Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
banner
Trenutno vreme je: 08. Avg 2020, 10:40:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 1 Član i 27 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 397
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 23886663 puta)
Hronicar svakodnevice


Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 813
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone
TRILOGIJA (III deo)


Jedva sam dočekala veče, da po četvrti put odem u Igorovu u sobu. Kada sam ušla sve je bilo uobičajeno, što znači da su svetla bila ugašena, a da me je Igor iščekivao sa nestrpljenjem. Oboje smo želeli da što pre počnemo. Nije bilo potrebe da gubimo vreme, pa smo se odmah bacili jedno drugom u zagrljaj.
- «Večeras imam specijalno iznenađenje za tebe,» - rekao je Igor prekidajući ljubljenje. Izvadio je iz džepa i pokazao mi zapakovani kondom.
- «To je kondom,» rekla sam po malo zbunjena, jer u tome nije bilo ništa ne uobičajeno.
- «Da, ali nije običan. Ovo je kondom sa ispupčenjima. Poludećeš od njega, veruj mi,» - odgovorio mi je Igor. «Ali voleo bih da mi učiniš jednu uslugu,» - nastavio je on.
- «Šta?» - upitala sam, ne sumnjajući ništa i u napred spremna da mu ispunim svaku želju.
- «Želeo bih dok vodimo ljubav, a nosim ovaj kondom, da ti ruke budu vezane na leđima, a preko očiju povez. Dodatno bi me palio taj tvoj bespomoćni položaj, a verujem da bi i ti osećala veće uzbuđenje,» - rekao je on.
Pristala sam posle kraćeg razmišljanja. Pomislila sam u sebi, «Što da ne, biće to još jedno novo iskustvo,» - ali sam se istovremeno zapitala koliko ću još moći da izdržim u ovom tempu, svakodnevnog napornog treniranja i noćnog seksa.
Svukao mi je oskudnu odeću koju sam na sebi imala, vezao mi ruke iza leđa i stavio povez preko očiju, a zatim sam legla na krevet. Raširio mi je noge i počeo da mi liže napaljenu picu. Ubrzo sam bila van sebe i željna njegovog kurca, ali je on želeo prvo malo pušenja. Klekla sam pored kreveta dok je on sedeo i rukama mi naveo glavu do glavića. Pušila sam mu podižući i spuštajući glavu, i čitavo telo gore-dole, gutajući mu skoro ceo ud. Kako nije želeo da utroši kondom prebrzim svršavanjem, pušila sam mu dok mi usta nije napunio spermom. Veći deo sam progutala, a ostatak mi se nalazio po licu, ali zbog vezanih ruku nisam mogla da se obrišem. Posle toga je tražio da nastavim sa pušenjem dok mu se kurac nije ponovo ukrutio. Tada je bio spreman da me dugo tuca specijalnim kondomom, a da ne svrši.
Ponovo sam ležala na leđima, na krevetu, uhvatio me je za gležnjeve i natakao. Stvarno je bilo kako je obećao, ispupčenja su činila svoje i vrlo brzo me naterala da izgubim razum. Bilo mi je toliko dobro da više nisam mogla da izdržim, htela sam prosto da eksplodiram, a on me je pumpao bez milosti. Govorila sam ne znam ni sama šta, molila sam ga da prestane, a već u sledećem trenutku tražila da me rasturi. Nalazila sam se u magnovenju. Nisam ni osetila trenutak kada su moje telo počele da dodiruju, osim njegovih, još neke ruke. Uz glasno vrištanje doživela sam jak orgazam i tek posle toga, kada sam se malo pribrala, osetila sam da moje sise dodiruju nečiji prsti.
Upitala sam šta se događa, a kao odgovor na kratko su mi skinuli povez sa očiju. Sa obe strane kreveta stajala su dva momka iz muške ekipe. Nisam sto posto bila sigurna koja dvojica, ali sam pretpostavljala. Jednom rukom su mi mesili sise, a drugom su drkali svoje kurčeve. Treći mi je bio iznad glave, a njegov kurac se nalazio na oko dvadesetak centimetara od mojih očiju. On mi je i skinuo povez, da bi ga zatim odmah i vratio na moje oči. Zatim je počeo glavićem svog uda da mi prelazi preko lica, a sve ovo vreme Igor nije prestajao da me puni.
U tom trenutku mi se vratio osećaj koji sam imala kada me je Igor napastvovao u svlačionici. Bila sam potpuno napaljena i željna tucanja, ali istovremeno i besna jer sam ponovo prevarena i bila potpuno bespomoćna. Bes je bio toliki da sam osećala kako mi celo telo gori, ali odlučila sam da ipak ništa ne govorim, jer i onako ne bi pomoglo, već da stoički podnesem sve ono što su namerili da mi rade. Sa druge strane ono što mi je radio Igor, tucajući me pomoću kondoma sa ispupčenjima, dovodilo me je do ludila i bilo je jače od moje volje. Zato ni danas nisam sigurna šta je presudilo da im se predam.
Okrenuli su me i namestili za jebanje zguza. Bila sam oslonjena na kolena, a gornji deo tela mi je pridržavao momak koji je bio ispred mene. On mi je ujedno i zabio kurac u usta, a ona dvojica sa strane su me ljubila i lizala po telu, mesili mi sise i udarali kurčevima. Igor je bio iza mene i hteo je da me po prvi put u mom životu pojebe u guzu. Namazao mi je otvor guze nekom pomadom i prstima ga proširivao. Znala sam šta me čeka i osećala izvestan strah, ali bila sam izložena milosti njihove volje i bespomoćna da bilo šta uradim što bi ih sprečilo. Pošteno sam pušila ovom tipu, dok su ruke i jezici po meni, dvojice koja su stajala sa strane i Igorovi prsti u meni, činili da neprestano izvijam, uvijam i pomeram telo gore-dole.
- «Prava je ždrebica.» - čula sam kako neko od njih kaže.
Kada je Igor smatrao da mi je dovoljno razradio guzu prstima, uhvatio me je za bokove i prislonio svoj glavić, ovog puta bez kondoma, na ulaz u moju guzu. Par puta je samo pokušao da uđe, ali bez prave namere da to zaista i uradi, a onda ga je polako ugurao. Kada je glavić nekako ušao dalje je bilo lakše. Iako je lagano ulazio osećala sam kako mi je koža na otvoru zategnuta, što me je malo bolelo. Veoma, veoma polako je ulazio u mene, ali svaki njegov milimetar činio mi se kao centimetar. I pored kreme osećala sam trenje koje je stvarao komad njegovog tvrdog mesa. Otvor se ipak polako proširio i sada je njegov kurac mnogo lakše ulazio, ali on je pojačao tempo, što je počelo da me boli. Ispustila sam kurac iz usta, stisla zube i počela da stenjem kroz nos. Iako me nije jebao ni približno žestoko kao u picu, za moju guzu to je bilo dovoljno jako, čak i suviše jako.
- «AAAAAH» - ispustila sam bolan krik – «Molim te, lakše malo, molim te».
Momak ispred mene za to vreme mi je svoj glavić prevlačio po usnama. Ali postepeno bol se gubio, a dolazio je užitak. Ulazio mi je celom dužinom, a ja sam osećala kako me pri svakom ulasku ispunjava. Kada je došao do vrhunca, izvadio mi je kitu iz guze, brzo me okrenuo ka sebi i rekao mi da isplazim jezik. To sam i uradila, on mi je stavio glavić na jezik i nekoliko puta mi štrcnuo spermu u usta. Ponovo sam jedan deo progutala, dok mi je ostatak bio razmazan po licu, uglavnom oko usana.
Posle toga sam izgubila pojam o tome ko me i sa koje strane jebe. Jedan od njih je legao na leđa, a mene su natakli na njegov kurac i tražili da se nabijam. Radila sam to sa zadovoljstvom, ali onda mi je drugi prišao sa leđa i počeo da mi gnječi sise. Zatim mi je rukama raširio otvor guze, prislonio mi glavić svog kurca i ugurao mi ga unutra. Treći je stao ispred mene, uhvatio me za glavu i nabio mi ga u usta. Bila sam slepa zbog poveza preko očiju, bespomoćna zbog vezanih ruku, u meni su se nalazila tri kurca koja su me ispunjavala, a njihove ruke su dodirivale moje znojavo telo. Momak koji me je tucao u guzu držao me je malo za butine, malo za bokove, dodir njegovih dlanova osećala sam kao vrelinu, jer je u sobi vladala nesnosna vrućina. Momak kome sam pušila zavukao je prste svojih ruku u moju kosu i nabijao mi ga u grlo. Ustvari to i nije bilo pušenje već klasično tucanje u usta. Treći momak, kome sam se nabijala na kitu, gnječio mi je krvnički sise i štipao me za bradavice do bola. Gde je bio četvrti, u tom trenutku nisam znala, ali kao što će te kasnije videti, on je sve ovo snimao video kamerom.
Da sam u tom trenutku mogla da vidim sebe, verovatno bih priznala da sam obična kurva, kada sam mogla tako nešto da prihvatim. Ali nisam mogla da se vidim, a moj razum je u tom trenutku bio ko zna gde, jer ja nisam bila svesna ničeg osim osećaja koji su tri momka stvarala tucajući me, osećaja koji je bio toliko dobar da me je dovodio do ludila.
Prvi je svršio ovaj što mi je rasturao guzu, ispalivši nekoliko mlazeva na gornju polovinu mojih leđa. Dok sam se i dalje nabijala tipu ispod mene na kurac, osećala sam kako mi se sperma sliva niz leđa.
Zatim mi je tip koji me je jebao u usta, svršio već i sami znate gde. To mi je bilo već treće gutanje sperme za to veče. Kada je ostao još ovaj sa donje strane, oborio me je na leđa i nastavio žestoko da me satire. I on je ubrzo bio na vrhuncu i svršio mi po faci. Posle toga mi je još dodatno razmazao spermu po čitavom licu i obrisao ruke o moju kosu, koja je već bila ulepljena od znoja i prethodnih svršavanja.
Već sam bila potpuno iscrpljena, ali njima nije bilo ni na kraj pameti da prestanu, ustvari to je bio tek početak. Položili su me na krevet raširili mi noge i smenjivali se na meni ližući mi picu i nabijajući mi kurac u usta, da bi me nakon toga uzimali pojedinačno. Posebno zadovoljstvo pružalo im je to da me jebu u guzu. Postavili su me u pozu kao kada me je Igor na početku tucao u guzu i smenjivali se jedan po jedan, i to po nekoliko puta, istina bez svršavanja. Zatim su me okrenuli na leđa i nadmetali se ko će mi više razvaliti picu.
Više se i ne sećam šta se sve događalo. Menjali su poze, jebali su me pojedinačno, po dvojica ili trojica. Svršili su po nekoliko puta, a i ja sa njima.
Kasnije su mi skinuli povez sa očiju i odvezali mi ruke, što je predstavljalo pravo olakšanje, ali onda se dogodio pravi šok. Dok me je jedan od njih tucao u misonarskoj pozi, a moje noge i ruke bile obavijene oko njega, ostala trojica stajla su okolo i posmatrala ovu scenu, u sobu je iznenada upao trener muške ekipe.
Počeo je da galami, istrgao je kameru iz ruku jednog od njih i rekao.
- «Kretenčine, još ćemo mi o ovome raspravljati. Čuće vaši roditelji za ovo još kako, a ti mala za pet minuta da si se stvorila u mojoj sobi.»
U momentu sam se presekla. Uhvatio nas je u ovoj situaciji, a njegova dužnost na ovim pripremama osim da nas trenira, bila je i da vodi računa o nama. Bilo me je sramota da sam htela najradije da crknem, pomislila sam šta će biti ako stvarno kaže mojim roditeljima. Jednostavno ne mogu vam opisati kako sam se u tim momentima osećala.
Na brzinu sam se obuka, istrčala iz Igorove sobe i otišla do svoje da se sredim, a zatim se uputila do trenerove sobe. Ustvari, trener muške ekipe i moj trener, bili su u istoj sobi. Pokucala sam na vrata najtiše što sam mogla, a oni su me pozvali da uđem. Sedeli su na stolicama, primetila sam da je kamera spojena sa televizorom, a zatim sam se šokirala kada sam videla da gledaju ono što sam do pre par minuta preživljavala. Bila je to upravo scena sa početka, kada su me njih trojica tucala, a Igor snimao.
- «Snežana, Snežana,» - rekao je moj trener – «ne mogu da verujem. Potpuno sam šokiran i ne znam šta da radim. Mislim da ćemo morati da kažemo tvojim roditeljima, i ne samo tvojim, nego i njihovim, pa nek oni vide šta će dalje. Ja stvarno ne mogu, niti želim sa tim da imam posla. Ajde da si bila sa jednim momkom, da kažemo da ti je to dečko, ali ovo... ovo orgijanje, jesi li ti normalna. Ponašaš se kao obična kurva» - završio je sa povišenim tonom.
Briznula sam u plač.
- «Molim vas» - rekla sam «Molim vas isključite to i nemojte da kažete mojim roditeljima. Molim vas...» - potpuno sam izgubila glas.
Sedela sam na krevetu, sa glavom zabijenom u dlanove. On je ustao sa stolice, prišao mi i počeo da me mazi po kosi.
- «Da ne kažemo, tvojim roditeljima? Sada o tome razmišljaš, a zašto nisi ranije mislila?» - rekao je i sačekao da vidi moju reakciju. Ja sam međutim i dalje plakala i gotovo da nisam ni obraćala pažnju na njegove reči.
- «Ovo je jedna veoma delikatna situacija i kada u obzir uzmem sve okolnosti, pa još dodam i ovu kasetu, mislim da postoji samo jedno rešenje» - nastavio je on, dok je trener muške ekipe i dalje sedeo na stolici i posmatrao nas.
Podigla sam glavu i pogledala ga iščekujući šta će reći.
- «Ja znam da si ti dobra devojka, dobra učenica, bla, bla, bla, ali nisam znao da si ovako dobra jebulja. Ali sada me ne čudi što su te ovi magarci saleteli. Znam takođe da ste u takvim godinama, kada vas posebno privlače te stvari, jer su nove i ne istražene za vas. Vidi, možeš da biraš da li želiš da ovo kažemo tvojim roditeljima ili da se tucaš sa nama dvojicom. Ustvari želimo da budeš naša kurva. I da, umalo da zaboravim, moraš odmah da se odlučiš.» - on je završio svoj monolog, a ja sam ga u čudu gledala. Ovo je bio potpuni obrt, nisam mogla da verujem šta mi se dešava. «Sada me još i ucenjuju, zar na ovom svetu svi žele samo da me tucaju. Da li je ovo ružan san?» - pomislila sam u sebi.
Jedina srećna okolnost u svemu, bila je ta što njih dvojica nisu imali ni trideset godina, odnosno bili su od mene stariji svega oko deset ili koju godinu više. Mislim, dobro je u smislu da nisu bili neki matorci. Ovako, njih dvojica su bili veoma zgodni, a ja nisam imala drugo rešenje nego da prihvatim ponudu.
Klekla sam pred njega i kao iskusna kurva, svukla mu donji deo trenerke i gaće, i počela da mu pušim. Pridružio nam se i trener muške ekipe, a ubrzo sam ponovo bila potpuno gola i okružena sa dva muška tela.
- «Dobro je da su te momci razradili, pa mi nećemo morati da se mučimo,» - rekao je moj trener – «biće ovo divne pripreme.»
- «Moja devojka je dobra riba i dobro se jebe, ali tvoje mlado telo je fenomenalno. Nisi ni svesna šta ćemo ti sve raditi.» - dodao je trener muške ekipe.
Nastavili su da me jebu, tamo gde su njihovi prethodnici stali. Nisu imali ni malo respekta prema meni, šta više posebno ih je palilo da me tretiraju kao kurvu. Tucali su me i svršavali mi u sve rupe, osim u picu. Jebali su me zajedno i pojedinačno, jahala sam im na kurčinama i oni su jahali mene. Završili su da me obrađuju kada je ponoć uveliko bila prošla, ali su mi zbog moje velike iscrpljenosti, dali poštedu od sutrašnjih treninga.
Odlazila sam u njihovu sobu i sledećih dana, a Igor me je kao u ne znanju šta se dogodilo, pitao da ponovo dođem u njegovu. Meni to naravno više nije padalo na pamet, ali posle par dana trener mi je rekao.
– «Žali mi se Igor da više ne želiš da mu daš picu. Mislim da nije uredu da dečko pati, večeras si slobodna što se nas tiče, ali ići ćeš kod njega. Jasno?»
Naravno da mi je bilo jasno, tada sam shvatila da je sve bilo namešteno i da su od samog početka bili u dogovoru. Kasnije se ispostavilo da sam potpuno u pravu i da su osim mene još tri devojke završile isto.
Nas četiri smo od tih priprema postale klupske kurve. Pored četvorice momaka koji su mene tucali, još trojica su bila umešana. Oni su nam kad god bi neko od njih imao prazan stan, priređivali orgije, koje nismo mogle da izbegnemo. Treneri i članovi uprave takođe su nas tucali redovno, da li u svlačionicama posle treninga ili na nekom drugom mestu, sve jedno. Dobile smo čak i ulogu bitnu za čitav klub. Kada bi uprava dovodila nekog igrača za prvi tim, neka od nas, a najčešće upravo ja, bila bi «poklanjana» tom igraču na noć ili više. Čisto malo za zabavu, a i da mu pomognemo da zavoli klub i potpiše ugovor.
Bila sam i ostala mezimica roditelja, oni ništa ne sumnjaju, jer u školi mi dobro ide, a u odbojci još bolje. Još uvek sam u vezi sa dečkom sa kojim sam bila na početku ove priče. On je ludo zaljubljen u mene i naravno ništa ne sumnja, a kako i ne bi bio zadovoljan kada mu devojka ispunjava svaku želju u seksu i radi to tako profesionalno.
Na kraju, mogu vam reći da mi je po malo smetalo kako se sve odigralo i kako su me iskoristili, ali istovremeno pruženo mi je mnogo zadovoljstva. Nazovite me droljom i bićete u pravu, ali ja uživam u tome, uživam kada tvrdi, topli, komadi muškog mesa, ispunjavaju otvore moga tela. Ne znam koliko će me još koristiti, ali kraj se za sada ne nazire i meni je lepo, a moja odbojkaška karijera sigurno će ići uzlaznom putanjom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 712
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0


                       Jelena u džipu

      "Kako je fina i pametna ova devojka,ima šta i da kaže,a ne samo da pokaže",reče moja rođaka
gledajući "finu" Jelenu u nekoj emisiji.Pomislih u sebi kako je lako obmanuti i iskusne i obrazovane
ljude,među kojima je i moja šezdesetogodišnja rođaka."Jeste,baš je fina,da nam je više takvih",dodao
sam ja i "ostao živ".
      Upravo te večeri sam ugovorio sudar sa "finom" devojkom iz prethodnog pasusa.Te večeri smo se
dogovorili da se snimamo.Karali smo se oko sat vremena,što je zabeležilo budno oko kamere.Taj sni-
mak bi očas posla mogao da joj naruši reputaciju "fine" devojke.Ali,nisam ja toliki gad...
       Po običaju završnica u njenom dupetu označila je da je za taj dan dosta.Oklembesili smo se na
krevetu,a ona je počela da mi se ponovo "ispoveda"...Nastavak priče vam priča Jelena:
       "Bila sam skoro u jednom gradu u unutrašnjosti poslom.Kada sam završila sa obavezama,proše-
tala sam gradom i završila u nekom klubu.Opustila sam se,malo popila i đuskala kao i ostali.Neki liko-
vi su me prepoznali,što sam provalila po stalnim pogledima i međusobnim došaptavanjima.Nedugo zatim
su mi poslali piće ponudivši me da sednem za njihov separe.Znaš ti mene,ja "komunikativna" i lako pri-
stanem(smeh).Ti likovi su bili džiberi,krimosi,okruženi jatom maloletnih sponzoruša,koje su sada bile u
drugom planu,jer sam ja tu.Trudili su se da budu učtivi,koliko im je obrazovanje i vaspitanje dozvoljavalo.
Govorili su kako im je čast što sedim sa njima i pitali me da li nekako mogu pomoći.Naručili su Čivas i na-
zdravili smo.Ubrzo smo počeli da đuskamo.Jedan od tipova mi se fizički dopao i poželela sam da mu dam
pičku.Vidno pijani zaplesali smo "stiskavac".Ubrzo sam osetila kako mu se digao i zamolila da me otprati
do WC-a.Naravno,bio je to izgovor.Videvši da se mogu "ovajditi" o finu devojku,za nama su pošli i ostali ku-
lovi."Jelena,ti si super,pitali bismo te nešto,al´ da se ne ljutiš?" "Pitajte slobodno!" "Jel´ hoćeš da te vodimo
na jedno mesto?" "Samo ako je dovoljno mračno",nastavih ja da im stavljam do znanja šta želim.
     Ubrzo se moćni BMW džip našao na jednom skrovitom mestu na periferiji.Ja sama sa tri nepoznata kri-
mosa,biće uzbudljivo."Ukjućite grejanje jače,smrznuću se,"rekoh ja umiljato."Ništa ne brini,ugrejaćemo te mi
k´o niko dosad." "Upomoć,policija",počeh ja da se zezam dok sam svlačila suknju i petljala oko podvezica.
Prvi na redu bio je moja simpatija.Ti znaš kako ja pušim,oduševio se.Ponudio mi je da pospe malo kokaina
na glavić,dok mu pušim što sam odbila.Osetila sam da se malo naljutio pa sam dala sve od sebe.Skladnim
pokretima jezika radila sam mu glavić.Posle par minuta počela sam da mu sisam kurčinu i on me je ubrzo
ispolivao po sisama strgavši sa mene providni brus.Onda se pridružio i drugi,koji je počeo da mi trlja kurac
među sise.Posle par minuta i njemu sam propisno izduvala.Treći je odmah krenuo na stvar.Popeo mi je noge
na ramena i "vozi Miško"Ostala sam u crnim samostojećim čarapama,koje su pucale od siline njegovog jebanja.
Urlikala sam da mi se učinilo da ću probuditi okolinu u prečniku od deset kilometara.Smenjivali su se na meni jašući me kao kobilu i čerečeći u svim pozama.Nagradila sam ih simultanim pluganjem kite za nekoliko svršavanja,koja su mi priuštili.O analnom seksu nije bilo ni reči,dok ja nisam pokazala rukom na analni otvor.
Moja simpatija mi je uletela s guza i razvaljivala desetak minuta,dok sam drugoj dvojici kulova naizme-
nično pljugala.Otprilike u isto vreme su mi svršili u usta i dupe,zamalo se ne uguših od sperme."Jelena,nismo imali pojma da si takva,mogli bismo mi ovo češće",reče jedan od njih posle dvočasovnog orgijanja u luksuznom džipu.Moja simpatija me je odvela do njegove gajbe,gde sam se dovela u red i odspavala malo.Na rastanku je dobio od mene jedno pušenje i broj telefona.Očekujem da se javi(jave) ovih dana.Biće ekstra,prija mi život razvratne kučke i raduje me što su mediji i moj dečko slepi i ni traga od njihove sumnje u moju finoću",reče Jelena i još jednom mi uhvati kurac sa namerom da se igra usisivača.Progutavši spermu otrča do kupatila i reče da žuri,čeka je dečko(bolid).   

       

                               
« Poslednja izmena: 17. Sep 2007, 01:00:31 od Macky »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
bio sam dečak tek ušao u pubertet, naravno kao i svi klinci mog uzrasta drkao.  jednog leta išao sam kod babe i dede u selo imali smo mnogo rođaka kod kojih sam išao i osećao se kao u svojoj kući međutim najprijatnije mi je bilo kod ujaka brata od strica moje majke on ujna i dve sestre ana i milica živeli su u skromnom domaćinstvu ana već devojka od nekih 20ak godina bila je zanosno lepa a milica devojčurak malo starija od mene
leti su svi radili u polju kući je ostajala samo milica dovršavajući pripremu ručka što ga je ujna počela predhodnog dana ono zaprška pečenje hleba neka salata i tako to često sam išao i razgovarao sa milicom o svemu i svačemu dok je ona letela po kujni i spremala jednog dana onako u razgovoru dok sam očim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice


Remember everything,forgive nothing!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 970
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
Nokia 6700 classic


Nekoliko dana nakon dolaskana ostrvo, gde smo trebali da provedemo letnji godišnji odmor, bilo mi je jasno ko tu koga ustvari jebe. U velikoj kući moja terasa i terasa komšija bile su spojene; uveče sam uživala uz osvežavajuća pića i prelep pogled na more. Već nekoliko godina s suprugom letujem na ovom mestu, na jednom malom ostrvu koji je postao naš letnji raj. S gazdom i gazdaricom uspostavili smo prijateljske odnose; a oni su divni ljudi koji imaju predivnog sina. Od malog školarca brzo je porastao i razvio se u pravog muškarca. Ovog je leta završio srednju školu, ali ni ja se ne osećam nimalo starom iako sam napunila trideset sedam.
Prvih sedam dana letovanja brzo je prošlo. Suprug i ja uživali smo u poslednjim danima samoće, jer za nekoliko dana on će ovde dovesti naše dvoje dece. Dok je on provodio vreme s lokalnim momcima u kafiću, ja sam odlučila da leškarim na terasi i uživam u večernjoj mediteranskoj idili. Neopisivo sam uživala sedeći polugola u udobnoj ležaljci. Nebo je bilo zvezdano, a puni mesec obasjavao je predeo. Maestral s mora prijatno je hladio moje telo i budio u meni neku čudnu strast.

Primetila sam da gazdin sin gotovo svake večeri dolazi u apartman moje komšinice. Moj suprug je čvrsto spavao i nije čuo što se događa u prostoriji do naše. Između zvukova njegova hrkanja sasvim dobro su se čuli uzdasi iz susednog apartmana. Gospođa do nas bila je uglađena, dobro situirana dama i na odmor je došla s prijateljicom. Kad sam videla da njena prijateljica kući dolazi u sitne sate, kada mali napusti apartman, bilo mi je jasno o čemu se radi. “Mali” Marko je bio devetnaestogodišnjak, ali su se očigledno uspeli sprijateljiti. Nisam uspela odgonetnuti koliko bi ona mogla imati godina, ali izgledala je odlično. Marko mi se sviđao jer je bio mlad, lep i preplanuo od sunca. Još prošlog leta, dok još nije bio ni punoletan, u glavi mi se motala misao i želja da se potucam s njim. Retko je bio u kući pa ga nisam ni viđala. Osim toga, deca su bila s nama i nisam pojma imala kako bih to uopšte s njim izvela. Ženski instinkt mi je govorio da to moram uraditi ovih noći ili neću nikada, jer gorela sam od silne želje da se pojebem s njim.

Bila je prošla ponoć i znala sam da se suprug neće vratiti pre svitanja. Kao i prethodnih noći sigurno će biti pijan i neće ni primetiti jesam li u krevetu. Dok sam razmišljala o tome kako ostvariti svoju nameru, čula sam kako Marko dolazi. Znala sam da će prvo ući u svoju kuću, a onda krenuti u ponoćni obilazak apartmana u koji je zalazio gotovo svake noći. Gospođa i njena prijateljica su otišle prije nekoliko sati na susedno ostrvo brodićem i znala sam da se neće brzo vratiti. Uostalom, nisam želela o tome ni razmišljati nego sam se ustala i prošetala do terase. Vrata komšijinog apartmana bila su otvorena. Ušla sam i legla na krevet. Čula sam okretanje ključa u bravi. Znala sam da “mali” dolazi na partiju jebačine. Otvorila sam oči i u mraku videla obrise njegova tijela. Verovatno je mislio da spavam. Lagano se skidao, a ja sam uživala promatrajući njegovo telo. Kad je skinuo bokserice mislila sam da ću vrisnuti. Imao je ogroman kurac, komad kakav nikad u životu nisam videla, a kamoli probala.

Ovo što je on imao među nogama zaista je bio redak primerak, impozantnih dimenzija. Zatvorio je prozor i jedva sam čekala da mi ga zabije svom njegovom veličinom. Nisam mislila da sam u tuđem apartmanu niti na supruga, moje misli bile su usmerene samo na Marka i njegovu batinu.

Stao je pored kreveta, neko vreme me promatrao, a zatim se spustio do mene. Bojala sam se da me ne prepozna. Na trenutak sam prestala disati, a on je spustio usne na moj vrat i počeo ga lizati. Njegove ruke već su otkopčavale moju letnu haljinicu, ispod koje nije bilo ničega. Njegov jezik me silovito palio. Kad je prešao na bradavice i počeo ih lizati i grickati, među nogama me oblila vrelina. Pička mi je počela ispuštati sokove strasti i požude. Vrh njegovog tvrdog kurca osetila sam na svojim bedrima. Poželela sam ga primiti, ali bilo mi je tako lepo da nisam imala volje da se pomaknem. Lice je zagnjurio među moje nabrekle sise, a rukama mi je čvrsto stiskao bedra. Kad je jednu ruku uvukao među moje noge, zadrhtala sam i njegove prste uvukla u pičkinu vrelu unutrašnjost. Jezikom mi je lizao pupak i nije mi bilo jasno gde je mali naučio takve rafinirane stvari o savršeno vođenoj predigri.

Odjednom je spustio jezik na moj klitoris. Jebao me je zatim tako dobro jezikom da sam ubrzo svršila. Nije prestajao. Radio je to velemajstorski, dovodeći me u stanje polusvesti i odmah potom u mrak još jednog orgazma. Gotovo ošamućena gledala sam ga kako uzima moje noge i stavlja ih na svoja ramena. U sledećem trenutku gromada od njegovog kurca počela je polako ulaziti u moju vlažnu pičku. Kad sam osetila njegov glavić nisam znala što bih od sreće koja me obuzela. Bila sam van sebe osećajući kako ga gura sve dublje u mene.Osećala sam prijatnu i slatku bol koja me potpuno obuzimala. Ritmički sam stavila u funkciju vaginalne mišiće, stežući njegov kurac i vrteći guzom, kako bi mu bilo što lepše. Kad je strpao u mene svoju kurčinu do kraja, ili bolje reći dokle je mogao, počeo je s odmerenim prodorima.
- Ah! Oh!

Polako ga je gurao i izvlačio. Osećala sam vrh njegovog glavića kako dodiruje dno moje pičke. Zabijao mi je kurčinu do jaja i kad bi bio čitav u meni, još jače bi ga zabio, malo bi njime promešao, pa bi ga lagano vadio. Tada bih ga ja snažno stegnula pičkom i on bi zaječao. Kakve li miline u toj jebačini koja me nakon samo nekoliko žesćih pokreta dovodila do ruba novog orgazma. Želela sam da i on svrši, jer se toliko trudio da mi ugodi. Snažno sam ga obuhvatila i kukovima se sve jače nabijala na njegovu batinu. Prodori su sada bili još jači i žešći. Udaranje njegovih jaja po mom čmaru i snažno bolno prodiranje dovelo me do ludog orgazma. Nikada do tada nisam tako osetila muško svršavanje. Stenjao je kao lud dok je praznio svoja jaja u mojoj sretnoj i zadovoljnoj pizdi, koja ga je naprosto gutala.

U trenutku predaha zapalio je cigaretu. Jednu je dodao meni i smireno pušio. Nisam mogla izdržati pa sam obuhvatila njegovu kurčinu, blago sam raširila noge tresući se od uzbuđenja. Skupila sam kosu i napravila punđu isto kao što je to radila gospođa do nas. Bile smo slične visine, obe smo imale izražene obline, tako da nisam strahovala da će Marko u mraku raspoznati jednu od druge. Grudi su mi podrhtavale, bradavice se ukrutile, a usta se osušila. Nakon nekoliko pokreta moje ruke, njegov kurac počeo je da raste. Igrala sam se njegovim jajima i povremeno bih oblizala vrh njegovog rumenog glavića.

To me snažno uzbuđivalo, pa sam ga željno uvlačila u usta, osećajući ga duboko u grlu. Polako me privukao na sebe. Klečeći, polako sam ga uvlačila u pičku. Jebali smo se tako sve dok ga nisam počela halapljivo uvlačiti. Tako najbrže svršim, a s ovim mladim pastuvom to je bilo još lakše. Tada me je okrenuo i s guza mi ga silovito zabio. Bilo je predivno. Držao me je za sise i jebao me poput životinje. Parili smo se žestoko, baš kao mužjak i ženka koji su se prepoznali i potpuno prepustili nagonu. Bilo mi je predivno i bila sam izvan sebe od zadovoljstva. Ipak, strahovala sam da se ne vrati moja komšinica ili još gore moj suprug.

U jednom trenutku sa zavodljivim osmehom je izustio:
- Kako je lepo jebati se s tobom!
- Hvala na komplimentu!
- Nema na čemu, može li i drugi put?
- Naravno - uzvratila sam, dodavši da je za prvi put bilo i više nego izvrsno.

Ćutala sam i osećala se neprijatno što me je otkrio. Bila sam zbunjena i nisam znala šta bih rekla. Zato je mali Marko znao.
- Njih dve su otputovale danas. Kad sam noćas dolazio tražio sam te u apartmanu jer sam znao da želiš biti sa mnom. Tvoj pohotljivi pogled i zavodljivo držanje govorili su mi sve. Nadam se da si i ti primetila kako te želim. Na sreću ona više neće letovati ovde.
- Misliš da ću ja letovati?
- Bilo bi lepo. Usput, ovaj apartman će biti slobodan još sedam dana. Ako ti nije problem možemo se ovde nalaziti dok ostali spavaju.
- Razmisliću još.

Kad je prislonio svoje usne na moje znala sam da nemam šta razmišljati. Dane sam provodila u kupanju, sunčanju i šetnji. Svako veče sam ostajala da sedim na terasi. Suprug bi odlazio u kafić ili bi spavao, a deca su izmorena od kupanja spavala bez problema. Ja sam uživala više nego ikad. Bilo je to i više od uživanja. Poput bludnice sam podavala pizdu gazdinom sinu, mladiću s ogromnom kurčinom. On me jebao kao niko i usrećivao beskrajno. I nije mi žao. Naprotiv. Jedva čekam sledeće leto. Na kraju krajeva, ako se ne vratim na svoje ostrvo, gazdinih sinova ima svuda na Jadranu. Nadam se iskreno, s tako velikim kurčinama poput Markovog. I tako jebažljivih!
IP sačuvana
social share
R9NALDO najbolji igrac svih vremena!

Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice


Remember everything,forgive nothing!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 970
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
Nokia 6700 classic
sexy komsija
July 4th, 2007

Svoj 18-i rodjendan sam tako nestrpljivo iscekivala,zelela sam da postanem punoletna i svoja.Ali osecaj kome sam se nadala nije usledio,samo je bila super zurka i dobila sam licnu kartu.Ali par meseci kasnije desilo se nesto posebno…

U nasoj zgradi na spratu iznad stanovao je Pedja,uspesan programer koji je
posle razvoda sa zenom ziveo sam.Ne moram reci kako je bio zgodan,privlacan
nekako muzevan.Cesto je dolazio kod mojih roditelja.Prva desavanja bila su
na proslavi maminog rodjendana kada su pozvali par prujatelja,ali i
njega.Slusao se rok i moji da bi se prisetili mladjih dana pogasili su
svetla kada se igrao “sentis”.Pedja i ja smo ostali sedeci nemajuci svog
para.”Pedja igraj sa Marijom,sta si se usedeo”,vec pomalo pripito rekla je
moja mama.Bilo mi je malo neugodno,on kao da nije imao kud,u onom skoro
potpunom mraku pronasao je put do mene,pruzio ruku i nezno prihvatio oko
struka.Prijao mi je njegov dodir,parfem koji je koristio…Kako smo igrali
lagano sve smo se vise pribijali jedno uz drugo.Pocela se osecati neka
vrucina medju nama.Nosila sam kratku haljinicu.Jednog sam se trenutka nasla
skroz uz njega.Osetila sam na svojim bedrima neko pomeranje.Pa on se
uzbudio,njemu se digao…Kako me je to popalilo…Nas ritam igre se
promenio,vise se nismo kretali vec samo njihali uz muziku.Moje su noge bile
jedva malo rasirene,a on me je bio opkoracio sa strane.Tako se njegov kurac
nasao na mom stomaku.Poceo je praviti pokrete napred nazad,jedva
polako,nezno,a meni se cinilo da sam tako vlazna da mi curi niz
butine…Odjednom se odmakao od mene,zahvalio na plesu i malo kasnije otisao
kuci.Morala sam se pribrati da moji ne primete rumenilo zelje na mojim
obrazima.
Proslo je nekoliko dana.Sve vreme sam mislila na tu noc.Jednog jutra,bila
sam pod tusem i budila se,kada sam zacula zvono na vratima.Moji su bili na
poslu.Navukla sam moj kratki bade mantil,klompe istrcala iz kupatila i
otkljucala vrata.Bio je to Pedja.”Cao Marija,mogu li?”pitao
je.”Naravno”promucah i pustih ga da udje.”Nabavio sam neku muziku ,ako hoces
mozemo do mene voleo bih da je cujes”rekao je.”Ne moras se oblaciti,to je
samo sprat iznad”,dodao je,kao da ja neznam gde stanuje..Kao da sam bila
hipnotisana njegovim pogledom,izasli smo zakljucah vrata i vec smo bili kod
njega.Spustene roletne stvarale su gotovo mracnu atmosferu nabijenu
prijatnim muskim parfemom.Pustio je laganu muziku,prisao mi je i pocesmo da
se njisemo.Pripio se uz mene.Osecala sam njegov nabrekao kurac na svom
stomaku.Nismo progavarali ni rec.Pocela je druga lagana stvar mi smo i dalje
bili jedan uz drugoga.’Dopada ti se ova muzika?”pitao je i nacinio pokret
kukovima tako da se njegov kurac nasao izmedju mojih nogu.Osecala sam ga
preko njegovih pantalona i mog bade mantila,ali dovoljno da mi je podigao
svu zelju za njim.”Da”odgovorih kratko.”Volela bi da slusas jos?”ponovo ce
on istovremeno spustajuci svoje ruke na moju guzu.”Da”odgovorila sam
pribijajuci se uz njega.Pomerio je desnu ruku do svojih bedara nesto kratko
uradio”zelis li da osetis ovu muziku na pravi nacin?”upitao je istovremeno
rastvarajuci donji deo mog bade mantila i uvlaceci medju moje butine svoj
veliki kurac.”Da”prosaputala sam jedva.Nisam ni primetila da smo u blizini
kreveta jer smo se u trenutku oboje nasli na njemu.Ja na ledjima drhteci ,on
preko mene sa svojim vrelim kurcem medju mojim nogama.Bila sam sva
vlazna.Obuhvatio mi je ramena.Njegov kurac se nasao na ulazu u moju vrelu
pickicu.”Obecaj mi nesto”Promrmljao je nabijajuci svoj glavic polako
…polako u mene “hoces?”.”Ddda”promucah sireci noge i primajuci ga u
sebe.Nabijao ga je tako lagano da me je to jos vise raspametilo.”Obecaj
da…”"uuuuuuu,uuh,aaa”,stenjala sam jer ga je istovremeno nabijao da sam
pocela osecati njegovu debljinu …”da neces tvojima
reci…”"oobecaaavam”mucala sam primajuci taj veliki debeo
kurac.”aaaahh”,jeknuh primajuci ga napokon do kraja.
Izvukao ga je skoro celog i ponovo poceo nabijati.Pa jos jednom.Obuhvatila sam ga svojim nogama oko kukova,i tako jos vise gurala u sebe.Stegla sam ga rukama oko struka,zabijajuci mu nokte u cvrsto dupe.A onda sve
brze,jace ,stiskao mi je rukama ramena,navlaceci me tako jos vise.Propinjuci
se po meni jebao me je sve jace,bespostedno zarivajuci svoj kurac u moju
mladu pickicu.Propinjala sam se da bi mi usao jos…cinilo se da je to borba
koja traje,borba od moje zelje i njegovog jebanja,sve jaceg snaznijeg,brzeg
i brzeg,dok nisam osetila da ga je izvukao i svrsio po mom stomaku…Beli krem je nafilovao moj pupak…vrelina se razlila po nama…Legli smo jedno pored drugoga,disuci ubrzano i polako dolazeci u normalu.”Komsija”promrljah…”bas je bila dobra muzika”…
IP sačuvana
social share
R9NALDO najbolji igrac svih vremena!

Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice


Remember everything,forgive nothing!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 970
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
Nokia 6700 classic
sex u kolima…
March 26th, 2007

Bila je hladna noc…vracali smo se sa zurke.Napolju ledeno,a i auto se sporo grejao.Zavukla sam ruku ispod njegove jakne i grejala je,polako klizeci na dole.Osetila sam neko slatko zujanje u glavi,pred oci su mi izlazile neke scene naseg ludackog sexa.A njegov kurac je vec bio kao kamen tvrd.Mmmm,obozavam kad ga osecam tako cvtrstog ispod bluze i gacica.To obecava dobar sex…Citao mi je misli i ubrzo parkirao ispred jednog supermarketa na parkingu,lepo osvetljenom.Nije bilo nikog oko nas.Otkrila sam njegov lepi muski stomak,pocela da ga ljubim,po mekanim dlakicama..tucala ga u pupak…mmm.Mazio me po kosi ko mackicu koja prede.Usta su mi bila puna njegovog kurca,socnog glavica ko mandarina…ukusnog i cvrstog…Uh…NJegovi prsti su vec isli ka mojim rupicama.Onako niz ledja se spustao do cmarica i pice,kao da jedva dohvata,a ja svaki put pomerala guzu na gore da moze sto bolje da me dohvati:)Sisala sam ga i opijala njegovim ukusom.Stavljao je moje prste u picu,pa mi ih onda davao da sisam….POsle toga smo se ljubili,usne su nam gorele,a sokovi curili…Mesala sam guzom kao posle svrsavanja,a tek me je cako jak orgazam…Zna on da volim da svrsavam od jezika.Samo me skinuo i bacio na zadnje sediste.Zima je bila samo napolju,u kolima sauna:))UH tako sam drhtala pri svakom dodiru njegovog spretnog jezika,stomacic mi je skakutao od uzitka…Mmmm…Malo mi je trebalo da osetim pulsiranje i orgazam me je vec protresao..onako zestoko…uz vrisak…i obilno curenje…Imala sam osecaj kao da sam se upiskila.Zelela sam kurac odmah!!!Na kolenima mi ga je uterao,stezuci me za bokove i ljubeci vrat…Okretala sam glavu pozadi ka njemu da mu ljubim te divne usne i jezik koji je bio u mojoj pici.Opijao me jebacki miris njegovog parfema od koga
uvek ovlazim.GUza mu je radila savrseno i tako sam
zelela da mogu da je vidim otpozadi,pali me to da gledam…mmm….Onda me uzeo s boka,cela tela su nam bila priljubljena i zalepljena,oznojena i vrela…zelela sam da jasem na njemu…Sela sam,polako se nabijajuci na kurcinu koja je pulsirala…Okrenula sam mu opet guzu,uzela kurac u ruku i namestila ga na cmaric.mazila sam klitoris lagano dok je ulazio u moje tesno dupence..Ohhh..kako to prija..sve je nabubrilo,puno….Jaja su me udarala i to me izludjivalo….bIo je ceo u meni!!Onda je ritam usporio i osetila sam pulsiranje u sebi…Stenjao je,mirovao a samo kurac je radio.Divnoooo!!!Bila sam puna vrele sperme.Ostali smo tako spojeni sve dok kurac nije poceo da spada..legli jedno pored drugog…ljubili se…Vec je pocelo da svice,jutro je vec kucalo na prozore naseg auta…Obukli smo se i tek tada osetili da smo uzasno gladni:)))I naravno otisli na klopu…pa kuci…da u krevetu nastavimo mazenje…Zima ima svojih cari,stvarno…Ali ipak jedva cekam leto..to je moje vreme…Videcete vec na plazi na Adi zato ga volim….:)))
IP sačuvana
social share
R9NALDO najbolji igrac svih vremena!

Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice


Remember everything,forgive nothing!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 970
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
Nokia 6700 classic
 Zet

Bila je jesen 2006, u goste mi je došla sestra sa svojim mužem. Stanovali su u jednom malom mestu u unutrašnjosti, i vec smo se duže vreme dogovarali da dodju kod nas u Beograd, na par dana. Zet je imao neke službene obaveze u Beogradu, pa su iskoristili priliku da nas posete. Prvi dan smo proveli šetajuci se po Kalemegdanu i centru grada. Pošto je Dejan bio odsutan, ja sam preuzela ulogu domacina.  Uvece smo otišli na veceru u jedan lep restoran. Ujutro nas je probudio mobilni telefon moje sestre. Zvao je sestrin gazda, morala je hitno da se vrati na posao. Pošto zet nije završio posao zbog koga je došao, odlucili su da sestra ode, a da zet ostane. Ok nece ti biti dosadno, Deki se danas vraca pa cete vas dvojica malo da se družite, rekla sam Zoranu. Ma obrati ti pažnju na njih, nemoj da zabrljaju nešto, dodala je moja sestra, ništa ne brini pod mojom su kontrolom, rekoh. Deki je stigao popodne, iako umoran potrudio se da bude dobar domacin. Odveli smo našeg gosta u kafic koji inace posecujemo i tamo proveli lepo vece u prici i zezanju.

Negde oko ponoci stigli smo kuci. Zoran nam je poželeo laku noc i otišao u spavacu sobu. Inace ludom idejom nekog arhitekte, spavacu sobu I dnevni boravak spaja prozor koji nicemu ne služi, na koji sam ja stavila zavesicu, pre svega zbog intime spavace sobe. Ja i Deki smo se tuširali zajedno, ljubeci se nežno. Sagla sam se iI stavila njegov kurac u usta, nisam ga osetila dva dana, a kao da je cela vecnost prošla, želela sam ga, bila sam jako napaljena. Gurala sam ga do kraja u usta, pohotno i divlje, a Deki je pocinjao da stenje. Uhvatio me za glavu I digao me gore, ljubeci me po vratu I mazeci moju ribicu šapnuo mi je na uvo, ložiš se kad se tucamo a neko je tu zar ne? Ma ne rekla sam, ložim se jer te nisam osetila dva dana, a bila je to istina, uvek me uzbudjivala mogucnost da ce nas neko videti, ma daj rekla sam, pa on spava uveliko, a i zet mi je, ne misliš valjda… Samo pitam rece on, veceras nije skidao pogled sa tvoje guze kad god si ustala one te otpratio pogledom, ma ne lupaj, hajdemo u krevet rekla sam.

Obukli smo bade mantile i otišli do kreveta. Deki je odmah krenuo u akciju, položio me na krevet odvezao pojas na mantilu, i poceo da me liže od stopala, preko bedara, do ribice. Cekaj daj da se pokrijemo da nas Zoran ne vidi, ma nezezaj on sigurno spava rece Deki, samo ti uživaj. Zatvorila sam oci i uživala dok mi je njegov jezik prelazio preko klitorisa i ribice i završavao u guzi. Lizao me je, a ja sam izdizala kukove i rukom mu gurala glavu ka ribici. U jednom momentu otvorila sam oci, pogled mi je pao na prozor, ucinilo mi se da se zavesa pomerila, to me je uzbudilo do kraja. rekla sam jebi me, jebi me odmah, molim te. Deki je klekao izmedju mojih nogu i prislonio svoj kurac uz moju ribicu, rukama sam ga uzela za kukove i povukla ka sebi. Ušao je u mene, ispunio me do kraja, bio je jako tvrd i vruc. Izdizala sam kukove, nabijajuci se na kurac, kao da sam podivljala, svršila sam uz vrisak. Hajde sad mi sedi na kurac, rece Deki, legajuci na ledja, Opkoracila sam ga i lagano rukom uvela njegov kurac u moju ribicu. Nabila sam se polako, a onda sve jace i jace pocela da mešam kukovima. Pogledala sam ka prozoru, ucinilo mi se da neko stoji iza zavese, nabijala sam se sve jace i jace, Deki je dahtao i u jednom momentu je rekao gotov sam, digla sam se i uzela sam njegov kurac u usta, on je svršavao pulsirajuci u mojim ustima, napunio mi je usta spermom, zagrcnula sam se gutajuci je. Pogledala sam ka prozoru, nije bilo ni traga necijeg prisustva, sigurno sam umislila, rekla sam u sebi i legla onako gola da spavam.

Osetila sam jezik medju svojim prsticima na nogama, Nemoj Deki videce nas Zoran, rekla sam, otvorila sam oci onako snena i videla da je jutro, ponovo sam ih zatvorila uz reci ti nisi normalan. Jezikom je lagano klizio po mom listu dok mi je rukama nežno širio noge, došao je do ribice koja je vec bila mokra od uzbudjenja, lizao mi je klitoris, istovremeno mi gurajuci prst u ribicu. Prijalo mi je jutarnje lizanje, pocela sam da izdižem kukove, uhvatila sam ga rukom za glavu, ali to nije bila Dejanova glava i onda šokirana otvorila oci to je bio Zoran. Dejan je naravno bio na poslu, šta to radim pitala sam se. Gurala sam njegovu glavu od sebe ali on nije prestajao da me liže, izgubila sam snagu u rukama, zadovoljstvo je pobedilo bes, prepustila sam se njegovom divnom jeziku. Krenuo je jezikom ka gore, olizao mi je grudi, bradavice su mi bile kao kamen, došao je do vrata, jezikom je kliznuo do uveta, gledao sam vas nocas rekao mi je tiho. Ova recenica me je sludela skroz, rukom sam tražila njegov kurac, uhvatila sam ga i mazila, gledao sam te kako pušiš, kako se tucaš, kako jašeš ne kurcu, bio sam uzbudjen kao nikad, a ono gutanje. . .

Daj mi ga u usta, rekla sam. Izdigao se, a ja sam strpala njegov kurac u usta, kurac koji jebe moju sestru je kod mene u ustima, tvrd i veliki, pomisao na to me je još više uzbudila, hocu da te tucam, rekao je, bez reci sam legla na leda i raširila noge, ušao je nežno u mene, gurnuo ga je do kraja, izdigla sam kukove da ga potpuno osetim, zadovoljstvo je bilo maksimalno. Gurao ga je sve jace i jace, moji kukovi su radili kao mašina, sokovi iz moje ribice su tekli kao reka, stiskao je moje sise grubo, a onda sam svršila, sve mi se okrenulo naopacke, bio je to pravi udar zadovoljstva. Posle samo par sekundi poceo je da prska po meni, po stomaku, grudima, sva sam bila prekrivena spermom. Pao je pored mene iscrpljen. Znaš da sam nocas svršio dok sam vas gledao, rekao je, a znaš li ti da sam je tebe videla, odgovorila sam mu. O ovome nikom ni reci, rekla sam strogo, naravno rekao je zamisli kakav bi haos bio da se sazna. Deki je popodne došao sa posla, dogovorili smo se da to vece provedemo kuci uz veceru i neki film. Sedeli smo lagano pijuckali vino, koje je baš prijalo posle lignji. Popili smo jednu i naceli drugu bocu, kada nam je Zoran poželeo laku noc i krenuo u sobu. Deki i ja smo ostali sedeci na krevetu, i nije prošao ni minut, a ja sam pocela da ga mazim po butini, polako sam rukom prilazila njegovom šlicu, i napokon mu gurnula ruku u gace. Mazila sam ga malo, a onda klekla pred njega izvadila mu kurac iz gaca i gurnula ga usta, nije ti više frka od Zorana?

Ništa nisam rekla spustila sam se i olizala mu jaja, zatvorio je oci uživajuci, pogledala sam ka prozoru, Zoran nas je gledao iza zavese, pogledi su nam se sreli, glavom sam klimnula pozvavši ga da nam se pridruži. lizala sam ludacki Dejanova jaja, on je zatvorenih ociju stenjao i vukao mi glavu ka sebi. Osetila sam da mi je Zoran iza ledja, naguzila sam se i raširila noge, legao je ispod mene i lizao mi ribicu. Kružila sam jezikom po Dejanovim jajima, spuštajuci se polako prema guzi, lizala sam mu nabreklu žilu a onda sam mu olizala guzu, lagano prodiruci u nju jezikom. Za to vreme sam se nabijala na Zoranov jezik, koji me je dovodio do ludila, ližuci me sve jace i jace, dok sam ga davila sa svojim sokovima. Onda je prešao na guzu, prvo je lickao lagano, a onda prodirao jezikom u nju. Bila sam napaljena kao nikad. Deki je rekao hajde nabi mi se na kurac, ustala sam i Dejan je video Zorana, uz osmeh mu je rekao a imamo i pomoc veceras, hajde da je dobro pojebemo, da nas zapamti, hajde malo sad puši zetu, hajde slobodno. Kurac mu je stajao kao strela, palila ga je pomisao na to šta sledi. Ohrabrena ovim recima uzela sam Zoranov kurac i pocela da ga sisam, onda sam ga malo drkala ližuci mu jaja. Deki je ustao i stao pored Zorana, hajde sad malo menjaj nemoj da nam zeja svrši pre vremena rekao je. Klecala sam izmedju njih gurajuci u usta cas jedan cas drugi kurac. U jednom momentu sam oba glavica stavila usta i sisala ih gutajuci sok koji je iz njih curkao. Dejan mi je mazio sise, lagano mi gnjececi bradavice, dok je Zoran navlacio moja usta na svoj kurac.

Ustala sam i lagano poljubila dejana u usta gurajuci mu svoj jezik duboko. Dok smo se mi ljubili, Zoran je bio medju mojim nogama i lizao mi je ribicu, zasipala sam ga sokovima. Polegli su me na krevet, dok sam pušila Dejanu, Zoran je polako gurao kurac u moju ribicu. Digla sam noge omogucivši mu da mi što dublje ude, Dejanov kurac je je bio sve tvrdi u mojim ustima, uzbudivala ga je scena tucanja njegove žene sa drugim muškarcem. Dodji konacno i nabi mi se rekao je, Zoran se sklonio ja sam ustal opkoracila Dejana i grubo mu se nabila na kurac, zajecao je, šcepavši me za sise. Zoran je stao na krevet iznad Dejana i gurnuo mi kurac u usta, nabijala sam se na kurac svog muža istovremeno pušeci kurac koji jebe moju seku, perverzija koja me dovela do ludila, svršila sam divljacki se nabijajuci na kurac, istovremeno gutajuci kurac koji je bio u mojim ustima.

Dejan nije prestajao da me tuca, Zoran se iznenada, našao iza mene, lagano mi lickajuci guzu, polako je gurao jezik unutra, a onda jedan prst, pa drugi. Dejan je malo zastao, Zoran je polako prislonio glavic uz moju guzu i poceo da gura kurac unutra, mali bol na pocetku, a onda je ušao, lagano, pa sve dublje i dublje, izbacila sam guzu, da mi ga gurne što dublje. Ulazili su u mene prvo naizmenicno. pa onda zajedno, osecaj dva kurca u meni, je bio neverovatan, pocela sam da uvijam kukove i da se nabijam na dva kurca od jednom, svršila sam kao da me grom pogodio, nikad lepše. Momci su nastavili da me tucaju, Cula sam Zoranovo ubrzano disanje i onda osetila poplavu sperme u mojoj guzi, svršio je u mene, uz duboki uzdah. Ustala sam sa Dejana i naguzila se na ivici kreveta, šcepao me je od nazad, za kukove i nabio mi kurac u ribicu, tucao me kao furija, a onda ga je izvadio i stavio u guzu, koja je i dalje bila skroz mokra od Zoranove sperme, lagano je ušao unutra i tucao me sve jace i jace, poceo je da uzdiše duboko i izvadio kurac iz moje guze , okrenula sam se i strpala ga usta, tog momenta je svršio uz glasan urlik, istresao je spermu u moja usta, a ja sam gutala i gutala sve do poslednje kapi. Pao je preko mene na krevet, bili smo iscrpljeni, svo troje. Legli smo i zaspali svo troje zajedno goli u istom krevetu.
IP sačuvana
social share
R9NALDO najbolji igrac svih vremena!

Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice


Remember everything,forgive nothing!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 970
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
Nokia 6700 classic
 Sam na moru

Jedne godine sam odluci da odem sam na more. I to u predsezoni, kad sunce nije jako i nema guzve. Nasao sam hotel koji ima sobe sa jednim krevetom i rezervisao nedelju dana. Hotel i soba su bili sasvim pristojni, a meni ionako ne treba neki extra komfor. Sto u sali za rucavanjem delio sam sa nekim klincima, momak i devojka. Tek sto su napunili 18 godina i ovo im je bio prvi solo odmor. On je bio mrsavi momcic, a ona simpaticna, ne bas mrsava ali ni debela. Ramenili bi tek po koju recenicu. Oni su vreme provodili na hotelskoj plazi, A ja posto sam bio sa kolima, istrazivao plaze koje su bile dalje od hotela, male i ponekad prazne. Tako da sam morao da uzivam u suncanju bez odece i kupanju. Posle nekoliko dana na veceri, uz neobaveznih par recenicama njih dvoje mi se pozalilo kako na hotelskoj plazi nemogu da budu sami, a neznaju ni jednu drugu plazu. Pricao sam im kakvih lepih plazica ima ne tako daleko , nekih 15-20 minuta voznje od hotela. Naravno, odmah su me pitali da i njih sutra povedem. Sledeceg dana, odmah posle dorucka smo , krenuli smo ka jednoj od tih malih, zabacenih plazica. Odveo sam in na jednu koja je preko celog dana bila pod suncem, okruzenu borovima koji su pravili prijatnu hladovinu preko celog dana.

Cim smo stigli odmah su se poskidali u kupace kostime. Mala usposte nije lose izgledala u kupacem, koji i nije previse skrivao. Vec posle prvog kupanja poskidali su svoje mokre kupace i prepustili da sunce greje, njihova gola tela. Naravno, nisam mogao da neobratim paznju na njene mlade, cvrste grudi i obrijanu ribicu. Odmah mi se digao, sva sreca da sam na sebi imao sorc, da prikrije moju uzbudjenost. Klinici, ko klinci su poceli da me zezaju sto i ja nisam skinuo sorc. A pored moje ukrucenosti, to mi bas i nije padalo na pamet. Bili su toliko uporni da sam na kraju ipak popustio. Skinuo sam sorc pokusavajuci da sakrjem svoj ukruceni kurac. Nazalost nisam u tome u potpunosti uspeo, sto je samo jos povecalo moju stidljivost i zbunjenost. Uspeli su da ga vide, makar na trenutak. Mislio sam da ce me sad jos vise zezati, kako sam matori manijak koji se pali na klinke. Ali oni su imali drugacije planove. Momak joj je rekao, vidi kako si matorog napalila. Trebala bi da mu pomognes, kad nam je pokazao ovako lepu plazu, red je da mu uzvratimo. Ona mi je prisla i otkrila ukurceni kurac, nezno ga je pomazila. Presla noktima preko jaja. Uzela ga u ruku i pocela da ga polako drka, gledajuci me pravo u oci. Pruzio sam ruku ka njenim grudima, mazio ih, stiskao i igrao se bradavicama. Imala je krupne i cvrste bradavice, nisam mogao da odolim a da ih neuzmem u usta. Lizem i gricak, da ih sisam , kotrljam jezikom. Ona se sagal do mog kurca, pravo ga je lizala, celom duzinom, pa onda rupicu na galvicu, da bi a kraju uzela ceo glavic u usta i pocela da sisa. Polako je krenula da ga uvlaci u usta, svaki put sve vise, skoro do samih jaja. onda je i njih sisala, lizala pa se vratila kurcu. Njega je cela ova situacija, pa je poceo da ga drka. Onda joj je prisao od pozadi i lizao guzu i ribicu. Kako je on pojacavao svoj napad na njenu ribicu ona je sve jace sisala moj kurac. Osetio sam da sam blizu svrsavanja, ali ga ona nije ispustala. Kad je osetila da cu srvsiti, progutala ga celog i pustila da joj svrsim direktno u grlo.

Malo se zagrcnula, ali je uspela da popije sve, do poslednje kapi. I ona je osetila da je blizu vrhunca jer joj je decko sve brze lizao ribicu, pritom gurnuvsi dva prsta duboko. Pa onda i tri prsta. Svrsila je uz glasne uzdahe, uvijajuci se celim telom. Cim je dosla sebi trazila je da je tucam. Naravno, to nisam odbio jer sam jos uvek bio uzbudjen i tvrdog kurca. Bila jos uvek mokra i otvorena od predhodnog orgazma. Tako da sam lako usao, ceo u jednom potezu. Osecao sam kako je vrela, mokra, kako se uvija pod mojim naletima. Momak joj je prineo kurac ustima i ona ga je rado usisala. Drakala ga jednom rukom dok mu je sisala glavic. Tako ga je slatko i sa uzivanjem pusila, Bilo je milina gledati je. Tucao sam je sve jace, dublje da sam vrlo brzo osetio kraj. Svrsio sam u pickicu, kao d mi ga pre toga nije pusila. Momak je brzo zauzeo moje mest, a ja sam, iscrpljen, sa strane posmatrao kako se jebu. Oboje mladi, u znoju i strastvenom sexu, sve blizi vrhuncu. Onda su se oboje , nekako istovremeno ukocili, uvili i skoro zajedno doziveli orgazam. Posle smo otisli u more da se osvezimo, pa otisli u hlad borova, da predahnemo i prilegnemo .
IP sačuvana
social share
R9NALDO najbolji igrac svih vremena!

Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija


gospodin cojek

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia n95
Omrazena Sekretarica

Nada je bila žena stara oko 40-tak godina. Radila je u mom preduzeću kao sekretarica kod generalnog direktora. Bila je strašno nemarna u poslu, besnela je i vikala na kolege, na posao je kasnila i do dva sata, ali to nije bio razlog da bude otpuštena, niti da joj se smanji plata koja je po nekim glasinama bila pored gazdinih i šefovskih plata najača, zato što je generalni direktor bio njen stric.
Pošto je bila u srodstvu sa generalnim ponašala se kao jedan i jedini gazda, a njen ženskasti ujak je sve to ignorisao.
Njen fizički izgled je bio posebna priča. Iako starija žena izgledala je bolje i seksipilnije od bilo koje devojke.
Na ne tako vitkom telu (imala je malo sala po stomaku i nogama, ali to joj je savrseno stajalo), ocrtavale su se ogromne, moglo bi se reči eksplozivne grudi, veličine veće dinje. To su bile grudi za mastanje i svi vozači u firmi, a medju njima i ja su maštali kako ih mese i kako bi zarili glavu u njih.
Ona je to znala i zato je oblačila uvek neke polutesne košulje koje se kopčaju na jedno ili dva dugmeta, ili bele bodi majice ili haljine sa dubokim dekolteom, tako da kada bi je čovek video krenule bi mu pljuvačka na usta.
Sočne bradavice koje su se više nego upadljivo ocrtavale dizale su maštu u nebesa. Plava izšatirana kosa i svetlo plave oči su upotpunjavale erotičnu sliku o njoj.
Plata u celom kolektivu je kasnila već dva meseca i bilo je teško sastaviti kraj sa krajem. Neki ljudi su imali kod kuće i po troje dece koje je trebalo nahraniti. Ne mogavši više da izdržimo organizovali smo se i krenuli u strajk, zahtevajući povišicu, bolje uslove i redovnu platu.
Nakon dva dana štrajka pao je dogovor da krenemo u pregovore sa gazdom i strajkački odbor je izabrao mene, pošto sam bio energični mladić kome je prvom i pala na pamet ideja o organizovanju štrajka.
Pošto je naša daktilografkinja otkucala zahteve i uslove koje su potpisali svi radnici krenuo sam u gazdinu kancelariju.
Nakon predjena dva sprata, ugledam poluotvorena vrata u predsoblju te stim ulazim bez kucanja. U ogromnoj kancelariji sredjenoj sa kožnim nameštajem i luksuzom ugledam te seksipilne oči sekretarice Nade. Na sebi je imala belu košulju zakopčanu na jedno dugme sa dubokim dekolteom.
- Dobar dan, gospodjice Nado, prijavite me kod Siniše, imam zakazan razgovor kod njega u ime strajkačkog odbora preduzeća.
Umesto uobičajnog “Dobar dan”, ona se namrsti i poče vikati na mene histeričnim glasom.
- Šta ti meni dobar dan, jel znaš ti za pravilo da kad se ulazi u neku prostoriju da se obavezno kuca
- Znam -rekoh- ali ulazna vrata su bila poluotvorena i nemam razloga da kucam.
- Sad ćes ti mene da učis bontonu, mene što sam proputovala pola sveta, i videla silne ljude da podučavas bontonu!!!
- Dobro, izvini ako sam te uvredio –rekoh smirenim i staloženim glasom- nisam hteo namerno. Reci Siniši da sam dosao.
- Kao prvo on za tebe nije Siniša, nego Gospodin Generalni Direktor –reče ona visokim tonom- kao drugo reci mi razlog zašto hoćes da se vidis s njim.
- Slušaj Nado, kao prvo on dobro zna zašto želim da se vidim sa njim i to je važno...
- Znam ja, hoćete veće plate, malo vam je 10.000 dok ljudi rade i za 3. Svi ste vi razmaženi.
- Ej! republički prosek plate je 16.000, ljudi dole imaju i po troje dece a ne primaju platu već dva meseca, dok ljudi u drugim firmama imaju i po 30.000, i nemoj i ti da mi solis pamet, primljena si ovde preko debele veze i imaš platu jaču od trojice vozača zajedno. Prijavi me više kod Siniše, neću više da se raspravljam sa tobom.
Već sam počeo i ja da podižem glas i bio sam vidno uznemiren a pregovori jos nisu ni počeli, ali ona je zato bila uporna.
- Prostačino jedna!!! Kako to razgovaraš sa mnom, kako te nije sramota!!! Idiote jedan, e neću da te prijavim pa da si još toliki, pa čak i da je Direktor tu. Ti ćes meni ‘preko veze’ seljaku jedan...
U meni vatra, srce udara da mogu da ga čujem u ušima, kipti bes u meni. Žuštro joj prilazim gledajući je više nego upadljivo u one njene sisurde.
- Šta je, šta je bilo, da nećes možda da se bijes sa mnom!
- Neću, ali ću zato da te odvalim od kurca!
- Beži bre od mene idiote jedan, prostačino...
Prilazim joj sa ledja i brzo zavlačim ruke u onaj njen dekolte i odmah je hvatam za one njene ukručene bradavice i počinjem da ih stiskam.
- Beži bre manijače...Vrištaću...Bežiii...-poče da vristi pokušavajući da pobegne na izlazna vrata. Ja brže bolje stajem ispred njih uzimam ključ i zaključavam ih. Opet joj prilazim i hvatam je za dekolte
- Hoćes li sama da se skines ili ću da ti pocepam košulju !!?
- Neću da se skidam ja sam poštena žena!!!
Iz sve snage povukoh onaj dekolte i pocepah joj košulju u sekundi. Ispadose ogromne sisetine, to je veće i od košarkaške lopte, to je jednostavno nešto što vredi probati, bradavice kao prst, ukrućene i velike.
Ona se trza i pokušava da pobegne, obrazi joj crveni a oči polu-uplašene polu-pohotne.
- Nemoj, kontroliši se, izvini ako sam te uvredila –počinje ona da se izvuče na priču.
- Bićes jebana i kraj, ne vredi ti da pokušavas da pobegneš, sledeće pitanje koje ću postaviti tebi je: Da li želis da sama skineš suknju ili ću morati da ti je pocepam? –upitah je znajući da je ta suknja firmirana i skupa.
Ona bezvoljno počinje skidati suknju i na moje celiko zaprepašćenje nije nosila gaćice. Pička joj je sveže obrijana sa punim usminama. hvatam je za kusu, onako izšatiranu i povlačim je dole, dok ona zbog bola počinje uzdisati.
- Sad ćes ga pušiti kako nikad nikom nisi u životu !!!
- Nemoj molim te, ne želim to, smiri se... neeee....
Skidam se iz jednog poteza i iz bokserice mi ispada organ koji je sa dužinom 24cm i onako nabrekao izgledao zastrašujuće.
Ona kad ga ugleda poče da cvili, ali to mene nije pogadjalo ni malo, nego je uhvatih za kosu i natakoh joj usta na kurac.
Kakav osećaj, jebem u usta najpoželjniju i najomrazeniju ženu u firmi.
Dok ga ona puši ja joj ga malo po malo nabijem celog, ona se trzne, počne grcati i kašljati i moliti da joj to više ne radim a ja za to ne marim i čim ona skloni usta sa kurca ja joj udarim laksi samar. Pri osećaju topline i vlažnosti u njenim ustima postajao bih još napaljenjiji, a svako njeno neckanje bi mi dalo jos više elana da je još jače jebem.
Obližuje ga, počinje palacati sa jezikom po njemu, tako da sve više i više počinje uživati u današnjoj večeri, a ja da bi joj uskratio to uživanje ponovo joj nabijem do balcaka, ona se opet zagrcne i počne kašljati.
Kad mi je dosadilo jebanje u usta, sagoh se, uhvatih je za bradavice i podigoh gore.
- Okreni se kujo, sad ću te pumpati u bulju kao da si prava kuja!!!
- Nemoooooj, boleće, mnogo je velik za to.... nemoj... ne... aaaahhhh...
Nije ni stigla da mi se izjada a ja joj zavukoh već pola kurca u onu njenu rupu
- Aaaaaaaa.... nemoj da me guzis.... booollliiii...juuuuj!!!
Mene njeni vapaji nisu ni malo doticali, ona je vrištala , molila da stanem ali ne. Naplatiću joj svakog kolegu i kolginicu koju je iznervirala, pa makar mi to bilo poslednje, te joj ga nabih celog. Ona počinje da drhti, disanje joj je sve teže i teže, počinje da cvili i kuka i već mogu osetiti kako gubi snagu dok je velikom brzinom satirem od kućine.
- Šta je kurvice, jel lepo kad te neko maltretira i kad ne ide sve po tvome, a?
- Izvinjavam se, uradiću šta god poželis samo stani sa tim, ne prija mi......
- Nema stajanja, moraš da shvatis kako je to kad te ljudi ne poštuju!!!
- Molim te stani, puca mi guza juuuuj......
Ubrzavam tempo do usijanja, njoj polako počinju noge da klecaju, one njene sisurdace se tresu, ona pokušava da ih zadržava rukom.
- Sad se okreni, Sad ću da ti rasčopam pizdu!
Ona se okreće, pica joj skroz mokra, centriram glavić i zabih joj ga prvi put onako svom silinom. Ona opet počinje da vrišti, ali ovog puta od uzitka
- Oh,oh,aaaaa, juuuuj,Aaaaaaargghhhh.... Pecka me!!! Sporije, moooliim teeeee....
Punim je u talasima i istovremeno je držim za one njene nabrekle bradavice i stiskam ih svom žeštinom. Gledavši onu njenu kurvinsku facu, i dok je ispuštala onakve uzdahe pa još i videvši one planine od sisa kako se njišu tamo-onamo pri svakom zabijanju kurčine postajah sve napaljeniji i napaljeniji i tako nastavih sa velikom brzinom da je pumpan jos nekih 20-tak minuta sve dok nisam video da polako prestaje sa vristanjem i da potpuno počinje gubiti snagu..
Posle nekih 50-tak minuta izživljavanja počinjem osećati toplinu u stomaku i shvatih da ću da svršim, te brže bolje izvadih, pridjoh do onih njenih sisurda i istresoh na njih gomilu sperme, pa je ondah naterah da je razmaze po stomaku i faci sve dok se sperma ne pretvori u mast.
Uzimam vodu iz bife-ormara i polivam je njom.
- Ako si mislila da sam ovde završio, prevarila si se!!!
Polivam joj picu vodom i zavlačim srednji prst koji veoma lako udje, potom i kaziprst, pa se tako igrah 5-6 minuta i onda počeh uvlačiti jedan po jedan prst sve dok ne dodjoh do toga da joj je cela moja šaka završila u pici.
Ona valjda osvežena počinje opet vrištati i moliti za milost, ali ovog puta je to shvatila kao seksualnu igru i polako počinje da se pripitomljava.
Ja čas ubrzavam tempo, čas usporava a ona sve više i više počinje da vrišti.
- Gotova sam... Svršavam... Aaaaaaaaaa... Juuuuuuuj..... To! To! Tooooooooo!!!
Sačekah da svrši pa onda izvadih ruke pridjoh ka sisama i počeh je jebati izmedju njih. Ona namesta usta tako da kad god bih stavio ceo kurac izmedju tih sisa glavić bi joj bio u ustima.
Onako malaksala, odvoji se na stranu i leže na krevet i stavi ruku na glavu. Meni je opet nekako beše žao, ipak je to žena i počeh se izvinjavati
- Izvini, ali mnogo si me iznervirala, znam da sam te povredio, nisam mogao da se iskontrolišem, a još taj tvoj jebozovni izgled...
- Šta mi se izvinjavaš, kriva sam i toga sam svesna, umem ponekad da prevršim svaku meru. Trebalo bi ja tebi da se zahvalim, još nikad niko u životu me nije ovako jebao, uvek sam bila sa nekim sonjama, imala sam utisak da ću eksplodirati,. Ti izvini što sam te onako isprovocirala, nisam znala da me ljudi tako vide, mislila sam da vole tu moju energičnost.
- Dobro, da si me iznervirala, iznervirala si me.
- Neka ovo ostane medju nama, ok?
- OK, a ti mi zakaži sastanak kod Siniše.
- Važi, na nekom je sastanku u Nišu, dolazi sutra, a ti svrati negde oko 9 sati.
- Važi, vidimo se.
- Ćaos!
Izlazim, i tik što sam izašao na ulicu, dobijam poruku na mobilnom “Svrati do mene sutra, spremiću nam večeru” i njena adresa...
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW Skype
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija


gospodin cojek

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia n95
Nevina Guza

Svaki put kada stignemo, ja i dečko se straštveno pojebemo. Ali "kada stignemo". To jeste jednom do dva puta sedmično. I uvijek on traži od mene da probamo jednom analno. Meni je prijateljica pričala da je užasno i da je ona odmah prestala kada je osjetila glavić u svojoj guzi.
Bila je to naša veče. On je došao sa posla, ja sam ga dočekala sa večerom i vinom kod kuće. Nakon što smo malo prizalogajili, već smo se našli u poljubcu. Njegov jezik je prodirao lagano u moja usta i tamo se susreo sa mojim jezikom. Zgrabio mi je usta i zvaljio me bukvalno. Otišli smo u spavaču sobu da se jebemo. Odkopčala sam mu hlače i uhvatila mu već ukruti kurac. On me je još uvijek zvaljio a zatim me pomalo gurkao dole u medjunožje. Dok sam se spustala gledala sam mu pravo u oči. Inače nisam puno volila oralni seks, ali htjela sam tu noć njemu da učinim malo zadovoljstva. Držala sam njegov komad u rukama i lagano počela navlačiti kožicu preko glavića. On je zabacio glavu i reko "Uzmi ga usta sada…"
To sam i učinila. Počela sam da ga gutam. Sve brže i brže. Zatim sam ga izvadila iz svojih usta i osjetila malo sperme u ustima. Uhvatila sam ga za kurac i pogledala ga pravo u oči. Zatim sam jezikom kruzila oko glavica. On mi ga je već počeo nabijati i ja sam ga ponovo cijelog uzela u usta. Uhvatio me je za glavu i lagano ga gurao i izvlačio iz mojih usta. Kada sam se zagrcnula izvadio ga je skroz. Legli smo na krevet a ja sam se naguzila. On je navlazio svoju ruku i prelazio sa njim preko moje pičke. Bila je vlažna i spremna za kurac. Zabacivala sam guzu i čekala kad ce me više početi zadovoljavati. On je trljao moju picu sve brže i brže a zatim se sageo i polizao jezikom. To me je izludjivalo. Ali on je tek počeo. Sada je u nju ubacio dva prsta. Lagano ih je gurao i vadio. Ja sam se pokušala okretati da vidim sta on tamo iza radi. Odjednom sam osjetila njegov glavic na pici. Uzduz moje pičke ga je trljao od nju. Lagano je od moje pice došao do čmara i počeo kružiti oko njega.
Tu sam se već malo prepala. On je znao da ne zelim analni seks. Rekla sam mu da nastavi obradjivati moju picu, ali on me nije slušao. Zabio je prst u moju guzu. Osjećaj je bio čudan. Sada ga je izvadio i dao mi naprijed da ga poližem. Zatim ga je opet stavio i lagano ga ugurkivao unutra. Bilo je zanimljivo. Cijelo vrijeme je trljao glavić od moju picu tako da me je to još vise palilo. Gurnuo je i drugi prst unutra. Već sam osjetila malu neugodnu bol. Unutra ih je razdvajao i sastavljao a pritome širio moj cmar. Ja sam stenjala. Počeo ih je naglo uguravati i vući nazad. Tucao me je prstima u guzu i osjetila sam prvi užitak. Rekla sam mu u tom trenutku "Hajde, hoću tvoj kurac".
Bila sam napaljena previše da bi razmišljala na posljedice. Bila sam u tom trenutku konačno spremna da ga primim u guzu. On se malo odigao na noge i položio se iznad mene. Lagano je glavićem dopirao u moj supak. Bol je postala sve veća i veća. Potekla mi je čak i suza na oko. Ja sam konstantno stenjala dok ga je on gurao unutra. Mislila sam da će mi razvalit guzicu. Onda je bio unutra. I dalje je bolilo. Sada ga je lagano povlačio i ponovo gurao. Ja sam stenjala sve jače i jače. Osjećala sam se kao kuja. On je legao na mene i počeo ga sve brže zabadati u moju guzu. Kroz stenjanje sam mu rekla da uspori ali on je samo postao još brži. Imala sam osjecaj da ce me pokidati. Toliko je bolilo.
Sada ga je izvadio. Lagano ga ponovo gurnuo unutra i ponovo izvadio. Osjetila sam prvi užitak. Iako mi guza jos uvijek treperila od zeštokog razvaljivanja. Promijenili smo poze. On je sjeo a ja sam se nabila na njegov kurac. Direktno i lagano je skliznuo u moju guzu ponovo. Ustajala sam i spustala se na njegov kurac. Htjela sam još. Osjećaj je bio divan. Nabijala sam se gore-dole a onda sam osjetila mlazove sperme u svojoj guzi.
Ustala sam i sperma je kapala iz čmara. Noge su mi u tom trenutku zadrhtale. On je prstima zakvačio sperme iz moje guze i dao mi da olizem… sve sam sa zadovoljstvom onako napaljena progutala…
Kasnije smo se zajedno istuširali. Cijelo vrijeme su mi noge drhtale i koljena su mi klecala. On se smijao i rekao da će to brzo proći da je to samo od kurca u guzi. Od tada sam ga veoma često primala u guzu i uvijek sam uživala u analnom seksu…
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW Skype
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 397
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2020, 10:40:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: 24sata :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: ConQUIZtador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: Advokat Draganić :: MojaFirma

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.