjetim kako me punis,joooj kako ti je vrela sperma.jos kratko sam ju jebao dok se nismo potpuno smirili.Kurac mi je onako slinav od  sperme samo skliznio iz picke.
Pomogao sam joj da se ustane i namjesti haljinu.Jedva je stajala.Nastavili smo put sutke,samo je prokomentirala isuse ovo mi je trebalo.Na to sam joj rekao da je vov samo pocetak  a ona se nasmjesi i poljubi me.Kada je otkljucavala kucu zavkao sam joj ruku pod suknju i uhvatio za natecenu pizdu,rekavsi joj ovo je sada moje.I ja mislim odgovorila je i otisla u kupatilo a ja u svoju sobu...
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Pušenje

Ne mogu da kazem da se sve desilo spontano, ali siguran sam da nisam mogao predvideti ni ishod samog zavrsetka dogadjaja... Posto je mama radila kao sekretar u jednoj srednjoj skoli (koju sam I sam pohadjao u to vreme), uvek je lepo kod kuce pricala o svojim kolegama sa posla I rado je provodila vreme sa njima. S njom u kancelariji je radio decko, desetak godina mladji od nje, a otprilike toliko stariji od mene, mada bi se, po izgledu I sportskom nacinu oblacenja, mogao lakse uklopiti u moje drustvo, nego ga zamisliti u drustvu moje mame I njenih kolega iz skole, posto je mama sa svojih cetardesetak godina, izgledom I drzanjem, odavala utisak prave dama zrelog doba. Mogu reci jos I to, da je mamin kolega, na mene, kada sam ga upoznao I u kasnijim susretima (posto je mama imala obicaj da se I kod kuce, u slobodno vreme druzi sa ljudima iz skole gde je radila) ostavio jako pozitivan utisak. Bio je fin I dobro vaspitan momk, u krajnjem slucaju I lep, posto sam znao da se na njega lozi pola klinkica iz skole, a uz sve to bio je jako obrazovan I duhovit, ali odavao je notu povucenosti, pa se ponekad cinio cak I stidljivim.

Dok je mama bila sama suprotnost, ukoliko bi ih neko pogledao kao par. Oblacila se dosta strogo I poslovno; zatvorene majice I elegantne kosulje, kojima je uspesno prikrivala obim svojih osrednje velikih grudi, uz to, uglavnom je nosila suknje do kolena, koje su isticale njen savrseno izvajan struk I mozda najlepsu zadnjicu koju sam video. Crnda duga kosa uz arijevski ten cinila je da naprosto ne bi mogla ostati neopazena u bilo kom drustvu da se pojavi. Kasnije sam je posmatrao okruzenu, drugim devojkama I zenama, I video, sto mi se jako dopalo, da sve svoje kvalitete I nedostatke nosi jednako lepo, bez kompleksa da prikrije koji visak kilograma, koji nose njene godine, niti bi pak, poput pojedinih zena njenog doba, koje se ubijaju u teretanama I izgladnjuju dijetama, isticala duge I oble noge. Samim tim, I sitni nedostaci bi je cinilo jos lepsom zenom tek zaslom u petu deceniju zivota.

Suludo bi bilo da nisam jos tada primetio, da je mama mozda san svakog muskarca, pa cak I mojih drugara iz razreda, koji su saznavsi da je ona sekretar skole, uvek lepo govorili o njoj, mada sam u svakoj recenici, bez obzira koliko bila uvijena I nafilovana, moga da naslutim njihove zadnje misli I animalnu zelju, koja se javlja kod pubertetlija kada se nadju pred izazovnom I svakako njima nedostiznom zenom.

Sve u svemu, da ne duzim mnogo, pravu I fizicku I moralnu sliku svoje mame, dobio sam posle nekakve proslave koju su imali u skoli, gde je naravno bilo dosta fotografisanja. Na samim slikama, naravno nista nije bilo nepristojno, ali sam video, ili bolje reci naslutio, da je mama prilicno intimna sa svojim mladjim kolegom. Uvek su sedeli zajedno, slikali se skoro priljubljenih obraza, I uz jos par stvari, njihov odnos mi se ucinio da nije samo strogo poslovan I pritajteljski. Siguran sam da niko sem mene to niko nije primetio, posto je, bar tako kazu, sin uvek zastitnicki nastrojen prema majci, mozda I vise nego prema svojoj zeni, ipak tesio sam svoju podsvest da sve samo umisljam, jer nemam devojku, a samim tim ni redovnog seksa, pa sve gledam iskrivljeno, a uz to sam znao da moja mama nije neverna tati, I bio sam siguran, da I kada bi pokusala tako nesto, sto je donekle I ljudski, svakako ne bi izabrala nekog, ko joj bez malo moze biti sin, opet je ostajala trunka sumnje.

Nastavio sam da preturam po fotografijama iz ranijeg perioda, trazeci nekakav znak za koji bih mogao da se uhvatim, ali jedino sto sam primetio da su ranije zaista bili samo kolege koji se druze, sede zajedno I pricaju, gde niceg intimnog ne bi moglo da bude.

Medjutim, primetio sam dok bih, razmisljao o potencijalnoj maminoj vanbracnoj vezi, vrlo cesto bih imao cudan osecaj u stomaku, pomesanu tremu sa uzbudjenjem, propracenu blagom erekcijom. Pokusao sam da drkam, zamisljajuci mamu sa kolegom I vrlo brzo bih svrsio, bez ikakve pomoci pornica ili slika golih foto-modela. Zatim sam poceo svakodnevno da upraznjavam, I zamisljam mamu dok pusi svom kolegi u kancelariji, dok je guzi I svrsava po dupetu. Zatim, kako joj podize noge na ramena ne skidajuci cipele sa visokom stiklom, dok ona zadovoljno stenje I moli da je napuni spermom. Posto mastariji nema kraja, sanjario sam I dok je moji drugovi jebu u paru; jedan bi je guzio, dok bi drugom sisala mlad I napaljen kurac.

Iako sam znao da je sve izvrnuto, nemoralno I bolesno, naprosto nisam mogao da stanem. Drkao sam svaki dan po vise puta. Naposletku, stekao sam naviku da pred san, iako ne bih drkao, razmisljam o njenim seksualnim avanturama I tako zaspim. Primetio sam da sam vrlo cesto u tom periodu imao snove, pracene slicnom tematikom. Tek bih u jednom momentu, kada sam skoro zadovoljio svoju novorodjenu mracnu mastu, za koju nisam ni znao da postoji, I kada su mi misli pocele bivati slicne jedna drugoj, pomislio na sebe I nju. Da sam sada ja taj glavni akter koji jebe svoju rodjenu majku.

Tada je kurac prosto poleteo iz gaca. Nije trebalo dva tri puta da povucem kozicu sa glavica I vec bih poceo da strca duge I tople mlazove sperme na sve strane. Taj period je trajao mesecima... Gledao sam pornice sa starijim zenama I u svakoj video svoju majku. Akteri su se smenjivali, a ona je ostajala ista. Sve moguce incest price sam procitao, pregledao svaki moguci film koji je naslovljen seksom izmedju majke I sina... Bio sam nekako radosno tuzan. Ipak, tu se moja prica nije zavrsila.

Nastupio je zimski raspust. Milina, nema ranog ustajanja, nema obaveza, samo praznici I blejanje po netu. Medjutim, mama I administracija skole uopste, imala je obavezu da odlazi na posao, bez obzira sto je raspust. Ali kako je sam obim posla bio smanjen, da se ne bi svi cimali I dolazili svakodnevno na posao, organizovali su se da par dana nedeljo radi jedan iz sluzbe, a preostalo vreme drugi.

Posto sam vec duze vreme svoju majku gledao kao seksualni objekat I neostvarivu zelju, neprestano sam je posmatrao kako se oblaci, cak ponekad I dok se oblaci, primetio sam da se sredjuje jednako kao sto je to cinila I dok je skolska godina bila u jeku. Ne bi mi toliko to ni zapalo za oko, da se ne secam njenog ranijeg dezurstva kada je na posao odlazila u farmerkama, pa cak I u trenerci leti. Ponovo je krenula borba izmedju pokvarenog uma I razuma, da ne bi to radila u skoli gde uvek neko moze da bane, pa zasto je osudjujem samo na osnovu intuicijie, itd...

Ipak djavo I cezna mi nisu dali mira pa sam jednog jutra resio da krenem za njoj I “uhvatim je na delu”. Osmislio sam plan. Ustacu tek posto ona ode na posao, sacekati da prodje koji sat I otprilike da se u skoli pojavim, naravno neprimetno, oko 10-11h pre podneva.

Dugo sam odlagao dan kada cu to da ucinim I naposletku resio. Bio je petak, dobro se secam. Uradio sam sve kako sam planirao. Mada sam bio budan davno nego sto je ona mislila da cu uopste ustati, krisom sam provirio kroz vrata da se uverim da stvarno ode. Na sebi je imala dugu crnu suknju, koja je pratila njenu vitku liniju od kuka do kolena, gornji deo tela pokrio je sivkasti dzemper od kasmira, a celu pojavu je uvelicala koznim cizmicama sa visokom stiklom I bundom od zecijeg krzna. Cela kuca je mirisala na nju. Kako je cale poodavno otisao na posao, a sestra cvrsto spavala, bio sam prakticno sam I slobodan. Vratio sam se u krevet I spokojno skinuo sve sa sebe, drkajuci kurac sa slikom moje majke na njemu pred ocima. Svrsio sam obilno; napravio malu pauzu I ponovio ritual, stim sto je sada mamin kolega bio taj koji joj dize suknju visoko iznad bedara, dok ona, naguzena nad kancelarijskim stolom samo u cizmicama, pohotno ceka njegovu mladu kurcinu da je probode. Svrsio sam ponovo. Mama je bila neiscrpna inspiracija, ali kako cu ubrzo saznati, ne samo moja.

Otisao sam do skole, usao lagano da praznim hodnikom ne odjekne zvonjava vrata. Nije bilo skoro nikoga u skoli. Iz jedne ucionice, pri kraju hodnika, cuo sam dezurnu “tetkicu” kako brise pod. Stigao sam konacno do mamine kancelarije, smisljajuci alibi pod kojim da banem unutra. U glavi mi se motalo vise ideja, pa sam odlucio da izaberem onu koja u tom trenutku bude najpodobnije. Stajao sam dugo ispred osluskujuci, ne bi li cuo ikakvo desavanje unutar kancelarije. Nije se, ama bas nista culo. Progutao sam knedlu I usao. Nije bilo nikog. Iz piksle se dimila mamina cigareta. Predpostavio sam da je otisla do toaleta ili  je negde u blizini, ali sam ubrzo ugledao I musku jaknu preko jedne fotelje. Znao sam cija je! Srce mi je tuklo kao ludo, preznojio sam se I pocrveneo u trenutku, I kao da bezim od nekoga iztrcao iz kancelarije. Pazeci samo da ne lupim vratima.

Zastao sam malo u holu. Razmislio... Skola je prazna, mogu se skloniti bilo gde; u nekom kabinetu, laboratoriji, spravarnici, gdegod. Medjutim, krajickom oka sam spazio da se zavesa u prostoriji koja je namenjena za arhivu, s vremena na vreme lagano zanjise, jedva primetno. I bas kad trazite vraga, on ucini da vidite sve sto ne zelite.

Pozurio sam do prve ucionice, izneo lagano stolicu, pazeci samo da ne naidje dezurna tetkica, prisao do prozora arhive I s grcevima od treme u stomaku se popeo do prozora. Jedva sam uspeo da ne padnem od prizora koji sam ugledao. Mama nije bila naguzena preko stola, niti ju je kolega navlacio na kurac, decko je stojao mirno raskopcanih pantalona, a kurva je bila na kolenima I pohotno mu gutala kurac.

Posto sam znao da ne smem dugo da visim na stolici, upalio sam kameru na telefonu, prislonio ga na prozor I ostavio da se snima. Stolicu sam vratio gde je ranije bila, a sam sam se sakrio pri dnu stepenista koja vode ka kotlarnici.

Tresao sam se od uzbudjena. Glavic mi je bio sam memljiv I lepljiv. Izvadio sam ga I poceo da drkam. Iako sam bio ocajnicki napaljen I iz glavica neprestalno curela lepljiva prozirna tecnost, koja se mljackavo razlivala po mom dlanu I glavicu. Od uzbudjenja nisam mogao da svrsim. Cekao sam dobrih pola sata, mozda cak I vise, dok nisam cuo vrata arhive I glasove koji izlaze na hodnik. Mislim da u tom trenutku nisam ni disao, ali sam osecao da holom odzvanjaju moji otkucaji srca. Medjutim, uz tihi kikot, dvoje zaljubljenih usli su u svoju kancelariju, ne obaziruci se mnogo na svet oko sebe. Definitivno su bili zadovoljni.

Sacekao sam jos koji minut, duvajuci u sake koje su bile promzle od cekanja u hladnom podrumu, odsunjao se po telefon I kao pomahnitao odjurio kuci. Sestra je sigurno bila ustala, pa sam svratio do prodavnice, da kupim neku glupost, kako bih imao argument zbog kog sam izasao tako rano iz kuce.

Usavsi u kucu, samo sam u prolazu nesto promrmljao sestri I odleteo u sobu. Srce mi je I dalje tuklo kao ludo. S nevericom sam drzao telefon u ruci plaseci se da pogledam zabelezeno. Skupio sam hrabrost, usao u video zapise I pustio poslednji od 37 min I 48 sekundi. Zapamtio sam taj broj za ceo zivot.

Prostorija je bila lepo osvetljena, pa iako kvalitet snimka nije bio kristalno bistar, ipak se sve dobro videlo. Kao sto rekoh, mama je bila na kolenima I pusila decku kurac, koji ju je lagano mazio po kosi, ocigledno uzivajuci. Moja majka je to temeljno radila, gutajuci mi kurac do samog korena, stezuci I gnjaveci jaja, a zatim samo jezikom oblizivala glavic. Lizala ga je sa svih strana I laganim pokretima navlacila kozicu gore dole. Imao je pristojan kurac, neosporno. Medjutim, video sam sta je htela; zelela je da uziva sto duze, a da ne svrsi. Kad je naposletku ustala, pocela je ga mazno ljubi lezikom, na kome je svakako ostao ukus njegovog kurca. On joj je podigao suknju I okrenu preko stolice koja se tu nalazila, zatim joj skinuo hulahopke I gace I pred njim se nasao prizor prelepe guzice moje mame. I sam je bio odusevljen njenim izgledom, jer je poceo da je miluje I ljubi, po cmaru da bi joj napokon spakovao kurcinu u njeno medjunozje. Poceo je lagano da se njise, da bi postepeno pojacavao ritam, te bi u jednom trenutku, kao pomahnitao tresao jajima o njena bedra, dok se dupe moje mame treslo pri svakom naletu njegovog kurca. Odjednom joj je nabio do kraja trzajuci. Mislio sam da svrsava, ali nedugo potom izvadio je kurac u punoj erekciji, I uz ne toliki napor kurnuo joj u dupe. Ulazio je lagano. Bio sam fasciniram, moja majka je razvaljena kurvetina, kojoj ni jedna rupa nije ostala cestita! Bio je jako napaljen, pa je posle par lakih pokreta kukovima svrsio u njenom dupetu. Pao je preko njenih ledja posve zadovoljan. A po svemu sudeci bila je I ona.

Na ostatku snimka zabelezeno je kako pricaju I puse neko vreme, da bi ga mama naposletku zahvalno poljubila u kurac, pre nego sto su se obukli I napustili prostoriju.

Snimak sam odgledao par puta I tek sam sa trecim gledanjem, uspeo da se stabilizujem I pocnem da drkam, gotov da zaplacem. No ipak moja pokvarena masta je bila jaca od cistih emocija, I razocarenja u rodjenu majku. Drkao sam kao ni na jednu pornicarku do tada.

Ipak ostalo je pitanje sta dalje ciniti...

Za svaki slucaj napravio sam 4 kopije snimka, I ostalo prepustio vremenu. Kako su dani prolazili, neverovatno lako sam se svikao na “novo” izdanje mame, cak sam I sebe zacudio, koliko sam brzo sve “preboleo” I mislim da sam potajno likovao, sto je moja intuicija bila osnovana. Osecao sam se u trenucima, dok bih drkao uz snimak, kao da mi je neka tamna zelja ostvarena.

Mislim da je taj period trajao do leta. Bukvalno svakog dana bih bar po jednom odgledao taj snima I drkao. Razmisljao sam da ponovo napravim neku akciju I pokusam da snimim jos jedan, ali sam znao da je to neizvodljivo. Ovo se moglo nazvati “poctnickom srecom”.

Elem, ponovo raspust I to letnji. Sa strane gledacuji nije se nista promenilo. Ostali smo harmonicna porodica koja je vrsila pripreme za letovanje. Tradicija je bila da na moru ostanemo desetak do petnaest dana, a po povratku jos koju noc prespavamo na Zlatiboru. Medjutim, sestri se ideja o produzenom letovanju nije uklapaja, posto je isla na nekakav seminar u Arandjelovcu sa svojom skolom, pa ju je cale odvezao kuci. Prvobitni dogovor je bio da se on odmah potom vrati, ali, bar nam je tako javio, zvali su ga iz sluzbe (radio je u DB-u) da mora ostati u Beogradu neko vreme, pa kad zavrsi sta ima docice po mamu I mene. Lagao bih kad bih rekao me nije radovala cinjenica da cu nekoliko dana ostati sa mamom sam. Imao sam nekakav predosecaj, kao da se ponovo istorija ponavlja.

Da skratim pricu, bilo je jako lepo; bazen, sauna, za mene teretana, dok bi mama isla na fitnes, ali nista vredno pomena u ovoj prici. Jedino sto sam primetio da je mama nekako intimnija sa mnom nego sto je inace bila. Pitala me je o devojkama, s kojom izlazim, cak da li sam spavao sa nekom itd. Jako mi je prijala njena opustenost. Osecao sam kao da mogu da se druzim sa zenom njenih godina, a da tu razliku ne primetim.

Jedne veceri, posle dobre klope, otisli smo u sobu sa flasom vina, koju smo vrlo brzo presvukli. Mama me pogledala I kao da je pogledom pitala: “Znam da ne bi trebalo da te forsiram da pijes, ali donesi nam jos jednu, lepo nam je”. Nasmejao sam se, I naravno ukapirao poruku, te sam strcao do prodavnice u hoteli I doneo jos dve boce. I drugu smo popili do pola, kad smo poceli sa temama iz intimnog zivota.

Pricala je kako se zaljubila prvi put, kako joj je tata bio prvi, cak mi je priznala da ponekad voli da flertuje sa “slatkim tipovima”, ali samo to. Na vrh usana mi je bilo da joj kazem sta znam, ali nisam hteo da pokvarim trenutak. Toliko mi se dopala te veceri da sam joj oprostio sva njena neverstva. Bilo je vec kasno, a vino I umor su poceli da sustizu pa smo oboje legli u krevet I ja sam poceo da  menjam kanale na TV-u, ne trazeci nista spektakularno, vec iz navike pred san.

Naleteo sam na nekoliko uzastopnih kanala koji su emitovali porno filmove. Hteo sam da ih brzo promenim, ali posto ih je bilo vise u nizu, jednostavno sam spustio daljinski na krevet, lupio se po celu I poceo da se smejem. Nasmejala se I ona.

-Ma gledaj slobodno, znam da to volite... Uostalom, nisu ni zene gadljive na pornice, samo se foliraju.

Samo sam se nasmejao.

-Je l’ gledas? Mislim, nisam primetila, predpostasvaljam da da. Ali nisam videla na tvom kompjuteru, niti da imas neke casopise... Dobro se krijes... - peckala je.

-Pa gledam samo jedan vec neko vreme...-izlete mi bez razmisljanja.

-Jedan? Kako jedan? Koji?

-Amaterski... Snimljen telefonom...

-Ne razumem... - gledala je zbunjeno- ko je snimio? Koga?

Vec sam se pokajao sto sam rekao, ali sam u sebi osetio neku hrabrost koju do tada nisam ni znao da imam, uzeo sam svoj telefon I pustio joj.

Gledala je u neverici nekoliko sekundi, pa je pogledala mene I opet pogled vratila na telefon. Zatim je pocela histericno da place I da me tuce, nazivajuci me pogrdnim imenima, I govorila kako sam bolestan I perverzan, da bi napokon otrcala do kupatila, zakljucala se I pocela da place.

Ostao sam sam na krevetu, nekako tuzno zadovoljan. Zadovoljstvo je proizilazilo iz osecanja nadmoci, koji mi je ulivao snimak u telefonu, a opet zao mi je bilo sto sam povredio mamu, posebno posle ovakve veceri.

Vratila se posle petnaestak minuta, kada se malo pribrala I umila. Bila je vidno povredjena. Legla je pored mene u krevet cuteci.

-Hocu da spavam. Pricacemo sutra o ovome.

-Mama, - uzdahnuo sam - ne moramo da pricamo uopste o ovome. Kao I da ne postoji. Niko za to I ne zna.

Okrenula se ka meni

-Niko ne zna?! A drzis u telefonu, skote bolesni! Kako si... Kad... Uh... - nije mogla da zavrsi.

-Slusaj mama, - pokusao sam da je smirim - ne treba da krivis sebe. Ti si jako lepa I privlacna zelja. Dok je kod mene verovatno proradio Edipov kompleks, ne znam... Uostalom, znas I sama da je to prirodno. Reci, koliko tvojih drugarica, I zena koje poznajes varaju muzeve. I muzevi njih isto. Ali to ne znaci da ih manje vole.

-Cuti dosta mi te je. Ali da snimis...!

-Pa ne mogu da kazem da mi je zao zbog toga.

Pogledala me je bledo.

-Sad kada pogledam iz tvog ugla, vidim da sam veci  krivac nego sto ti sebi mozes da prebacis za bilo sta.

Onda sam joj ispricao potanko, ceo tok desavanja; kako sam naslutio da se jebe sa kolegom (namerno sam koristio vulgarne reci), kako sam je pratio I snimio, da sam drkao na nju I zamisljao da je drugi jebu, pa cak da to radim I ja.

-Tek tako si naslutio... Po slikama?

-Ma da, veruj mi mama, bilo je cisto intuitivno. Ne brini, kunem ti se da niko zivi ne zna.

-O Gospode... Sta me snadje?

-Mama... - uhvatio sam je za ruku.

Gledala me je, ali vec sa manje srzbe u ocima.

-Stvarno se ne ljutis?

-Ma ne, nikad I nisam. Kazem ti da mi je bilo malo krivo, ali... proslo me je. A ti? Je l’ se ljutis?

-Hm... Jos ne mogu da poverujem...

-Hajde, ja sam bio potpuno iskren...

-Pa nije mi sve jedno, znas... Prvo saznam da moj sin zna da imam ljubavnika, onda shvatim da me je I snimio, a najgore sto se I sam pali I drka na mene. Izvini, ali mnogo je za odjednom prihvatiti. A dobro, sta je tu je. Bilo pa proslo. Izbrisaces taj snimak?

-Ako insistiras.

-Da, I posto si bio iskren sa mnom, mada je bas bolelo, obecavam ti da necu vise to da radim. Ne zelim da jos neko sazna. Ne zna niko sigurno?

-Ama ne zna! Ne drami!

-Smislicu nesto... Recicu mu da je muz poceo da sumnja, tako nesto... Da ga zaplasim...

-Pa ja ti to ne trazim.

-Sta?

-Pa kad vec govorimo iskreno, nemoj da mi prosipas bajke. Mozda ces prestati neko vreme, a onda ce ti se ponovo probuditi zelja, I onda ces pozeleti, samo jos jednom... Pa jos jednom I vratiti se na isto.

-Sta hoces ti od mene?! - ponovo je pocela da se ljuti.

-Govorimo iskreno. Hteo bih da nastavimo tako. Ja sam tebi otkrio svoje najmracnije tajne. Zeleo bih da ucinis isto. Vidis da umem da cuvam tajnu. Mozemo da saradjujemo...

-Da saradjujemo?! Ucenjujes me?! Hoces da ti dam jos materijala da drkas?-ponovo je pocela da histerise.

-Mama, molim te, ne moralisi. Dok si mu pusila kurcinu, nisi ni jednog trenutka pomislila da skoro moze da ti bude sin?

Lupila mi je samar.

-Ja sam bar iskren, a vidim da ti ne mozes da budes...-okrenuo sam se na drugu stranu.

Zapalila je cigaretu I ocutala koji minut.

-Sta hoces da znas?... Reci, kad vec hoces istinu...

-Bez cenzure?

-Bez?

Okrenuo sam se I legao na ledja.

-Hm... Sa koliko si se jos tucala?

-Ni sa kim. On je prvi posle tate... Bilo je iskusenja, ali eto... Nisam... Samo s njim.

-Od kad?

-Pa mozda, godinu I po, dve...

-Kako ste... Mislim, sta se desilo? Startovao te? Pricaj, ne mogu da ti cupam reci.

-Pa primetila sam da me gleda, da nije ravnodusan. Ali nije bio jedini. Prija kada se nekome dopadnes, ali ne znaci da ces mu odmah skociti u krilo. S vremena na vreme, bih mu rekla da mi izmasira ramena I vrat.  To me je uzbudjivalo, pomalo. Posebno vrat. Imao je nezan dodir. Spazila sam da je I on u tome uzivao. Nekoliko puta sam primetila, da mu se digao posle. Nisam planirala da se to desi... Ali jednom, kada me je izmasirao, stajao je pored mene I pricao nesto neobavezno. Pogled mi je pao na njegov nabrekli kurac. Uzbudila sam se I ja. Pogledala sam ga pravo u oci. Gledao je I on mene, ali je I dalje pricao. Kao da je video sta zelim, prisao je jos blize I dalje me gledajuci u oci. Kao omadjijana, kao da nismo u kancelariji, spustila sam ruku na njegov kurac I pocela da ga mazim I stezem. Onda je zvonilo, pa smo se trgli I vratili u realnost. Kad je poceo sledeci cas, ustala sam I posla do arhive. Nisam rekla nista. Krenuo je za mnom I zakljucao vrata za sobom. Stajala sam pred njim kao napaljena klinka. Iskoristio je trenutak I poceo da me ljubi, hvata za I privlaci ka sebi. Bio je svuda po meni. Stavio mi je ruku na kurac. Mazila sam ga I pocela da ga vadim. Nisam ni o cemu mislila. Spustila sam se na kolena I kao da nisam nikad videla kurac do tad pocela da pusim...

-Je l’ ti se svidja prica?-pitala me je, kada je shvatila da se tresem od uzbudjenja.

-Da...-procedio sam kroz zube.

-Sto ga ne drkas... A? Hoces da ti mama drka I prica?...- legla je na moje rame, a rukom klizila preko stomaka do gaca, gde je kao dinamit spreman, pulsirao moj obrijan kurac. Spustila mi je gace malo nize, I uhvatila ga hladnom I neznom sakom, I pocela da polako navlaci gore dole. Lice je priblizila mojim usnama, da sam mogao da osetim njen dah. - Da nastavim?

-Da...

-Bio mu je sladak kurac... Lizala sam mu glavic koji je imao ukus sperme... Uhvatio me je za glavu I nabijao kurac u grlo, pocela sam da se gusim, ali nisam htela da prestanem... Morala sam da ga progutam celog. To ga je napalilo, pa je poceo da se trza I prosipa mlazove tople sperme u moje grlo. Nisam uspela sve da progutam pa je pocelo da curi iz mojih usta po licu. Da mi ne ufleka suknju, sakama sam je razmlazala po licu. Bila sam sva ulepljena...

Ja sam samo stenjao, dok je ona mirnim pokretima drkala I povremeno me ovlas poljubila, tek da se dodatno uzbudim I ekspodiram, ali nije dala da svrsim.

-Je l’ ti se svidja prica? A?-govorila je napaljeno- Volis sto ti je majka kurva? Pali te to, a? Ah... Pusila sam mu svaki dan u vreme pauze. Jebao me je ko najgoru kurvu sa auto-puta. U kancelariji, u kolima, u arhivi, pusila sam u u WC-u... Gde je stigao... Rekao mi je da ga podsecam na majku... Voleo je da me zove mama dok me jebe... Jednom je svrsio u meni tri puta za redom da ga nije vadio. Noge su mi utrnele bile, picka pomodrela, ah... lagala sam kuci da sam lose reagovala na depilaciju prepona, jer nisam mogla normalno da hodam danima. Bila sam njegova razvaljena kurvetina I majka u isto vreme... Hoces da budem I tvoja?... Ti ne moras da zamisljas... Tebi jesam majka... Hoces da pocepas mami picku? Da je kaznis sto je prljava droljetina,a? Kurvetina...

-Ah mama, svrsaaaavam... aaaa

Spustila je glavu na moj kurac I pocela da guta spermu koja joj je punila usta. Svrsavao sam kao lud, ali je uspela da proguta I zadnju kap. Disala je kroz nos, priguseno I napaljeno.  Naposletku je ustala, poljubila je memljivim ustama I zahvalila se.

-Hvala, bio si izdasan... Znas, nisam nista izmislila... Samo nisam mogla svega da se setim... Znam na koga imas bolesnu mastu... Veca sam kurvetina nego sto mozes da zamislis... - poljubila me je jos jednom....
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Dvije drugarice – II dio

...Gurnula si me na vrata i pocela strasno i bezobrazno da me ljubis....Osetila sam tvoj vreli dah na mome vratu...Najezila mi se svaka dlachica na telu...Zavlacila si ruke ispod moje majice,prelazeci prstima preko mojih grudi,stezuci ih jako i grubo....Izludjivala si me...Toliko mi je prijalo sto si gruba prema meni,da sam svake sekunde postajala sve vlaznija i napaljenija...Izvijala sam glavu,pustala te da me ljubis u vrat,da se bezobrazno smeskas,da jezikom prelazish preko mojih usiju,privlacila te sve vise uz sebe....Osecala sam po tvom vrelom dahu koliko si napaljena...
Prelazila si prstima preko mojih ledja,a onda me u jednom trenutko tako jako ogrebala,da sam poludela...Okrenula sam te,pogidla na kukove i gurnula na vrata...Osetila sam koliko te je to napalilo...Nasmejala si se bezobrazno,igrala se samnom,znas da me to pali...Pocela sam da te ljubim brzo i grubo,dok sam te jednom rukom drzala,a drugom ti jako stiskala grudi...Boze,kako su lepe...Zelela sam da te osetim sto pre,da zaronim svoj jezik u tvoju tako vlaznu i socnu pickicu....Prenela sam te tako na kukovima do sobe,ne prestajuci da te ljubim....Jedva sam docekala da te spustim na krevet....Legla sam na tebe i pocela da te ljubim po vratu...Palio te je moj dah...Izludjivao te...Osecala sam kako drhtis...Kako mi se prepustas u  potpunosti....
Zabacila si glavu i uhvatila me za guzu,ostavljajuci mi taj prelepi vrat da se sladim njime...Ljubila sam ga tako nezno,a u isti mah tako bezobrazno...Kako si se najezila kada sam jezikom presla preko njega sve do usiju...Uhvaila sam te za vrat i pocela da ti grickam usi...Zastenjala si i stegla me za guzu,privlaceci me jos vise na sebe...Podigla sam se i svukla majicu,otkrivajuci ti svoje grudi koje su bile zeljne tvojih usana...Kao da si to osetila,istog trena si se pridigla,uhvatila ih cvrsto rukama i stavila ih u usta...Uh...Kako mi je prijao tvoj jezik na mojim tvrdim bradavicama....Grickala si ih,lizala,ljubila....Izludjivala me....Svukla sam ti majicu i otkopchala brus...Ljubila sam te po grudima,prelazila prstima preko tvog stomacica...Spustala se polako jezikom sve nize....Lizala sam ti bradavice,jezikom prelazila preko stomaka,skroz do pantalona...Uhvatila si me za glavu i lagano je gurala,na sta sam se samo nasmejala i vratila se do pupka....Kruzila sam jezikom oko njega,osecala tvoje drhtaje i disanje koje je postajalo sve dublje i glasnije...
Otkopcala sam ti pantalano i svukla ih zajedno sa gacicama....Mmmmm....Predamnom se ukazala prelepa,glatka pickica koja se presijavala od vlaznosti...Nisam zelela da te odmah lizem,nego da te josh malo izludim....Nezno i vrhom jezika sam ti prelazila preko unatroshnjisti butina,sve vise se priblizavajuci tvojoj vlaznoj pichkici....Osecala sam njenu vlaznost i miris koji su bili prelepi.....Stezala si mi kosu,blago me cupala pokazujuci mi da me zelis....Razmakla sam prstima pickicu i jezikom presla preko vlaznog i vrelog klice....Uzdahnula si,gurnula mi glavu i rekla da me zelis....Uhvatila sam te za kukove i navukla na moj jezik...Lizala sam te,kruzila oko rupice dok je ona vlazila sve vishe....Polako sam usla u tebe do kraja prstima,a jezikom nastavila da se igram sa klicom....Uvijala si se na mojim prstima,gurala mi glavu,stenjala sve glasnije...Izlidjivala si me tako...Budila si zivotinju u meni...
Podigla sam se i pocela da te jebem grubo...Ulazila sam skroz do kraja grubo u tebe,sve jace i jace...Igrala sam se sa tobom ne dozvoljavajuci ti da me poljubis drzeci te za vrat....Ludela si....A mene je to palilo sve vise....Grickala sam ti grudi dok sam prstima ulazila i izlazila u vrelu pickicu....Osecala sam da ces uskoro da svrsis....
Nastavila sam da te jebem jako i grubo,spustajuci se jezikom opet ka njoj,ne prestajuci da te gledam bezobrazno u oci....Postajala si sve glasnija...Izvadila sam prste i pocela da je lizem...Lizala sam te oko rupice sve dok mi skroz nisi svrsila u usta,a onda sam sve to progutala i legla pored tebe...
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 309 310 312 313 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 03:56:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.347 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.