Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Apr 2024, 05:46:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 273 274 276 277 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 26633783 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Moje male tajne- II dio

Bila sam druga godina fakulteta kada se to desilo. Darko mi je tada bio stalni dečko i bilo mi je uglavnom lepo sa njim. Bila je to ozbiljna veza koja je imala dobre šanse da se kruniše brakom, ali je propala zbog njegove bolesne ljubomore. Darko je bio košarkaš i igrao je za neki manji beogradski klub. Bio je zgodan, lep, sjajno obdaren i odličan u krevetu. Ono što mi je strašno smetalo kod njega bila je ljubomora. Nikada mu nisam davala ni trunke povoda za to, ali bilo je dovoljno da se samo izazovno obučem kada negde izađemo i da frkće čitavo veče. Nikada ga nisam prevarila do te noći i zaista sam se trudila u toj vezi. Međutim, te večeri sam ga prevarila više iz osvete i besa, nego što sam to zaista želela.
Darko je bio na pripremama sa ekipom i nije ga bilo mesec dana. Mislim da nikada nisam bolje izgledala nego tada. Grudi su mi bile savršene. Velike, čvrste i okrugle a struk nikada uži. Guza i kukovi su mi dobili oblik o kojem sam maštala još kao klinka i bila sam puna samopouzdanja kao nikada pre. Ne treba da pominjem da sam imala gomilu udvarača ali sam ih sve gladko odbijala, iako sam brojala dane do Darkovog povratka.
Vratio se sa priprema krajem jula i odmah me nazvao. Dogovorili smo se da dođe po mene te večeri i kako sam prekinula vezu počela sam sa pripremama za izlazak. Gotovo celo popodne sam provela kod kozmetičara. Kod kuće sam se dugo tuširala, izbrijala macu, ostavljajući samo tanku traku, crnih, kratkih dlačica po sredini. U plakaru me je čekala sjajna mini, ljubičasta haljina bez bretela, koja isticala moje obline i stajala mi savršeno. Kupila sam predivne sandale, na tankim, visokim štiklama samo za tu priliku i nisam ih nosila do te večeri. Dugo sam se tuširala i šminkala, odabrala nakit i parfem koji je najviše voleo. Nisam imala ni krpicu donjeg veša na sebi. Jednostavno, htela sam da mu priredim veče za pamćenje. Nisam imala ni najmanju predstavu da će mi to veče promeniti stav prema muškarcima iz korena.
Darko je došao po mene oko devet te večeri i nije se čak ni nasmešio kada me je video. Poljubio me je mlako i otišao do auta ostavljajući me skamenjenu na trotoaru. Sela sam na mesto suvozača i gledala ga na ivici suza.
“Šta je sa tobom?”, uspela sam da prozborim nekako.
“Šta je sa mnom?”, uzvratio je sa mešavinom čuđenja i ljutnje, “Pa mogla si i gola poći. Ne znam zašto si se trudila oko tih krpica uopšte.”
Ne pitajte me kako nisam eksplodirala od besa, niti kako mu nisam odrala lice sa glave noktima. Bila sam na pola koraka od ubistva na mah. Ćutali smo dok smo se vozili ka restoranu, gde je rezervisao sto. Tokom večere atmosfera je postala podnošljiva ali ništa više od toga. Oko ponoći smo se našli u nekoj diskoteci gde sam ja počela da udaram po crnom vinu, jedva se suzdržavajući pod navalom besa.
“Da ti ne bude mnogo tog vina Nataša?”, upitao me je najednom zajedljivo.
“Ne brini se.”, odgovorila sam i otpila veliki gutljaj.
“Pa brinem se. Od kurve je gora samo pijana kurva.”
Gledala sam ga šokirana nekoliko sekundi i planula kako nikada nisam. Potpuno mi se pomračilo pred očima.
“To me ti nazivaš kurvom? Ti idiote kojeg nisam ni pomislila da prevarim?”
“Obrati pažnju na rečnik Nataša.”, rekao je pretećim tonom.
“Ma obrati ti pažnju na samog sebe jebena pederčino.”, uzvratila sam, “Spremala sam se danima za ovo veče i samo za tebe i tako mi to vraćaš džukelo smrdljiva?”, spustila sam ton i nastavila, “Čak ni gaćice nisam obukla kako bih te iznenadila i ti mi ovo priediš? Stvarno si đubre kakvo nisam videla.”
“Pa to samo potvrđuje ono što sam rekao. Samo kurve idu unaokolo bez gaća.”
“Jedi govna majmune i nemoj više da si mi se ikada obratio.”
Pokupila sam svoje vino sa šanka i otišla do jednog slobodnog separea. Ispila sam sve iz čaše i poručila još jedno. Videla sam kako Darko odlazi i nije me bilo briga. Kiptela sam od besa i pila vino pokušavajući da se smirim. Prišao mi je neki tip i pitao da li je slobodno da sedne.
“Odjebi.”, rekla sam ne pogledavši ga i otpila još malo.
Tip se nije pomerao i ja se okrenem ka njemu, besna kao đavo, spremna da ga pošaljem u tri lepe. Pogledavši ga ostala sam u šoku i poluotvorenih usta. Bio je to Jovan, dečko sa kojim sam se muvala pre Darka, ali nekako nismo uspeli da se smuvamo. Jednom prilikom smo se povatali na nekoj žurci, ali su nas prekinuli tako da, na moje veliko rezočaranje, nije otišlo tamo gde smo oboje hteli. Ono što sam imala priliku da držim u rukama na pomenutoj žurci mi se dugo motalo po glavi. Često sam masturbirala zamišljajući tu prelepu, veliku kurčinu i žalila što je nisam osetila.
“Izvini Jovane, nisam te videla.”, brzo sam se pribrala, “Sedi, molim te.”
“Hvala.”, rekao je uz predivan osmeh i seo pored mene.
Jovan je bio melem za moje rane koje sam zadobila te večeri. Bio je zabavan, šarmantan, zasipao me komplimentima i ako je video da se nešto desilo između Darka i mene, nije to pominjao. Rekao mi je da je tu zbog rođaka koji radi kao šef obezbeđenja diskoteke i da retko ovde zalazi. Negov rođak nam se priključio nekih pola sata kasnije. Bio je atletski građen, visok i simpatičan. Zaboravila sam njegovo ime ali mislim da se zove Nikola. Poput Jovana, bio je prijatno društvo i katastrofalno veče se okrenulo u vrlo zabavno. Pričali su mi da otvaraju koktel bar i pozvali me da obavezno dođem na otvaranje koje je trebalo da se desi za nekih desetak dana. Obećala sam da ću doći potpuno zaboravivši na naprijatan početak večer i Darka. Nakon fajronta u diskoteci obišli smo još nekiliko lokala ali se nigde nismo dugo zadržali. Negde pred zoru Nikola je izašao sa predlogom da odemo do njihovog lokala.
“Bićeš nam prva gošća Nataša.”, dodao je uz osmeh.
Nije mi se išlo u stan, pošto moja cimerka nije bila tamo i nisam mogla da budem sama. Ne te večeri. Bila sam zagrejana vinom i nošena osvetom. Htela sam da naplatim Darku sve uvrede i otvoreno sam koketirala sa obojicom. Tog trenutka mi nije bilo bitno sa kojim ću se od njih dvojice kresnuti. Bilo mi je bitno samo da to učinim. Sela sam sa njima u Nikolin auto i za nešto manje od pola sata bili smo u njihovom lokalu, koji je bio gotovo spreman. Imao je kompletan inventar i potpuno opremljen šank. Nikola je poslužio piće dok smo Jovan i ja sedeli za šankom.
“Šta je sa koktelima?”, upitala sam vrteći čašu vina u ruci.
“Za koktel Nataša u ovom trenutku treba da se potrudiš.”, rekao je Jovan uz osmeh, gledajući me pravo u oči.
Nisam ništa rekla. Smeškala sam se i promeškoljila na stolici tako da mi se suknja malo zadigla. Jovan je spustio ruku na moju butinu i poljubio me strasno. Uzvratila sam mu ne obraćajući pažnju na Nikolu i spustila ruku do njegovog međunožja. Ne znam šta sam tada očekivala da Nikola uradi. Mislila sam da će otići ili tako već nešto. Umesto toga mi je prišao sa leđa, provukao ruke ispod mojih i uhvatio me za sise, ljubeći mi vrat. Stresla sam se i trgla se na sekundu, ali sam se odmah prepustila. Gledala sam kako to izgleda u pornićima i zamišljala se u takvoj situaciji ali mi nikada nije palo na pamet da to i probam. Ukazala mi se prilika koji ni po koju cenu nisam htela da propustim. Izvadila sam Jovanovu batinu iz njegovih gaća i lagano ga drkala, pokušavajući da odgovorim obojici. Držeći Jovanov u ruci i obasuta njihovim poljubcima i rukama koje su klizile svuda po meni postajala sam sam sve napaljenija. Uskoro mi se u ruci našao i Nikolin palamar. Nije ni malo zaostajao za svojim rođakom.
“Ufff… Je li vam to familijarno?”, upitala sam kroz uzdahe.
Kratko su se nasmejali i nastavili da me ljube i miluju. Skliznula sam sa šankerske stolice i kleknula između njih dvojice. Njihove spremne kurčine su bile ispred mog lica i ja prihvatim Jovanov usnama. Sisala sam ih naizmenično držeći ih u korenima i mogu slobodno reći da nikada pre toga nisam bila toliko napaljena. Jednostavno davala sam sve od sebe. Nekiliko minuta kasnije, Nikola me je naguzio ispred sebe i pokušavao da mi ga smesti od nazad, dok sam i dalje sisala Jovanu.
“Raširi noge Nataša.”, rekao je.
Učinila sam to i osetila ga kako prodire. Zastenjala sam i još žustrije krenula da sisam Jovanu. Nikola me je uhvatio za kukove i sjurio mi ga do jaja. Ciknula sam od užitka i na trenutak ispustila Jovanov iz usta. Nikola je uhvatio tempo dok me je Jovan držao sa obe ruke za kosu i bukvalno me tucao u usta. Svršila sam za nekoliko sekundi tresući se celim telom, usput ispuštajući prigušene krike. Doživljala sam tucanje iz mojih najluđih snova i bila sam na sedmom nebu, potpuno prepuštena i spremna za nove eksperimente. Uskoro su zamenili mesta. Lizala sam svoje sokove sa Nikoline kurčine dok me je Jovan razbijao od nazad. Spustila sam se do Nikolinih nabreklih jaja i sisala ih pokušavajući da ih strpam u usta. Drkala sam mu i odgovarala na Jovanove nelete.
“Imaćeš priliku da probaš specijalan koktel Nataša.”, rekao je Nikola kroz uzdahe.
Nekoliko sekundi kasnije dohvatio je moju čašu sa vinom, odvojio se od mene i svršio u nju. Nije mi da ni trenutka predaha. Uhvatio me je za kosu na temenu i vratio mi svoj palamar u usta.
“Daj je tamo na ugaonu garnituru.”, rekao je Jovan i izašao iz mene.
Nikola me je podigao u naručje poput pera i odneo me do ugla prostorije. Spustio me je i Jovan me naguzi tako da mi je leva noga bila na naslonu. Bile sam potpuno otvorena pred njim i on mi ga ponovo smesti od nazad. Haljina mi je bila srozana i skupljena oko struka. Jovan je uhvatio rukom i povlačio me ka sebi, dok me je slobodnom pljeskao po guzovima. Nikola se vratio do šanka, doneo moju čašu sa vinom u kojoj je plivala njegova sperma i stavio je na sto do nas. Prihvatila sam ga usnama i ponovo svršavala. Nekoliko sekundi kasnije Nikola je bio ponovo spreman. Jovan je izašao iz mene i Nikola ga zameni, ali ovaj put imao je nešto drugo na umu. Osetila sam kako mi razmiče guzove i kako mi svojim velikim glavićem pritiska anus.
“Polako… Polako Nikola…”, dahtala sam i gledala kako Jovan dodaje svoje seme u moje vino, “Budi pažljiv… Molim te… Stvarno ti je velik…”
I bio je pažljiv. Smestio ga je i polako prodirao. Stenjala sam glasno i nisam uspevala da ga primim iako sam bila dobro razrađena. Bio je negde na polovini i tada je počeo da me tuca laganim, kratkim pokretima, prodirući sve dublje. Jovan mi je prišao spreda i dao mi svoju polu dignutu batinu. Stavila sam je u usta i ponovo ga sisala gledajući ga u oči i stenjući nataknuta na Nikolin, koji je polako ali sigurno krčio svoj put. Držala sam u levoj ruci Jovanova jaja i palacala jezikom po njegovom glaviću, kada sam osetila Nikoline snažne ruke na svojim slabinama. Ščepao me je čvrsto i natakao me do jaja. Vrisnula sam glasno i nakon prvog bola se opustila. Izvukao ga je malo i ponovo ga žestoko nabio. Bila sam na pagu novog orgazma i tada je Jovan dohvatio moju čašu sa stola. Počela sam da svršavam uz strasne krike. Jovan me je uhvatio za kosu na temenu i nakrenuo mi glavu u stranu.
“Vreme je za koktel Nataša.”
Prineo je čašu mojim usnama i ja je prihvatim. Mislim da bih u tom trenutku učinila bilo šta. Popila sam je naiskap i uživala na Nikolinoj kurčini. Izvadio ga je nekoliko sekundi kasnije i zaobišao me. Prihvatila sam ga ustima i on svrši gotovo istog sekunda. Gutala sam njegovu spermu i grcala dok mi se sve vrtelo u glavi od serije orgazama koje sam doživela. Njih dvojica su seli jedan do drugoga i ja kleknem između njih. Bila sam potpuno nezajažljiva. Ponovo sam ih naizmenično sisala, lizala im jaja i drkala ih pokušavajući da ih vratim u život. Nije mi mnogo trebalo.
“Šta misliš brate?”, upitao je Nikola Jovana, “Je li spremna za pravu stvar?”
“Mislim da to odavno nije pitanje. Dođi Nataša.”
Opkoračila sam ga i smestila ga u razvaljeni pičić. Polako sam se spustila osećajući ga celom dužinom. Nikola me je malo nagnuo ga Jovanu i znala šta namerava. Mislim da sam drhtala celim telom iščekujući ga. Razmaknuo mi je guzove i smestio ga polako od nazad. Ispao je iz dva navrata ali se vraćao. Polako su usklađivali ritam dok sam ja stenjala i buncala kao izbezumljena. Ništa nije moglo da me pripremi na ono što je usledilo. Uhvatili su ritam i počeli da me razbijaju tim prelepim, velikim kurčevima. Svršavala sam u serijama, potpuno svesna da im nisam prva u toj pozi. Jednostavno ne mogu da opišem koje sam nivoe uživanja dostigla nataknuta na dva odjednom. Vrištala sam, urlala, tresla se kao nikada u orgazmima koji su pretili da me raznesu na atome.
“Daj je meni sad. Vreme je da je i ja jebem u dupe.”, rekao je Jovan ispod mene.
Na moje razočaranje Nikola se povukao i Jovan zatraži da ga opkoračim okrenuta leđima ka njemu.
“Smesti ga u guzu.”, rekao je.
Izula sam sandale i oslonila se stopalima na njegove butine, smeštajući ga u svoj razbijen anus. Jovan mi je prstima milovao pičić i kada sam ga primila celog prišao je Nikola. Podigla sam noge koliko god sam mogla i on mi ga smesti u pičić. Ponovo im je trebalo malo vremena da uhvate tempo, i opet su me razbili od tucanja. Nikada pre toga nisam imala takve serije orgazama i mislim da nisam to uspela da ponovim. Jedino što mogu da vam poručim moje dame je da to obavezno probate ako do sada niste. Nikola je izašao prvi i svršio mi u usta dok sam još bila nataknuta na Jovanov. Jovan me je skinuo sa sebe nekoliko sekundi kasnije, naguzio me ispred sebe i nastavio da me tuca u guzu. Bila sam potpuno razbijena i više nego zadovoljena. Jovan je bio spreman da svrši i izašao iz mene. Okrenula sam se i sela na pod između njegovih nogu. Svršio mi je po licu, dok sam otvorenih usta hvatala mlazove njegove sperme. Isisala sam sve iz njega i on sedna kraj mene dahćući.
“Nemam šta reći Nataša.”, rekao je, “Ovo je bilo fenomenalno.”
Nikola nam je doneo neke sokove i pili smo ih kao da smo trčali kroz Saharu. Otišla sam do toaleta, malo se sredila i njih dvojca me odvezu do stana oko sedam sati ujutro. Pozdravila sam se sa njima i ušla u stan. Skinula sam se i istuširala se osećajući u ustima ukus njihove sperme. Čula sam da mi mobilac zvoni još dok sam se tuširala i znala sam ko je. Pustila sam ga da zvoni i prestao je kada sam završila sa tuširanjem. Zazvonio je ponovo kada sam stavila pastu na četkicu za zube. U tom trenutku mi je palo na pamet da dovedem svoju osvetu do savršenstva. Pustila sam četkicu u lavabo i javila se.
“Šta hoćeš?”, upitala sam.
Darko je počeo da kenjka i da se izvinjava i gadio mi se. Čekala sam samo da me pita da li može da dođe i dočekala. Pozvala sam ga i čekala ga nekih dvadeset minuta. Pojavio se sav skenjan i nastavio sa traženjem oproštaja. Mučila sam ga nekoliko minuta i rekla mu:
“Dođi.”
Prišao mi je i ja ga poljubim strasno osećajući još uvek ukus sperme u ustima. Nadala sam se da je oseća i on. Od tog jutra naplaćivala sam svaki njegov izliv ljubomore i svaku uvredu, čekajući pogodan momenat da ga šutnem od mene kada ga bude najviše bolelo.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Ražanj

Desilo se to u Trstu pre četiri ili pet godina, nisam siguran više. Imena su izmenjena pošto je priča istinita i mogla bi da izazove gadne probleme mom kumu i meni. Ne smem ni da pomislim šta bi naše bolje polovine uradile kada bi saznale za ovo.
Tog leta sam, kao i obično, godišnji odmor provodio kod kuma u Italiji. Nije to ni bio neki godišnji odmor za mene, kao što nije bio niti jedne godine tamo. Dok su se kuma i moja supruga sa klincima brčkale na plaži, ja sa kumom Stevom radio moleraj i slične stvari. Imam posao u nekoj usranoj firmi i kod kuma sam spajao dobro sa lepim. Bio sam kao na moru i zarađivao lepe pare usput.
Tog jutra Steva mi reče da idem sa njim. Dva dana sam krečio kuhinju neke picerije dok je on radio na drugom mestu. Vozili smo se ka stanu koji je radio i pričali koješta.
“Šta treba da se radi tamo?”, upitao sam.
“Sve uglavnom. Stan nije velik ali ima posla. Kupila ga neka doktorica pa ga preuređuje.”
“I kakva je doktorica?”, upitam smešeći se.
Moj kum Steva bio je od onih koji ne biraju. Pored toga imao je neki magnetizam na koje su se žene lepile kao muve, a Steva nije praštao ni jednoj. Smešio sam se jer sam unapred znao odgovor. Za njega nije bilo bitno da li u pitanju debela, ružna ili neka iz plejboja. Za njega su sve one bile “Dobra pička”. Tako je i tada odgovorio i dodao:
“Naša neka, ali ne sećam se iz kog mesta. I nije udata a ne vidim da je neko održava. Ima nekih trideset četiri ili pet godina. Stvarno dobra pička. Videćeš. Natako bi je na ovaj moj ražanj… I jebo bi je dok ne propišti.”
Nasmejao sam se i nastavili smo da sa varijacijama na temu ražnja. Bili smo dobro raspoloženi kada smo stigli i u stanu nas je čekao neki niski, mršavi tip. Bio negde iz Bosne i Steva je odmah počeo neku zajebanciju na njegov račun.
“Ovo je Željko. Željo.”, predstavio mi ga je, “Samozvani prorok i potencijalni svetac.”
Posle nekoliko minuta shvatio sam da je Željo blago retardiran i da uglavnom ne kapira Stevine zajebancije na njegov račun.
“Helena nije tu. Zvala je i rekla je da će doći tek naveče.”, objavio nam je Željo i preneo Helenine instrukcije Stevi i meni. Posao je išao sporo, uglavnom zbog Steve koji se samo proseravao i nije radio ništa. Željo se lomio kao da je njegov stan u pitanju i kada smo ga poslali po pivo ugrabim priliku da postavim Stevi pitanje.
“Ko je ovaj njoj?”
“Ma odkud znam. Vidiš da je neka budaletina.”
“Pa vidim zato i pitam.”
“Pa jebač joj sigurno nije. A koji je kurac nemam pojma. Siguran sam da joj nije ni neki rođak. Ma ko ga jebe. Bar ne moramo da teglimo sranja gore-dole dok je on tu.”
Helena se pojavila oko šest popodne i najblaže rečeno bio sam zatečen. Očekivao sam neku u najboljem slučaju prosečnu ribu, kratkovidu i guzatu i ništa me nije moglo pripremiti na ono što sam video.
Lep osmeh, krupne braon oči, duga, gusta, skoro kovrdžava smeđa kosa, koja joj je dopirala do polovine leđa. Bila je u nekoj crno-beloj suknji koja joj je dopirala tek nešto iznad kolena. Na golim fantastičnim nogama imala je cipele na vrtoglavo visokim štilama. Bila je svakako visoka i vitka ali štikle su još pojačale utisak. Dupe joj je bilo kao iz snova. Čvrsto, okruglo i prosto je mamilo moj pogled. Sise su joj bile predivne trojke a raskopčana tri dugmeta njene košulje su ih prilično otkrivale. Primetio sam da iznad desnog gležnja ima neku tetovažu i bio potpuno sluđen njenim izgledom. Helena je bila zadovoljna obavljenim ali ne i brzinom kojom smo radili.
“Daj Stevo šta je ovo?”, upitala je razočarana, “Pa vi ovo nećete nikada završiti.”
“Hoćemo Helena ne brini se. Hajde da popijemo po jednu da posao bolje krene.”
Nije morao mnogo da je ubeđuje. Ponudio joj je pivo ali ga je odbila. Izvadila je crno vino iz frižidera i natočila sebi. Seli smo za niski sto u dnevnoj sobi i slušali kako joj Steva mulja zašto nije moglo brže. Helena se jogunila neko vreme i onda popustila.
“Jebo te lomim se od posla i skoro da sam pobegla sa poslovnog ručka a zatičem ovo.”
Primetio sam tada da je Helena malo pripita ali i da se sjajno drži. Steva je nevešto pokušao da umanji važnost poslovnog ručka i nije uspeo u tome. Helena mu je objasnila da otvara neku svoju firmu, da je u poslu do guše i da hoće da završi stan što pre. Međutim, bila je sve opuštenija pošto je Steva upotrebio sav svoj šarm. Nekoliko minuta kasnije nestalo nam je piva i Helena nas ponudi vinom. Ispraznili smo tu bocu i zatim još jednu. Sedela je preko puta mene i nisam mogao da skinem oči sa njenih nogu. Suknja joj se stalno podizala i ona je vraćala prvobitni položaj. Kako je vreme odmicalo suknja je sve češće i duže ostajala previsoko. Atmosfera je postala prijatna i potpuno opuštena. Helena se raspričala sa nama i stvarno smo se lepo provodili. Kako je alkohol činio svoje Helena je sve više koketirala sa svakim od nas. Čak i sa Željom za kojeg nisam bio siguran da je to shvatao. U međuvremenu je nestalo vina i Helena donese neku rakiju. Bez obzira na popijenu količinu držala se bolje od Želje. Steva joj se sve češće unosio u lice i Helena mu se sve lepše osmehivala. Njena suknja je bila podignuta najviše do tada i sve češće je prekrštala te svoje duge noge. Raskopčala je još jedno dugme na košulji i njene raskošne sise skoro da su ispadale iz nje.
“Uf… Upiškiću se.”, rekla je najednom.
Ustala je i otišla do kupatila i Steva se nagne prema meni.
“Slušaj.”, rekao je ispod glasa, “Ja je vodim u spavaću sobu čim popijemo ovo. Vas dvojica nemoj da zaserete nešto. Ako nam se posreći možemo je svi jebati.”
Željo je jedva bio svestan njegovih reči ali je klimnuo glavom kao da sve razume. Rekao sam nešto u znak odobravanja i procenjivao situaciju. Helena nije ni izbliza bila pijana da pristane na tako nešto, a nije spadala u kurve koje bi to uradile i trezne. Vrata spavaće sobe su bila skinuta i nije mi bilo jasno kako Steva misli da izvede to šta namerava. Ćutao sam i gledao kako Helena seda pored njega i prekršta noge. Nekoliko minuta kasnije Stevina ruka je bila na njenom kolenu da bi je prebacio na njenu butinu. Helena mu je neubedljivo uz osmeh skloni i on je veoma brzo vrati, šaputajući joj nešto.
“Šta da mi pokažeš u spavaćoj sobi?”, upitala ga je najednom smešeći se.
“Pa dođi da vidiš.”, uzvratio je Steva.
Helena se zakikotala i ustala. Steva je uhvatio pod ruku i poveo ka spavaćoj sobi. Nisam mogao da verujem svojim očima kada mi je namignuo preko ramena. Željo je pored mene poluotvorenih usta zverao za njima.
Iz sobe su se uskoro čuli uzdasi i zvuci strasnih poljubaca. Pomerio sam svoju fotelju i u odrazu velikog ogledala video kako je Steva prislonio Helenu uza zid. Odatle sam video gotovo kompletan krevet i samo sam čekao kada će je moj kum povaliti. Njegova ruka je bila pod njenom suknjom i radio je žustro njom. Helenino stenjanje postane glasnije i ona pomeri desnu nogu u stranu kako bi mu omogućila bolji pristup. Video sam kako mu drka kurac dok je on ljubi po vratu. Nekoliko sekundi kasnije Steva je uhvati za nadlaktice i baci je na krevet. Helena je odskočila zbog siline kojom ju je gurnuo. Steva je legao preko nje i rastrgao joj košulju obema rukama tako da su dugmići poleteli svuda po sobi. Bio je poput divlje zveri dok je Helena potpuno predana samo dahtala pod njim. U jednom trzaju joj je pokidao grudnjak i njene okrugle, čvrste sise se pojave pred njegovim i mojim očima. Opkoračio ju je i smestio kurac između njenih sisa stiskajući ih sa strane obema rukama. Helena je plazila jezik i lizala mu nabrekli glavić kada god bi se ukazao ispred njenih usana. Smesio joj ga je u usta i ona počne da ga sisa prikazujući pri tom sjajno umeće. Steva se napalio kao ludak. Pustio joj je sise i nagnuo se iznad njenog lica. Uhvatio ju je rukom za kosu na temenu i počeo bukvalno da je jebe u usta. Helena je krkljala i grcala gutajući njegovu debelu kurčinu. U trenutku kada joj ga je smestio do jaja počela je da ga udara šakama po butinama, dok je dignutim nogama trzala iza njega, boreći se za vazduh. Steva se odvojio od nje i ona se zakašlje. Nije čekao da dođe do daha. Raširio joj je noge, pomerio joj tange u stranu i sjurio joj ga svom silinom. Helena je vrisnula i uhvatila ga rukama za nadlaktice. Steva se nabijao u nju u žestokim, krakim trzajima, koji su činili da njene štikle paraju vazduh iznad njegove glave u ritmu njegovih naleta. Steva je ubrzavao i usporavao tempo i nekoliko sekundi kasnije je svršila uvijajući se pod njim. Moj kum je izašao iz nje dok su je potresali poslednji trzaji orgazma i smestio joj ga ponovo u usta. Helena ga je sisala, lizala, spuštala se do njegovih dlakavih jaja i činila jezikom neverovatne stvari. Steva ju je okrenuo i naguzio je ispred sebe skidajući joj gaćice. Helena je zbacila sa sebe košulju i grunjak i on joj razmakne čvrste guzove.
“Jebi me u dupe…. Jebi me… Hoću u dupe da me jebeš…”, vikala je.
Steva joj ga je polako smestio i što je dublje prodirao to je Helena bila glasnija. Počeo je da je jebe ubrzavajući tempo i držeći je za suknju koja se zgužvala oko njenog struka. Helena je urlala nataknuta na njegov palamar i gužvala šakama čaršav ispod sebe. Steva je jebao kao životinja. Bio je prilično popio i nikako nije uspevao da svrši i pored tesnije rupe.
“Reci mi…”, rekla je u jednom trenutku, “Reci mi… Kada budeš bi blizu…”, i nastavila da vrišti i urla. Nekoliko minuta kasnije Steva je urliknuo. Hitro se skinula sa njega i smestila ga u svoja usta. Steva je svršio trzajući se i urlajući poput zveri. Progutala je sve do zadnje kapi i smešeći se legla.
“Oh… Kako je bilo…. Dobro… Oh…”, govorila je gledajući u plafon.
Steva je sišao sa kreveta i pokupio svoju garderobu izašao je iz sobe i pokazao mi očima da uđem. Bio mi je čvrst poput stene kada sam ušao i video Helenu kako leži poluraširenih nogu savijenih u kolenima. Cipele su joj još bile ne nogama a suknja je bila samo samo zgužvana traka tkanine oko njenog struka. Okrenula se ka meni kada sam ušao i nasmešila se. Bilo je to dovoljno da odmah krenem u akciju. Zaključio sam nekako da toj kurvi očajnički treba kurac i rešio da probam neke stvari sa njom. Hteo sam da vidim koliko daleko može da ide. Prišao sam joj i namestio je tako da joj glava visi sa ivice kreveta. Spustio sam se malo u kolenima i ona ga prihvati usnama. Sisala ga je fantastično. Njen jezik je palacao po mom glaviću dok sam joj nabijao srednjak u uzavrelu, izbrijanu pičku. Polako sam ga gurao sve dublje i nekoliko sekundi kasnije osetio kako mi glavić dodiruje njene krajnike. Spustio sam obe ruke ne njene sise i polako joj ga gurnuo gotovo do jaja. Njene krute bradavice su se zabole u moje dlanove i ja joj stisnem te čvrste sise svom silinom. Zastenjala je ispod mene i ja počnem da je jebem u usta. Ispočetka polako a zatim sve brže. Osećaj na glaviću koji prolazi kroz njene krajnike bio je fenomenalan. Vadio sam ga samo da dođe od vazduha i oslobodi se pljuvačke koja joj se u mlazevima slivala preko nosa i čela na pod. Nekoliko minuta kasnije priredila mi je takvo lizanje i sisanje jaja da sam jedva uspeo da se uzdržim i ne svršim. Odvojio sam se od nje, zaobišao krevet i okrenuo je na stomak. Povukao sam je sebi držeći je za gležnjeve i raširio joj noge. Primetio sam tada da na desnoj guznoj polutki ima još jednu malu tetovažu, ali nisam skonto šta je. Legao sam preko njenog vitkog tela smestio joj ga u mokru, razvaljenu pičku. Uvijala se poda mnom i stenjala dok sam uživao u vrelini njene utrobe nabijjući se svom silinom u nju. Njena pička je radila oko mog kurca kao nijedna do tada a ni posle. Nikada nisam doživeo tako nešto. Imao sam utisak da joj pička sisa i ponovo sam se jedva uzdržao. Promenili smo pozu i ona me uzjaši. Njeni kukovi su radili poput mašine koja pokušava da mi ga otkine. Uhvatio sam je za sise i ona ubrza tempo. Bila je nezasita onako znojava i uspaljena. Jebala me je kao sumanuta i mlatila tom svojom dugom kosom svršavajući. Zakovrnula je očima i urlikala kao divljakuša dok se tresla u orgazmu. Sačekao sam da se smiri i naguzio je poput Steve. Smestio sam joj ga u dupe i nakon samo nekoliko uboda svršio puneći je od nazad. Helena se samo sručila potrbuške i dahtala uzdigute guze. Ustao sam i krenuo ka vratima. Željo se pojavio preda mnom i gotovo sam se trgnuo kad sam video izbočinu na njegovim bermudama. Pogled na tako nešto može da izazove komplekse. Za njim se pojavio Steva.
“Sunce ti jebem ovaj ima kurčinu ko konj.”
“Vidim.”, rekao sam i počeo da se oblačim.
Željo je prišao Heleni i skinuo joj cipele i suknju. Izašao je iz svojih bermuda i Helena razgorači oči videvši njegovu batinu. Nisam se u tom trenutku bavio procenama ali da mi je neko ponudio opkladu da je od trideset centimetara ne bih smeo da stavim pare na manju cifru. Helena se bacila na taj kurac poput tigrice. Sisala ga je, lizala od korena do vrha, obrađivala mu rupicu na glaviću vrhom jezika, pokšavala da ga zguta i prosto se davila njime. Željo kao da je nije primećivao. Bio je nem i miran kao kamen. U jednom trenutku mu je dopizdilo njeno oblizivanje i sisanje i on je odgurne od sebe. Popeo se na krevet i rašrio joj noge držeći ih ispod kolena. Helena je bila maksimalno raskrečena dok ju je gledao u oči.
“Smesti ga unutra.”, rekao je.
Helena ga obuhvati rukama i namesti ga na ulaz u svoju pičku. Ono što je usledilo ostaće mi zauvek u sećanju. Željo je počeo da je razbija u žestokom tempu držeći joj noge širom otvorene. Helena je vriskala kao sumanuta dok je primala taj buzdovan od kurčine. Nekoliko sekundi kasnije Željo joj zadigne noge na svoja ramena i nastavi sa razbijanjem. Helena je izgledala kao da je poremetila pameću. Vrištala je, stenjala, urlala i uvijala se pod njim poput zmije. Dopuštala mu je da joj štipa bradavice i pljeska je, ni malo osećajno, po sisama. Željo joj je u jednom trenutku pljunuo u usta, ošamario je i stisnuo joj sise kao da će ih otkinuti. Bilo je očigledno da je predugo zamišljao u tom položaju i da je rešio da se naplati. Helena je svršavala u serijama i Steva se okrene ka meni.
“E ovo je nabijanje na ražanj kume.”, rekao je i vratio pogled na krevet.
Ni posle ovoliko vremena ne mogu da odredim koliko dugo ju je tako tucao, ali je dugo trajalo. Poveden našim primerom naguzio ju je i smestio joj ga u dupe. Uhvatio ju je za kosu i povukao grubo ka sebi. Helena se izvila u leđima i on joj ga polako, gotovo milimetar po milimetar, smesti do jaja. Izgledalo je kao da je stvarno na ražanj da je nabija. Helena je svojom vriskom upotpunjavala doživljaj. Oči su joj bile izbečene i zakovrnute na momente. Usta širom otvorena i činilo se da jedva dolazi do vazduha. Željo je pljesnuo po dupetu i polako ga vadio. Bio je negde na polovini kada joj ga je sjurio u oštrom trzaju nazad. Helena je ciknula i još jače se izvila. Željo je našao oslonac u konstrukciji kreveta i počeo da je jebe kao ludak. Pljeskao ju je po dupetu bez milosti i vukao je za kosu kao da pokušava da joj nanese što veću bol. Helena se na to nije obazirala. Samo je vrištala i povremeno luptela neke gluposti. Bila je sva u znoju i poput kučke u teranju počela da odgovara na njegove nalete nabijajući se na njegov kurac. Silinu tog tucanja jednostavno nisam u stanju da opišem. Nekoliko minuta kasnije on bukvalno iz dva ili tri trzaja iščupa kurčinu iz njenog dupeta i okrene je na leđa. Opkoračio ju je i smestio joj sluzav kurac u usta svršavjući. Helena je grcala pod naletom njegovog semena i gutala ga halapljivo dok se trzala celim telom u novom orgazmu. Prstima mu je stiskala nabrekla jaja kao da želi sve da iscedi iz njih. Željo je napokon sišao sa nje i ostavio je na krevetu raširenih nogu. Dahtala je i povremeno se na trenutke trzala sa poslednjim iskrama orgazma. Željo je navukao gaće i bermude i izašao iz stana. Nekoliko minuta kasnije izašli smo i nas dvojica.
Ćutali smo dok je kum vozio polako pazeći na saobraćaj. Obojica smo bili zadovljni, jer ne jebe se takva pička svaki dan, ali Željo nam nije izlazio iz glave.
“I mi pričasmo o nekom ražnju kume?”
“Pa sad kume ražanj je ražanj. Neki veći neki manji.”, odgovorio sam.
“Ne seri kume. Nego, jesi li ti osetio kako njoj pička radi?”
“Jesam i još sebi ne mogu doći.”
“Ni ja. Ali onaj Željo… Jebo on sve svoje. Ona kurvetina neće nedelju dana moći da sedi kako je rasturi onaj.”
“Pa ne znam sad dal je kurvetina. Meni izgleda ko da se zaželela kurca. Malo se napila i jebi ga. A da neće moći da sedi to je sigurno. Onaj ju je razjebo noćas. Ali ko je nabaco kamenje u more kume?”
“Taj se još rodio nije. I kažeš nije kurvetina? Pa da nas je dvadeset tamo bilo svi bi je jebali. Vido sam je ja čim je ušla da je popila. Al ko je još zatrpo more kako kažeš.”
Smejali smo se zezajući se na tu temu sve dok nismo stigli do njegove zgrade. Tiho smo ušli i zatekli kumu i moju suprugu kako gledaju TV. Obe su frktale što smo popili i što je Steva odmah otvorio još dva piva kada smo stigli. Glupirali smo se glumeći jače pijanstvo i namerno ih nervirali. Kuma je zatvorila vrata dnevne sobe ostavljajući nas dvojicu u kuhinji. Odahnuli smo plašeći se da ne osete na nama kojim slučajem miris Heleninog parfema ili nešto još gore.
Nakon te večeri uvek kada se pomene ražanj setim se Helene i Želje. Nikada ih posle toga više nisam video. Helena je angažovala druge majstore i nije odgovarala na Stevine pozive. Da li ju je Željo posle tucao ne znam ali se ne bih iznenanadio. Ruku na srce Helena je najlepše vriskala i svršavala na njegovom ražnju.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Seks u troje

Normalan sam muškarac 40-tih. Prije nego sam ušao u bracne vode, zasigurno za sebe mogu reci da sam imao dosta djevojaka i zasigurno iskusio podosta sexa.

Moje sexualne mogucnosti su, mislim, normalne. Kurac mi je normalne velicine, a tako i izdrljivost. Ako mi se zena prepusti mogu uciniti cuda.

Zivim sa svojom zenom. Ona je ljepa, pametna, sarmantna i volim je. Nas sexualni zivot je savim solidan, uzimajuci u obzir vremena u kojima zivimo, te stresne situacije kojima smo izlozeni svakodnevno. Mozda da malo bolje pojasnim, ne jebemo se vise kao zecevi sto smo cinili u pocetku nase veze, ali sex je ostao kvalitetan i oboje uzivamo u njemu.

Ali, … ali uvjek ima neko ali. Stalno zamisljam kao mi moju dragu netko jebe. Zelim da je netko jebe i da ja to gledam. Ne uvjek gledam, nekad ucestvujem ili zamisljam razne varjacije na tu temu.

Kako je nas odnos onakav kakv smatram da treba biti, ona zna za moju mastu. Cesto smo mastali zajedno, zamisljali njezinog jebaca, jebacev kurac i tako dalje. Proveli smo dosta takvih ljepih trnutaka. Za poćetak sam joj predložio da u nekom sexy shoopu preko interneta odabere jedan vibrator te da ga naručimo. Predloženo je odmah prihvatila i odabrala jednog od 22 cm/4do 5 cm debelog. Nakon dva dana “prijatelj” nam je došao u naš krevet.
Naš seks ne da se poboljšao nego više od toga i svaki put ga upotrebljavamo i to na način da prije uzme prijatelja i dok je lickam po klitiću njega sama zabije sve do jaja, a onda nastaje prava explozija strasti, odmah poslije njega uzme mog” mališana ” u odnosu na prijatelja i onda ga ocijedi do zadnje kapi…….savršenstvo.

Naravno, doslo je i vrijeme kada sam poceo sa sugestijama da to ucinimo i u stvarnosti. Nije bilo lako. Protivila se. Nije htjela nikog drugog vec mene, a mastu je smatrala samo kao mastu. Malo smo «svrljali» po oglasima, ali to nije bilo ono sto ona moze prihvatiti. I u pozitivnom raspolozenju, nije mogla naci se s nekim samo da se pojebe i zadovolji moju mastu.

Ali od svega ovoga, sto je ona htjela da ostane samo nasa masta, nasli smo malu svjetlost i put ka nasem (mojem) cilju. Povremeno, na zabavama i u drustvu, mozda ples ili kakva proslava u kaficu, nasao bi se neki tip koji bi se upucavao mojoj zeni, a mi bi zasjali, uzivjuci zajedno u igrici zavodjenja. Ja bi puno puta omogucio i kakvu drugu opciju. Naprimjer: s nekim drugim ja bi pricao o bezveznoj temi, tako da on moze pricati s njom i uzivao u nasim povremenim pogledima, koje smo razumjeli samo mi. Kad bi dosli kuci, prepicavala bi mi njihove razgovore i «nemoralne ponude». Uzivali smo u tome, i naravno u takvom raspolozenju i pojebali. Bilo je ljepo. Sada bi nas «ljubavnik» imao ime i izgled.

Tako je to povremeno islo, dok se jednog dana nije pojavio jedan, nazovimo ga A. Znali smo ga od prije, ali nekim slucajem poceo je biti clan naseg sireg drustva. Njihovo udvaranje dugo je trajalo. On i ja postali smo bliski prijatelji, te cesto bili zajedno. Moja draga i ja prepricavali smo razgovore koje smo vodili s njim. Bilo nam je ljepo, bili smo konstantno napeti i erotizirani. Nije bilo nikavih tajni medju nama. A u nasem krevetu, u masti, bio je stalno prisutan. Jednom, nakon nekave zabave otisli smo na nocno kupanje. Naravno, kupali smo se goli. Zezali se u moru, oboje, kao slucajno,dodirivali moju zenu i uzivali. Kad smo izasli iz mora, a imali samo dva rucnika, ja sam se malo odvojio i obrisao se rucnikom sam, dok su njih dvoje brisali jedan druoga sa onim jednim. Bilo je to nesto naj uzbudljivije sto sam vidio. Znao sam i prije da zelim da budu zajedno, ali sada sam to znao 200%.

I kod moje zene se nesto promjenilo, odjednom je i ona bila za.

Jedno vece, vec je bila kasna jesen, rekla mi je da se dogovorila sa A. da izadju na veceru. Nase oci su svjetlucle. Sjecam da smo se zagrlili i dugo tako zagrljeni osjecali i uzivali jedan u drugome. Ovaj put nisam je pitao hoce li to uciniti. Znao sam da hoce. Otusirala se, a ja sam je njezno namazao kremom za tjelo. Primjetio sam da je i podsisala pickicu. Uzbudjenje je bilo ogromno, ljepo, prekrasno. Pomogoa sam joj i da se obuce, mozda i nisam bio puno od pomoci, ali bilo je to prekrasno gledati i biti prisutan.

Srce mi je htjelo iskociti kad je otisla. Bio sam u nekom opijenom stanju, a da nisam ni kapi alkohola popio. Sjedio sam u fotelji buljeci u TV i misleci samo na nju.

Bilo je prekrasno osjecati ushicenje, zamisljati kako mozda upravo cine ono sto zelim, osjecati ljubomoru i bliskost i otvorenost sa svojom voljenom. Nema tog alkohola koji moze tako opiti, (za droge ne znam jer ih nisam probao, ali mislim isto).

Vratila se ujutro u 4. Cuo sam auto kako dolazi pred nasu kucu. Zagrlili smo se. Mada je bila obucena, osjecao sam cijelo njezino tjelo kao da smo goli. Zavukao sam joj ruku u gacice i nasao ono sto sam trazio. Toplu, mokru, izjebanu pickicu. U njezimim poljupcima osjecao sam nju, njega, sebe. Ne mogu se sjetiti koliko puta smo se jebali, koliko puta mi je pricala sto su cinili, gdje, kako, ali se sjecam da niti sa zorom nismu ugasili glad jedno za drugim i da se uzbudjenje proteglo na cijeli dan, pa na noc i nije nam smetalo sto nismo spavali.

Nase druzenje sa A smo nastavili. Oni bi povremeno otisli na pice sami, ali nisu se sexali. Bilo je malo dodiram medju njima, ali nista konkretno. Sokirao se kad mu je rekla da ja znam da su se jebali. Rekla mu je da medju nama nema tajni i da je to normalno. Bilo je interesantno slusati njegove komentare, kako me sad ne moze pogledati u oci. A i ja to nismo nikad spominjali. Negdje oko bozica, neka zezancija vani sa drustvom, dobra atmosfera, dosta, dosta alkohola i nadjemo se mi kod nas doma, kao na jos jedno pice. Lagana muzika u dnevnom boravku, priguseno svjetlo i pada dogovor kako bi ja mogao spremit skampe na «onaj nacin koji samo ja znam». Uhvatio sam se posla u kuhinji i ostavio njih same. Slusao sam njihov tihi razgovor pomjesan sa muzikom i spremao skampe. Bilo mi je jasno da se ljube kad je razgovor utihnuo.

Nakon nekog vremena, kad sam ponovno cuo njihov razgovor, zamolio sam svoju voljenu da dodje u kuhinju. Poljubili smo se. Osjetio sam uzbudjenje. Uzivao sam u njezinim vrucim poljupcima i usnama koje su se ljubili sa drugim prije par sekundi. Pitala je «sto cemo?», a ja sam odgovorio da se slazem sa svime sto ona odluci ili napravi. Klimnula je glavom .Pojeli smo skampe i popili bocu vina. Vratili smo se u dnevni boravak. Skoro sam iskocio iz koze kad je A rekao da ide kuci. Moja voljena ga je zaustavila izjavom «neka priceka», kao «tek sad smo poceli uzivati». Ja sam polako tonuo u fotelji glumeci da mi se spava, dok su oni saputali. Digao sam se i ispricao kao da idem u sobu malo prileci, pravdajuci se alkoholom koji sam popio. Krenula je zamnom, te po putu do sobe ponovno me pitala da li to zaista zelim. Znala je odgovor. Poljubili smo se i dogovorili da ostanem u sobi, a ako procjeni situaciju povoljnu, da ce doci po mene.

Osluskivao sam zvukove. Muzika je stala, valjda je trebalo promjeniti kazetu, ali nisu primjecivali. Odsuljao sam se do vrata dnevnog boravka, strahujuci ta me ne primjete. Glupog li i ljepog osjecaja bojati se da te ne ulovi zena tok se jebe s drugim. Cuo sam zvukove ljubljenja, meskoljanja po trosjedu, laganih uzdaha uzivanja, cestih promjena polaozaja tijela, a naj jaci zvuk je bio zvuk mog srca kako lupa od uzbudjenja. Od meskoljanja po krevetu tocno sam prepoznao trenutak kad je usao kurcem u nju. Potvrda da sam u pravu bili su zvukovi sudaranja dva tijela, lagni jecaji moje zene i sada ne vise tako tiho skripanje trosjeda. U tom trenutku odlucio sam riskirati i proviriti u dnvevni boravak, nadajuci se da je jebe u misinarskom polozaju, te da me nece primjetiti. Vidio sam svoju dragu raskrecenu, sa nogama u zraku. Njezine ruke koje klizu po njegovim ledjima i njegovu guzicu kako se zabada u nju. Neopisivo sam pozelio prici svojoj dragoj i drzati je za ruku dok je on jebe. Cini mi se da sam vec i korak bio napravio, ali sam odustao i otisao u sobu.

Nakon nekog vremena, posto su zvukovi skroz zamrli iz njihovog smjera, cuo sam ponovno njihov nerazgovjetan razgovor. Cuo sam njezine bose noge kako idu prema sobi i njega kako odlazi u zahod. Kad je usla u sobu, strastveno smo se poljubili, a njene rijeci necu nikad zaboraviti: «Ljubavi, potpuno smo ludi i volim te puno, puno». Takve rijeci cesto cujem od nje, bez onoga «ludi», ali ovaj put bilo je to nesto posebno.

Htio sam je još ljubiti, drzati zagrljenu, prelazaiti preko njezinih vrucih grudi, drzati je za picku iz koje cjede vruci ljubavni sokovi, ali izmigoljila mi se iz zagrljaja, dala mi jos jedan poljubac i rekla neka jos malo pricekam i ovaj put neka ne dolazim. Brrrr..smrzo sam se. Bio sam siguan da me nije vidjela.

Opet se čuo razgovor, a onda tisina. Čuo sam ih na vratima kako se pozdravljaju, i nakon sto su se zatvorila vrata za njim, potrcala je meni u sobu. Ljubili smo se, lizali,jebali kao da nam je zadnje. Lizao sam joj picku natopljenu njegovom spermom. Pricala mi je svaki detalj. Pricala mi je kako mu je pusila kurac drugi put kad su bili u sobi. Pricala mi je kako je svrsavala znajuci da sam ja u sobi, da ih slusam kako se jebu. Pricala mi je kako mu je jedva ponovno digla kurac i moral mu ga zato pusit jer se bio prestarsio kad je rekla da ne spavam, vec cekam nju. Bilo je nezaboravno.

Filmovi ovog dogadjaja drzali su nas mjesecima. Oboje smo uzivali u nasoj otkacenoj igrici. Cesto smo se sjecali detalja iz ove noci. Bio sam sretan i sto je moja voljena prihvatila ove igrice, za koje sam mislio da ce ostati samo nasa masta. Bili smo strasno povezani i neizmjerno se voljeli. Svakog trenutka zeljeli smo jedan drugoga.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Mađarica

Radila je u istom turistickom mestu u Austriji gde i ja.Ja kelner u hotelu a ona je bila konobarica u
kafee-piceriji.Svratio bih cesto posle napornog posla i uz pice-dva,pario oci na te perfektne obline plave Madjarice.Nekako se vremenom privikla na te moje ceste dolazke,pa kad nebih dva dana dolazio tuzno bi me pitala gde sam bio.Tako se i ja priviknuh na nju,pricali smo o svemu,ulazeci na trenutke i u price o nasim privatnim zivotima.Nasli smo se i na fejsu i u sitnim satima nastavljali nase price.
Oboje smo bili zauzeti,ali su nam partneri ziveli dalje od tog mesta.Imala je 25 a ja 40 godina.Na prvi pogled
ljudi bi pomislili da smo u vezi,a mi nismo ni dotakli jedno drugo mada sam imao osecaj da to zelimo oboje.
Te veceri lokal se nekako naglo isprazni a nije bila ni ponoc.Iznenadih sam sebe kad je upitah da izadjemo negde na pice a jos se vise iznenadih kada mi bez razmisljanja odgovori- ok,zasto da ne.
Tada prvi put razmenismo i telefonske brojeve da bismo se culi za nekih sat vremena kada budemo oboje spremni za izlazak.Osecao sam se zbunjeno ali i srecno u isto vreme,obozavao sam kada se tako nesto dogodi spontano, neplanirano.Tusirao sam se obracajuci posebno paznju da lepo isperem moju kitu,mada ni sam nisam znao sta mogu da ocekujem od ovog izlaska.
Obukao sam se prilicno svecano,prsnuo se malo parfemom i seo za lap-top ocekujuci poziv.Posle kraceg vremena se i to dogodilo i rece mi da dodjem za 10 minuta.
Pojavila se u napadno kratkoj beloj haljini,sa dubokim dekolteom i ja videh da je sad na meni da izaberem lokal gde cemo izaci.Rekoh joj da cemo se voziti jedno 40km,nasta se ona nije bunila.Bilo joj je sve jedno gde, kao da smo imali sve vreme ovoga sveta na raspolaganju.Pouzdano znam da nije nigde izlazila, osim kada je bila slobodna a dodje joj decko u posetu,pa se nekako osecalo njeno zadovoljstvo sto je izasla.Gledao sam kraickom oka te obnazene nogare,zeleo da spustim ruku,dotaknem,ali sam se tesio da cu to uraditi u povratku.
Lokal je bio prepun,jedva smo se smestili u jednom cosku za viseci sto.Mnostvo ociju je setalo po njenom extra telu skockanom u tu usku,kratku haljinu i osecao sam zavist muske populacije sto je bas izabrala mene.A ja, ja sam se osecao veoma nelagodno mada sam pokusavao da vladam situacijom i normalno se ponasam kao i da nije ona pored mene.
Narucih nam odmah duplo pice,mislio sam da nas to malo opusti.Oko nas se stvori mnostvo muskaraca sevali su pogledi ka njoj.Jedan,visok,sa sesirom na glavi, se cak usudi i da joj pridje sapnuvsi joj nesto na uvo.
On ode ka sanku a ona sva srecna mi se pohvali da je dobila kompliment da je najlepsa u lokalu.Nasmejah se tome a u sebi sam kipteo od besa videvsi da je to njoj bas prijalo.
Uskoro eto njega opet,nosi nam svima pice.Sta sam mogao,uzeh i nazdravismo.Drmusali smo se tako u ritmu muzike pa dodje vreme da sad ja odem po pice.Razmisljao sam sta li sad rade kad ja nisam sa njima ali uskoro dodje i on do sanka da bi zatrazio olovku i papir.Dok sam cekao pice videh da upisuje verovatno svoj broj telefona a nije mi bilo tesko da pogodim kome je namenjen.
Vratih se pre njega do Madjarice i ona mi sva ushicena rece da ovaj tip ima svoj kafe u ovom gradu i da ce joj dati broj telefona da mu se javi ako je zainteresovana za posao.
Video sam ja da je i te kako zainteresovana ali ne samo zbog posla.Iskoristih priliku da je malo pomazim po ramenu i ledjima,kao da sam se plasio da ce mi je uskoro neko oteti zauvek.Nije se bunila ali ja ipak vratih ruku i prihvatih se case.Onaj sesirdzija se upravo pozdravljao sa nekim ribama,ljubio ih,jer su se spremale za odlazak.Moja saputnica je to malo ljubomorno promatrala a ja pomislih da sad verovatno vidi sa kim ima posla.
Vrati se on do nas,a plavusa se smeje, zraci srecom…Bogami ova se zagrejala nacisto,pomislih tuzno u sebi.
Pocese njih dvoje neki prljavi ples kao da se znaju godinama a ja postah svestan da gubim nesto sto u stvari nikad nije ni bilo moje.Pa da, smeta mi sto moja poznanica flertuje sa nekim a u stvari izmedju nas ni nema niceg vise od drugarstva.Sa tim logicnim razmisljanjem polako umirih sebe ali ona je u mojim ocima sada bila samo jedna lepa kurvica sa kojom i da nekad hoce,ja nebih bio nikada.
Pozvah kelnericu da platim sta smo imali do sada a diskretno upitah Madjaricu sta ima u planu,ostaje ili se vraca samnom nazad.
-Pa idem sa tobom,odluci ona brzo kao i uvek,ali sam mislila da ostanemo jos malo,evo ja cu da platim jednu rundu.
Pristah i na tu njenu rundu,malo boljeg raspolozenja, jer ce ona ipak samnom nazad a ne sa ovim morao sam priznati, zanimljivim tipom.
Prvi pruzih casu da nazdravimo,vidno boljeg raspolozenja.Stvori se odnekuda do nas mlada crnkica,uska maica je ocrtavala te male sisice sa bradavicama na gotovs.Pomislih odmah da je tako pijana bas lak plen za olose u lokalu i imao sam neku zelju da je nekako zastitim.Napravih malo mesta da pridje mom visecem stolu ali nju to nije interesovalo.Zapravo razlog njenog dolazka je bila ponovo plava Madjarica.Gledala je direktno u oci,mesala pred njom,nasta se Madjarica samo smesila zadovoljno ali totalno nezainteresovano.Serirdzija takodje poce da mrda pred njom,malo je dodirivao svojim snaznim telom ali ona je na to bila mrtva hladna,nju je interesovala plavusa.Savi se ka njoj,nesto joj je pricala u vrat a ruke drzala k sebi da nebi na neki nacin uvredila Madjaricu.Moja prijateljica se smejala i usput odrecno vrtela glavom.Crnka slozi neku tuznu facu uvidevsi da je nece smuvati i kako je dosla tako i nesta u guzvi lokala.
-Jel lezbo? Iskoristih ja priliku da nesto upitam.
-Da,i zamisli ima tu jos tri drugarice i zeli da podjem kod njih na privatnu zurku.
-Haha,nasmejah se malo usiljeno,kakva lujka,a pred ocima mi se nije skidala slika njenih ispupcenih bradavica.
Bilo je tu jos zanimljivih ribica raznih generacija ali nekako nisam imao volju da ih osmotrim,kao da cu time da uvredim moju koleginicu.
DJ je birao sve bolje stvari, davao mu po volumenu i masa se bas ludo zabavljala zajedno sa sesirdzijom i Madjaricom.
Ona je lagano kretala svoje telo,rekao bih profesionalno,a ipak je uspela oko sebe da pali i zari.Rukama je povremeno popravljala svoju haljinu a u stvari je sama sebe tako dodirivala po telu,dovodeci kauboja do stanja napetosti.Ja sam se vec odavno predao i cekao sam kraj ove price nadajuci se da cu na kraju biti pobednik, to jest da cu je odvesti odavde i kauboja ostaviti suva kurca.
Ali i on je bio jeben igrac,sve se vise pripijao uz nju i verovatno je mogla da oseti na svojim bokovima stepen njegove zelje.
Kraj nas se nasla konobarica i on naruci tri tekile.Ja odbih zbog voznje ali to niko nije ni cuo.Kada je pice stiglo on ukrsti ruke sa plavusom i popise na ex a ja joj i moju tekilu ustupih nasta se ona nije bunila.Oci su joj sijale sto od alkohola,sto od svih ostalih desavanja i nije davala nikakve nagovestaje da cemo uskoro kuci.
Kauboj poce sve cesce da komunicira samnom,sto pogledom,sto nekim nevaznim pitanjima,kao da je zeleo da me pridobije za prijatelja.Nije on mutav,pomislih u sebi,video je da sam mu ja jedina prepreka jer je vozim nazad.
Ode ona u Wc i onda on poce da mi soli pamet…
-A sta mislis da je ostavis kod mene pa cu ja sutra da se pobrinem da se ona vrati nazad?
-Ne,ne dolazi u obzir,bio sam odlucan,samnom je dosla i samnom se vraca.
-Ma to je ok,ali…vidis kako se napalila,njoj treba sex,ili mozda ti planiras da je kresnes?
-Pa to nebih znao da ti odgovorim,videcemo…
-Ali i ja sam se napalio i…moram da je kresnem,a ona mi je rekla da zeli isto…Ili,ako hoces,mozemo i zajedno, rece kao da je to najormalnija stvar slegnuvsi ramenima.
Nisam nista odgovorio jer se Madjarica upravo vracala usput mesajuci u ritmu neke salse.Gledao sam je tako jebozovnu a ideja mog nemilog prijatelja mi nije izlazila iz glave.Dj na mikrofon objavi tri zadnje pesme i uskoro je sledio fajront,bilo je skoro 6 sati.Videh joj na licu nezadovoljstvo zbog toga,kao da je zelela da se ova noc ne zavrsi nikada.Zapalila je cigaretu gledajuci cas u njega,cas u mene.Trebali smo joj obojica ovog jutra,ja da je vozim kuci a on je verovatno trebao da je izjebe,kao da nije mogla da se odluci sta da radi.
-Imam jedan predlog i molbu,izusti kauboj vadeci zadnjeg aduta.Zeleo bih da ti pokazem moj kafe a mogli bi jos po nesto da popijemo,sada je gledao u nas oboje.
Nismo odgovarali ni jedno pa on prekide tajac…
-Hajde ucinite mi tu cast,budite moji gosti ovog jutra,a?
-Pa neznam,neckala se plavusa,vec je kasno,moj drug hoce vec odavno kuci,rece privivsi se uz mene a rukom me obavi oko struka.Osecao sam njeno telo pripijeno uz mene i neki mrak mi pade na oci.Ne ostah joj duzan i svojom rukom opipah njena ledja,struk pa malo dodirnuh i guzove.Tu je bio kraj,osetih da mi bokserice postaju tesne.
Ne bese ni kauboj lenj,privi se i on uz nju ali vise od napred.Desnom rukom je sada i njega obgrlila oko pasa i nasla se u nekom sendvicu izmedju nas.Okrenu se sada ka njemu,ipak joj je on bio izbor za nocas,ali nisam se bunio, njena guza se nalazila na mom medjunozju i cak je mesala u ritmu poslednje pesme za nocas.
Navila se ka njemu dok joj je on nesto saputao a zauzvrat je njena izbacena zadnjica bila samo moje vlasnistvo.
Mrdao sam sada i ja uz ritam muzike,ceskajuci joj tu sexi guzu mojim ispupcenjem na farmerkama.Bez imalo srama je rukama uhvatih za bokove da bih je bolje privio uz sebe.
Nije se bunila i bila je stvarno steta sto se pesma zavrsila,svetlo se upalilo i mi se nemilo razdvojismo iz tog carobnog sendvica.
I? Idemo li na po jedno pice u moj kafe? Upita kauboj nekako pobedonosno,kao da je sada bio siguran da nas je oboje ubedio.
Ona pogleda u mene,ja slegnuh ramenima i on rece konobarici da pozove taxi.
Tu sam opet bio u malo podredjenom polozaju jer se njih dvoje strpase pozadi a ja sedoh napred, ali on je nesto pricao sa svima nama tako da se pozadi nije puno toga desavalo u mom odsustvu.
Kafe je bio extra,koliko sam mogao da vidim uz svetlost par prigusenih lampi.Usao je u sank,upalio muziku,spremao led i flasu sampanjca,a Madjarica je pogledom sarala po lokalu vidno odusevljena.Sede ona na barsku stolicu posmatrajuci kako to buduci gazda priprema pice a ja stadoh iza nje a rukama poceh da joj masiram ramena.Obori glavu na dole pokazujuci da joj to bas prija.Spustao sam se preko ledja do guzova pa ponovo se vracao na ramena.
Ode kauboj u WC,rece da se plakne,namignuvsi joj u prolazu.Tu ti ja vec bogami navalih pa moji prsti pocese sve cesce da dodiruju i te predivne sisice,pa i butine i mislim da sam tada malo i spricnuo u moje bokserice.
Elem,prekide nam tu masazu kauboj koji se vrati iz toaleta,dodje u sank da prenese pice u kozni separe a tada i plavusa ode u toalet.Vidim da ljudi drze do higijene pa sam posle nje i ja otisao da ga malo plaknem u lavabou.Dobra ideja,pomislih,videvsi glavic sav sluzav od sperme,ona masaza me je jebeno popalila.
Vratio sam se i preko dva stepenika prisao tom prelepom separeu u uglu kafea.Tu nije bilo ni jednog prozora pa nas niko nije mogao sa puta videti.
Otvori on sampanjac,odlete pampur u plafon a pena krenu iz flase.Spretno je svaku kap sacuvao naspevsi nam u case.Kucnusmo se,otpismo po gutalj i on odlozi casu i zavali se u jedan ugao separea.Za njim ostavi casu i ona i skoro skoci na njega.Ostavih se i ja case i rukama nastavih gde sam malo pre stao.Sada su joj ramena bila daleko napred tamo kod njega a ja sam masirao ono sto mi je bilo pri ruci.Guza joj je bila vecim delom na sedistu pa nisam mogao da je lepo obuhvatim,ali zato sam jo mazio te divne nogare butine…
Cuh zveckanje kaisa njegovih pantalona,oslobadjala ga je viska odece ali je prstima nogu skidala svoje cipele a vec u sledecem trenutku se ispenjala na koznu garnituru,smestivsi se na kolena a guzu istrcila ka meni.
Uh,prestao sam da disem od prizora a kad sam joj zadigao tanku haljinu oslobodivsi zadnjicu,jedva sam dolazio do vazduha.
Cuo sam kad je kauboju smakla farmerice dovoljno da prione na posao,ali sam video samo tu prelepu guzu.Sirio sam te polulopte posmatrajuci kako tangice nestaju u tom orosenom procepu.Po prvi put ukljucih i svoje usne u ovu igru i poceh da joj ljubim svaki milimetar tok predivnog dela tela.Uzivao sam,ljubio sam je,uzbudjivala me ta razlika temperature njenih hladnjikavih guzova i vreline koja je bivala sve jaca sto sam bio blize tom uzarenom procepu.
Cuo sam kako sve glasnije uzdise dok je palacala i pusila kauboju.Na osnovu tih uzdaha odusevljenja bio sam siguran da je bila i te kako zadovoljna njegovom alatkom .
Poce da me proganja crv sumnje da je on mnogo bolje obdaren od mene,ali te misli odagnah brzo jer sam prionuo na vazniji posao.Pomerio sam joj guzove i tangice u stranu i uskoro joj jezikom rovario po vreloj,vlaznoj pickici.
Mmmm,bila je preslatka, prelepa,tako podantna,nekako je njena mackica saradjivala dok je moj jezik ispitivao ulaz u rajske odaje.Onda sam usnama obradjivao vec nabrekli klitoris a vrhom jezika maltretirao to zrnce dovodivsi je sve vise do ludila.Prikljucih u igru i srednji prst i kad sam poceo sa dva prsta da je jebem,ona poce da ispusta prve potmule krike zadovoljstva.
Bila je spremna vec odavno i resih da je vise ne drzim u neizvesnosti.U par sekundi otkopcah pantalone,smakoh ih zajedno sa boksericama do kolena,prosetah par puta kozicu i lagano ga smestih u grotlo vulkana.
Kuku kad poce Madjarica da cvili od uzitka,ma ova je uzivala u seksu kao ni jedna ranije.Guzom poce da mesa kao mesalica,pa napred nazad,jedva sam hvatao taj pomahnitali ritam.Cuh da kauboj jauknu na trenutak,sigurno ga je zubima malo gricnula u transu.
Uzdigla se malo jer je kauboj hteo da se izvuce ispod nje i ustane.Dok je na pod svlacio farmerice ja sam zanemeo od prizora.Covek je bio nagradjen od Boga samo tako,ma rasni pastuv bi mu pozavideo a kamoli ja.Poceh da ispadam iz ritma, koji je plavusa besomucno nametala a sledeceg trenutka ispadoh i iz pickice i ubodoh je negde izmedju dva otvora sto za mene bi bas bolno.Nekako sam gubio volju za seksom kraickom oka posmatrajuci taj njegov jarbol kako se klati ponosno.On stade uz njen bok a rukama joj rasiri guzove da bih bolje i dublje ulazio.
Ne,nije mi vise prijalo kao u pocetku,zelja se smanjivala a sa njom cini mi se i moja kita.Uze kauboj svoj pendrek i poce da je udara sa njim po guzi bez imalo stida od mene.Usporih ritam i pogledom ga upitah hoce li sad on.Umesto odgovora uhvati parabelu u saku,jednom rukom drkajuci a drugom joj odvoji guzove od mene i okrenu ka sebi.Klecela je i dalje izbacene guze na milost i nemilost konjskoj kurcini a ruke i glavu smesti na naslon separea trazeci dobar oslonac.
Poce i taj spektakl kakav nisam ni u pornicima zapamtio.Krenuo je doduse lagano ali onda sve brze,brze….zile su mu iskocile na vratu od siline i te zivotinjske zelje da je pocepa.Kuku kako se drala i vristala Madjarica…bilo je tu u pocetku i malo boli dok se njena pickica nije predala i privikla na te inpozantne mere.Drzao sam joj jednom rukom glavu da je ovaj ne nabije u zid od siline naleta,kleceo sam i tako zastitio njenim telom moju muskost od njegovih ociju.Moj se vojnik sve vise uvlacio pod kozicu od kompleksa velicine…nisam se bas osecao kao kazanova pored ovog tipa.
Izvadio ga je iz njene utrobe i okrenuo je u sedeci polozaj.Povukao je do ivice,noge podigao na ramena i krenu u toj pozi da gusla. Madjarica je zatvorila oci ali otvorila usta da bi dolazila do vazduha, a krici su bili stvarno jezivi. Pocela je i da govori perverzne reci,dahtala,groktala,plakala ali i preko svega neizmerno uzivala.Moram priznati da sam i ja uzivao gledajuci tu super kurcinu kako nestaje u Madjarici pa se odmah zatim celom duzinom pojavi da bi jos brze nestao u njoj dovodeci je do vec petog orgazma u poslednjih desetak minuta.
Pruzila mi je ruku i ja sam je cvrsto stegao u znak podrske kao da se poradja a ne seksa.Umorio se i on,znoj mu se slivao niz celo pa je resio da sad on malo sedne a da ga ona zajase.
Islo je to njoj super,imala je perfektnu tehniku jahanja ali se pritom malo i stedela ne nabijajuci se do kraja vec taman koliko je njoj prijalo.On je kulirao to njeno jahanje neko vreme,uzivao je i on ali ipak nista dok jaja ne sljepkaju po guzi.Svojim rucerdama joj steze guzove i poce da je nabija na sebe u besomucnom ritmu.Bilo me je strah da ako mu ispadne taj kolac napolje i ne pogodi je u tu pocepanu picku vec negde pored,da moze da dodje i do povrede.
Ipak je usporio ritam i posle pola sata prvi put nesto progovorio:
-A kazi mi,jesi li probala i u guzu?
-Sta?Usplahireno i jos uvek zadihano kliknu Madjarica.-To cudo neces sigurno da mi trpas u dupe,ok!
-Ma ok,nisam ni mislio ja,bar ne za prvi put…mislio sam da ti ga tvoj kolega nabije u bulju pa ono kao sendvic i to…ali nema veze ako nece..
-Ne, za ovo jutro mi je dosta seksa,ako mozes svrsi,ajde seceru,volela bih da me napunis spermom…

Sto se mene tice ni meni nije vise bilo do seksa, pravi razlog nisam tacno znao ali mislim da je to bilo prisustvo drugog muskarca i jos uz to nenormalno obdarenog.
Zavrsna poza je bila klasicna,ona se ispruzila a on se strovalio na nju,jedna noga joj bila spustena na pod a druga podignuta na naslon separea.U pravom smislu reci je rascerecio a onda krenuo maksimalnom snagom da je razvaljuje da sam se vec brinuo za nju.Poceo je sad i on da grokce i frkce a za nju vise nebih da trosim reci.Mislim da su napolje i prolaznici morali da cuju tu vrisku i urlanje pomahnitalih ljubavnika.I kada sam vec pomislio da ce on tako jos ko zna koliko dugo da izdrzi,njegovo glasno ah,ah,evo,ideee….i krenuo je da se nabija u nju sa prekidima i da sprica tamo negde duboko,duboko…

Vozio sam normalnom brzinom auto-putem,nisam imao razloga za zurbu a i da ne navucem jos i policiju na vrat.Udobno se zavalila,dremala izmorena,haljinica se podigla i otkrivala te predivne noge.Nije vise imala ni carape na njima,bacila ih je jer su popucale u onom separeu.Poneka plava dlacica je svetlucala,jutarnji suncevi zraci su je milovali.
Desnu nogu savi u kolenu i podize na sediste,tako da golo bedro sevnu pred mojim ocima.Spustih desni dlan na njeno blize koleno i lagano sam je mazio prstima.Oci su joj bile zatvorene,prijalo joj to mazenje.
-Zamisli…svrsila sam deset puta sa onim manijakom…ne mogu da verujem…
-Pa super…sad ti nece pasti na pamet sex bar nedelju dana,haha..
-Ma kakvi nedelju,mesec…a ti?Ti niti si svrsio niti si se najebao..eh misicu moj,izvini stvarno za sve..
Ruku je sad ona spustila na moju preponu nedaleko od moje vec poludignute kite.Setala je prstima dok nije napipala tvrdi glavic.
-Ha,pa ti imas erekciju misicu?
Umesto odgovora,ruku koja je do sada pocivala na njenom kolenu sam premestio na njeno medjunozje.Mazio sam joj nezno klitoris saosecajuci sa njenom mackicom kroz sta je sve prosla.I njeni prsti postase konkretni i poce da mi steze zilu preko pantalona.
-A da ti ga popusim dok vozis a? Smiley
Nisam odgovorio vec sam dva prsta zario u njenu pickicu.
-Otvorila mi je slic pantalona i dignuta kita lako izlete ka volanu.Nezno je jezikom palacala po rupici glavica pa onda krenu i sve dublje da ga guta.Noge su mi podrhtavale i vec sam gubio koncentraciju za saobracaj.Odlucih da to ipak prekinem jer mi se mesalo zadovoljstvo sa nervozom.Podigoh joj nezno glavu sa mog krila rekavsi joj da silazimo sa autoputa a kroz naselja stvarno nema smisla da mi dudla.Nasmejao sam se usput a ona nekako snuzdeno zauze svoje sediste.
-Ulazili smo u nase mesto i videh da je kafanica na ulazu vec otvorena.Usporih i upitah je:
-Hocemo li na po jednu kaficu?
-Moze odgovori,mada se videlo da bi radije u krevet na spavanje….
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Luda noć

Dosao je i taj dan.Mladi sam tat tinejdzera od 17 godina i kao i svaki izlazio je sa curama.Sin mi je na mene i po visini i stasu a i moje fazone koristi u muvanju curica..nije to onako romanticno kao u moje vreme ali takva su vremena.
Jednog dana me upita da li moze dovesti curu kod nas na veceru i ja sav u sreci da imam sina koji nije ni narkoman ni ti peder,ponudim mu d anapravi zurku..
Odusevljen se sav zdao da pozove drustvo.Napokon i to vece koje smo resili da im ulepsamo je doslo.Docekasmo klincuriju i pokazali curama gde sta stoji i da se ne ustrucavaju oko iventara u kuci..
Zenica i ja odosmo kod kumova gde se skupilo po prilicno veselo drustvo i noc je odmicala.Trosio se alkohol ali n aopste iznadjenje;zene su ga bas cedile.U nekim sitnim satima vec vreme za kuci jedva sam odgegao zenu do auta i pravac kuci.
Tisina…ali dim i alkohol se osecao u celoj kuci..pa i dzumbus…lele..pa ova deca su monstrumi a ja mislio fina decica…u sobi moga klinca bilo ih jeoko desetoro devojaka i muskaraca koji su dremali u svim mogucim pozama ocigledno savladani lkoholom..pa da ;bar mi je przam kao da je cunami sve odneo..
U dnevnoj sobi na dvosedu i trosedu dva para koji se dovode pa skoro do sex-a..a u sobi mladjeg sina moj stariji i njegova cura..lepa crnka dugih nogu i lepih sisica lezi na krevetu do ocigledno komiranog sincica…odoh na sprat a u mojoj sobi..sta vise krevetu se valjaju sinov drug i jedna plavusica bez gornjeg dela…kurtoazno sam zakasljao na sta me pogledase i bez imalo stida polu goli izdjaose iz sobe i udjose u susednu..cisto iz radoznalosti provireh i tamo i na moje zaprepastenje tamo vec dva para se valjaju na krevetu i pridruzise se i treci…
pa ovog neje bilo u mojoj mladosti,odvedoh pijanu zenicu u krevet i skidoh je do gaca i pokusah da zaspim.MIsli su mi lutale,malo od stida,zaprepastenja ali i pomisli na plavusicu sa lepim velikim sisicama…
Proslo je pola sata i cuh prikradajuce korake mojoj sobi.Otvarju se vrata i ja u mraku prepoznah plavusu Irinu,kcer mog poznanika i jos jednu koju ne znam ko je ali je zgodna maala.Prvih se da spavam a one tacno do mene i bez neke pripreme me pomazise po misku zavlaceci mi ruku u gace.Natezale mi ga a on se uspravi kao nikad do tada i osetih kako tesko disu i gutaju knedle…i najdnom se jedna pope na mene i polako se natace na djokicu i pocne se nabijati polako pa sve brze a druga mi mesi jaja i mazi grudi…bilo je glupo dalje glumiti i otvorih oci zgrabih ovu od gore,onu malu sto ne znam ko je i poceh je nabijati sve jace i jace..stenjala je a njena mala pica se cepala pod udarima mog kurca..privio sam irinu mojim usnama i pljubih je u usta na cega se stresla i zgrabi me kao pomahnitala cupajuci mi dlake na grudima i stenjuci mi trljala sisice o grudi..gurla je malu dole i ona se zatim od jdnom nabi do daske na miska i poce ples…ludeo sam ..ruke su letele cas po njoj cas na ovu drugu malu..
pocese se njih dve zvalaviti i maziti ali mi malecka nabi svoju macu u usta i pomislih..svasta znaju ove klinke…
Slucajan pogled i zapazih kako obe maze moju zenu po nogama,sisama i trljaju joj macu.Uzbudio sam se i svukoh gace mojoj pijanoj zeni a njima pokazah da zelim da jj lizu micu…pogledase se i bacise na posao anaguzivsi se tako da sam naizmenicno te jednu te drugu jebao od pozadi.Koje zadovojstvo da u mojim ceterdesetim odetim te uske pice mirisljave i slatke..ali sve im je teze bilo da izdrzavaju moje udare i jedna pokleknu…sela i drzeci se za svoju macu molecivo me pogleda da je mlo postedim a Irina ne posustaaje..iz nje curi kao iz bunara i samo zadovoljno stenje lizuci macu moje cure ali se i ona okrete i pokaza mi da kresnem moju usnulu zenicu koju ja rado nabih na kolac i nabijah kao lud.
Osvrnuh se i videh Marijana,druga mog klinca kako gleda i drka i priblizi se maloj i naguzi je i poce jebati a Irina koja mu je setra se trze ali je umirih krnvsi joj jezik i mazeci joj mackicu…A Marjan na to sve jace nabi klinku…Rece mi;cika Igore,kresnuo si mi i sestru a i curu,red bi bio..A tako mali..pa dobro i ja se skinuh sa zene i pridjoh njemu odgurnuh ga sa pickice i pokazah mu picku moje zene…sa nevericom me pogleda a ja mu rekoh..slobodno..sem setre i cure..kresnuo sam ti i msmu i tetku zato navali.Zapenio je ali se predomisli i poce nabijati moju SVetlanu kao lud…iskocile mu vratne zile koliko se trudio ali i uzivao a ja sam mu rasturao curu sve jace i jace i ona krknuvsi svrsi i strposta se na pod a ja bez milosti tada Irinu nabih isto od pozadi i i zgrabivsi joj sise nabijao sam je pomahnitalo a ona je jecala i stenjala ali se ne predaje ..naglo se svuce sa kurca leze do moje zene i rasiri noge privlaceci me na nju…kakav prizor podivljale macke i aja se spustih na nju ljubeci joj sise i nabijajuci je kao na razanj..ugrizla me je za vrat ali se ne da da se odvojim vec i ona poce plesati ispod mene..koja kurvica..Marjan se naglo izmace i svrsi po stomaku moje zene i pade,Ja sam jos neko vreme jebao malu i kad videh da ona vise ne moze ,izvadih i svrsih po njoj.
Cutke smo sedeli a IRina od jednom zapita za svoju mamu ii tetku da li je istina;naravno duso ,i pre tebe i tvog brata ai neko vreme posle asa tetkom i danas..zacuta ali me pojubi i pocne se oblaciti kao i ostalo drustvo.Odose kuci polako svi..svi sem devojke mog sina..pa nista..zakljucah kucu i napokon na spavanje pokusvajuci da shvatim sta sam to vece sve sebi dozvolio..ne mogu reci da me nije pogodilo jebanje klinaca moje zene ali i ja sam celu njegovu familiju a i palilo me je da vidim da mi neko posle 20 godina braka krese zenu..ma ..sve je ok…
Taman da zaspim pomislih da bi bilo dobro da se okupam jer stavrno sam se osecao na sexa zenu sam obrisao mokrim sundjero i peskirom iodoh u kupatilo.Svukoh se i udjoh pod tus..sapunjajuci se osetih neciji pogled a ono divna crnaka sa cvrstim malim sisicama..Natasa,devojka mog klinca;mogu da piskim cika Igore.
NIsam vise nicim iznenadjen ove veceri;piski duso.
i ona skide gacice naguzi se i piski…a njen pogled uprt u mene me je palio vise nego bilo sta….ustade i okrete se da pusti vodu a njena lepa cvrsta guza kao izvajana je sinula kao polu mesec u vedrim nocima i meni zasta dah..ona svuce skroz pantalone i gacice i kao ispira neku fleku na njma navodno mirno i lezerno postavi tik uz mene…zapalio sam se kao fosfor..mala je kao andjeo ali se setih da mi je ona snajkica,bar neko vreme..
Gusio sam se od napaljenosti i neodlucnosti i tada joj pruzih ruku i pozvah pod tus.Bez i jedne reci svuce majcu i pribije se uz mene odmah me poljubivsi u usta i poce jezikom mi maziti usne ,vrat..a njene sise zalepljene za moje grudi kao sijamski bliznci me trljase kao struja i u meni trnci prodjose od glave do prstiju na nogama.Ljubili smo se dugo mazivsi i jedan drugome mazili erogene zone i kad se vise nije moglo,bribih je uz zid i pogigavsi jedu nogu,polako je navlacim na topa a on..kao petao u udvaranju;ponosan i gord;uvalacio se u uzak otvor male mace ali vlazne i sluzave i ja je sve jace i dublje nabijah.KOja je to klinka..san zagrlila me je i pokusla d aobe noge digne i ja prihvatih i digoh a ona obesena oko mog vrata stenja mi na uvo sto me je jos vise palilo i budilo vatru u meni.Nabijao sam je sve jace i jace ne zaleci rupicu i navlaceci je kao perce a moj kuronja unutar nje se ritao i udarao u zidove vagine kao istarzivac rude.Spustih joj noge i naguzih je i polako joj nabih otpozadi i u ritmu muzike za ples..poceh je nabijati..jecala je mesajuci naj lepsom guzom koju sam ikad video i opipao.Saptal je nesto ali nisam ni pokusao da razumem i dalej sam je nabijao..ona se strese ukoci i najezi…mala je svrsila n atakav nacin na koji nisam mogao ni da sanjam.
Izvukao sam ga ali nisam svrsio..hteo sam jos.
i polako je odvedoh do sobe i sedoh na krevet a ona me uzjaha i zagrli..sapnu;kao oficir i dzentelmen.Da bas tako.iam takve scene u filmu..Ona uzdisuci cupkala je na meni ljubeci me i mazeci a j aje zgrabih za guzu pojacavajuci ritam i iz ne znam kog razloga;nabih joj prst u guzu a on aciknu ukocivsi se ali ne izmace vec se jos jace i brze nabijala amoj prst skoro dokraja u guzi oseti moj kurac pored sebe ali ih deli mala opna.Meni malo pa i prst druge ruke zabih u guzu i sireh joj a ona zaplaka i ja misleh od bola ali po ritmu shvatih da je od zadovoljstva..vise nije rukama nista radila,drzala ih je na mojim grudima zabacene glave i kao u transu se nabijala sve jace..i osetih grc,mir i rzalise se njeni sokovi po meni..ne izdrzah vec eksplodirah u njoj i ja kao nikad do tad skoro da sam izgubio svest..lezali smo jedan pored drugog;ona prebacenih nogu i ruku preko mene a ja zagrlivsi je jednom a mazeci je drugom po rukama,ledjima,nogama ljubeci joj glavicu i kosicu zamislih se sta je sve ovo..
UJutro rano sam je odvezao kucibez i jedne reci do samih vrata.Tada mi rece;luda noc..cika igore ja sam sa vasim sinom vec nek vreme ali on ima drugu u gimnaziji..ja bih ga inace ostavila.Cutao sam.-ja bih volela da se ovo jos desi ponekad.Zanemeh ali je pomazih po kosi.Poljubi me i utrca u kucu.
dosao sam kuci i napokon legoh u krevet do zene.Nedelja i spavam duze ali osetih kako mi kroz prozor sunce greje lice ali i neke dodire oko miska.Otvorih oci a ono moja zenica mi mazi top i polako ga usisa.On se uspravi na moje cudo jer poskle takve noci…i ja je zgrabih i naguzih i u njenu vrelu nocas jebanu pickicu nabih top topovski i zestokim ritmom je jebah aposto sam ispraznjen kao limun jebah je dugo u svim pozama a on asretna kao siparicasvetleci joj oci i skiceci od zadovoljstva;u dragi .bas si se zaaeleo a i ja ..nismo od prosle nedelje…
Haha..mislim se ja ..da samo sto te je juce jebao klinac a i ja i lizale ti cure macu..
Proslo je neko vreme od tada..sa Natasom se cesto nalazim i sex je sve bolji,moj sin je sa novom curom,Irina me ponekad presretne i ja se ond asa zadovoljstvom potrudim,onu drugu malu ne vidjam..n afaksu je u novom sadu a Marijan ponekad samnom igra kosarku ali ni rec o dogadjaju samo me je zamolio da mu ne diram mamu..haha..pa i necu..ali tetku..hehe
nije vise ni on sa malom..ali ga vidajm sa jednom starijom damom mojih godina tu i tamo…
ZIvot ide dalje…
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Suzana

Pratio sam je u stopu,danju i nocu.Bio sam opsednut njome i svaki tren koji nisam bio blizu nje, trajao je kao vecnost.Voleo sam je,zeleo,sanjao…ali je nisam imao…verovatno samo iz razloga sto mi je bila “majka”.

Kod Psihologa:
Lezao sam i pokusavao doktoru,koji je sedeo pored mene, da objasnim izokola da moj problem bas i nije svakodnevni.Pomislio je verovatno da sam slucaj za promatranje ali me je ipak do kraja saslusao.U stvari ni on nije bio bas sasvim citav,inace ga nebi izbacili iz drzavne bolnice pa je morao da otvori privatnu ordinaciju.Proculo se za njega da se bavi mutnim radnjama,nedozvoljenim sredstvima da pacientima pomogne, ali mi je bio poslednja nada da dodjem do ostvarenja mojih bolesnih zelja.
Sve u svemu zaprepastio se kada je shvatio da zelim moju mamu Suzanu da odvucem u krevet.Opisivao sam mu detaljno moje i njeno ponasanje,njen jebozovni izgled koji je svojim oblacenjem jos vise potpaljivala.Da sam je pratio na ulici,u tramvaju,u bioskopu,prodavnici…narocito po kuci… Ujutru je ustajala u cik zore da bi mi spremila hranu,odelo, za posao,tj,isao sam na zanat vec trecu godinu.Onako sanjiva u svilenoj kratkoj spavacici je tumarala po kuhinji,kupatilu, i ja kad bih ustao samo bih gutao knedle i zevao u nju bolesno.Nisam se stideo toga iako sam tek napunio 19 god.cak sta vise i ja sam se setao samo u boksericama reklamirajuci moj zgodni stas.Isao sam i u teretanu da bih telo doveo do savrsenstva.
-Dobro jutro Nikola,jesi li se naspavao?
-Aha,odgovarao bih, zureci do nje da je poljubim u obraz i malo zagrlim,dodirnem.
-Evo ti dorucak a ovo da poneses za uzinu.
-Ok,sedao bih za sto,palio lap-top okrenut ka trosedu dnevne gde ce ona sada da sedne i pogleda jutarnje vesti na tv-u.Tako prikriven iza ekrana,mogao sam krisom da gledam u njene gole batake kad prekrsti noge.Pa da to ne radi slucajno,stvarno bih pomislio da me namerno izaziva.Posle toga odlazi u kupatilo da se spremi za posao,vrata ostavlja poluotvorena,pa ja tu ispred vrati u predsoblju pakujem torbu za posao i biram sta cu da obujem.Cesto se i presvlaci meni okrenuta profilom ili ledjima,pa mogu da uzivam gledajuci njeno polugolo,i veoma zgodno telo za jednu 38-godisnju zenu.Sisici nisu stajali bas pravo ali su bradavice,tako iz profila,mamile da ih strpam u usta.
Uhh,to mi je bila najveca zelja,ali verovatno nikad ostvariva…
-Dobro,prekinu me psiholog,preskoci tu jutarnju gimnastiku pa mi reci gde si je jos pratio i sta se desavalo?
-Pa svuda…kad zavrsim posao pozovem je telefonom da znam tacno gde je,i idem tamo.Obozavao sam da je gledam i pratim na svakom mestu a da ona to nezna.I posle nekog vremena,ponovo krece sa provokativnim ponasanjem bas kao da zna da to zelim.Setim se samo prodavnice obuce gde kad sedne da proba neke cipele,ona izmasira noge od gleznjeva do butine,a ja gledam udaljen par metara sakriven iza rafa.Ili proba neke haljine sa dubokim dekolteima,ili minice koje nose tinejdzerke,a siguran sam sto posto da to nebi nikad kupila.Izadje iz kabine,iako i tamo ima ogledalo,i vrcka se,okrece,guzi…uhh…
-Dobro,shvatio sam,a kazi mi,gde je uopste tvoj otac u toj prici?
-Radi dalje,i dolazi samo vikendom a mladja seka i ne izlazi skoro iz svoje sobe ili je u skoli,tako da samo nas dvoje cirkulisemo po kuci.
-A reci mi, nocu, ostavlja li vrata na svojoj sobi otvorena ili?
-Kako kad,a sto to pitate doktore?
-Pa kada ih ostavi,dali je spijuniras i kako je obucena?Mislim da nije slucajno otkrivena ili polupokrivena.
-Hmm,bas je tako doktore,ako vas razumem,i vi sumnjate da mi to namerno radi,jel da?
-Samo pokusavam da sklopim kockice jos nista ne sumnjam.
-Ako je tako,onda ipak imam sanse kod nje a?
-Pa ko zna,mozda ne zeli preko tog stepena nikad da predje,hoce samo da tvoju paznju maksimalno poklanjas njoj i to je sve.Ko zna sta je sa njenom glavom,njenim zeljama.Mozda ne zeli da te izgubi..A kako se slaze sa tvojim ocem?
-Nikako,uglavnom se svadjaju kad je tu,mada nocu iza zatvorenih vrata cujem uzdahe i skripu kreveta, a to mi je teze od bilo cega.
-Znaci ljubomoran si i kad je sa njim,ali ne verujem da ti i to radi namerno.
-Doktore,sad kad znate neke stvari,hocete li mi pomoci da…
-Pa mogu,to bez daljnjeg,ali me je strah. Tu je diskrecija vrlo vazna,mogu da najebem a ti si jos mlad da bih se uzdao u tebe.
-Kunem se…
-Ma prestani da izigravas pionira sa crvenom maramom,ovo su ozbiljne stvari,i naravno,to bi kostalo.
-Koliko,samo recite?
-100e odmah i 200e posle.
-Posle cega,upitah sa zadovoljnim osmehom…
-Pa posle obavljenog posla,istog dana bi morao da me obidjes sa parama.
-Nema problema,sto posto dolazim,ako treba i u pidzami,haha,popravilo mi se raspolozenje i nada u uspeh.
-Dobro onda,usta on,ode do staklenog ormana i izvadi malu providnu bocicu.Ovo se stavlja u pice,najbolje u kafu jer nemoze da primeti ni po boji ni ukusu.Ali,samo par kapi,inace moze da dodje do nezeljenih posledica. Deluje veoma brzo,u roku od 5 do 10 minuta a dejstvo traje cak i par sati.
-Vazi,ucinicu kako kazete,i izvadih zadovoljno 100e.
-Zdravo mladicu i sretno.Nemoj da si nekom zucnuo za ovo!
-Ni slucajno,hvala vam spasitelju moj…Vidimo se mozda vec sutra…dovidjenja.
Iste veceri smo u dnevnoj ostali sami,sestra se zakljucala u svoju sobu kao po obicaju.Prelepa je bila u toj letnjoj haljinici na bretele,plava duga kosa je sijala nekako posebno te veceri.Pijuckala je crno vino a ja takodje uzeh casu i nalih i meni.Nazdravismo bez nekog odredjenog razloga i ona me prostreli svojim zelenim ocima.Osetih takvu jezu i podrhtavanje nogu da me je plasila i sama pomisao na moje planove.Umorno je uzdahnula i ispruzi se na trosed.Njene noge su bile iza mojih ledja u stvari,cela je bila van mog vidokruga.Tu seriju nisam mogao da smislim a i tako obucen u farmerice nisam se lagodno osecao,otpih pola case vina i rekoh joj da odoh pod tus.
Da,trebala mi je hladna voda a i moje bokserice.Istusirao sam se,usput i izdrkao,poprskao malo parfemom i vratio kod Suzane polu go,samo u gacama.Sad sam seo na sami pocetak troseda,ispod njenih nogu,pa sam imao bolji pogled na svaku stranu.Uze ona njenu casu i pruzi ka meni zeleci da nazdravi,pa podigoh i ja moju sa staklenog stocica.
Ispi ona na eks pa isto ucinih i ja.Serija se zavrsi pa i mama poce nesto da prica ali je nisam nesto pratio sve dok mi ne rece da joj malo izmasiram listove,bole je od napornog posla.Osetih njene gole noge u mom krilu i prionuh na posao oberucke.
Uhh,kako sam u tome uzivao a po njenom disanju mislim da je i ona.Odmakao sam joj noge napred ka mojim kolenima jer je vec bilo opasno da oseti moju vec uzdignutu batinu.Tapkao sam sve u mestu,najdalje sam je masirao do kolena,vislje nisam smeo ni da pomislim.
-Ohh,izvuce joj se uzdah zadovoljstva i glavu sa naslona spusti na trosed tako da se pomerila prema meni za odredjenu duzinu lezeci na stomaku.Prestah sa masazom jer sam je cekao da zavrsi sa komesanjem i sada su na mom krilu bila njena kolena a tabane su joj strcele preko naslona garniture.Kako se spustila unazad,tako joj se haljinica podigla i otkrila butine skoro do guzice.Primetila je to pa kao zelela da popravi i povuce haljinu na dole za citavih dva centimetra.
-Hajde,sta si stao,masiraj me jos malo…
Drhtavim rukama sam nastavio,levom rukom ispod kolena i listove,a desnom sam lagano napredovao ka preslatkoj, izazovnoj guzi.Pgledao bih povremeno u tv da zaboravim sta mi se upravo desava,ali neka magla mi je mutila oci pa nista nisam mogao jasno da vidim.Srce mi je kucalo kao ludo kad god moji prsti prosaraju unutrasnjom stranom njenih bedara.
-Tu,da,bas tu malo jace masiraj…pojavio mi se celuloit a kazu masazom se odklanja.
-Vazi,hocu,skoro sam saputao,a sve mi se mantalo pred ocima i u glavi.Najradije bih spustio glavu na njenu guzu i zaspao.
-Pomeri se malo ovamo da mozes ramena i ledja da mi ispretiskas,boli me svaka kost.
Pomerih se ja,povuce se i haljina,ona ne reaguje.Sad je njena mackica bila iznad mog razgoropadjenog tigra a guza do pola gola na izvolte.U glavi mi je vladao haos,puno slika iz predjasnjih dana mi je proletalo pred ocima.Leva ruka masira butine ispod guze,desna ledja i ramena,a oci mi prikovane na to belo meso.I dalje sam se cudno osecao,kao da je sve ovo san,neka magla,sve nesto u daljini a u stvari mi je bilo tu pod rukama.Ono vino kao da me hvatalo a samo sam jednu casu popio.
-Jace,slobodno jace…malo gore…
Slusao sam je mada nisam znao gde gore,pa palac mi je vec dodirivao njenu uzdignutu golu zadnjicu.
-Tu,uhh…vrpoljila se u mom krilu zadovoljno.Kita je zelela van iz bokserica,osetila je miris plena,i kao da se citavom sobom sirio miris sokova njene vlazne pickice.A ja sam nesto bio umoran,osamucen,malaksao,jedino je moj kurac bio na visini zadatka.Pripijala je svoje medjunozje u moje krilo kao da je zelela da oseti stanje u mojim boksericama.Zavalih se koliko sam mogao unazad da joj to i omogucim i sada su njih dvoje bili spojeni,samo ih je malo tkanine sprecavalo da se bolje upoznaju.
Telo joj se najezilo od ugode,osetio sam to pod prstima i dade mi novu snagu da se bolje usredsredim na masiranje njenih guzova.Poce da se meskolji,pa se nesto buni,eskivira nasrtaju mog srednjeg prsta da izmedju guzova zaroni u raj.
-Nikolaa!? Polako,ne tamo,jesi li pijan!?
Vratih ja ruku nazad na njene noge,pomalo uvredjen i razocaran.Pa sama me je navodila na to i sad se buni,ne razumem je stvarno.
-Dobro,sad mi je bolje,usta lagano i sede kraj mene.Desnom rukom je sredjivala svoju razbacanu plavu kosu a levu je spustila na moje golo koleno.
-Imas ti talenta za masiranje,imas,nasmeja se pogledavsi me a prstima prosara do bokserica i nazad.
-A mogla bi ti sad mene da izmasiras a?
-Nee,sad mi se spava,ajd sutra,jebozovno zabaci kosu i namesti haljinu oko grudi i dole je povuce do kolena.
-Da znas,i meni se spava,rekoh a osecao sam se nekako stvarno osamucen i umoran.
-Pa sta ti je veceras,i lupi me po ruci koju ugledah na njenom kolenu a nemam pojma ni kad sam je tu stavio.Zbunjen resih da je bolje da idem u moju sobu…
-Dobro,ajde jos malo ledja i onda idemo na spavanje.
Zacudio sam se sta sad prica a tek tada shvatih da joj sa obe ruke masiram ramena i ledja.Pa ja sam izludeo totalno,pomislih u sebi,neznam vise ni sta radim…
-Nee,nee,mazno je crvkutala u moje levo uvo,bila je ledjima naslonjena na mene a glavu zabacila unazad na moje rame.Miris njene kose me je palio,njen parfem,njene tvrde polulopte…Sta?Upitah sebe,pa ja joj mesim grudi? O moj Boze sta li mi se desava..
-Dobro,sad je dosta…idemo na spavanje,saputala mi je na uvo a sa obe ruke me je obgrlila iza glave tako da se uopste nije branila od mojih bezobraznih ruku.
Bocica,pade mi na pamet,sad ili nikad,pa ona je vec gotova.Pod dlanovima osetih njene nabrekle bradavice i shvatih da sam ruke ubacio ispod njene haljine.
-Nee! Skoci od mene,idem sada u krevet,laku noc…
-Laku noc mama,uzvratih zbunjeno,kao da se budim iz kome..
Tog jutra sam zeleo u akciju pa sta bude.Skuvao sam nam kafu,u njenu stavio par kapi iz bocice i pravo kod nje u spavacu sobu.Bio sam cudno mamuran kao da sam popio balon vina a ne jednu casu.
Spavala je pa sam morao da je drmusanjem probudim.Poce da zeva i tegli se jos nenaspavana.
-Hajde mama,ustajanje,skuvao sam nam kafu a evo i po casa vode sa ratlukom.
Nasmeja se i podize u sedeci polozaj.Posmatrao sam joj male bradavice kako paraju svilenom spavacicom i dalje ne verujuci da sam ih sinoc mesio, na trenutak cak i na golo…
Popila je kafu na eks i vrati se pod carsav.Ok pomislih,neka je par minuta da krene dejstvo,odoh do kupatila da se malo osvezim.Vratih se i ponovo sam morao da je budim.Usta,i nasmeja mi se pomalo izgubljeno.Aha,pocinje dejstvo.
Uzeh ja moju solju i popih takodje do pola.
Prica nesto mama,ja slusam ali nista ne mogu da povezem sta hoce da mi kaze,Uzeh ponovo solju i neverovatno…Promasih usta i polih se vrelom kafom bas na bokserice.
-Ajoj!Zavapih osetivsi vrelinu natopljenih gaca.Skoci ona i brzinom vetra smace ih sa mene i moja kita se pokaza celom svojom duzinom tu pred njenim ocima.Spretno uze casu sa hladnom vodom i moj dugi ali ne i dignuti kurac spusti u nju.Scena za pamcenje,ja stojim,kita u casi koju ona drzi i gledamo se u oci.Izgubljeni osmeh joj ne silazi sa lica.Uze sad ona tu casu i neverujem…navi i otpi gutalj.Za njim jos jedan,pa jos jedan i sve vreme me gleda pravo u oci i izaziva.Verovatno sam shvatio da deluje onaj napitak,jer kad sam se sledeceg trenutka malo osvestio,ja sam bio navijen nad njom a nasi jezici su se isprepletali u dugi poljubac.Ljubio sam je pomahnitalo a kita mi se ljuljala izmedju nogu,dodirujuci joj grudi preko spavacice.
Spustih se dole i resih da joj ljubim noge,pa sam krenuo od prstiju,gleznjeva…Kad sam podigao pogled videh prekrasan prizor.Rasirene noge,a ona prstima jedne ruke mazi klitoris i povremeno joj srednji prst ulazi u procep obrijane pickice.Krenuh licem i ja medju noge i ona samo skloni ruku da mi napravi mesto.
Uhh,kakav je to osecaj bio,moj jezik je stizao do svakog delica njenog medjunozja,prstima leve ruke sam jednu stranu mackice pomerio ka butini i tako je jos bolje otvorio i lizao, grickao,dovodio nas oboje do ludila.Onda sam je okrenuo bocno,kolena joj savio ka sredini kreveta,predamnom je bila gola guza a oba otvora su mi bila pred nosom.Uhh kako je dahtala dok sam je celom povrsinom jezika lizao gore dole preko oba otvora.
Puno puta sam ponavljao liz,kao da lizem sladoled,od klitorisa do rupice guze, ta se rupica bas lepo otvorila i onda se tu malo zadrzah duze nego sto sam planirao.Sa obe sake sam joj sirio polulopte u stranu a ona mi je jos pomagala cimajuci crvenim noktima gornji deo guze ka ledjima.Popalih se na taj razjapljeni anus do maksimuma pa sam uz jezik prikljucio i kaziprst u igru.Sve sam joj grublje sakama guzove sirio u stranu i lizao kao breskvu.Podigla je glavu sa kreveta da bi sve to mogla pogledom da prati i dahtala je sve uspaljenije.
Odjednom se okrenu u krevetu,zauze klececi stav okrenuta ka meni,ja ustah pred nju i ponudih joj kitu u ogromnoj erekciji.Levom rukom sam se podbocio a desnom je obuhvatio iza glave i poceh da se sve jace nabijam u njeno grlo.
Iza nje,na ormanu je bilo veliko ogledalo pa sam je gledao tako naguzenu sa dve razjapljene rupice.
-Jel ti lepo sine?Prenu me iz transa..
-Uhhh,jos pitas mama,prelepo mi je…I ona nastavi da ga guta u jos silnijem ritmu.Savih se malo preko njene glave i desnom rukom dospeh do uzdignute zadnjice i nastavih da se igram njenom guzom i rupicama koliko sam mogao da dohvatim.Gusila se i grcala jer sam celom duzinom bio u njenim ustima,ali je to hrabro podnosila,i dahtala, stenjala.Trebao joj je vazduh pa je onda pravila pauzu vadila ga drkala,lickala pa opet gutala i sve tako…
Presla je zatim na moja jaja,lizala me takodje sve do anusa i najednom se ispruzi bocno na krevet guzu ostavivsi okrenutu ka meni.
Videh da je vreme za pravu akciju,ispruzih se takodje bocno iza nje,i lagano uvedoh mog gresnika u raj.
Uhhh,kako je sretno zaklicala kad joj je ceo ispunio mackicu.Okrenu se glavom ka meni,podize njenu gornju nogu u vis pa sam je drzao rukom i uzivala je gledajuci kako moja kita ulazi i izlazi.Onda se iz bocnog polozaja okrenu u skoro lezeci stav a ja joj rukama podigoh obe spojene noge ka plafonu i nastavih da je busim neumorno.Spustila je obe ruke dole i sirila gornji deo pickice,malo masturbirala,jecala,dahtala,uzivala…
Prestah na trenutak,prebacih se na sredinu kreveta iza nje,okrenuh je meni ledjima i udjoh u nju od pozadi.Desnim dlanom sam gurao njenu gornju poluloptu guze u stranu i otvarao meni mesta da joj jos bolje pridjem i uteram svaki milimetar dignute kite.Pod palcom osetih drugu rupicu kako se ritmicno otvara,uzeh prstima njene picine sokove i njima joj lepo natopih i anus.Naizmenicno sam ulazio u njenu picu do kraja i u guzu samo glavicem dok nisam osetio da joj se guza vec navikla i dovoljno otvorila od silne napaljenosti.
E to je vec bio dozivljaj,stezala me je guzom do bola,ali ga je ipak ubrzo celog primila.Obuhvatio sam joj guzove dlanovima i krenuh da je punim svom snagom.Hvatala je i ona taj divlji ritam,vristala od pomesanih osecaja, a meni je bilo nestvarno,nedozivljeno,nedosanjano,jednom recju, vrhunski…
Podigoh je u stojeci stav,pa je navih napred,rukama se oslonila na okvir kreveta iznad jastuka, rasirila i noge i bulju da mislim da bi sada mogla i konja da primi.Dlanovima se oslonih na njenu guzu i deo ledja i nastavih da je cepam manijacki u,neznam dali bih vise mogao da kazem,manju rupicu.Vise neznam ko je koga nabijao,guza joj je radila kao mesalica i gurala se njome na mene da me je stomak vec boleo.Savila je glavu ka jastuku,vrtela je tako, da je kosa letela na sve strane i jos me vise tako divlja,neukrocena palila, bio sam sve blize vrhuncu.
Ipak resih da jos malo izdrzim ali u sledecoj pozi.Sedoh na krevet,okrenut ka velikom ogledalu,posadih i nju meni u krilo takodje okrenutu ka ormaru.Udjoh joj u guzu,malo se navih unazad a prstima obe ruke joj rasirih zidove pickice.Sada smo oboje mogli u ogledalu da gledamo kako joj razvaljujem guzu a otvorena pickica zeva i pokazuje ulaz u njene ,da nije ovog napitka,za mene zabranjene odaje.Noge su nam bile rasirene i sve se videlo kao na dlanu.Nije vise imala snage da drzi glavu tako pa je nasloni na moje rame i ukljuci mesalicu na maksimalnu brzinu.
-Aaaah,svrsicuuu,zajaukah..
-Cekaj,stani,rece mi skocivsi sa mene i sa stocica brze dograbi soljicu iz koje sam malo pre popio kafu.
-Hajde sad svrsi,i postavi solju pred moj glavic.Vrteo sam glavom ne verujuci,ali uskoro poceh da muzem u soljicu i skoro je do pola napunih.Za sve to vreme me je gledala u facu i oci,oblizujuci jezikom usne,palacajuci kao zmija pre nego sto proguta zeljeni plen.
Ja sam se umirivao,a ona uze kasicicu i poce da kusa iz solje belu tekucinu,razmazujuci je po ustima,izbacenom jeziku,a sto je najgore tako umazana savi se ka meni da me poljubi.Zazmureh, pruzih moj jezik i oni se isprepletose u dugi,nezni poljubac.Nije mi bilo gadno,ipak ne kaze se dzabe da je prava ljubav bezuslovna.

Kod psihologa drugi put:
-Doktore,prijatelju,evo ti ostalih 200e i da ih potrosis u zdravlju i veselju.Pomogao si mi kao niko u zivotu.
-I,kako je bilo?
-Fenomenalno,ona je najvatrenija zena na svetu,beskrajno sam srecan spasitelju moj.
-Heh,ma u redu je,sad imas dovoljno seruma da je kreses kad god pozelis.
-Dovidjenja doktore i jos jednom svaka ti cast,najaci si…..

Kod psihologa treci put:
-Doktore,evo me po dogovoru.
-I,jesi li uspela,dali ti je pomogao moj napitak da odvuces malog u krevet.
-Ohh da,sve je bilo fantasticno,neopisivo,rekla bih mojim recima,nenadjebivo.Ono,uvece sam mu malo vise stavila u vino pa je bio pospan,ali zato ujutru u kafu sam stavila tacno kako ste mi vi rekli.Zelim da vam se zahvalim i da vam dam ostatak novca.Izvolite vasih 500e posteno ste zaradili svaki cent,nemam reci,svaka vama cast.
-Planiras li da ponovo konzumiras moj izum ili ti je bilo dovoljno?
-Ma kakvi dovoljno,zelim da imam mog sina samo za sebe, zauvek,samo neznam kako ce on da reaguje kad bude shvatio sta sam mu uradila,hmmm….
-Ma ne brini,imam neki osecaj, neznam zasto, da je i on zeleo to da se desi mozda i vise nego ti..
-Maa,tesite me vi,nadam se da ste u pravu a vreme ce pokazati…Dovidjenja,odoh da se istusiram,Nikola ce uskoro da se vrati.Otisao je rece mi da poseti svog najboljeg prijatelja,spasitelja….nista ga nisam razumela…
-Pozdrav prelepa damo i uzivajte u vasoj tajni….
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Bilo je to nezaboravno iskustvo

Ovo je nastavak priče „Da bar moju ženu jebe netko drugi“, pa prvo nju pročitajte jer se nastavlja.

…od totalnog šoka nisam mogao ni zucnuti, kamoli išta drugo napraviti. Dečki su je odmah bacili na krevet i počeli ljubiti po cijelom tijelu…bradavica joj je izašla iz grudnjaka, jedan je odmah navalio na nju…drugi joj je razmaknuo tangice i počeo lizati pičkicu…nisam mogao vjerovati…no lako za to, moj kurac bio je dignut više nego ikad. Krenuo sam prema njima, no rekla mi je da večeras ja nisam u planu i samo gledam. Obojica su se digla i iz hlača izvukla dvije velike kite…uhvatila je svaku u jednu ruku i počela im drkati, gledajući pritom mene. No, tada su je dečki počeli hvatati za glavu i naizmjence joj gurati kurce u usta. Uvijek je obožavala pušiti, ali tek sam sada vidio koliko zapravo uživa i koliko napaljujuće to radi sa drugima. Skinuli su se svi troje potpuno goli, ona se naguzila, jednom pušila dok joj je drugi zabijao odozada. Ja sam samo sjedio i gledao dok mi je kurac bio ko željezo. Mijenjali su poze svako malo, sada je na jednom jahala, drugome pušila. Sve je to bilo super, no meni su usta postala toliko suha da sam morao otići popiti malo vode..i to sam jedva napravio slušajući njene uzdahe dok je ova dvojica dobro natežu. Vratio sam se nazad i ugledao nešto čudno. Ona se grčila na boku, jedan joj je gurao kurac u usta pritom je čvrsto držeći za glavu, dok drugi koji joj je bio iza leđa na boku ju je sada također posebno čvrsto držao…naravno u par sekundi odmah mi je sve postalo jasno. Njegov kurac bio je u njenom šupku. Njegov veliki kurac bio je u njenom šupku. Ono što meni moja draga nikad skoro nije dala, on je to njoj sada radio. I jebao ju je sve jače, do jaja. Nakon zadnjeg puta kad sam joj ga ja zabijao, očito joj se svidjelo. Opet se naguzila i sada je počelo. Dečki su se izmjenjivali svakih minutu, zabijali u jednu rupu, pa u drugu, guza joj je predivna bila dok sam je gledao i dok su se dečki zabijali u nju. Znao sam da na red dolazi nešto što nikad nisam pomislio da bi ona to radila. Zajahala je jednoga i drugi joj ušao u guzu. Dva kurca su ulazila istovremeno u obje rupe, i ona je uživala. Okrenula se, smjestila jednog u šupak, i raširila noge ispred mene…pičkica joj je bila rasturena, ali predivna… Dok je tako malo jahala na njemu, drugi je došao do mene i pitao jel sve u redu (svaka čast mladiću). Vratio se do nje i stavio ga u pičkicu. Moja draga u sendviču. Dečki su bili u predobroj formi, i po izgledu i u seksu, jebali su je bez stanke. Odjednom su se digli i počeli drkati dok je ona ostala ležati. Jedan i drugi počeli su svršavati stojećki po njoj prskajući je po licu i tijelu. Spustili su se do nje, i još ih je malo oblizala. Odjednom su se svi počeli smijati meni…jer sam ih gledao izbuljenih očiju i poluotvorenim ustima. Ona se otišla istuširati, dečki su se obukli, još jednom pitali jel sve bilo u redu, popili sok i otišli.

Vratila se iz kupaone, i dalje gola, i kaže „sad ja tebe obrađujem“. Skinula mi je hlače, naravno kurac mi je i dalje stajao potpuno napet i gurnula me na krevet. Počela mi je lizati jaja i drkati istovremeno. To sam obožavao, predobro mi je to radila. Stavila ga je u usta i počela sisati dobrim tempom. Vidjela je da dolazim kraju i pitala gdje želim svršiti. Onako na brzinu sam rekao da mi je svejedno, na što se ona popela na mene, i nataknula na njega…nataknula na njega u guzu…dva puta se spustila do kraja i ja sam već duboko svršavao u nju.

Do kraja te večeri nastavili smo gledati tv. Zagrlio sam ju i pitao kako se to sve dogodilo. Rekla mi je da me je dobro čula onu večer i da je sama sebi rekla zašto ne. U braku smo, volimo se, znamo da je to samo zabava i seks, oboje smo zadovoljni seksom, ništa nam ne fali, i još malo dobre zabave ne može naštetiti. Pitao sam je kako je došla do tih tipova, na što mi je onda odgovorila preko interneta…!?!?! Vidjela je moj pogled i odmah nadodala „opusti se, sve je provjereno bilo, frendica se sa jednim od njih već davno našla i poševila i rekla da je i zgodan i normalan i zdrav. Dala mi njegov broj i ja sam dalje dogovarala s njim.“ Pitao ja „Ok, ali zašto dvojica?“, kaže „Paa…htjela sam ti udovoljiti, ali još nešto luđe od tvoje želje, pa mi je ta stvar prva pala napamet. Pitala sam ga za frenda i rekao je da ima zainteresiranog. Čak sam išla s njima na testiranje, da budem sigurna da su zdravi, da možemo kako hoćemo bez kondoma.“ Rekao sam joj da koliko je god ovo bilo strašan prizor (ipak je uživala dok je dvojica natežu, ljubomora me ubijala cijelo vrijeme), bilo je nešto najnapaljujuće što sam ikada gledao. Niti jedan pornić im nije bio ravan. Naravno meni, jer je u pitanju moja cura bila.

Na kraju svega, mogu reći da je to bilo jedan veliki uvod u naš drugačiji i zabavniji seksualni život..no o tome, opet jedan drugi put…;)
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Moje male tajne - III dio

Bila sam tada na poslednjoj godini fakulteta. Darko je odavno bio istorija i bila sam u stabilnoj vezi sa Zoranom, mojim sadašnjim suprugom. Spremala sam diplomski rad i gotovo se potpuno odselila u vikendicu mojih roditelja van grada. Dolazila sam kući samo da prespavam i vraćala se odmah ujutro. Tamo sam imala potreban mir i mogla sam potpuno da se posvetim radu. Tog prepodneva čula sam zvuk kosačice u dvorištu susedne vikendice, dovoljno glasan da mi popusti koncentracija. Bila sam pomalo iznenanđena, pošto je bio radni dan a napolju pasija vrućina. Ustala sam sa stolice i prišla prozoru. Komšija Milan je kosio travu. Bio je negde na početku četerdesetih, visok, plećat i zgodan. Čak previše zgodan. Bio je samo u bermudama i znojavo telo mu se presijavalo na suncu. Gledala sam ga kao hipnotisana pokušavajći da se setim kada sam zadnji put osetila muškarca. Odavno sam primetila njegove poglede i znala sam čemu se potajno nada. Zoran je bio na stand by od kako sam počela da pripremam diplomski. Pitala sam se koliko je prošlo od toga i zaključila da je u pitanju skoro dve sedmice. Dodirnula sam prstima svoju desnu bradavicu i ona se gotovo istog sekunda ukurti. Što sam ga više gledala bivala sam sve napaljenija. Nekoliko minuta kasnije sam se odvojila od prozora i prišla plakaru. Preturajući po stvarima našla sam nekakvu mini teksas suknju i pitala sam se dali uopšte mogu da uđem u nju. Uspela sam nekako u tome ali mi je jedva prekrivala međunožje. Iskopala sam nekakvu zelenu majicu na bretele, koja mi je prijanjala uz telo i obukla je. Bradavice su mi se jasno ocrtavale ispod tkanine i jedino što mi je tada trebalo su viske štikle. Našla sam svoje bele sandale koje sam nosila na maturskoj večeri i zaključila da izgledam kao kreten u toj kombinaciji. Nije mi to bilo ni malo važno u toj situaciji. Prioritet je bio da se Milan napali a koliko sam mogla da vidim bio je sam, bez svoje debeloguze žene.
Izašla sam na mali trem i javila mu se. Pozvala sam ga na kafu i neko osveženje, što je uz osmeh prihvatio. Pojavio se u nekoliko sekundi i sedeo je za stolom, dok sam ja pripremala kafu i sipala nam hladnu fantu u čaše. Namerno sam se naginjala i izazivala ga špartajući po prostoriji, čekajući nestrpljivo njegovu reakciju. Međutim, od reakcije ništa. Popili smo kafu, po dve čaše jebene fante, a on ništa. Ni da nagovesti nešto. Umesto toga je ustao nekih, skoro sat vremena kasnije, i rekao:
“Ne igraj se sa mnom Nataša.”
Izašao je ostavljajući me napaljenu i zabezeknutu. Bila sam u potpunom šoku i pitala se šta sam trebala da uradim. Ponudila sam mu se kao na pladnju a on mi tu govori o nekom igranju. Moj prvobitni šok je prerastao u nervozu. Bila sam na ivici besa i došlo mi je da razbijem nešto. Umesto toga odlučila sam da prošetam malo kroz obližnji šumarak, uz obalu reke kako bih ohladila glavu i telo koje je gorelo. Šetala sam i nisam uspevala da se smirim. Još uvek sam na nogama imala one proklete sandale, pa sam morala da hodam oprezno. Potpuno sam zaboravila da ih skinem i obujem nešto pogodnije za šetnju. Osetila sam pritisak u bešici i zašla dublje u šumarak. Prokleta fanta je činila svoje. Čučnula sam, sklonila gaćice u stranu i u trenutku kada sam počela da piškim čula sam nekoga iza sebe. Nije bilo šansi da prekinem ali sam ubrzala postupak koliko god sam mogla. Vratila sam gaćice na mesto i uspravila se spuštajući suknjicu. Osvrnula sam se oko sebe i žurnim koracima krenula ka stazi, ali nisam uspela nikoga da vidim. Osvrtala sam se ne pazeći gde gazim i visoke štikle su uzele svoj danak. Levi gležanj mi se bolno savio i gotovo mi se pomračilo pred očima od bola. Pala sam na travu ispred sebe i uhvatila bolno mesto rukom. Sela sam uz neko drvo i polako masirala prstima članak koji je počeo da otiče. Skinula sam sandalu i pokušavala nekako da smanjim bol, kako bi se dovukla do vikendice. Međutim, gležanj je brzo otekao i bilo mi je potpuno jasno da je povreda ozbiljnija nego što sam u prvi mah pomislila. Setila sam se obližnjeg potoka, kraj stare napuštene vodenice koja se nalazila usput do vikendice. Potok je bio ledeno hladan i u sred leta i nameravala sam da ohladim gležanj u njemu. Izula sam i drugu sandalu i hramajući se zaputila ka vodenici, čiji se krov promaljao između krošnji drveća. Nekoliko minuta kasnije sam spustila stopalo u ledenu vodu i odahnula od olakšanja. Oslonila sam se o laktove i zažmurila zabacivši glavu unazad i prepuštajući se suncu, dok mi je bol u nozi neznatno smanjio. Sa svoje desne strane čula sam korake po travi i okrenula se u tom pravcu otvarajući oči. Prilazio mi je neki tip i u prvi mah učinio mi se poznatim. Bio je u nekom radničkom kombinezonu, visok, bradat, negde na kraju četerdesetih i u ruci je nosio neki dugačak štap i smeškao se gledajući me. Čučnuo je stigavši do mene i gledala sam ga nemo, pitajući se ko je i šta hoće.
“Treba li pomoć snajka?”
“Samo da se uspravim.”, rekla sam i pružila mu ruku ali je nije prihvatio. Pogled mu se spustio na moj gležanj i on polako odmahne glavom.
“Ta noga ne izgleda dobro.”
“To i sama znam. Uvrnula sam ga tamo na stazi.”
“Treba ga vratiti u ležište. Daj da ti popravim to.”
“Ipak ne. Ko meni garantuje da znate šta radite?”
Pogledao me je pravo u oči i ponovo se nasmešio.
“Ja sam Blagoje. Moja žena je Milka. Ona kod koje si dolazila dok si trenirala košarku.”
Tada mi je sinulo. Uopšte ga nisam prepoznala, mada ga nisam često ni viđala tamo. Njegova Milka mi je popravila skočne zglobove u tri navrata.
“E pa Milka je od mene naučila zanat.”, nastavio je, “Jel to dobra garancija?”
“Ne može biti bolja.”, odgovorila sam i uzvratila smešak.
Seo je kraj mene i ja mu pružim nogu. Stavio ju je u krilo i uvhatio je svojim velikim, grubim šakama. Polako mi je uvrtao nogu i bolovi su se pojačali. Stenjala sam oslonjena na laktove i brojala sekunde, iščekujući da završi početo.
“Nisi ga trebala hladiti. Sad je zajebano, ali biće dobro. Spremi se mala sad ću ga cimnuti.”
Ništa nije moglo da me spremi na bol koji je usledio. Sećam se da sam vrisnula i utonula u crnilo. Onesvestila sam se od bola. Otvorila sam oči u vodenici i trebalo mi je nekoliko sekundi da shvatim gde sam. Ležala sam na nekim džakovima sa brašnom, dok Blagoje mi je kvasio lice nekom krpom, a na gležanj mi je stavio hladan oblog.
“Dobro je sad.”, rekao je, “Kada odeš kući pronađi neku flašu i rolaj je tim stopalom. Biće ti noga kao nova.”
Bol je gotovo potpuno iščezla i osetila sam silno olakšanje.
“Ne znam kako da vam zahvalim.”, rekla sam.
“Pa za početak prestani da mi persiraš.”
“Dobro.”, nasmešila sam se, “A za kraj?”
Gledao me je pravo u oči i uspravio se. Velika izbočina se videla na njegovom kombinezonu i gledala sam je poluotvorenih usta. Bila sam gotovo u šoku.
“Bio bi red da ti sad pomogneš meni.”, rekao je promuklim glasom.
Počela sam da zamuckujem, potpuno zatečena njegovim predlogom i izbočinom iznad moje glave. Videvši me takvu preuzeo je inicijativu.
“Nemoj da se praviš mutava, nego se baci na posao.”, rekao je i izašao iz kombinezona. Bio je maljav poput životinje i potpuno zajapuren. Hitro je skinuo bokserice i preda mnom se ukazala kurčina kakvu do tada nisam videla. Prvo što mi je palo na pamet je da je Milka izuzetno srećna žena. Debeo, kvrgav, optočen žilama, gotovo crn, sa velikim ružičastim glavićem, sa kojeg je kapala sluz. I velik. Stvarno velik i kao što sam rekla nikada do tada nisam videla takvo nešto.
Primakao mi se i uhvatio me čvrsto za kosu na potiljku.
“Zini.”, gotovo je naredio.
Otvorila sam usta i on mi smesti svoj veliki glavić na jezik. Osetila sam slankast ukus te predivne batine i obuhvatila je usnama. Drugu ruku je spustio ne moje teme, ščepao mi kosu prstima i počeo bukvalno da me tuca u usta. Grcala sam i stenjala, punih usta i pokušavala da odgovorim na njegove nalete. Nije bilo govora da zgutam taj palamar i zamalo sam povratila kada mi je taj veliki glavić prošao kroz krajnike. Izvukao ga je još uvek me držeći obema rukama za kosu i dao mi ne više od tri sekunde da dođem do daha. Pljuvačka mi se u mlazevima slivala niz lice i kapala na grudi. Sjurio mi ga je ponovo i nastavio još silovitije da me razbija. Nekoliko sekundi kasnije ga je izvadio, dok sam glasno uzdisala trudeći se da dođem do vazduha. Gurnuo me je unazad i raširio mi noge. Pocepao mi je gaćice u dva trzaja i bacio ih u stranu. Sustio je svoj jezik na moj izbrijan pičić i počeo da radi njime. Njegovi brkovi su mi bockali klitoris i uvijala sam se pod njim glasno stenjući, dok mi je maca lila potoke. Svršila sam uz glasno vrištanje sa njegovim jezikom u pičiću i srednjakom u guzi. Matori Blagoje me je više nego prijatno iznenadio. Uspravio se dok sam drhtala celim telom u jenjavajućem orgazmu. Privatila sam mu ga rukom u korenu i počela da ga sisam kao sumanuta. Nekoliko sekundi kasnije sam se spustla do njegovih, velikih, dlakavih jaja i lizala ih, sisala dok sam mu žestoko drkala kurac. Odgurnuo me je grubo od sebe i povalio na džakove sa brašnom. Bacio se na mene, izvadio mi sise iz majice i smestio mi ga u uzavreli pičić. Rukama mi je čvrsto ščepao sise i počeo da me tuca poput ludaka. Vodenica je odjekivala od mog vrištanja, dok me je razbijao tom batinom. Bila sam ispunjena kao nikada do tada i uživala uvijajući se na toj kurčini, svršavajući u serijama.
“Tako… To…”, govorio je, “Sad ćeš… Biti jebana… Ko što nikad nisi…”
Pojačala sam svoje krike, ukoliko je to uopšte bilo moguće, i ponovo svršavala, kada me je divlje ujeo za sisu. Vrisnula sam i on je pusti da bi istom silinom ugrizao bradavicu na drugoj. Urlala sam kao izbezumljena i on mi lupi blagi šamar puštajući mi bradavicu.
“Mmmmm… Kakve sise imaš…”, rekao je i ponovo ih čvrsto stisnuo svojim velikim šakama, dok je njegov palamar rasturao moju utrobu i terao me da urlam od zadovoljstva. Zadigao mi je noge na svoja ramena i sjurio mi ga do kraja u oštrom trzaju kukovima. Njegova velika jaja su pljeskala mojim mokrim guzovima i svršavala sam tresući se celim telom, urlajući koliko me je grlo nosilo. Nekoliko sekundi kasnije izašao je hitro iz mene i opkoračio me. Prihvatila sam mu glavić usnama, sa kojeg su se slivali moji sokovi i počela da ga sisam. Lavina sperme mi je zalila usnu duplju i on mi zapuši nos. Gutala sam vrelo seme i grcala, misleći da nikada neće prestati da svršava. Nikada pre toga nisam popila toliko sperme i ni u snu nisam mogla da pomislim da iz nekoga može da izađe takva količina. Uprkos tome isisala sam i zadnu kap iz te velike batine. Blagoje se skinuo sa mene i seo pored dahćući.
“Uff… Odlično se jebeš Nataša… Uh… Ko što sam i mislio…”
“Hvala…”, rekla sam zadihana, “Znam to…”
Ustao je i otvorio neku plastičnu flašu sa vodom. Ispio je gotovo pola litre i pružio mi je. Nagnila sam flašu i otpila malo dok je on sedao kraj mene i pripalio cigaretu. Ponudio me je ali sam odbila.
“Ja bih radije nešto drugo.”, rekla sam i kleknula pred njega.
Razmakla sam mu noge i smestila mlohavu kurčinu u usta. Sisala sam mu i drkala ga dok je on pušio. Milovala sam mu jaja prstima i lizala ih, pa se vraćala na glavić. Igrala sam se nekoliko minuta ali se sporo vraćao u život. Ipak je bila reč o starijem čoveku, pa sam posegnula za adutom iz rukava.
“Podigni noge.”, rekla sam mu.
Poslušao me je i otvorio mi put ka njegovom anusu. Lizala sam ga osećajući opor miris i drkala mu sve čvršću kurčinu.
“Oh… To… Ufff… Kako si dobra… U pa razjebaću te sad… Ooooo… To kujo,to…”, stenjao je.
Gurnula sam jezik u njegov dlakavi čmar najdublje što sam mogla i osetila kako se očvrsnuo u mojoj ruci. Palacala sam sitno jezikom i prešla na njegova jaja. Vratila sam se usnama na uzdignutu kurčinu i sisala je. Izvadila sam je iz usta i smestila je između sisa. Drkala sam mu ga držeći ih rukama sa strane. Bila je to inicijalna kapisla sa nuklearnu eksploziju, pošto mi je bilo kristalno jasno da ga najviše pale moje sise. Odurnuo me je potpuno spreman i naguzio me preko džakova. Razaknuo mi je guzove i pljunuo mi na anus. Razmazao je pljuvačku i smestio mi srednjak. Ciknula sam i rekla:
“Samo polako, molim te…”
Kao da nisam ništa rekla. Žestoko je radio srednjakom dok se moje stenjanje pojačavalo. Izvukao ga je i smestio mi ga u usta. Njegov veliki glavić mi je pritiskao anus i sekundu kasnije počeo je da prodire. Peklo me je strašno iako sam dobro razrađena. Jednostavno, bio je isuviše debeo i velik. Osetila sam kako mi se čmar širi i puca i vrištala sam pokušavajući da mu kažem da bude pažljiv. Umesto toga me je ščepao grubo rukama za slabine i prodirao naslanjajući se svom težinom.
“Sad se dernjaj… Da vidim kolko si gladna kurca…”
Nisam mogla da zamislim sebe u trenutku kada je prestao da prodire. Predpostavljam da sam bila izbečena, bez daha i glasa, nataknuta kao na kolac u iščekivanju njegovog sledećeg poteza. Uhvatio me je čvrsto za kosu na temenu i povukao me ka sebi. Izvila sam se u leđima i osetila kako se povlači. U oštrom trzaju se zabio nazad i nastavio da me tuca ubrzavajući ritam. Mislim da nikada nisam toliko glasno vrištala i sigurna sam da me niko nikada nije tako žestoko tucao u guzu kao on. Besomučno me je vukao za kosu. Slobodnom rukom me je snažno pljeskao po guzovima i tucao me poput šivaće mašine, dok sam uživala u suludoj mešavini bola i zadovoljstva. Vrtelo mi se u glavi i bila sam potpuno sluđena tempom koji me je rasturao. Zabio se u mene do jaja i počeo da se uspravlja. Povukao me je za kosu ka sebi i ja se naslonim leđima na njegove maljave grudi. Njegov palamar je u tom trenutku bio najdublje u mojoj guzi. Obuhvatio me je rukama i smestio mi srednjak u razvaljen pičić. Levom rukom mi je stisnuo desnu sisu i počeo da radi srednjakom. Vrištala sam u naletu novog orgazma i drhtala kao priključena na struju, dok mi je grickao vrat i palacao jezikom po uvetu. Gotovo sam se rasplakala od zadovoljstva kada sam osetila kako me puni od nazad, dok mi je iz pičića prskalo kao iz fontane. Dahtali smo trzajući se u poslednjim talasima orgazma. Nisam mogla ni u najluđim snovima da predpostavim ovakvo tucanje nakon onog jalovog pokušaja sa Milanom.
Blagoje mi je kasnije pomogao da odem do vikendice. Mogla sam da odem i sama ali htela sam da mu pokažem gde me može pronaći. Od tog dana pa sve dok nisam spremila diplomski Blagoje je redovno navraćao i uživala sam u žestokom seksu sa njim. Kažu da bez starca nema udarca. I u pravu su.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Sjaj u očima

Ivona,da ja sam Ivona.Delim zivot na dva dela,jedan sam ja a drugi sam neko drugi,neko ko nemoze da obuzda svoje strasti ili je to samo igra u kojoj lazem samu sebe.Moj partner i ja od nedavno kako sam ga upanala,pokusavala sam otici daleko ali sam se uvek vracala.Pokusavala sam se smiriti ali nisam mogla iako sam nanizala 40-t,strast se nije smanjivala.Jutro i vreme da reknem neke svoje stvari nekome koga isto volim a ko nemoze da prihvati nikoga osim svoga oca.Nisam zelela da ga povredim ali moja zelja za seksom nije se smanjivala.Morala sam da imam nekoga,zelela sam to da mu objasnim ali znala sam da me nece shvatiti nikada.
Precutala sam.Pili smo kafu,gledao me kao da je zeleo nesto da me pita.Ali sam ja njega pitala?
Sta ima novo?Nista odogovorio je kratko.A ti kako si ti,upitao me?Znas odma sam pocela.Htela sam ti nesto reci u vezi,ovaj,znas.Cutao je i samo me gledao.Eto ja ovaj,znas,htela sam ti reci,znas.Ja imam prijatelja i zove se Gerard,Nemac je i ovaj znas ja sam sa njim vec neko vreme,pa sam htela da ti kazem.Gledao me samo,osetila sam njegovu ljutnju.Cale je umro pre nekoliko meseci a ti odma u akciju.Podigao je ton,cutala sam,nisam zelela da ga povredim,volela sam ga jako.Svatala sam ga nije mogao da me svati imao je tada 18-t godina.Ustao se bio je ljut.A ja sam ostala sama,bila sam jadna,nisam zelela da ga povredim.Telefon je zazvonio,bio je Gerard,razgovarali smo,trebala sam ga ali ne sad ne danas nikako.Mihael je slusao nas razgovor osetila sam to.Gerard je bio uporan da se vidimo a ja sam ga uporno odbijala.Rekla sam mu da cu se javiti kasnije.Mihael je izaso iz sobe,izasao je i iz stana,bio je ljut.Osecala sam se tako tuzno zbog njega,nisam zelela da bude tako,zelela sam da mu kazem sve ali ispalo je drukcije.Ceo dan sam razmisljala o tome,cekala ga da se vrati ali nije dolazio.Tel je zazvonio bilo je vec vece,pozurila sam da se javim ali bio je Gerard.Ne,nemoj,nemoj da dolazis,nije mi do toga,umorna sam,lagala sam da ga se resim ali on je bio uporan,rekao je da dolazi kod mene.Trebao mi je tus da se saberem od svega,skinula sam se i usla u tus kabinu,voda se slevala niz moje telo,osecala sam se lepse dok sam spuzvom prelazila preko svog tela poseban osecaj mi je davala pena dok sam polako spuzvom prelazila preko svojih grudi i kasnije sve nize do kokice koja je vec bila vlazna ali ne samo od vode.Bila sam sama,vrata nisam ni zatvorila,tama iz dn boravka koja je do[pirala u kupatilo delila je samnom vreme koje je polako prolazilo.Mokra izasla sam iz kabine,gledala sam svoje telo u ogledalo,neka strast me obuzimala polako,dok sam se brisala,osetila sam da mi je koka jako vlazna,osetila sam toplinu soka koji je iz nje izlazio.Ona je htela da Gerard dodje a ne ja,ili je bila obostrana zelja neznam.Zvono se aculo,obukla sam samo kucni tanki ogrtac,otvorila sam vrata,Gerard je stajao sa velikim buketom ruza.Usao je tiho,nesto je govorio a ja sam ga zeljela vise nego ikada.Odma samo otisli u sobu cvece je ostalo samo na stolu.Skinula sam ogrtac,stajla sam gola dok me Gerrard gledao,uzeo me i otisli smo u krevet.Ljubio me celu,lizao moje bradavice silazio polako niz moje telo,spustao se prema njoj koja je gorila od zelje,osetila sam njegove usne kad ju je poceo ljubiti i lizati.Lizao ju je polako,njegov jezik je ulazo u nju koja se topila polako.Lizao mi je anus,sve,voleo je moje obe rupice,imao je iskustvo i to sam trazila.Komad mu je bio srednje velicine,volela sam i veci komad ali eto i njegov je bio dovoljan.Okrenuli smo se u pozu 69,lizao je moje otvore a ja sam mu sisla komad,bio je jako tvrd,ljubila sam mu mosnice,tako sam ga nezno sisala da je uzdisao vise od mene dok mi je lizao kokicu i anus.Okrenuta ledjima prema njemu sela sam polako na njegov komad koji je ulazio polako u mene,pocela sam da uzivam,ulazio je celi i onda sam se uzdizala pa se ponovo polako nabijala na njegov kurac dok smo obadvoje uzdisali od lepote.Mesala sam slovli,lagano,zelela sam da se jebem dugo,na sve sam zaboravila sta se danas dogadjalo,zelela sam samo Gerardov komad u sebi i to dugo,dugo da me jebe da se jebem polako i to sam i radila.Mesala sam na njemu,njegov tvrdi kurac ulazio je u mene duboko,uzivala sam zatvorenih ociju.Onda sam polako otvorila oci nabijena na njegov kurac ugledala sam prizor koji se nezaboravlja.Bila sam u soku dok sam takodjer bila nabijena na kurac do jaja,zastala sam bila sam uplasena!!!!!Mihaela je stajao na otvorenim vratima sobe,iako je bilo dosta mracno videla sam sjaj uu njegovim ocima.Gerard ga nije video.Uzela sam polako carsaf i prekrila si grudi,dok sam ga uzbudjeno gledala i on mene.Gerard nije znao o cmu se radi,mislio je da je on na redu,poceo je da me nabija na kurac sve jace,uzdisala sm priguseno dok sam gledala Mihaela u oci,carsaf je samo slkiznuo niz moje grudi,pocela sam da mesam polako pa sve brze.Mihael se samo malo povukao unazad i dalje je gledao kako se jebem.Osecala sam se van pameti,kao nikada do tada,nastavila sam da se jebem,mesala sam uzdizala se i ponovo spustala na Gerardov komad.Mihael je izvadio svoj komad i poceo da ga lagano drka,bio je ogroman ili je izgledao jako velik u mojim ocima.Zatvorila sam oci o pozelela ga u sebi,nabijala sam se u mislima na Mihaelov kurac,zamisljala sam da me on jebe da se jebem s njim.Skroz sam bila van kontrole,otvorila sam oci,dok sam se i dalje jebavala na Gerardovom kurcu i gledala kako Mihael drka svoj ogroman kurac ili se meni samo cinilo da je tako velik.Gerard je poceo da svrsava i ja sam osetila da cu biti gotova,uzdisali smo oboje dok je Mihaela cedio svoj kurac u ruku videla sam nekoliko mlazova njegove sperme.Svi troje smo uzivali na svoj nacin a ja u dva,usporavala sam polako,Mihael je nestao u mraku,bila sam sva znojna,sva sam drhtala.Ustala sam se Gerarda,nisam znala sta da radim,sperma je polako izlazila iz moje kokice,lezala sam sva uzbudjena i pomalo uplasena.Gerard je zeleo jos,ali ja sam ga odbijala,u mislima sam bila negde daleko.Gerard me poceo ljubiti,milovao je moju mokru kokici,mogao je da jebe nekoliko puta,imao je samo 28-m godina.Spustio se niz mene i poceo ponovo da mi lize kokicu,izludjivao me uzdisala sam jako,usao je u mene ceo.Podigao je moje noge na ramena,pocela sam da gubim svest,jebavala sam se strasno,mesala polako,uzdisala,ulazio je u mene duboko.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Seksi sestrica

Zovem se Ivan i zivim u Subotici.. Imam 25 godina i zivim sam u lepo uredjenom stanu.. Imam sestru Ivanu koja studira u Beogradu. Ima 23 godine,visoka je 170 cm,55 kg.. I moram reci da je jako sexy.. Preslatka je u licu,ima lepe grudi,ne velike,ali jako cvrste i guzu,uh,okruglu, zategnutu,san svakog muskarca.. Nedavno mi je bio rodjendan i ona je rekla da dolazi kod mene na vikend,da ga zajedno proslavimo.. Inace,ima decka,koji je ovaj put ostao u Beogradu..:-) Spremao sam zurku za drustvo i bio sam u frci sa vremenom,pa sam zaboravio da odem po seku.. Gosti su polako poceli da dolaze,a stigla je i seka.. Prisla mi je,zagrlila,izljubila, pozelela sve najbolje i samo mi sapnula da moram da joj se oduzim,jer je nisam sacekao i otisla je u sobu,da se presvuce.. Ubrzo je izasla iz sobe i u tom trenutku kao da je vreme stalo,svi su gledali samo u nju,muskarci su je zeleli,a i devojke su se divile njenoj lepoti.. Atmosfera se vec uveliko zagrejala,dobra muzika,alkohol.. Moji prijatelji su na sve nacine pokusavali da smuvaju Ivana,ali ona je bila nezainteresovana za to,ili je bar tako izgledalo.. Celo vece me je nekako cudno gledala i samo se smeskala.. Drustvo se polako razilazilo i trebalo je da svi krenemo u grad.. Ivani se nije islo,kao bila je umorna i odlucila je da ostane u stanu.. I ja sam bio dosta umoran,a i nisam hteo da je ostavim samu,pa sam i ja ostao.. Pomogla mi je da spremimo stan i rekla da ide da se istusira,pa ce mi kasnije dati poklon.. Gledao sam je kako odlazi u kupatilo,tj gledao sam u njenu prelepu guzu i osetio sam da mi gace postaju tesne.. Posle nekog vreme izasla je,umotana u peskir.. Nisam mogao da skinem pogled sa nje.. A ona se samo smeskala,kao da nista ne primecuje.. Rekla mi je da odem u kupatilo,napunila mi je kadu,da se malo opustim posle napornog dana.. Usao sam u kupatilo,svetlo je bilo ugaseno,ali su bile upaljene tri svece i kada je bila puna tople vode,sa penom.. Odusevljeno sam legao u kadu i uzivao sam u ambijentu.. Posle nekoliko minuta,u kupatilo usla je i seka.. Bila je u crnim cipkanim gacicama i crnom grudnjaku.. Rekla je da ne obracam paznju na nju,dosla je samo da opere zube.. A meni je krv kljucala.. Ocima sam setao po njenom telu,a kurac je hteo da pukne.. Kada je zavrsila sa pranjem zuba,uzela je sapun i uz veliki osmeh rekla da ce mi oprati ledja.. Nezno je prelazila sapunom po mojim ledjima,ali nije se samo na tome zadrzavala,pocela je da mi dodiruje grudi i stomak.. Njeni dodiri su me izludjivali,a po njenom disanju sam primetio da ni ona nije ravnodusna.. Dok je sapunom prelazila po mom stomaku,”slucajno” je dodirnula moj vec uveliko dignuti kurac i naglo je povukla ruku nazad i rekla je da je dosta bilo i izasla je iz kupatila.. Nisam znao sta da radim.. Ludo sam je zeleo,ali ipak mi je to bila sestra.. Odlucio sam da pokusam nesto,pa kud puklo da puklo.. Otisao sam u njenu sobu,malo se zbunila,ali me pitala sta mi treba.. Rekao sam joj da imam problem i skinuo bokserice.. Kurac mi stajao kao strela,velik i tvrd.. Ona je samo gledala u njega i nije se ni pomerala.. Rekla je da ovo nije uredu i da izadjem napolje,ali pogled nije skidala sa mog kurca. Prisao sam joj,uhvatio je za ruku i stavio je na svoj kurac,koji je hteo pukne.. Bojazljivo ga je drzala,ali ruku nije pomerala.. Samo sam joj tuzno rekao:” Aj pomozi mi,vidi kakav je..” Polako je pocela da ga drka. Jednom rukom je prelazila preko kurca,a drugom mi je masirala jaja.. I odjednom su sve kocnice popustile i stavila ga je u usta.. Kakvo je to pusenjem bilo.. Obradjivala je svaki deo mog kurca,prosto je uzivala u njemu.. Borio sam se da ne svrsim,iako sam zeleo da joj napunim spermom ta slatka usta.. Izvukao sam ga i poceo da je divljacki ljubim.. Nije mi ostajala duzna,uzvracala mi je svom snagom.. Poceo sam da se spustam dole.. Usnama sam kruzio po njenim prelepim grudima,sisao sam joj bradavice.. Krenuo sam prema dole,skinuo joj gacice i jezikom presao preko pickice.. Bila je sva mokra. Pocela je zestoko da uzdise,a ja sam sve jace i bolje lizao.. Gutao sam njene sokove koji su bili toliko slatki i ukusni.

Pocela je da mi svrsava po usnama,a ja sam i dalje gutao njene sokove.. Podigao sam se gore i u jednom potezu usao u nju.. Videlo joj se po licu da uziva.. Zestoko sam je jebao.. Postajala je sve glasnija,prosto je vristala.. Ali ja nisam usporavao i dalje sam zestoko ulazio u nju,celom duzinom.. Molila me da ne stajem,novi orgazam joj se blizio.. Nisam usporavao, nastavio sam u tom ritmu i ona je pocela da svrsava.. Ostala je bez daha,misici su joj se grcili,bila je van sebe.. To je i mene izludelo i blizio sam se i ja kraju.. Videvsi to,Ivana me odgurnula sa sebe i moj kurac strpala u svoja usta.. Poceo sam da svrsavam.. Punio sam joj usta,a ona je sve gutala,do poslednje kapi.. Kada sam se malo umirio,izvadila ga je iz usta i samo mi rekla:”Srecan rodjendan braco..”:-D
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 273 274 276 277 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Apr 2024, 05:46:07
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.109 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.