Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 07:05:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 1 Član i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 352 353 355 356 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 27470263 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Nevina – I dio
by: gejzir

Пре него што вам испричам две јако занимљиве приче, испричаћу вам доживљаје са једном невином девојком која је вредна помена. Након искуства са доктором и проналаска мојих скривених тежњи отворили су ми се још неки занимљиви догађаји и особе, најзначајнија је моја комшиница Тања тридесетпетогодишња муза са којом сам имао незаборавне играрије за које би свако пожелео да зна и да уради. Након секса са маторцем наставио сам са уобичајеним сексуалним животом и карању нормалних девојака које нису претерано испуњавале моје захтеве те нисам нашао прави ужитак. Између осталих био сам са Тањом, тек је напунила осамнаест година и била је јако згодна, била је висока око 165 средњих груди и невероватно лепе позадине, када је човек види само може да је пожели, невероватно лепа мила фаца и смеђа дуга коса. Забављали смо се око 3 месеца и између нас није било секса, неки пут би ми мало продркала и то је све. Имали смо доста времена за разговарање тако да смо се прилично добро упознали.
Почео сам све више да помињем секс, жеље, тежње и фантазије. Једно вече када смо мало више попили отворила ми је своје срце, рекла ми је да јој се свиђам и да жели свашта да уради са мном, на питање свашта добио сам неочекиван одговор. Стекла је доста поверења у мене те ми је испричала доста ствари. Сад не знам одакле да почнем. Рекла ми је да је стварно невина и да је њен химен нетакнут, али да има невероватну жељу за сексом и за скривеним страстима и да је привлаче најпрљавије ствари. Признала ми је да је често одлазила у Београд код рођака јер је тамо имала неке маторце који су јој дискретно разваљивали гузу и њена уста и свашта јој радили и да воли да буде јако безобразна, али је своју невиност чувала. Рекла је да је схватила да ме не може имати заувек , али да је палим и да жели да има са мном незаборавне играрије у свом месту када пожели, јер је била сигурна да је нећу одати. И није се преварила тако да смо почели са нашим игрицама.
То вече ништа ниеј било јер се обезнанила и заспала, тако да сам је само приликом пресвлачења мало пипкао по пици. Имала је дивну малу обријану мачкицу коју човек просто пожели да пољуби, једва сам чекао да је искористим Током ноћи се пробудила и отишла, нисам је приметио. Нисмо се чули неколико дана и онда ми се јавила желела је да дођем код ње, била је сама. Спремио сам се за то вече и стигао код ње, носила је црну уску хаљиницу, са дубоким деколтеом и са мало шминке на себи. Била је прелепа и природна, уз мало алкохола смо се опустили и кренули у акцију. Седела је на кревету, а ја сам клекно између њених ногу и почео да јој лагано лижем пичкицу, напалила се ужасно и осећао се њен диван секрет и сокићи. Лизао сам је и балавио, нисам могао да се зауставим, вриштала је од задовољства, кренуо сам лагано прст да јој увлачим, али је болело, тако да ми је одгурнула руку. Окренуо сам је четвороношке и раширио гузове, имала је прелеп мали чмар, лагано сам убацио палац и пљуно на њега да га раширим, имао сам шта да видим, онако мала рупица се под налетима мојих прстију ширила и била је јако велика, таман за моју киту, ставио сам јој га у дупе, није је пуно болело и онда сам почео јако да улазим и излазим из ње , почело је да је боли али је она то волела, Јебао сам је тако неких пет минута и инда сам је окренуо и ставио јој курац у уста, била је јако напаљена и у заносу ми је дала најлепше пушење уживоту, такав осећај се тешко описује, имала је преслатка уста која су увлачила мој курац. Нисам могао да издржим више и свршио сам по поду. Рекао сам јој да полиже, сагла се устима до пода и почела да купи сперму устима, и даље је у њој била ерупција од напаљености, тако да је то радила са уживањем. Курац ми није спадао тако да сам јој набио у дупе поново и наставио да је јебем јебао сам је тако добрих пола сата док јој опет нисам напунио грло. Послао сам је на туширање и убацио сам јој Дршку од четке у гузу, тако је заспала поред мене... У току ноћи су ме пробудила њена дивна уста која су увлачила мој курац, пишила га је полако и нежно, онако сањив почео са да прскам, измакла је главу и пустила да све падне по мени, након тога је све са мене очизала и покупила. Онда се подигла на мене, села ми на главу и почео сам да јој лижем пицу, бесомучно сам је лизао док је она дркла. Осетио сам како подрхтава и како свршава, њени сокови су се сливали по мом лицу, био сам сав умазан. Онако напаљен почео сам да је јебем у уста и напунио јој уста поново.
Након пар дана позвала ме је поново код ње, скроз ме је изненадила и то не зато што је као увек феноменално изгледала већ зато што јој је ту била сестра из београда, двадесетједногодишња Маја. Оно што се десило те вечери је незаборавно и испричаћу вам у наставку
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Nevina – II dio
by: gejzir

Настављам са причом о „невиној“ Тањи, први део сам написао на брзину тако да има доста нејасноћа и нелогичности. Поменуо сам два пута Тању, мала невина Тања је Татјана, а комшиница коју сам поменуо је само Тања. Сада ћу наставити да причам о мојој првој тројци и јединој са две девојке. Особе су истините као и догађај, с' тим што је ово ипак мој доживљај таквих ретких тренутака за уживање у сексу. За девојке сам увек важио као привлачан и имао сам доста девојака, с тим да ретко која у кревету јесте вредна помена, све се сведе углавном на највише пушење, све је почело код мене са доктором, потом мала Тања(Татјана), па комшиница Тања. Све остало је мање више неиспуњујуће. Догађаји из претходне приче и ове што ћу вам сад испричати су јако дуго трајали и нису имали оваку повезаност ,ипак смо тек почели са тако отвореним сексом, па је било по мало неуклапања, али крајњи исход је тачан.
Након доласка код Тањице сачекало ме је изненађење, празна кућа, интимна атмосфера и она са њеном рођакицом из Београда. Она није била толико згодна као Тањица, али је ипак сама помисао на две девојке напаљујућа. Била је нешто виша од Тање, имала је супер гузу, мале груди и у фаци је била просечна, имала је мало већи нос, све у свему неутрална девојка, може се појебати, али и заобићи. У тројци свакако не треба бирати. Догађај је био за мене посебан, ни сам нисам знао шта радити, тако да је све текло спонтано.
Најпре смо причали, поменули смо и Тањину невиност, једноставно је нисмо могли убедити да јој развалимо пичкицу, откривале су и своје безобраштине и ја њима по неку, када смо остали без прича и досегли врхунац напаљености кренули смо полако. Тањица је носила узак шорцић и горе лагану мајчицу, док је њена рођакица носила јако кратак минић, халтере и мајчицу. Ти халтери су јој дали посебну сексипилност и уз Тањин савршен изглед, био сам поред две најлепше девојке у том тренутку, биле су сјајне у комбинацији. Њена рођакица је такође била јако опуштена у својој глави и слободна што се тиче секса, али требало је то показати на делу.
Тања је пришла и скинула ми доњи део тренерке и боксерице, клекла је испред мене и лагано га ставила у уста, њене усне су биле предивне мекане и са њима ме је обрађивала, тек по мало убацујући језик поготову када га је извлачила, додиривала би моју рупицу на главићу, потом би га целог враћала у уста. Рођака коју ћемо назвати Маја је села поред мене, скинула ми мајицу и почела да се љуби са мном. Није се специјално љубила, али ми је пријао њен начин, јер је доста користила језик и балавила по мом лицу. У једном тернутку и Тањица се подигла и почела да ми лиже брадавицу, прво лагано, потом јако, при томе је грицкала, а њена десна рука је све време миловала мој дигнути курац, и Маја би га повремено продркала. Маја се такође спустила до моје леве брадавице и као њена рођакице обе су ме лизале. Осећај је био сјајан. Онда се Маја прво почела спуштати и ставила је курац у њена уста, није га стављала до краја само је обухватила главић и сисала га. Није било тако добро као кад Тања ради, али је за такав моменат било савршено. Тањица јој се придужила и заједно су наизменично пушиле, почеле су све агресивније да буду и буквално су се отимале, нису баш биле синхронизоване и таман када би једна почела лепо да га обрађује друга би га преузела и отела ми диван осећај. Устао сам положио Тању на кревет и гурнуо главу Маје ка невиној пичкици од Тање, пришла је јако близу, да се Тања од узбуђења увила, али је ова ипак измакла главу и почела да је љуби у стомак. Није толико била слободна да се љуби са Тањом и да јој лиже. Ухватио сам је јако за косу и преместио да легне на кревет, легао сам са њом у 69 ставио јој курац у уста и почео да лижем пицу. Била је обријана, али је остављена једна лепа уређена линија, иначе Маја није имала тако лепу пицу као Тањица и имала је специфичан мирис, који ми није толико сметао, похотно сам јој раздвајао усмине, лизао клиторис и увлачио га у уста док је не заболи, за то време Тања је дошла са моје задње стране и повремено извлачила курац из Мајиних уста и стваљала га у своја и лизала ми је јаја са доње стране, раширила мије гузове и ујела ме за дупе,  и наставила да наизменично пуши курац са својом рођакицом. Био сам на врхунцу, устао сам и пустио сам Тању да преузме, почела је да се љуби са Мајом тако сочно,  од тада су ми остали најлепши лезбо пољубци. Ја сам гледао и лагано повлачио кожицу на курцу горе доле. Маја се опустила и за дивно чудо где је малопре одустала сад је наставила, почела је да лиже пицу Тањи, ооо са каквим је то умећем радила, просто је био диван призор за очи, пришао сам јој од позади и ставио у влажну пицу, скроз је била мокра и сливало јој се низ бутину. То је био прекрасан осећај гузити Мају од позади, тако је најбоље изгледала, а при томе гледати Тању окренуту ка теби којој се мајсторски балави по пици и грчи се од ужитка. Тања је у једном тренутку експлодирала и почела да свршава, након 2-3 секунде и ја сам био готов, пренео сам курац из Мајине влажне пичке у Тањина прелепа уста, почео сам да свршавам, цикнуо сам од узбуђења. Напунио сам јој уста и пребацио курац у Мајина и почела је да купи остатке, након неколико секунди сам га извадио и добио предиван призор за гледање. Тања је онако спермљива пољубила Мају и почеле су развлаче моју топлу сперму од уста до уста, сјајан призор за гледање, онда је Тања цео садржај који је имала убацила Тањи у уста која је део прогутала, а део оставила за њихово играње. Тај призор ме је изузетно напалио тако да сам дошао до заноса дркајући за тих неколико минута, окренуо сам их обе четвороношке и почео јако да јебем Мају у пичку, док ми није скроз курац овлажио потом сам пренео у Тањино дупе, наставио тако неколико минута премештајући из рупе у рупу док на крају нисам кренуо да свршим, обе су се окренуле и прснуо сам мало по Тањиној фаци, мало Маји у уста. Курац ми је скроз опао и наставили смо са ћаскањем, сви смо уживали и овај осећај је био феноменалан. Након неких сат времена наставили смо, али овога пута смо убацили вибратор и поштено  смо изјебали Мају, у обе рупице, Тања је радила са вибратором у гузи, а ја са курцем у пици. Довели смо је до заноса, урликала је од задовољства. На крају смо се заменили и свршио сам јој у дупе. Није била толико чиста позади као Тања, ипак је она искусна са аналним сексом. Отишли смо сви заједно да се истуширамо, није било бог зна шта у туш кабини углавном се све сводило на пољупце, мало лизања и то је то. Отишао сам кући задовољан и остала ми је овако лепа прича у сећању. Њена невиност је након месечак дана од овог догађаја била одузета. Није било ништа посебно, била је јако уска, једва сам ушао, цичала је од болова, али ипак сам продро, није било крви и није деловало као да јој је химен нетакнут, изгледа да га је већ била пробила, можда прстом, можда приликом неке грубље игре, али ни она сама то није била свесна иначе не би била тако тесна да сам је једва први пут јебао.Иначе шта се десило са Тањицом, наставили смо да се виђамо још пар месеци, али је све више желела да се кресне са још неким, изгубила је границу, чак јој се свидео један старији човек који ју је мувао и који је сељачина обична, тако да сам се полако дистанцирао, нисам могао да трпим да људи мисле да смо у вези, а да се са свима кара, ипак је то мала средина, мало по мало почеле су студије и скроз смо се удаљили, видео сам је након пар година и то није више била она, нагло је остарила и није имала више онако миле затегнуте дечије црте лица, деловала је ружно са пуно шминке. А што се тиче Маје, звала ме је пар пута преко фејса да се видимо, али једноставно није то то без Тање у пуној снази и нисам хтео да кварим слику на овако дивно искуство. И даље  се радо сетим и пожелим да сретнем тако опуштену и згодну девојку, која је интелигентна и спремна да се несебично да у сексу, а притом је дискретна и прави пријатељ. Нисам више срео овако младу, али ми је живот донео још једну прилику комшиницу Тању (1972), са којом сам заокружио сва дотадашња знања и искуства.
Једноставно доживљаји са њом представљају шлаг на торту и неисцрпну ризницу маштања. Свега је између нас било, пукли смо отворили се и испуњавали најскривеније тежње, јер смо имали неизмерно поверење и поклапање у сексу.
IP sačuvana
social share
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Letovanje – Tanja
by: aca1970

Blizilo se vreme odmora. Igrom slucaja zaradili smo neke pare neplanirano i resili da to iskoristimo da negde odemo. Dogovorio sam se sa suprugom da idemo negde van zemlje, konacno. Nismo isli preko od kad smo se uzeli. Rekao sam joj da idem sutra do turisticke agencije da vidim kakvih ima aranzmana i da ako naletim na nesto povoljno, i da mi se svidja, uplacujem odmah.

Sutradan sam s posla krenuo i otisao do jedne poznate agencije koja je dugo u tom poslu. Usao sam i krenuo prema prvom slobodnom stolu. Za njim je sedela jedna crnka i nesto pisala.
" Dobar dan". 
Podigla je glavu i tada smo se prepoznali. Nasmejali smo se oboje u istom trenu.  Bila je to moja dugarica iz vremena srednje skole, Tanja.
Ustala je , prosla pored stola , zagrlila me i pozdravila. I dalje je izgledala sjajno, zgodna,crna kosa, prelepa usta , iste smedje vragolaste oci.
" Hej Aco , cao, bre covece pa koliko se nismo videli?!", " Pa kako si , otkud ovde, sta ima novo..???"
Stotinu pitanja a malo vremena. Rekao sam joj ukratko, da sam se ozenio , imam sina, radim , sviram jos pomalo , izlazim, nista novo. Onda je ona meni rekla da se i ona udala , ima sina i slabo izlazi po gradu, nije se skoro videla sa starim drustvom, koristi sto radi u agenciji pa dosta putuje. Nekako nas je zivot sve razdvojio, iako smo u istom gradu nismo se videli preko dvadeset godina. Presli smo na sluzbeni deo, rekao sam joj zasto sam dosao, nasla mi je jedan izuzetno povoljan aranzman za Egipat. Svidelo mi se to sto mi je pokazala, sredila je papire dala mi uplatnicu i rekla da ce mi javiti ako bude nekakvih promena. Razmenili smo brojeve telefona i uz obecanje da moramo da se vidmo i ispricamo. Izasao sam iz agencije i sve mi se vratilo u glavu. Setio sam se kako sam bio zaljubljen u nju i koliko sam puta mastao da je ljubim u ta prelepa usta i da je milujem. Otresao sam glavom i rekao u sebi , mani se , proslo je to vreme.

Naravno da se nismo videli. Kad sam otisao po vaucere i kartu taj dan je imala slobodno. Nikako nismo uspevali da organizujemo vreme. Njoj je bila sezona u zamahu i radila je dosta prekovremeno a i kod mene na poslu nije bilo bolje.

Brzo je dosao dan putovanja. Spremili smo se i krenuli na aerodrom. Stgli smo na vreme. Rekao sam zeni da me saceka dok ja odem da cekiram karte. Dok sam isao ka pultu naleteto sam na Tanju.
" Hej, otkuda sad ti ovde?" , pitao sam je 
" Idem i ja na odmor u Egipat , bicemo u istom hotelu."
" Otkud to?"
" Pa nisam luda da propustim tako povoljan aranzman, jos je za mene sa popustom, kao radnik agencije imam tu privilegiju. Uplatila sam za mene i muza ali on nije mogao da podje samnom pa idem sa drugaricom."
Bilo mi je drago sto ce biti samnom u hotelu. Otisao sam do zene koja je stajala i gledala nas dok smo pricali. Pitala me koja ti je ona crnka. Rekao sam da je to ta moja drugarica  koja nam je nasla ovo putovanje. Kratko je prokomentarisala, da je lepa. Sedeli smo i cekali da se ukrcamo.

Hotel je bio prelep. Sobe velike , ciste, klimatizovane sa pogledom na more. Veliki bazen sa sankom u njemu. Kako je aranzman bio all inclusive uzitak je bio potpun. Otisli smo do bazena, uzeli lezaljke, namestili se i poceli da uzivamo. dok sam tako leskario, video sam Tanju kako dolazi. Bila je u crnom kupacem kostimu koji joj je stajao bas kako treba sa maramom oko struka koja je samo pojacavala utisak. Izgledala je jako pozeljno. Imala je i dalje telo kao devojka. Sva zategnuta i preplanula. Gledao sam je kako hoda pravo prema nama, nije mi bilo svejedno. Trnci su mi prolazili kroz telo sa svakim njenim korakom. Dosla je do nas.
" Cao", pruzila je ruku mojoj zeni. " Ja sam Tanja , Acina drugarica".  Pozdravila se i samnom. Dodir njene ruke u meni je jos vise pojacao nervozu. Sedela je tu ispred mene , pricala sa mojom V a meni je pogled klizio po njenim ledjima , rukama i lepim preplanulim nogama. Okrenula se i pogledala me , kao da je osetila da je gledam i nasmejala se. Skrenuo sam pogled. Ustala je pozdravila se i otisla da se kupa. Lezala je preko puta nas, zurio sam u nju ispod naocara kao klinac. Par puta sam pomislio da i ona gleda u mene ali sam mislio da je to samo moj trip. Pa sta bi ona samnom mogla da ima. Ja sredovecni, debeljuskasti, celavi tip protiv preplanulih momaka koji su je opsedali pogledima. Non stop su paradirali ispred nje. Uzeo sam knjigu da citam.

Sutra smo isli na izlet do piramida. Moja V nikad nije podnosila vrucinu. Kad smo se vratili dobila je napad migrene. pitao sam je da idemo na veceru, rekla je da idem ja sam da je pusti da odlezi i da nije gladna. Sisao sam dole, jeo , uzeo pivo i seo na terasu hotela da gledam u noc. Prijalo mi je tako da sedim i nista ne radim.
" Cao" Okrenuo sam glavu, Tanja je stajala tu do mene. " Primas drustvo" . " Naravno" rekao sam. Sela je do mene i ona je pila pivo. "Konacno da sednemo nasamo da se ispricamo malo"  rekla je. Tako smo poceli. Prica je tekla , mogla je tako bez kraja. U jednom trenutku me upita da odemo kod nje u sobu da sednemo na terasu , ima prelep pogled a ima i boca viskija koju je kupila, pa da tamo nastavimo pricu. "Vazi. sto da ne. Samo da svratim do sobe da vidim kako je V". "Ok ja cu te cekati, evo ti broj sobe" , Bila je sprat iznad. Otisao sam do zene, spavala je. Nisam hteo da je uznemiravam, napisao sam joj poruku da sam u baru dole i da ne brine. Krenuo sam gore , pokucao na vrata. " Udji". Usao sam, soba je bila u polumraku. Tanja je bila u tunici i bosa, sedela je na terasi, noge je stavila na stolicu pored. Njene lepe noge su se presijavale na mesecini. Zastao sam od lepog prizora." Hajde ulazi sta si se udrvenio i ponesi led " . dosao sam do nje i seo. Zapuhnuo me je njen miris , mirisala je prelepo. Nije mi bilo svejedno. Poceli smo da pricamo kad ona u jednom trenu presece i kaze " Znas da sam videla da me gutas pogledom". Zagrcnuo sam se , uh... Ona nastavlja " Uzasno mi prija kad me neko tako gleda kao ti" . Ja joj kazem " Pa i oni momci te gledaju svaki dan , jos i gore nego ja. Zasto ti bas prija kad te ja gledam?". " Valjda zato sto me ti znas,nekako me to pali." Nisam mogao da verujem sta prica, nikad nismo tako razgovarali. Dok je pricala , trljala je noge jednu o drugu, njena tunika se jos vise povukla. sad se video rub gacica. Nesvesno poceo je da mi se dize. Nisam na to obratio paznu dok ona nije spustila pogled i to videla. Nasmesila se na moju reakciju. Uh kako mi je bilo neprijatno u tom momentu a on dole umesto da se spusti kao baksuz jos vise se udrvenio. Nastavila je pricu  "Imam odavno zelju da probam seks sa strane ali nisam imala hrabrosti da pokusam. Muz mi je ok, ali se strast izgubila, potrebno mi je malo avanture. Treba mi neko ko nije klinac i nece da me smara a ti si se pojavio bas u pravom momentu".  Dok mi je to govorila njena ruka je bila na mojoj butini. Vrelina njenog dlana me je palila uzasno. I dalje nisam verovao sta se dogadja. Zena koju sam zeleo vise od svega u jednom delu mog zivota, sad me otvoreno poziva na seks. Mislio sam da me provocira ili me zeza, hteo sam da ustanem i da odem, svasta mi se motalo po glavi. Dok sam ja tako razmisljao nisam ni primetio da mi mazi kurac preko bermuda. Svojom drugom rukom mazila je svoju mackicu preko gacica. Tada je sve puklo, privukao sam je i poceo da ljubim njena usta koja sam zamisljao nocima. Jezici su nam se preplitali kao da se bore. Mazio sam je po grudima i nogama a ona je i dalje rukom gladila mog vec polusvrsenog macora. Ustali smo , zagrlio sam je, dodir njenih bradavica kroz majcu zario se u mene kao noz. Svi obziri su pali. Skinuo sam joj tuniku. Podigao sam je i odneo do kreveta. Polegao sam je na ledja i poceo da ljubim po nogama i butinama, stomaku i sisicama. Jezikom sam sarao po tom divnom telu koje sam toliko zeleo. Svukao sam joj gacice, podigao se i pogledao taj divni cvet koji se presijavao od sokova. Prelepa je bila,sveze depilirana, lepe ruzicasate usmine i klitoris koji viri iz njih. .Spustio sam glavu i zario jezik u nju, sisao sam joj klitoris nabrekao od krvi, lizao usmine i skupljao sokove. Disala je tesko uz uzdahe koji su me jos vise palili. Odgurnula me je rukom. Ustala je, stala ispred mene i pocela da mi otkopcava bermude. Kurac mi je bio pre eksplozijom. Izvadila ga je iz bokserica, pogledala, poljubila a onda pocela da ga usisava u njena lepa usta. Uh kako ga je lizala, socno i do kraja. Rukom mi je mazila jaja i lagano ih stiskala. Poceo sam da mumlam od zadovoljstva. Prestala je da ga pusi, gurnula me na krevet. Lezao sam na ledjima. Opkoracila me je preko glave, klekla namestila pickicu na moja usta a moj kurac uzela u usta i pocela da ga opet lize. Kako sam bio napaljen. Predivna picka iznad mene koja se uvija na mom jeziku i moj kurac u raju. Poceli smo da ubrzavamo oboje, bili smo napaljeni maksimalno. Pocela je da svrsava stiskajuci me butinama. Iz nje je curelo kao vodopad. Sve sam to skupljao jezikom, te divne sokove strasti. Uz njen posledni uzdah poceo sam i ja da svrsavam, pomerila je glavu od siline sperme koja je izasla iz mene pod pritiskom sve vreme masirajuci mi muda. Lezali smo tako neko vreme. Ustala je i otisla do kupatila. ja sam ostao da lezim na kervetu jos pod utiskom svega. Na satu je pokazivalo da je sve ovo trjalo manje od 10 minuta. Koliko strasti je izgorelo za to vreme. Vratila se iz kupatila, sveze istusirana. Ustao sam i ja i otisao da se osvezim. Vratio sam se u sobu sipao nam po viski . Sedeli smo tako goli , pili , cutali i samo se gledali. Legla je na stomak. Njeni guzovi su se presijavali na mesecini. Spustio sam glavu na njih i poceo da ih grickam, poceo sam da je ljubim po ledjima , isao sam jezikom po njenoj kicmi gore dole, Najezila se od dodira, pocela je da ubrzava disanje. Nastavljao sam da je ljubim i mazim. Pocela je da izdize guzove i da mesa lagano sa njima. Polako sam je dizao, jezik mi je bio sve nemirniji. Sarao sam po njenim polutkama njime a guzove poceo da razdvajam. Sad je vec disala ubrzano, pickica je opet pocela da joj se vlazi po prstima. Razmakao sam joj guzove i poceo da lizem izmedju njih i sve dole do mackice. Isao sam jezikom gore dole po njenoj pozadini. Sve glasnije je pocela da uzdise i da se nabija na moj jezik. Kurac mi je ponovo stajao tvrd. Kad sam osetio da je dovoljno napaljena, klekao sam iza nje i poceo da glavicem saram po njenim usminama. Bio je sav modar od krvi u njemu. Poceo sam da ulazim u nju, bila je uska i vrela. Ulazio sam polako da bi uzivao u toj prelepoj  napaljenoj pickici ispred mene. Nabio sam se do kraja, poceo sam da hvatam ritam, rekla je slobodno svrsi u mene, nisu mi plodni dani.  Drzao sam je za bokove i navlacio na sebe. Stiskala mi ga je vaginalnim misicima svaki put kad bi usao do kraja. Nabijala se sve jace na mene i mesala guzovima.
Buncala je od zadovoljstva, ulazio sam sve brze i brze. Pocela je da svrsava divlje i zestotko Nabijajuci se na mene. Od stiska njene picke poceo sam i ja da svrsavam. Sve mi se pomutilo. imao sam osecaj da mi je svest izmestena.Tako spojeni pali smo zajedno na stranu. Lezali smo i mazili se. Noc je bila tako lepa...
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Garo i Igor
by: dreamer

Igor, moj decko je zelio da oprobamo trojku. Stalno je pricao o tome I pokusavao da me ubijedi da pristanem na to. Sexualni zivot nam je bio poprilicno dobar, nikada nismo pustili da udjemo u neku ucmalost, a onda, odjednom, nekako smo oboje posustali. Bilo je vrijeme da napravimo neke promjene. Vracajuci se iz bioskopa, pricali smo o filmu koji smo upravo odgledali. Dok je on vozio, ja sam ga gladila po natkoljenici skroz do prepone, pa nazad prema koljenu. “Sreco, prestani, dize mi se,” govorio mi je pokusavajuci da se skoncentrise na put ispred nas. Otkopcala sam mu farmerice I pokusavala izvaditi kurac iz napetih gaca, zavlaceci glavu izmedju njegovih ruku I volana. Uhvatila sam njegov kurac zubima kroz gace I grickala ga, milujuci ga dahom. Vidjela sam da mu moja uspaljenost prija, ali mi je svejedno rekao:”Mazo, strip se dok stignemo kuci!”

Nisam se zeljela strpiti. Povukao  me za kosu I natjerao da se ispravim. Zavukla sam ruku prema svojim preponama, pod suknjicu. Zadigla sam kukove, skinula gacice, te zavukla 2 prsta u vlaznu mackicu. Dok sam ih pomjerala, cuo se zvuk moje vlazne pice. Izvadila bih prste iz nje , oblizala ih I nastavljala da ih nabijam u svoju uspaljenu, vlaznu, frisko izbrijanu, glatku mackicu.  Govorio mi je promuklim glasom da nisam normalna, ali je gladio svoje nabudzeno medjunozje dok je vozio jednom rukom. Najednom, skrenuo je s puta. Vozio je putem koji vodi prema biciklistickoj  I jogging stazi . Zaustavio je bez rijeci, ugasio auto, pokusao da izadje, ali sam ga zadrzala zeleci da ostane na svom mjestu. Samo sam trazila da svuce farmerice I bokserice. Cim je to uradio, sagnula sam se I pocela da halapljivo uvlacim njegov kurac s kojeg su se sline cijedile. Njegov kurac je bio deblji nego ikada, isaran debelim zilama, a glavic je postao purpurno crven, ogroman. Njegovi prsti su se upleli u moju kosu I silovito je nabijao moju glavu prema svom medjunozju prouzrokujuci da njegov kurac prodire duboko u moje grlo. Nekoliko puta mi ga je nabio tako duboko da nisam mogla da disem. Prstima sam prodirala duboko u svoju picu I nabijala ih istim ritmom kojim je Igor nabijao moju glavu na svoj kurac. “Oslobodila sam se njegovih ruku I prestala da mu ga pusim. Iz moje pice su tekli potoci I slijevali se niz moje prste. Morala sam da ga osjetim u sebi. “Sreco, tucaj me”, vapila sam. “Ne jos,” govorio je, I ponovo mi povukao glavu prema svom medjunozju. Kleknula sam , zakoracila mjenjac dok sam  pusila I trljala sam picu o rucicu mjenjaca. Potok je curio iz moje pice. Ne pamtim kad sam ovoliko bila uspaljena. Trjala sam se po mjenjacu I osjetila kako polako ulazi u mene. Igor je prenerazeno gledao u mene, stisak njegovih prsta u mojoj kosi je popustio. Podigla sam glavu prema njemu stenjuci jebozovno:”Sreco, treba mi…..” U trenu je upalio auto. Onako u leru, rucica mjenjaca je podrhtavala u mojoj pici dok sam kruzila na njoj. Uspravila sam se I pocela se nabijati . Samo par uboda I svrsavala sam grcevito. Imala sam osjecaj da se dogodila eksplozija I u mojoj utrobi I u mojoj glavi.

Izasao je iz auta, povukao farmenrice I bokserice na gore I u par koraka se nasao s moje strane, otvorivisi vrata automobila. Kao da sam perce, povukao me u vaduh I skinuo sa mjenjaca, stavio me na haubu I zadigao mi noge na svoja ramena. Kleknuo je I poceo da me lize. Iz moje pice se cijedilo. Vristala sam od slasti. Grizao je moj klitoris, uranjao jezikom u mene,  a zatim zavukao 2 prsta u moju picu I poceo da me tuca njima silovito. Svako malo bi usporio I polizao me, naguravsi jezik pored prsta u moju picu ili bi mi gricnuo klitoris. “Tucaj me! Moram da osjetim tvoj kurac u meni”, vristala sam. Ponovo je povukao svoje farmerice I bokserice prema dolje u njegov prekrasni kurac je iskocio sav prosaran debelim zilama. Glavic je bio ogroman, modar od navale krvi, primaknuo mi se podigavsi mi noge skoro do ramena. Uhvatila sam njegov debeli kurac I namjestila ga na ulaz u moju mokru, otvorenu picu. Trljao mi je picu I klitoris kurcem, ali ja sam zeljela da me ispuni, da me rastura da me razvaljuje do besvijesti. Zabila sam nokte u njegovu guzu. Naglu se trznuo prema naprijed I uklizao cijelom kurcinom u moju vlaznu picku. Gledala sam  kako mu pogled cakli dok zestoko nabija svoju kurcinu u moju unutrasnjost. “Jesi li ovo htjela,” pitao je nabadajuci me na kurac. “Da! Da!!” vristala sam! Ubadao je sve zesce I grublje I svaki put pitao:”Jel’ to zelis? Hoces li jos?”  Podigla sam se na laktove I gledala kako njegov debeli, zilama isarani kurac nestaje u meni, pica je pocela da mi pulsira I odmah iza toga uslijedio je jedan od najludjih orgazama koji sam imala. Nastavio je da me jebe kidajuci mi utrobu, a zatim se nabio u mene do dna. Obozavala sam to! Svaki put kad bi to uradio, njegov kurac bi poceo pulsirati I zadebljavati sve vise, da bi na kraju Iz njega pocela da sprica vrela sperma I da mi grije utrobu sto je izazvalo novi orgazam kod mene. Kada je I zadnja kapljica njegove sperme ispunila moju utrobu, izvadio ga je iz moje mokre rasturene pice. Gledala sam omamljeno njegov kurac koji je sada vec bio omlohavio dok se sa njega cijedila sperma. Bio je sav mokar I pogled na to me ponovo poceo uspaljivati. Skocila sam sa haube automobila I usisala njegov mlohavi kurac u moja usta. Olizala sam ga cijeloga I pocela da lizem vlaznost sa njegovih izdepiliranih jaja. Usisala sam jedno , a zatim I drugo jaje u usta I sisala ih dok sam mu nadrkavala kurac. Za cas je ponovo zivnuo. Odmahnuo me od sebe, okrenuo me prema automobilu, zadigao mi jednu nogu I zabio mi kurcinu u punoj erekciji. Nastupilo je ponovo zestoko tucanje. Grizao mi je vrat I ledja, natezao mi I stezao u sakama grudi, stavljao ruke na moja ramena I navlacio me na kurac jace. Skupa smo svrsili. Ostao je nabijen u moju picku dok god mu kurac nije potpuno omlohavio I ispao iz mene. Sto sam vise bila jebena to mi se vise sexualni apetit pojacavao. Osjecala sam se kao nimfomanka. Moja zelja za kurcem je bila abnormalna. Igor je bio iscrpjen, govorio mi je da sam luda I da je sex zavrsen za ovu noc. Pomogao mi je da sjednem, zaobisao automobil I poceo da vozi. Za nepunih 10 min smo bili pred nasom zgradom.

Stajali smo u hodniku cekajuci lift. Pocela sam da gladim Igorovu guzu, a on mi je odmaknuo ruku rekavsi mi :”Sreco, kamere su u hodniku!”Svi koriste lift osim stanara sa prvog sprata koji po nekad sidju do podruma ili do prizemlja bez lifta. Otvorila sam vrata I krenula prema stepenicama. “Jesi li normalna! Znas li ti gdje je peti sprat!?” govorio je Igor, ali je krenuo zamnom. Odmah sam mu prisla I uhvatila ga za kurac. Branio se govoreci mi da sam luda, da nam treba 2 min da se popnemo do stana I jurio je stepenicama vukuci me za sobom. Na odmoristu izmedju drugog I treceg sprata, ponovo sam ga uhvatila za kurac I pocela ga masirati. Naslonio se na prozor I dozvolio mi da izvadim njegov kurac I da ga primim u usta. Poceo je da raste. Za tren je bio u punoj erekciji. Igor me zgrabio I posjeo na prozor I odmah mi nabio kurcinu, podizuci mi noge I sireci ih. Besramno sam stenjala I govorila mu kako volim njegov kurac u sebi. Najednom su se cula vrata u prizemlju I svjetlo se upalilo a zatim I glas:”Komsija, treba li ti pomoc gore na prozoru?” Povukavsi me na svoj kurac, Igor me podigao I primaknuo se ogradi gledajuci prema dolje. Vidjeli smo zgodnog komsiju mulata sa drugog sprata dolje. Jednom smo cak nakon sto je prosao pored nas I odmjerio me od glave do pete komentarisali kako me gleda I tada sam izjavila da nikad nisam bila sa crncem I da me zanima dal su istinite price o dimenzijama njihovih alatki. Igor mi je prosaputao na uho :”Evo, sad ces mozda probati Garu ( tako smo nas dvoje nazivali tog komsiju). Zatim je doviknuo komsiji:”Ako imas kondom, rado cu prihvatiti pomoc!” Poludjela sam I htjela se odmaknuti od Igora, ali me drzao cvrsto nabijenu na kurac dok su  Garini koraci postal sve glasniji. Svjetlo se ponovo ugasilo I sada smo vidjeli samo Garinu siluetu kako nam se priblizava. Njegov kurac je vec bio izvan njegovih hlaca I bio je zaista ogroman I debeo. Stajao je tu pred nama u navlacio kondom na svoju debelu batinu. Igor je izvadio svoju kurcinu iz mene, spustio me na pod, okrenuo me da mu budem okrenuta ledjima, a zatim me podigao dok je Garo stao ispred mene I raskrecio mi noge problizavajuci se sve blize. Osjetila sam debelu crnacku kurcinu kako teskom mukom prodire u mene.  Moja picka je bila sva mokra pa je bilo malo lakse Gari da prodre u mene. Boljelo me, ali sam bila uspaljena kao nimfomanka I samo sam htjela da budem jebena. Usao je samo trecinom kurca, a vec sam bila ispunjena. Njegov kurac je bio debljinom kao moja podlaktica. Poceo je polako da me jebe svaki put se zabijajuci sve dublje, a Igor me drzao dok mi je Garo rasturao mackicu. Nakon par minuta, moja se pica tako dobro razradila da je Garo podivljao I poceo da ulazi cijelom kurcinom. Podigao mi je majicu I moje grudi su iskocile. Poceo je da ih grize. Stenjala sam pokusavajuci da budem sto tisa, a najradije bih vristala od slasti. Najednom sam osjetila Igorov kurac na svom cmaru. Trljao me njime I poceo da lagano prodire u mene. Garo se umirio duboko u meni cekajuci da Igor uvuce svoju kurcinu u moju guzu. Poceli su sinhronizovano da me nabadaju na svoja koplja, kada je Igor izvlacio svoj, Garo bi nabijao u mene svoj garavi kurac. Igor ne za tren dosao do vrhunca I poceo da mi puni guzu supermom. Garo je ludjacki poceo da se zabija kidajuci me kurcem. Zajedno smo poceli svrsavati. Osjetila sam  pod kojim pritiskom je njegova sperma punila kondom I bi mi zao sto nije svrsio u moju picku. Polako, kada mu je batina splasnula, izvadio ga je iz moje picke I skinuo kondom. Ogromna komadina mesa se klatila pored njegove butane. Uzela sam ga u saku. Onako opustenoga, nisam ga mogla obuhvatiti rukom. “Komsinice, nadam se da si uzivala!” rekao mi je Garo. “Oboje smo uzivali”, smjesio se Igor I pozvao ga da nam se po nekad pridruzi sto je ovaj sa zadovoljstvom prihvatio.
Moja pica je bila sva utrnuta I naotecena od velike crnacke kite. Otisla sam da se istusiram s nadom da cu ujutro moci da se pojebem s Igorom kao sto smo to cinili svako jutro.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Privatizacija – XIII dio

Dina i klinke su se već uigrale i potpuno priviknule na život na brodu. U rijetkim prilikama kad ih gazda ne bi karao uživale su u razgledavanjima i putovanjima po obali. Pocrnile su i tako postale još jebozovnije, i svojim izgledom bi privlačile pažnju gdje god bi uplovili. U večernjim satima dok bi zajedno s gazdom šetali po gradu ili pak večerali u nekom od restorana, ljudi bi ih doživljavali kao sretnu obitelj, mama, tata i pet kćerkica. Gazda je u zadnje vrijeme intenzivno jebavao sestre Ivanu i Anu, svršavajući u njih ne bi li čim prije zatudnile. Nije da su mu dosadile, već jednostavno činilo mu se da nisu na onoj razini koju je on zahtijevao. Na njihov prvi znak trudnoće dao im je lovu i poslao kući. Ostalim klinkama bilo je žao kao i Dini, jer su već naučili jedne na druge. Osim oproštajnih suza na samom rastanku nije bilo mogućnosti da sestrice privole gazdu da ih ostavi.
Gazda je uplovio u večernjim satima u luku u namjeri da zajedno s kujama večera u rastoranu. To je bilo malo ribarsko selo s ne baš puno turista tako da su samim silazom s jahte gazda i njegove kuje privlačili pažnju. Bile su obučene u mornarske duže majice koje su im ujedno služile kao minice, a na nogama su imale bijele štikle. Kroz majice odnosno minice obline su im se jasno nazirale i fakat su izgledale sexypilno. Naravno bile su bez gaća, sve onako kako je gazda poželio. U restoranu ih je posluživala mlada konobarica koja je tu radila sezonski i vjerojatno je rodom iz nekakve zabiti u kontinentalnom dijelu države. Mala nije bila loša, dapače primamljiva svojom ugodnom vanjštinom, oblinama a posebno dužom kovrčavom kosom. Dok ih je posluživala uspjela je s gazdom razmjeniti nekoliko informacija o sebi i svemu što je starog perverznjaka zanimalo. Budući da mu se svidjela u fizičkom smislu, a i čuo je od nje kako je potplaćena na kraju večere ostavio joj je veliku napojnicu, znajući da će joj to zagolicati maštu.
Kad su se vratili na brod gazda je poslao Mateju da poruči konobarici kako gazda želi s njom razgovarati. Mateja je otišla a on je započeo seansu s sestrama Monom i Kristinkom koje su mu pohotno pušile kurčinu i lizale šupak. Dina je bila u njegovom zagrljaju i s njom se za početak samo žvalio. Seansa se odvijala na mostu jahte, odakle je gazda imao dobar pogled na seosku rivu i konobu u kojoj su maloprije večerali. Kad su se sestrice napušile kurčine, ustao se i podigao i Dinu sa sobom. Ne puštajući ju žvalio ju je još strasnije, hvatajući njezinu mesnatu guzu svojim rukama. U tom zanosu i klinču posjeo ju je na upravljački dio uz kormilo, zadigao majicu do pupka i zabio joj po prvi puta svoju debelu kurčinu u njezinu obrijanu slasnu vlažnu i mesnatu pičketinu. "Molim te gazda, ljubavi, nemoj brzo svršiti, znaš da sam dugo čekala na ovaj trenutak! Daj me jebi molim te, aaaahhhh uživam! Osjećam kako vam je kurčina velika i tvrda, sve pulsira, aaaahhhhh, aaaaahhhh, jebite me radite mi što god hoćete, ja sam samo vaša kurva, aaaahhhhh, to gazda nabijte me još, jebite me aaaahhhhhh!"-govorila mu je Dina u transu nabijajući se na njegov kurac još žešće. "Daaaa kujo, to samo tako, al neću moć dugo jako sam napaljen, napunit ću ti utrobu, aaaaahhhh!"-odgovarao joj je gazda. "Ne molim vas ne još, tako mi je super, evo dajte kurac Moni u usta pa mi ga opet vratite!"-predložila mu je. On izvadi slinavu batinu iz Dinine pičke i dajući ga maloj da se s njim igra. Monino lice bilo je prekriveno slinom, pljuvačkom i Dininim sekretom koje je ostavio gazdin kurac. Nije joj dao da ga puši već ga je samo trljao o njeno lijepo mlado lice. Prije nego što je nastavio s karanjem Dine, gazda je povukao Kristinu za kosu i tražio od nje da poliže sve s sestrinog lica.
Dina je bila u transu i dalje ga je molila da još ne svrši, a njemu je bilo sve teže održavati njezinu želju. Bio je jebeno napaljen ali ne toliko zbog Dine koliko zbog prizora koji je vidio pored sebe a odvijao se na podu. Sestre su se obostrano lizale i žvalile, priljubljenih velikih sisa koje su izvadile iz mornarske majice. "Kristinka, pripremi Monin šupak, jebat ću je, dobro ga navlaži da ju manje boli!"-zapovjedio je gazda. Morao se dodatno nad njima iživljavati a jebačina u šupak je ono što one ne vole. Dok su se sestre pripremale, on je stao s jebanjem Dine, izvadio je kurac van i mlatarao njime lijevo-desno želeći time smanjiti napaljenost. "ne brini Dina, prvo ću rasturiti Monin mali šupčić, a onda ću nastaviti tebe jebati, napunit ću ti utrobu, ne brini se bit će sve u redu!"-s puno strasti joj je govorio. Monina guza je bila toliko dobro pripremljena  i slinava da je kurac samo kliznuo u šupak. Ugurao je cijeli, mala se izvvijala i stenjala pod njegovim naletima. Naslonjena preko ograde mosta, sisurde su bježale gore-dolje, lijevo-desno, tresle su se. Kristinka je klečala iza njega i lizala mu dupe. Onda se obratio Dini:"U kojoj pozi želiš da te iskaram, ha kujo biraj!?". "Gazda jebite me odozada kao pravu kuju, bilo kako samo mi ga dajte!"-odgovorila mu je napaljeno. Brzo je izvukao kurac iz Moninog šupčića , ona je jauknula i zatim ga je prislonio uz Dinine guzove. Okrenuo ju je preko ograde naredio joj da raširi noge, da rukama raširi guzove i luđački zabio u njezinu pičku. Jebavao ju je brzo i jako, jaja su mu lupala o njene usmine. Stenjala je i poluglasno cvilila i molila gazdu da ju jebe još jače, uskoro je svršila, grčila se i kružila guzovima i bokovima, krkljajući kroz zube nešto nerazumljivo. On ju je uhvatio za kosu, povukao prema sebi i još jače nabijao. Sise su joj mlatarale gore dolje i on je odlučio svršiti. Punio joj je utrobu nabijajući se svojim tijelom o nju, hroptao je noge su mu se tresle, ali joj kosu nije puštao i dalje ju je čupao. Okrenuo joj je glavu i strasno ju zažvalio. Polagano je izvlačio kurac iz nje a klinke su ga spremno dočekale. jedna je prala gazdin kurac a druga je lizala Dininu pičku i u ustima skupljala spermu koja se cijedila van.
Uskoro se i Mateja vratila iz restorana s novom informacijom za gazdu...
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Šankerica – I dio
by: Mira Sankerica

Zovem se Mira I radim vec odavno kao sankerica u jednom prometnom lokalu u Beogradu.
Kroz lokal prolaze svakojaki likovi.  Desavaju se I lepe I ruzne stvari. Sa vremenom je dolazilo do smeha I suza. Svojim razumevanjem ljudskih sudbina I umecem slusanja stekla sam poverenje stalnih musterija koji su mi cesto pricali I ono sto ni njihovi najrodjeniji ne znaju. Znali su da umem da cutim I da ih necu izneveriti. Ipak, bilo bi steta da se neke od tih prica ne zabeleze I ostanu kao iskustva koja bi trebalo da ukazu na greske koje su neki drugi ljudi cinili.
Pocecu sa pricom o Zoranu (naravno ime nije pravo kao ni ostala koja cu spomenuti ). Zoran je tada imao 24 godine. Radio je kao taksista I neretko je cekao musterije bas u mom lokalu. Bio je ozenjen Milicom, veoma lepom mladom zenom I iskreno su se voleli. Zoran je puno radio bas kao I Milica. Puno su se voleli I smatrala sam ih za srecne ljude sve do jedne veceri kada je Zoran sav utucen dosao I seo za sank. Narucivao je vinjak za vinjakom sto nikada nije radio zbog  taksiranja. Bila je guzva u lokalu pa nisam stizala da razgovaram sa njim. Negde posle ponoci ostali su samo on I jedna lokalna pijandura pa sam ga upitala sta se dogodilo. Isprva nije zeleo da prica, ali ja sam bila uporna zeleci da mu pomognem ako mogu.
Ono sto sada sledi je njegova prica ukoju sam dodala samo ono sto je neophodno da bi prica bila povezana u logicnu celinu jer je Zoran cesto bezao od sustine.

E moja Miro, sjebao sam se za sva vreme.  Ja sam idiot, kompletni idiot I tako mi I treba kad sam glup. Izgubio sam moju Milicu za sva vremena. Od nas vise nema nista. Imao sam sve. Ljubav, paznju, poverenje, a sad … nista od toga. Sve je pocelo kada sam hteo da zamenim onaj krs od Lade za neki bolji auto da bih vise zaradio. Znas majstora Radeta? E taj me je zakopao. Ponudio mi je ovu Astru iako nisam imao dovoljno para za nju.
Dogovrili smo se da mu dam koliko imam, a da ce za ostatak da me saceka godinu dana dok zaradim. Ostao sam mu duzan nekih 1500 evra. On je obecao da ce mi tu godinu popravljati kola za dzabe, ali mi je napomenuo da nece ni dana da me ceka kada istekne ta godina. Radeta znam ceo zivot I verovao sam da me nece zajebati iako sam znao da je malo prek I nezgodan covek koji je cesto upadao u tuce u kafanama. Bio sam siguran da cu uspeti brzo da mu vratim dug, ali to jednostavno nije islo kako sam planirao. Ovo govno se kvarilo I kvarilo I taman ustedim nesto, a ono se opet pokvari. Nisam uspeo da ga prodam I vratim dug jer mi niko nije davao dovoljno da mogu da vratim dug I kupim nesto jeftinije. Meseci su prolazili, a dug je ostajao. Zadnjeg meseca sam pokusavao da se pozajmim od nekog drugog da bih Radetu vratio dug, ali niko, bas niko nije hteo da mi pozajmi novac. Moji su umrli odavno, Milicini me nisu podnosili  a komsije I prijatelji nisu verovale da cu moci da im vratim pa sam se nasao u panici. Para nisam imao, a rok je isticao. Tri dana pred istek roka sam otisao kod Radeta dag a molim da mi da jos vremena, ali on nije hteo ni da cuje za to. Rekao je da ga ne zanimaju moja opravdanja I da je prema meni bio maksimalno fer I korektan I da spremim pare ili ce da se zamerimo. Miro, glas mu je bio preteci I bas me je uplasio. Oci su mu sevale I ja sam pokusao da opet da se pozajmim kod nekoga. U banci sam uvek bio u minusu tako da nit a opcija nije dolazila u obzir.
Dosao je I taj dan. Rade me je pozvao telefonom I rekao da ce doci kod nas da uzme pare. Imao sam samo 200 evra koda sebe. Cak je Milica spremila veceru sa namerom da ga odobrovoljimo. Sa strepnjom smo cekali da dodje. Pojavio se negde oko pola devet I seo. Milica ga je posluzila rakijom I pristavila kafu. Dok je ona vrsljala po kuhinji Rade je zatrazio novac. Ja sam izvadio onih dvesta evra I rekao da vise nemam, ali da cu mu svakog meseca davati po jos sto sa kamatom. On je pogledao u mene, pa ustao naglo. Uhvatio me je za grlo I nabio svom silinom uza zid.
“Pa jel ti to mene zajebavas Zorane? – drao se na mene.
Sad cu da te ubijem na licu mesta. Jesam li ti rekao godinu dana? Jesam li ti dao pare bez kamate? Jesam li ti popravljao kola za dzabe? JESAM LI? “ Drao se na mene kao nenormalan. Milica je dotrcala iz kuhinje I vristala:
“Pusti ga cika Rade. Pusti ga molim te.”
Svojim ogromnim rucerdama me je drzao prikovanog uza zid, a ja u panici mu predlozih neka uzme iz kuce sta zeli u zamenu za novac.
“ Ti I dalje mislis da sam ja dobrotvorna ustanova idiote.” – drao se I dalje. “ Ne trebaju mi tvoje smrdljive stvari. Nisi trebao da se zajmis kad si nesposoban govno jedno. “
“ Vraticu ti kunem ti se – rekoh mu sa namerom da ga malo smirim – Prodacu Astru I necu da kupujem nista drugo, ali tebi cu da vratim.”
Medjutim Rade nije hteo ni da cuje. “ To si idiote trebao da uradis pre nego sto sam dosao. Sada je kasno. Sutra ujutru mi dolazi covek kome sam obecao da cu mu pozajmiti pare pod kamatu. Sta sad da mu kazem,
A PAMETNJAKOVICU?”
Znao sam da sere. Imao je para I mnogo vise od mog duga. Jednostavno nije zeleo da me slusa.
“ Pa sta da uradim majstore da resimo ovaj problem? – upitao sam ga molecivo – Pare nemam veceras. “
“ Ali zato imas zenu – rece Rade pa nastavi – Ona moze da ti produzi vracanje duga na mesec dana.”
“ Kako to mislis majstore? ” – upitah ga sa strepnjom, a on me pusti od zida I rece: “ Pa lepo nesposobnjakovicu. Dopustices mi da je pojebem veceras I odlazem ti vracanje duga na mesec dana.”
Milica vrisnu: “ Zorane, neeeeeeeeeeeee.” – a ja pogledah u nju pa rekoh Radetu: “ Daj bre majstore. Ne mogu to. Molim te nemoj tako.”
Rade ponovo krete da vice na mene I ponovo me uhvati za vrat I nabi uza zid.
“ Ili ce da pristanes na moje uslove ili necete znati sta vas je snaslo. Shvatite da sam mnom nema zezanja. Jeste li vratili pare? Niste. Jesam li bio fer prema vama? Jesam. Sad ili ces da mi dozvolis da je jebem ili ste oboje najebali.”
Milica poce da vristi, ali Rade nastavi ovog puta bez galame: “ Zorane. Razmisli malo. Ne gubis nista. Tvoja zena te voli I razumece, a ni njoj nece biti lose. Da nikad nije jebana pa da razumem, ali jedan seks vise ili manje nista ne znaci.”
Gledao me je pravo u oci, a ja razmisljao sta da kazem. Bilo je ocigledno da mi se ovaj nece da mi se skine sa grbace I da je planirao ovako nesto. Samo nisam znao zasto je mene spopao da se ja slozim. Milici nije rekao ni rec, samo meni. Groznicavo sam trazio neko resenje koga nije bilo. Rade je poceo da me sve vise steze oko vrata, a meni se mutila svest. Onda me je pustio, a ja sam hvatao vazduh. “ I sta kazes – nastavio pretecim tonom – Ako ne pristanes polomicu te na sto delova pa neces valjati nikome. Moram da cuvam svoju reputaciju. Ako te pustim da odlozis placanje svi ce misliti da sam picka I da mogu da me jebu. E pa ne moze to tako.”
U tim trenucima sam uvideo da je situacija bezizlazna I tiho rekao
“ Mozes da je jebes.”
Milica je pogledala u mene ne verujuci da sam to rekao. “Zorane – ciknula je – Sta to pricas?
Pogledao sam u nju I prosaputao spustene glave: “ Izvini Milice.”
“ Sta izvini Zorane? Sta izvini? Ko si ti da nekome dozvolis da me jebe?
Ko si bre ti picka li ti materina. Jesam li se zato udala za tebe? Da li sam TO zasluzila od tebe. Zbog tebe sam odbacila svoju porodicu idiote, a ti tako. “
Ja sam pognute glave cutao dok je ona vikala na mene, a onda se obratila Radetu puna besa: “ Ti ces dobiti sta si trazio, a on ce dobiti ono sto je zasluzio. Idem sada da se istusiram.”
“ Idi Milice, idi. Ja cu sa Zoranom da popijem malo rakije.” – uzvrati Rade cereci se kao idiot.
Ja sam hteo u zemlju da propadnem od sramote. Psovao sam I kola I Radeta I pare I sve cega sam se setio. Rade je sipao meni I njemu rakiju pa poceo da me zajebava: “ Eto tako. Svi smo na dobitku. Ja I tvoja Milica malo zabave, ti dobijas vreme da skupis pare da sledeceg meseca ne dodjemo u isti problem. Ako budes hteo da gledas kako ti jebem zenu ja ti dozvoljavam. Mozda nesto I naucis od starog vuka. I ne brini se nista. Raticu ti je u upotrebljivom stanju ako te ne ostavi.”
Ja sam samo cutao sluteci da je to veoma moguce pogotovu jer je I Milica bila besna na mene, ali jednostavno nisam imao snage da se suprotstavim ovom nadrkanom kretenu. Znao sam da je u stanju da ostvari svoje pretnje I bio sam uplasen. Priznajem da sam picka nad pickama ispao veceras.
Onda je Zoran poceo da place, a ja sam pokusala da ga tesim kako nije ni imao neki izbor I da bi mnogi tako postupili, ali on kao da me nije slusao. Kada je ponovo poceo da prica vrati se u proslost.
“ A da li ti znas Miro koliko smo se ja I Milica voleli? Od prvog dana kad sam je upoznao zaljubio sam se u nju. Lepa, zgodna, doterana, pametna, a ja … Sasim obican momak koji pise pesme I sanja o vecitoj ljubavi. Pisao sam joj pesme I ostavljao ispod vrata od stana kada sam znao da je sama kod kuce I ona ih je citala. Tek posle ko zna koliko pesama sam se usudio da joj priznam da ih ja pisem. I to me je ona konkretno pitala. Ocekivao sam da me ismeje, da me zeza, ali ne. Ona je videla da je volim I odlucila da bude moja devojka iako je mogla da bira koga god je htela. Ja sam bio presrecan kada smo prvi put izasli u grad drzeci se za ruke. Nije joj smetalo ni to sto nisam pun love, ni to sto nisam neki lepotan … , a ja … ja sam je izneverio.Prodao sam je Miro, prodao sam nasu ljubav… Radetu…
Onda je opet plakao, pa eksirao jos jedan vinjak, pa trazio jos, a ja sam sacekala da se malo smiri pa ga opet tesila I pricala kako ce sve da bude u redu I da pusti Milicu da se malo izduva I izbesni pa ce sve opet biti kao pre.
“ Nece Miro, nece. Moj zivot vise nema smisla. Poneo sam se kao kukavica I ona mi je to jasno stavila do znanja. Ali pored toga sto sam uradio ovo sto sam ti rekao nacinio sam jos jednu gresku.
Milica se vratila iz kupatila I rekla Radetu da moze da udje u sobu. Nasu spavacu sobu. Rade  je iskapio rakiju I ustao od stola I rekao mi da ce ostaviti vrata otvorena. Isprva nisam hteo da odem I gledam, ali neki djavo mi nije dao mira. Nije proslo ni minut kada sam zacuo Radetov glas: “ Sad ces Milice prvo da mi pusis kurcinu. Klekni na kolena I pusi.”
To me je izludelo jer meni nikada nije htela da pusi I morao sam da vidim da li je pristala da pusi njemu. Nategao sam flasu sa rakijom I ustao. Prisao sam vratima kao lopov pazeci da me ne vidi Milica. Rade ih je ostavio sirom otvorena pa cim sam pomolio glavu pobednicki je rekao Milici: “ Sta sam ti rekao Milice. Sad je dokazao da je picka od  coveka. Em te je prodao, em dosao da gleda.”
Milica je izvadila tog trenutka Radetov kurac iz usta I pogledala pravo u mene. Nije rekla nista, ali njen pogled mi je rekao sve. Onda je okrenula glavu od mene, otvorila usta I ponovo stavila Radetov kurac u njih.
Tek tad sam postao svestan da sam trebao da ostanem za stolom, ali umesto da odem ja sam stajao kao kip na vratima. Bio sam totalno pogubljen. Ono sto me je dodatno sjebalo psihicki je bila velicina Radeovog kurca. Ko dva moja. I u duzinu I u debljinu. Blenuo sam kao idiot u Milicu gledajuci je kako me namerno zajebava glumeci da  uziva u pusenju tog cudovista. U meni je sve kljucalo, a sto je bilo najgore od svega kurac je hteo da mi eksplodira od uzbudjenja. Bio sam ponizen, zajebavan, a ja stojao na vratima kao blentav I gledao sta rade, a Rade me je gledao I smejao mi se u lice pa pokazujuci na moj kurac poceo da zajebava: “ Slobodno ga izvadi I drkaj. To ce ti biti sve za veceras.”
Popizdeo sam ko nikad I taman krenuo da se vratim u kuhinju kad sam zacuo Milicu: “ Gde ces govnaro jedna? Stoj tu I gledaj! Da vidis zadnji put sta gubis.”
To me je dokusurilo. Ukopao sam se na mestu I nastavio da gledam, a Milica mu je pusila I pusila, a Rade joj je milovao kosu I pricao: “ Tako mala, bas dobro pusis. Samo tako nastavi. Gutaj ga, lizi mi glavic, lizi mi jaja “, a Milica je poslusno radila sve sto je trazio. Kad se dovoljno zadovoljio rekao je Milici da legne na krevet I rasiri noge.
Milica je poslusno legla, a Rade pocceo da joj lize pickicu. U pauzama lizanja me je opet zajebavao pricajuci Milici kako joj je picka sladja od meda I kako bi je lizao celu noc samo da ima vremena. Ja sam mogao samo da sizim od sopstvene nemoci slusajuci to njegovo provociranje, ali Milica je pocela da prvo tiho, a zatim sve glasnije uzdise I cvili od zadovoljstva: “ Ahhhhh, tako, aaaaaaaaaah samo tako, kako je dooooooooooobrooooooooooo.”
Rade nije dozvolio Milici da svrsi na njegovom jeziku vec joj rekao:
”  E sad cu da ti razvalim ti slatku, usku pickicu. Dodji I zajasi me da se naviknes na pravu kurcinu I ne zuri nigde.” Zatim se izvalio na krevet, a Milica se vesto popela na njega I svojom malom rukom usmerila tu ogromnu kurcinu na ulaz svoje pice. Ne znam da li se ona uplasila da li ce je povrediti, ali ja jesam. Sirom otvorenih ociju sam gledao kako joj se pica rasteze I u nju ulazi ta zver. Milica je pocela da se nabija uz prigusene krike koji su odavali da je boli, ali nije posustajala. Prvo se malo nabijala, zatim se malo izdizala da bi ga u sledecem nabijanju primila malo dublje uz glasnije krike. Kako je samo uzivala. Nije da je cutala kada smo mi vodili ljubav, ali ovako glasno nikda. Ljubomora me je kidala, a kroz moju pijanu glavu je prolazilo svasta pa cak I misao o osveti, ali nisam znao kako bih se svetio, a moj kurac je bio na korak do eksplozije. Milica se sve vise I vise nabijala na Radetovu kurcinu, a ja sam sa nevericom gledao kako iz njene pice u jednom trenutku vire samo Radetova muda. “ Mamicu joj kurvinsku jebem, primila ga je celog.” – pomislio sam I pao u ocajanje. Pocela je da mesa guzicom nabijena do kraja na Radetov palamar I vristi kako joj je dobro, a Rade je lozio: “ Tako je Milice, tako. Uzivaj, nabijaj se. Zasluzila si. Ajde svrsi, ajde lutko moja, tako, toooooooooooooo.”, a Milica se raspomamila. Dizala se I spustala sve brze I brze dok je sve glasnije vristala ispustajuci neke neartikulisane zvuke sve dok nije svrsila uz krik koji me je totalno paralisao. Onda se umirila lezeci na Radetovim plecima dok joj je on ez mazio po kosi I guzi. Onda je jednostavno rekao Milici da zeli da je jebe zguza I ona se poslusno natrcila. Dok se okretala pogledala me je, ovoga puta bez besa u ocima, ali joj se lice iskrivilo u prezrivu grimasu koja me je jos vise povredila. Kao da je rekla: “ E ovo je pravi jebac I muskarac, a ne ti.”
U meni su se borile dve misli. Da odem bez obzira na sve I da ostanem I vidim sta ce se do kraja desavati. Bio sam ponizen, ali I napaljen. Verovatno iz nekih sadomazohistickih poriva sam ostao I gledao kako Rade zaskace od pozadi moju Milicu. Brzo joj je nabio celu kurcinu u picu, a Milica je ponovo pocela da cici I vristi kao da je kolje. Rade je polako ubrzavao ritam povremeno zastajkujuci ne dozvoljavajuci Milici da svrsi, a ona je sve vise pizdela. Na kraju je pocela da ga moli da joj dozvoli da svrsi, a Rade se smejao I pricao joj: “Polako zdrebice moja, polako. Neka vidi ovaj tvoj smotanko kako se jebe kurva kao sto si ti.”
Umesto da se uvredi I naljuti sto je nazvao kurvom Milica se jos vise raspomamila I cicala: “ Jebi kurvu majstore, razvali mi picku, ajde jace, jaceeeeeeeeeeeee, jaceeeeeeeeeeeeeeeee, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa h. “
E to je I Radeta nateralo da ubrza I divljacki se zabija u nju sve dok Milica nije zavristala u ekstazi koju joj ja u toj meri nikada nisam obezbedio. Rade ni sam nije mogao da dugo izdrzi. Nabijao se u nju I pitao je: “ Hoces li da budes moja kurvica Milice? Zelis li opet da te jebem?”, a Milica je na moje oci potvrdila da zeli I da moze da je jebe kad god hoce. Onda je Rade zatrazio od Milice da se okrene I da joj svrsi u usta, a Milica se poslusno okrenula I otvorila usta. Brzim pokretima Rade je poceo da drka svoju kurcinu, a zatim joj gurnuo skoro pola kurca u usta. Brzim nabijanjem na sitno je uspeo da sebe dovede do svrsavanja, a Milica je primila deo porcije sperme u usta dok se visak prolio po njenim jedrim sisama.
E tu vise nisam mogao da izdrzim I izasao sam kao furija iz kuce. Oni su ostali, a ja dosao ovde.
Eto to ti je cela prica Miro. Sjebao sam se ko nikad u zivotu. Imao sam dom I zenu, a sad nemam nista."
Onda je Zoran opet poceo da place, a ja sam mu dolila jos jedan vinjak.
Nisam znala sta bih mogla da mu kazem. Ocigledno je bilo da je I Milica uvidela da i bez ljubavi, a uz pomoc dobre kurcine moze da se uziva u seksu.
Posle nekih dva meseca Zoran je ponovo dosao do mene za sank pred kraj radnog vremena, ali sta se desavalo dalje ostavicu za neki drugi put.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Šankerica – II dio

Skoro dva meseca Zorana nisam ni videla niti cula bilo sta o njemu. Pomislila sam cak I da se ubio, ali edne veceri pred kraj radnog vremena samo je nenadano banuo u kafanu sa osmehom na licu I narucio pivo. Zeleo je da razgovara sa mnom. Upitala sam ga sta se desilo sa njim I gde je bio, a on se smeskao I sacekao da ode I poslednji gost. Priznajem da me je jako zanimalo sta se sve izdesavalo od one veceri. Posto nemam nikakvih obaveza zakljucala sam vrata I sela sa njim za jedan sto u uglu, a on je poceo svoju pricu.
“ Vidi Miro, one veceri kada sam izasao od tebe dogodilo se bukvalno nesto sto je tesko poverovati. Onako pijan sam se teturao prema kuci, kada je na mene naleteo jedan auto. Jasam odmah izgubio svest I probudio se tek u urgentnom centru. Celo telo me je bolelo I lezao sam na nekom stolu. Kada sam se osvestio video sam pored sebe jednog doktora I jednu zenu kako pricaju. Primetili su da sam se probudio pa mi je doktor prisao I pitao kako se osecam. Rekao sam mu da me boli celo telo, a glava najvise. Onda se on nasmejao I rekao da mi je telo sredio, a da ce glava sama proci kada se otreznim. Onda mi je rekao da me je gospodja koja je stajala pored njega udarila autom I pitao da li zelim da podnesem prijavu protiv nje. Meni nije bilo do toga pa sam rekao da necu. Onda me je pitao da li zelim da pozovem nekoga da me odbaci kuci, a ja sam mu odgovorio da ja nemam vise kucu I poceo da placem. Doktor mi je pricao da treba da se smirim I da ne mogu ostati kod njih. Onda se ta gospodja javila I rekla da ce se ona pobrinuti za mene I da ako ja zelim mogu poci sa njom. U nedostatku bolje ideje ja sam pristao pa smo lagano krenuli do njenog automobila. Bio je to nov Mercedes. Pomogla mi je da se smestim na prednje sediste I rekla da ce me odvesti do njene kuce. Dok smo putovali upoznali smo se I zvanicno. Njeno ime je Magdalena, Magda I samo je rodom Srpkinja. Vodi predstavnistvo jedne strane kompanije u Beogradu. Kad me je upitala zasto sam rekao da vise nemam kucu opet sam zaplakao, a ona je odustala od daljih pitanja. Kad smo stigli pred njenu kucu videh da je velika I lepa. Uvela me je unutra I spremila za mene gostinjsku sobu.
Smestila me je u krevet I rekla da cemo sutra pricati. Zaspao sam kao klada.
Probudio me je miris hrane. Nekako sam pronasao kuhinju gde je Magda spremala dorucak.
Magda me je prvo ponudila kafom koju smo zajedno popili, a zatim je postavila I dorucak. Onda smo poceli da pricamo. Zelela je da sazna sta mi se to dogodilo pre sudara sa njom. Onda sam joj otvorio dusu I ispricao joj apsolutno sve, mozda I vise nego tebi. Ona me je pazljivo slusala I tek kada sam zavrsio pitala me je sta planiram da preduzmem.
Odgovorio sam joj da nemam pojma sta da radim sto je I bila istina. Magda se duboko zamislila I pitala me da li zelim da mi se Milica vrati I da sa njom nastavim zivot. Rekoh joj da zelim, ali da za to nema sanse. Onda je ona iznela svoje vidjenje cele situacije:
Zorane, napravio si gresku I ti si toga svestan. Milica nije kriva za pocetak desavanja te noci, ali se kasnije ponela pomalo osvetnicki prema tebi jer si je povredio. To kako se ona osecala ti ne znas, ali sad je bitno da saznas sta misli. Idi do nje I porazgovaraj. Ako se smirila I zeli da predje preko svega bice dobro, ali ne verujem. Ako te I dalje bude napadala I vredjala ne raspravljaj se sa njom vec se vrati kod mene. Ja stvarno zelim da ti pomognem. Zato sto nisi pozvao policiju I zato sto osecam da si dobar covek. Nudim ti posao vozaca. Meni posle silnih sastanaka I pregovora nije bas do voznje. Plata ce ti biti dobra, a kada negde otputujem mozes da koristis auto. Dacu ti I tih 1300 evra da vratis dug, a ti ces to da mi vratis polako. Sada se spremi I idi do nje. Uzmi taksi I donesi svoje stvari do mene ako ne bude islo kako treba.
Jesmo li se dogovorili?
Nisam mogao da verujem svojim usima. Naravno pristao sam I otisao do Milice. Nije bila kod kuce. Na stolu sam zatekao poruku za mene.
“ Ja sam kod Radeta I uskoro podnosim zahtev za razvod.”
Gledao sam u papir I posle duzeg razmisljanja dok sam pakovao stvari dopisao: “ Ja sam spakovao svoje stvari. Reci Radetu da cu mu za par dana isplatiti dug. Ne trazi me. Neces me naci. Srecno ti bilo.”
Posle toga sam pozvao taksi I vratio se kod Magde. Ispricao sam joj sta sam uradio, a ona je rekla da sam dobro postupio I da ce sad biti najbolje da pustimo da se malo stvari slegnu. Rekla je jos da ima ideju sta se desava u Milicinoj glavi I da ce vrlo brzo uvideti da stvari nisu tako sjajne kao sto trenutno misli.
“ Pokajace se ona brzo. Radetu je ona samo igracka koju ce brzo da odbaci. Znam takav tip muskaraca.”
Tog vikenda sam se sasvim oporavio I odmah u ponedeljak otisao do Radeta I vratio mu celokupan dug. Gledao me je zacudjeno. Ocigledno nije ocekivao takav razvoj situacije. Zbunjeno me je upitao da li zelim da vidim Milicu, a ja sam odgovorio da ne zelim. Okrenuo sam se I seo u Magdin Mercedes I otisao bas kao sto mi je Magda I savetovala. Rekla je da cu time steci takticku prednost jer ni Milica ni Rade nece znati odakle mi pare.
Mogu ti reci Miro da je Magda genije. Par dana kasnije mi je saopstila da je angazovala detektivsku agenciju da sazna sta se desava u Radetovoj kuci. Ne znam kako su uspeli da postave kamere u njegovu spavacu sobu, ali su uspeli. Nedelju dana kasnije predamnom I Magdom je bio DVD sa desavanjima iz njegove spavace sobe.
Te veceri smo seli da odgledamo taj DVD. Magda je cini mi se bila jos uzbudjenija od mene.
Bio sam poprilicno nervozan cekajuci da snimak krene. Prva slika koju smo videli je Milica kako ulazi u sobu.  Bila je zamisljena ili se bar meni tako cinilo. Pocela je da se svlaci. Kada se svukla Magda je prokomentarisala da je Milica jako lepa I zgodna sto sam I potvrdio. Onda je Milica otisla u kupatilo odakle se culo kako se tusira. U sobu je usao Rade. Zadovoljno se smeskao svlaceci se I sam. Onda je I on otisao u kupatilo odakle se culo da nesto pricaju, a zatim I smeh, pa onda I stenjanje. Onda se neko vreme cuo samo zvuk vode. “ Mora da mu sada pusi.” rekoh na glas, a Magda se slozila sa mnom I dolila nam vino u case. Paznju na ekran smo obratili tek kada smo culi da su stali sa tusiranjem. Rade je nosio u narucju Milicu do kreveta, a onda je spustio na krevet. Milica je odmah rasirila noge, a Rade poceo da joj lize pickicu. Milica se izvijala od zadovoljstva uz povremene prigusene krike. U meni je nervoza sve vise rasla. Za razliku od prvog puta kada sam ih uzivo gledao sada nisam osecao ponizenje, samo neku tugu. Kroz glavu su mi prolazile slike naseg zajednickog zivota. Priznao sam sebi da I dalje osecam ljubav prema Milici. Onda je Rade prestao da oralno obradjuje pickicu moje zene I legao medju njene noge. Poceo je da jebe Milicu polako, a ona je uzivala namestajuci se da sto bolje primi njegovu kurcinu. Posle par minuta laganog jebanja Rade je poceo da ubrzava I Milica se potpuno raspametila. Cicala je I vristala kao kobila da je jebe jos jace I da je blizu svrsavanja. Rade joj je ispunio zelju I silovitim nabijanjem je doveo do vrhunca. Dok je ona svrsavala Rade je “ castio ” lepim imenima nazivajuci je kurvo, zdrebicom, jebuljom, jebacicom zeljne kurca I tako dalje. Milici to ocigledno nije smetalo jer je svrsavala bas kao prava kurva uzvracajuci mu vriskom I cikom. Kada je svrsila prvi put Rade je rekao da se naguzi sto je ona I uradila. Ovog puta lice joj je bilo okrenuto direktno u kameru pa kad je Rade poceo da jebe mogao sam sasvim lepo da vidim kako joj se na licu odrazava uzivanje. Morao sam sam sebi da priznam da sa mnom nikada nije tako uzivala, a ljubomora I zavist su mi grizle dusu, a onda se u Radeovoj sobi situacija malo iskomplikovala. Prvo sto sam video je da je Milica bolno ciknula jedno NEEEEEEEEEEEEEEE, a zatim je viknula na Radeta da izvadi prst iz njene guze. Rade na njenu nesrecu nije bio pun razumevanja kao sto sam ja bio I samo joj je odbrusio da bude mirna I da nece da je jebe u guzu, samo malo da se igra sa njenim cmarom. Medjutim ni Milica se nije dala. Skinula se sa njegovog kurca I viknula na njega da to vise ne radi, ali je umesto razumevanja dobila samarcinu od koje je pala na krevet. “ Sta ti mislis kurvo. Da sam ti ja Zoran pa da mozes da me zajebavas. – vikao je Rade na Milicu koja se nasla u cudu drzeci se za obraz, a on je nastavio sa vikanjem: ” Lepo sam te pitao da li zelis da budes moja ili Zoranova. Rekla si da ces da budes moja. E pa to znaci da cu da te jebem kad god hocu, gde god hocu I sa kim god hocu. Ti si sada moja kurva kao sto su bile I mnoge pre tebe. Ima da siris noge kad gad ti ja to trazim ili ces da popijes vise batina nego vode.”
Milica se nasla u cudu. Niz lice su joj tekle suze jer je konacno uvidela kakav je zapravo Rade. Otkrio je svoju pravu narav, a u meni dok sam to gledao su se mesala dva osecanja. Bilo mi je zao Milice, ali sam I osetio neku vrstu satisfakcije sto ce biti kaznjena zbog svoje odluke da bude sa njim.
U tom trenutku je Magda zaustavila reprodukciju I rekla mi: “Da se kladimo da ce posle ovoga da bude ponovo nezan I da ce joj pricati bajke koja ce ona progutati jer jos uvek nije spremna da prizna svoju gresku.”
Rekoh Magdi da ne mogu da pretpostavim sta ce biti I da dok smo bili zajedno uvek je ona imala zadnju rec. Magda je ponovo pustila snimak I rekla da cu da se sada uverim jer dobro zna takav tip muskaraca.
Madi sam morao da priznam da je genije jer Rade je uradio bas ono sto je Magda I rekla. Podigao je Milicu I zagrlio je nezno pa poceo da prica:
“ Milice, ja I ti smo sad zajedno. Tebi je lepo sa mnom I meni je lepo sa tobom. Dok si bila sa onim smotankom siguran sam da nisi uzivala kao sa mnom. Zelim da te usrecim, ali I ti treba da usrecis mene. Ja stvarno obozavam analni seks I nikako ne zelim da te povredim. Videces da je to jedna sasvim nova vrsta uzivanja.”
Sve vreme Rade je Milici brisao suze I mazio je po licu. Kada se ona malo smirila odgovorila mu je drhtavim glasom: “ Ali Rade ja se plasim. Imas tako veliki kurac, a moja je guza tako tesna. Bas me je zabolelo kada si u nju gurnuo samo prst. Kurcem bi mi razvalio guzu. Plasim se, razumi me.”
Rade je saslusao I dalje je milujuci po licu. Kad je zavrsila on joj je rekao da samo prvi put boli dok jednom ne udje I da kada se jednom guzni misic opusti vise nece biti problema. Trazio je od nje da mu veruje I obecavao da ce biti veoma nezan, da ce joj guzu podmazati vazelinom I da ce se I sama uveriti da ne laze. Na kraju joj je obecao da ce  samo jednom da je jebe u guzu ako ne bude uzivala. Videlo se da se Milica premislja I dase lomi da li da pristane ili ne. Onda je dosla da resenja. Zamolila ga je da to ostave za sutra uvece, a on se slozio. Onda joj pa  je rekao posto je bila dobra da moze sama da bira sledecu pozu, ali prvo da mu malo pusi.
Kada je Milica krenula da pusi Radetu po prvi put je I Magda videla koliki mu je kurac pa sve to prokomentarisala: “ Auuuuuuuuuu, pa ovaj je mozda I najveci koga sam ikada videla. Sad vidim zasto je tvoja zena odlepila za njim. Ovakav kurac zna da donese ekstremno zadovoljstvo.”
Onda je Magda videla da sam se malo snuzdio pa je nastavila: “ Ali nije dobro to sto je Rade zivotinja I ocigledno voli da drugima nanosi bol. “
Pogledao sam je u oci I klimnuo glavom. Magda mi se nasmesila, zaustavila snimak I onda me jos jedno iznenadila: “ Zorane, znam da imam 13 godina vise od tebe, ali da li bi mogao da mi ispunis jednu zelju?” Odgovorio sam joj potvrdno I ona je nastavila:
“ Zelela bih da vodimo ljubav. Napalila sam se gledajuci snimak. Ako ne zelis slobodno mi reci. Razumecu.”
Po prvi put kunem ti se tada sam Magdu pogledao kao zenu. Nije bila neka lepotica, ali nije bila ni ruzna. Moje visine sa par kilograma viska. Imala je povelike grudi koja su se  brzo dizale I spustale dok je sa nestrpljenjem cekala moj odgovor.
“ Magda … ,  ti si jedna divna dama I meni bi bilo veliko zadovoljstvo da ti ispunim svaku zelju, ali …”
Video sam da je na rec “ ali ” Magda spustila glavu pa sam brzo nastavio: “ ali ja ne znam da li bih mogao da ti pruzim dovoljno zadovoljstva sa mojim kurcem. On je duplo manji od Radetovog, a nema ni nesto iskustva jer sam seks imao samo sa Milicom”
Marta se samo slatko nasmejala na te moje reci pa odgovorila da to nije nikakav problem I da je jedino vazno da postoji uzajamna privlacnost I da je ja privlacim.
Osetio sam tada da je pravo vreme da joj pridjem pa sam ustao I seo do nje na kozni dvosed. Uzeo sam njeno lice u ruke I poceo da ljubim nezno I osecajno. Magda mi je uzvracala istom merom I strast se I u meni I u njo veoma brzo rasplamsala. Osetio sam kako me raskopcava pantalone I hvata za kurac koji je od pocetka gledanja snimka stajao cvrst kao kamen. Svukao sam pantalone na brzinu, a Magda je bez reci spustila svoju glavu u moje krilo. Ne znam da li je dobro pusila moj kurac, ali znam da mi je bilo fantasticno. Sve vreme sam bio na ivici svrsavanja sve dok nije ustala I svukla sa sebe kucnu haljinu ispod koje je imala samo providan cipkasti grudnjak, iste takve gacice I samostojece carape. Bio sam I sam iznenadjen koliko je seksi izgledala u tome.
Pruzila mi je ruku I rekla da je bolje da predjemo u spavacu sobu.
Posao sam za njom posmatrajuci kako zanosno njise kukovima.
Cim smo stigli u sobu ponovo sam poceo da je ljubim, ovog puta mnogo strasnije hvatajuci je za dupe I mazeci po ledjima. Onda sam je oborio na krevt, skinuo joj gacice I
Krenuo da joj lizem pickicu najbolje sto umem, a to sam umeo jer sam cesto Milici lizao da bih je dovoljno pripremio za seks. Magda je uzivala, ali I ja jer joj je pickica divno mirisala, a bila je mnogo strasnija od Milice. Nije proslo ni par minuta kada mi je rekla da jelegnem I da zeli da me zajasi. Poslusno sam se izvrnuo na ledja I Magda je vrlo brzo uspela da se nabije na moj kurac glasno stenjuci I ocigledno uzivajuci u svakom trenutku. Ne mogu reci da je Milica bila losa u seksu, ali Magda je bila dva koplja ispred nje. Mesala je kukovima tako dobro lomeci mi kurac u svojoj vreloj I vlaznoj pickici da sam se jedva suszdrzavao da ne svrsim pre nje, ali kada sam primetio da je ubrzala I da je I ona blizu otpustio sam I ja moje kocnice pa smo svrsili u isto vreme I to veoma burno. Jeste da je trajalo kratko, ali je bilo zestoko. Posle seksa Magda je pocela da me ljubi po vratu I grudima dopustajuci da moj kurac polako sam od sebe isklizi iz njene picke.
“ Jesi li zadovoljna sa mnom?” – upitao sam Magdu koja mi se nasmesila I odgovorila da ni slucajno ne sumnjam u sebe kao u muskarca. To je na mene delovalo bas opustajuce. Rekla je bas pravu stvar koja mi je vratila samopouzdanje.
Potom smo ponovo otisli do dnevne sobe gde nam je Magda sipala po jos jednu casu vina. Nazdravila je “nama” dokle god da traje.
Ponovo sam se osetio lepo I ponos se polako vracao u moje misli.
Onako golisavi seli smo jedno kraj drugoga. Zagrlio sam pa smo nastavili da pratimo sta se sve desavalo dalje sa Milicom I Radetom.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Šankerica – III dio

Pustili smo ponovo DVD I tamo je Milica I dalje pusila Radetu jos par minuta, a onda je Rade ponovo naguzio Milicu koja je opet gledala pravo u kameru. Rade je polagano jebao jos uvek moju zenu, a po izrazu njenog lica se dalo zakljuciti da uziva, samo mi se cinilo ovog puta da nije bila opustena kao I ranije. Onda je Rade za trenutak prekinuo sa jebanjem I uzeo neku tubu iz natkasne. Rekao je Milici da ce samo malo da se igra sa njenim cmarom, ali da ce odrzati rec I da je nece jebati u guzu. Onda joj je ponovo uvalio kurac u pickicu I nastavio da je jebe sasvim polagano. Kada je krenuo da joj verovatno vazelinom podmazuje cmaric Milica je slozila bolnu grimasu. Onda je zgrabila jastuk I zabila glavu u njega. Culo se njeno stenjanje I poneki vrisak koji je nagovestavao da sem uzivanja trpi I izvestan bol. “ Samo je birala, picka li joj materina.”- pomislih osvetoljubivo pa nastavih sa gledanjem.
Nisam mogao da vidim sta on to tacno radi Milici, a to nije ni bitno toliko. U jednom trenutku je ubrzao sa jebanjem. Podigao je malo Milicu, uhvatio je sa obe ruke za ramena I poceo silovito da nasrce na njenu pickicu. Milica se u tim trenucima ponovo opustila I pocela da maksimalno uziva sto je dovelo do toga da veoma burno svrsi. Cim je ona svrsila Rade je okrenuo Milicu ka sebi I smestio joj kurcinu u usta. Uhvatio je Milicu za glavu pa zatim silovitim, skoro grubim pokretima nabadao joj kurac u usta. Pred Radetovo svrsavanje Milici je glava letela napred nazad brzinom svetlosti. Na kraju joj je bas duboko nabio kurac u usta I poceo da svrsava ne dajuci joj da se izvuce. Milica se zakasljala I bila sva crvena u licu dok joj se niz bradu slivao visak sperme koju nije uspela da proguta. Kad ju je pustio Milica se tako zaplakala da mi je prosto bilo zao. Rade joj je dodao peskir I rekao:” De de kurvice, pa nije to nista. Ajde sta cmizdris. Mnogo te je onaj tvoj idiot razmazio.”
Milica se obrisala I zatim otisla do kupatila, a Rade se zadovoljno smeskao dok je pripaljivao cigaretu. Dok se Milica tusirala Rade je telefonirao nekom Stojanu. Pozvao je njega I njegovog sefa na veceru u subotu I rekao mu da obavezno dodju jer za njih ima specijalno iznenadjenje. Verovatno je taj pitao da li je to iznenadjenje neka plavusa jer mu je Rade odgovorio: “ Nije plavusa, brineta je, ali je u krevetu prava bomba. Voli kurac vise nego ‘leba da jede. Ima da sve puca kada je budemo dohvatili sva trojica.” Onda je taj Stojan nesto rekao sto je bilo jako smesno Radetu jer se ovaj kiliberio kao ludak I potvrdjivao to sto ovaj prica. Onda su se pozdravili I on je prekinuo vezu.
Kada je Milica izasla iz kupatila Rade joj je rekao da je za subotu pozvao na veceru sefa kriminalisticke policije I njegovog zamenika jer su mu oni kao navadno najbolje musterije. Zatrazio je od nje da ih lepo ugosti I da spremi neku lepu veceru sto je Milica prihvatila ne sluteci sta joj se sprema.
Meni se u glavi stvorila velika zbrka. “ Treba da je obavestim sta joj taj idiot sprema.” – pomislio sam u trenutku, ali sam video sam datum snimanja u uglu pa shvatio da se to vec dogodilo proslog vikenda. “Onda ce to da bude I na snimku ako je budu jebali u spavacoj sobi.” – pomislih sav uzbudjen, ali ne seksualno uzbudjen vec onako .. uopsteno.
Snimak  se prekinuo kada su njih dvoje legli I ugasili svetlo.   
Zatrazio sam od Magde da zaustavi snimak pa otisao da se umijem.
Vratio sam se iz kupatila zamisljen I Magda me je upitala kako se osecam. Rekoh joj da mi nije bas svejedno sta ce biti sa njom, ali da se tu jednostavno ne moze uraditi bas nista. Magda me je pogledala pogledom punim razumevanja I dodala da je moja reakcija normalna jer sigurno jos uvek volim zenu sa kojom sam proveo tri godine pa dodala da nas sutra ceka naporan dan I da treba da rano ustanemo.
Posto je ona bila sef, a ja njen radnik morao sam da se slozim.
“ Zelis li da spavamo zajedno ili ces u svoju sobu?” – upitala me je indirektno me pozivajuci na jos jedno vodjenje ljubavi.
Sta sam mogao drugo nego da se slozim. Ugasili smo TV I krenuli do njene spavace sobe. Dok smo vodili ljubav nisam mogao da izbacim Milicu iz glave. Smenjivali su se bes I sazaljenje I to je uticalo na to da Magdu jebem bas zestoko. Verovatno je predpostavljala sta mi se mota po glavi, ali je mudro sve precutala I uzivala.
Zaspala je u mom zagrljaju, a ja sam je gledao kako mirno dise. Na neki specifican nacin sam zavoleo tu  mudru I sofisticiranu gospodju punu
zivotnog iskustva.
Sledeceg dana sam je do pred vece vozikao sa sastanka na sastanak. Dok sam je cekao u kolima uspeo sam da malo dublje razmislim o celoj situaciji u kojoj sam se nasao. Dobio sam dobro placen posao, imao seks sa gazdaricom I sve sto mi je potrebno. Jedino nisam imao Milicu I tada mi je izgledalo da je vise nikada necu ni imati. Prvo zbog toga sto mi verovatno ne bi oprostila, a drugo …Cak I da mi oprosti nisam bio siguran da li bih ja mogao ponovo da je volim I postujem kao pre.
Misli su mi se sve brze vrtele u krug trazeci resenja I odgovore kojih nije bilo.
Uz sve to mucilo me je I saznanje da je prosle subote verovatno bila jebana istovremeno od strane tri muskarca odjednom. Zeleo sam da sto pre vidim nastavak snimka, ali prokleti sastanci su se oduzili I stvarali mi nervozu.
Sedeci u kolima pokusavao sam na razne nacine da skrenem misli. Citao novine, slusao radio, ali sam se uvek vracao razmisljanju o Milici.
Kada su se satanci napokon zavrsili sa Magdom sam otisao na rucak u skupi restoran u centru. Pricala mi je o nekim ljudima koje ne poznajem I dogadjajima koji me ne interesuju, ali sam se pravio da je pazljivo slusam jer niposto nisam zeleo da naljutim zenu koja mi je resila
finansijski problem I pre svega pruzila razumevanje I povratila samopouzdanje.
Tek posle rucka smo otisli do Magdine kuce. Smestili smo se udobno u kozni dvosed spremni da gledamo snimak. Zamolila me je samo da ugasim svetlo I ako mi nije tesko da joj masiram stopala dok gledamo snimak. Naravno da sam pristao jer njen pristup “ ako ti nije tesko” ili “ ako ti tako odgovara” jednostavno nije dozvoljavao odbijanje.
Dakle, smestili smo se na dvosed I ukljucili snimak.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Šankerica – IV dio

Radetova spavaca soba je bila prazna, a culo se samo kako Rade doziva Milicu: “ Milice, MILICEEEEEEEEEEE, gde li je a kurva picka li joj materina. Zatim je Rade jako zalupio vrata, a kamera je snimala jos oko minut. To nisam ocekivao. Po datumu smo zakljucili da je to bilo odmah sledeceg dana od onoga sto smo gledali juce. Sledeceg puta kada je kamera pocela da snima videli smo kako Rade ulazi u sobu vukuci za sobom Milicu koja je bila sva uplakana. Grubo je odgurnuo Milicu na krevet I poceo da vice na nju: “ Kurvo, mislila si da pobegnes od mene. Sta ti mislis bre? Da sam ja neki idiot koga mozes da zajebavas.”
Uhvatio je Milicu za ruke I podigao pa joj je zatim zavalio strahovitu samarcinu od koje je ponovo pala na krevet. Rade je nastavio da vice na nju: “ Sad ces da najebes picka li ti materina kurvinska I da jednom zauvek shvatis ko ti je gazda.” Rade je ponovo podigao Milicu I prosto pocepao njenu majicu u kojoj je bila, a zatim grudnjak, pa suknju I na kraju gacice. Milica je pokusala da se odbrani, ali neuspesno. Pocela je da vristi, ali je dobila jos jedan samar. Onda je Rade gunuo na krevet I okrenuo na stomak sireci joj noge. Milica je pokusala da se okrene, ali je Rade scepao za vrat I prikovao za krevet.
“ Moras da budes kaznjena kurvo. Jebacu te u to tvoje kurvinsko dupe. “ – Vikao je Rade kao nenormalan, a Milica je vristala: “ NEEEEEEEEE, nemoj molim te, nemooooooooooj.”   
To je jos vise razbesnelo Radeta koji je nastavio da vice na nju: “ Sta nemoj? Sta nemoj picka li ti materina. Lepo sam ti rekao sinoc da cu biti nezan, a ti? Ti resila da zbises. E pa ne moze to tako kod mene. Nece moci kurvo. Dobices ono sta si zasluzila.“
To rece I   poce da ulazi u njenu guzu. Milica je pocela bolno da vristi. Od njene vriske prosla me je jeza, ali sam kao opcinjen gledao u ekran. Cak se I Magda podigla iz lezeceg u sedeci polozaj gledajuci sirom otvorenih ociju u ekran.
Rade je surovo ulazio svojim kurcem u nepripremljenu Milicinu guzu sto je kod nje izazivalo bol od kojeg je sve glasnije vristala. Spasa od Radeta nije bilo. Prikljestena izmedju kreveta I njegovog ogromnog tela nije mogla ni da se mrdne, samo da istrpi njegovo izivljavnje. Kako su prolazili minuti njeno vristanje je postajalo sve tise, ali u trenucima kada je kamera uhvatila njeno lice video sam da je I dalje strahovito boli kada god Rade u njenu guzu nabija svoju kurcinu. Suze su joj tekle niz lice I bilo mi je jako zao zbog svega sto je prosla, ali joj nikako nisam mogao  pomoci.
Rade je sve jace I brze zabijao kurac u njenu guzu sve dok nije svrsio u nju urlajuci kao manijak. Onda je sisao sa nje, a Milica je lezala kao mrtva potrbuske. Rade je ustao I zapalio cigaretu gledajuci je kako lezi I place pa joj rekao kako je zasluzila da je kazni I da ce od te veceri da joj bude zabranjen izlazak iz kuce. Onda joj je zapretio da ako samo pokusa opet da pobegne da ce joj polomiti svaku koscicu u telu. Milica ga je gledala sa strahom sklupcana na krevetu. Sta joj li je prolazilo kroz glavu ne znam, ali znam da je klimala glavom I obecavala da nece da bezi ponovo. Rade se zadovoljno smeskao I rekao joj da posto je bila nezahvalna sutra joj sledi jos jedna kazna.
“ Jebace te I moji prijatelji. Da se nisi ni slucajno usudila da ih odbijes. Spremices veceru kao sto sam im obecao I ponasaces se pristojno.
Kada budu dosli bices nasmejana I raspolozena. Kad ti budem rekao poci cemo u sobu da te jebemo. Bices dobra prema njima I dok te budu jebali necu ni slucajno da vidim da ne uzivas. Ako samo uradis nesto nepromisljeno umesto da te lepo jebemo silovacemo te kao ja veceras pa ti vidi sta ti vise odgovara, a sad mars u kupatilo da se sredis I kad se vratis jebacu te u picku da se malo oraspolozis.” 
Milica se polako odvukla do kupatila hodajuci blago rasirenih nogu ocigledno veoma bolne guze, a Rade se smejao.
Magda je samo procedila kroz zube: “ Koje je ovo djubre.”
Slozio sam se sa njom I rekao da mi jebas zao Milice. Nisam bio vise tako osvetnicki nastojen prema njoj pa rekoh to I Magdi koja me je u potpunosti razumela I rekla da ce razmisliti kako moze da pomogne Milici. To mi je malo povratilo nadu da cu uspeti da je izbavim iz ove grozne situacije. Posto za vreme razgovora nismo zaustavljali snimak videli smo Milicu kako se vraca u sobu sa bolnom grimasom na licu. Vise nije bila upakana, ali je bilo jasno da mora da slusa ovog divljaka. Rade se malo smirio pa joj je rekao da se nasmeje I oraspolozi I da ako bude dobra nece vise biti grub prema njoj. Milica se na silu osmehnula, a on joj je rukom pokazao na kurac koji je bio polunadignut I rekao da ga osposobi da bi joj ulepsao vece. Milica se poslusno smestila izmedju njegovih nogu I pocela da mu pusi, ali nekako bez volje pa joj je Rade podigao glavu I gledajuci je u oci rekao da se malo potrudi da se ponovo ne raspravljaju. To je Milicu nateralo da da sve od sebe da on bude zadovoljan. Ubrzo je I Rade bio spreman pa je Milicu polozio na ledjapoceo da jebe u misionarskoj pozi. Milica je cini mi se uzivala, ali ni izbliza kao pre. Rade ju je jebao kao masina pa je I Milica sve glasnije stenjala I ucestvovala u seksu. U jedno trenutku joj je Rade podigao noge na svoja ramena. Njena kolena su bila na njenim ramenima, a on se bukvalno odogo silovito nabijao u njenu picku. Sa kurcem duboko u sebi Milica je svrsila, a Rade je po obicaju svrsio grubo se nabijajuci u njena usta  terajuci je da proguta njegovu spermu.
Te veceri se nista vise vazno nije dogodilo, ali smo ja I Magda odlucili da vidimo sve do kraja.
Na ekranu se pre novog snimka pojavio tekst koji su otkucali oni iz agencije:
“ Posto smo mi profesionalci koji zelimo da svoj posao uvek odradimo maksimalno prateci situaciju dosli smo do zakljucka da moramo postaviti kameru I u dnevnu sobu. Posto nismo imali mnogo izbora kamera nije mogla da da obuhvati celu sobu, ali se vidi trpezarijski sto I desavanja oko njega. Nadam se da cete biti zadovoljni gospodjo Magda.”
Onda se na ekranu pojavila slika Radetove dnevne sobe. Kamera se nalazila iznad njihovih glava I sve snimala odozgo. Na stolu su se nalazili tanjiri, a iz kuhinje se culo neko zveckanje. Onda se u kadru pojavila Milica noseci u ruci escajg koji je postavljala na sto. Bila je obucena u tanku plavu haljinicu samo nesto duzu od minica I sa velikim dekolteom.
Sasvim lepo se videlo da nema brushalter jer su njene sise njihale slobodno dok je hodala. Za ovu priliku se I doterala. Nasminkala se perfektno,a I kosu je sredila. Stvarno je igledala lepo, ali je cini mi se da je bila duboko zabrinuta u vezi sa desavanjima koja joj predstoje.
U kuhinju je usao I Rade. Pitao je Milicu da li je sve spremno za goste I rekao da postavi jos jedan tanjir je Stojan dovodi I jednog stranca na veceru. Milica je samo klimnula glavom I rekla da je nema problema. Dok se ona muvala oko stola Rade je sljepnuo Milicu po guzici I uz osmeh joj je rekao da ce sve biti u redu I da su to sve fini ljudi. Da sam ja to uradio iskopala bi mi oci, ali Rade je toliko zaplasio Milicu da se ona samo osmehnula rekla ” Dobro ” I nastavila da postavlja sto.
“ Tako te volim kurvice moja. Dobru I poslusnu.” Rece Rade I ode iz sobe. Milica se ponovo uozbiljila I posto je zavrsila sa postavljanjem stola sela na jednu stolicu. Stavila je glavu medju svoje ruke nalakcene na sto I zamislila se. Njen izraz lica nije mnogo otkrivao. Sedela je tako sama nekoliko minuta, a onda se prvo zaculo da neko prica na vratima, a zatim su u trpezariju usli gosti predvodjeni Radetom.
Rade je jednog po jednog upoznavao sa Milicom pa smo Magda I ja brzo saznali ko je ko od njih.
Stojan je bio krupan covek od nekih 40 godina, pomalo prosed sa povecim stomakom. Delovao je hladno I proracunato. Kada je ulazio poljubio je Milici ruku kao pravi dzentlmen. Za njim je usao Bojan. On je bio jako zgodan mladji  covek od nekih 25-30 godina, a na kraju je usao I jedan crnac. Rade ga je predstavio kao Stiva. Crnac je bio mladji covek, jako visok I mrsav. Pozdravio se I on sa Milicom pa su onda Rade I gosti seli za sto. Milica je posluzila svakome pice I pristavila po kafu. Dok je ona bila u kuhinji gosti su komentarisali Milicu. Stojan, koji je izgleda bio I najbolji prijatelj sa Radetom je opsovao Radeta I rekao da ne moze da shvati da matora drtina kao on uvek nadje neku dobru kurvicu za jebanje. Rade se nasmejao I uhvativsi se za kurac rece Stojanu da kad mu jos malo poraste da ce I on imati takve kurvice. Svi su se nasmejali sem crnca koji nije dobro razumeo nas jezik. Bojan se na to nadovezao obrativsi se Raetu: “ Jel, koliko bese treba da ga skratim da bi bio kao tvoj.”  Opet su se svi smejali, a Rade mu odbrusi da je dzabe radio na duzini kad nije na debljini. Opet se zaorio smeh, a samo je crnac delovao pomalo zbunjeno. U tom je I Milica donela kafu koju je posluzila uz smesak. Svi prisutni su je gledali manje vise pozudno ne trudeci se uopste da to I sakriju. Onda je Milica sela za sto sa njima,a Rade joj je nasuo viski. Nazdravio je za nova poznanstva, gledajuci u Stiva, dok su svi ostali gledali u Milicu dok su se kucali casama. Milica se samo smeskala svima dok je Stojan nije pitao: “ Dobro Milice, kazi mi nesto posteno. Kako tako lepa zena kao ti da zaglavi sa ovom propalicom?” –pokazujuci na Radeta, a Milica posle kratkog cutanja uz smesak odgovori: “ Sudbina valjda. Protiv nje se ne moze.” Rade joj se osmehnuo ocigledno zadovoljan kako je odgovorila pa napuni ponovo svima case I rece: “ Na eks … Za sudbinu.” I svi ostali rekose: “ Za sudbinu I eksirase viski. Odmah su case ponovo bile napunjene. Rade upita crnca odakle je I cime se bavi, a crnac na losem srpskom objasni da je iz Tanzanije I da ovde studira medicinu, tacnije za ginekologa. U razgovor se ubacio Stojan koji je ispricao kako se upoznao sa Stivom. Naime, on je uhvatio Stiva kako jebe njegovu zenu. Prvo je hteo da ga ubije, ali se predomislio na zenine molbe. Na kraju su zavrsili tako sto su jebali njegovu zenu zajedno I od onda su prijatelji. Stiv je da bi mu se oduzio namestio Stojanu jednu njegovu zemljakinju koju su opet jebali zajedno.
Milica je tu pricu slusala pazljivo, ali vidno zacudjena. Onda joj je Rade rekao da postavi veceru. Milica je otisla do kuhinje I ubrzo donela predjelo uz koje su gosti I dalje tukli po viskiju sve vise se opustajuci. Kada je donosila glavno jelo rekla je ljabazno: “ Prijatno ”, a Stojan je odhovorio sa: “ Hvala, bice nam sigurno prijatno ”,a pritom joj je rukom zasao pod haljinu sto se sasvim lepo videlo. Milica se okrenula ka njemu I uz smesak odgovorila:” Naravno.”
Dok su oni vecerali ja nisam mogao da se ne zapitam sta li joj prolazi kroz glavu. Razgovor za stolom je bio sve veseliji pa su gosti opod uticajem alkohola bili sve slobodniji. Bojan koji je sedeo pored Milice stavio ruku na njenu nogu mazeci je po butinama, a Milica se I dalje idiotski smeskala povremeno odgovarajuci na lascivna pitanja lascivnim odgovorima. E sad, ako je I bila u strahu od Radeta to se na njoj nije primecivalo ili se I ona pod uticajem viskija potpuno opustila, odnosno predala sudbini pa kako joj bude.
Posle vecere gosti su presli na vino, a dok su oni veselo razgovarali Milica je rasklonila sto I oprala sudove. Dok je prala sudove Stojan rece Radetu: “ Uh burazeru, gledam ovu tvoju kurvicu pa mi se digao. Al’ bi mi sad leglo jedno pusenje da mi rostilj lepo slegne.” Rade klimnu glavom I pozva milicu da dodje. Kad je dosla on joj prostacki rece: “ Mico, lutko. Stojan ima problem. Dig’o mu se kurac I bas bi mu leglo da mu odmah popusis. Ajde ucini coveku pa klekni ovde.”
Milica je pogledala u Radeta pa u Stojana I samo poslusno klekla pa sacekala da Stojan skine pantalone. Kada je ponovo seo Milica je prionula na pusenje. Njeno .pusenje nisam uspeo da vidim, ali sam video Stojanov zadovoljan izraz lica. Dok mu je pusila komentarisao je da        “ mala zna znanje ” pa preporucio I ostalima da se sto pre uvere. Bojan je odmah skinuo pantalone iz kojih je iskocio veoma dugacak kurac, mozda cak I duzi od Radetovog, ali znatno tanji. Odmah je rekao da je on sledeci pa seo I mirno cekao da Milica zavrsi sa Stojanom. Posle nekoliko minuta mu je dosadilo pa dobaci Stojanu: “ Ili svrsavaj ili je daj meni. Dosta vise, aman zaman.” Stojan se slatko nasmejao I rekao Milici da ide kod Bojana koji je  malo pomerio stolicu da joj napravi mesta, a Milica je na kolenima dosla do njega. Ovog puta sam lepo video da se Milica stvarno trudi da lepo pusi Bojanov kurac I naravno on je bio zadovoljan pa Stojanu rekao da je bio u pravu za pusenje. Stojan se nacerio I ispraznio jos jednu casu vina. Dok je Milica pusila Bojanu Stojan joj je zadigao suknju preko bedara I verovatno zabio prste u picu jer je Milica zadovoljno zastenjala. Onda je Stojan upitao Radeta da li je Milicu jebao u cmar, a kada je on to potvrdio Stojan se zadovoljno nasmesio uz opasku kako vise voli da jebe kurvice u cmar nego u picu, ali ga je Rade ponovo malo isprozivao kako mu veruje jer je guza uza od pice I taman za njegov kurac. Stojan se se kao uvredio pa prstom pripretio Radetu I rekao: “ Pazi da ne dodje maca na vratanca.” Odmah posle toga je nastavio da Milicu hvata od pozadi, a Milica je u jednom trenutku cini mi se bolno zastenjala jer je verovatno Stojan poceo da joj nabija prste u cmar..
Bojan je sve vreme stenjao I hvalio Milicino umece pa u jednom trenutku je uhvatio za glavu I poceo da se trza I svrsava pravo u njena usta. Milica je veci deo sperme progutala, a ostatak se prolio na njenu brdu I grudi kada se uspravila.
“ Stiv ”, - uzviknu Rade. “ Sta si stis’o ko petoparac. Skidaj gace da vidimo sa cime raspolazes.” Tada se Stiv podize sa stolice I rece kako ne moze da sedi dok mu picka pusi, a Rade ga upita zbog cega. Pre nego sto se svukao Stiv rece: Zbog lavovi. Mi u selo imamo blizu lavovi. Pored reka kada mi picka pusi ja moram gledam da ne dodje lavovi.”
Kako je on to rekao nastade salva smeha pa se cak I Milica nasmejala od srca. Onda je Stiv svukao svoje pantalone I svi su zinuli od cuda sem Stojana koji je znao. Stiv  nije imao kurac. On je imao medju nogama vodovodnu cev. Rade je opsovao socno, a Stojan je poceo da mu se smeje pa mu samozadovoljno rece: “ Najzad I ti da vidis kako je to kad neko ima veci kurac od tebe.” Onda je poceo da se cereka kao lud smejuci se sopstvenoj sali.
Ja sam meditim posmatrao Milicu koja je I dalje bila na kolenima dok joj se pred nosmo njihao kurac od sigurno 30 cm, debeo kao njena ruka. Posmatrala ga je sirom otvorenih ociju valjda se pitajuci kako li ce to cudoviste da stane u njenu picku. Rade je prekinuo njeno razmisljanje:
“ Ajde pusi coveku, sta cekas? Limun?
Milica se trgla, zatim sa obe ruke uhvatila Stivovu kurcinu I prinela ga svojim ustima koja nisu jednostavno bila dovoljno velika da u njih udje vise od trecine Stivovog kurca. Vidno se mucila pa je cesto vadila kurac iz usta pa mu lizala malo glavic, pa malo muda, pa jezikom prelazila od korena do glavica pa malo u usta pa sve ponovo iz pocetka. Stiv nije imao zamerki pa je sve to nekako islo. Onda je Milici sa ledja prisao Bojan. Kleknuo je iza nje pa joj zadigao suknju preko bedara. Tada sam prvi put te veceri video da je Milicina picka bila sasvim obrijana. Ni dlacice nije bilo na njoj pa sam se uslovno receno iznenadio kada sam video. Setio sam se kako se jednom na moj predlog da obrije picu naljutila na mene I tri dana nismo razgovara.
Bojan je kleknuo iza nje I poceo da joj lize picku. Malo je lizao, malo gurao prste u picu, a malo I u guzu I sve se to lepo videlo.
Kada sam to video morao sam da zamolim Magdu da zaustavi snimak jer mi je kurac bio nadomak eksplozije. Magda se slozila. Zaustavila je snimak I svukla svoju kucnu haljinu ispod koje je bila sasvim gola.
“ Ne moras da mi lizes picu. Spremna sam. Dodji na mene.” – rece Magda I leze na ledja rasirivsi noge. Kao I ja I ona je bila strasno uzbudjna pa iako sam ja hteo prvo da je jebem polako ona me je pozurivala I ohrabrivala da je jebem sto zesce. Ni dva minuta nije proslo, a mi smo oboje svrsili. Njena pohotna pica je progutala svu moju spermu, do poslednje kapi.
Zadihani I pod utiskom strasti cutali smo nekoliko minuta oboje sabirajuci svoje misli na jedno mesto. Kod Magde sam voleo to sto je tacno znala sta zeli I nije bilo nepotrebnog gubljenja vremena.
Pre nego sto smo nastavili sa gledanjem snimka ja sam nam skuvao po kafu, sipao nam po casu vina I tek kada mso popili kafu I vino nastavili smo da pratimo sta se desavalo dalje te noci u Radetovoj kuci.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Šankerica – V dio

Milica se I dalje poprilicno mucila sa Stivovim velikim kurcem sve dok Radetu nije dopizdelo I rekao da je vreme da svi krenu u spavacu sobu.
Ubrzo se povorka na celu sa Radetom nasla u njegovoj spavacoj sobi. Stojan je hodao direktno iza Milice drzeci je za struk. Cim su usli u sobu rekao je glasno: “ Ja cu da je prvi jebem pre nego sto vi kuronje rasbucate njenu pickicu. Posle mogu da guslam do ujutru, a da ne svrsim.” Rade mu je uz podjebivacki osmeh rekao da samo navali. Stojan nije gubio vreme vec je Milicu oborio na ledja I odmah joj silovito zabio kurac u pickicu do jaja sto za nju nije predstavljao nikakav problem. Dok je Stojan brzo I energicno jebao Milicu ona se izvijala I dahtala sve brze. Ostali gosti I Rade su stajali sa strane I nesto medju sobom pricali uz povremeni smeh. To nikako nije uticalo na Stojana, a ni na Milicu. Potom je Stojan malo zastao valjda ne zeleci da prebrzo svrsi pa rekao Milici da se naguzi jer hoce da je jebe u dupe. Milica mu je ispunila zelju I naguzila se. Stojan je zatrazio od Radeta neku kremu I ovaj mu je dodao. Na brzinu je Milici malo kremom namazao cmar I odmah potom se smestio iza nje I ugurao joj svog tvrtka u cmar. Samo povremeno sam uspeo da vidim Milicino lice koje je otkrivalo da trpi izvestan bol, ali ni izbliza onakav kao sa Radetom.
Posto je Stojan sve vise ubrzavao sa jebanjem Bojan I Stiv su nadrkavali polako svoje kurceve I cekali trenutak kada ce da stupe u akciju. Stojan je uz krik poceo da svrsava puneci spermom Milicinu guzu. Onda se samo sklonio I seo na fotelju u uglu. Rade mu je prisao I nesto mu tiho pricao, a za to vreme su Stiv I Bojan napravili plan. Stiv je legao na ledja I Milica ga je polako zajasila. Videlo se da okleva sa primanjem tog velikog kurca. Stiv je drzao svoje koplje upereno u njenu pickicu I ona se polako nasadila na njega. Ispocetka je samo po malo ulazio jer je Milica trazila pozu koja bi joj najvise odgovarala. Medjutim ni Stiv nije bio bas pun strpljenja jer je u jednom trenutku kada je Milici popustila paznja uhvatio oko struka I naglo povukao na dole tako da je u Milicu uletelo iznenada vise od polovine njegove kurcine sto je ona ispratila jakim vriskom:” Polakooooooooooooooooooo”. Stiv je ponovio “ OK ” nekoliko puta I stvarno ulaganio. Milica se potom izdizala I spustala u nekom svom ritmu, ali nikako nije mogla I htela da ga primi celog. Za to vreme Bojan je samo siljio svoj kurac, a kada mu je dosadilo prisao je Milici sa strane I dao joj da mu pusi. Milica se svojski trudila da uskladi svoje pokrete sa Bojanovim I Stivovim zahtevima I tek posle par minuta se sasvim lepo snasla. Polako su ubrzavali ritam I sve bi mi to izgledalo kao pravi pornic da nisam znao o kome se radi I celu pricu. Stiv je poceo da se sve cesce propinje trudeci se da se sto dublje zarije u njenu picku. Ubrzo je rekao Bojanu da se skloni I okrenuo Milicu na ledja. Zadigao joj je noge na svoja ramena I ponovo ubacio kurcinu u Milicinu picku. Milica se verovatno u strahu pomalo odmicala unazad da bi izbegla dag a primi do kraja, ali u jednom trenutku je dosla do naslona bracnog kreveta I dalje nije mogla. To je video I Stiv koji je ocigledno bio resen da joj ga nabije do jaja pa je sa osmehom na licu bez samokontrole zabio u Milicu svoje cudoviste. Milica je pocela da cici I da vristi kao je boli, ali to Stiva nije odobrovoljila. Naprotiv. Sve brze I brze je zarivao svoje crno koplje u Milicinu jedru I obrijanu pickicu sve dok nije svrsio po njenim sisama I stomaku. Prosuo je na nju reku sperme pa je Rade morao da joj doda peskir da bi se obrisala. Videlo se na njenom licu da joj nije bilo bas svejedno, ali je uspela da zadrzi suze. Dok je ona skidala Stivovu spermu I Rade se svukao pa rekao Bojanu d ace on da je jebe odozdole, a on moze u guzu. Tako je I bilo. Milica ga je tada zamolila da je prvo malo sporije jebe jer joj je Stiv razvalio picu, a Rade joj je rekao da nema problema. Pustio je Milicu da se sama nabije na njegov kurac sto je trajalo minut ili dva pa kad ga je primila celog I pocela da se nabija na njega Bojan je poceo da se namesta da je jebe u guzu. Kremom je namazao svoj kurac I rekao Milici da zastane pa joj u cmar ubaci svoje dugi kurac. Ispocetka joj je pazljivo zabadao svoj kurac dok se nije malo privikla, a zatim je ulazio u njenu guzu sve dublje, ali nikako do kraja. Milica je posle par minuta uspela da uskladi svoje pokrete sa njihovima I izgledalo je kao da je ceo zivot bila u sendvicu nabijena na dva kurca, a ne da ovo radi po prvi put. Pokusao sam das a njenog lica procitam da li I koliko uziva, ali jedino sto sam mogao da smisleno zakljucim je da uziva sa kurcem u pici, ali ne I sa kurcem u guzi. Bojan je odpozadi drzao I mesio njene jedre I bujne sise, a Milica je vrtela glavom levo desno uz sve glasnije stenjanje I poneki vrisak. Na svu njenu “ muku ” navrzo se ponovo Stojan koji je opkoracio Radetovu glavu, blago savio noge u kolenima  I u Milicina usta ubacio svoj poludignuti kurac. Posto je cvrsto drzao Milicu za glavu ona je izgubila ritam sa dvojicom jebaca I trebalo joj je malo vremena da se uskladi sa njima trojicom.
Jas am u ekran gledao kao opcinjen. Gledao sam zenu koja je sa mnom provela tri godine kako je trojica odjednom jebu I nije mi bilo svejedno. Poceo je da me grize jedan crv sumnje.
“Sta ako joj se sve ovo svidelo? Da li posle ovoga ima ikakve sanse da se pomirimo?” Odbacio sam te misli dok sam gledao kako Bojan svrsava puneci joj guzu svojom supermom, a zatim I Radeta kako je obara na ledja I u svom divljackom stilu razvaljuje brzim I silovitim ubadima njenu picu I dovodi Milicu do orgazma, a odmah zatim  jos jednom kao I pre je hvata za glavu I zabija kurac u usta. Brzometni ubodi do njenih krajnika I gutanje sperme. Na posletku je sve to isto u njenim ustima ponovio I Stojan. Progutala je I njegovu spermu bas kao I Radetovu.
Tek tada su je pustili na miru. Rade joj rece da ode da se malo sredi I Milica je otisla u kupatilo. Dok se ona tusirala Stojan je zamolio Radeta da mu pozajmi Milicu na dva-tri dana jer imaju neki simpozijum na Zlatiboru I valjalo bi da je kresnu neki vazni ljudi koji mu mogu pomoci oko njegovog biznisa.  Rade se slozio I obecao mu da ce Milica ici. Potom su on, Bojan I Stojan otisli u kuhinju nap ice, a Stiv je ostao.
Kada se Milica vratila u sobu videla je samo Stiva koji je drzao svoj napola ukrucen kurac u ruci I rekao joj da mu popusi jos jednom. Milica se samo za trenutak predomisljala, ali je verovatno pomislila da je bolje to nego da je ponovo jebe pa je sela na ivicu kreveta dok je Stiv stajao pored kreveta. Milica je iako vidno umorna dobro pusila Stivu verovatno da bi gas to pre izmuzla I zavrsila sa seksom za to vece. Medjutim Stiv je bas uzivao I nije mu padalo na pamet da brzo svrsi. Dobrih 20 minuta je potrajala ta Milicina borba sa njegovim kurcem, ali je na kraju ipak u tome uspela. Stiv je svrsio po njenim sisama pa je Milica jos jednomotisla na tusiranje.
Tu se zavrsio snimak iz sobe, ali je posle par sekundi krenuo snimak iz kuhinje gde sam saznao u cime se u stvari bavi Rade. U kuhinji su bili samo on I Stojan I dogovarali za sledecu isporuku droge. Rade je trebao da dodje do Zlatibora sa Milicom gde ce mu neki Siptar doneti par kila I da se vrati do Beograda da tu drogu, a da Milicu ostavi kod njega.
Tu se snimak I zavrsio, a Magda je tu informaciju jedva docekala. Bilo je vec oko 23 casa tog cetvrtka kada je pozvala svoje veze iz policije. Organizovana je akcija u kojoj su uhapseni I Rade I Stojan. Milicu su priveli samo na informativni razgovor, a kada su je pustili sacekali smo je ja I Magda. Otisli smo do Magdine kuce I zajedno joj ispricali sve dogadjaje ne preskacuci ni nas seks. Tek tada je Milica otpustila sve svoje kocnice I pocela da place. Grlili smo je oboje I pricali da je sada sve gotovo I da vise nema cega da se plasi.
Od tada je evo proslo vec mesec dana. Magda je I Milicu zaposlila da joj posprema kucu, ja sam je I dalje vozio I zivot nam se vratio u normal …
Ako se ovo sada moze nazvati normalom. Ponekad ja, Magda I Milica imamo zajednicki seks. Za razliku od naseg prethodnog zajednickog zivota sad je Milica bila otvorenija za sve vrste seksa pa mi je ispunila mnoge do tada neostvarene zelje.
Eto tako Miro. Svratio sam do tebe da ti sve ovo ispricam jer da ti nisam one noci sve ispricao ne bi me Mgda udarila kolima I ko zna sta bi se dogodilo sa mnom.
Kasno je. Moram sad kuci. Ceka me moja Milica.
Onda je Zoran otisao, a ja ostala da gledam za njim. Sipala sam sebi jedan viski I dok sam ga pila razmisljala o sudbini …
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 352 353 355 356 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 07:05:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.109 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.