Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 23:12:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 235 236 238 239 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 27461153 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Sveštenik

Bilo je blizu kraja školske godine, dani su bili topliji i djevojke su počele nositi laganije stvari. Tih se dana seoski svečenik razbolio i morao je otići u Zagreb na lječenje. Crkva je poslala dostojnu zamjenu.
Na njegovo mjesto došao je Roman. Mlad svečenik sa nekih 37, 38 godine, visok, divnog tijele, crne kose i tamnih očiju. Kad je govorio činilo se kao da se tresu planine imao je dubok, muževan glas.
Selom se brzo pročuo glas da je stigao novi zgodan svečenik i ubrzo je crkva bila puna, pa čak i onih koji nisu inače u nju zalazili.
Djevojke i djevojčice bile su zahvalne na nadolazečim toplim danima jer su mogle pokazati svoje atribute.
Maja je bila mlada djevojka od svojih 25, 26 godina, nije bila neka ljepotica za razliku od seoske dive Katje, bila je moglo bi se reći čak i punija, otkačena rokerica, divlje naravi i divljeg izgleda. Nije bila česta u crkvi osim kad bi je roditelji natjerali – što je tako i onako bila prava rijetkost.
Ali ni ona nije ostala ravnodušna nad Romanom, njezina najbolja frendica Katja, zaljubila se preko ušiju te ju je nagovorila da krene sa njom na nedjeljne mise za mlade.
Tako je bilo i te nedjelje, sjele su u klupu jedna do druge, crkva je bila puna djevojaka, dečki su imali neko takmičenje pa su bili na ranijoj misi, tek je tu i tamo poneki sjedio kraj svoje djevojke.
Tada je za oltar stao on, počela je misa, sve je teklo ko i inače, kad je Maja nešto htjela komentirati Katji imala je što vidjeti. Katjine ruke igrale su se sa njezinom macom ispod tanke suknjice. Masirala je klitoris gledajući u Romana. Maja se zacrvenila i malo zbunila ali nije htjela izdati prijateljicu pa je šutila.
Katja je gurala prstiće u svoju macu i počela mumljati od strasti, zbor je nešto pjevao pa se njezin glas izgubio u pjesmi.
Roman je često pogledavao u njihovom smjeru i jedna i druga osjećale su kako ih njegov pogled skida.
Kad je misa bila gotova i djevojke su ustale klupa ispod Katje bila je mokra od njezinih sokova.
Maja se samo nasmijala i pitala Katju
- je ti se svidjela misa -
Katja se samo nasmijala.
Djevojke su se dogovorile da se vide poslije podne i otišle kućama.

To poslijepodne Maja je krenula Katji. Nije voljela ići kroz selo pa je krenula zaobilaznim putom na rubu šume.
Na pola puta ugledala je nekog kako joj dolazi u susret. Bio je to Roman, Bio je u laganim lanenim hlačama i košulji nitko ne bi rekao da je svečenik.
Pozdravili su se i taman kad je Maja htjela krenuti dalje Roman ju je pitao
- svidjela ti se današnja misa? -
Maja zbunjeno odgovori da je bila podnošljiva al da ona ne voli baš crkve.
Roman se nasmije i veli
- ali očito voliš svečenike, bar je tako izgledalo -
Maja se zacrveni i pita kako to misli
Roman joj odgovori
- Čulo se mumljanje iz tvog reda a i klupica je bila mokra nakon što si otišla, možda sam svečenik ali znam prepoznati ženske sokove kad ih vidim.
Maja se skamenila i počela mucati
-ne ne…. ovaj.. to je bila.. tj nije bila… bilo je već tako… ovaj – pogne glavu i reče – Katja je mastrubirala za vreme mise.
Roman joj priđe i podigne joj glavu, gledao ju je ravno u oči
imala je osjećaj kao da joj dere dušu, počela je teško disati i primijeti da se je ovlažila.
Roman veli
- a je li, šteta, ponadao sam se da si ti, ali tebe očito ništa ne može napaliti…… ili sam u krivu

Prije nego se snašla i odgovorila njegova ruka bila je ispod njezine haljine, milovao joj je bokove, a zatim nježno preko vlažnih gaćica prsti prvi put dotaknu njenu macu.
Stresla ju je struja on se samo nasmijao i rekao
- mislim da si spremna za mene
Maja je samo kimnula glavom
Spustio je svoje usne na njene te je nježno poljubi, uzvraćala mu je poljupce i milovanja kao da je znala što slijedi,
legli su na prašnjav put i on joj raširi noge i strgne gaćice, lizao joj je macu kao da zna kako se to radi.
Maja nije mogla vjerovati kako ju je lizao svršila mu je na jeziku nekoliko puta, a onda osjeti na ulazu u macu njegove prste.
Maja je bila razrađena nije bila djevica ali je imala osjećaj kao da joj njegovi prsti razvlaće macu do krajnjih granica.
Roman ustane i reče joj, moram ti raširiti picu jer inaće neću moći ući.
Maja se je smrzla, u glavi joj se vrtila ta rečenica, pitala se koliki je, instinktivno je pružila ruku da ga opipa, a on razveže hlaće i izvadi ga.
Maja je vrisnula i stisla noge k sebi niada nije vidjela toliki kurac, nije bio dugačak nekih 15 cm ali je bio toliko debel kao i Romanova šaka.
Roman je primi za koljena i reče, ne brini neću ga gurnuti dok ti ne pripremim picu za njega.

Raširila je noge i ponudila mu svoju macu da radi sa njom što želi, uzela mu je kurac u ruku i počela ga drkati.
Roman joj spusti bretele i počne lizati bradavice te se ponovno uputi ka njenoj pici.

Ležala je na leđima a on ju je opkoračio, pušila mu je kurac – bolje rečeno lizala ga jer joj nije čak ni glavić stao u usta a on joj je obrađivao picu.

Prvi put joj je netko gurnuo 4 prsta u macu, boljelo je zacvilila je.
Ne puštam te dok te ne pojebem – rekao je Roman
biraj hoćeš da ju pripremim ili da ti ga samo nabijem.

Odlučila se za pripremu, i ta bol čak ju je palila.
Roman je imao u njoj 4 prsta i uskoro im pridružio i palac, Maja je cvilila od boli a on joj nabi u usta kurac da ne vrišti, počela je odizati guzu od poda kad je krenuo člancima pristiju u nju, boljelo je, ali on je bio teži od nje i pritisnuo ju je svojim tjelom, Maja se počela otimati, boljelo ju je užasno, a šaka je polako ulazila u njenu macu.

Ušao je.

Dignuo se sa Maje ne vadeći šaku iz nje, Maja je molila da ju makne ali on se samo nasmijao. – sada ću te jebati šakom a onda kurcem malena, rekao je Roman. Počeo je kružiti šakom u njoj Maja je plakala od bola al ga je toliko željela da je sve trpila, Kad je pogledala svoju macu vidjela je da čak malo krvari – rastrgao sam je – rekao je Roman vadeći ruku iz Maje te mečući glavić na njenu rupicu.

Polako ga je gurnuo, Maja je vrisnula osjetivši njegovu veličinu, nikad tako nije bila popunjena, legnuo je na nju i počeo nabijati.
Ljubili su se divljački a on ju je jebao kao nitko do tada.
Svršio je u nju toliko mnogo da je dio počeo curtiti kraj njegovog kurca van Maje.

Nasmijao se i pogledao ju – mala želim te već više od mjesec dana ali nisam se usudio ni maštati o ovome. Maja se nasmijala i poljubila ga, i ja tebe želim ali stvarno nisam mislila da ću biti ovakve sreće.

Ustali su i obukli se, Maja je jedva stajala na nogama, Roman joj predloži da joj pomogne da dođe do Katje jer nije mogla hodati, Putem su se mazili, ljubili i ona mu je još jednom popušila. Pred Katjinom kućom obečala mu je da će sutra svratiti do župnog dvora te da će prespavati kod njega.

Također mu je obećala da će mu dati i svoju nevinu guzu da ju pojebe ali to je druga priča ako ju želite čuti.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Marija i drugari

Napunila sam 22 godine, zaposlila se, uživala u životu… Posle egzibicije koju sam imala u vozu pre nekoliko meseci, videla sam se još dva puta sa oženjenim tipom koji me je maltene silovao u prljavom veceu međugradskog voza dok su mu dva kupea dalje sedeli žena i deca. Sterilnost hotelskih soba u kojima smo se sastajali posle toga, učinila je da nestane čar sasvim solidnog seksa koji mi je pružao, ali koji mi je izgledao gotovo nebeski dok me je tucao u tom vozu. Išla sam dalje, jedan tip, drugi tip, ništa ozbiljno, ništa što bi me posebno zaintrigiralo i zadržalo u nečijem naručju.
Sasvim slučajno pre nekih dva meseca upoznala sam jednog klinca, imao je jedva 19 godina, visok, zgodan, dečački osmeh koji je razoružavao, bio je vrlo direktan, rekao je da mu se sviđam, da bi voleo bolje da me upozna, prihvatila sam njegovo pomalo naivno udvaranje i već posle drugog viđanja, kresnuli smo se u stanu njegovih rodielja koji su otišli za vikend van grada. Umeo je sasvim pristojno da koristi „stvarčicu“ kojom je bio lepo obdaren, a mene je palila već i sama pomisao da me tuca klinac. Naravno krasila ga je i napaljenost i entuzijazam svojstven njegovim godinama. Nikada mu nije bilo dosta. Tucao me je na trosedu u dnevnoj sobi, na kraju obrzirno ga je izvadio i svršio mi po stomaku. Kada smo posle petnestak minuta otišli da se zajedno tuširamo, uzela sam ga u ruku i nežno mu ga oprala. Već posle prvih dodira on je ponovo bio spreman, klekla sam u kadi i pušila mu. Tucao me je presamićenu preko veš mašine njegovih roditelja od pozadi. To je bilo jedno sasvim lepo provedeno veče. Na kraju mi je pozvao i taksi i galantno platio vožnju. Sledećeg vikenda smo ovo ponovili, nisam se žalila, on je bio moja mala i slatka tajna. Insistirala sam naravno da sve ostane među nama, nisam želela da ga upoznajem sa svojim društvom, takođe nisam imala nikakve ambicije ni da upoznajem njegovo.
Ponovo smo se videli posle nekoliko dana, otišli smo na piće u centar grada gde su bile male šanse da naletimo na nekog poznatog. Sedeli smo i zezali se, bez ikakvog držanja za ruke, dugih pogleda i sličnih emotivnih sranja. Odjedanput iza leđa mog pratioca pojavio se neki dečak, pozvao ga po imenu, on se okrete i osmehnu. Bio je to njegov brat od tetke, slučajno je prolazio i primetio ga u kafiću pa je došao da se javi. Pitao je da li mi smeta da sedne sa nama, nisam imala ništa protiv. Imao je osamnest godina, trenirao fudbal i još uvek išao u srednju školu. Sedeli smo još nekih pola sata, a onda se razišli pošto je roditeljski stan bio zauzet sve do vikenda. Moj klinac me je zvao dva dana kasnije da me pita da li bih za vikend došla kod njega kući na kafu. Rekoh mu: „nemoj da me tako folirantski zoveš na kafu, reci zašto me zoveš“
- „Hoću da te jebem, hoćeš li doći?“
- „Naravno da hoću. Šta ti radi onaj slatki brat?“
-„Nemam pojma, nisam ga video od onda, i nadam se da se ne ljutiš što se onako pojavio. Stvarno nemam ništa sa tim.“
- „Ma u redu je on, nema problema, pozdravi ga kada ga vidiš…“
Došla je i subota ,bio je lep i topao dan. Istuširala sam se,i stala ispred velikog ogledala. Moja dugačka,smeđa, blago kovrdžava kosa,zelene oči, sjajna i zategnuta koža, male ali čvrste grudi, tamne bradavice,duge i lepe noge, ravan stomak, depilirana pica…bila sam zadovoljna svojim izgledom. Obukla sam tange, i brus u istoj boji. Minić, laganu košuljicu i sandale sa visokom i tankom štiklom, za koje mi je rekao da ga posebno pale. Volela sam da svojim mušarcima izlazim u susret na taj način, da bi mi dali što više od sebe kada se nađemo oči u oči. Pozvala taksi i za manje od pola sata bila ispred njegovih vrata.
Kao da me je čekao na vratima, otvorio ih je gotovo trenutno, ovlaš smo se poljubili dok sam prolazila pored njega.
-“Kako si se skockala, izgledaš kao avion, već mi se diže.”
-“Polako, neću pobeći nigde, zato sam i došla, ali bi mogao da mi prvo sipaš čašu vina.”
-“Naravno da hoću, sve za tebe.”
Pili smo i zezali se na onom istom trosedu gde smo se prvi put kresnuli. Počeli smo da se mazimo, povukla sam se u sam ugao prostranog troseda, i svojim golim stopalom mazila mu kitu preko pantalona, od toga se napalio kao lud. Ustao je, stao pored mene i izvadio ga, već je bio kao kamen. Uzela sam ga vrhovima prstiju, lagano ga masirala. Počela sam da mu ga ližem, lagano ga dodirivala usnama, mazila mu jaja. Uzela sam ga u usta, pušila mu gledajući ga pravo u oči, od ovoga se još više napalio. Ruku mi je zavukao u gaćice, mazio mi je picu, a onda i ušao u nju srednjim prstom. Milovao mi je klitoris. Bilo mi je prijatno, lagano sam zastenjala, dajući mu do znanja da ne želim da prestane. Lagano sam mrdala kukovima i guzom, on je uvlačio i izvlačio prst iz moje već mokre mačkice, prateći ritam kojim sam gutala njegovu kitu. Opasno sam se napalila, svukli smo se, on je sada klečao ispred mene. Svojim malim stopalom masirala sam mu kurac i jaja, jer sam provalila da ga to užasno pali.Odlepio je. Nogu sam stavila na njegovo rame, druga noga ostala mi je na podu da bih mogla da se oduprem silovitom ulasku njegovog kurca u mene. Žestoko me je jebao. Povremeno sam stiskala koren njegovog kurca da ne bi svršio prerano.
Izvadio ga je i kao da sam lutka okrenuo me je u klečeći položaj. Nabio mi ga je odpozadi, snažno mi stežući grudi, uplašila sam se da će mi ostati masnice od ove njegove grubosti, ali nisam želela da nam kvarim zabavu. Blago sam vrisnula svršavajući, i u tom trenutku se otvoriše vrata sobe. Na njima je stajao fudbaler, njegov mlađi brat od tetke. Na sebi je imao samo majcu, bio je snažne, atletske građe, kurac mu je gledao negde prema plafonu. Nisam verovala svojim očima, skočila sam kao oparena. Bezuspešno sam pokušala da pokrijem svoju golotinju rukama.
-“Koji je ovo kurac?”
-“Rekla si da sam sladak, pa evo ti prilika i da probaš to slatko.”
-“Daj mi moje stvari .”
Okrenula sam se ka mom domaćinu, glumeći hrabrost. Mali je već bio iza mene i hvatao me za gole grudi, na leđima sam osetila njegovu napaljenost.
-“Pustite me, molim vas.”
Fudbaler me je uhvatio od pozadi i uvalio mi prst u picu, nehotice sam se stresla od njegovog dodira. Moj nazovi ljubavnik je stao iznad mene hvatajući me za kosu i pokušavajući da mi ubaci kurac kroz stisnute zube.
-“Niko neće znati, šta bi ti falilo da te zajedno jebu dva ovakva frajera. Moj brat će biti sa tobom dobar kao i ja. Nećeš se kajati, biće ti lepo, samo budi dobra.”
Videla sam da neće prestati sa navaljivanjem, bili su isuviše napaljeni.Na kraju sam prestala da se opirem.Legla sam, fudbaler mi se našao među nogama i uvalio mi karu, jebao me je kratko dok je ovaj drugi gledao. Izvadio ga i svršio po tepihu i trosedu, očigledno je bio napaljen do iznemoglosti gledajući nas kroz ključaonicu. Na red je došao i drugi, nastavio je da me tuca, svršio mi je po grudima i stomaku. Bez reči su me pustili da odem u kupatilo da se istuširam, nisam mogla da poverujem šta mi se dešava. Vratila sam se u sobu gde su sedela ova dvojca, obukla gaćice, gledali su me zainteresovano, bez reči, očekujući moju reakciju. Nasula sam sebi čašu vina, sela i zapalila cigaretu. Domaćin je ustao i otišao da se istušira.
-“Hoćeš da pustim neku muziku”
Pitao me fudbaler kao da se ništa nije desilo par minuta pre toga.
-“Mnogo si dobra riba, brat mi je pričao šta ste sve radili, napalio sam se kao lud, hteo sam i ja da probam.”
-“To se ne radi ovako, kretenu mali. Mogao si lepo da me pitaš, možda bih ti i dala, a ne ovako.”
Stajao je ispred mene, kita mu je i dalje štrčala u vis, mislim da je mogao odmah da me tuca ponovo.
-“Kada tvoj brat bude izašao reci mu da mi pozove taksi. Posle toga ne želim više da vas vidim.”
-“Hoćeš da se tuširaš sa mnom?”
Bio je totalno nedokazan, kada se njegov brat pojavio na vratima, pomilovao me je po obrazu i otišao u pravcu kupatila. Sedeli smo bez reči, sve dok se i fudbaler nije pojavio na vratima. Ustala sam, obukla se i rekla da mi pozovu taksi što su bez reči i uradili. Na ulaznim vratima sam se okrenula i rekla da im ne padne na pamet da pričaju o ovome jer ću ih tužiti za silovanje, i da me ni slučajno ne zovu.
Nekoliko dana nisam mogla da se povratim od šoka, ali kada sam se na kraju sabrala šta mi se dogodilo to veče, više sam se začudila sopstvenoj reakciji nego onome što su uradili njih dvojca.Slike iz njegovog stana me nisu napuštale, pomisao da su u meni praktično istovremeno bila dva mlada kurca, uzburkivala mi je krv, palila me na neki ludi, perverzni način.
Prošle su gotovo dve nedelje od tog dana, bio je četvrtak. Zazvonio mi je telefon, nepoznat broj, bio je to moj devetnestogodišnji “drugar”, izvinjavajući se, upitao me je kako sam, i da li može nešto da učini za mene.
“Da možeš, neka ti gajba bude prazna za vikend. I pozovi brata…”
IP sačuvana
social share
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Duplo iznenađenje

Usli smo u sobu…ona i ja. Rekao sam joj da se ide istusirati jer samo joj bio pripremio iznenadjenje. To iznenadjenje je trebalo biti na dan valentinova ali posto zivimo daleko morali smo odgoditi za tjedan dana nas susret. I otisla se tusirati. Navukao sam zastore na prozorima, zapalio svijece i posuo ruzine latice po krevetu. Na krevet sam stavio i poklon koji sam joj kupio. Bio sam jako uzbudjen. Osjecao sam kako mi vrela krv tece zilama. Jedva sam cekao da izadje iz kupatila. Kada je zavrsila sa tusiranjem doveo sam je u sobu. Stavio sam joj ruku na oci tako da nevidi odma iznenadjenje. Kada sam spustio ruku bila je ful iznenadjena i jako sretna. Otvorili smo poklone. Jako su mi se svidjeli njeni pokloni a mislim da su i njoj moji. Rekao sam joj da nam pusti neku muziku tako da ugodjaj bude jos potpuniji.
Polegao sam je na krevet i poceli smo se ljubiti. Onako strasno. Poceo sam je jebati…al onako preko odjece…od pomisli da ulazim u nju kurac je poceo da raste. Poceo sam je ljubiti po vratu, isao sam nize. Podigao sam joj majicu i poceo ljubiti po trbuhu. Uzivala je. Ljubio sam joj sise..onak preko grudnjaka. Zelio sam vidjeti te prelijepe cvrste sise. Vidjeti i lizati…grickati. Mmmmmm…tako joj volim grickati bradavice. Polako sam joj skinuo majicu. Ljubio sam je po vratu…po sisama..i isao prema dolje. Ljubio sam je po trbuhu i lagano krenuo prema pičkici. Ljubio sam je preko tajica. Ponovo sam krenuo prema gore. Uzivao sam dok sam ju ljubio i lizao po trbuhu. Skinula je grudnjak. Imao sam sta i vidjeti. Prekrasne grudi. Odmah sam se bacio na posao. Poceo sam da ih lizem, grickam i cuclam…mmmmmm..kako samo imaju dobar okus. U glavi mi je prolazila pomisao kako lizem njenu macu. Postao sam jos vise napaljen. Srce mi je jace kucalo. Osjecao sam svaku kap krvi kako struji mojim tijelom. Krenuo sam prema pički. Skinuo sam joj tajce i poceo ljubiti noge. Dosao sam do mace. Jos su samo gacice ostale. Ljubio sam je preko gacica. Tako sam zarko zelio zariti svoj jezik u njenu pickicu. Skinuo sam joj na brzinu gacice i stavio svoj jezik na macu. Tako je bila vrela…tako socna…mmmmmmm i sad me prodju trnci kad se sjetim tog okusa. Lizao sam je a ona se uvijala pod naletima moga jezika. Stenjala je i gurala moju glavu prema picki. Uzivao sam gledati kako stenje. Lizao sam i ljubio tu vrelu pičkicu…kušao te sokove. Bližila se vrhuncu. Nastavio sam je lizati. Svršila je i samo rekla želim te u sebi..jebi me. To me još više napalilo. Digao sam se sa kreveta i rekao da mi ga počne pušiti. Čim ga je stavila u usta odma se ukrutio. Pušila ga je tako dobro..prelazila jezikom po glaviću..uvlačila ga u usta..duboko. Kurac je bio spreman da uđe u njenu mokru i vrelu mačkicu. Rekao sam joj da legne na krevet. Došao sam na nju. Digao sam joj noge na svoja ramena. Kurcem sam joj prelazio preko mace…gore..pa dole. Bila je tako mokra…tako vrela…tako spremna da osjeti kurac u sebi…tako spremna da je dobro izjebem. Vidio sam u njenim očima tu pohotu…tu želju da ga primi…da osjeti tvrdu kurčinu u sebi. Polako sam ga namjestio..i ušao u nju. Počeo sam da je polako jebem. Uživala je dok sam je jebao sve jače i jače. Stenjala je..grebala me po prsima. Ulazio sam u nju sve jače i jače…osječao sam kako je vrela. Miris dobre jebačine širio se sobom. Jebao sam je sve brže sve snažnije. Bližio mi se trenutak da svršim..ali nisam htio da se sve tako brzo završi. Želio sam u nju uči zguza. Okrenuo sam je i naguzila mi se…mmmmm koja guza…pomislio sam u sebi. Bila je savršena…taman po mom ukusu. Namjestio sam ga i jako ušao u nju. Jebao sam je jako…svaki tren sve jače i jače..na trenutak se zaustavim..izvadim ga ali glavić ostaje unutra. Nabijem joj ga jako. Znao sam da u tome uziva…znao sam da voli osjetiti slatku bol dok je jebem. Gurao sam ga skroz do kraja..uvijala se. Imao sam jos jedno iznenadjenje za nju. Rekao sam joj da bi ju volio vezati za krevet. Nije se puno bunila..brzo sam je nagovorio…nije ni slutila sta sam joj spremio. Jednu ruku sam joj zavezao za jedan kraj kreveta..a drugu za drugi kraj. Ostala je onako nagužena. Rekao sam joj da idem do wc-a i da se brzo vračam. Otišao sam do ulaznih vrata i otvorio ih. Tamo su čekali moji frendovi da ih pustim. Bilo ih je četvorica. Ušli su. Bila je u šoku. Željela se odvezati ali nije uspjevala. Vikala je i derala se. Brzo sam joj stavio neku majicu u usta. Udarala je nogama ali joj nije uspjevalo da se odveze. Redom su se skidali frendovi. Vec je svakom kurac bio dignut. Poceli su je dirati. Istrazivati njeno tijelo. Uspjeli smo je ukrotiti…nismo joj dali da mlati nogama. Jedan je dosao iza nje i nabio joj kurčinu. Drugi su je mazili po tijelu…i drkali. Jebao ju je sve jace…razarao je njenu pičkicu. Izredali smo se svi na njoj..ali nismo svršavali..već je bila umorna..nije imala vise snage..ali to nije bio kraj. Jedan frend se podvukao ispod nje i poceo da ju jebe. Znao sam da ga jos nije nikad primila u guzu. Jako sam želio da uđem tamo. Počeo sam joj lizati guzu i užu rupicu. Kad sam je dobro navlazio stavio sam prste u usta i usao u guzu sa jednim prstom. Bolilo ju je…derala se iako se nije culo od majice. Frend je ulazio u njenu macu dok sam joj ja obrađivao guzu. Stavio sam i drugi prst. Jos jace se derala. Rupica se polako širila. Bila je spremna da je jebem u guzu. Pljunuo sam na kurac da ga navlazim i stavio ga na otvor guze. Polako sam gurao unutra. Ušao je glavić…jebao sam je samo sa glavićem…a ona je zarila nokte u plahte. Ulazio sam sve dublje unutra. Napokon sam usao do kraja. I poceo je jebati sve brze i brze. Bila je u sendviču. Nakon nekog vremena svrsio sam..svrsio sam joj u guzi. Izvadio sam ga i rekao ostalim frendovima da ju jebu u guzu. Jedva su docekali. Jedan po jedan razarali smo joj dupe…Svi smo joj svrsili u guzu. Bila je puna sperme. Ona je bila izjebana i umorna..bila je umorna toliko da nije mogla drzati guzu u zraku. Obukli smo se…oni su izasli. Ostali smo ona i ja. Odvezao sam ju i izasao iz sobe. Ostala je onako izjebana lezati na krevetu.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Sjajan posao

Desilo se tokom 2007. godine. Iz razumljivih razloga nikada nikome nisam ovo ispričala ali imam neizdrživu želju da se nekome poverim što ću učiniti ovom prilikom. Radila sam svoju prvu tura na prekokeanskom kruzeru. Ni nakon dva meseca rada nisam mogla da se načudim veličini i opremi broda. Iako Engleski govorim perfektno a Nemački solidno i imam višu školu jedino što sam uspela dobiti bio je posao pomoćnika u kuhinji, a i to preko tetke koja je godinama na brodovima. Crnački posao duboko u potpalublju, radilo se i po dvanaest sati dnevno što je posebno teško padalo nama početnicima nenaviklima na ljuljanje broda, na režim života i nivo profesionalizma koji se očekivao od osoblja. Ipak nije mi padalo na pamet da se bunim, primanja su bila gotovo nestvarna za naše uslove tako da sam za jednu tromesečnu turu zarađivala više nego moj suprug prosvetni radnik za dve godine. Zovem se Isidora i tada sam imala 33 godine, sretno udata od svoje 26 za supruga koga volim i kome sam izrodila dva sina. Hronični nedostatak novca naterao nas je na zajedničku odluku da prihvatim taj posao iako je zahtevao veliku žrtvu u porodičnom životu. Da kažem nešto i o svom izgleedu s obzirom da je to vrlo bitno za ispovesti ovog tipa. Visoka sam 170 cm, teška 63 kilograma, izrazita sam crnka duge valovite kose, povećih guzova i jačih butina ali zato uskog struka. Grudi, veličine trojke, malo su se opustile nakon porođaja ali i dalje su lepog oblika sa krupnim tamnim bradavicama koje moj suprug obožava da grize. Punih usnama i tamnijeg tena pomalo podsećam na brazilke ( U to se uklapa i trćasta guza zar ne ?) što posebno oduševljava mog supruga koji je ljubitelj latino riba. Seksualni život u braku mi je izvanredan i sa suprugom ( koji je dve godine mlađi) tucam se gotovo svakodnevno. Ljubitelji smo porno filmova koje često gledamo zajedno upražnjavajući žestok sex. Možete onda misliti kako mi je bilo nakon dva meseca rada, nedostajala mi je porodica, deca, i suprug ali mi je neostajao i sex za koji sam navikla da bude redovan i kvalitetan. Soba (u potpalublju ispod razine vode) bila je malena ali dobro opremljena. Minijaturno pretsoblje i zajedničko kupatilo delila sam sa Anjušom, mladom dvadesettrogodišnjom poljakinjom koja je imala sobu poput moje. Iako se nismo loše slagale među nama se nije razvilo prijateljstvo. Bila je duže na brodu, već dve godine u kuhinji i tu je i upoznala sadašnjeg verenika Mareka ( četiri godine starijeg od nje) koji je radio na održavanju. Planirali su po okončanju ove ture, venčanje kući u Poljskoj. S obziro da muško i žensko osoblje nije moglo da deli spavaone on je imao svoju sobu ali je gotovo svake noći dolazio i tada sam se vrtela u krevetu slušajući njihove uzdahe, često do te mere napaljena da sam masturbirala. S obzirom da izgledam veoma jebozovno nije mi nedostajalo udvarača koji su pokušavali da me odvedu u krevet ali sa svima sam ostala na distanci jer nisam htela da prevarim supruga. Najuporniji je bio Džordž, tridesetdevetogodišnji šef kuhinje poreklom iz Engleske a inače pravi pravcati crnac. Nekada se bavio vaterpolom i onako visok ( 190 cm) i širokih ramena još je izgledao zgodno ali je poslednjih godina nakupio dosta kilograma viška koji su se rasporedili po celom telu. Koristio je svaku priliku da me bezobrazno odmeri, ili se očeše o mene u uskom prostoru kuhinje. Sipao mi je komplimente i često olakšavao posao ali sam se trudila da mu ne dam povoda za nešto više.
To veče kad ova ispovest zaista počinje završila sam telefonski razgovor sa mojima i spremila se za spavanje. Dan je bio naporan i bila sam umorna te sam zaspala rano. Probudila me škripa kreveta i uzdasi iz susedne sobe.
Zar opet pomislila sam gnevno uz dozu zavisti. Pokušala sam nastaviti spavanje ali je Anjuša bila toliko glasna da nije bilo šanse. Situacija je bila i pomalo smešna.
Pa ova će probuditi pola broda.- Oooooooo to to ah ah ah.- Stenjala je Anjuška mnogo bučnije nego i jednu noć do tada te sam na trenutk pomislila da im lupam o pregradni zid. U tom trenutku sinulo mi je da Marek treba da dežura cele noći.Nije se valjda iskrao, budala ako ga uhvate može da dobije otkaz. Tada Ajučka poče da cvili a zatim da vrišti tako glasno da se crv znatiželje probudio u meni. Iskrala sam se u pretsoblje i provirila kroz ključaonicu. Stona lampa pružala je dovoljno svetlosti ali sam mogla da vidim samo Anjuškinu glavu i plavu kosu kako se klate napred nazad dok ju je Marek očito guzio. Oči su joj bile stegnute a usta širom utvorena u grču zadovoljstva, imala sam utisak da neprestano svršava. Moram priznati da me je prizor tako napalio da sam stala da trljam svoju već vlažnu pičku. Tada se desilo nešto što će mi ostati urezano u pamćenju do kraja života. Anjuškina glava nestala je na tren da bi se zatim pokazala čitava kako se sprema da se natakne na kurčinu koja ju je do sada guzila. Žurila je gotovo poluluda od zadovoljstva. Pomerili su se ka sredini sobe i njen jebač prikazao se u celosti. Sav mokar od znoja sa svojih sto deset kilograma i kožom crnom kao gar Džordž je sa lakoćom podigao vitku, dvostruko lakšu poljakinju a zatim je onako stojeći natakao na kurac. Vrisnula je i odmah počela da meša, crnim šakama poduhvatio joj je guzove i stao da je nabija bez milosti. Od pizora pred mojim očima zamutilo mi se u glavi i u trenutku kad sam svršila sa prstima u ribici zagrizla sam usne kako ne bih vrisnula. Tada je i Džordž bio gotov, hitro ga je izvadio a onda glasno riknuo kad mu je seme pokuljalo iz uda. Agnješa se zadihano spustila na pod i ja sam ostala zabezeknuta. Pred mojim očima je klatila kurčina kakvu sam do tada viđala samo u porno filmovima. Pobegla sam u sobu i tamo pod čaršavima još jednom se dovela do vrhunca.
Sledećih dana bila sam kao u groznici, prizori od te večeri rojili su mi se u glavi. Svaku veče masturbirala sam kao luda a danju bih u Džordžovom prisustvu crvenila i ostajala zbunjena. Koristila sam svaku priliku da ga krišom odmerim. Bio je iskusan jebač i primetio je promenu u mom ponašanju. Jednog od narednih dana završavala sam jutarnju smenu i trebalo je da mu predam redovan izveštaj.
-Ne mogu sada.- Odgovorio je glumeći žurbu.-Dođi u 19.30 u moju kabinu i tamo ćeš me izvestiti.
-Ali to je minut posla.-Pobunih se pružajući formular.-Obična formalnst, uostalom nije po propisima…
-U 19.30.- Dobacio je u odlasku.
Otišla sam u kabinu, nisam shvatala takvo ponašanje i svakakve misli rojile su mi se u glavi. Možda je zaista žurio… a možda i samo želi da me… Od tih misli rumeneli su mi obrazi. Borila sam se sa sobom Ja sam udata žena i nikada neću pristati, ako nešto pokuša prijaviću ga. Nakon što sam donela takvu odluku bilo mi je lakše, ipak kada sam otišla pod tuš prizori od one večeri vratiše mi se u glavu a prsti potražiše klizavu pičku. Čak sam uzela i brijač i obrijala je potpuno posebno se pomučivši u brazdi između guzova. Moj suprug je obožavao kad sam tako obrijana pa mi mesnata pčka nabubri, tada je mogao da je liže satima. Ali ovde nije bilo mog supruga pa sam se sama pred sobom pravdala higijenskim razlozima ali deo mene je jasno znao šta želim. Dočekala sam kao na žeravici 19.20 a onda napustila kabinu. Bilo je toplo i obukla sam taku žutu haljinu za plažu. Odlično je isticala moj uzan struk i raskošne butine.
Dočekao me je na vratima i već po garderobi koju je obukao, crne pantalone i svečana siva košulja bilo mi je jasno da se ne radi samo o poslu.
-Izveštaj…- Mucajući sam pružila paipir ali on se samo nasmejao i pozvao me unutra. Kabina je bila znatno veća od moje ali ipak skučena kako brodske prostorije inače bivaju. Šampanjac i dve čaše na staklenom stoliću, krevet i uzan dvosed bili su sav nameštaj. Sedi ponudio me je pićem a onda seo do mene priljubivši butinu uz moju, drhtala sam poput pruta potpuno svesna šta me čeka i koliko je to pogrešno ali ipak nestrpljiva da se to desi. Neko vreme ćaskali smo neobavezno fiksirajući se očima i ispijali piće pa sam se pomalo opustila a onda je nenadano spustio šaku na moju butinu. Osetila sam se kao da me lupila struja.
-Nemoj.-Pršaptala sam ali je pre zvučalo kao nastavi.
-Ne plaši se.- Lagano mi je gnječio unutrašnju stranu butine nateravši me da jače raširim noge.
-Nemoj.-Gotovo sam zajecala –Udata sam žena.- Ali sam spremno prihvatila njegov jezik kada mi je poklopio usne. Grizao ih je i sisao, njegova ruka sada je bila na mojim gaćicama i blago mi je stezala pičku. Samo sam mumlala dok mi se vrtilo u glavi. Onako krupan i snažan lako me je podigao u krilo kako bi olakšao prolaz svojim prstima. Smakao mi je gaće u stranu i trljao raskvašenu pičku. Spustio je bretele haljine i lizao mi bradavice, bila sam u sedmom nebu. Prizor njegove crne ruke na mojoj obrijanoj brazdi toliko me je uzbudio da sam tada prvi put svršila. Stegao me u naručje šakom mi stegavši pičku. Tako me je držao sve dok kontrakcije nisu prestale a ja se povratila. Bila sam napaljena kao nikad do tada, klekla sam na kolena žurno ga oslobađajući odeće. Skinula sam mu pantalone i iz njegovih gaća provirila je takva zver da sam se uplašila. Bio je duži od dvadeset dva centimetra i tako debeo da nisam bila u stanju da ga obuhvatim jednom rukom. Privukao mi je glavu i znala sam što želi, sa mukom sam mu progutala glavić ali ostalo jednostavno nije išlo. Lizala sam ga od korena do vrha i ludački drkala obema šakama, njegov miris me izluđivao, iz pičke mi je curilo kao iz slavine. Samo je zadovoljno mumlao, konačno ni on nije mogao više da čeka. Uhvatio me za bokove i bukvalno nacentrirao iznad ogromnog kurca. Raširila sam pičku prstima a onda se polako natakla.
Ooooooooooo, ahhhhhhhhhhhhhh majko mila- Zavrištala sam na srpskom. Ušao je manje od pola ali ja sam se osećala maksimalno ispunjenom. -Aaaaaahhhhhh stani.-Grebala sam mu leđa, stao je, izvukao ga nježno skoro do kraja a onda me opet polako spustio ovaj put centimetar niže.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to to ah ah umirem vrištala sam kao luda. Ponovio je to nekoliko puta a kada sam pogledala dole shvatila sam da sam ga primila čitavog. Zamutilo mi se pred očima i tada sam opet svršila. Šakom mi je prekrio usta u suprotnom bi me čulo pola broda. Ovaj put nije mi dao predaha, debeli prst zavukao mi je u dupe i uvlačio ga i izvlačio sinhronizovano sa nabadanjem kurca.
Ah ah ah vrištala sam osećajući se kao da me tucaju dvojica istovremeno. Po mutnom pogledu videla sam koliko uživa u mom telu. Okrenula sam se izlažući svoju sočnu guzu. Ušao je bez milosti i sledećih desetak minuta guzio me tako jako da sam mislila da će mi pocepati pičku. Ipak nije je pocepao ali me je doveo do vrhunca još dva puta. Konačno je i njemu došlo urlao je poput medveda dok se praznio po mojim leđima. Nije nam bilo dosta, uz nekoliko predaha tucali smo se skoro do jutra. I narednih dana, do kraja te ture tucao me je tako često i tako žestoko da sam se ozbiljno uplašila da će me toliko raširiti da će suprug da primeti. Srećom nije primetio ništa a ja od tada svake godine imam turu na kruzeru.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Mala Sanja

Sanja je sedela u svojoj sobi gledajuci neki dosadan film na kompjuteru,čekajuci trenutak kada će joj se prispavati…Vec je bilo pola tri a ona nije mogla da zaspi…Sutra njeni roditelji odlaze na put,a ona ostaje sama kod kuce…Nije znala šta pre da uradi…Da napravi neku zurku kuci ili da jednostavno sedi celu noc u grad,jer nece imati ko da joj sve to zabranjuje?…Odjednom komjuter joj se ukocio jer je imao neki virus…Iznervirano je ustala sa stolice,iskljucila ga,i legla na krevet… ,,Moracu da ga popravim…Nervira me…Znam,pozvacu Acu da ga popravi sutra…’’-pomoslila je ona…Čim je pomislila na Acu,prošla ju je jeza kroz celo telo…Sama pomisao na njegove snazne ruke,atletski gradjeno telo,lepo lice i dubok muzevan glas palio ju je do besvesti…Ali ju je izluđivala činjenica da ima 15 godina,a on 24…Ni sama nije znala sta želi od njega…Sigurno ne vezu,ali ne i prijateljsvo,što i nije moguce zbog razlike u njihovim godinama…Stalno je zamišljala kako je on divljački jebe,ali to su samo bile fantazije…A i još je bila devica…Dakle to nije bilo moguce…Tako razmišljajuci o njemu,Sanja je zaspala…Ujutru ju je probudila majka da bi se pozdravila s njom…Sanja je jedva ustala,bilo je tek 6:30h,a ona je zaspala oko 4h… ,,Sanja mi idemo,i molim te nemoj da praviš neke gluposti u našem odsustvu…’’-rekla je Sanjina majka… ,,U redu mama,necu…’’-odgovori Sanja… Posle nekoliko trenutaka Sanjini roditelji su otišli…Iako je bila umorna,Sanja je bila srecna što su je probudili rano,jer je volela da sedi na terasi,posmatrajuci njen grad u jutarnjim časovima…Volela je tu tišinu i čist ,svež vazduh…Kada je vec bilo 8h,Sanja se istuširala,doručkovala,i resila da pozove Acu…Ziveo je odmah pored njenog stana…Zazvonila je i nestrpljivo cekala…Otvorio je vrata…Bio je ceo mokar i imao je samo peskir oko pojasa…Sanja je htela da se onesvesti zbog ovakvog prizora,i nije mogla da skine pogled sa njegovih mišica i ruku…On je to primetio i nasmesio se… ,,Kazi šta ti treba?’’-rece Aca…Sanja se trgnu… ,,A…Izvini,ja…Ovaj…Slusaj,mozes li molim te da dođes do mene,nešto sa kompjuterom nije u redu?’’-jedva promumlja Sanja od uzbuđenja… ,,Vazi,samo da se obučem,sačekaj me…’’-rece Aca i ode u sobu… -Sanja je ušla u stan,a za njom i Aca…Sanja je nosila neku tanku trenerku,bez grudnjaka,koja je isticala svaku njenu oblinu tako da Aci nije bilo bas svejedno…Kad god bi pogledao to lepo,izvajano telo i slatko lice,prolazila bi ga jeza…Samo da je starija,odmah bi je pojebao… ,,Hoćeš mozda kafu?’’-upita ga Sanja… ,,Može…’’-odgovori Aca…Aca je seo na kauč i posmatrao Sanju dok je kuvala kafu…Osecao je kako mu kurac pulsira dok ju je gledao kako se izvija pokusavajuci da dohvati soljice…Sanja je sela pored Ace i postavila kafu…Od bilizine njenog tela Aca se naježi, ali uspeo je da se obuzda…Pricali su o svemu i svačemu,smejali se,zabavljali…Sanji je bilo vrlo cudno što imaju toliko tema za razgovor… ,,Ako budemo ovako nastavili tvoj kompjuter nece biti popravljen.’’-nasmeja se Aca… ,,Jao,da…Kompjuter.’’-rece Sanja ushićeno… -Aca je seo na stolicu i upalio kompjuter,a Sanja se nadvi nad njim pokazujući mu u čemu je problem…Aca zadrhta…Nije ju ni slušao,samo je buljio u nu… ,,Vidiš li?’’-upita ga Sanja… ,,Ovaj…da…vidim…’’-reče Aca… ,,I kako da ga obrišem?Pokušavala sam,ali neće…’’-reče Sanja… Aca pogleda monitor i reće:,,Jao znam,ovaj je uporan…’’ Uspeo je da konačno obriše virus,i reče Sanji:,,Sanja,to je to…Doći cu za dan-dva,da ti donesem jedan dobar antivirusni program…Sad moram da idem…’’ ,,Joj,hvala ti,ne znaš koliko me je mučio taj virus…’’-reče Sanja i zagrli ga…Čim je osetio njeno telo pribijeno uz njegovo,kurac poče da mu se diže… ,,Hehe…Čemu to?Nisam nista poseblo uradio…’’ Sanja podiže pogled…U njenim očima Aca je mogao da peopzna neku stras i požudu… Ali to je trajalo sam trenutak,jer se ona odmah glupavo osmehnu i dobi onaj naivni,dečji izraz lica… ,,Pa kako nisi?Obrisao si mi virus…Haha…’’-odgovori mu Sanja… -Sledećeg jutra Aca uđe u Sanjin stan…Nije zvonio,samo je ušao…Sanja se tada istuširala i nosila je samo gaćice i tesnu majcu bez grudnjaka…Kad ju je video,Aca se sledio…Osetio je da mu srce ubrzno radi,a da mu se kurac polagano diže… Sanja primeti Acu kako joj prilazi… ,,O Aco,nisam znala da ćeš da dođeš… Sedi.. ’Oćeš kafu?’’-reče Sanja… ,,Ne mogu pio sam malopre…’’-jedva izgovori Aca… ,,Šta ti je bre? Izgledaš ko da si duha video…Haha…Da li si doneo onaj program o kome si mi pričao…’’-upita ga Sanja… ,,Aha…’’-odgovori Aca, odmeravajući je od glave do pete… Ustala je sa stolice i pošla prema sobi…Aca ju je pratio…Nije mogao da skine pogled sa njenog prelepog dupeta i lepih, dugih nogu…A kada bi se okrenula gledao bi je samo u sise…Jedva je uspeo da joj instalira program,nije znao šta radi,šta kuca…Samo je mislio na Sanjino telo…Izbegavao je da je pogleda,samo je buljio u neku tačku…Sanja primeti Acin zaleđeni pogled…Pomislila je da će se oraspoložiti ako pusti muziku… ,,Hajde da igramo Aco…Nešto si mi snužden…Ova pesma ce da te oraspoloži…’’-reče Sanja… ,,Ma ne…neka…ja sam dobro…’’-odgovori Aca… Sanja ustade uhvati ga za ruku i povuče,ali on se opirao… ,,Hajde bre Aco!’’-pričala mu je Sanja,a on bi je gledao uplašeno…Nije znao da li će više moći da se kontroliše ako ona tako nastavi… Sanja je shvatila da tom taktikom neće nikako ubediti Acu da igra,pa je odlučila da počne sama nadajući se da će joj se on pridružiti…Nije igrala izazovno ali Aci je bio dovaoljan i jedan njen pokret da bi se napalio k’o majmun…Gledao ju je dok igra…Tako ju je želeo…Zamišljao je kako je jebe…Utonuvši tako u svoje misli dok ju je posmatrao,nije ni primetio kada ga je ona povukla…Pošto je bio nepripremljen i nije mogao da se odupre a Sanja je bila veoma snažna,skoro da je hteo da padne,ali je uspeo održati ravnotežu…Njene okrućene brdavice trljale su se o njegov trbuh,dok se ona pribijala uz njega pokušavaljući da ga natera da igra…Aca više nije mogao da se kontroliše…Zagrlio ju je snažnim,mišićavim rukama i pribio je uz njegovo telo…Sanja zadrhta i uzdahnu…Na svom stomaku osetila je Acin kurac…Uplašila se,srce joj je lupalo,ali nije htela da veruje u to što se događa…To je dnostavno nije bilo moguće!!!Aca ju je sve jače i jače grlio rukama pribijajući je uza sebe,dok je ona drhtala očekujući njegov sledeći potez…I konačno, njene sumnje se ostvariše…Aca je počeo da je ljubi u vrat,pa u obraz i na kraju ju je strasno poljubio… ,,Nemoj Aco,molim te…’’-reče Sanja otimajući se…Aca joj ne odgovori,uze je u ruke s takvom lakoćom kao da je obicna plišana lutka, i položi je na krevet…Počeo je da je ljubi u vrat,pa se spustio do njenih grudi i ljubio ih je preko njene majce… ,,Nemoj Aco šta radiš to!!!Skloni se!!!Aco molim te…’’Počela je da plače pokušavajiući da se otme…,,Acooo!!!Prestaniii!!!-vrištala je kroz plač…Aca je uhvati za ruke i steže ih tako ja ko da su joj pomodrele…Legao je na nju celom težinom,tako da ona nije mogla da se pomeri…Kada se već smirila i prestala da se otima,osetila je kako Acina ruka prelazi preko njenih grudi i stomaka do njenog međunožja…Počeo je prego gaćica da joj masira klitoris…Ona se samo trzala…Kada je već bio siguran da se neće otimati,Aca joj pusti i drugu ruku i spusti se dole…Skinuo joj je gaćice…Gledao je njenu lepu,obrijanu pičkicu nekoliko trenutaka kao neki gladni vuk koji se upravo sprema rastrgnuti zeca…I konačno počeo ju je lizati…Sanja uzdahnu…Bilo joj je lepo,ali je bila toliko uplašena da je samo na trenutak uživala dok je nije opet savaladao strah…Kasnije,njen strah skoro da izblede, i ona poče uživati…Počela je da drhti,izvijajuci se i tiho stenjajuci…Osetila je kako joj nek toplota prolazi kroz celo telo i osetila je da će svršiti,ali Aca u tom trenutku prestade…On ustade na kolena iznad nje i poče skidati majcu…Gledao ju je pravo u oči i smešio se…Sanja se ponovo uplaši i poče da plače… ,,Aco preklinjem te,prestani…’’-reče mu kroz plač…Ali Aca nije prestajao…Nije mogla jasno da ga vidi zbog suza,ali kada je osetila njegov kurac na njenoj pičkici ona vrisnu…Poviče se unazad i obrisa suze…Sada je mogla jasno da vidi Acin ogromni kurac…Nije videla toliko velike kurčeve čak ni u nekim pornićima…On sam ga nije mogao obuhvatiti celom šakom…Počela je da plače…,,Aco,nemoj molim te,preklinjem te nemoj,Aco molim te,nevina sam,molim te nemoj!!!’’…Ali on je nije slušao…Prislonio je glavić njenoj pičkici…Sanja je vrištala…On je odugovlačio…Ali konačno počeo je ulaziti…Kad je konačno glavić uspeo da uđe,Sanja vrisnu…,,Aco,BOLIIIIIIII!!!ACOOOOOOO!!!Vadi ga!!! ACO,BOLIIIIIII!!!AAAAAAA!!!!!!!BOLI!!!On poče polako da je nabija na kurac…Ona je vrištala,zarivala mu nokte u meso,udarala ga ali on nije prestajao…,,Boliiiiiiii čoveče,vadi ga………BOOOOLLLLLLLLIIIIIIIIIIIIII!!!-vrištala je ona…Kada je ceo ušao,Aca je mogao bez poteškoća da joj ga nabija…Sanja se smiri ali je i dalje vrištala da je boli…Ali posle nekog vremena nije osecala bol…Njeno vrištanje se sada utišalo…Osećala se nekako čudno,ali i lepo…Pčelo je da joj prija…Drhtala je…Nesvesno je spustila svoju ruku na svoju pičkicu i počela je maziti klitoris…Počela je tiho da stenje…Sada je njena šaka mazila Acina jaja…Aca je poče nabijati jače…Sanja šakama uhvati Acine ruke i poče zarivati nokte u njegovu kožu…,,Jače Aco,jače…’’-reče Sanja strastvenim,izazivačkim glasom…Aca se nasmeja…,,Jače,čuješ li?!’’-ponovi Sanja…Aca joj jako zabi kurac…,,Aaaaaaahhh!TOOOOOOOOO!!!’’-reče Sanja…Počeo ju je nabijati jako,skoro bez milosti…Sanja ponovo oseti toplinu kako se širi njenim celim telom…Počelo joj se vrteti u glavi i ona na sekundu izgubi svest…Kad se povratila,jedva je disala,drhtala je ali joj je bilo prelepo…To je bio njen prvi orgazam…Aca joj izvadi kurac iz pičkice,nadrkavao ga je neko vreme dok i on nije svršio…Prvi mlzevi sperme su odleteli na zid,na tepih,a zadnji na Sanjino lice…Sanja liznu Acinu spermu…Ukus nije bio loš…Kažiprstom je čistila lice i lizala spermu…Aca sede na krevet…Posle nekog vremena on priđe Sanji i zagrli je…,,Sanja,ja… Izvini,uništio sam te…Ja nisam mogao…’’…Sanja ga ućutka poljubcem…On joj uzvrati…,,Aco,sedi lepo…’’-reče Sanja… On je posluša…Sanja ga pogleda…,,Oh,čoveče kako si zgodan…Ah…’’Sanja poče rukama maziti njegove mišiće…,,O čoveče…’’-reče ona…Onda baci pogled ka njegovom kurcu…Bio je polu digut…Ona se uriza za usnu…Aca se nasmeja…Htela je da mu popuši…Spustila se dole…Uhvatila ga je rukom i jezikom mu je olizala ceo kurac…Bilo je i malo krvi od njene pičkice…Stavila ga je u usta i počela ga pušiti…Iako je bila neiskusna nije pušila loše…Kad je primetila da je Acin kurac dostigao punu veličinu ona odgurnu Acu u stranu tako da on iz sedećeg položaja pređe u ležeći…Sada je ona bila iznad njega…On je odmeravao smeškajući se…Bila je preslatka onako čupava sa požudom u očima i osmehom na licu…Ona skinu majcu i oslobodi svoje lepe sise…Ona se lepo namesti i poče da se nabija…Ovog puta kurac joj je lakše ušao…Počela se nabijati jako i stenjala je glasno…Aca se podiže uhvati je i obgrli je rukama…Nežno ju je gurnuo nazad,nagoveštavajući joj da se osloni na njegove ruke…Ona tako uradi…On je sada imao lep pogled na celo njeno telo…Nagnuo se prema njoj i poče joj grickati brdavice, i svo vreme je sporo nabijao…Sanja postade nestrpljiva,ali u tom trenutku on je preokrenu,tako da su sada bili u misionarskoj pozi…Počeo je da se nabija jako,a Sanja je uživala…Posle nekog vremena ona je svršila…Ovaj orgazam je bio duzi od predhodnog,tako da se ona nije mogla smiriti nekih desetak minuta…I Aca je kasnije svršio… Ležali su tako jedan preko drugog neko vreme…Posle nekog vremena on pogleda Sanju…Ona je spavala…Gledao je njeno lep telo i kurac mu se ponovo poče ukrućivati…Bila je tako zgodna…Odjednom se trgne…,,Bože ljudi,pa ona je samo dete…Sta sam to uradio?’’-pomisli on…Brzo navuče stvari i ode…Odmah je otišao pod tuš…,,Ja nisam normalan…Pa ona je…Gospode,šta sam joj to uradio?’’-mislio je…Odjednom vrata se otvoriše…On se okrenu i vide Sanju…Ona gracioznim hodom dođe do tuš kabine…,,Ne smeta ti da se pridružim?’’…
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Seksi priča iz Kruševca

Pozdrav svima. Zovem se Bojana, zivim u Krusevcu, a studiram prava u Beogradu.
Ova prica se odnosi na mog decka, Duleta I mene I opisuje nasu ljubav I seks koji imamo.
Upoznala sam ga preko facebook-a. Videli smo si I odmah smuvali. Smuvala sam se sa njim, iako mi se nije nimalo svidjao, ali sam htela cisto dam u dam sansu. Imali smo vec 6.puta do sada seks I uvek se pokazao vise nego dobar. Predzadnji put je dosao kod mene kuci, posto sam trenutno u Krusevcu, jer nemam predavanja. Cim je zazvonio na vrata stana, ja sam otvorila I vec sledeceg trenutka se nasal u njegovom zagrljaju. Ljubili smo se tako strasno da nismo pravili pauze. Pitala sam gad a popijemo sok I kafu I malo popricamo, posto se vec nedelju dana nismo videli. Pristao je. Znala sam da jedva ceka samo trenutak da se pojebemo. Popili smo kafu. On je zapalio I cigaretu. Videla sam da mu se ruka trese. Zeleo me je. Gutao pogledom. I ja sam ga zelela vise nego ikad, ipak mucilo me je jedno pitanje. Da li da poslusam svoju sestru Jovanu I probam po prvi put analni seks. Mnogo sam se dvoumila. Kada je ispusio cigaretu ponovo se bacio na mene. Poceo je da me ljubi, gricka uvo, ljubi vrat.. Njegova ruka se nasla na mojim butinama, a vec sledeceg trenutka je poceo da mazi moje medjunozje. Mnogo me je to palilo. Resila sam da sada ja preuzmem inicijativu. Na brzinu sam mu otkopcala kosulju, strgla ves majcu, ljubila gap o grudima.
Otkopcala sam mu pantalone I skinula ih. Ostao je samo u boksericama. NIje dopustio da idem dalje. Skinuo mi je maicu, brus. Skoncetrisao se ovog puta na moj vrat I grudi. Sklopila sam oci I uzivala u neznosti. Lizao mi je pupak, sto me je dodatno napalilo. Za tren mi je svukao farmerice I tangice. Poceo je da lize moju macu. Cas bih je lizao, a vec sledeceg trenutka ubacivai svoj prst u nju. Drhtala sam od uzbudjenja. Bilo mi je sjajno. Primetila sam da je mnogo napaljen. Ne voli bas puno predigre. Oborila sam ga na lezaj, skinula bokserice I krenula lagano. Držala sam njegov komad u rukama i lagano pocela navlaciti kozicu preko glavica. Gledala sam ga pravo u oci. Lizala sam njegov glavic jezikom. Stavila sam ga u usta I pocela lagano draziti usnama. Osecala sam da mu prija. Posto nije bio pri vrhuncu, a znam sta voli najvise, resila sam dam u pruzim veliki uzitak. Opkoracila sam ga I pocela se lagano nabijati. Prvo polako, a zatim sve brze. Primetila sam da ga to najvise pali I da ponekad zazmuri koliko ga to uzbudjuje. Skakala sam po njemu, povlacila se napred nazad, pravila izvesne pause I sedela na njemu, dok je njegov kurac bio u meni. Osecala sam se maksimalno ispunjenom. OSecala sam kako pulsira u meni. Nastavila sam tako izvesno vreme, cinilo mi se da je prosla vec citava vecnost. Hteo je da sada on bude na meni. Prelomila sam. Odlucila sam da poslusam svoju sestru Jovanu I predlozim mu analni, koji nikada do sada nisam imala, a znala sam da on tako zeli analni. Predlagao mi je vise puta, samo ja nisam smela. Rekla sam mud a zelim analni. Zacudio se. Sada sam ja lezala na stomaku sa guzom izbacenom visoko iznad. Bio je iza mene. Zabio je prst u moju guzu. Osecaj je bio cudan. Zatim ga je opet stavio i lagano ga ugurkivao unutra. Bilo je zanimljivo. Osecala sam malu neugodnu bol. Razmisljala sam da osustanem. Ali sada je vec bilo kasno. Donela sam odluku da probam, pa sta bude. Bila sam napaljena previse I nisam vise niocemu razmisljala. Lagano je glavićem ulazio u moju guzu. Bol je postala sve veca I veca. Cvrsto sam stiskala jastuk, ali nisam mogla da se uzdrzim. Bolelo je. On je polako ulazio po malo. Osetila sam da je velikim delom u meni, tj. Mojoj guzi. Sada ga je lagano povlacio i ponovo gurao. Bila sam sve glasnija. Poceo ga je sve brze zabadati u moju guzu. Pitala sam se kako je samo uspeo da udje u mene, jer je suvise debeo. Kroz stenjanje sam mu rekla da uspori. Usporio je. Ozvadio ga je van. Neko vreme ga je mazio o moje butane, a onda ga ponovo ubacio. Lagano ga je ubacio. Osetila sam prvi uzitak. On je ubrzao I nabijao sve brze. U jednom trenutku sam osetila kako svrsava u meni. Bio je kraj. Osetila sam da me guza jos pomalo boli I pece. Kada sam ustala iz mene je curela sperma . Istusirali smo se I nastavili igru. Jeste da mi se ne svidja, ali sto se seksa tice, vise je nego idealan.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Čudna noć

Ahhh… ta cudna noc… u petak je dogovoreno da se u subotu ide na zurku, privatnu, kod jednog prijatelja… moja prijateljica jelena, njen verenik pedja i ja… pre par meseci sam upoznala pedjinog druga, vladu. kaze, opasan decko u krevetu, zverka. ko bi rekao za onako slatkog i finog decka. sredila sam se najbolje moguce, ne bi li privukla vladinu paznju. uklonila sam svaku nezeljenu dlacicu sa tela, obukla crne cipkaste tangice, podvezice, korset koji je jos vise isticao moje prelepe grudi, finu suknjicu, ne prekratku i bolero. pustila sam divlju talasastu kosu, nenapadno se nasminkala, obula omiljene stiklice i krenula po golupcice. stigli smo na zurku oko ponoci, i vec je bilo dosta ljudi. posto nikoga nisam znala osim vladimira, hodala sam polako izmedju gomile ljudi koji su me gutali pogledom, trazeci vladu. neko me je uhvatio oko struka od pozadi i naslonio glavu na rame… to je bio vlada… “mmm, kakav divan parfem…”, rekao je uz onaj jebacki uzdah i jos jace me stegao. “nadam se da ti je sad jasno zbog koga sam ovde”, rekla sam usporeno, i dodala “mogao si bar da se javis posle one kafe. nije valjda da nisam bila dobra?”. “malena, uvek si dobra, samo sam imao puno obaveza na faxu. ajde da se lepo ispricamo u sobi”. uhvatio me je za ruku i nezno povukao ka vratima neke sobe, izvadio kljuc iz dzepa i rekao “nadao sam se da ces doci, pa sam obezbedio kljuc”. iskrao mi se jebacki osmeh. usli smo u sobu u kojoj se sampanjac vec hladio. povukao me je ka sebi i okrenuo ka ogledalu. videla sam samo njegovu glavu i nemirne ruke koje istrazuju moje napaljeno telo. “te sise… aaa… i ono vece sam pozeleo da ih mazim, ali nisam hteo da budem napadan. sad cu definitivno morati”. poceo je da me mazi po celom telu, da mi mirisi kosu… skinuo mi je torbicu sa ramena, kao i bolero… zadigao mi je suknjicu, poceo da me mazi po nogama… malo je raskopcao korset i opustio mi grudi, poceo da ih mazi i stiska. stao je sad ispred mene i krenuo lagano da ih sisa, grize, lize… rekao mi je da se ne pomeram i da radim sta mi on kaze… vratio se iza mene, uhvatio me za desnu nogu i naglo je podigao. provukao je ruku ispod, da bi mogao da mi mazi vrelu pickicu. pomerio mi je tancice u stranu i poceo da kruzi prstom po klitorisu. zabacila sam glavu na njegovo rame, a on je pazljivo pratio svaki moj trzaj na ogledalu. drugom rukom je skinuo svoje farmerke i izvadio vec krut ogroman debeo kurac. “ajde sad, uhvati ga polako i mazi ga lagano… uuff… taaako… mmm… stavi sad te prstice u usta…”. i dok su meni prsti bili u ustima, on je vec svoj vreli glavic stavio na ulaz u moju pickicu. i odjednom… boom… zabio ga je nenormalno jako! vrisnula sam, i nisam ni pomislila na ljude koji sigurno stoje kod vrata zbog guzve. drzao mi je nogu i jebao me od pozadi. gledali smo se u oci preko ogledala. jasno sam mogla da vidim kako mi ta batina ulazi u pickicu. stenjala sam i pricala svasta. odjednom ga je izvadio i savio me, pa je polako poceo da mi ulazi u guzu… “aaa, malaaa… ooohhh… nabi se sama na njega, brzo, molim te!!!”. to sam i uradila… poceo je da stenje i osetila sam kako u meni bukti vulkan sperme… nabio mi je jos dva-tri puta jako, i izvadio ga. “nadam se da ces ga ti sad srediti malo”. “naravno, sperma je dobra za ten i kosu” – namignula sam mu i stavila jos uvek velik kurac u usta… lizala sam ga sa svih strana, sisala polako i ustala. “e, sad. znam da sam svrsio pre nego sto sam tebe zadovoljio. ajde uzmi casu sampanjca pa da ti se oduzim”. “ne pijem nista veceras, vozim kuci…”. “e, onda postoji druga metoda. sedi tu na krevet i opusti se skroz. ” sela sam na ivicu kreveta, on je cucnuo ispred mene, zubima mi sklonio tangicu u stranu, i poceo lagano da mi lize klitoris… “znam da vi devojke volite jak pritisak, u svakom smislu”. nisam mogla ni da sanjam to sto je uradio. uzeo je bocu sampanjca, otvorio ga bez muckanja, zatvorio prstom i promuckao. a onda… mlaz ledenog sampanjca mi se sjurio po pickici, sto u rupicu, sto po klitorisu! svrsavanje za pamcenje! trostruki orgazam! vristala sam kao da me ubija! prelep osecaj, pogotovo kad je krenuo da lize sav onaj sampanjac sa mojih nogu i pickice… aaahhh… fantasticno… posle nekih pola sata lezanja i gledanja jedno u drugo, ustali smo i obukli se. pomogao mi je da vratim kosu u normalno stanje, popravila sam sminku i izasli smo. kao da nista nije bilo. uzimam telefon, kad ono, poruka od marka, nekadasnjeg jebaca. “mala, gde si? nadam se da si negde u gradu? hoces da te pokupim da idemo negde malo? nismo se dugo culi. zovem te za 10 min.”… hmmm… pa, iskreno, marko mi je ostao u dobrom secanju. nasla sam jecu i pedju, dala im kljuceve od auta i rekla “idem, i neka kljucevi budu kod vas za slucaj da se ne vratim ovde, posto mozda imam prevoz kuci.” namig i pozdrav… vlada dolazi, gleda me zacudjeno… “ej mackice, nije valjda da vec ides?”. “moram srce, cucemo se, mozda navratim ujutru po njih pa se vidimo. cao cao”. kako sam izasla iz stana, zove marko. “tu sam za 3min, cekaj me na stanici”. extra… sedam u njegov auto sa pitanjem “kuda me vodis veceras? pije mi se nesto zestoko”. “joj sreco, meni se jebe nesto zestoko, samo treba da nadjem mesto. salim se mala, idemo kod dekija, mog ortaka, on bleji sam gajbi.”. krenuli smo autoputem kod dekija, za kog cujem prvi put. i stigli smo… fin decko, napucan, fitnes trener… divota… nije imao devojku 8 meseci… sto znaci da sam jebena unapred… deki i marko su razmenili par cudnih pogleda, nakon kojih sam ja otisla u wc da se molim da prezivim ovo vece. ulece marko… fuck… “mala, da li mi verujes da ce mi puci pantalone koliko mi se digao. daj da se kresnemo jbte, molim te! evo, polako cemo izaci odavde, nece ni primetiti, idemo u njegovu sobu casom, 10min samo, molim te!”… jebes sve, ajde… ulazimo, mrak, skida mi gacice sa vrata, baca me na krevet i kao zivotinja ulece u mene… stenjala sam najtise moguce… jebao me je jaaako, do kraja ga je zabijao… primecujem svetlo na zidu, i vidim dekija kako ulazi u sobu sa dignutom kurcinom. prilazi mi, i pocinje da me samara kurcinom po faci… jbga, ne smem nista da mu kazem kad sam u njegovoj kuci. dok me marko zivotinjski jebe, pusim kurac dekiju. marko se podize, legne na ledja pored mene i povuce me ka sebi. okrenuta ka njemu, nabijam mu se na kurac… skroz sam zaboravila na dekija, dok nisam osetila drugi kurac kako me samara po guzi. moj san se ostvaruje, neplanirano… dok me marko jebe od dole u picku, deki me jebe u dupe, i to jako…. osetim u sebi kako se njihovi kurcevi dodiruju, sto me jos vise pali. jebali su me tako dobrih 20min, dok nisu bili pri kraju. brzo su me skinuli sa kurceva, okrenuli i zasuli u isto vreme sa sto litara sperme! posle toga, otisli smo u ogromno kupatilo, da uzivamo u lepotama djakuzija… ja izmedju dve vatre… drkam oba kurca pod vodom…marko se provlaci ispod mene i sa lakocom mi zabija kurac u guzu, dok ja i dalje drkam dekiju… u jednom trenutku deki je ustao, povukao i mene i rekao mi da kleknem bas iznad jednog mlaza vode, koji je pod vodom udarao pravo u moj klitoris… onda mi je zabio vrelu kurcinu u pickicu od pozadi, a marko je seo ispred mene i ja sam progutala njegov kurac… jebali su me u savrsenom ritmu. za tih pola sata jebanja u djakuziju svrsila sam bar 7-8 puta. svrsili su mi u usta, i ja sam gutala lagano dok su oni pratili svaki moj pokret. posle toga sam se cula sa jelenom i dogovorile smo se da se vratim na zurku jer njih dvoje nisu u stanju da voze. marko, deki i ja smo uzivali jos malo, pa me je marko odvezao na zurku. usput je ispunio svoju zelju, tj ja sam mu ispunila. pusila sam mu dok je vozio. autoput, nigde nikoga. obradjivala sam ga najbolje sto sam mogla. kad sam osetila da auto ubrzava, cekala sam trenutak kada ce da mi oblozi grlo vrelom spermom. progutala sam i to. kada smo stigli ispred te zgrade, dobila sam najzesci poljubac ikada. zahvalio mi se za prelepo vece i rekao “mala, nadam se da cemo se opet videti, ali se isto tako nadam da cemo uzivati sami. ljubim te puno pa cemo se cuti”. zahvalila sam mu sto me je vratio ovde, poljubila ga i otisla. noge su mi se tresle jos uvek. muzika i dalje ubija, iako je bilo pola 6 ujutru. a kad sam usla… 3 lika spavaju na krevetu kao mrtvi, u jednoj sobi spavaju moji golupcici, a u kupatilu se cuje stenjanje. naravno, kakva sam radoznala, morala sam da zavirim. imala sam sta i da vidim. vlada lezi u kadi punoj vode i drka kurcinu. nije me video odmah, a ja sam jebackim glasicem samo tiho rekla “sreco , pa sto me ne zoves da ti pomognem”. na prvi mah se cimnuo, ali se onda nasmejao slatko i rekao “mogla bi sad malo”. podigao se iz kade i rekao da pridjem. jbga, kako odoleti takvoj kurcini. prisla sam mu, jako ga uhvatila za jaja i pocela da mu lickam glavic. kako sam ga celog progutala, tako je poceo da se grci i trese. nisam mogla vise da gutam, pa sam ga samo pustila da mi svrsi na sise. izgledalo mi je kao da svrsava celu vecnost. malo sam ga jos liznula i rekla mu da se slobodno vrati u kadu da uziva, a ja moram da idem. “cekaj da te ispratim, i da ti pomognem da probudimo ove tvoje”. obukao je bade mantil i krenuo samnom. otpratio me je do parkinga i pomogao pedji da se smesti, jer je bio uzasno pijan… tako da su njih dvoje nastavili da spavaju u kolima. do kuce sam premotavala celu noc unazad… i skapirala da samnom definitivno nesto nije u redu xD a posto ce se opet odrzati slicna zurka, ocekujem dobru jebacinu sa vladom…
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Sonja i Joca

-Šta da obučem?- Žalila se moja Biljana dok je koračala sa jednog na drugi kraj sobe. Pogled na njeno nago telo, još vlažno nakon tuširanja, me je uzbuđivao iako smo vodili ljubav pre nepunih pola sata. Sa svojom trćastom guzom, snažnim butinama i vitkim strukom još uvek je izazivala okrete na ulici iako je navršila trideset i pet godina i rodila dvoje dece. Beli brus joj ispade iz ruke i ona se sagnu izlažući oblo dupe i vlažan prorez obrijane pičke. Nisam izdržao, snažno sam je pljesnuo što je izazvalo njeno glasno negodovanje.
-Ti si kriv!- Besno se okrenula, streljajući tamnim očima. -Umesto da sedimo kod kuće ovde smo poput, poput… -Tražila je prave reči.
-Šššššš.-Privio sam je u zagrljaj.-Još možemo da odustanemo.-Ipak ništa ne gubimo ako i odemo.-Rukom sam joj stegnuo ribicu na šta se trgnula. Kao što sam pretpostavljao i dalje je vlažila, bila je napaljna celog dana iako to ni sama nije htela da prizna.
-Pojavićemo se, upoznati sa ljudima, večerati i ako nam se ne dopadnu svako u svom pravcu, ako se pak dopadnu…- Jače sam joj stegao ribicu.
-Samo večera.- Iskobeljala se iz mog zagrljaja, bila je vidno nervozna. Ipak donji veš koji je obukla, minijaturne tange i providni grudnjak nagoveštavali su više. Završila je sa sivom bluzom i crnom suknjom do kolena koja joj je divno isticala struk. S druge strane ja sam se opredelio za standardnu kombnaciju farmerki i crne košulje, iako sam se trudio da delujem smireno bio sam mnogo nervozniji nego što sam pokazivao.
Uzeo sam je za ruku, bila je vlažna i drhtava, nežno je poljubio u čelo.
-Samo večera, obećavam.- I oboje napustismo sobu.
U ovo doba godine hotel je bio poluprazan, a banket sala s prigušenim svetlima odisala je romantikom. I što je još bitnije intimnošću. Odabrali smo separe u ćošku delomično sakriven cvetnim aranžmanima. Bio je oko 19.30 i imali smo još oko pola časa do dolaska naših gostiju. Sa Sonjom i Jocom smo uspostavili kontakt na forumu za upoznavanje parova i četovali već mesecima ali prvi sastanak uživo imali smo to veče. Ja sam priželjkivao kontakt i ranije ali moja Biljana je bila kategorički protiv. Ipak tokom svakog našeg četovanja bila je napaljena do maksimuma i znao sam da je samo pitanje vremena kad će popustiti.
Pojavili u se u zakazano vreme i nemalo sam odahnuo videvši da su slike koje su slali bile realne. Sonja, vitka crnka izražajnih grudi odevena u uske pantalone i jednostavan sako koji joj je isicao liniju i Jovan muškarac moje visine i prosečnog izgleda u tamnim pantalonama i svetloj košulji. Bili su po dve godine mlađi od nas, on 35 a ona 33, i odavali su utisak normalnog bračnog para na odmoru.
Prvi trenuci protekli su u prilično nategnutoj atmosferi, poneki usiljen smešak i kurtoazna rečenica. Sa olakšanjem smo dočekali dolazak konobara koji je doneo vrele piroške i buteljku vranca. Ipak kako je veče odmicalo ( a bogami i buteljka za buteljkom) razgovor je postajao sve neusiljeniji i opušteniji tako a se čak i moja Biljana raskravila. Sa svoje strane ja sam već doneo odluku ali nisam bio siguran šta će Biljana odlučiti. Već negde posle druge butljke izuo sam cipelu i kradomice zasvukao nogu među Sonjine butine. Kao što sam pretpostavljao samo se nasmešila i raširila noge.Situacija me izluđivala, stopalom sam joj gnječio pičkicu dok je ona pričala neki vic o bezobraznim kanarincima. Pogled na njene grudi, krupne i teške, tamne pomalo zamućene oči i pune usne doveo me do granice pucanja. Jovan je olakšao situaciju pozvavši Biljanu na ples koji je ova na moje iznenađenje prihvatila. Veče je bilo poodmaklo i gotovo da nije bilo gostiju, svirala je lagana muzika ioni su se plesali jedno uz drugo njišući se u sporom ritmu. Jovan je pokušao da se priljubi potpuno ali Biljana je ipak održavala odstojanje od desetak santimetara. Spustio je svoje ruke do njenih guzova na što je ona odmahula glavom. Poslušao je ali je ipak oklevao nekoliko trenutaka pre nego je uklonio šake. Dodatno oslobođen Biljaninim i Jovanovim odsustvom pojačao sam trljanje Sonjine ribice, Zatvorila je oči i zabacila glavu potpuno se prepuštajući uživanju, trenutak kada je svršila maskirala je lažnim kihanjem u maramicu. Osećao sam da će mi ud eksplodirati koliko sam bio napaljen. U međuvremenu Jovan i Biljana vratili su se za stol, ne znam šta se sve dešavalo među njima ali je moja supruga bila crvena kao bulka. Izvukao joj je stolicu da sedne ne propustivši priliku da zadrži ruke na njenim bokovima, uzela je čašu sa vinom da prikrije zbunjenost ali su je odavale ruke koje su joj drhtale kao u starice. Ćaskali smo još neko vreme a onda me silno vino koje sam popio nateralo da odem u toalet. Vratio sam se nakon desetak minuta prilično se pomučivši da održim ravanotežu u hodu. Odmah sam primetio da je Jovanova stolica privučena znatno bliže do stolice moje žene, Nešto joj je šaputao a ova je samo neuverljivo odmahivala glavom pijano se hihoćući. Ako je malopre bila rumena sada je gorela purpurom. Seo sam i ona se lecnula tek sada me primetivši. Nastavili smo razgovor ali mi je bila sumnjiva Jovanova iskrivljenost na desno i čudni pokreti ramenima. Svesno sam ispustio viljušku pod stol i glumeći tapavost spustio glavu. Imao sam što i da vidim. Skriven dugačkim stolnjakom Jovan je zavukao ruku među raširene noge moje supruge i stručno je tucao prstima. Suknja joj je bila zadignuta a minijaturne gaćice pomerene u stranu. Ipak ostatak prizora me još više zapanjio. Drugom rukom držao je njenu šaku na udu koji mu je stršao iz raskopčanog šlica. Pokreti kojima mu je drkala bili su vrlo spori i odmereni, od nateklih jaja pa lagano do šeširastog glavića a onda polako ponovo na dole čitavom dužinom uda od nekih osamnaest centimetara.
Lecnula se kada je shvatila da su otkriveni.
-Mi smo u sobi 203.-Ustao sam uzevši svoju ženicu za ruku.- Dođite za pet minuta.- Biljana se nije pobunila, u liftu sam joj gurnuo ruku pod suknju i tamo zatekao močvaru. Samo je tiho cvilela koliko je bila željna dobrog tucanja. Bukvalno sam je ugurao u sobu i pribio je uz zid, grickao sam joj vrat i ljubio ušne resice dok sam je šakom trljao nabubrelu pičku. Mislim da je svršila za manje od minuta. Toliko je bilo potrebno i našim poznanicima da se nađu u sobi. Prišao sam Sonji prepuštajući Biljani i Jovanu da nastave gde su stali, grizao sam joj usne, sisao jezik i stezao grudi istovremeno je oslobađajući odeće. Oborio sam je na krevet i zaronio usnama u obrijanu ribicu, njen miris me izluđivao. Stenjala je stežući me butinama mešajući svoje krike sa Biljaninim uzdasima dok joj je Jovan lizao pičku istovremeno je snažno tucajući prstima. Mislim da su obe još jednom svršile dok smo se mi oslobodili odeće. Video sam radost na Sonjinom licu kada je shvatila sa kakvm kapitalcem raspolažem, neko vreme ga je nadrkavala a onda je počela da ga sisa izazivajući mi vrtoglavicu. Jovan i Biljana nisu gubili vreme, on se ugnjezdio u fotelji i ona ga je opkoračila jednom rukom usmerivši njegovu batinu na svoju pičkicu. Nekoliko trenutaka trljala je glavićem po usminama a onda je glasno zajecala u jednom potezu se nasadivši do balčaka, zastala je na tren a onda počela da meša u takvom ritmu da sam se uplašio da će pocepati pičku. Nisam više mogao za izdržim, raširio sam Sonjine noge i prislonio ud na vrh njene pičke. Gurnuo sam i ušao do pola, nokte mi je zarila u mišice. Zastao sam i gurnuo do kraja izazvavši njen krik, bila je vrela i uska, celom dužinom uda osećao sam pulsiranje njenih vaginalnih mišića. Tucao sam je u sporom ritmu uživajući u lelujanju grudi, krupnih sa velikim bradavicama kakve sam voleo. Napaljen preko svake mere nisam dugo izdržao, ubrzao sam ritam i svršio po njenom stomaku. Neko vreme ostali smo pripijeni slušajući Biljanine krike i Jovanovo stenjanje iza naših leđa. Okrenuo sam se dovoljno da vidim kako je guzi na podu između fotelje i kreveta. Na svaki njegov nasrtaj odgovarala je izdizanjem moćnih guzova ne prestajući da vrišti. Okrenuo sam Sonju na stomak i udom koji nije splasnuo ponovo potražio njenu mačkicu. Ovaj put dugo sam izdržao dovevši je do vrhunca dva puta pre nego sam svršio. Sve u svemu nastavili smo tucanje gotovo do jutra napravivši par pauza za prikupljanje snage.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Mama i švaler - I dio

Par godina posle razvoda Gordana je nasla novog zivotnog druga.Do duse,nije bio to tip kakvog je prizeljkivala,da je slicnih godina,povucen,da je pravi porodicni tip sa kojim ce da leze i zajedno ustaje. Ne,on se cak nije ni uselio u njen dom,koi je delila sa svojim dvadesetogodisnjim sinom Djordjem…

Znala je da on nije tip,koga bi Djole prihvatio kao zamenu za svog oca. Naime Boki,po nadimku Grom, je tek punio tridesetu godinu i bio deset godina mladji od mama Gordane.Pokusavao je Djole da se suprotstavi toj vezi,neumesnim komentarima u razgovoru sa svojom majkom.
-Ja znam mama da ti neko treba,ali de nadje bas njega,izbacivaca u diskoteci vikendom a uterivaca dugova radnim danima…zar nema niko finiji da se nadje za tebe?!?
-Razumem te sine,mada ti ne dajem za pravo da se mesas u moj privatni zivot,a i veruj mi da to nece jos dugo da potraje,ne odgovara ni meni vise ovako.Dodje kad mu se cefne isto tako i ode,vecito nekim poslovnim razlozima.
Djordje bi ponovo odlazio u svoju sobu vrteci glavom,shvatajuci da je to ponovo jos jedna izgovorena laz njegove mame,koja je bila zaljubljena do usiju u Groma i za njega bi uradila sve..Ali zasto, pitao se Djole…
Razmisljala je Gordana cesto kako da se skine sa te droge,zvane “Grom”,i bas kada bi pronasla dovoljno razloga da ga ostavi,pred ocima joj se stvori glavni krivac te veze…njegova velika,debela,tvrda kurcina. Pri samoj pomisli pocinje da vlazi medju nogama i zeli ga sada i odmah u sebi…Seks sa njim je bilo savrsenstvo,san svake zene, narocito u tim srednjim godinama..Ponekad je bio i previse perverzan,ali je znala da i on uziva u seksu sa njom.
Nije ni cudo,Gordana je bila prava bomba,savrseno telo nisu uspele ni godine da promene.Uvek doterana,ofarbana crnka,sa pristojnom garderobom,koja je ipak isticala sve njene atribute. Kada Goca seta gradom,okrece se za njom i staro i mlado.Tako se u nju zagledao i Grom jednom prilikom kada je bila sa prijateljicama na proslavi njenog cetrdesetog rodjendana u diskoteci gde je on radio kao izbacivac.Sudbina je htela da je on morao nekog pijanog i napaljenog tipa da odvoji od nje i izbaci ga napolje.To je Goci imponovalo,kako je lepo pored sebe imati takvog muskarca,prema kome su svi ostali imali respekt.Popila je te noci,i zavrsila u njegovoj garsonjeri.Dozivela je seks kakav nikad pre toga nije imala,i zelela je da se ta veza nikad ne zavrsi.
Od tada je Grom cesto radnim danima nocivao kod nje,popunjavao je sve otvore na njenoj dusi i telu.Pored njega se osecala tako divlje,perverzno,srecno…bila je zadovoljena zena u svakom pogledu.Donosio joj i poklone,nekad sitnice,nekad skupocenosti,pokazivao je da mu je stalo do nje…
Znala je da neko placa cenu njene srece…a to je bio njen sin Djordje.Gundjao je on cesto,u pocetku okolo,a kasnije se i direktno bunio…ali,Goca nije htela da se odrekne te debele kurcine ni po koju cenu.
Grom je probao da se sprijatelji sa Djoletom,nabacivao mu je i dobre ribe u diskoteci,nasmeje se uvek kada ga vidi,naruci pice za njega i drustvo…ali odgovor je skoro uvek bio isti:prezir od strane Djordja.Bilo je tu naravno i zavisti,pa i ljubomore…na kraju krajeva on je pridobio svu ljubav i paznju mama Goce,u kojoj je Djole svih ovih godina uzivao.
-A zasto ga toliko ne podnosis?Pa on tebe obozava?
Pokusavala je Goca tihim glasom da stvori neku podnosljivu sponu izmedju njih dvojice.
-A zasto ga ti toliko obozavas,i vazniji ti je od svega?
Pitanjem na pitanje je odgovarao Djole,povlaceci se kao i uvek u svoju sobu,u svoj usamljeni svet.Cak se sve manje kretao i u drustvu,stalnu devojku je otkacio,jer nije imala dovoljno postovanja i ljubavi prema njemu,bar ni upola koliko njegova majka prema Gromu.Shvatao je da on nece nikad biti kao Grom..Mrzeo ga je,a ujedno mu se i divio…
Grom se nije puno obazirao na ociglednu neljubaznost Djoleta,naprotiv,ponasao se u kuci kao da se znaju i zive zajedno sto godina..Cak je i sa Gocom razne golicljive teme zapocinjao u njegovom prisustvu.Ponasao se i preslobodno pred pastorkom.
Tog nedeljnog popodneva Djole je sedeo u fotelji,Grom preko puta na trosedu samo u boksericama.Djoletu je bilo malo neprijatno sto se tako polugo baskario u njegovoj kuci ali nije mogao da ne baci pogled na to misicavo snazno telo.Goca je prisla stocicu,da im postavi tek gotove palacinke.Na sebi je imala tanku oranz haljinicu,dugu do kolena.Djole se okrenuo ka njoj,gledajuci u tanjir a istovremeno nije mogao da a da ne pogleda i te duge,lepo osuncane noge,mama Goce.U tom trenutku je Grom uhvati oko struka i naglo povuce u njegovo krilo ljubivsi je u vrat.Ona se nije tome nadala,nespretno joj se noge rasirise i Djole je na kratko imao predivan prizor njenog medjunozja.Brzo se okrenuo prema televizoru sav zbunjen,a po glavi mu se motala nepristojna misao, dali Goca ima gacice ili ne.Osetio je zmarce po telu,i blagi trzaj njegovog djokice u pantalonama.Od tog trenutka je znao da ga ovo dvoje vise toliko i ne nerviraju,cak sta vise,postali su akcenat njegovih erotskih fantazija.
Goca je s negodovanjem ustala i posla ka kuhinji,Djole se okrenu ponovo ka njima,gledao je kako Gocina zanosna guza odlazi a u vidokrugu mu je bila i Gromova saka kojom je par puta stegnuo svoju povecu izbocinu na boksericama.
Ponovo je osetio odbojnost prema njemu zbog takvog nepristojnog ponasanja,ali je sve to vec lakse podnosio.
Goca je skuvala svima kafu i sela pored Groma.On je i dalje bio samo u boksericama i osecao se bas prijatno. Pozalila mu se na bolove u vratu i ramenima,i on poce svojim velikim sakama da je masira.Ona je savila glavu na dole,videlo se da uziva u tome.Uzivao je i grom,kao da se popalio u toj situaciji. Djole je ustao da uzme palacinac,i mahinalno pogledao izmedju njegovih prepona.Zabezeknuo se kada je ugledao deo debele kobasice kako izviruje kao piton na otvoru bokserica.Brzo se vratio u sedeci polozaj,sav zbunjen pocrvenevsi…a izgleda da je sve to samo njemu bilo neprijatno.Goca se sada ledjima smestila na Gromove snazne,depilirane grudi,desnu ruku prebacila preko naslona troseda a levu polozila na njegovu butinu,na samo par centimetara od pitona.Sad vise nije mogao da joj masira ledjni deo,pa je prionuo na ramena pa sve do ispupcenih bradavica Gocinih tvrdih sisa.
Masira Grom,a povremeno pogled baca ka Djoletu koji sedi popreko,ni prema televizoru ni prema njima,tako da je po potrebi gledao gde mu vise odgovara da mu se slucajno ne sretne pogled sa Gromovim.
Grom je sirio jaka ramena,masirao Gocu kojoj su oci bile sve vreme zatvorene,uzivala je,a Djole se sve vise uzvrpoljio u fotelji nikako da nadje pravi polozaj…..
Noc,ponoc…gledanje pornica na netu remete sve jaci neartikulisani zvuci iz sobe pored Djoletove.Djordje vraca izmuceni kurac nazad u pidzamu i refleksno krece ka vratima.Otvara ih,i sada se vec jasno cuje stenjanje i potmuli krici iz mamine sobe. Prilazi na prstima,kad iznenadjenje,vrata su poluotvorena.Bilo mu je cudno kako su to prevideli,ali mu bese i drago zbog toga. Na kolenima je dopuzao i necujno se uvukao u ulaz sobe koliko su otvorena vrata dozvoljavala.Svetlosti je bilo samo od ulicnog osvetljenja ali dovoljno da se jasno vidi nesvakidasnji prizor. U gro planu prelepa Gocina guza direktno okrenuta ka vratima na dva metra udaljenosti.Bila je na kolenima a telo joj se kretalo gore dole u ritmu kojim je pusila Gromu koji je lezao na ledjima.
Djoleta je oblio hladan znoj,srce mu je preskakalo i sve glasnije lupalo.Tada se Grom smesti u sedeci polozaj a rukama joj glavu gurao sve jace ka njegovim preponama. Culo se kako se Goca skoro gusi,gubi vazduh,ali on se i nije nesto na to obazirao.Djole se povukao iza vrata shvativsi da je sad rizicno i da moze Grom da ga vidi.Spustio se skroz do poda i ponovo provirio i sada je samo deo Gocine guze bio u njegovom vidokrugu.
-Uh,koliki ti je veceras,zagusicu se sreco…culo se Gocino mazno saputanje…
Morao je Djole ponovo malo vislje da proviri i presece se ziv,jer je Gromovo lice bilo nasmejano sa pogledom ka vratima.
Posle par sekundi je ponovo provirio i video da mu je Grom namignuo ne skidajuci osmeh sa lica.
Drhtao je Djole kao prut,ali nije uzmakao ni milimetar nazad.Grom se savi ka Goci i sakama poce da joj mesi istrcenu guzu,da je siri tako da je Djole imao pred ocima bozanstven prizor. Obe rupice su se sirile,skupljale…otkrivale prelepe otvore raja.
-A kako te je samo Djole danas po podne merkao,kad bi znala mackice…progovori Grom poluglasno.
-Daj,ne lupaj gluposti molim te…rece Goca na trenutak prestajuci sa pusenjem.
-More i tebi se bradavice nakrutile,priznaj da te je palilo sto je Djordje prisustvovao masazi,a?
Tada se Goca,skloni sa njega i ispruzi pored na krevet.Gledao je Djole njeno golo telo ispruzeno,ali nije mogao a da nesto drugo ne vidi.Grom je sada morao sam da prevlaci kozicu na tom cudu od kurcine.Djole je bio zapanjen prizorom,tako nesto se retko vidja i u pornicima.Bilo mu je jasno zasto je njegova mama zaljubljena u ovog tipa,ne samo do usiju,nego do jaja.
-Dodji,pozvao je,sedi malo na mog malog..Nije odgovarala,lice joj je bilo zaronjeno u jastuk.
-Hoces milom ili??? Nije odgovarala…
U trenutku je uhvatio njeno telo u predelu struka i uskoro je vec bila nasadjena na njega ledjima okrenuta ka Djoletu.Rukama se naslonila na njegova ramena a glavic je vec prodro u obrijanu vlaznu pickicu. Culi su se njeni uzdasi dok je piton krcio put ka njenoj materici. Djole je nesvesno stegnuo zube,saosecajuci sa mamom,ali posle par laganih naleta,od onolike kurcine, napolju su ostala samo jaja.Uhvatio je za bokove i vodio igru. Mama je sve glasnije dahtala i sama ubrzavajuci ritam.Uskoro je drmao orgazam a Djoletova ruka je bila u pidzami i bio je takodje sve blizi spricanju.Gledao je jos par trenutaka kako taj kolac razdvaja predivne guzove njegove mame,a onda brzo nestao u svoju sobu i jedva stigao da uzme vec pripremljene salvete ispod jastuka i praznio se dugo,dugo…
Jutro,09″00 Kucanje na vratima,zatim ulazi nasmejana Goca…
-Hajde spavalico,mama vec spremila dorucak…
Djole je otvorio oci,osetio poljubac u obraz,na kratko sevnuse tvrde polulopte iz dekoltea i sa uzitkom je odgledao mesanje fenomenalne guze,koja odlazi iz njegove sobe…
-Evo ustajem,dolazim odmah…
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Mama i švaler - II dio

Djole je obukao svoju adidas trenerku i pamucnu maicu i krenuo dole ka kuhinji i dnevnom boravku.Pred ocima slike od nezaboravnih prizora prosle noci.I sve bi to bilo super i ostalo bi mu u divnom secanju,samo da nije bio uhvacen na delu od strane Groma.Osecao se nelagodno i bilo ga je sram od njega,a plasio se da on to ne isprica i mama Goci.

Kada je zavrsio sa licnom higienom u kupatilu,Djole udje u ogromni dnevni boravak spojen sa otvorenom kuhinjom i trpezarijom.Prvi je progovorio dobro jutro,da razbije sebi tremu.Majka je odpozdravila sa dobro jutro a Grom sa: jutro smekeru,uz pomalo ironicni ton.Izbegao je pogled sa njim i zavalio se u svoju fotelju ocekujuci jutarnju kaficu.Ono dvoje je zavrsavalo dorucak na visokom trpezarijskom stolu nakaceni na barske stolice.Mamina haljinica se povukla iznad kolena u tom sedecem polozaju i otkrivala dobar deo njenih perfektnih bataka. Eto,pomisli Djole,od ranog jutra njegove muke se nastavljaju a izlaza iz tog bunila nije bilo na vidiku.Gledao je u tv,ali nije propustio da u svoj album slika u glavi,pridoda i novu kada se Goca spustila sa visoke stolice,a haljina joj se zadigla sve do struka.Osetio je strujni udar u predelu prepona,koji bi bio trenutni da se za Gocom prema sporetu nije uputio i Grom.Dok se ona na prstima protezala da dohvati kafu i secer iz viseceg dela,Grom joj levom sakom obuhvati pola guze,malo je pomesi i kad je ona htela da se pobuni on je bas bezosecajno sljepnu po njoj i smejuci se pobeze ka izlaznim vratima.Goca je vrtela glavom u znak negodovanja a tek kada je izasao napolje i procedi: prostak! Djole je gledao u tv praveci se da nista od toga nije registrovao,a pouzdano je znao da niko od njih dvoje nema nista protiv takvog Gromovog ponasanja. 14:00 Djole se istusirao i dok se brisao peskirom cuo je kroz poluotvoreni prozor na kupatilu da ono dvoje sede na terasi i nesto razgovaraju.Zakljucio je nekako da je i on tema razgovora.Tesko je razbirao reci pa se prislonio uz prozor pretvorivsi se u uho… -Ja to trazim od tebe,a ti Gordana razmisli sta ti je vaznije u zivotu,sama odluci… -Ali ja Bojane stvarno ne mogu da verujem koliko tvoja bolesna masta moze daleko da ide.Pa kako mozes tako nesto da zahtevas od mene,pa to mi je sin! -Pa ne trazim ja da se ti pojebes sa njim…prosto da ga malo palis,izazivas,da on drhti od zelje za tvojim jebenim telom,a ja to sa strane da posmatram i mozda malo drkam.Zar je to toliko puno a zauzvrat dobijas svu moju ljubav i paznju do kraja zivota. -Ali ja to prosto ne mogu,ti znas da bih za tebe uradila bas sve,ali to!!! Nemoj molim te,pa to je prebolesno,razumes?! -Nema problema seceru,razmisli jos malo pa kako odlucis.Ja to trazim,to je moj fetis i ako neces…pa nista,ima na ovom svetu jos lepih zena,nisi jedina… Goca je ljutito ustala sa plasticne stolice i krenula ka kuci a Djole se skloni od prozora i nastavi sa oblacenjem posle tusiranja.Ni on sam nije mogao da veruje sta je upravo cuo.Pa ovaj Grom je perverznjak samo takav,ljutito pomisli,a njegove usne razvucene u osmeh su odobravale takve Gromove bolesne ideje. Ne,ovih dana je Djoletov zivot bio sve drugo,ali dosadan sigurno ne… 17:00 Djole je sisao u kelu gde su bile sprave za vezbanje i resi tako da odagna sve gresne misli koje su mu se motale po glavi.Na mobilni mu je stigla poruka od devojke koja mu nudi sastanak jer zeli sa njim da poprica.To mu je bio stvarno poslednji problem u ovim trenutcima..nezahvalnica,neka sad malo ceka na pomirenje,mislio je u sebi. U lezecem polozaju je dizao tegove u serijama i vec se dobro znojio,kad…cuo je lupkanje klompi koje su silazile u kelu.Usporio je sa ritmom a neka jeza poce da mu para citavo telo.. Predosetio je ko je,a kada je iz tog lezeceg polozaja prvo video njene izvajane noge a odmah zatim haljinicu boje limuna kako se viori oko njenih jebozovnih bedara…dah mu je zastao,a teg mu je postao tezak kao topovsko djule. Silazila je stepenik po stepenik a Djole je sve vise bio uplasen,uzbudjenje je u ovom trenutku bilo potisnuto u drugi plan. -Oo,al smo sportski nastrojeni ovog popodneva…uz filmski osmeh cavrlja Goca. -Ma malo,da odrzim telo u kondiciji..prozbori Djole. -Prisla je,odmerivsi, njegovo od vezbanja,napeto telo od glave do pete.Bio je samo u sportskim gacicama a osecao se kao go pred njenim radoznalim pogledima. Znaci pristala je,pomislio je u sebi dosta nervozno…Vaznija joj je Gromova debela kita od svega na ovom svetu,pa cak i od sina..Okrenula se od njega i odmesala par koraka do susednog koznog lezaja za dizanje tegova.Sela je kao na audiciji prebacivsi nogu preko noge,a bataci samo sevaju ispod podignute haljinice.Sad je i Djoletu na toj razdaljini od tri metra bilo malo lakse i vec oseti budjenje njegovog drugara u gacicama. Goca je nezainteresovano sarala pogledom po keli pretvorenoj u teretanu, a Djole nije skidao pogled sa njenih golih kolena.Nastavio je sa vezbanjem,jer nije se niceg pametnijeg setio u ovoj napetoj situaciji.Primetio je da joj je kosa jos vlazna od tusa,kao i da je nekim carobnim uljem namazala celo telo koje je predivno presijavalo. -Joj,svaka kost me boli…dal bi mogao da mi malo izmasiras vrat i ramena? Upita mama Goca,glumeci da je stvarno sve boli. Djoleta pitanje nije ni malo iznenadilo,nesto tako je i ocekivao…ali ga je nerviralo sopstveno telo koje je treslo od nekog nepoznatog straha,kao da ima groznicu.. -Evo,jos deset puta da podignem teg i stizem..dao je sam sebi malo vremena da se psihicki stabilizuje. -Vazi zlato,tu sam ja,bez masaze ne mrdam odavde..i ponovo onaj namesteni osmeh a znao je Djole da joj do smeha nije nimalo… Djole je duboko izbacio vazduh iz pluca,i nesigurno ustao a ubrzo i seo uz mama Gordanu.Oseti je nervozu i kod nje dok je nespretno vracala prekrstene noge u sedeci polozaj,a zatim mu je okrenula ledja da bi bolje prionuo na masazu…verovatno i da ga ne gleda u oci.Malo je reci da se Gordana osecala jadno,ali je prosto morala da ispuni zelju svom voljenom.Pa dobro,nije on ni trazio da ide do kraja,malo erotike i to je to…tesila je sama sebe… Poceo je Djole da joj masira vratne zile,oborila je glavu na dole,videlo se da joj to stvarno prija. Zatim je presao na ramena i deo ledja koje haljina nije pokrivala… Prekinula je na kratko masazu,predlozivsi da je bolje da se ispruzi na lezaj… Opkoracio je njene listove,navio se malo ka napred i nastavio da joj masira ramena i ledja,a oci su mu bile prikovane na njenu izazovnu zadnjicu koja se jasno ocrtavala ispod prozirne haljinice..Kita je nabubrela u sportskim gacama,ali ona to nije mogla da vidi i bese mu zbog toga drago.. Sa obe ruke je otkopcala raifeslus do pola ledja dozvolivsi mu da ima bolji pristup svojim neznim dlanovima. Prionuo je na posao a tada je cuo i neko suskanje u delu stepenista koje se sa njihove pozicije nije moglo videti. Znao je ko je to…a znala je i mama Goca,koja je tada raifeslus otkopcala do kraja,to jest do samog pocetka izvajane guze…Ledja su joj bila potpuno gola,grudnjak nije imala na sebi. Jasno je mogao sada i da cuje suskanje odece sa stepenista,izgleda da je Grom vec prionuo na posao..Ta tisina je Djoletu stvarala napetost i on se seti da pusti laganu muziku na malom kasetofonu koji mu je pomagao pri vezbanju,a ujedno je iskoristio priliku da svog dilbera malo oslobodi svih tih dlaka u koje se zapleo pri uzdizanju u gacama… Vratio se u prvobitni polozaj,resivsi da sada zadovolji svo troje,a lagana muzikica je jos vise podgrejavala atmosferu…
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 235 236 238 239 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 23:12:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.