Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Apr 2024, 05:03:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 302 303 305 306 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 26633707 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Ograda

Bilo je to ne tako davno kad sam vec poodavno jebao zenske ali mi je ova jebacina najdublje ostala u uspomeni i cesto se setim nje kad jebem svoju zenu i hocu da brzo svrsim. Imao sam tad 22 godine i moj srednje velicine kurac mi se dizao na mrtvog magarca a da ne govorim sta se desava kad vidim neku dobru zensku.

Skako sam na njih ko petao iz Balaseviceve pesme.Da predjem na stvar, Mira je kuma moje sestre koja je cesto dolazila kod nas tj moje sestre da kafendise i pusi(mislim cigare) nisam nikad pridavao paznje tome kako izgleda niti sam ikada pokusavo da uradim nesto, imao sam u to vreme devojku sa kojom sam se karao neprestano tako da malte ne nisam obraco paznju na nju.

Onda sam posle dosta dugo hodanja sa Jelenom prekinuo odnose sa njom posto me je uhvatila na delu kako karam Natasu u auto ispred moje kuce.Rastanak je bio malo tuzan cak je i meni po prvi put bilo zao ali sta da se radi, uzelo je jedno vreme da me prodje sva ta euforija, e bas za vreme te euforije se desila ta moja dobra jebacina.

Moja sestra se udala te godine i Mira vise nije tako cesto dolazila kod nas mada smo poceli nesto intezivnije da se druzimo isli smo u kafice i diskoteke po Novom Sadu zajedno sa ostalim drustvom mislim.Onda sam je jedne noci pozvao na kafu dok smo isli kuci posto je zivela 5 minuta od mene na sta je ona pristala.

Ona je sedela na ugaonoj sofi gledajuci televizor dok sam ja bio u kuhinji i kuvao kafu, imala je neki karirani minic na sebi ( posto je bilo leto)i belu kosulju sa belom potkosuljom ispod i to bez grudnjaka.Bez obzara na sve te opcije nekako se nisam palio na nju jos uvek mada ni ona nije pokazivala neke narocite indikacije.

Doneo sam kafu i seo pored nje zapalila je cigar i po prvi put sam primetio njene debele usne i pomislih kako je dobro kad ona pusi ( mislim kurac )digo mi se i to dobro ali sam jos uvek ostao hladan.Onda smo poceli da pricamo o svemu i svacemu i kita mi se spustila.

Onda odjedanput ko iz vedra neba stavila svoju ruku na moje grudi i upitla me kako to da nisam nikada napravio potezez prema njoj samo sam klimnuo glavom i rekao da neznam u tom trenutku smo se poceli zvaliti i tu se sve zavrsilo.

Sutradan je dosla po mene da idemo da se kupamo na bazen i to u 11 sati uvece na sta sam ja oberucke pristao,kupali smo se i vacari u vodi onda je rekla da idemo kuci posto joj je bilo ladno i bilo je skoro 1 izjutra izasli smo napolje i Mira je pocela da svlaci kupaci sa sebe da bi mogla da obuce nesto suvlje nije je bilo sramota na sta sam ja potrvdno potvrdio zgrabeci je za guzu govoreci joj da veceras moram da je imam na sta se ona uzbudila i rekla mozes odma da me imas ako hoces otisli smo do obliznjih igralista gde su bili betonski stolovi za stoni tenis postavi sam peskir na sto i ona je sela na sto sireci noge i tad je ispala najlepsa picka koju sam video do sada.

Dlake su tek pocele da nicu posle friskog brijanja a kliktoris je bio kao zrno graska, rez je bio savrsen a stidne usne su tek blago prekrivale pukotinu koja se prostirala do guze, poceo sam da joj lizem polako ali sa zanosom ona je stenjala i mazila mi je kosu bila je skroz gola i znojava (pa leto je majku mu).

Lizao sam je jedno 15 minuta i ona je skoro bila gotava kad mi je rekla da hoce kurcinu do koske uzdigao sam se i glava mi je zaronila medju njene sise oblika banane isle su nagore sa malim dugackim bradavicama, uhvatila me je za kurac u pocela da se jebe malte ne sama,klizila je ko puter gore dole levo desno u jednoj reci razbija la se, onako muski receno.

Brzo sam svrsio verovatno zato sto nisam jebao mesec dana sto je i ona primetila i upitala kako tako brzo jer to zato sto nisi davno karao J aje upitah kako zna ona mi odgovori J a znam sve o tebi neke su mi tvoje bivse rekle da jebes dobro na sto sam se slatko nasmejao.Onda smo krenuli kuci onako zagrljeni ona srecna sto je samnom a ja srecan sto sam karisao.

Stali smo iza njene kuce i naslonili se na nedovrsenu ogradu da se jos malo pozvalimo ona je sela na betonsku ogradu i izdrkavala mi je kurac preko mojih bermuda opet je rasilila noge ovoga puta bez gaca i samo podignutom guzom rekla je da hoce da ga primi u guzu na sta sam ja pristao islo je teze malo ispocetka ali sam nakon jednog minuta vec ceo bio u njenu guzu polako smo se jebali i zvalili dok sam sa drugom rukao gurao dva prsta u njenu pizdu vlaznu kao bazen svrsio sam posle 10 minuta i to ludacki.

Pitala me je dali hocu da idemo kod mene(MISLIM KOD MENE) na jednu kafu na sta sam ja opet pristao.Stikli smo posle 30 minuta hoda posto smo se usput vacarili i zvali.

Skuvao sam kafu i seo pored nje nisam uspeo da srken posteno a ona je vec bila tu ispred mene i rekla da hoce da ga malo uzjase nisam se bunio od silne jebacine pocepao sam joj sorc od cega se ona dodatno uzbudila i rekla da je karam od pozadi naguzila se i njena se vlazna pizda otvorila ko bukvar prvo sam je malo polizao a onda karao jedno dobrih 20 minuta sto polako sto brzo onda se okrenula i rekla da ga joj sateram do vrata na sta se nisam bunio jebao sam je tako jako da u jednom trenutku mi je rekla da prestanem posto joj se noga ukocila.

Lezali smo tako jedno sat vremena i opet se jebali i to neverovatnih 7 puta te noci. Ne da je bilo dobro posle sam ja otisao za Kanadu mada svaki put kad dodjem kuci gledam da se pokaramo onako kao pre sto ona uvek prihvati mada je i ona udata i ima dete.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Ana

Zovem se Ana. Imam 39 godina i doista sam mislila da o seksu znam sve , ali moj me suprug Denis po tko zna koji put jako iznenadio. U braku smo 10 godina i sve je, pa i seks, funkcioniralo savršeno. Bar sam ja tako mislila, pa me jedna njegova glasno izrečena misao dobrano uzdrmala.
Priznao mi je da često mašta o seksu u troje, ali to nije bilo sve. Na moj prvotni šok, pomislila sam da je našoj sreći došao kraj i da me se zasitio, te da želi neku drugu ženu. No kako ga beskrajno volim odlučila sam igrati njegovu igru ,pa kud puklo da puklo.

Nakon par dana razmišljanja rekla sam da pristajem. Pitala sam da li ima neku određenu ženu na koju je mislio ili je tek treba naći. Rekao mi je da ima novog kolegu na poslu i da su pričali o svemu i svačemu te došli do spoznaje da ih obojicu jako uzbuđuje seks u troje. Mojoj nevjerici nije bilo kraja kad sam skužila da njegovu maštu ne budi neka druga žena nego zapravo ja kao centar zbivanja. Odmah me obuzela neka neobuzdana strast od same pomisli na seks s meni nepoznatim muškarcem, ali uz puno povjerenje u izbor moga nesebičnog muža.Vrlo brzo uspjeli smo sve dogovoriti i zakazati susret već slijedećeg vikenda.

Osvanuo je i taj dan koji smo svi s nestrpljenjem čekali. Dan sam provela u sređivanju stana i pripremi večere za nas troje. U napetom iščekivanju činilo se da danu nema kraja.
Napokon oko 8 sati navečer Petar je pozvonio na naša vrata i preda mnom se pojavio vrlo zgodan muškarac. Bio je ne samo zgodan, nego i vrlo komunikativan, te nadasve duhovit. To je svakako pomoglo da naše upoznavanje i opuštanje pred ono što smo svi napeto iščekivali bude svima ugodno. U neka doba večeri suprug nas je pozvao da krenemo u naše blude odaje. Rekao mi je da se sredim i da ih čekam u postelji. Tako sam i uradila.

Ubrzo su se oba pojavila na vratima sobe potpuno goli. Uz prigušenu rasvjetu jako sam dobro vidjela njihove nabrekle kurce. Priznajem, pažnju mi je odmah privukao Petrov kurac koji je bio nešto veći od muževog , ali ipak i znatno širi. Obuzela me adrenalinska oluja od silnog uzbuđenja od onog što mi se sprema. Legli su pored mene i nježno me dirali po cijelom tijelu. Njihove ruke bile su doslovno svugdje po meni i ta nepredvidivost njihovog istraživanja beskrajno me uzbudila. Bila sam spremna na sve. Baš sve.

Tada je suprug gurnuo Petrovu glavu prema mojoj mačkici, a njemu nije trebalo crtat što to znači. Raširila sam noge i osjetila njego vreli jezik kako plazi po mojoj mačkici. Tada sam po prvi put dodirnula Petra uhvativši ga za kosu i gurala sam ga tamo gdje mi je njegov jezik pružao najviše. Klitoris mi je ubrzo bio tvrd kao kamen od silnog uzbuđenja. Suprug me tada prekoračio i ponudio mi svoj kurac. Nježno sam ga uzela u usta i grickala zubima. To ga je silno uzbuđivalo. Ritam kojim sam mu pušila zapravo je diktirao Petar. Sa svakom pokretom Petrovog jezika, Denisov kurac je ulazio sve dublje u moja usta.

Bio mu je velik i tvrd kao nikad do tada. Očito je bio strašno uzbuđen. Nakon par minuta Denis je izvukao svoj kurac iz mojih usta i legao pored mene. Tražio je da legnem leđima na njega. Učinila sam što je tražio od mene. Uvijek me je vodio u seksu i imao jako dobar osjećaj za tajming kada što treba i kako. Njegov kurac utisnuo se u moje guzove. Petar mi je klečeći prišao i njegov je ogromni kurac bio točno ispred moje mačkice. Imala sam osjećaj da mu je potpuno predana i otvorena. Kliznuo je u mene nježnim pokretima i ubrzo me ispunio kao nikada prije. Denisove ruke bile su na mojim grudima, a njegov jezik na mom uhu. Nježno mi je šaptao na uho. Tražio je moju potvrdu da li mi je dobro i ugodno. Tražio je od mene da im se potpuno predam. I jesam.

Petrov se kurac pravilnim ritmom zabijao u mene dovodeći me do ludila. Njegov ogromni glavić sezao je duboko u mene, a njegov ritam bio je sve brži. Željela sam da ovo potraje vječno. I trajalo je. Petar je imao savršen osjećaj za ritam. Znao je kada treba usporiti i uzeti zraka. Nisam mogla vjerovati da mi se događa nešto tako dobro.
Denisov kurac među mojim guzovima garantirao je još puno dobre jebačine. Došao je i njegov trenutak. Petar je izvukao svoj prekrasni penis iz mene i bila sam spremna na novi izazov. Kleknula sam i blago raširenih nogu ponudila se svom Denisu. Znala sam da to željno čeka. Ušao je u moju već dobro razrađenu pičku. Ona je sad već malo bludno i razvratno čudovište.

Pohotno ga je primila u sebe željna daljnjih uzbuđenja. Istovremeno Petar mi je nudio svoj kurac. Njegov ogromni glavić ispunio mi je usta. Lagano sam mu ga sisala održavajući njegovu fantastičnu erekciju. Taj će vrag još imati posla sa mnom , promislila sam. Denis je bio van sebe od uzbuđenja. Pred sobom je imao svoju omiljenu pozu, a istovremeno je promatrao kako Petrov veliki kurac ispunjava moja usta. Ritam mu je bivao sve brži. Svoju sam pažnju tada usmjerila njemu. Gurala sam mu guzu, a on je sve brže i snažnije prodirao u mene. Bila sam van sebe kada me oblila njegova vrela sperma, no mome ludilu tu nije bio kraj. Gurnula sam Petra na leđa i hitro se nasadila na njegov kurac. Njihala sam bokovima u brzom ritmu, a njegov je penis dopirao duboko u mene. Bio mu je tvrd poput kamena, a širok do bola. Savršeno me ispunjavao. Trljala sam svoj klitoris o njegovu pubičnu kost. Njegove su oči govorile više od tisuću riječi.

Uživao je u svakom mom pokretu. Vrhunac se približavao poput valova na moru. Konačno jedan je bio toliki da nas je oboje u trenu prekrio.Nisam mogla prikriti svoje jecanje dok sam svršavala, a njegova vrela sperma zapljuskivala moju mačkicu.Bio je to najljepši seks mog života. Uživala sam u slatkom okruženju mojih jebača. I tome nije bilo kraja. Vikendi su dobili posve novi smisao.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Srednja škola

Bila je priprema za priredbu povodom dana skole. Bio sam cetvrta godina. Ja sam bio zaduzen za muzicki deo priredbe; sve pesme i recitacije sam pratio na skolskom klaviru. Taj dan sam po prvi put te godine video hor i primetio sam nova lica u odnosu na proslu. Ala su ove nove klinke jebozovne… Jeste da su prva godina, ali brate, razvijenije su od druge i trece godine. U pauzi izmedu pesama vidim profesor smara prvi glas kako ne peva i onako pocnem da sviram neke dosadne pesmice koje sam ucio u muzickoj skoli. Secam se bilo je nesto zesce brzo. - Vidim mnogo si vest sa prstima? Ja sam Marija. devojka pored klavira. - Cao! Ostao sam bez teksta. Ona se nasmejala. Devojka je stvarno ekstra! Zgodna je, dobro gradena, na dupe sam otkinuo… Rekoh u sebi, izbacacu se ja po toj guzi makar mi to bilo poslednje. Utom profa zove da nastavimo. E, svaku pesmu sam barem pet puta izgresio nakon toga. Pogledam Doris, a ona gleda u mene, naravno, ne peva. Grickala je svoju usnu. A tek kada sam video da joj kroz majicu strce bradavice, odlepio sam! Predlozio sam profi jednu jacu pauzu. Ok. Ovi iz hora pohitali jadni na hranu jer nisu jeli citav dan. Nisam ni ja, ali ko je tada mislio na hranu.. Dosla je do mene i stavila ruku na moje koleno. Secam se moje sledece recenice: Hajde casak sa mnom dole…  Inace ispod bine smo imali prostorije gde smo se presvlacili i gde smo u toku predstave cekali svoj red. Sisli smo dole. Kako smo usli u prostoriju, prvo mi je palo na pamet da je ona maloletna i da smo u skoli, ali izgleda da mi je bas to bilo turn on. Prvo sam se kao nesto dvoumio, ali kada je prisla i nezno me ugrizla za usnu, vise nije bilo nedoumice.. Uhvatio sam je za butine i stavio na sto. Skidali smo jedno drugo. Ostao sam u trenerci samo. Imala je narandzaste tange, sve je u narandzastom tonu imala. Resio sam prvo da je ja obradim. Grudi su joj za prvu godinu bile iznad proseka. U isto vreme sam ih mesio i ljubio joj bradavice. Primetio sam da je bila zesce napaljena. Spustio sam glavu prema njenom medunozju ljubeci je na svaki centimetar. Sve je teze disala. Prebacila je noge preko mojih ramena. Dosavsi do vec vlazne ribice, gurnuo sam joj prst i poceo radnju. Stenjala je.. - Vidis da sam bila upravu! - sta? - Pa vest si sa prstima!.. Nasmejao sam se. - .. ali i sa jezikom… dodala je. Ubrzo je svrsila uz glasne krike.. mislio sam da ce nas neko cuti. Nisam bas hteo tada da svrsi. Hteo sam da zajedno to osetimo, dok sam u njoj.. No, to mi nije ubilo zelju za trpanjem… Sisla je sa stola i skinula mi trenerku. Do tada je imala klince svojih godina; sada je tu ispred nje cetiri godine starija kita! To joj je bio najveci do tada! Ja sam bio jos zadovoljniji kad je to rekla. Odmah je pocela da me radi celog. Bila je jedna zanimljivo smesna situacija. Htela je duboko grlo, ali joj nije islo. Ubrzo je odustala od gutanja jer ne ide, ali nasmejali smo se… Ustala je. Popela se opet na sto tj. legla je na njega. U tom trenutku bilo mi je logicna misionarska poza. Popeo sam se na sto i poceo da joj golicam ribu glavicem. Rekla je da hoce tvrdi seks, da pamti. Prvo sam usao polako. Znaci to je bio feeling zivota. Ona je jos doprinela tome svojim stenjanjem. Kako sam ubrzavao, sve je jace i jace stenjala. Dok su mi jaja udarala njene guzove, drzali smo se za dlanove. To mi je oduvek bio turn on. Trpali smo se tako jedno pet minuta dok sto nije poceo da popusta.  Sisli smo. Sad sam hteo otpozadi. steta onakvo dupe ne osetiti izmedu kite i stomaka. To mi je omiljema poza.
Naravno, nastavio sam u istom ritmu kao i do sada. U glavi sam osetio kako mi srce lupa. Ona samo u patikama, ja i bez njih, ulazim i izlazim iz nje, ona sve glasnija i glasnija. Mislim da je tada opet svrsila, ne secam se najbolje.. Ubrzo sam i ja osetio da sam blizu. Doduse vec 15min smo bili dole i neko bi posumnjao nesto. Ja onako u zanosu, izvadim ga iz nje i pocnem da bacam po njenoj guzi. zelja mi se ostvarila! Gledam nas onako zadihane, glavicem mesam po njenoj guzi i mislim se kresnucu ja tebe barem jos dva puta u skoli…
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Komšinica Sanjica

A da sam poceo da je primecujem u poslednjih sest-- sedam meseci -jesam! Raspustila se, nabujala poput reke s proleca, procvetala; sisici porasli i zaokruglili se, postali slicni onom sto ja zovem "italijanska skakaonica"; guza ocvrsla, zaoblila se i ispunila farmerice, a jos vise crne helanke; noge joj se nekako izduzile, postale vretenaste, al ne tanke i strkljaste, a Venerin brezuljak se popunio, izbocio se, prosto poceo zvati prste da se zamrse u dlacicama.
A da je ranije nisam primecivao - nisam. No, sad je doslo drugo vreme: moja slatka kominica se zadevojcila, postala pozeljna, postala pravo zensko, a ja poludim kad mi se u blizini nade pravo zensko. I, sto je najvaznije, nimalo ne patim od onog sranja koje moralisti zovu "skrupule"! sta me boli kurac sto je mladja od mene preko deset godina, sto je tek dobila licnu kartu. I sta me boli kurac sto me u kom-siluku svi smatraju za matorog perverznjaka, koji samo gleda u ciju ce ga zenu, sestru, ili de-vojku staviti. U ljudi, pa u svakoj mu je picki boije, nego u gacama, ili, ne daj Boze, u krepa-loj macki, zar ne. A ti, sto mi seru da devojcice ne treba dirati, nek se nose u pizdu materinu! Kao da ga oni ne bi gurnuli u piletinu? Bi, ite-kako, al treba imati muda od celika pa se zale-teti na mladjano meso, treba znati sta curicama pricati, treba znati kako od njih dobiti cvetic de-vojastva!
I tako pocnem se ja vrzmati oko moje mladjane komsinice - te je pozovem u Novi Sad, kao slucajno, te se nadjem u kaficu kad sama dodje da kupi cigarete, te pozovem da uzme pesme koje su zaostale od moje udate sestre, te tu tamo udelim po koji kompliment, sve u stilu: "razlikujes se od vrsnjakinja, delujes zrelije odraslije i, naravno, moja lepa komsinica Sanja pocne da reaguje! Osmesi pri susretima postanu sve siri i topliji, oci sve sjajnije, a bradavice na sisama sve cvrsce. A ja pocnem da navijam sa pozivima na kafu i sok, u neko nocno doba, jer, navodno, spadoh sa guzice od pisanja, pa nemam mnogo vremena za druzenje, sem u kasnim satima.
O, nije ni Sanja bila kuce od juce! Znala je ona sta cu ja traziti ako dodje, isto kao sto je znala da cu ja to dobiti, ako se odvazi na nocnu kafu i sok.
I, jedne subotnje veceri, pozove ona mene putem telefona i najavi se za ponoc. Kao, svratice kad se bude vracala iz kafica.
U jebote! Sav sam se naostrio!
Na brzinu sam pospremio svoj cumez, usisao stoletnu prasinu, knjige slozio, ohladio sokove, tri puta se okupao, pola bocice mirisa potrosio, a kozu sa lica samo sto nisam zgulio brijuci se. A o cvrstini misica med' mojim noga-ma da ne govorim - kita mi je vec od njenog poziva stajala pravo, kao da sto godina nisam nista jebavao, kao da ce mi to jebanje sa Sanjom bit poslednje u zivotu...
Tacno u ponoc pojavila se. Kosa joj je plavo leprsala, ono malo pegica oko nosa jedva se primecivalo, a dve strcece izbocine bradavica jasno su govorile da je i sama jedva docekala susret. Skuvao sam kafu, natocio u case hladni sok, odmah navalio!
Ljubio sam je po kosi, ruku joj pod majicu zavlacio, gnjecio porasle sise.
- Polako, Marko, polako... - drhtala je, nevesto se braneci. - istegnuces mi majicu...
- Jebo majicul - dreknuo sam, cepajuci je sa nje. - Kupicu ti sto majica!
Na Sanji ocito nikad niko nije kidao odelo, pa ju je cepanje majice toliko uzbudilo, da sam pomislio da ce svrsiti i bez prsta na klitorisu, bez kite u sebi! Dahtala je, uvijala u mom na-rucju, grabila po mojim farmericama, ne uspe-vajuci da se sa dugmicima izbori.
Pomogao sam joj, pa je moj kurac za cas bio smiren u njenoj nevelikoj saci. Cinilo se kao da nije znala sta bi sa njim.
-Drkaj ga... Polako...
I pocela ga je drkati. Polako. Gore, dole, uz i niz.
A ja sam lice zagnjurio med' njene sise poceo oprobani ples jezika i usana - kruzio sam oko jedne bradavice, lizao je. uvlacio u usta, sisao, a onda na drugu prelazio, sve to ponavl-jao, pa se na prvu vracao. 0, kako je Sanja je-cala! 0, kako mi je kurac prstima stezala!
Niz njene sise, preko stomaka, primakao sam se Venerinom brezuljku, nestrpljiv da sto pre skinem te njene crne helanke, nestrpljiv da sto pre vidim, liznem i onjusim taj nekoristeni picic, nestrpljiv da pod jezikom osetim kako joj klitoris raste i nadima se.
Povukao sam helanke niz njene noge, za-treptao kad sam ugledao minijaturne, crne ga-cice obrubljene finom cipkom, a onda jednim potezom te gadice iskidao i bacio ih negde u ugao.
- Kupicu ti sto takvih svilenih gacica -prosaputao sam, zabijajuci lice u zlato dlacica, zabijajuci lice medju njene noge, ka rumenom raspicju, koje se presijavalo od Sanjinih sokova, od Sanjine strasti i zelje.
- To, Marko, to... -zajecala je, kad sam prstima razgrnuo njene usnice na pici i jezikom kliznuo po klitorisu.
Slankasto - kiseli ukus mladog picica, miris oprane zene, raspomamio me je! Jezik mi je di-vlje lutao po njenom picicu vracao se na klitoris, a prsti desne sake sami su trazili put da se u nju zabiju, da taknu ono magicno, sundjerasto mes-to u unutrasnjosti pice, koje je kod svake zene osetljivo, koje je kod svake zene osigurac, koji kad se takne oslobada cistu energiju...
Nisam vise mogao da cekam, nisam!
Legao sam na nju, noge joj rasino, da me njima obgrli, da me stegne, da uhvati ravnotezu na ledjima, da kukove izdigne i namesti se za prvi ulazak...
Glavicem sam klizao po usnicama njene pice, pipavo i drhtavo trazio put i, kad sam ga nasao, malo sam gurnuo, tek da samo glavic udje, da osetim koliko je uska, koliko je tesna, da osetim koliko je klizava i vlazna, da osetim da je za mene spremna. A bila je! Itekako!
Uklizao sam lako, preko nauljanog prolaza, u vrelu dubinu moje miadjane Sanje. Uzdahnula je i nokte mi u ledja zabila, sama se jos malo nabila.
Mada sam pomalo gajio nadu da je jos uvek bila devica, nije mi nimalo zasmetalo sto nije bila. Jebi ga, nisam u svojoj triciesetoj mogao odekivati da du jos koji himen poderati. Proslost je to za moje godine...
- Uuuuu -jeknula je, kad sam joj ga skoro citavog uvalio. - Uuuuuu, punis me... Osetio sam elasticno stezanje njenih unutrasnjih misica, povladenje zidova vagine pred mojim mesnatim klipom. Trenje je bilo toliko snazno, da sam pozeleo da vrisnem od srece - moja mala komsinica imala je najtesnju picu od svih u koje sam do tada imao priliku da stavim kitu!
- Jebi me, jebi me! - molila je, uvijajuci kukovima, nogama me na sebe jos vise navlaceci.  I poceo sam je jebati!
Malo napolje, pa svom snagom unutra, do jaja, koliko god sam kurca imao. A ona je na svaki moj nalet tihim vriskom odgovarala, trzala se, dahtala, stezala me nogama i rukama, uje-dala za ramena... Raspomamljen, zgrabio sam njene noge, kolena joj sa ramenima spojio, izdi-gao se i u nju, raspuklu kao kajsija, zabijao svoje meso, brzo, divlje, sve brze i brze, bez igrica mesanja, bez ikakvog cifranja, samo un-utra - napolje, unutra - napolje. A kurac je kI-izao i klizao, dirao samo dno njene pice, zabijao se u nju, cepao je i rastezao, bivao stezan mleven.... 0, Boze, gde je ta mala ranije bila?
I, naravno, ta situacija, mlado meso ispod mene, fantasticno njeno reagovanje, sve je to uticalo - osetio sam kad mi je iz prstiju na nogama i iz malog mozga istovremeno krenulo, pa sam nacinio jos nekoliko grcevitih naleta, zabio se u nju i ukocio, u magicnom pred -trenutku, treptaj oka pre nego sto je iz mene pokuljala sperma. Urlikao sam, svu je slomio stegao u zagrljaju, a ona je otegnuto vrisnula, sama pocevsi da plovi bozanskim sferama orgazma. lz mene je liptalo, Dunav je jurio, kva-sio joj utrobu, zalivao grlic materice, mesao se sa njenim nabujalim rekama sokova...
A dvadesetak minuta kasnije, kad smo se povratili, kad smo cigarete zapalili, kad je ona, zadovoljena i sva raznezena, mazila braciavice na mojim grudima, ja sam poceo misliti o tome da se nisam smeo istresti u nju. Jebi ga, mlada je, mozda pojma nema o kontracepciji...
No, kao da mi je misli procitala, ona je sama resila moje strahove. Poljubila me je u pupak rekla;
-Cuj, ne moramo paziti, ja sam se zastiti-la... i, da znas, bilo je fantasticno...
Doslo mi je da podvrisnem. Ipak nisam. Sa-mo sam sacekao da dovrsimo cigarete, a onda sam zapoceo igru iz početka....
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Prvi put sa kolegom

Radim kao prodavačica u jednom supermarketu i imam mnoštvo kolega. Ali jedan je poseban, moj kolega koji radi u skladištu. Visok je crnokos i jako razvijen. Ja imam 24 godine a on je stariji od ima, ima blizu 40. Ali je komad i pol!!! I nije oženjen a nedavno je prekinuo dugogodišnju vezu. A ja nikada nisam nikada imala dečka i ako mogu reći da sam atraktivna crnka. To svi kažu. Imala sam teško djetinjstvo i jako mlada se zaposlila jer mi je bilo to jako potrebno. Posao mi je uzeo svu energiju. Mlada sam ostarila. Bila sam jedna frigidna djevojka.Svi su me doživljavali kao simpatičnu i veselu djevojku, koja se uvijek smije i sa svakim je pristupačna.A u duši sam venula i kopnila…
Kolegica koja me vozi počela je uzimati i Nenada našeg zgodnog skladištara. Jednom je uzela još dvije kolegice tako da sam ja sjela od iza sa Nenadom. Nešto jako čudno mi se počelo dešavati. Osjetila sam ugodnu toplinu u trbuhu i ugodne žmarce koji su se protezali po cijelom mom tijelu. Od tog dana nisam mogla prestati misliti na Nenada. Počela sam ga i sanjati a kada bih se budila ostajala je ona teška i gorka praznina. Malo po malo nas troje počeli smo se voziti s tom jednom kolegicom i ja sam uvijek sjedala od iza sa Nenadom.I uvijek isti onaj predivan osjećaj me obuzimao. Tu sedmicu radili smo popodne i navečer se vraćali kući. Prva je izlazila kolegica koja je sjedila ispred , pa ja pa onda Nenad.Dobro se sjećam bio je utorak. Taj utorak Nenad mi je sjeo bliže nego ikada. Položio je ruku na moju nogu i počeo me milovati. Zatim ju je zavukao u moja bedra i milovao primačući ruke mom međunožju koje je bridilo. Kada me dodirnuo stresla sam se i jedva zatomila jecaj. Ja sam položila ruku na njegova bedra i pomilovala ga po snažnoj nozi. Zagrizla sam usnicu da ne ispustim krik zadovoljstva koji me obuzimao dok me gladio između nogu, dok je milovao mjesto koje nitko nikada nije dirao. Kada sam osjetila da se ne mogu kontrolirati uhvatila sam ga za ruku i odmakla.
Sutradan kada sam ja izašla Nenad je rekao da će i on tu izaći kod jednog prijatelja.Sva sam se naježila. Kada je kolegica otišla zgrabio me u zagrljaj i utisnuo strasan poljubac u moje usne. Zagrlila sam ga i uzvratila poljupce. Duboko sam i nekontrolirano disala. Uzbudila sam kao nikada u životu. Počela sam osjećati ono što nikada nisam. “Dođi” rekao je i uhvatio me za ruku. Odveo me u zgradu do moje i otključao neki stan. “Ne boj se. To je stan mog prijatelja kojeg ja održavam. Uđi, osjećaj se kao kod svoje kuće. Moj je prijatelj na putu u Dalmaciji je i neće doči još pet dana” rekao. Počeli smo se ljubiti na hodniku i milovati. Polako me svukao pa sebe. Pogled mi je zastao na njegovom međunožju. Kurac mu je bio spušten ali zastrašujuće debel. Nije bio toliko velik koliko debel. Progutala sam pljuvačku i zadrhtala. Stao je iza mene i objema rukama uhvatio moje sise. Počeo ih je milovati i mijestiti dok mi je ljubio vrat i dahtao na uho. “Prelijepa si” ponavljao je. Polako je počeo spuštati ruku po mom trbuhu do mog međunožja koje je gorjelo. “Ooooooh” oteo mi se uzdah iz grudi. Počela sam se nekontrolirano tresti, drhtati i stenjati. Izgubila sam se u nekom predivnom i nikada ne doživljenom osjećaju.U jednom trenutku činilo mi se da sam napustila svoje tijelo i lebdjela. Nenad me čvrsto držao dok sam se smirivala. Okrenula sam se prema njemu i izljubila mu lice, pa vrat, pa prsa. Spuštala sam se sve niže i lizala sam mu trbuh i pupak. Uhvatila sam tu njegovu gromadu u ruku i cijelog ga oblizala.Zatim sam ga strpala u usta i počela ga pušiti. Nije bilo lako s obzirom na njegovu debljinu ali sam se trudila. I svršio je po mom licu. Kada se smirio podigao me na ruke i odveo do sobe. Polegao me na krevet i lizao mi vrat, pa bradavice. Na njima se malo duže zadržao i dovodio me do ludila!!!!!!!!! Lizao ih je i cuclao a moje tijelo prožimali su sve jači i snažniji žmarci. Zatim se spustio na moj trbuh a onda još niže. O kako me dobro lizao dolje. “Mmmmm kako lijepo mirišeš” dahtao je. Ja sam bila potpuno zanesena. Opet sam doživjela snažan orgazam. Grčevito i čvrsto stiskala sam plahtu. Nenad se podigao nad mene i namjestio svoju kurac na ulaz moje pičke koja se zgrčila. “Čekaj…moraš nešto…znati…Ja…nikada nisam…” sve je shvatio. “Bože djevica si!!!!” Zatim me poljubio i rekao da će sve biti u redu. Počeo ga je polako gurati ali bezuspješno. Nije mogao ni glavić uči.Stenjala sam i ridala. “Molim te opusti se. Što si napetije sve je teže.” rekao mi je. Malo sam se opustila i osjetila oštru i jaku bol. “Joooooj!!!!” vrisnula sam i zgrčila se. “Ovo se čini kao nemoguća misija trebao te razraditi netko s tanjim i manjim alatom. Smiri se možemo mi to” rekao je. Nije odustajao, prodirao je u mene i derao me.Imala sam osjećaj da me reže nožem. Nisam željela plakati ali bol je bila prejaka. Osjetila sam kako me širi.
I došao je do zapreke. Položio mi je ruku na usta a drugom uhvatio moju ruku čvrsto je držeći. I tada je naglim i snažnim pokretom probio tu zapreku. Mrak mi je pao na oči i zagrizla sam njegovu ruku a suze su mi oblile lice. Nije još ušao cijeli, ma ni pola ja mislim. Počela sam vikati neka se makne od mene da ne želim više. Tiho me smirivao i ljubio obečavajući da će sada biti lakše. Nastavio je prodirati u mene i širiti me. Napokon je ušao cijeli i ostao tako da se priviknem na njega. Počela sam osjećati ugodu. Polako ga je izvlačio pa ga opet polako gurao natrag. Sva nelagoda i bol su nestali. Brzo se moja pohotnica navikla na njegovu širinu i veličinu. Svršila sam uz vrisak koliko mi je bilo dobro. Kasnije smo isprobali nove poze i bilo je sve bolje i bolje… Shvatila sam koliko žena može uživati u seksu i šta sam propuštala sve ovo vrijeme. Ne bih svog Nenada mijenjala za ništa. Uveo me u novi svijet i poakazao kako je lijepo biti žena. Ma prelijepo!!!!!
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Fantazija

Eh, ta daljina… Da nije nje, mislim da bi stvari drugacije izgledale… Voleo bih da dodes kod mene, na jednu kaficu ili, mozda bolje, kupinovo vino. Sedis u mojoj dnevnoj sobi, pijuckas to vino i gledas tim tvojim zelenim ocima… Osmehujes mi se i malo naginjes ka meni. Znas da tvoj prelepi dekolte jos vise dolazi do izrazaja i posmatras me kako ne mogu da odvojim pogled od tvojih grudi… Gledas u moje pantalone koje nedvosmisleno ukazuju da moje telo reaguje na tebe. Znas za to ali ti prija da vidis nedvosmislenu potvrdu… Prinosim ruku tvom licu i lagano te milujem, nezno vrhovima prstiju, imas utisak da te ne doticem. Milujem ti vrat, zabacujes kosu i kao da me zoves da spustim usne na njega. Priblizavam ti se, vidim ti u ocima da iscekujes moj poljubac, osecam da zadrzavas dah… Spustam usne na tvoje, moj jezik lagano prodire i trazi tvoj jezik. Volim te prve, nesigurne poljupce dok istrazujem sta ti prija, a sta ne… Privlacim te k sebi dok nam se jezici miluju. Oboje sad vec duboko disemo. Dok te moja desna ruka privlaci, ti mi sklapas ruke oko vrata. Ljubimo se, dugo… Ruka mi je pod tvojom suknjom. Milujem ti unutrasnju stranu desne butine… Klizim gotovo do gacica ali tu stajem. Ponesto cuvam i za sobu… Podizem te i nosim u sobu… Tako si mi lagana… Polazem te na krevet, skidam ti majicu i suknju. Ostajes samo u brusu i malenim gacicama… Vezujem ti ruke iznad glave. Cinim to salom koji ti omogucava da ako podignes jednu ruku iznad glave, drugu koristis slobodnu, gotovo kao slobodnu… Skidam se, do kraja… Gledas me kako ostajem nag, uzignutog ponosa, vec ljubicastog na vrhu… Gledam te stojeci iznad tebe… Rasuta kosa, ruke iznad glave ti jos vise isticu grudi, noge malo razmaknute i privucene u kolenima… Stajem iznad tvoje glave, naginjem se i ljubim te. Volim tu senzaciju kad se jezici dodiruju punim povrsinama. Tvoji nokti lagano klize po mom ponosu… Ljubim ti vrat, pomeram brus i moje usne dolaze do tvojih bradavica. Guram ga unazad i grudi ti ostaju slobodne. Ljubim ti bradavice, uzivam u tome kako rastu pod mojim jezikom i dahom. Prilazim ti s prednje strane i pocinjem da se spustam ka tvom medunozju. Skidam ti gacice… Bas kad si pozelela moje usne na svojim usminama, odmicem se… Gledas me zacudeno dok otvaram fioku mog stola. Ne, ne vadim vibrator vec jedno veliko pero. Pocinjem da klizm po tvom licu, vratu, grudima, stomaku, preponama, butinama… Milujem ti kolena, listove, gornju povrsinu stopala… Izvijas se, uzivas… To traje, gledam te kako se trzas, prsti ti stezu sal kojim si vezana… Trazis oslonac… Iznenada prekidam, gledas me ocima zamucenim od strasti i zelje… Spustam usne na tvoje usmine… sok… osecas hladnocu, kao da neko hladi tvoju vrelinu, a opet, kao da je razgoreva… Nisi ni primetila da sam uzeo mentol zvaku i da moj jezik sad klizi po tvom medunozju premazan mentolom. Razmicem ti usmine i dodirujem klitoris…. Pocinjem da ga sisam, prvo lagano, pa onda sve brze i brze. Lezem na krevet i podvlacim se pod tebe. Sedas na moja usta…. Pritiskas me kao da hoces da me progutas ili ja tebe da progutam… Nisam siguran…. Vrtis se iznad mene, zabacujes glavu, odvezujes sal i oslanjas se na moja ramena. Tvoji sokovi mi se slivaju u usta i na bradu. Pojacavam tempo. Iznenada se okreces i uzimas me usta. Sad smo u pozi 69. Grizes me. Ne mogu to da podnesem i nezno te odvajam. Sad si vec divlja, nestrpljiva da se sto pre spojimo. Okreces se i spustas na mene. Prodirem u tvoju vrelinu kao da propadam. Oslanjas se rukama na moja ramena i pocinjes da klizis po meni. Pogledas me u oci i zabacujes glavu. Drzim te oko struka i malo se izdizem u kukovima da bi mogla da imas bolji kontakt sa mojim telom. Gledam tvoje prelepe, velike grudi kako se njisu pred mojim ocima i ne mogu da izdrzim, moram da ih uzmem u usta.
Podizem se ali me ti nanovo obaras. Lezes na mene, glava ti je na mom desnom ramenu, lagano te grickam za uho dok moji prsti ostavljaju tragov na tvojim ledima. Sama diktiras svoj tempo i dovodis se do orgazma. Glasovi prodiru iz tebe dok osecam kako se tvoj ponor grci oko mene. Vristis mi u uvo. Trzas se i malo izdizes. Ja pokusavam iz tog podredenog polozaja da nastavim da prodirem u tebe ali… Lagano te spustam na leda, ulazim u tebe i zavlacim ti ruke ispod ramena. Prodirem u tebe dok gledamo se u oci. Nema nista lepse od zenskih ociju kad dodirne vrhunac uzivanja. Lice ti se grci pri svakom mom pokretu. I, osecam kako mi dolazi, vatrena kugla mi se skuplja u donjem delu leda i krece ka tvojoj utrobi. Moj ponos kao da se usijava dok se moje seme izliva u tvoju utrobu. Iznenada, vrelina mi potresa telo kao da dodivljavam povratni udar iz tvog tela. Muti mi se pred ocima, pocinjem da rezim, spustam glavu na tvoje rame. Ne pomeram se, svaki pokret kao da mi kida komade mesa. Milujes me po kosi…. Eh, kad bi masta postala stvarnost… Za onu koja voli…
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Događa se - I dio

Na mestu sam.Zadnji deo busa, sam cosak okrenut ka putnicima.Cekam je, sledece stanica je njena.Ulazi sa poznanicama kao i svakog jutra.Bus je vec pun.Prinudjene su da ostanu u zadnjem delu.Odahnem kada se postavlja ledjima ka meni a licem svojim frendicama.Ovo je peto jutro kako igramo ovu igru.Pocelo je slucajno po istom scenariju kao i sada.Na sledecoj stanici ulazi jos veca grupa putnika, svi se guraju trazeci sebi mesto.Ona biva prinudjena da se osloni ledjima,guzom o mene.Osetim njen divan omamljujuci miris.Sva je takva zanosna,divna.Zena u najboljim godinama. Visoka duge crne kose,prelepog tela koje svakim pokretom otkriva nove lepote,izazove,mami… Prvi put sam srecan radi loseg kolovoza,rupa,ulegnuca,lezecih policajaca na svakom od njih osetim njenu guzu kako se pribija uz moj vec dignut penis.Prvog dana slucajno a onda iz dana u dan sam kapirao da te slucajnosti prelaze u pravilo.Treceg dana se vec citavim telom oslonila o mene,opustila i pocela sama nabijati i mesati guzom oko penisa.Danas cekam trenutak kada se svi okrenu kao i mi ka prednjem delu busa i spustam ruke na njene bokove. Osetio sam kako je klonula i totalno mi se predala. Sake sam polozio na njene grudi a usne spustio do vrata.Uzdahnula je tiho…Levu ruku je pomerila iza sebe i grcevito mi stegla penis.Istog trena sam zaboravio gde se nalazimo,otkopcao sam slic i izvadio ga u njenu ruku.Povukla je ruku kao da se opekla a onda je polako vratila nezno ga dodirujuci kao da ga ispituje, vaga.Poskakivao je od zelje tvrd kao kamen i zeljan nje.Zadigao sam joj suknju zeleci da dodjem do guze.Pokusala je da se izmakne ali vec je bilo kasno.Drzala je moj mozak u ruci i nista mi nije bilo bitno osim nas dvoje.Grubo sam je povukao nazad rukom preko stomaka dok sam drugom vec skidao gacice sa guze.Prislonio sam ga uz njenu guzu pokusavajuci da udjem izmedju njenih butina.Uspeo sam, osetih kako se koci, prestaje da dise,A onda polako klizi napred nazad po njemu.Kakav osecaj…Sledeceg trenutka bus staje i ja sa uzasom kapiram da je to njena stanica.Brzo se odvojila od mene spustila suknju i otisla!!!
Nisam mogao da je izbacim iz glave.Moram je imati danas ili cu poludeti!Znao sam da se ne vracamo sa istim busom sa posla. Pomislih da ima krace radno vreme i istog trena odlucih da izadjem dva sata ranije i da je cekam na stanici gde je tog jutra i izasla iz busa.Tako sam i ucinio. cekao sam oko 30 min. kada se pojavila.Uputila mi je takav pogled da sam se mukom uzdrzao da je tu na ulici ne pojebem.Nakon toga ni jednom me ne pogleda, udubljena u svoje misli stajala je na metar od mene. Ludeo sam!
Ulazimo u bus a ona seda pored nekog penzionera i ne pogledavsi me.Seo sam na mesto iza resen da zavrsim ono sto smo poceli.Pet dana me pali vreme je da nabijem penis u njenu mackicu.
pratim je kada izlazi iz busa.Uputila se ka prvoj zgradi ulazim na korak iza nje u ulaz.Ne zastajkuje,penje se uza stepenice. Njena guza mi igra pred ocima i opet sam ludacki napaljen.Vadi kljuceve i otvara vrata.Na trenutak zastajem dvoumeci se a onda se lomim. Kada je otvorila vrata ulazim za njom i zatvaram ih za sobom.Gleda me besno nekoliko sekundi a onda prosipa bujicu reci na mene:”Ludace sta ti zelis od mene?! Vristacu ako ne izadjes! Muz mi dolazi kuci za 15 min. ubice te!
Gledam je pozudno od glave do pete i vidim kako joj pogled pada na moje prepone.Na brzinu ga vadim i pokazujem koliko je zeli.On puslira pred njenim ocima i vidim kako guta knedlu.Okrece se naglo od mene cuteci.Stoji tako okrena ledjima i ja shvatam sta zeli.Prilazim joj brzo i zadizem suknju,cepam gacice sa guze gurajuci je ka komodi u hodniku.Oslanja se na nju i istura guzu ka meni.Sakom sam ubuhvatio penis i provukao ga preko vagine.Bila je mokra,vrela i spremna.Nabijam ga do jaja jako i brzo.Njeh uzdah dolazi kao znak odobravanja.A onda smo se pretvorili u zivotinje.Ona pokusavajuci da ga slomi a ja u zelji da citav udjem u nju.Mesio sam joj guzu jako jednom rukom a drugom povukao za kosu i savio u ledjima terajuci je da se okrene ka meni da joj olizem usne,gurnem jezik do grla.Ujedala mi je usne stenjuci.Orgazam je brzo dosao.osetio sam eksploziju u glavi i poceh da sipam spermu duboko u njoj.Njoj popustise kolena i sruci se na pod tresuci se.Zadnje kapi sperme je isprskase po kosi.Stajao sam tako nepomicno iznad nje pokusavajuci da dodjem do daha. Okrenu se i mazno osmehnu govoreci: “Lud si i ja sam luda ali ispunio si moju fantaziju o kojoj mastam godinama”
Tada se trze.Muz mi zaista dolazi sada o boze…Navukoh pantalone i krenuh ka vratima.Ona ih otvori proviri.Sranje na stapenicama je!Povuce me kroz jedna vrata i ubaci u gardarober.Prosikta: “Ne mrdaj se odatle ubice nas oboje”
To se desilo pre tri sata i dalje sedim i cekam.Gladan sam jako.Od njih ne cujem ni glasa…
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Događa se - II dio

Nakon cetiri sata cekanjam cujem da se otvaraju sobna vrata. Resen da zavrsim sa cekanjem otvaram vrata i iskoracujem. Bivam zaslepljen svetloscu i dok zmirkam pokusavajuci da priviknem oci vidim (na svu srecu)nju. Opet sam zatecen njenim izgledom, minijaturne gacice i majica na bretelice su sve od odece koju ima na sebi. Odmerim je od bosih nogu do glave I negde na pola puta sam vec uzbudjen toliko da ne cujem to sto mi sapuce.Nesto kao: “Pozuri …zaspao…brzo” U iznenadnom naletu lucidnosti brzo joj prilazim i stavljam ruku na vaginu dok je divljacki ljubim.Od naleta mog tela udara ledjima o vrata. Ukocimo se na trenutak zaustavljajuci disanje.Osluskujemo ali nista se ne cuje iza njih. Polako postajem svestan njenih usmina i vreline koja dolazi izmedju njih przeci mi prste. Mazim je polako i nezno…Cujem njeno sve teze disanje,ljubim joj vrat,jezikom ulazim u usnu skoljku,ujedam nezno za vrat.Njen miris me opija,ukus njene koze,znoja.Sada sam toliko uzbudjen da osecam blagi bol u penisu.Prislanjam ga uz njen bok jako, zelim da zna koliko je zelim. Njene usne pocinju da traze moje, halapljivo se ljubimo . Spustam se ljubeci joj grudi, stoma.Lizem joj savrseni pupak,povlacim gacice na niz butane i polako krecem jezikom ka rajskom otvoru spreman da polizem svaku kapljicu koja krene iz njega.Sake su na njenoj guzi stiskaju je,mese, razvlace…Nabijam jezik duboko u nju, mmmm ima divan ukus.Osecam kako penis skace,trza. Igram se usminama jezikom,sisam svaku posebno namerno izbegavajuci dodir sa klitorisom.Po pokretima njenih kukova znam da zeli bas taj deo svoga tela na mojim usnama.Zastanem i prstima je rasirim sada ga lepo vidim.nabubreo,crven…
Prilazam na milimetar i cekam,cekam…Cujem jecaj kao da se kida sa njenih usana. Blago prelazim jezikom preko njega, dok se njene ruke ukopavaju u moju kosu mrseci je. Kada sam usisao klitoris poceh da ga “samaram” jezikom. Ona ubrzo svrsi tresuci se citavim telom.Polako je klizala niz vrata ledjima dok se ne nadjosmo ponovo oci u oci. Ona cuceci a ja klececi. Napokon joj pogled pade na moj penis a on u znak pozdrava poskoci ka njoj. Nezno ga pomazi po glavicu pa onda niz njega sve do korena…Zabacih glavu zatvarajuci oci dok me osecaj neverovatne strasti zahvatao citavog. Kada se njene sake napunise otezalim jajima nestalo je razuma. Krenuh ka njoj dok je ona sirila noge spremna da me prihvati i proguta. Nabio sam ga u nju kao da zelim da je pocepam,razbijem ,unistim. Ujede me za rame do bola dok je noktima grebala po ledjima ostavljajuci krvave tragove. Nabijao sam se u nju kao parna presa. Od udaraca se pomerala po podu ka vratima i ubrzo udari glavom u njih. “Stani! Cuo nas je sigurno!Stani…” U sebi pomislih da me boli k… i ako je cuo i jos jednom se zabih u nju. Pokusalava je da se oslobodi mog zagrljaja i uspela je.Brzo je ustala i stala kraj vrata drzeci kvaku , osluskujuci. Na trenutak razocaran ali i dalje napaljen kao bik ustadoh . Njena guza…sada je bila okrenuta ka meni…Podjoh ka njoj kao hipnotisan samo razmisljajuci o tome da se ponovo nadjem u njenoj vagini. Ona polako otvori vrata i proviri.Ja sam je vec stigao u uspeo da ubacim penis u nju.
Cvrsto sam je prihvatio za kukove i poceo nabijati. Nije pustila glasa od sebe, samo se slomila u ledjima olaksavajuci mi prodiranje. A onda je pocela da mi ide u susret svojom guzom tako mesajuci da sam nakon par sekundi poceo da sipam spermu iz svojih jaja duboko u nju.Ostao sam tako nabijen dok je ona nastavila sa mesanjem i ubrzo osetih kako me njeni vaginalni misicu stezu isisavajuci zadnju kap sperme. Citavo telo joj se strese I sa teskom mukom ostade na nogama svrsavajuci .
Polako sam poceo normalno disati I razum se vrati. Videh sebe spustenih pantalona u tudjem stanu sa penisom u tudjoj zeni. Zadovoljno se nasmesih I potapsah je po guzi kao zdrebicu. Ona zadovoljno frknu, okrecuci se ka meni. Prvi put se poljubismo nezno…
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Kroz zavesu

Dosla sa roditeljima na more. 18 godina ..mladji brat,,, i do zla boga dosadni roditelji. Htela je da ide sama ove godine u Budvu ali je Grozda nije pustala…”De ces sama ? mlada si ..naivna.. neko ce te iskoristiti” Budala….u kom veku ona zivi…pa ja se jebem od 15! Ne …dopusticu da mi prodje mladost u ovoj selendri ko sto su njoj prosle godine..Kako je samo glupa…misli da se mi deca igramo zmurke predvece…pa i igrali smo se u pocetku dok nisam uletela u podrum kod cika Mirka da se sakrijem.. Cika Mirko komsija, koji povremeno dolazi iz grada da provede miran vikend na selu. Visok, prosed oko 50 godina bolje je izgledao od mnogih koje sam tada vidjala. Znala sam da je tu … videla sam ga sinoc kad je dosao…Dolazi uvek posle ponoci ulazi u dvoriste sa ugasenim svetlima da ne budi komsiluk. Iskrala sam se iz kuce I dosla do njegovog prozora…Nista novo…to uvek radim…. Znam njegove navike…Prvo baci stvari na pod….uzme pivo,iduce ka spavacoj sobi, polako se skida ostavlja odcu na podu..a onda se potpuno go, baca na krevet….Taj deo najvise volim..Cika Mirko lezi na ledjima u jednoj ruci mu je pivo a drugom rukom pocinje da se gladi po kurcu. Naravno da znam sta je kurac gledala sam kroz kljucaonicu kad se Grozda jebala ….necu da kazem skim
Ali ovaj kurac, cika Mirkov kurac…je najlepsi..Polako ga gladi I ja vidim kako mu se polako uspravlja I raste. Smeta mi zavesa…vetar zaduva I lisce zasusta Cika Mirko se pomeri I pogleda ka prozoru…Nije me valjda video….Zasto je stao…video me je..ne.. nije, jer je opet poceo da gladi svoj kurac..naglo mu je porastao …ostavio je pivo I poceo da ga drka prvo jednom pa drugom rukom..Polako ..liznu dlan pa ga stavi na glavic ..kako bih mu ja izdrkala ..kurac mu je debeo polako rukom gore dole, gore, dole…pa glavic, pa onda ga pusti pa uhvati jaja pa opet kurac..gore..dole..polako ima sve vreme na svetu….odjednom ustade I okrete se ka prozoru..sad sam mogla da vidim sve.. kako drka svoju debelu kurcinu ..nije me bilo birga dal me vidi ili ne hocu da vidim curim sva od zelje da ga dodirnem I da mi nesto uradi ili ja njemu
Jaja lupkaju po butinama kurac mu je sav u zilama I Mirko koji netremice gleda u zavesu I drka svoju kurcinu..Ja koja hocu ..hocu..I onda ludilo.. Sperma izlazi I izlazi prska sve ..mene prska hocu.. Hocu ..hocu.. On gleda u zavesu ja pijem spermu…hocu ..hocu…moooraaam …..naglo se ugasi svetlo!
Kao I uvek posle podne smo igrali zmurke. Ja sam cekala da cika Mirko sidje u podrum. Uvek to radi..svako posle podne silazi u podrum I sredjuje svoj alat.
Zadihana upadoh u podrum..na meni samo haljinica …pa sta drugo? .. Zastadoh na sred polu mracnog podruma..Cika Mirko je lezao na otomanu i gledao slike…
Odjedamput nestade svega…dece..zmurki…sela…bila sam samo tu ja …moja mala haljinica …i cika Mirko….dodji slobodno…sakrij se… polako sam zatvorila vrata ….imala sam manje od 15 godina I nista nisam znala i nekako sam sve znala. Znala sam da ce doci ovaj trenutak…znala sam da je pocetak neceg novog…znala sam da je to ono sto cekam…Sela sam preko puta njega….. Rasirila sam noge nehajno i moje bele malo velike gacice su se otvorile i pokazale cika Mirku da sam tek pocela da rastem…On se nije pomerio….nisam ni ja…
Tako nekoliko trenutaka…mozda nekoliko minuta…jos malo sam rasirila noge….gacice su se jos povukle u stranu …samo izdajnicko disanje je pokazalo da cika Mirko vidi moju mladu nedirnutu picku…ne …pickicu…ne… picica ,,,mala… bez dlaka …. blago otvorena….Mene moja picka uzbudjuje…MENE.. uzbudjuje …. stalno nosim te prevelike gace,,jer volim da se kao slucajno savijem i da decaci na tren vide moju picu….i onda se pravim kao da nista nije bilo…i sacekam ih da odu iza zida i gledam kako drkaju svoje male kurcice dok pricaju kako bi me jebali….
Ali ovo …sad…u podrumu…ovo je nesto drugo…
Jos malo sam rasirila noge…..sad se sve vidi…vidi se uzbudjenje…vidi se vlazna mala pickica..vidi se otvoreni ..zabranjeni put…jos sam mlada..zna on to…zna i zaboravlja..
Disemo…ne govorimo….mene pocinje da boli..dole…od cega..me boli…polako krenuh rukom da dodirnem …boli me …lepo …rukom rastvorih …picku …mokra je….i nekako puna..Mene moja picka uzbudjuje…izludjuje…zato i sedim uvek na stangli od ljuljaske ..jer me izludjuje…
Ovo nije park….ovo je drugo….ovo je to sto sam cekala…
Podigoh nogu …ruka …prsti ..mozak….misli …sve je u picki…mojoj
Skini haljinu …skini ti majcu….majca pade na pod….on krenu pa naglo stade…moje godine…nepremostivi zid…digla sam haljinicu na glavu….i tu je ostavila..nema ni godina ..ni zakona..ni prepreka tu je samo jedna ..zena …devojcica..u prevelikim belim gacicama sa haljinom preko glave….
Uzbudjenje i ludilo …oci mi se zatvaraju cekam da me dodirne…ali on stoji i gleda…
Devojcica rasirenih nogu…vlazne picke … bez dlaka.. Sise….sisice…ludilo..osecam,znam da je lud od mojih sisica…tek su pocele da mi rastu…bole me ponekad…jos to nisu sise ..to su samo bradavice porasle…to su samo naznake necega sto ce tek biti…ali je izludjujuce..mene izludjuju kad pomislim da ce sad da ih ljubi I lize …Cekam….
Skini gacice….skini ti pantalone…..cujem kako su mu pantalone pale …nazirem kroz haljinu … kurac …picka me jos vise boli ..sirim noge …skini gacice…skini mi ih ti..
On mi prilazi polako me hvata za kukove ..podize me malo I skida mi gacice…Velike su ti….mamine su…uvek njih nosim…Osetih kurac..vlagu na butini…znam da je to kurac…podigoh se na laktove on me dize I zari mi glavu u krilo..Vrucina..vlaga…jezik u mojoj picki….jezik oko moje picke pa opet zariven u nju…dize glavu …nemogu da vidim pogled od tkanine..ali znam osecam..krece da me lize celu. Spusta me na pod I onda pocinje da mi sisa bradvice…Usne na sisama jednoj pa drugoj, jedna pa druga..jedna pa druga…Daj …daj ne mogu vise…..Sta da ti dam…daj mi ga…sta da ti dam…daj mi kurac…daj mi kurac ..hocu ga.. On ga uzima u ruku I nabija mi ga u usta
A ja ga uzimam, lizem, usisavam, pusim, drkam ga, grizem, drkam lizem mu jaja lizem mu guzu . On mi stavlja prst u guzu …izludjuje me bol …I uzbudjenje..Pusim mu, drkam ,grizem, stavljam samo glavic u usta opet drkam on me okrece, rasiri mi noge skroz pa se zarije u moju picku. Daj mi ga ne mogu vise.. Daj mi ga .daj mi kurac…jebi me ..jebi me
Sirim se On stavlja glavic na vrh moje picke dize mi noge kakva si slatka kakva ti je picka celu cu te izjebati..odracu te od kurca droljice mala, rodjena si da se jebes, jel volis kurac..vooolim. Polako je poceo da mi ga stavlja…prvo glavic.. bolelo je ..nemoj da stajes….uska si…nisam ajde…sta ajde…jebi me…usao je jos malo preveliki mi je kurac za tebe…nije …sta nije…nije ti debeo kurac jebi me. Udji ..jebi me. Naglim pokretom ugurao mi je ceo kurac…vrisnula sam od bola..zarila sam mu nokte u ledja. Bolelo je ali mu nisam dala da izadje..polako je poceo opet da se krece..napred nazad, napred nazad…pratila sam ga..dizala sam guzu da moze lakse da mi ulazi, izludjivala sam ga …moja haljina na glavi, moje male sise I moja mlada picka koja ga je primala kao da je do sada primila ko zna koliko I kakvih kuraca. Jebali smo se…jebali smo se a onda me je okrenuo I poco da jebe sa guza…jebao me I jebao I nije ga bilo birga da li mi je picka mala I dal me boli hteo je da me izjebe ..htela sam da me izjebe..onda mi je stavi prst u dupe I da ga izvlaci u uvlaci u istom ritmu kad I kurac…izludjivalo me je …kraj je blizu..nemoj da svrsis ..molim te govorila sam mu…nemoj da svrsis ocu jos…a on me je jebao I jebao…necu da svrsim …svrsicu ti na te sisice da ti porastu svrsicu ti u ta tvoja usta da progutas…od sad ces da gutas a ne da gledas kroz zavesu….Video me je!! I tad me je protreslo …tresao me je grc…dugo ocekivani grc…lepsi nego sto sam zamisljala, lepsi nego kad sam sama sebi drkala na tavanu, lepsi od onog kad me je Branko diro po picki …najlepse
Onda mi je on izvadio kurac iz picke okrenuo me I svrsio po sisama …..mazi se Mazala sam se po sisama ..po stomaku..po picki …I mogla sam opet…
Dok sam oblacila gacice okrenuta ledjima cika Mirku stiglo je pitanje
Jesi se jebala sa ovim tvojim seljacima?
Ne…ali hocu I znala sam da ce tako biti. Spustila sam haljinu I ne okrecuci se otisla.
Srecna..dok su mi kolena jos podrhtavala.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Drago sjećanje

Krajem osamdesetih, pocetkom devedesetih godina, a u odnosu na danas, nije bilo kompjutera, interneta i mobilnih telefona, sto, kada gledam iz ovog ugla, za sve je bilo teze. Tako sam na samom koncu osamdesetdevete godine, sa punih osamnaest krenuo u tadasnju vojsku bivse juge. U autobusu koji je isao ka mom krajnjem odredistu, gotovo cetristotine kilometara udaljenom od mog rodnog kraja, bio sam samo fizicki. Misli su mi i dalje bile okrenute ka rodnom kraju, prijateljima, porodici. Kazem porodici, a mislim samo na jednu figuru u tom kratkom lancu, na svoju sestru i na dogadjaje koji su se desili u poslednja dva dana. Sestra je 5 godina starija od mene, lepa, zgodna i za to vreme dosta atraktivna devojka.

Dve sitnice koje su se desile probudile su u meni neverovatan nemir i to bas sada u trenutku kada odlazim od kuce na godinu dana. Prvo sto me je uznemirilo bilo je prekjuce za vreme mog familijarnog ispracaja u vojsku. Naime u neko doba noci, zapravo pre ponoci javio sam se svojima da cu da odem do kuce da se presvucem. Sestra se ponudila da i ona krene samnom, navodno sa istom namerom. Kuci smo obavili to zasto smo i dosli i posto sam ja tih dana bio prilicno utucen zbog predstojece vojske a i tokom same te veceri sestra je to primetila i upitala me kako mi je. Kako bi mi moglo biti, frka. Trudila se da me utesi i oraspolozi i imedju ostalog rece mnogo ces mi nedostajati, ali sve ce to brzo proci, pisacu ti stalno, dolazices na odsustva, dolazicu ti i ja u posete. Ma daj dolazices kada znas koliko je daleko. Pa nemam ja stotinu braca, hoces i ti meni da pises. Naravno rekoh.

Prvo sto ces da uradis to je da mi posaljes sliku da vidim kakav si vojnik. Vazi rekoh sada vec malo oraspolozen. Kada sam nameravao da krenemo nazad sestra mi rece pa nas dvoje veceras nijednom nezaplesasmo. Pa plesacemo sada kada se vratimo na tulum. Ma tamo je prevelika guzva, nego ucini sestri i odigrajmo ovde jedan ples pa idemo. To mi je bilo toliko cudno ali rekoh samo ok i ona pusti negu laganu muziku. Bila je u uskim farmerkama i uskoj bluzi koje su jasno isticali njenu figuru. Zaplesali smo sasvim lagano i posle nekoliko trenutaka ona obmota obe ruke oko mog vrata mazeci me po glavi. Znas da za sve ove godine sada prvi put plesemo zajedno, rece. Da, kratko odgovorih dok se ona skroz primice uz mene i nasloni svoj obraz na moj vrat i obraz dok su joj prsti prolazili kroz moju kosu.

Jasno sam osetio njene grudi na sebi i mahinalno sam je obgrlio skroz oko struka. U trenutku mi posta nelagodno i probao sam da se malo odvojim od nje ali ona mi nedozvoli i jos se vise pripi uz mene. Hteo to ili ne kurac mi naglo poskoci, jer u tim godina bio mi je dovoljan i samo pogled da on odmah reaguje, a kamoli jasan dodir i mazenje. Nastavili smo sa plesom skroz pripijeni jedno uz drugo, samo sto sam ja sada sve otvorenije poceo da joj uzvracam mazenje po struku i ledjima, upijajuci njen miris duboko u sebe. Ako ti slucajno nesto bude tesko ti samo pomosli na svoju sestru i sve ce ti biti lakse i na trenutak me pogleda u oci dok me je sada mazila i po obrazima. Vazi seko, rekoh i ja nju pomazi po obrazu namestajuci joj kosu iza uha. Bas smo se skroz opustili u uzivali tako da me u jednom trenutku ona poljubi u vrat nasta me prodjose hiljadu trnaca. Naravno da sam odmah hteo da joj se revansiram i ja nju poljubih u obraz ali ipak nekako stidljivo.

Poljubi sestru slobodno nemoj da se stidis, prosaputa. Za trenutak mi bese neprijatno a onda je lepo i nezno ponovo poljubi u obraz. Tako vojnice sestrin, rece i poljubi me ponovo gotovo mi dodirujuci ugao usana. U tom trenutku zazvoni telefon. Mislio sam i ja nju da poljubim na isti nacin ali telefon mi skrenu misli u drugom pravcu i ja joj rekoh javi se. Promrmljala je nesto i nevoljno ode do telefona. Nasi su nas zvali iz restorana da vide zasto smo se toliko zadrzali. Odmah smo se nakon toga vratili u restoran. Druga situacija mi se desila jutros kada sam kretao. Autobus je krenuo u 4 ujutru a ona je insistirala da me otprati tako da mi je bila jedina pratnja. Dok smo cekali na stanici ona me je cas drzala pod ruku cas me grlila oko vrata. Govorila mi je da cim se budem smestio odmah joj se javim i dam joj novu adresu da bi mi odmah pisala.

Kada sam trebao da udjem u autobus pozelela mi je puno srece, vesajuci mi se oko vrata i ljubeci me u obraz. Vec sam bio na vratima i okrenuo se da joj mahnem, video sam suze u njenim ocima i ona ponovo dotrca prebacajuci ruku oko moga vrata. Ja se sagnuh da je poljubim ali na moje ogromno iznenadjenje ona me poljubi pravo u usta. Dok je autobus kretao gledali smo se kroz prozor i ona mi ponovo posla poljubac. I ja poljubih svoje prste nezno kao da nju ljubim i dodirnu prozorsko staklo njima. Tek kada mi je nestala iz vidokruga shvatio sam da mi je kurac ogroman…
Da ne duzim mnogo, vojska ko vojska, ubrzo sam se privikao na ovakav zivot i lagano su prolazili dani, nedelje, meseci. Gotovo nije bilo dana da nisam dobio pismo od sestre i nije bilo casa da nisam mislio na nju. Pisala mi je o svemu i svacemu a najvise sam obozavao one delove pisma u kojima pise kako joj puno nedostajem, kako jedva ceka da se vidimo, kako stalno misli na mene, a pogotovo delovi u kojima je opisivala svoje izlaske i sta je imala obuceno na sebi.

Toliko je isla u detalje u svojim pismima da sam cak znao i sta je kupila od donjeg rublja i kada su joj mesecni ciklusi. Slala mi je svoje slike i da li je sve ovo namerno radila ili ne ja sam non stop bio napaljen i drkao sam ga kao sumanut po desetak puta dnevno. I ja sam voleo u svojim pismima da je ispitujem o tome, diskretno koliko sam umeo u to vreme i koliko sam mogao da se uzdrzim od prevelike zelje za njom i ona mi je odgovarala. U stilu da li vise voli pamucni ili svileni cipkani ves i koji joj bolje stoji. Odgovarala je u zavisnosti od situacije ali ona vise preferira cipku, a misli da joj i jedan i drugi podjednako dobro stoje, ali ipak se pozeljnijom oseca kada oseti cipku na sebi. Ili nisi mi napisala koje su boje onaj brus i gacice sto si kupila i kako ti stoji. Crne su boje od prozirne svile a po obodima opsiveni cipkom, a kako mi stoji…

Kako ti stoji mogu samo da mastam. U tom nasem dopisivanju smo lagano poceli da razgovaramo i o nasim ljubavnim i seksualnim zivotima, zapravo o stvarima o kojima nikada ranije nismo razgovarali. Saznali smo gotovo sve jedno o drugom od trenutka kada smo izgubili nevinost do toga sta sve volimo u seksu. Pisala mi je ja volim sa deckom prvo dugo da se ljubim i mazim. Volim kada me on dugo mazi svuda po telu, a potom dugo ljubi i lize svuda po telu. Onda volim i ja njemu da radim sve to a tek potom da imamo odnos, u pocetku sasvim nezan a potom sve grublji i grublji. I ja sam njoj sve to potvrdjivao nimalo joj se ne udvoravajuci jer i kod mene je bio isti slucaj. Kada sam ovo citao mastao sam da sve to meni govori i da mi govori sta bi zelela da joj radim i naravno ludeo sam. Kupovao sam i sve erotske casopise koji su se mogli naci u to vreme i rezao slike devojaka koje me imalo podsecaju na nju i lepio u posebnu svesku, zajedno sa njenim slikama koje mi je slala. Ubrzo je prosla duga i hladna zima i stiglo za mene dugoocekivano prolece.

Maj mesec je vec uveliko tekao kada sam dobio pismo od sestre da ce me posetiti do kraja meseca. Posto od mog odlaska kuci nije bilo sanse bar jos nekih mesec, mesec ipo dana, bio sam presrecan i jedva cekao taj dan i non stop mastao o nasem susretu, o cemu sam joj i pisao i razradjivao razne varijante jer vise sam bio izludeo. Bilo je sigurno da mora da prenoci u hotelu u gradu bar jednu noc, a mozda i dve. Pitala me je dali mogu da uzmem prenociste kada mi dodje u posetu, da mozemo da razgovaramo celu noc. U svojoj glavi sam mislio da mozemo da se jebemo celu noc. Predlozio sam joj da dodje u petak popodne, jer ja sam vec sutradan u subotu mogao da uzmem prenociste ako mi neko dodje u posetu, a mozda cak i dve noci s tim da se ujutru samo javim u kasarnu.

Koliko sam bio izgubio razum pitao sam je i sta ce da obuce i kakvo ce donje rublje da ima na sebi. Ta zadnja nedelja pred njen dolazak bila mi je duza nego ikada. U sredu sam dobio od nje pismo u kome izmedju ostalog kaze da ce mi sledece pismo ispricati usmeno posto cemo se videti za koji dan. Ovo pismo, koje cuvam dan danas je bilo malo duze od prethodnih i cela zadnja strana bila je posvecena samo njenim osecanjima i gotovo da je licilo na ljubavno. Jedva cekam da te zagrlim i poljubim, jedva cekam da ti mene zagrlis, jako me stisnes uz sebe, pomazis po licu i kosi i poljubis. Zelim da me ne pustas iz zagrljaja najmanje deset minuta. Zelim, zelim, zelim… Na sebi cu imati roze trenerku, zbog puta, usku majicicu, a ponecu i nesto elegantnije, a donje rublje neka ostane tajna… bar za sada. Znao sam da cu joj ispuniti sve zelje, a mozda i one neizrecene. Na kraju, puno te voli, pozdravlja i salje jedan pravi poljubac tvoja seka. Od onog pravi poljubac sam jos vise izludeo, a uz pismo prikacena i njena slika u celoj figuri na sebi je imala uski sorc i pripijenu majicu. Zadnja dva dana sa ovim pismom i slikom kao da nisam izlazio iz toaleta.

Stigao je i taj dan. Cekam je na autobuskoj stanici. Autobus staje, kada se pojavljuje na vratima za mene u tom casu nije bilo lepse i pozeljnije devojke, na sebi ima trenerku ali se jasno daju nazreti obline koje se nalaze ispod. Bacamo se u zagrljaj jedno drugom i vreme za mene u taj cas prestaje da tece. Mazimo po licu jedno drugo, gledamo se u oci i ljubimo u obraze. Odlazimo u hotelsku sobu koju sam rezervisao jos prosle nedelje, grlimo se i salimo usput. I dalje je sve u granicama normale, da tako kazem. U sobi pricamo o novostima, zadirkujemo se i salimo. Posto sam je jos ranije zamolio da mi donese trenerku da konacno skinem ovu uniformu sa sebe to sam i uradio i osetio se u tom casu kao ponovo rodjen. Gore sam obukao samo majicu na bretele. Naravno, bio sam napaljen kao nikada u zivotu. Prolepsao si mi se ovde u vojsci, rece i pomazi me po obrazu i prodje prstima kroz kosu. Da budem iskren seko ti izgledas prelepo, nikada lepse, sta ti onaj tvoj radi pa tako blistas.

Nisam htela da ti pisem o tome ali sa njim sam raskinula odmah posto si ti otisao. Zasto, bio sam u cudu, i zasto mi nisi pisala o tome. Nisam htela da te zamaram nebitnim stvarima. Pa jel imas sada nekog. Sama sam gotovo vec pola godine, slegnu ramenima. Pa samoca ti bas prija izgleda. U nekim stvarima da u nekima ne, a ti vojnice moj. Pa i ja postim isto toliko, rekoh i nasmeja se a nasmejala se i ona. Ali da budem iskren to mi bas uopste ne prija. Ponovo smo se nasmejali. Meni najvise nedostaje mazenje, rece, gledajuci me u oci, pola godine kako me niko nije mazio, a za sve ostalo se mogu i sama pobrinuti. Pa i kod mene je ista situacija jedvah izgovori i spustih pogled kao duboko tuzan. Ne ocajavaj toliko polovinu si vec prebobao, jos ovoliko i gotovo, rece i sede skroz do mene grleci me i mazeci me po glavi.

Onda rasiri ruke i rece dodji mi u zagrljaj. Naslonio sam se na njen vrat i ona poce da me mazi po istom. Tebi je sada tvoja seka ovde mili moj, ako treba mazicu te sva ova tri dana koliko ostajem. Ostaces do nedelje, upitah je. Naravno mili moj, rece, poljubi me u obraz i nastavi da me mazi po vratu, kosi i obrazima. Veceras imas do deset izlazak zar ne. Da. A sutra ces vec moci da uzmes prenociste. Klimnuo sam glavom. Lepo cemo se provesti ovih dana, nista nebrini, radicemo sve ono sto budemo zeleli. Onda me ustinu za obraz i ponovo poljubi. I ja sam se sada od prevelike zelje za njom i od ovog naseg razgovora dosta oslobodio tako da i ja nju poljubi u obraz i pomazi po licu i kosu i obgrli je oko struka. Sigurno smo celi minut ostali tako zagrljeni. Onda ona rece da se mora i ona presvuci i malo osveziti a mene zamoli da nam donesem po neko pice pa veceras mozemo malo da izadjemo i da me ona otprati do kasarne i odmah ujutru najavi posetu. Dvoumio sam se sta bi mogli da popijemo i iz hotelskog restorana doneo u sobu bocu sampanjca i dve case. U tome i sestra izadje iz kupatila i meni zasta dah kada je videh i umalo ne ispustih onu bocu i case.

Na sebi je imala ekstra kratku mini haljinicu u bordo crnoj boji pripijenu skroz uz telo, na tanke bretelice ispod kojih se videla crna traka od brusa. Stajala joj je savrseno i tako dobro isticala njenu vitku figuru, grudi, struk, bokove, guzu, noge… ma to je za mene u tom trenutku, a i sada kad se setim, bilo jedno savrsenstvo. Videla je da sam se zbunio i samo rece hoces li nam sipati taj sampanj. Uspeo sam nekako da naspem obe case i pruzio joj jednu. Izgledas tako… nisam znao kako da se izrazim, tako… Pa kako bato, reci sestri slobodno. Tako dobro… zgodno... Dobro ili zgodno. I jedno i drugu i tako seksi i pozeljno. Samo se zagonetno nasmesi i podize casu. Nazdravismo i ispismo sve iz casa ne prestajuci da se gledamo u oci. Znas li da vise nisam mogla da izdrzim da ne dodjem da te vidim. A sta mislis kako je tek meni bilo. Gledamo se nekoliko trenutaka a onda joj ja kazem znas li da se na stanici nismo grlili ni jedan minut a zamolila si me da te ne pustam iz zagrljaja bar deset minuta.

Nezno se nasmejala i podize ruku da me zagrli. Nezno sam je obgrlio i osetio njene grudi na sebi. Priljubili smo se i obrazima. Pozelela si da te jako stisnem uz sebe i nepustam, tada je stisnu jos vise uz sebe. Ona podize i drugu ruku i obmota je oko mog vrata. Onda ispuni sestri zelju, stisni me i ne pustaj me. Stisnuo sam je svom snagom uz sebe i pocesmo da se grlimo i mazimo. Moj granitno tvrdi kurac je sigurno osecala na sebi. Ruke su mi bile na njenim ledjima i na trenutak se pogledasmo u oci. Poljubismo se u obraze, pa potom u uglove usana i ponovo se pogledasmo u oci. Polozio sam joj jednu ruku na rame mazeci ga i dodirujuci joj bretelice od haljinice i brusa. Jeli ovo onaj od prozirne svile, upitah je misleci na brus i sada kao da ja preuzeh inicijativu. Da, kratko odgovori i nastavi da me mazi po vratu. A okolo je cipkan. Ponovo kratko da. A u kompletu je sa gacicama. Daaa, rece mazno. I njih sada imas na sebi. Naravno ne mislis valjda da ti sestra ne nosi gacice. Samo pitam.

Slobodno, znas valjda da sestru mozes sve da pitas. Ja lagano poceh da zavlacim prste ispod bretelica ne prestajuci da je mazim drugom rukom za struk i ledja. A nisi htela da mi napises kako ti stoji. Kratko se nasmeja a onda rece pa ne da nisam htela ali… neznam ni sama… valjda si mogao da pretpostavis, ili da bude da sama sebe hvalim. Nista nisam odgovorio i ona me upita pa dobro sta ti mislis kako tvojoj seki moze da stoji takvo rublje. Bio sam uzbudjen kao nikada u zivotu. Ona kao da je to znala i namerno me palila sve vise i vise. Ja joj i drugom rukoh predjoh duz celih ledja i nju polozi od pozadi na njeno drugo rame i zavukoh je ispod bretelica, a onda poces sasvim slobodno da je mazim sa obe ruke istovremeno od ramena duz celih ledja i struka gotovo joj dodirujuci guzu. S obzirom seko kako si zgodna znam da ti savrseno stoji. A mislis da ti je sestra zgodna. To nije tesko primetiti, mada sam ja to primetio tek pred polazak ovamo. Mili moj, rece ljubeci me u obraz, to nikada nije kasno. Pa da nebude da samu sebe hvalis, eto samo ti potvrdjujem ono sto i sama znas. Da, ali ipak mi je draze kad to cujem od drugih. Pa to verovatno cesto cujes.

Da ali najdraze mi je to sto sam cula od tebe. Na trenutak sam je pomazio po obrazu i rekao pa ja mogu da te hvalim do ujutru, malo sam se odvojio od nje i odmerio je od nogu do lica i nastavih, imam materijala dovoljno. Nasmejala se i ponovo mi se baci u zagrljaj ljubeci me u obraz. A sta ja treba da kazem, znas da sam imala puno momaka ali nijedan nije bio tako zgodan kao moj bata i sada ona mene odmeri i pomazi me po grudima. Ponovo smo se poljubili u obraze, zagrlili i moje mazenje se nastavi i ona glasno udahnu i izdahnu, ahhh… tako mi je nedostajalo mazenje svih ovih meseci. Prija ti, rekoh. O da… a tebi, upita me i poljubi u vrat. Hiljadu trnaca prodjose mojim telom, u zivotu mi nije bilo lepse, a i kako bi mi bilo lose kada se posle sest meseci vidim sa svojom najlepsom i najzgodnijom sestrom koju volim najvise na svetu, rekoh ja gotovo zaljubljeno. Ona me ponovo poljubi u obraz i rece i ti znas da tebe tvoja seka najvise voli na svetu i da sam u stanju sve da ti pruzim sta god pozelis.

Na trenutak se pogledasmo u oci i ponovo se jako zagrlismo i pocesmo da se vrtimo u krug. Sve me ovo podseti na nas ples pred moj polazak u vojsku ali sada nista nije moglo da ga prekine. Kada sam i ja nju poljubio u vrat ona istog trenutka spusti ruke na moju zadnjicu. Nisam hteo nista da cekam i ja obe svoje sake polozi na njenu cvrstu i oblu guzu. Samo sam se za trenutak umirio a onda sasvim slobodno poceh da joj mazim i stiskam guzove.
"Zelim te seko. ", rekoh i prodjoh rukom kroz njenu crnu kosu, sklanjajuci je sa obraza..
"I ja tebe.. celog..", ne stize ona da zavrsi, a moje usne se spustise na njene. Dug, strastven, zeljan i nikada lepsi poljubac. Samo se za trenutak gledamo u oci a onda nastavljamo da se ljubimo halapljivo i socno i zestoko se mazimo po najintimnijim delovima tela. Podigao sam je u narucje, i pogledao je onako slatku: duge trepavice trepnuse joj na tren, a onda joj se usne lagano razdvojise. Bile su napucene, ali na najdivniji nacin socne i mekane. Njena crna kosa medju mojim prstima, i ja sam sada pogledom istrazivao njeno telo dok sam sedao na krevet i postavljao je u svoje krilo.

Haljinica na bretele spustala se nize, i nije bila dovoljna da sakrije predivan oblik njenih ne velikih, ali na najlepsi nacin oblikovanih grudi. Bradavice su joj se ocrtavale ispod, a ionako kratka haljinica se podigla gotovo na struk dok je sirila noge koliko je god mogla, jer je, sedeci mi u krilu, obuhvatila moje noge svojim butinama. Nije proslo mnogo do trenutka kada se nas spor i prelep poljubac poceo pretvarati u snaznije povlacanje donje usne i igru jezika. Plima strasti nadolazila je, bas kao i vrelina nasih tela.

Otvorila je oci na tren, i odmakla se od mojih usana. Pogledala me je, a onda je ne skrecuci pogled sa mojih usana spustila ruke sa mojih ramena na gornju stranu svojih butina. Lagano ih je povlacila na gore, zavlaceci par prstiju ispod svoje haljinice. Skinula ju je u jednom pokretom, i bacivsi taj lagani i suvisni komad odece pored nas - ostala je u tom polozaju, sedeci pravih ledja u mom krilu. Tren u kome smo ostali mirni, vecno cu pamtiti po nasim polu-otvorenim usnama, pogledu pravo u oci i isprekidanom udahu vazduha, isprekidanom od siline uzbudjenja i lepote osecaja koji je polako ali sigurno narastao u donjim delovima stomaka..

Nismo dugo ostali toliko mirni. Pomazio sam je po grudima koje su i dalje bile u onom predivnom crnom brusu i pre nego sto sam joj ga, gotovo u jednom pokretu, skinuo jedvah izgovori znao sam da ti savrseno stoji. Onda se ona izvila unazad, i skliznula laktovima preko mojih slabina. Posla je u klececi polozaj i prsti su joj mileli po mom stomaku, dok se nosicem priblizavala mom pupku. Trag koji su ostavljale sestrine gole grudi slao je paralelne zmarce mom telu, i ta tiha i prelepa jeza isla je suprotnim smerom od kretanja njenih dojki niz moj zategnut stomak. Prstima je nestrpljivo krenula na dole, i zavukla ih pod siroki lastis boxerki koje su onako zategnute - jedva prikrivale sve zivlji deo mog tela. Povlacene na dole, boxerke zavrsise oko noznih clanaka, a njena kosa prekri u dva polukruga predeo svake od njegovih prepona. Usne se otvorise sirom, i ona jednom rukom prinese moj toliko zeljeni kurac u svoja usta.

Nije odmah sklapala usne, vec ga je pustila da sklizne niz njen jezik. Bio je vruc i pulsirao je, osetila je to po neznom trzaju koji je dodirnuo i njena nepca. Obrglila ga je zatim usnama, tik ispod glavica, i sasvim polako pomerila glavu ka mom medjunozju, povlaceci kozicu mog kurca unazad, sve do trena dok ga nije osetila celog u sebi. Zatim je udahnula na nos i pocela da povlaci glavu unazad, snazno ga sisajuci u tom trenutku.

Ispunio joj je unutrasnju stranu obraza kada je povlacila svoju glavu unazad, i sve sto je cula u tom trenutku bilo je jedno dugo "Mmmmhhhhhh..." sa mojih usana. Ruke su mi prolazile kroz njenu kosu, a njena glava ponovila je svoj cudesni ples jos nekoliko puta pre no sto je ubrzala ritam, nabijajuci se na njega uz blagu pomoc mojih ruku. Prsti su joj leteli po mojim jajima, i ponekad bi jedan od njih vrhom svojim dodirnuo moj anus, ali samo na tren - dovoljno da prouzrokuje cudesan trzaj tela kojim bi moja zadnjica poskocila blago u susret njenim nemirnim usnama.
A onda je pridigla svoju glavu zadrzavajuci samo glavic medju usnama. Lagano ga je stezala i popustala svoj stisak, a jezik joj je ludovao na vrhu mog ukrucenog kurca. Cas je kruzila nad njim, cas bi njime vijugala levo desno, a moja glava otisla je unazad, prepustajuci se predivnim pokretima sestrinog nestasnog jezika.

Kada je osetila da me je dovela blizu vrhunca, sklonila je svoje usne sa njega, i pogledala ga je sa blagim osmehom. Usne su joj bile vrele, polu-otvorene i napucene, a ja, dosavsi sebi, prosao sam dlanom niz njen obraz. Pridigao se kad i ona, i uzeo je za ruku. Bila nam je potrebna setnja.
Setnja nam nije bila daleka i duga. Tik iza lezaja, sa leve strane nalazilo se kupatilo, siroko, prostrano, prepuno stvari koje su se mogli koristiti kao oslonci, ili kao mesta na kojima bi ona ili ja sedeli, oslonlili se ili jednostavno - uzivali.

Ovoga puta, usli smo pravo pod tus, skinuvsi se ujednom trenu i prethodno unevsi laganu plasticnu stolicu u cosak siroke tus-kade. Mlazevi vode oblivali su nasa tela dok smo stojeci na sredini kade prepustili svoja tela tudjim rukama. Poljupci su smenjivali jedan drugi, a voda, ni previse hladna ni previse topla klizila je niz nasu kosu, preko golih tela, nadrazujuci ih i ulepsavajuci nam taj trenutak sve vise i vise...

Namestio sam je ispred sebe, i pogledao je po poslednji put u oci, pre no sto je namestila svoje ruke na zid, i okrenula mi svoju guzu. Vec u sledecem trenu primakao sam se sasvim dovoljno da je moj nabrekli kurac vec stajao oslonjen na predivno izbrijanom ulazu u izvor sestrinih najsladjih sokova. Ugrizla je svoju usnu lagano, osecjuci kako moje ruke polako traze oslonac na spoljnim delovima njenog struka, znajuci da ce vec u sledecem trenutku osetiti ono sto je toliko zelela. I upravo tada, kada je rasirila svoje noge i zategla ih lagano zabacujuci svoju guzu unazad, ja sam prodro u nju, svom duzinom svojom, lagano, strpljivo i prilicno primetno.

Odupiruci se o zid ispred sebe, krenula je svojim telom unazad, a ja, primecujuci da je i njena zelja ravna mojoj, privukoh je jos vise na sebe, i nabi ga do kraja u njeno pretoplo medjunozje. Bila je mokra, kao i nasa tela.. samo vrelija, i sa onim cudesnim stezanjem vaginalnih misica koji su bili znak njenog prepustanja uzivanju.

Tucao sam je lagano, kako mi je pisala da voli, drzeci je za struk, no ruke bi mi klizile do njenih kukova usled vode koja ih je i dalje oblivala. Kako nismo oboje mogli da stanemo pod mlaz tusa, ja vodu iskljuci povlacenjem rucice udesno i na dole, podesavajuci modernu slavinu da utihne sa dodatnim grejanjem nasih tela, i smanjivsi snop vode na jedva primetne hladne kapljice, nastavio sam da je tucam, u sve brzem ritmu. Nabijao joj ga od pozadi, osetivsi na trenutke kako njeni nemirni prsti prelaze cak i do mojih jaja. Mazila se dok sam je tucao i govorila to.. tooo… tako bato, to, tucaj svoju seku, znas koliko cekam na ovo, ahhh. U tom trenutku sam je voleo vise nego ista na svetu, a voleo i trzaje njenog tela dok mi se davala. Cela.

Pocela je da stenje sve glasnije, i ja primeti da se bas kada i ja - i ona priblizila vrhuncu. Izvadio sam ga iz njene uzane mackice i okrenuo je ka sebi. Ruke su joj poletele u susret mojoj glavi, vratu, licu. Ljubila me je, i milovala, a onda je tren kasnije, razdvojivsi se od mojih usana - sela na visoku plasticnu stolicu koja je sve vreme bila u samom cosku kade. Kleknuo sam ispred nje, i jezikom presao uz njenu preponu. Uzdahnula je, glasno, i ja ponovi taj potez, samo promenivsi preponu kojom je prolazio nemirni jezik, a zatim sklopi svoje obe usne na izbrijanom delu, daleko ispod njenog pupka. Skliznuo sam glavom na dole, dok se ona jednom rukom drzala za sipku koja je iznad nas nosila rucku tusa, a drugom rukom je prelazila kroz svoju kosu, uzivajuci u zmarcima koji su prolazili kroz njeno telo, kao nekakvi leptirici.

Moje usne skliznuse preko klitorisa, i zastase tik ispod njega. Otvorio sam ih, i moj ne previse dugacak ali prilicno nestasan jezik - otvori njene usmine, i prodje kroz njih, uzasno sporim pokretom glave na dole. Skoro da je zavristala u tom trenutku, i kao da joj se zavrtelo u glavi od nadolazece plime zadovoljstva. A ja, nemiran i vrlo uporan u svojoj nameri da i ona uziva u oralnom sexu koliko i ja, kojih 20ak minuta ranije, liznu njen klitoris odozdo, cineci ga jos krupnijim i zategnutijim. Naslonio sam vrh svog jezika na vrh klitorisa, i zatim lagano priljubio glavu uz njeno telo, cineci time da se ceo klitoris smesti ispod mog jezika. Nos mi je bio tacno u predelu u kome nije bilo dlacica duzih od par milimetara, a usne mi se sklopise oko onog dela sestrinog medjunozja koji je slao najlepse impulse svud kroz njeno telo.
Rukom sam u tom trenutku slucajno zakacio slavinu, i ono malo kapi koje su padale na svakih pola minuta, postase skroz hladne.

Nisam obracao paznju na to, ali onda cuh glasan uzdah, bas u trenu kada sam jezikom prodro duboko u nju, iznenadno. Podigao sam pogled na gore, i video da su njene oci usmerene ka tusu koji je stajao visoko iznad nas, a onda se i njeni kapci zatvorise. Nisam skidao pogled sa njenih usana, i zatim nize - nabubrelih bradavica, a jezikom se poigravao u njoj, probijajuci se kroz punacke usmine koje su ga svojim laganim plesom zajedno sa celim donjim delom tela - prizivale da udje jos dublje i da ne prestane sve dok ne eksplodiraju zajedno.

Stenjala je, i to vise nije prestajalo, ali zacuo bi se s vremena na vreme po koji lagani priguseni vrisak.
Blizila se vrhuncu, i ja sam to znao. Sve je brze pomerala svoje kukove kruznim pokretima, izvijala se ka meni. Disala je sve brze i glasnije, a mom jeziku u pomoc je pristigao i jedan njen prstic koji je skliznuo u nju, odjednom, iznenadno i svom duzinom. Stegla ga je iznutra, ugrizla se za donju usnu ponovo, i osetila kako joj se celo telo trese..

Moj jezik poceo je da klizi uz i niz njene usmine, a njen orgazam pocinjao je na najlepsi nacin. Stegla je moju glavu butinama, a rukama je prolazila kroz moju kosu i pritiskala me uz svoje telo. Izvijala se ka meni usled najsladjih grceva njenog stomaka, i jedva da je bila svesna svakog nemirnog pokreta jezika koji je leteo levo-desno nad njenim klitorisem...

"Aaaaahhhh... ", bilo je sve sto sam cuo pre no sto sam osetio da i moj kurac pocinje da se steze, i da prati grceve celog stomaka. Ustao sam i u trenutku kada je i poslednji spazam njenog medjunozja proteresao citavo njeno telo, i bas tada, prevukao je prstima preko svog kurca. Taj pokret bio je dovoljan da ja, onako napljen, poceh da prska po njenom telu koje tek sto je pocelo da se smiruje. Prvi talas, pun, dugacak i vreo - prolete kroz vazduh kad i moje "Oooooooooohhhh...".

Polete.. i pade tacno po njenoj levoj strani grudi, Podigla je pogled ka njemu cuvsi ga, a ruke svoje stegla je butinama. Mazila se dok su poslednji treptaji orgazma jos uvek potresali njeno telo - kada je osetila apsolutno cudesan osecaj na svojim grudima. Njena bradavica bila je odjednom preplavljena vrelinom moje sperme. Uzbudjena, podigla je svoju glavu i priblizila je ka mom glavicu koji je taj drugi talas - izbacio svud po njenom licu. Oblizala je svoje usne, a onda osetila kako je opet prskam, i opet.. sasvim dovoljno da onaj cudesni osecaj u njenom stomaku opet naraste..

Svrsavala je po drugi put, zaredom. Nikada joj se to nije desilo, i cinilo joj se da ce se onesvestiti. Jedva se drzala jednom rukom za moje telo, a drugom za drzac tusa. U glavama nam je bubnjalo na najlepsi nacin, a telom su prolazile senzacije kakve nikada ranije nismo osetili. Svrsavanje u talasima, bez velike pauze izmedju njih - bila je samo prica o kojoj je cula da su dozivele neke tamo njoj nepoznate srecnice. Ovoga puta, prepustila se grcenju svog tela, prepustila se mojoj prelepoj tecnosti koja ju je oblivala i toploti koja je iz nje isijavala. Zeleli smo da ovaj osecaj nikada ne prestane, i uzivali smo u svakom pojedinom grcu nasih tela, grcu koji je trajao minutima...
Poljubio sam je, priljubljujuci njeno telo uz svoje, i ne odvajajuci svoje usne od njenih. Poljubac bi dug, socan, vreo i vlazan..

Ono sto nam se desilo sledeca dva dana i dve noci bilo je neopisivo i neponovljivi… Zapravo nije bilo neponovljivo, jer sam posle nepunih mesec dana otisao na redovno odsustvo. Prva dva dana su nam bila prelepa, ali smo, naravno, bili prinudjeni da se skrivamo. Na njen predlog smo otisli na more odakle sam se ja vratio direktno u kasarnu. A na moru nam je bilo mmmhhhh… i sada kada se setim prodje me jeza u donjem delu tela. Iz prostranog apartmana smo na plazu izlazili samo u pauzama. Narednih pet meseci su prosli brzo, a i ja sam svakog meseca odlazio na odsustva od po par dana.

Kada sam se konacno vratio kuci, za prvih pola godine nije bilo dana da se nismo tucali, a potom, lagano, odnosi su nam postajali redji. Kao i u normalnom zivotu, zivot nas je vodio nekim svojim tokovima, ali ipak se ponekad i sada, kada se sretnemo, posle petnaestak godina, uz pice i pricu podsetimo tih strastvenih dogadjaja…
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 302 303 305 306 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Apr 2024, 05:03:11
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.