Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Apr 2024, 05:59:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 173 174 176 177 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 26617279 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35384
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia N95 8gb
KRALJ BIRA (1)


Damask

Čitav dvor bio je na nogama. Stiglo je pismo kojim je potvrđeno da je stari kralj poginuo u bici. Vremena su bila teška i država je neprestano bila u ratovima. Bilo je pravo čudo što je kralj uspeo da preživi pet bitaka. U šestoj je poklekao. Nije bilo vremena za čekanje. Po principu primogeniture, presto je pripao najstarijem sinu. Imao je sedamnaest godina. Novi kraj odbacio je mogućnost namesništva i odlučio da će sam vladati državom. Ponosno je nosio persijsku krunu na svojoj glavi. To je zaista bio predivan osećaj. Ipak, nije bio srećan. Znao je da mu je kao kralju u ratom zahvaćenom kraljevstvu, glava uvek bila u torbi. I bez dosadnih propovedi dvorskih savetnika, znao je da će što pre morati da se oženi i dobije naslednika, kako bi izbegao da braća, nakon njegove eventualne pogibije dospeju na presto. Ako će ga iko naslediti- biće to njegov sin.

U Persiji se uglavnom ratovalo. Nije bilo vremena za svečanosti tokom kojih bi kraljević upoznao mnoštvo lepotica i birao. Naložio je da se iz svake pokrajine Persije, a bilo ih je sedam, dovede najlepša devojka. Morala je biti nevina, a po kraljevićevoj naredbi- starija od njega. Nije želeo devojčicu za ženu.

Ovako je tekao razgovor sa glavnim savetnikom:
-Da li se sve sprovodi po planu?
-Sve je u najboljem redu. Devojke dovode na konjima. Sve bi trebalo da budu ovde do srede ujutro. Kakve su dalje naredbe?
-U sredu uveče odabraću kraljicu. Neka se sve pre izbora okupaju u mleku. Postarajte se da izgledaju savršeno.
-Vaša želja za mene je zapovest.- odgovorio je savetnik. Zapravo, on nikada i nije davao savete- bio je samo pokorni sluga.
-To volim da čujem.
-Smem li da pitam, vaše visočanstvo, kako ćete birati kraljicu? Sve su one podjednako lepe. Kako ćete znati koja je prava?
-Lako. Ako su sve podjednako lepe, ne znači da su sve podjednako dobre u postelji. Izabraću jednu, a ostale neka zadovoljavaju vas, sluge. A sad dosta. Slobodan si.

Savetnik je bio srećan. Veoma srećan. Kralj će izabrati jednu, a šest lepotica ostaće dvorskim slugama. Već je zamišljao kako slatko uranja u međunožje svake od tih šest lepotica. Međutim, nema sumnje da će kralj najbolje ostaviti za sebe. Sećao se kada su mladog kralja obrezivali kada je imao šest godina. Slugama su ispale oči kada su videle njegov ogromni penis koji se klatio čekajući proces obrezivanja. Dvorski zakon strogo je nalagao da kraljević ne sme da spava ni sa jednom ženom pre braka. Novi kraljević menja pravila. Spavaće sa sedam predivnih devojaka, a jedna srećnica ostaće na prestolu.

Sve devojke stigle su u sredu, pre podneva. Kraljević nije smeo da ih vidi pre izbora. Ali- smela su njegova braća. Mlađi je imao petnaest, a najmlađi trinaest godina. Devojke su počele da se skidaju i kupaju u mleku. Dečaci su posmatrali njihovu glatku kožu i osetili erekciju. Svih sedam devojaka kupalo se u ogromnom koritu punom mleka. U dvema stolicama pored korita sedela su dva mlađa brata i parila oči. Posmatrali su njihove predivne sise. Želeli su da ih dotaknu. Uživali su svakog puta kada su devojke ustajale iz korita. Tada bi mogli da vide njihove navlažene pičkice koje su žudele za dobrim buzdovanom. Stvarno su bile prelepe. Svaka na svoj način. Tela su, ipak, bila lepša od lica. Dečaci su brzo stavili desnice ispod svojih dolama i napipali nadignute kite. Osetili su kako im se glavić već ovlažio. Bili su životinjski ljubomorni na svog brata. On će prcati ove ribice- oni mogu samo da ga drkaju. Bez srama, puni sladostrašća, izvadili su svoje kite i počeli da drkaju. Ako zamole brata, možda jednu od neizabranih lepotica ustupi njima. Oni neće postati kraljevi. Oni mogu da tucaju pre braka. Devojke su s vremena na vreme gledale dvojicu drkadžija. Bio je to prvi put da su videle kurac. Iako svesne da nisu same, spuštale su ruke do svojih vagina i počele da se dodiruju. Neke su se trljale jednim prstom, a neke su upotrebljavale i više. Osetile su slast, ali su bile svesne da prava strast tek dolazi. Načule su da je kraljević veliki kuronja i da će ih počastiti svojim ogromnim udom.

Dečaci su i ranije drkali. Ovaj put je, ipak, bilo najslađe. I najteže. Pred očima im je bio najlepši prizor koji su videli u životu. S druge strane, tako su želeli da umoče mačora, a znali su da nisu smeli. Možda će im brat pokloniti jednu. Možda. Kada su dečaci počeli da stenju od slasti, nijedna devojka nije krila da ih gleda. Sve su, kao hipnotisane, gledale kako momčići tresu rukama i nadražuju podivljale zveri. Prvi je svršio trinaestogodišnjak. Sperma je šiknula daleko, u nekoliko mlazeva. Dečak je došao u iskušenje da ga opet izdrka- osećao je kako mu se diže.

Ipak, odučio je da se čuva. Ako im brat pokloni jednu od ovih sisatih lepotica sa raskošnim pičketinama, želi da mu prvi seks bude izvrstan. Sačekao je da i njegov brat svrši.

Devojke su omamljeno gledale spermu i počele da se oblizuju. Negde u isto vreme, dečaci su napustili kupatilo, a devojke krenule da se oblače. Bile su strašno napaljene. Od njihove umešnosti zavisiće da li će stupiti na presto.

Brišući se peškirom, svaka je dobro istrljala međunožje i nadala se da je ono neće izdati. Svaka je želela da da sve od sebe. Navukle su svoje odore. Svaka je ujedala svoje usne. Ne zbog nervoze. Kad god bi se ujela, usne bi postajale crvenije i punije. Nestrpljivo su gutale pljuvačku i znale su da će tu pljuvačku vrlo brzo zameniti sperma. Prekinuo ih je savetnik taman kada su se sve obukle.

-Dame, nadam se da ste spremne. Kraljević čeka. Pođite za mnom.

Devojke su krenule jedna za drugom uzavrele od strasti. U mislima im je bilo samo jedno- sex!

NASTAVIĆE SE
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35384
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia N95 8gb
Velika ljubav



Ovako ovo nije obicna erotska prica,vise je ljubavna,o jednoj ljubavi,moze se tako reci,tako da ko misli da drka uz ovo slabo ce mu ici sigurno,bolje nek ide na neku drugu pricu,i tako…da pocnem,bio sam sa njom pre tri ipo godine u vezi,bili smo dva meseca,meni je dosadila,i raskinuo sam sa njom…Necu joj pominjati ime ovde…i tako,ona me zvala mesec dana plakala,htela da se pomirimo,meni je bilo svejedno,nije mi padalo na pamet da se mirim sa njom,htela je da se vidjamo svaki dan dok smo bili zajedno,jedva sam cekao samo da nadjem nesto zbog cega cu raskinuti,mrzelo me svaki cas da je vidjam..Ona se tako vezala za mene,ja nikad nisam bio takav,nisam mogao ni umeo ni hteo da se vezem ni za koga.Svaka mi deviojka brzo dosadi….I onda tako vreme je prolazilo,ja ne zivim mnogo daleko od nje,pa sam je cesto vidjao,i polako sam poceo da se zaljubljujem u nju…Pre nekih godinu ipo dana shvatio sam da sam stvarno zaljubljen u nju,,i to sam joj rekao,nije verovala,Mislila je da hocu da je odvucem samo u krevet…inace nismo spavali dok smo bili zajedno,verovatno bi se to desilo da sam ja ostao jos samo par dana sa njom,ali ja nisam…i tako,ubedjivao sam je da je istina,a stvarno mi se to desilo,poludeo sam za njom,dok smo bili zajedno nije mi bila nista posebno,a posle sam malo po malo shvatio da je ona jedno blago,biser medju devojkama,njene okice,plave male bezobraznice,najlepsi osmeh,nacin na koji govori,na koji gleda ljude,kako hoda,kao princeza….nesto se promenilo u meni,neznam poceo sam sve devojke drugacije da gledam,a nju pogotovu…pitao sam je da se vidimo,izvinuo joj se za sve od pre,pristala je,trebalo je da se vidimo u nekoj diskoteci,ja sam dosao sa nekim drugom,narucili smo pice,subota,ludnica,i tako,standardno,ja sam je malo potrazio pogledom i primetio je na drugom kraju diskoteke,igrala je sa drugaricama…malo sam cekao,nije mi bilo bas lako odmah da joj pridjem,bila je mnogo lepa…a i bila je sa nekoliko drugarica pa mi je bilo malo glupo,ali nakanio sam se posle 15-tak minuta…i krenuo sam prema njoj,ali kad sam joj prisao na mozda dva-tri metra ispred nje se odnekud pojavi neki decko,misicav krupan lik,poceo je da je ljubi,a ona mu je stavila ruke oko vrata,i mazila se s njim….tu ispred mene! Nisam mogao da verujem sta mi se desava ispred ociju,sad bi neko rekao pa sta nije smak sveta,kao da je to nesto sad…i ja bih tako rekao verovatno,da je bila neka druga devojka,ali ona…vratio sam se nazad uzeo flasu iz koje sam pio pice i krenuo prema njima,samo da ga udarim,poludeo sam…drug koji je bio samnom video je sta se desava,shvatio je sta cu da uradim,uhvatio me za ruku i izvukao napolje,i smirio malo….Nisam mogao da verujem da mi je to uradila,ali nisam mogao da je mrzim,mozda sam to i zasluzio,i nikada nisam plakao zbog devojke ali desilo se tad….jbg.A stvarno sam se mnogo zaljubio u nju…uzeo sam taksi otisao kuci,nisam ni o cemu mogao da razmisljam celu noc sem o tome…kakva sam budala.I tako rekao sam sebi da nikad ali NIKAD vise nista necu imati sa njom.Vec sutra sam promenio broj,i otisao da zivim dod neke babe,30 km od naseg grada,resio sam tu da ostanem samo da je vise nikad ne mogu da je vidim….Posle toga su se jos neke stvari promenile…Nisam nikad ni verovao neka devojka moze tako da me pogodi da tako nesto uradim.Novi broj sam dao samo ljudima koji su mi potrebni,ljudima iz orkestra,posto sam muzicar inace,nekolicini drugova,drugarici,i tako…a njima svima sam rekao da ga ne daju nikom dok mene ne pitaju….Voleo sam je i dalje,ali sta da se radi,previse sam ja ponosan da bih presao preko toga sto se desilo…I tako posle mozda 3-4 meseca saznao sam da trazi moj broj,da ne da drugovima mira,rekao sam da joj ne daju,ona je trazila i dalje…pitala je sta je samnom,jesam ziv,sta se desava,i tako…Jbg nisam bio dovoljno jak,kad sam cuo da place,i da moli ljude koje poznajem za moj broj rekao sam im da joj daju…Zvala me je odmah,pitala sta je samnom,jesam ziv i tako…Sta znam ja sam kao hteo da bude drugacije,da je vise ne vidim,i da ne cujem vise za nju,ali nemogu reci da mi ipak i protiv moje volje nije bilo drago sto se opet cujem sa njom…rekao sam joj da joj to sto mi je uradila nikad nemogu oprostiti,ona je pitala sta…kao nije me videla…a ja znam da jeste,i da mi je to namerno uradila…ona je pricala da nije,kao kako si bas tad naisao,pa to mi je bivsi decko,ja nisam sa njim,onako smo bili to vece….znam da nikad nece priznati da je to namerno uradila,ali ja je volim pa kako god,nemora da prizna,nisam ni ja bas uvek bio andjeo…ali rekao sam joj da posto je bila sa njim to vece moze da nastavi i dalje da bude sa njim,a da na mene moze da zaboravi…ona je nastavila da me zove,rekla je da nije znala da to moze mene tako da povredi,da je mislila da je ja zezam samo ,da me je briga,i tako…ipak nije htela da prizna da je to namerno uradila.Mene je malo proslo to,ona me je zvala svaki dan,ubedjivala da se vidimo,malo pomalo ja sam popustio,vratio stari broj,vratio se u grad….ipak sam rekao sebi da NIKAD ali nikad necu imati nista vise sa njom…I jos nesto mi je rekla,nesto sto me mnogo iznerviralo,kao ja volim fensi tipove,ali bicu ipak sa tobim,iako ne igras fudbal i ne nosis patike od 15 hiljada….e tad sam popizdeo,mislim da je neka druga devojka pomislio bih samo,ma vazi ribo,samo da je tebe odvedem u krevet,ili tako nesto,a voli ti sta hoces posle…Ali sa njom je sve drugacije,skrenuo sam malo sa pamecu otkad sam zavoleo tu devojku,da nisam verovatno nebih pisao ovu pricu,i mozda prica nije nesto,ali je svaka rec istinita,verujte…I tako,bilo mi je krivo,pa sta ti mislis devojko da cu ja tebe da molim da ti budes samnom,ona je tad mislila da cu ja da potrcim sad njoj u zagrljaj,ili sta vec…jbg imam tu osobinu da tesko prelazim preko nekih stvari,i dan danas placam danak tome…I tako lepo sam je nabrziokako se to kaze,ona nije znala sta je snaslo,a stvarno me to uvredilo.Ja sam inace normalan,normalno se oblacim,zaradjujem za sebe dovoljno,verovatno toliko da mogu da budem fensi vise od svih tih njenih fensera,ali ne zelim,nervira me to.Jer su ti njeni fenseri svi isti,obuku se za 500 eura,pola godine skupljaju za neki duks,a u dzepu nemaju 50 dinara…ja smatram da covek moze da ima boljih kvaliteta.A ona je devojka iz bogate kuce ono sto se kaze…heh…njeni drze neke prodavnice po nasem gradu,voze nekoliko dobrih auta,i tako,pa ona valjda ne zeli da bude sa bilo kim…I stvarno bila je uvek u poslednje vreme sa nekim frajerima,fensi momcima,to su inace debili sve,ja stajem na crtu u svemu sa njima svima,ali dobro,kako god….I tako nastavio sam da komuniciram sa njom,da se dopisujemo,ona je htela da budem sa njom,mislila je da cu ja nju da molim,i da napadam,kad je videla da od tog nema nista,pocela je ona mene…ja sam tu i tamo bio sa drugim devojkama,ona sa nekim drugim momcima,pricala mi je o njima,bio sam ljubomoran kao pas….videla je ona to,sigurno jeste,i ona je trazila da joj pricam o nekim mojim devojkama,a bila je ljubomorna htela je da poludi cim joj pomenem neku..zato nisam hteo da joj pricam nikad,mada sam voleo da je vidim ljubomornu,kako je samo slatka bila,ali ipak ne….Poceo sam da joj kupujem poklone,ostavljam pod prozor i tako,skoro svaki dan,kupovao sam joj cokoladice,igrackice,i njene omiljene cigarete,i svasta jos…inace to pre nikad nisam radio ni za jednu devojku.Stvarno mi je stalo do nje,i nije mi bilo zao sto sam to radio,nikad nece biti…trazila je od mene svaki dan da se vidimo,ja sam joj rekao da nemozemo,nek ima ona svoje vezice,nek se muva sa njenim fensi frajercicima,za mene ce se naci poneka devojcica,a ja cu tako da joj kupujem poklone,i uradicu za nju sve sto treba,i uvek cu je nositi u srcu,samo nju…Znam da to ne zvuci bas muski,ali priznajem osvoila me nekako,pao sam,zavoleo je,jace je bilo od mene,i tako…stvarno sam poceo da je gledam kao osobu,ne samo kao objekat kao pre,i znam da nije bila bas savrsena,ali ipak sam je voleo vise nego sto sam mogao da volim ikoga na svetu…jbg tako je valjda kad se zaljubis…Napadala me je svaki dan da se vidimo,i znam da niko nece shvatiti zasto ne predjem preko svega,uzmem je,da je ja pazim, cuvam,mazim je ljubim svaki dan,i tako,ali imam neki razlog verujte koji cak ni ovde nisam napisao…jbg!!! I tako,nisam spavao nocima zbog nje,ljubio svako vece njenu sliku,razmisljao danima o njoj,o njenim okicama,usnama,i o svacemu jos :-) molio boga u sebi da bude srecna samo,da je cuva,da ne pati zbog nekih debila,posto znam da se brzo zaljubi u svakog decka,i da se veze tako,posle pati kad je neko ostavi…Govorio sam joj tako ponekad da je princeza,da je najbolja na svetu,sto stvarno i mislim…da je srecan svaki decko koji je ima,da je ona nesto najlepse sto postoji,najneznije i najumiljatije stvorenje…i jbg mnogo sam se napatio zbog nje.Slomila me je na kraju,danima je htela da se vidimo,ja sam pristao,i sta znam dogovorili se da se nadjemo tamo gde smo se uvek vidjali…malo je zakasnila…ali sam je cekao znao sam da ce doci…Eh kad sam je video,bila je lepa kao andjeo,prisla mi je polako,gledala me u oci,i smesila se,bas kao pre kad smo se vidjali…zar je moguce da nisam znao sta sam imao…stvarno je bila najlepsa na svetu,ja sam se bojao da ne napravim neku glupost da se ne izblamiram,posto hoce mene ti baksuzi….a ona je bila stvarno najlepsa na svetu za mene,ja sam kao nesto pricao,zagrlio sam je malo,a stvarno mislim da sam izgledao ko debil,da me gledao neko sa strane….hvala bogu nisam mogao da vidim sam sebe.Sav sam se izgubio,nikad nisam imao vecu tremu…Ona me gledala,u oci,kao da je samo cekala da je poljubim,ja sam je samo zagrlio i malo je prvo mazio po kosi,uzeo je za rukice i drzao,i kao pricao nesto…neznam ni sam sta,samo sam gledao kako je lepa…stajali smo mozda dvadesetak minuta,ona je rekla da mora da ide,krenula je da me poljubi kao za rastanak,u usta…a ja sam se malo izmakao i poljubio je u obraz i otisao…i sta znam mislio sam da sad misli da sam debil,da nece vise da progovori samnom,kao prvo izgubio sam se sav kao nikad na obicnom sastanku…a i nisam je smuvao,a sto puta mi je u zadnje vreme dala do znanja da mogu da je imam kad hocu,a ja sam sebi rekao da je nikad necu muvati…i kao vrhunac pokusala je da me poljubi na kraju,ja nisam hteo,ostavio sam je tako…ali nije me ostavila,rekla mi je posle da imam najsladju zbunjenu facu na svetu,i tako jos nesto…bilo joj je krivo sto se nismo smuvali…bilo je i meni krivo,e napatio sam se stvarno zbog te devojke,ali nije mi zao…ona nikada nece shvatiti zasto ja necu da je muvam,videla je da je volim najvise na svetu,nece niko shvatiti..ima tu nesto sto samo ja znam,nesto zbog cega mi je sudbina tako sjebala u vezi nje,i zbog cega je meni krivo najvise na svetu…Posle toga sam se video jos jednom sa njom,nije trebalo da se vidimo,slucajno sam je sreo,mislio sam da je kod kuce,tako mi je rekla,slagala me je…stao sam sa njom bilo je glupo da prodjem tek tako pored nje,morao sam tad da je zagrlim,kako je bila nezna sva,kao andjeo neki,pitao sam je zasto me laze,zar nije kuci,nije nista rekla,samo se jace pribila uz mene,sagnula je glavu,i pocela da drhti…ja sam mislio da ce da pocne da place…Rekao sam joj nema veze,dobro,nije bitno idi sad kuci hajde,ona se jedva odvojila od mene.Nisam se naljutio na nju,nisam mogao,kako to da uradim kad je takva…zeleo sam je kao nijednu devojku,i zelim je jos,znam da je strastvenija od svih devojaka,to je meni jako bitno,i za mene je stvarno ona najbolja na svetu….i sa njom je stvarno sve drugacije nego sa drugim devojkama…svaku drugu devojku mogu da pozelim samo za jednu noc,seks i malo da je mazim mozda…a nju,sa njom bih sve probao,i za nju sve uradio…i znam da me nikad nece proci,jer kad se neko tako mnogo zaljubi to ne prolazi tek tako,meni je to zivot promenilo….i iako je nemam,ona mi je sve na svetu,i to je prokletstvo dok je tako,verujte mi,zivot bih joj dao,najozbiljnije bih…ali dzaba,sam sam kriv verovatno,a mozda su neke vise sile htele tako….neznam.Tako sam joj kupovao poklone neko vreme ostavljao pred njenom kucom,dok nije odjednom prestala da ih uzima,nije htela da kaze zasto,samo je rekla da ne moze vise….da nije u redu.Posle nekog vremena rekla mi je da ima decka vec neko vreme,da je postalo ozbiljnije i da nemoze da prima poklone od mene,da nije u redu,da se ne oseca lepo kad to radi….sta znam,bilo mi je malo krivo sto mi nije rekla odmah,ali nisam je mrzeo zbog toga,ona je ipak princeza….a ja sam se stvarno nekad mislim bolesno zaljubio u nju,njena sreca mi je vaznija od moje,i nemogu da se borim protiv toga…cak sam slusao i o njenim momcima uvek,tesio je pokusavao da joj pomognem,iako je mene ljubomora ubijala…i nekad sam nekad mislio da je bolje da je uzmem ja,volecu je vise nego iko od njih…mnogo vise,ali ipak mislim da to nije dovoljno…i ne treba to da uradim,ipak je njena sreca vaznija od moje,znam da nebi bila srecna samnom.Pustio sam je drugima,iako je to bolelo i bilo tesko podneti…I tako,volim je jos uvek,najvise,i neznam zasto se jos cuje samnom posle svega,proslo je dosta vremena,ona ne shvata zasto ja ne pokusam da budem sa njom…ipak se ponekad dopisujemo,i ja sam nekad drzak prema njoj,i ona prema meni,ali se ipak cujemo,nekad ona meni kaze nesto malo uvredljivo,ja se kao naljutim,i oteram je kazem da necu vise da cujem za nju,a i ona a i ja znamo da cemo se cuti opet,ako ja nju ne cimnem za par dana ona pocinje mene da cima…i stvarno ako joj nekad dosadi tako i prestane da se cuje samnom,ja joj sigurno necu dosadjivati,nebih pustio sebi da padnem tako nisko….ali ne znam kako cu bez nje opstati,i kuda cu,jer briga me za skoro sve u zivotu,ne cimam se ni oko cega mnogo,samo jedan dan kad se ne cujem sa njom,e onda hocu da poludim….I jos uvek ne spavam nocima zbog nje,budan o njoj sanjam,jedno vreme sam poceo da pijem dosta,sve zbog nje,poceo sam i neke droge da koristim…ipak sam se izvukao iz toga,ali izgleda da cu poceti opet,kakav je smisao zivota bez nje,bas me briga…i patim vec dugo za njom…cak je i nocu cesto sanjam,uvek sanjam da smo zajedno…mislim non stop na nju,njen sam,i ona moze da me unisti ako to pozeli…znam da ona to zna,shvatila je,ali ona to nece…pre neki dan je raskinula sa tim deckom zbog kojeg je prestala da prima poklone od mene….sad malo pati za njim,proci ce je,bili su zajedno oko godinu dana…eh da su neke stvari malo drugacije pa sad ja da mogu da budem sa njom,mogao bih,dovoljno bi bilo samo da je pitam da se vidimo…ali eto,komplikovano je verujte mi,ja bih bio naj srecniji decko na svetu,da ne patim vise i ne razmisljam sta cu sa sobom,i koliko jos mogu ovako….i mozda se te neke stvari promene,ja imam nade jos malo,kamo srece,a do tad cu da budem njen andjeo cuvar…Voleo bih da bude moja zauvek,da je ne uzmem i da je ne pustim nikad vise da ode od mene,znam da me to nikad nece proci….Jer ona je meni sve,neznam ni sam kao bih je nazvao vise,znam da cu je voleti uvek,a da zavolim neku devojku tako kao nju,o tome i ne razmisljam………………..Inace ovo bas i nije prava erotska prica,ali je barem sigurno 100 POSTO ISTINITA i iskrena….A ja sam stvarno imao potrebu da ispricam ovo nekom,ili da napisem negde,jer me ona muci vec dugo, cak ni drugovima ne pricam o tome,i ne priznajem nikom da je tako volim….jer znam da nebi shvatili.
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35384
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia N95 8gb
Putovanje sa bratom 2


Zaustavio je auto izmedju dva ogromna stabla i ugasio motor. Da se odmorimo malo, jedva procedi kroz zube i za trenutak vrati ruku na moju nogu, a onda je skloni s recima hajmo malo da protegnemo noge i ja se odvoji od njega dok je polako pocela da se rusi kula od karata koju sam pokusavala da napravim. Medjutim cim smo izasli iz auta Deni dodje kod mene i obuhvati me otpozadi oko struka naslanjajuci se na auto. Ti izgleda potajno treniras pa ti je stomak tako cvrst, rece mi, i ona moja kula od malo pre kao da poce sama ponovo da se podize. Nasmejala sam se neznajuci sta da kazem. Deni poce da me mazi po struku i stomacicu. Tako si mi lepa danas, rece. Samo danas upita ga uz osmeh. Ma uvek sestrice moja slatka, ali danas posebno. Hvala ti braco, rekoh dok podizem ruku i prebacam je preko njegovog vrata. Nekoliko trenutaka se mazimo tako. Nezelim da sve ostane na tome vec se trudim da ga i dalje navodim u pravcu koji ce oboma da prija. Znaci svidja ti se kako danas izgledam a da li to znaci i da ti se svidja kako sam se danas obukla. Da, promrmlja Deni. Uh da… samo da, sto me nerviras, govoris kao da gledas samo da me otkacis. Ne. Pa ako ne onda mi tacno reci sta je to sto ti se svidja. Samo se na trenutak zamislio, pa prvo ta suknjica pokazuje tvoje savrsene noge i struk, a i taj topic ti stoji saliveno. A sta on pokazuje, neizdrzah. Pa… te tvoje… prelepe grudi. Okrecem se grlim ga oko vrata naslanjajuci se skroz na njega, dok ga nezno ljubim u obraz. Svidjaju ti se sestrine grudi. Snazno me stisce uz sebe, jaoj Ida sestrice moja, pocela si da me izludjujes. Kako to mislis. Pa za sve ove godine si postala prava lepotica, prava rasna cura… neznam sta da mislim… pa cak i onaj poljubac pre neko vece. Sto nije ti se svideo. U tome i jeste problem, sto mi se jako svidelo. Braco moj slatki, govorim mazeci ga po licu, ako ti se svidelo onda to uopste nije problem, govorim ljubeci ga u obraz. Dubok uzdah iz njegovih grudi i ponovo me snazno grli. Cemu takav uzdah, pitam ga, upredajuci se kao macka. Cuti i spusta ruke na moj struk pa potom na bokove, dok su moje na njegovim ramenima i pocinjem da ih spustam do njegovih grudi i nazad. Vidim da mu pogled sara po mom dekolteu i bradavicama koje izdajnicki strce uvis i jasno se naziru ispod topica. I dalje mi nisi odgovorio na pitanje. Koje. Pa ono, jel ti se svidjaju sestrine grudi. Ruke mu sa mojih bokova prelaze preko mog struka i navise sve do pazuha, blago mi dodirujuci grudi sa strane nasta me prolaze hiljadu trnaca i bradavice mi postaju jos izrazenije. Svidjaju mi se, jedva izgovara…. ali nemogu bas sa sigurnoscu to da tvrdim, dodate. Kako, bila sam malo u cudu. Pa nemam skener u ocima i nevidim ispod majice. Jaoj Deni… opasan si, rekoh i lupi ga rukama po ramenima dok smo se oboje nasmejali. Ponovo me grli i ljubimo se u obraze. Ostajemo tako zagrljeni dok su nam obrazi spojeni. Osecam da me mazi po ledjima i ja odmah pocinjem i njega da mazim po ramenu i vratu, dok sve jasnije na svom stomaku osecam i izbocinu na njegovom medjunozju. Ruke mu lagano klize nanize tako da mu se jedna zadrzava na mom golom struku a druga nastavlja put ka mom boku. Nezno pocinje da pomice ruku sa mog boka prema guzu tako da mu ruka sa sirom rasirenim prstima zavrsava na mom guzu. Nezno me stisce i pocinje da mi mazi guzu. Totalno opijena okrecem glavu prema njemu dok nam se zamuceni pogledi spajaju. Njegove usne poput magneta privlace moje i spajamo se u prekrasan i dug poljubac. A potom iznenadni zvuk sirene od koga osetih bol u usnim skoljkama. Razdvajamo se i vidimo traktor koji se priblizava i namerava da prodje stazom na kojoj se nalazi nas auto. Proklela sam ga u sebi hiljadu puta. Totalno sludjeni dok Deni nesto mrmlja ulazimo u auto i Deni se okrece i polazimo prema traktoru da bi se razmimoisli i da bi on mogao da prodje. Jedva uspevamo da se razmimoidjemo tako da smo bili prinudjeni da se vratimo na glavni put. Vec malo ohladjeni od onoga sto se dogodilo Deni rece moramo pozuriti da stignemo pre mraka. Da, progovorih ja vise za sebe, mogu se i zabrinuti jer znaju da dolazimo. S jedne strane sam bila besna sto smo morali sve ono da prekinemo a s druge strane presrecna jer sam znala da ce Deni konacno biti moj, pogotovo sto ispred sebe imamo jos dve noci a i put nazad, na koji nadala sam se necu morati da cekam jer ce se sve desiti mnogo pre.
Konacno se i meni sreca osmehnula. Kod rodjaka su se zadesili jos neki nasi rodjaci koji ce takodje ostati do nedelje tako da je situacija nalagala da ja i Deni spavamo u istoj sobi, mada u razlicitim krevetima, ali sta je tu je. Tetka je predlagala da ako hocu mogu ja kod nje a tetak u sobu sa Denijem ali smo i ja i brat gotovo uglas rekli ma taman posla da se vi deranzirate, kakve veze ima i jos masu izgovora.
Kada je doslo vreme spavanja otisla sam da se sredim dok je Deni i dalje nazdravljao sa tetkom I jos jednim rodjakom. Nakon tusiranja obukla sam samo tangice i gore svilenkasti bade mantil koji je dosezao do iznad kolena. Imala sam jedan plan sto se tice mleka za telo i zelela da ga sto pre sprovedem, tako da sam pre nego otisla u sobu svratila do dnevnog boravka i pitala Denija i tetka zar se vama jos ne spava. Deni se protegao s recima ja sam mrtav umoran i videla sam mu zahvalnost u ocima kada me je pogledao jer nije znao kako da ih otkaci. Pozeleli smo jedni drugima laku noc. Za nekih desetak minuta Deni je izasao iz kupatila i usao u sobu samo u boksama i majici. Naravno da sam ga cekala. Jesu nam rodjaci ali pomalo i davezi, rece Deni, da nisi usla u sobu jos bi me terali da pijem. Nisi mi se valjda napio. Ma kakvi, rece Deni dodje i coki me u obraz, hocemo li da spavamo. Nisam se jos namazala mlekom, a znas da ti seka vodi racuna o tome. Znam rece uz prelepi osmeh. Ako ti nije tesko mogao bi mi malo i pomoci. Naravno seko sve za tebe. Kako sam stajala za velikim ogledalom u sobi koje je dosezalo do poda i cesljala se Deni dodje iza mene, obgrli me od pozadi i poljubi u obraz. I ja sam njega zagrlila prebacivsi ruku iza ostavsi u tom polozaju, gledajuci se u ogledalu. Lepa ti je kosa, rece. Za nju ti nije potreban skener zar ne. Nasmejao se, ne naravno. A za nesto drugooo, razvukoh ja. Pa za recimo noge do kolena takodje nije. A za nesto drugoooo, ponovo razvukoh. Na sta mislis. Pa znas valjda. Neznam, reci mi ti. Pa za ono od danas. Nasmejao se. Tako mi je bilo lepo danas bato. Nista ne govori. A tebi, nastavljam ja. I meni… sestrice moja slatka, dodaje. Oduvek mi je lepo kad se milkimo, rekoh i poceh da ga mazim po kosi i vratu i dalje se gledajuci u ogledalo. Sacekaj caskom rece Deni iznenadivsi me. Ode i upali malu stonu lampicu i ugasi svetlo, malo je toplo rece i skinu majicu ostavsi samo u boksama i ponovo se vrati do mene grleci me na isti nacin. Mnogo je lepse ovako. Da, potvrdih. Lagano je poceo da trlja obraz uz moj i da pomera ruke mazeci me po stomaku i struku. Oboje smo uzasno napaljeni ali i oboje uzivamo dok se mazimo trudeci se da neprenagljujemo i da odugovlacimo sto je vise moguce. Jel znas da nisi fer, rece mi. Sto, nezno ga upitah. Ja sam skinuo majicu zbog tebe, a skener i dalje nemam. Nasmejala sam se i presrecna sto on konacno preuzima inicijativu lagano odvezujem bade mantil. Pomozi mi, govorim. Lagano mi povlaci bade mantil koji za sekundu kliznu iza mojih ledja tako da ja osta samo u tangicama ispred ogledala dok je moj rodjeni brat Deni stajao iza mene samo u boksama. Posmatra me u ogledalu sirom raskolacenih ociju i ponovo mu ruke zavrsavaju oko mog struka i stomacica dok jasno osecam njegovu izbocinu na svojoj guzi i donjem delu ledja. I, pitam ga, kako ti se cini. Prelepa si sestrice, izgovara isprekidano, tesko i duboko disucu. Ponovo pocinjemo da se mazimo obrazima, dok ja jednu ruku prebacam za njegov vrat a drugu spustam na njegovu butinu. Uzbudjena sam kao nikada u zivotu. Sta bi bilo danas da nije naisao onaj traktor, pitam ga. Verovatno bi nastavili da se ljubimo. A gde ti je bila ruka danas. Na jednom prelepom mestu, rece, a sada cu da je spustim na jedno isto tako prelepo mesto, govori i nezno me obuhvata za desnu sisu, a odmah potom drugom rukom i za drugu. Zabacam glavu skroz pozadi trazeci njegove usne i ponovo se spajamo u dug i strastven polljubac dok mi brat sve zesce stiska grudi i bradavice. Pocinjem da vrtim guzom trljajuci se o njegovu kamenu izbocinu dok mi sve vreme odzvanja u usima da konacno pocinjem da radim ono za cim sam odavno ceznela. Ljubim se sa svojim rodjenim bratom Denijem, dok mi on stiska grudi a ja se guzom trljam o njegovu kurcinu. Posle te moje misli Deni prekida poljubac i lagano spusta ruke sa mojih grudi na struk. Otvaram oci trazeci njegov pogled u ogledalu, okrecem se i grlim ga naslanjajuci se golim grudima na njega. Ljubim ga i lizem po vratu i pocinjem da oblecem oko njega grleci ga i ljubeci po golim prsima. Sada sam ja iza njega i odjednom taj prizor vidim u ogledalu i to mi se jako svidja. Na trenutak zastajem i posto je visi od mene preko njegovog ramena posmatram u ogledalu kako mu mazim snazna prsa. Vidim kako mu se kurac jasno ocrtava na uzanim boksama i da mu je ogroman. Bez obzira sto sam vec uveliko spremna da nastavimo dalje i da me konacno rasturi ovim medju nogama, nemogu da odolim da ne produzim ovaj trenutak predigre. Sada je i meni potreban skener, govorim. Osmeh mu se pojavi izmedju dva isprekidana uzdaha. Pa sta predlazes, pita me. Mazim ga po guzovima i bokovima vesto se trudeci da ne dodirnem njegovu kurcinu, paleci ga sve vise i vise. I on svoje ruke zabaca pozadi hvatajuci me za guzu i mazeci me. Situacija kulminira i Deni se okrece i pocinje ponovo da me ljubi u usta. Podize me i spusta na krevet i leze preko mene. Sirim noge obuhvatajuci ga dok mu rukama povlacim bokse nize. Pokusavam da ga pogledam u oci i vidim da mu je pogled skroz zamucen od strasti i zelje. Uspevamo da skinemo njegove bokse i on vise ne ceka ni trenutak. Sklanja mi tangice u stranu, iz moje pickice gotovo curi i za tili cas brat mi je puni svojom velikom kurcinom i odmah pocinje da se pokrece u meni. Dahcemo oboje lagano koliko mozemo to da kontrolisemo, dok mu ja ponavljam jace, jace braco, to, nestedi me… rasturi me, jebi, jebi me… jebi svoju Idu… jebi svoju sestricu. Mozda ni minut nije prosao mene je zahvatio orgazam od koga se gubi svest. Htela sam da urlam ali nesto mi je jako pritiskalo usta. Kada sam otvorila oci Deni je naglo izasao iz mene i drkajuci ga poceo da me zaliva vrelom spermom. Izlazilo je kao iz gejzera i padalo po mom stomacicu grudima i dobrih nekoliko mlazeva i po mom licu. Snazno smo se zagrlili kada je legao pored mene i nastavili da se ljubimo. Osecala sam se kao nikada u zivotu, srecno, zadovoljno i ispunjeno. Nekoliko minuta smo ostali u tom polozaju, a onda je Deni ponovo poceo da me mazi po stomaku i grudima, razmazujuci svoju spermu po meni. Jesi li na ovo mleko mislila malo pre, pita. Na to ljubavi, govorim presrecno i ponovo ga ljubim u usta.
Morala sam da se izvucem iz njegovog zagrljaja da bih otisla do kupatila. Kada sam to obavila i on je otisao i ubrzo smo se ponovo nasli u krevetu….
Nastavio je da me ljubi i preko vrata i grudi na kojima se prilicno zadrzao i poceo da se spusta nize. Rasirio mi je noge obuhvatajuci me za guzove i zaronio glavu u moje medjunozje. Ljubio me je i liskao svuda unaokolo vesto izbegavajuci da spusti jezik na moju ribicu, dovodeci me do ludila. Kada vise nisam mogla da izdrzim snazno sam ga scepala za glavu povlaceci ga i istovremeno se nabijajuci ribicom na njegova usta. Onda mi je brat obradio pickicu kao niko pre njega, vesto koristeci usne, jezik i prste, dok me nije doveo do prelepog orgazma. Samo minut nakon toga, pretvarajuci se u pravu pravcatu pohotnu kuckicu, bacam se na njegov kurac lagano ga drkajuci i pocinjem da radim nesto sto pre toga nikada nisam. Uvlacim kurac svog rodjenog brata Denija u usta. Halapljivo i brzopleto a onda me Deni hvata za glavu i mazeci smiruje i pocinje lagano da mi ga nabija u usta. Verovatno je odmah uvideo moje neiskustvo i sada me je postepeno vodio u tom smeru. Samo mi je malo trebalo da se uigram i potom mi je Deni rekao da ga gledam u oci. Pusila sam mu gledajuci ga u oci dok je on sve vise i vise uzivao, govoreci, to Ida… tako… lagano, to sestrice moja slatka… tako… pusi… pusi svom bratu….Lagano je poceo da se okrece hvatajuci me za guzu. Odmah sam uvidela sta zeli i samo trenutak kasnije poceli da radimo pozu 69. Bilo mi je prelepo dok mi je brat sisao pickicu a ja njemu pusila kurac. Kad je posle nekog vremena dok smo lezali na bokovima, tako sto je njegov trup bio izmedju mojih nogu, lagano usao kurcem u moju pickicu, pozelela sam da to nikada ne prestane. Ljubili smo se u usta dok me je lagano jebao, jasno osecajuci svaki santim njegove kurcine u sebi. Volela sam ga u tom trenutku vise nego ista na svetu. Jaoj Deni… jaoj… kako me lepo jebes… tako… to… kako lepo jebes svoju Idu… kako lepo jebes svoju sestricu. Uzivala sam, a i Deni je bio jako mastovit, namestajuci me i jebuci me u raznim pozama. Dva puta sam svrsila pre nego sto je on poceo sve snaznije da me nabija. Znala sam da nece dugo i tako sam zelela da me napuni. Svrsi u mene ljubavi, govorim, jesi li normalna, kaze Deni, molim te napuni me, napuni sestru, trabunjala sam dok me je novi orgazam lagano ali sigurno sve vise zahvatao, a onda totalno pomracenje, ispunjenje i novi orgazam, ni sama nisam znala koliko traje i sta se desava. Kasnije kada sam slucajno spustila ruku do svog stomaka osetila sam da je prekriven toplom i lepljivom tecnoscu, zapravo, Denijevom spermom. Tek sam kasnije shvatila da je to bila ogromna sreca sto se brat nije izlio u mene, ali u tom trenutku sam bila skroz van sebe, jer me je prosto raspametio jebuci me, dok sam mu to predlagala. I ponovo kazem sreca sto je Deni uspeo da se kontrolise. Tu noc smo se jebali jos, ali ni sama neznam koliko puta i koliko sam puta svrsila. Naredni dan nam je bio mucan jer smo bili prilicno izmoreni i zaokupljeni samo jednom idejom. Ali kada je pala noc ponovo smo postali neumorni i jako mastoviti, jebuci se na razne nacine. Tako mi je bilo lepo dok sam svrsavala na bratovom kurcu da sam gubila razum sve vise i vise. Sa slascu sam mu pusila kurac kao da sam to radila hiljadu puta do tada. Sutra dan kada smo se vracali kuci pojebali smo se na zadnjem sedistu cim smo izasli iz naselja. A pre nego sto smo stigli kuci izvadila sam mu kurac i pocela da pusim dok je Deni vozio. Nije zaustavljao auto a tako sam zelela da mi svrsi u usta, sto je i uradio. Za trenutak sam se zagusila kada je poceo da mi sprica spermu duboko u grlo ali sam se brzo snasla i halapljivo je gutala. Postala sam prava pravcata kuckica sa samo jednim jedinim ciljem u glavi, da non stop bratov kurac bude u meni.
A onda smo sve to nastavili i kuci. Bila sam presrecna jer Deni je, sto mi je i priznao, bio poludeo zamnom. Jebali smo se gotovo svakoga dana, danju kada smo bili sami kuci, a noci smo uvek izlazili u susedna mesta i gradove gde nas niko nezna i ponosali se kao i svaki ljubavni, da ne kazem seksualni, par. Nakon izlaska smo se obicno jebali u kolima, a jedno vreme smo non stop uzimali sobu u hotelu u jednom susednom gradu, gde smo mogli maksimalno da se opustimo i prepustimo jedno drugom. U tom hotelu je i moja guza izgubila nevinost i postala tako dobro razradjena kao i moja pickica. Jebali smo se cak i kada sam imala menzu sto je Deni najvise voleo jer je tako smeo da svrsava u meni do besvesti. Toliko smo izgubili razum da sam ja pocela da se plasim da neko moze da provali nas odnos, jer se gotovo nismo razdvajali i sve teze se kontrolisali u nasoj okolini. I to je trajalo sve dok jednog dana jedna nasa rodica nije provalila nas odnos.
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35384
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia N95 8gb
Mladi Pastuh.


Lezao sam u sobi i citao neku erotsku pricu.Sve dalje sto sam odlazio sa pricom sve sam se vise palio kao mladi Pastuh,kurac mi se dizao.Inace necitam bas te price u kojima ima Incesta,ali ovoj se nije moglo odoljeti.Sav taj opis,laz ili ne,ali mene je lozio do dna i dizao me u visine.Ma znao sam da to nije istina ali mozak je dole slao signale i podizao ga do granice.Osjecao sam se vrlo uzbudjen,ustekao bi ga u sta bilo.Ma u tom trenutku nisam mislio ni na sta samo da mi je bilo da nesto jebem,bilo sta.
Ali nisam imao sta,osim da ga izdrkam.Citajuci pricu polako sam ga drkao da nesto nepreskocim.Sve je to vise djelovalo na mene da sam se u potpunosti uzbudjen slagao sa tim tipom koji je jebavao svoju majku.Taj opis te price taj cin seksa,ta oralna predigra taj sav scenario,pa to je ludilo koje je i mene popalilo.Drkao sam sve brze,nisam obracao paznju ni na sta,sva moja koncentracija je bila u toj prici.
Vrhunac u koji sam ulazio i ja i taj mali koji je u prici svojoj uzivao dok je jebavao a ja dok sam drkao.
Skoro pred sam kraj i on i ja!Vrata moje sobe su se otvorila!Ovo sad nije bila prica,tipicna sramota,ali nisam mogao od toga da pobjegnem.Zaprepastena a ja brzo sam navlacio gace i hlace.Od stida i srama nisam ju ni gledao.Brzo je zatvorila vrata.Zasto nije pokucala,zasto?
Ali vise to nije ni bilo bitno,bitno je sta je ugledala.
Satima nisam izlazio iz sobe,neznam koje izvinjenje da kazem,kako da ista reknem.
Nisam se uopste usudjivao,ma ni da se pojavim bilo me je stid.Stalno mi je na pameti bio njen pogled,moj sram i njeno veliko a i moje iznenadjenje.
Bacio sam i casopis iza kreveta,gadio mi se tada,stvarno sam se lose osjecao.Noc sam jedva prespavao,sanjao sam svaki put istu scenu.Svaki put sam se budio i bjezao od toga.Ali kad bi opet zaspao sve se ponavljalo pod depresijom tog dogadjaja u snu se dogadjale jos gore stvari,jos gore.Ali samo sam to sanjao.
Kad god bi se ponovo budio,kurac mi je bio dignut.Osjetio sam da sam umoran od svega toga,nisam to zelio ali samo se desavalo.Poceo sam da gubim kontrolu nad sobom.Pomislio sam da izdrkam da ce to sve otici jer sam pod uticajem price poludio.Ali nije bilo tako.Poceo sam da ga drkam ali nisam uzivao.Htio sam to brzo da uradim ali on bi se tada spustao jer sam zamisljao djevojku.Odustao sam pokrio se i ponovo zaspao.Ponovo sam u san utonuo.
U snu potpuno budan,gol na krevetu sam lezao.Usla je u sobu,gola.Pocela je sa milovanjem moga tjela.Pocela je da ljubi i sisa moj kurac.Drkala ga je isto kao ona iz price,da uzivao sam u tome.Nisam se budio.
Vlazna,popela se na mene i stavila ga unutra,bila je jako vruca i tjesna.Osjetio sam sve,nisam se budio.
Tako se ljepo jebavala nisam ju zelio,ali sam se prepustio,naprosto uzivao sam u tome.Njene grudi u koje sam nepomicno ocima gledao dok je ona stenjala.
Grudi su se njihale prema meni dok je ona sjedala na kurac koji je duboko u nju ulazio,nisam se budio.
Zajecala je jako,kao da se otimala,ubrzavala je.Osjetio sam da mi krece sperma iz dubine mozga sam to osjetio.Tada sam se probudio.Sav znojan,kurac dignut sve mi je govorio.
Zadihan kao da sam stvarno jebavao,uzbudjen i zadihan,probudjen u plafon sam gledao.
Prvo sto sam pomislio,moram da izdrkam,moram.Mislicu na nju samo da izdrkam.Uzeo sam ga u ruku i poceo da drkam,misli su bile tamo nazad kao u snu.Za nekoliko minuta,mozda dve tri sperma je spricnula u nju tj van,u mojim mislima u nju ali ipak van,uh napokon sam svrsio.Pomislio sam sad je kraj tom svemu ali nije bilo tako.
Samo sam zaspao,nisam vise sanjao seks ali sanjao sam nesto ljepo.Sanjao sam nju ali ne golu i ne na meni kako se jebe nego drukciju posve drukciju.
Ujutro oko 10 sam se probudio,spusten mi je bio.Osjecao sam se ljepo,nisam bio onako uzbudjen,ali misao je ostao.
Vjerujte nisam ga ni tjerao iz svoje glave.
Dobro jutro tesko sam to rekao.Dobro jutro,odgovorila je.
Otisao sam u kupatilo.
Stan je mirisao na slaninu s jajima.Sjeo sam za stol.
Nisam mogao da doruckujem.Nisam mogao nista sve mi se nekako gadilo sve osim,ma sve.
Izvini za ono jucer.
Sutila je samo.
Kasnije sam izasao,otisao kod djevojke.Bio sam nekako napet,nista joj nisam govorio.Tucali smo se.
Ali nije to bilo ni 10% uzitak kakav sam u snu osjetio.
Mada je moja djevojka dobra u seksu nije nesto posebno ali radila je sve ono sto inace djevojke rade.Pusenje i jahanje i mjenjanje poza.U trenutku kad sam ju jebavao odozada,kad bi oci zatvorio san mi je dolazio i tada sam uzivao,tada sam ju jebavao zestoko,cuo sam kad bi jako stenjala.
Nisam mogao da svrsim brzo.Rekla mi je dali imam neki problem?Ne rekao sam joj i kasnije otisao kuci.
Zivjeli smo sami u dosta velikom stanu,koji je kupila prije dve godine kad smo prodali kucu.
Legao sam nisam mogao da zaspem.
Zelio sam da me to sve prodje da zivim opet normalno.
Mrzio sam casopis erotike i onaj seks koji je incest opisivao.Mrzio sam ga ali sam,sam sebe lagao.Prazan od seksa jer sam sve skoro sa djevojkom potrosio,ali pomisao na nju iz sna.Ali pomisao i on bi se odma polako dizao.
Ustao sam se i pokucao na njena vrata,nije odgovarala.
Omisljao sam se pa opet tiho pokucao,opet nije odgovarala.
Htio sam da se izvinem i da zatrazim oprost zbog mog nemoralnog ponasanja.Ali nije odgovarala.
Odlucio sam se da udjem.Polako sam malo vrata otvorio i provirio.Jedna lampa je gorila,posve slabo.
Bilo je jako vruce pa je ventilator puhao,pomislio sam da me nije cula zbog ventilatora.Spavala je ledjima meni okrenuta.Nisam zelio da ju budim.
Polako sam htio da zatvorim vrata.
Udji,rekla je tiho!
Nije se okretala,lezala je ledjima okrenutim meni.Prisao sam krevetu nekako nesigurnim korakom,duboko sam disao.
Bio sam uzbudjen i pomalo sam se bojao,a bilo me je i stid.
Ali i jos sam nesto osjecao dok sam ju gledao.
Okrenula se i malo podigla.Podigla je jastuk i naslonila se na njega.Dekolte spavacice je puno pokazao.Spustio sam pogled prema podu.
Sta si trebao Miso?
Ni nisssta,samo sam se htio izvinuti za ono,nisam pogled podizao.
Sjedi!
Sjeo sam na mekan krevet.
Zaboravi to,desilo se.Moja je krivnja sto nisam kucala.
Pomilovala me po kosi.Eto oprostila sam ti.
Srce mi je jako lupalo.
Podigla je noge,spavacica se srozala niz njene noge prema gore.Povukla je pokrivac polako da se pokrije.Tada vrlo spontano ukazala je u tami njena vagina ali na kratko.
Polako se pokrila.
Uspravila se,zagrlila me i poljubila.Podigao sam glavu tako da su se u sekundi usne na usne naslonile ali nisam to htio.
Poljubio sam ju onako njezno i strasno.Nije bila iznenadjena.Stavio sam ruku pod pokrivac i pomilovao joj bedra.Milovao sam je po cjelom tjelu dok smo se ljubili tako nije mogla da govori.Presao sam na grudi koje su kipile iz dekoltea spavacice.Noseni ludim cinom i strascu,vrlo brzo smo bili goli.Drkala ga je njezno,saptala mi nesto na uho,od jakog pulsa nista nisam cuo.
Legao sam joj medju noge i usao odma u nju do kraja.Uzdahnula je duboko.Nastavio sam da stavljam i vadim iz nje,disala je duboko vise stenjala pod mojim naletima u nju.Pocela je da radi i ona,mjesala je polako osjetio sam da cu svrsiti bio sam jako uzbudjen.Brzo sam ga izvadio.
Polako,polako saptala je tako seksipilnim glasom.Nastavili smo se ljubiti,milovao sam joj grudi i stavljao prst njezno u vrucu vaginu.Lezi Mico,lezi molim te.Legao sam na ledja.
Onda je krenulo ludilo.Sisala ga je samo vrh.Bilo je neopisivo.Onda je sjela na njega i pocela da mjesa.Nije dugo trajalo pustio sam mlaz u nju,osjetila je da svrsavam,ubrzala je.Nedugo zatim i ona je zastenjala ali se nije spustao.Niti je ona silazila sa njega.
Nista nismo govorili.Nastavila je da me jase.Grudi sam joj milovao,ljubio i sisao joj bradavice.Stenjala je sve jace.
Milujuci joj guzove,nespretno sam joj dodirnuo anus.
Zastenjala je jako od ljepote,nastavio sam da ga dodirujme polako.Ubrzavala je sve brze i brze.Sve je vise stenjala i sve se jace nabijala na kurac.Sva je mirisala,cak i anus je mirisao na kremu koju je koristila.Svjeze je bila okupana,svjeza i iskusna,radila sve sto sam htio.
Kraj je bio bolji nego u onoj prici.
Svrsili smo skoro zajedno.Nisam ni pomislio da sam to ja i da tako nesto radimo.Mislio sam da je to opet san ali nije
bio.Ustao sam se pokupio svoju robu i otisao van.Tusirao sam se dugo.Kasnije sam zaspao.
Jutro je donelo nesto novo.Nisam se vise izvinjavao.Ali nismo o onome sinoc nista ni govorili.Subotnje jutro,sve je bilo kao i obicno.Od tada svako vece sve pocinje iz pocetka i o tome se nikada vise nista nije pricalo.Gotovo godina dana vec traje ta dnevna sutnja o onome sto se desava nocu.
Mozda se stidimo o tome da pricamo,mozda ali da uzivamo nocu to je istina.Jer izgleda da to nisam ja a da to nije ona,tako se ponasamo,ali samo nocu.
Dan donosi normalnu atmosferu.Jos nikada se nismo jebali po danu,niti ujutro.Neznam zasto,nikada kazem.Ali zato nocu i po nekoliko puta zaredom.Uvijek isto,uvijek udjem u njenu sobu,polako.Svjetlo je skriveno skrivalo tjelo koje sam dobro poznavao ali uvijek izpocetka ga otkrivao.
Iskusna uvijek je o svemu razmisljala i sve je bilo sigurno.
Zastitila je i sebe i mene.Pametna,ginekoloski je sve odstranila kako nebi doslo do problema.Tako da je svrsavala u uzitku a ja sam svrsavao duboko u nju.Jer to je ono sto je ljepo kad se u potpunosti uziva u seksu.Od poza najvise obadvoje volimo kad je ona gore.Kad ga jase i duboko unutra prima.Kad stenje i uzdise kad svrsava i kad ja svrsavam kad ju uzmem za kukove i nabijem do kraja,tada je u transu uzdaha koji govori sve kako je to milina.
Nisam ni ja volio ali eto kad sam procitao pricu nisam ni znao koliko sam lud i koliko je blizu ono sto je najbolje samo treba da se otkrije.Ali nije bilo lako,priznajem.
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35384
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia N95 8gb
Draga gospodja Adela


U ovoj prici samo imena koja se pojavljuju nisu istinita.
Dakle, mati rece da me je trazila kona Adela,vidjela ju je jutros na pijaci,kaze ima nesto da se radi valjda da kreci kucu.
-O komsija ti dosao-rece ona kad sam se pojavio na vratima- uh,uh nisam te bas tako rano ocekivala,hajde, hajde udji.
Pokusavala je na brzinu zakopcati bluzu i tako sakriti dvije velike polutke bijele kao sir.Imala je 55 godina,to sam saznao od majke, ali je bila u penziji nesto zbog zglobova nemam pojma.Imala je muzevu penziju,on je nastrado negdje u njemackoj pa je stalno nosila crninu.Prilicno popunjena rumena u licu,od struka nagore za mene cista desetka ali nadole katastrofa.Noge bolesno debele,natecene, stalno u nekim gumenim zavojima, valjda problemi sa venama
-Moj komsija ,ja jedino tebe imam i znam kad mi nesto treba-
-Neka ,neka komsinice zato i postoje komsije-
I tako ja pocnem sa izbacivanjem stvari u dvoriste,pa pokrivaj najlonima kisa ce,pa daj slajfaj zidove,pa joj dovuci usput neki krompir,pa idi po farbu a evropsko prvenstvo u fudbalu pocelo. Nikad kraja poslu. Adela je svaki cas nudila sok ,kafu,kupila cigare koje ja pusim,pekla ustipke za mene.
-Svidja li ti se ova muzika komsija da nadjem neku drugu stanicu.ima nekih ploca od mog sina hos da pustim-
-Ma moze sve-
Vrucina,prasina,znoj grize oci ludilo. Vidim je u kuhinji i ona se brise ,zavlaci krpu medju sise,trese majicu nebi li u nju uslo malo zraka,duva unutra.Dobre sise,kontam ja bilo bi lijepo posisat ih.Planirao sam da uradim jedan dio posla pa da idem kuci gledati utakmicu.
Presao sam u drugu sobu skinuo se go do pasa posto mi je majica bila mokra i nastavio raditi. Na sebi sam imao samo plavi adidas sorc bez gacica ispod. Bio sam na ljestvama kada je Adela usla u sobu.
-oho momak se razgolitio.Neka,neka vrucina je takva da bi se covjek najradije skino go-rece ona.
-Ma skinuo bih se ja komsinice nego se bojim da nece doci do kakve reakcije pa bi mi moglo smetat dok radim- nasmijah se ja
-Na kakvu to reakciju mislis komsija- upita me seretski praveci onaj zenski kurvinski osmjeh.(OPROSTITE ZENE)
-Pa izbocine i to-
-Mislis mogao bi ti se kurac dici-
Taman sam bio otpio gutljaj vode,mozete zamisliti kako je to iz mene eksplodiralo.Ja sam prasnuo u smijeh a ona se smijuci okrenula i otisla iz sobe.
Sve sam ocekivao ali to ne.Moja fina gospodja Adela. Zar ona zna reci kurac
Istog momenta promijenio sam misljenje o njoj.Jebote pa ona je ipak zena,vjerovatno normalna,nekad se jebala pusila nekome kurac.mozda je neku picu lizala ko zna.Imala je muza mozda i ljubavnike.Cuo sam je kako se smije u kuhinji.Mozda bi se i sada jebala,mislio sam ali mi je uvijek djelovala tako ozbiljno da ni u snu nisam mogao tako nesto zamisliti.
-Ma vidi ti nje pizda joj materina-rekoh onako za sebe-a ovamo finoca
-A sem toga vec sam ti vidjela kitu-
Ovo zadnje sto je doviknula iz kuhinje pripisao sam svojoj masti ali me ipak spopala neka jeza. Cutao sam
-Jesi me cuo-upita ona ponovo provirujuci u sobu.
-Sta- pitam ja -nisam cuo-KO FOL
-Vec sam ti vidjela kitu-rece ona sad vec sasvim ozbiljna i ponovo nestade iza vrata.Sisao sam sa ljestava ,obrisao ruke i posao u kuhinju.Bila mi je okrenuta ledjima nesto je prala u lavabou.
-Kako bih to trebao razumjeti-
-Tako kako sam rekla vidjela sam ti ga-
Nesto u njenom glasu se promjenilo.Obuzeo me je osjecaj da se nesto opasno sprema.Gledala je u pod brisuci neki glupi tanjur,trljajuci ga tako nervozno da je sa njega i sara vec pocela nestajati.Imao sam osjecaj da to sto se desavalo mozda i nije spontano. Kao da je pratila neku nit,neki scenario,kao da se necega bojala.Nesto sto je mozda dugo planirala pa je sada konacno to ispalila.Stajala je tamo kao djevojcica koja je uhvacena sa rukom medju nogama.Obrazi su joj se zacrvenili kao da je alergicna na sunce ,ambroziju,vodu,zrak i sve sto je oko nje zajedno.Bila je u prednosti morao sam igrati samo nisam imao strategiju.
Primjetio sam da tesko guta i to me je brinulo ali i potvrdilo da se nesto sprema.
-A kad si to ti vidjela moju kitu-namjerno sam naglasio ono kitu a ne njega ili ga zeleci da i ona opet izgovori tu rijec.Pogledala me skupljenih ociju i valjda nakon sto je zakljucila da je nesto upalila u meni i da sam to dobro prihvatio,valjda sam se nasmjesio i neznajuci to,napokon rece
-Tvoju sam kitu mladi gospodine vidjela prosle godine kad si sadio cemprese u dvoristu. Isao si iza kuce da piskis nekoliko puta.Slucajno sam bila na spratu u kupatilu i vidjela te sa prozora-
Nakon toga skupila je usne i malo podigla lijevu obrvu.Jebote kako mi je tada izgledala lijepa.Sad sam ja trebao birati,da budem postidjeni klinac ili da je odmah pojebem zato sto je gledala moju kitu bez mog znanja. Jebi ga bila je to stara zena. koji cu kurac snjom, da crkne ispod mene pa da zaglavim robije.Ali ja sam ipak obicni muskarac te odlucim ako treba nek popije tabletu pa cu je onda jebati.
Izmjericemo ako treba i secer i pritisak i uzeti mjere za sanduk. Smrt u redu ali prvo jebanje.(naravno ovo sam dodao radi atmosfere nisam tada tako razmisljao)
-Pa ti draga Adela nekolio puta bila slucajno gore i to uvijek SLUCAJNO u isto vrijeme kad sam ja pisao iza kuce-
Prvi put sam joj tada,cini mi se, rekao ti.Seretski je iskrenula glavu i podigla ramena. Boze,pomislio sam, ona me stvarno zeli jebati, tog trenutka sam se odlucio za strategiju. Sastojala se u sledecem-je ba cu te ade la, je ba cu te ade la, je ba cu te tra,la la
-E pa bio bi red da i ti meni pokazes svoju kitu pa da smo kvit-rekoh ja kroz smijeh.Adela se nasmijala do suza
Nije mi pokazala svoju kitu, naravno,samo mo je prisla uhvatila me za obraze i poljubila me vrlo jako u usta jako ali kratko kao da je to cinila bezbroj puta.
-Idi da se istusiras, ovdje cemo gledati utakmicu.Napravicu nesto fino za jesti, ima ribe sa krompir salatom.Spremila sam to za tebe a i podnosljivo je na ovoj vrucini.Zakljucat cu ulazna vrata ,zatvoriti prozore i upaliti klimu-
Dok je ona zakljucavala vrata ja sam posao ka kupatilu i tek tada skontao da sam vrata skinuo i odnijeo u dvoriste.Okrenuo sam se kad moja adela stoji na vratima podbocenih ruku.
-Znas tesko mi se saginjati dok virim kroz kljucaonicu ovako ce mi biti lakse-
-Adela ti si bog -rekoh ja-sta mislis da se zajedno okupamo
-Samo ti daj ja cu uzivati gledajuci te-
Tada je lav riknuo u meni,probudili su se oni animalni porivi da se svidis zeni,da je opcinis, da je podredis sebi.Skinuo sam se go i stajao pred njom.Valjda nesvjesno otvorila je dopola svoja lijepa usta i uprla pogled u moj kurac ne ispustajuci ga iz vida.Ja sam cini mi se prestao postojati tu je bio samo moj kurac kao jedina stvar na svijetu.Naslonila je obraz na stok od vrata i rukama ga obgrlila.Zeljela je sigurno zauvijek ostati tu i gledati moje mlado tijelo kao da joj je to poslednja sansa u zivotu da gleda u takvo nesto.
Pomislio sam kako li ce gledati sad kad mi se digne.Usao sam pod tus ,pusti vodu i poceo se trljati po licu grudima stomaku a onda sam polako poceo nadrkavati kurac
Nije prosla ni sekunda i evo ga u punom sjaju.19 cm tvrdog mesa za oci moje Adele.Gledala je kao hipnotisana.Vise mi tusiranje nije bilo ni na pameti ali zelio sam tu stajati dugo drkajuci svoj kurac pred njom.Oblizivala je usne ali mi se nekako cinilo da je to vise zbog zedji.Cesto je dodirivala vrat kao da je nesto gusilo.
Naravno da sam ocekivao da ce se zaletiti kleknuti na koljena i uzeti ga usta mada bih je sigurno posle toga tesko podigao sa poda.Ipak, vec sledeceg trenutka nestala je sa vrata.Zavrnuo sam vodu kontajuci koji joj je kurac gdje ode.
Nasao sam je u kuhinji.Opet je trljala glupe tanjire.Bjese to sasvim druga zena.
-Sto je bilo lijepa moja gospo Adela-upitah je-ipak mi neces pokazati svoju kitu-
-Oprosti meni staroj ludi vidis da sam poludila-
-Ma zasto poludila-
-Eto tako. luda sam.Maternica mi je izvadjena prosle godine a ja tu glumim budalu.Cim se malo uzbudim ubi me stitna zlijezda a ja blenem u tvoj kurac.Nisam fer prema tebi.Svjesna sam da bi rado pojebao svoju tetu Adelu vidjela sam ti to u ocima.(to je umislila jer na to nikad nisam pomislio do tog dana ali sam cutao)
-PA NARAVNO-rekoh ja -Zbog toga i dolazim
-Znam ljubavi-rece ona- ali od toga nista. Nista na svijetu mi nebi bilo draze nego opet osjetiti muskarca u sebi i to bas tebe jer mislim da ni sa kim drugim nebih mogla.Znas ja te volim iskrenom ljubavlju kao covjeka i kao muza i kao muzijaka.Kad god sam sanjarila o sexu zamisljala sam tebe i tvoje mlado tijelo a tek kad sam ti vidjela kitu..tu je zastala.
-Adela vidjela si mi kurac a ne kitu a ovo sad pod tusem je bila kurcina-rekoh iako mi se kurac vec dopola spustio-bio sam spreman da te jebem do bola-
Prisla mi je i zagrlila me oko pasa onako mokrog.Poljubila me nekoliko puta po grudima. milovala mi stomak spustajuci se sve nize kao da se bojala necega.Ipak je dosla do kurca koji se ponovo ukrutio,milovalaga ovlas odozgo od dlaka prema glavicu plaseci se da ga obuhvati rukom.Taman sam joj stavio ruku na sisu misleci kako to sigurno zeli ali ona se blago trznula i podigla pogled prema meni.Gledala me u oci.Sad je vec cvrsce drzala moj kurac u ruci.
-Molim te da malo cutimo-
-ok-
Ne znam koliko dugo smo tako stajali,zagrljeni,i dalje me drzala za kurac blago ga stiskala.Mirisao sam joj kosu. Divota.Koje ludilo, mislio sam.Ja stojim go kraj obucene zene.ona mi lagano drka kurac (iako je to bilo vise drzanje nego drkanje)a ja joj ljubim kosu.Cak mi se cini da smo se poceli lagano njihati ili mi se to vrtilo u glavi.Sta hoce ta zena od mene.Strategija mi je otisla dovraga, mogao sam za njom samo vodu pustiti.Dali sam zalio tu zenu.Pokusavao sam pretpostaviti sta joj se desava u glavi.Jebote pocela je plakati.Uhvatih je za glavu i zagledah se u njene suzne oci.
-E toga nema- rekoh ja- suze ne dolaze u obzir- nemoras mi nikad pokazati svoju kitu(pokusavo sam da je razveselim)a ti moj mozes gledati koliko hoces jel vazi-
-Vazi -rece ona brisuci suze i nasmija se najljepse na svijetu.Prinjela je svoje usne mojima i poljubila me prvi puta jezikom.
-Idemo u sobu.Ti lezi malo na kauc dok ne pripremim klopu. Samo te jedno molim . Nemoj se oblaciti-
-O becavam da nikad vise u zivotu pred tobom necu biti odjeven ali ne ocekuj da se skidam kad se sretnemo negdje u gradu ili na ulici.Reci ce da sam ludak. A i zatvor mi ne gine.
-Hvala ti ljubavi-
Slijedeca dva sata smo razgovarali o svemu.O njenom braku,operaciji,o njenom sinu u americi ,rekla mi ja kako nikad u zivotu nije uzela kurac u usta cak ni sopstvenom muzu.Na sve nacine sam pokusavao da je ubijedim da je ona jos ok zena da se meni stvarno svidja.Ucinak je bio jako slab. Nula.
Poslije rucka ja sam lezao na kaucu a ona je sjela na pod prebacila jednu ruku preko mojih koljena tako da je moj kurac bio blizu njenog lica.Dodirivala mi je butine ,sarala prstima po njima uklanjala fol neke dlacice mrvice sto li i pricala o svom zivotu.
-Adela-
-Sto je-
-Uzmi moj kurac u ruku-rekoh.Poslusala me
-E sad pricaj- rekoh ja.I pricala je.Dugo.Svaku minutu je sa vrha mog glavica skidala po jednu kapljicu sluzi brisala
ruku o rub tepiha.Ja sam bio pred eksplozijom ali sam se svim silama trudio da se ne odam.Imao sam novu strategiju.Pu ,si ,ces, mi ,ade ,la pu,si,ces,mi,tra,la la
I tada se desilo.Sperma je prosto eksplodirala iz mene.Dobar dio prsnuo joj je cak po kosi,celu ali onaj najvazniji dio isao je od desne nozdrve skroz preko usana i zavrsio na bradi.Drugi mlaz pravo medju sise koje su se sada vec dobro vidjele ispod bluze.Rasirila je ruke.oci su joj bile zatvorene a usne stisne tako jako da su vec pobijelile.
A onda je prasnula u smijeh.Sperma joj se sa lica slivala na jezik pa je pokusavala prstom da je izvadi a onda je zastala trepcuci ocima vesela kao nikada do tada i ponovo stavila prst u usta lizuci ga.
-U jebote pa nije tako grozno kako sam mislia-rece i opet zahvati malo sperme sa obraza i obliza prst.
-ma moja je sperma najbolji lijek za stitnu zlijezdu-rekoh ja kroz smijeh.
-Cek idem po neku serpu da mi toga natocis-kros suze rece moja Adela.

Od tada su stvari krenule drugim tokom.Cesto sam ,skoro svakodnevno, isao kod moje Adele i odmah sam se na vratima skidao. Dogovorili smo se da ce mi ispocetka samo drkati,kasnije su poceli prvi poljubci dole.Kasnije je moja Adela pusila kurac ko kastro cigare, cesto smo gledali pornice pa je oponasala mislim silviju kristal ili tako nekako,morao sam joj dati znak kad cu svrsiti jer joj je sperma ipak ostala malo prezestoka pa bi stiskala usne.Kasnije je stavljala suncanice kad sam joj drkao na lice jer joj je jednom sperma usla u oko. KUKU, to su bile muke jer je nosila sociva.Pokusao sam je par puta jebati medju sise al uvijek stitna zajebe jebem ti stitnu i ko je izmisli.Pokusali smo nekoliko puta kad je ona bila gore, katastrofa.Predlozio sam joj da probamo u guzu kad se nije onesvijestila.Odustanem,
Kad god smo se rastajali ljubio sam je dugo,u tim momentima bila mi je ravnopravna, davala je onoliko koliko je uzimala mozda cak i vise.
-HEJ- cesto je moja gospa Adela na rastanku znala reci-prije nego izadjes okaci kurac tu na vjesalicu da se imam sa cime zabavljati dok te nema.
Nazalost,nakon tri mjeseca moja gospa je dobila mozdani udar.Polovina onog njenog lijepog lica nije vise bila u finkciji.Preko neke zene koju je upoznala u bolnici porucila mi je da ima 12 hiljada eura i da ce mi to ostaviti.Nikad nije dozvolila da je posjetim.Kad sam to pokusao u bolnici mi je jedan od tamo nekih tipova rekao da ce zvati policiju ako budem dosadan. Odveli su je u Sloveniju u tamo neki privatni dom.
Dva mjeseca nakon moje zenidbe na vrata mi je zakucala jedna komsinica i predala jednu kovertu.Licno na ruke pisalo je.Otvorio sam.
Na cestitki sa nekim cvijetnim dezenom pisalo je samo jedno
-zelim da voli kao sto sam te ja volila-
Malo je falilo da poludim .Htjeo sam zenu odmah nogirati iz kuce i pravac slovenija.Ali ne imadoh pasos jebem ti pasos.
Nakon nekog vremena dobijem od iste komsinice fotografiju.
Jebala sebe, moja Adela u trenerci (doduse sa stakama)a jedno joj oko zatvoreno.Frizura sto bi rekli prava curska. Smrsala 20 kila a sise vece sada nego onda, valjda zbog manjeg struka.Pitam ovu komsinicu jel joj to oko ostalo zatvoreno zbog mozdanog udara.
-Ma jok -veli ova komsinica- to ona namiguje
Nema smrti za moju dragu gospu bar dok sam ja ziv.

spavaj lijepo predraga moja Adela ,i ne brini,kita je na vjesalici
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35384
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia N95 8gb
Bivsi Dragi



Ehhh odakle poceti..Citala sam neke vase price,i mogu vam reci da sam se prilicno napalila..Vec sam pocela da vlazim,mazila se prstima po njoj..ne mogu da izdrzim,moracu posle ove price,da idem odgledati neki dobar pornic i zadovoljiti moju gladnu mackicu koja je zeljna jednog dobrog kurca,i jebanja..Naime..volim sex i rado ga se secam i upraznjavam..Imam decka,nisam mu verna..prevarila sam ga par puta i to sa bivsim..Sa njim sam bila pre par godina,ali tada nisam otkrila sve cari sexa i nisam znala da je takav,kakav je sad postao..Cujemo se sa vremena na vreme,i jedno vece me je pozvao da dodjem kod njega,skupice se drustvo..Ponudio mi je da prespavam kod njega,sto sam ja rado prihvatila..Noc je brzo prolazila,znajuci duboko u sebi,a moram priznati i sa vlikim ocekivanjem,sta ce se desiti..Bilo je oko 4.30 ujutru kada smo otpratili na spavanje njegovu sestru i druga..Otvorio mi je vrata sobe,rekao ovde smo mi..Otisla sam do kupatila da se sredim,vratila se u sobu,na krevetu je lezao go i drkao ga je..Ahhh pomislila sam u trenutku da ce mi zastati dah,srce je pocelo sve jace i jace da lupa..Ne znam na sta sam se pre napalila na njegovo telo,njegovu zver..Poceli smo divljacki da se ljubimo,skinula sam sve sa sebe brzom brzinom,htela sam da ga osetim u sebi sad i odmah sad ali nije mi dao..govorio mi je \’\'polako,samo polako..gde zuris..zelim te jako,hocu da ti ga stavim u sve rupice,ali polako\’\’..ja nisam mogla da izdrzim,noge su mi klecale,orgazam je bio na pomolu..ocajnicki sam zelela da primim njegovu debelu i veliku kurcinu..bolji kurac u zivotu nisam videla ni osetila..Rekao mi je da mu sednem na glavu,sto sam i uradila,lizao mi je picku kojoj je samo malo ali malo falilo,ali nije mi dao,mucio me je,ja sam vristala od ubzbudjenja,zelela sam da nikad ne prestane..Lizao me je i lizao,nisam mogla da izdrzim vise ustala sam,i uzela ga u usta ,ahh kao da se topio..okrenuo me je na ledja,i gurnuo ga konacno..polako,pa sve dublje i dublje i jace i jace,svrsila sam..ali ni to mi nije bilo dovoljno,nisam zelela vise nikad da vadi tu njegovu zver iz mene..Okrenuo me je zatim na stomak,skupio mi noge,jednom rukom me je uhvatio za kosu,a drugom za ruke,nije mi dao da se pomerim,i divljacki ulazio u mene..svaki milimetar sam osetila..Zelela sam da mi svrsi u ustima,sto je i uradio,nisam progutala njegovu spermu,razmazala sam je po grudima..sto je bio jos veci stimulans za novi pocetak,dobrog sexa,koji je trajao do kasno kasno ujutru..Relativno se to skoro izdogadjalo,rado ga se secam,i nadam se uskoro novom susretu..A sigurna sam da ce biti..
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35384
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia N95 8gb
Mladi Pastuh 2.


Zivot je kao pozornica na koju se penjes i sa nje silazis,malo nas na njoj ostaje.Tako i svo to postenje.
Moja djevojka koja je osjetila da nam se blizi kraj ali nije znala zasto,nisam joj mogao objasnjavati ali nisam ni otisao od nje tek onako.
…………………………Prije dva mjeseca………..
Rodjendan 18-ti,nisam nista ocekivao,imao sam i previse toga.Uplatila mi je vozacki ispit i auto skolu.Kad polozis dobivas auto.Volio sam ju kao boginju,bila je sve za mene na ovome svjetu.Vrlo brzo polozio sam ali ne od prve,nego od treci put.Jebiga niko nije savrsen,hahaha.
Ispunila je svoje obecanje i kupila mi tj kupila nam je Golfa,polovnog ali samo dve godine starog.Bio sam jako sretan zbog toga.Nisam jos bio onako pravi vozac ali vjerovala je u moje vozacke sposobnosti.Krenuli smo da posjetimo njenu sestru koja zivi u Rijeci.
Ja sam brzo spakovao svoje stvari onako nabacao u torbu,obukao rifle majicu i patike i zgrabio kljuc od auta.
Ali ona sredjivala se sat vremena.Usao sam u sobu kad se oblacila.Prvi je to put bio na svjetlosti dana da sam gledao njene obline kojima je bila darivana od boga drgoga.
Crne gacice i takav grudnjak iz kojeg su grudi navirale kao da se otimaju.Gacice su sakrivale njenu preljepu vaginu,poneka dlacica virila je van onako izazovno je to izgledalo,spontano.Obukla je suknju uz tjelo,jedva skoro da se rajf zatvorio.Siva satenska kosulja,koja se naprosto ljepila za nju.Kako ti izgledam Miso?
Fenomenalno!
Uzeo sam njenu torbu a ona samo svoju torbicu i neseser.
Vozio sam nekako polako,neiskusan gledajuci u njene preljepe noge,dva tri puta sam mogao da sletim sa ceste.
Lagano je Balasevic pjevao,Nelomite mi Bagrenje.
Uzivala je opustena.
Miso tamo cemo spavati odvojeno,vodi racuna da se kontroliras,molim te.Koliko ostajemo?
Samo vikend,dva dana.Seka me pozelila!I ja sam isto.
Nasmijala se,znam,Miso,znam.
Znaci spavacemo tamo dve veceri.Pa nemoramo mozemo ici i ranije,nasmijala se slatko.Osmjeh joj je bio predivan kao Nedelja radnicima,kao jutro pticama,kao noc meni tako sam ju gledao sa ponosom.Stavio sam joj ruku polako medju noge dok sam vozio,lagano je sirila noge.Isao sam do kraja.
Miso sleticemo sa puta smijala se jako.
Nemoj molim te vise,navlazicu,joj Miso.Njezno sam joj prstom prelazio preko otvora vagine koji je bio prekriven onim ljepim crnim gacicama.Sve teze je disala,uzdasi su se pretvarali u izazov.Polako sam joj sklonio malo gacice i stavio malo prst unutra.Bila je sva mokra i vruca!
Misooo,ah,ah joj Miso,nemoj nemoj molim te joj Miso,nemoj.
Stezala mi je ruku i gurala je sve vise medju svoje noge.
Zatvorenih ociju,povremeno je otvarala svoje usne i izgovarala moje ime,molila me dok je uzivala.
Presato sam jer je bilo vec na granici ludila.
Stali smo nekoj benziskoj stanici da uzmemo gorivo.Otisla je u toalet da se sredi.Nismo se zadrzavali dugo,neke sitnice smo kupili i krenuli dalje prema Rijeci.
Stigli smo malo kasnije nego sto smo planirali.Lana nas je docekala srdacno.Pristojna i ljepa zena,isto sarmantnog i ljepog drzanja imala je i ona sta da pokaze.Malo je toga skrivala,i kod nje je sve kipjelo van.Zagrlile su se srdacno.Lana je mladja od nje 7 godina.Inace Lana je njena polu sestra po majci.Ali za cudo dosta su licile barem preko obdarenih oblina.Lanin muz je profesor na Rijeckom fakultetu a Lana radi kao asistent zubnom ljecniku.
Nemaju djece zive onako samo za sebe.Posjeduju trosoban stan.Vecerali smo uz bogatu trpezu i dosta vina,razgovaralo se duboko u noc.Lana nas je upitala?Jedna soba je dvokrevtna za goste.Druga soba je kao mali ofice.Pogledali smo se i rekla je ona Lani.Pa ako je dvokrevetna onda mozemo spavati u njoj.Zasto ne rekao sam i ja!
Pa da familija smo rekla je Lana!
Otisao sam se tusirati,nisam zakljucavao vrata,kao kod svoje kuce ali sam pogresio.Dok sam se brisao,Lana je usla unutra,iznenadjena i ja sam bio iznenadjen.Pogled joj je ostao dole na njemu,kratko ali ga je gledala sa odusevljenjem rekao bi tako.Izasla je van brzo.Obukao sam se i izasao iz kupatila.Kad sam usao u sobu,ona se skidala,odma sam jos prisao sa ledja i prihvatio njene grudi sada oslobodjene od grudnjaka.Miso zakljucaj,joj Miso,nemoj ovde joj Miso.
Prisao sam vratima ali nije bilo kljuca u njima.Vratio sam se i reko sigurno je,zakljucao sam vrata.
Skinuli smo se skroz goli.Svjetlost lampe obasjavala je nasa tjela.
Miso neznam,nije ljepo da to radimo ovde,joj Miso nijeee.Ljubio sam joj bradavice i milovao njezno vaginu.Misooo,joj Miso nije nije,joj nije.Miso joj uzmi me joj uzmi me Miso.Spustio sam ju na krevet i poceo da joj ljubim grudi pa sve polako prema dole.Lizao sam joj vaginu dugo,sva se tresla.Onda sam usao medju njene noge,bila je spremna da ga primi.Usao sam duboko u nju,zastenjala je jako.Nekoliko minuta sam joj ga stavljao polako unutra do kraja.Onda sam se okrenuo na ledja.Preuzela je stvar u svoje ruke.Zajahala je u ritmu,onako kako to oboje volimo.
Tako smo uzivali,odjednom se vrata otvorise.Zaprepastena Lana gledala nas je njemo nekoliko sekundi.Ona je brzo sisla sa mene i pokrila se pokrivacem.Lana je zatvorila vrata.Miso,Miso,joj otkud ona pa zar nisi zakljucao vrata.
Nije ni bilo kljuca,odgovorio sam joj.Bila je uplasena,i ja sam se iznenadio ali ne i uplasio.
Moram s njom da razgovaram,moram ali neznam kako da joj objasnim!Ljepo reci joj da nije to sto ona misli,nego da smo se masirali,eto.Pa nije ona luda Miso,mi smo ludi.
Ustala se obukla spavacicu i nagrnula kucni ogrtac i izasla iz sobe.Vratila se za sat otprilike.Bila je potresena.Legla je na drugi krevet.Pitao sam ju sta je bilo?Nista.
Rekla sam joj kako to nije to.Kaze mi sta nije to to.
Vodila si ljubav sa sinom!Nisam nije to to bilo rekla sam stidno,nisam imala sta da kazem.Pitala me koliko dugo to traje?Rekla sam joj godinu dana skoro.Lana oprosti nam,opeosti nam i nemoj da ovo tko sazna,molim te.
Prisao sam joj,poceo da ju milujem.
Slusaj,neka zna,nema veze.Daj mi da uzivam,hocu da te jebem molim te.Nemoj Miso ovde,nemoj molim te.Ljubio sam ju i zelio kao nikada do tada.Skinula se gola i rekla mi.radi sta hoces,Miso joj.Lizao sam svaki dio njene koze sve sto je imalo i jednu dlacicu,tada sam joj prvi put i anus polizao.Bio sam van sebe.Jebavali smo se dugo,dugo.Dva puta za redom sam u nju svrsio.Drhtala je dok me je ljubila.Stenjala i primala ga do kraja,zelio sam da ju jebem da pamti,neznam sav sam se izgubio.Odozada kad sam joj ga nabijao,grizla je jastuk nije zeljela da se cuje.A ja sam jednostavno zelio da umrem na njoj ili bolje reci u njoj.Nakon svrsavanja drugi put,umoran i znojan spustio sam se na krevet.Duboko je disala.Joj Miso,joj,kao da su se suze ukazale.Joj Miso,sto mi je bilo ljepo,hvala ti za ovo.
Ujutro kad smo se ustali,kava je vec mirisala iz kuhinje.
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35384
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia N95 8gb
Sestrina poseta



Krajem osamdesetih, pocetkom devedesetih godina, a u odnosu na danas, nije bilo kompjutera, interneta i mobilnih telefona, sto, kada gledam iz ovog ugla, za sve je bilo teze. Tako sam na samom koncu osamdesetdevete godine, sa punih osamnaest krenuo u tadasnju vojsku bivse juge. U autobusu koji je isao ka mom krajnjem odredistu, gotovo cetristotine kilometara udaljenom od mog rodnog kraja, bio sam samo fizicki. Misli su mi i dalje bile okrenute ka rodnom kraju, prijateljima, porodici. Kazem porodici, a mislim samo na jednu figuru u tom kratkom lancu, na svoju sestru i na dogadjaje koji su se desili u poslednja dva dana. Sestra je 5 godina starija od mene, lepa, zgodna i za to vreme dosta atraktivna devojka. Dve sitnice koje su se desile probudile su u meni neverovatan nemir i to bas sada u trenutku kada odlazim od kuce na godinu dana. Prvo sto me je uznemirilo bilo je prekjuce za vreme mog familijarnog ispracaja u vojsku. Naime u neko doba noci, zapravo pre ponoci javio sam se svojima da cu da odem do kuce da se presvucem. Sestra se ponudila da i ona krene samnom, navodno sa istom namerom. Kuci smo obavili to zasto smo i dosli i posto sam ja tih dana bio prilicno utucen zbog predstojece vojske a i tokom same te veceri sestra je to primetila i upitala me kako mi je. Kako bi mi moglo biti, frka. Trudila se da me utesi i oraspolozi i imedju ostalog rece mnogo ces mi nedostajati, ali sve ce to brzo proci, pisacu ti stalno, dolazices na odsustva, dolazicu ti i ja u posete. Ma daj dolazices kada znas koliko je daleko. Pa nemam ja stotinu braca, hoces i ti meni da pises. Naravno rekoh. Prvo sto ces da uradis to je da mi posaljes sliku da vidim kakav si vojnik. Vazi rekoh sada vec malo oraspolozen. Kada sam nameravao da krenemo nazad sestra mi rece pa nas dvoje veceras nijednom nezaplesasmo. Pa plesacemo sada kada se vratimo na tulum. Ma tamo je prevelika guzva, nego ucini sestri i odigrajmo ovde jedan ples pa idemo. To mi je bilo toliko cudno ali rekoh samo ok i ona pusti negu laganu muziku. Bila je u uskim farmerkama i uskoj bluzi koje su jasno isticali njenu figuru. Zaplesali smo sasvim lagano i posle nekoliko trenutaka ona obmota obe ruke oko mog vrata mazeci me po glavi. Znas da za sve ove godine sada prvi put plesemo zajedno, rece. Da, kratko odgovorih dok se ona skroz primice uz mene i nasloni svoj obraz na moj vrat i obraz dok su joj prsti prolazili kroz moju kosu. Jasno sam osetio njene grudi na sebi i mahinalno sam je obgrlio skroz oko struka. U trenutku mi posta nelagodno i probao sam da se malo odvojim od nje ali ona mi nedozvoli i jos se vise pripi uz mene. Hteo to ili ne kurac mi naglo poskoci, jer u tim godina bio mi je dovoljan i samo pogled da on odmah reaguje, a kamoli jasan dodir i mazenje. Nastavili smo sa plesom skroz pripijeni jedno uz drugo, samo sto sam ja sada sve otvorenije poceo da joj uzvracam mazenje po struku i ledjima, upijajuci njen miris duboko u sebe. Ako ti slucajno nesto bude tesko ti samo pomosli na svoju sestru i sve ce ti biti lakse i na trenutak me pogleda u oci dok me je sada mazila i po obrazima. Vazi seko, rekoh i ja nju pomazi po obrazu namestajuci joj kosu iza uha. Bas smo se skroz opustili u uzivali tako da me u jednom trenutku ona poljubi u vrat nasta me prodjose hiljadu trnaca. Naravno da sam odmah hteo da joj se revansiram i ja nju poljubih u obraz ali ipak nekako stidljivo. Poljubi sestru slobodno nemoj da se stidis, prosaputa. Za trenutak mi bese neprijatno a onda je lepo i nezno ponovo poljubi u obraz. Tako vojnice sestrin, rece i poljubi me ponovo gotovo mi dodirujuci ugao usana. U tom trenutku zazvoni telefon. Mislio sam i ja nju da poljubim na isti nacin ali telefon mi skrenu misli u drugom pravcu i ja joj rekoh javi se. Promrmljala je nesto i nevoljno ode do telefona. Nasi su nas zvali iz restorana da vide zasto smo se toliko zadrzali. Odmah smo se nakon toga vratili u restoran. Druga situacija mi se desila jutros kada sam kretao. Autobus je krenuo u 4 ujutru a ona je insistirala da me otprati tako da mi je bila jedina pratnja. Dok smo cekali na stanici ona me je cas drzala pod ruku cas me grlila oko vrata. Govorila mi je da cim se budem smestio odmah joj se javim i dam joj novu adresu da bi mi odmah pisala. Kada sam trebao da udjem u autobus pozelela mi je puno srece, vesajuci mi se oko vrata i ljubeci me u obraz. Vec sam bio na vratima i okrenuo se da joj mahnem, video sam suze u njenim ocima i ona ponovo dotrca prebacajuci ruku oko moga vrata. Ja se sagnuh da je poljubim ali na moje ogromno iznenadjenje ona me poljubi pravo u usta. Dok je autobus kretao gledali smo se kroz prozor i ona mi ponovo posla poljubac. I ja poljubih svoje prste nezno kao da nju ljubim i dodirnu prozorsko staklo njima. Tek kada mi je nestala iz vidokruga shvatio sam da mi je kurac ogroman…
Da ne duzim mnogo, vojska ko vojska, ubrzo sam se privikao na ovakav zivot i lagano su prolazili dani, nedelje, meseci. Gotovo nije bilo dana da nisam dobio pismo od sestre i nije bilo casa da nisam mislio na nju. Pisala mi je o svemu i svacemu a najvise sam obozavao one delove pisma u kojima pise kako joj puno nedostajem, kako jedva ceka da se vidimo, kako stalno misli na mene, a pogotovo delovi u kojima je opisivala svoje izlaske i sta je imala obuceno na sebi. Toliko je isla u detalje u svojim pismima da sam cak znao i sta je kupila od donjeg rublja i kada su joj mesecni ciklusi. Slala mi je svoje slike i da li je sve ovo namerno radila ili ne ja sam non stop bio napaljen i drkao sam ga kao sumanut po desetak puta dnevno. I ja sam voleo u svojim pismima da je ispitujem o tome, diskretno koliko sam umeo u to vreme i koliko sam mogao da se uzdrzim od prevelike zelje za njom i ona mi je odgovarala. U stilu da li vise voli pamucni ili svileni cipkani ves i koji joj bolje stoji. Odgovarala je u zavisnosti od situacije ali ona vise preferira cipku, a misli da joj i jedan i drugi podjednako dobro stoje, ali ipak se pozeljnijom oseca kada oseti cipku na sebi. Ili nisi mi napisala koje su boje onaj brus i gacice sto si kupila i kako ti stoji. Crne su boje od prozirne svile a po obodima opsiveni cipkom, a kako mi stoji… Kako ti stoji mogu samo da mastam. U tom nasem dopisivanju smo lagano poceli da razgovaramo i o nasim ljubavnim i seksualnim zivotima, zapravo o stvarima o kojima nikada ranije nismo razgovarali. Saznali smo gotovo sve jedno o drugom od trenutka kada smo izgubili nevinost do toga sta sve volimo u seksu. Pisala mi je ja volim sa deckom prvo dugo da se ljubim i mazim. Volim kada me on dugo mazi svuda po telu, a potom dugo ljubi i lize svuda po telu. Onda volim i ja njemu da radim sve to a tek potom da imamo odnos, u pocetku sasvim nezan a potom sve grublji i grublji. I ja sam njoj sve to potvrdjivao nimalo joj se ne udvoravajuci jer i kod mene je bio isti slucaj. Kada sam ovo citao mastao sam da sve to meni govori i da mi govori sta bi zelela da joj radim i naravno ludeo sam. Kupovao sam i sve erotske casopise koji su se mogli naci u to vreme i rezao slike devojaka koje me imalo podsecaju na nju i lepio u posebnu svesku, zajedno sa njenim slikama koje mi je slala. Ubrzo je prosla duga i hladna zima i stiglo za mene dugoocekivano prolece. Maj mesec je vec uveliko tekao kada sam dobio pismo od sestre da ce me posetiti do kraja meseca. Posto od mog odlaska kuci nije bilo sanse bar jos nekih mesec, mesec ipo dana, bio sam presrecan i jedva cekao taj dan i non stop mastao o nasem susretu, o cemu sam joj i pisao i razradjivao razne varijante jer vise sam bio izludeo. Bilo je sigurno da mora da prenoci u hotelu u gradu bar jednu noc, a mozda i dve. Pitala me je dali mogu da uzmem prenociste kada mi dodje u posetu, da mozemo da razgovaramo celu noc. U svojoj glavi sam mislio da mozemo da se jebemo celu noc. Predlozio sam joj da dodje u petak popodne, jer ja sam vec sutradan u subotu mogao da uzmem prenociste ako mi neko dodje u posetu, a mozda cak i dve noci s tim da se ujutru samo javim u kasarnu. Koliko sam bio izgubio razum pitao sam je i sta ce da obuce i kakvo ce donje rublje da ima na sebi. Ta zadnja nedelja pred njen dolazak bila mi je duza nego ikada. U sredu sam dobio od nje pismo u kome izmedju ostalog kaze da ce mi sledece pismo ispricati usmeno posto cemo se videti za koji dan. Ovo pismo, koje cuvam dan danas je bilo malo duze od prethodnih i cela zadnja strana bila je posvecena samo njenim osecanjima i gotovo da je licilo na ljubavno. Jedva cekam da te zagrlim i poljubim, jedva cekam da ti mene zagrlis, jako me stisnes uz sebe, pomazis po licu i kosi i poljubis. Zelim da me ne pustas iz zagrljaja najmanje deset minuta. Zelim, zelim, zelim… Na sebi cu imati roze trenerku, zbog puta, usku majicicu, a ponecu i nesto elegantnije, a donje rublje neka ostane tajna… bar za sada. Znao sam da cu joj ispuniti sve zelje, a mozda i one neizrecene. Na kraju, puno te voli, pozdravlja i salje jedan pravi poljubac tvoja seka. Od onog pravi poljubac sam jos vise izludeo, a uz pismo prikacena i njena slika u celoj figuri na sebi je imala uski sorc i pripijenu majicu. Zadnja dva dana sa ovim pismom i slikom kao da nisam izlazio iz toaleta.
Stigao je i taj dan. Cekam je na autobuskoj stanici. Autobus staje, kada se pojavljuje na vratima za mene u tom casu nije bilo lepse i pozeljnije devojke, na sebi ima trenerku ali se jasno daju nazreti obline koje se nalaze ispod. Bacamo se u zagrljaj jedno drugom i vreme za mene u taj cas prestaje da tece. Mazimo po licu jedno drugo, gledamo se u oci i ljubimo u obraze. Odlazimo u hotelsku sobu koju sam rezervisao jos prosle nedelje, grlimo se i salimo usput. I dalje je sve u granicama normale, da tako kazem. U sobi pricamo o novostima, zadirkujemo se i salimo. Posto sam je jos ranije zamolio da mi donese trenerku da konacno skinem ovu uniformu sa sebe to sam i uradio i osetio se u tom casu kao ponovo rodjen. Gore sam obukao samo majicu na bretele. Naravno, bio sam napaljen kao nikada u zivotu. Prolepsao si mi se ovde u vojsci, rece i pomazi me po obrazu i prodje prstima kroz kosu. Da budem iskren seko ti izgledas prelepo, nikada lepse, sta ti onaj tvoj radi pa tako blistas. Nisam htela da ti pisem o tome ali sa njim sam raskinula odmah posto si ti otisao. Zasto, bio sam u cudu, i zasto mi nisi pisala o tome. Nisam htela da te zamaram nebitnim stvarima. Pa jel imas sada nekog. Sama sam gotovo vec pola godine, slegnu ramenima. Pa samoca ti bas prija izgleda. U nekim stvarima da u nekima ne, a ti vojnice moj. Pa i ja postim isto toliko, rekoh i nasmeja se a nasmejala se i ona. Ali da budem iskren to mi bas uopste ne prija. Ponovo smo se nasmejali. Meni najvise nedostaje mazenje, rece, gledajuci me u oci, pola godine kako me niko nije mazio, a za sve ostalo se mogu i sama pobrinuti. Pa i kod mene je ista situacija jedvah izgovori i spustih pogled kao duboko tuzan. Ne ocajavaj toliko polovinu si vec prebobao, jos ovoliko i gotovo, rece i sede skroz do mene grleci me i mazeci me po glavi. Onda rasiri ruke i rece dodji mi u zagrljaj. Naslonio sam se na njen vrat i ona poce da me mazi po istom. Tebi je sada tvoja seka ovde mili moj, ako treba mazicu te sva ova tri dana koliko ostajem. Ostaces do nedelje, upitah je. Naravno mili moj, rece, poljubi me u obraz i nastavi da me mazi po vratu, kosi i obrazima. Veceras imas do deset izlazak zar ne. Da. A sutra ces vec moci da uzmes prenociste. Klimnuo sam glavom. Lepo cemo se provesti ovih dana, nista nebrini, radicemo sve ono sto budemo zeleli. Onda me ustinu za obraz i ponovo poljubi. I ja sam se sada od prevelike zelje za njom i od ovog naseg razgovora dosta oslobodio tako da i ja nju poljubi u obraz i pomazi po licu i kosu i obgrli je oko struka. Sigurno smo celi minut ostali tako zagrljeni. Onda ona rece da se mora i ona presvuci i malo osveziti a mene zamoli da nam donesem po neko pice pa veceras mozemo malo da izadjemo i da me ona otprati do kasarne i odmah ujutru najavi posetu. Dvoumio sam se sta bi mogli da popijemo i iz hotelskog restorana doneo u sobu bocu sampanjca i dve case. U tome i sestra izadje iz kupatila i meni zasta dah kada je videh i umalo ne ispustih onu bocu i case. Na sebi je imala ekstra kratku mini haljinicu u bordo crnoj boji pripijenu skroz uz telo, na tanke bretelice ispod kojih se videla crna traka od brusa. Stajala joj je savrseno i tako dobro isticala njenu vitku figuru, grudi, struk, bokove, guzu, noge… ma to je za mene u tom trenutku, a i sada kad se setim, bilo jedno savrsenstvo. Videla je da sam se zbunio i samo rece hoces li nam sipati taj sampanj. Uspeo sam nekako da naspem obe case i pruzio joj jednu. Izgledas tako… nisam znao kako da se izrazim, tako… Pa kako bato, reci sestri slobodno. Tako dobro… zgodno… Dobro ili zgodno. I jedno i drugu i tako seksi i pozeljno. Samo se zagonetno nasmesi i podize casu. Nazdravismo i ispismo sve iz casa ne prestajuci da se gledamo u oci. Znas li da vise nisam mogla da izdrzim da ne dodjem da te vidim. A sta mislis kako je tek meni bilo. Gledamo se nekoliko trenutaka a onda joj ja kazem znas li da se na stanici nismo grlili ni jedan minut a zamolila si me da te ne pustam iz zagrljaja bar deset minuta. Nezno se nasmejala i podize ruku da me zagrli. Nezno sam je obgrlio i osetio njene grudi na sebi. Priljubili smo se i obrazima. Pozelela si da te jako stisnem uz sebe i nepustam, tada je stisnu jos vise uz sebe. Ona podize i drugu ruku i obmota je oko mog vrata. Onda ispuni sestri zelju, stisni me i ne pustaj me. Stisnuo sam je svom snagom uz sebe i pocesmo da se grlimo i mazimo. Moj granitno tvrdi kurac je sigurno osecala na sebi. Ruke su mi bile na njenim ledjima i na trenutak se pogledasmo u oci. Poljubismo se u obraze, pa potom u uglove usana i ponovo se pogledasmo u oci. Polozio sam joj jednu ruku na rame mazeci ga i dodirujuci joj bretelice od haljinice i brusa. Jeli ovo onaj od prozirne svile, upitah je misleci na brus i sada kao da ja preuzeh inicijativu. Da, kratko odgovori i nastavi da me mazi po vratu. A okolo je cipkan. Ponovo kratko da. A u kompletu je sa gacicama. Daaa, rece mazno. I njih sada imas na sebi. Naravno ne mislis valjda da ti sestra ne nosi gacice. Samo pitam. Slobodno, znas valjda da sestru mozes sve da pitas. Ja lagano poceh da zavlacim prste ispod bretelica ne prestajuci da je mazim drugom rukom za struk i ledja. A nisi htela da mi napises kako ti stoji. Kratko se nasmeja a onda rece pa ne da nisam htela ali… neznam ni sama… valjda si mogao da pretpostavis, ili da bude da sama sebe hvalim. Nista nisam odgovorio i ona me upita pa dobro sta ti mislis kako tvojoj seki moze da stoji takvo rublje. Bio sam uzbudjen kao nikada u zivotu. Ona kao da je to znala i namerno me palila sve vise i vise. Ja joj i drugom rukoh predjoh duz celih ledja i nju polozi od pozadi na njeno drugo rame i zavukoh je ispod bretelica, a onda poces sasvim slobodno da je mazim sa obe ruke istovremeno od ramena duz celih ledja i struka gotovo joj dodirujuci guzu. S obzirom seko kako si zgodna znam da ti savrseno stoji. A mislis da ti je sestra zgodna. To nije tesko primetiti, mada sam ja to primetio tek pred polazak ovamo. Mili moj, rece ljubeci me u obraz, to nikada nije kasno. Pa da nebude da samu sebe hvalis, eto samo ti potvrdjujem ono sto i sama znas. Da, ali ipak mi je draze kad to cujem od drugih. Pa to verovatno cesto cujes. Da ali najdraze mi je to sto sam cula od tebe. Na trenutak sam je pomazio po obrazu i rekao pa ja mogu da te hvalim do ujutru, malo sam se odvojio od nje i odmerio je od nogu do lica i nastavih, imam materijala dovoljno. Nasmejala se i ponovo mi se baci u zagrljaj ljubeci me u obraz. A sta ja treba da kazem, znas da sam imala puno momaka ali nijedan nije bio tako zgodan kao moj bata i sada ona mene odmeri i pomazi me po grudima. Ponovo smo se poljubili u obraze, zagrlili i moje mazenje se nastavi i ona glasno udahnu i izdahnu, ahhh… tako mi je nedostajalo mazenje svih ovih meseci. Prija ti, rekoh. O da… a tebi, upita me i poljubi u vrat. Hiljadu trnaca prodjose mojim telom, u zivotu mi nije bilo lepse, a i kako bi mi bilo lose kada se posle sest meseci vidim sa svojom najlepsom i najzgodnijom sestrom koju volim najvise na svetu, rekoh ja gotovo zaljubljeno. Ona me ponovo poljubi u obraz i rece i ti znas da tebe tvoja seka najvise voli na svetu i da sam u stanju sve da ti pruzim sta god pozelis. Na trenutak se pogledasmo u oci i ponovo se jako zagrlismo i pocesmo da se vrtimo u krug. Sve me ovo podseti na nas ples pred moj polazak u vojsku ali sada nista nije moglo da ga prekine. Kada sam i ja nju poljubio u vrat ona istog trenutka spusti ruke na moju zadnjicu. Nisam hteo nista da cekam i ja obe svoje sake polozi na njenu cvrstu i oblu guzu. Samo sam se za trenutak umirio a onda sasvim slobodno poceh da joj mazim i stiskam guzove….
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35384
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia N95 8gb
babojebac 2 (nastavak)


Sledeci dan sam rekao roditeljima da moram pomoci komsinici da kreci kucu,njima nije bilo nista sumljivo jer sam ja njoj i pre ovog dogadjaja cesto pomagao u poslovima oko kuce.
Dosao sam kod nje usao u kucu,ona je lezala na kaucu, spavala je,prisao sam tiho i lagano zavukao ruku ispod suknje i napipao picku,ona se trgla iz sna
-ti nisi normalan,znas kako si me prepao-rece ona uzbudjeno
-ocemo li jednu turu-upitah
-ajde prvo sedi da se razbudim-odgovori
-rekao sam roditeljima da cemo kreciti,pa mogu ostati duze-rekoh ja
-pa i mogli bi,vidis kakvi su zidovi-odgovori
-ali prvo te moram pojebati
-ne prvo moras zaraditi jebacinu,prvo ces kreciti-odgovori ona
Cudilo me kako se promenila za 2 dana,potpuno nova prica nema vise one stidljive zene od 60godina nego je sada pricala otvoreno i slobodno.Oduvek se i znalo te tihe i mirne su najbolje i najludje sto se tice sexa.
-ajd onda da krecimo rekoh
Doneli smo sve sto je potrebno i poceli kreciti dnevnu sobu jer je tu bio sporet na drva pa zidovi brzo potamne,ja sam krecio plafon a ona ove zidove,kako se saginjala guza joj se njihala slobodno ispod suknje,to me je napalilo pa sam joj prisao sa ledja i naguzio je,prislonio sam je uz sveze okrecen zid,zadigao suknju,skinuo sorc i nekako nasao put do obrijane picke,ona je samo istrcila guzicetinu tako da sam usao skroz u picku,rukama sam joj izvadio sise iz potkusulja i poceo da je nabijam kao lud,culo se samo udaranje jaja od mokru picku,dok je ona bila prislonjena uza zid i sva bela od kreca,jos mi je malo trebalo da je napunim i onda se cuje kucanje na vratima,bilo je kasno,usla je njena sestra Milka i zatekla kako joj nabijam rodjenu sestru,jos vam nisam rekao komsinica koju jebem se zove Stana,izvadio sam kurac i dok sam navlacio sorc jos je curila sperma,a Milka je onako sva od kreca sa izvadjenim sisama samo stajala i pocela je plakati
-sad ti je kasno da places-rece Milka-trebala si ranije misliti
-nemoj molim te nikom reci uradicu sta god hoces-rece Stana kroz suze,vracajuci sisetine u potkusulj
-nemoras ti uraditi nista,uradice ovaj obdareni momak-rece milka i pogleda u mene
Milka je bila mladja sestra imala je oko 50 godina,zivela je u gradu ali je cesto dolazila kod sestre jer je bila blizu a i nije se udavala pa je imala slobodnog vremena,izgleda je bolje od svoje sestre,bila je punija ali nije kao Milka,bila je onako slatko bucmasta i niza zena,minival frizura,jaca ramena,sise povece ali ni blizu kao u Stane,a guzu je imala kao dve fudbalske lopte bila je tako zaobljena i fino izvajana,sve u svemu lepsa je od Stane a i kako nebi bila kad je mladja 10 godina.
-ja cu uraditi sve samo da niko ne sazna-rekoh praveci se kao da neznam sta ona smera
-i to odma ces da uradis-naredi mi
-nema problema-odgovorih ja
-ajde ides samnom autom na jedno mesto-rece ona i krenu prema vratima
Stana je ostala onako sva uplakana i umazano krecom i spermom.
Usli smo u auto,Milka je vozila,vozila je putem koji vodi u sumarak,tu su se cesto navece jebali u autima ali sad je bio dan i cudilo me sto tamo ide
-ajde zavuci mi ruku ispod suknje-rece ona dok je vozila
Ja sam cuteci lagano zadigao suknju i dosao rukom do picke,imala je crne gace malo vece,pa sam ih malo pomerio i ispala je fino izbrijana picka koja je bila potpuno mokra,malo sam je prstima protrljao i onda sam joj gurnuo dva prsta,pocela se uvijati,jedva je vozila
-prestani nemogu voziti-rekla je uzdisuci
Izvadio sam joj ruku ispod suknje i poceo joj mesiti sisetine,ali imala je grudnjake pa ih nisam bas mogao najbolje osetiti,ali bile su povece.
Konacno smo stigli i ona je izvadila neko cebe iz auta i rekla ajde zamnom,isli smo uz neku stranu i popeli se na neki brezuljak koji je bio podaleko od puta,stavila je cebe na travu,legla na njega na ledja rasirila noge i rekla:
-ajde navali sada
Ja sam bez ikakvog odgovora kleknuo svukao joj gacice i kreno da lizem picku bila je tako slatka,drzala me je za glavu i gurala u svoje medjunozje sve jace,krenuo sam prema gore skinuo sam joj majicu i sevnule su dve velike sise koje su bile tako mekane i nezne da sam ih oceo lizati i zabijati lice u njih,onda sam je ljubio po vratu,pa opet po sisama,ona se samo uvijala i rukom me drzala za kurcinu koja je bila u punoj velicini,i onda ga je smestila na otvor picke i lagano je usao jer je bila tako mokra da nisam ni osecao nikakav otpor,nabijao sam je tako jako da su joj sise letile preko glave,pa sam ih onda uhvatio rukama i poceo jako stiskati,poceo sam svrsavati,a ona rece:
-daj mi ga usta,napuni mi usta vrelom spermom
Pomislio sam u sebi kakva je ovo kurvetina,i izvadio sam kurac iz picke i popeo se na nju i svrsio sam joj usta,zagcnula se od kolicine sperme koju sam izbacio,,okrenula sa onda potrbuske izbacila malo guzu i rekla:
-jesi li ikada jebao u supak
-nisam nikada-rekao sam
-e vreme je da probas-rece ona sa smeskom-samo ga lagano guraj i nece biti problema
Uzeo sam kurcinu i stavio na mali otvor na njenoj mekoj guzi nije islo,pa sam malo prstima prosao preko picke koja je bila mokra i onda namazao po supku,i onda je lagano poceo ulaziti,ona je vristala,skroz je usao i poceo sam je lagano jebati u uski supak,sve je vise nabijala mekom guzom na moje medjunozje,kako je samo bio lep osecaj,rukama sam ispod nje uhvatio sise koje su bilo oznojene,i klizile su mi iz ruku,onda se ona malo uspravila i stala u psecu pozU,to je otvorilo prilaz supku,pa sam je mogao brze nabijati,sise su se otimale iz ruku od mojih naleta,poceo sam je grebati po neznim ledijima i govorio sam joj
-evo ti kurvo jedna matora,jel ti dosta
-nije mi kurca dosta,samo nastavi-odgovori stenjuci od uzivanja
Poceo sam joj puniti supak mojom vrelom spermom,opet je pala potrbuske a ja onako preko nje se pruzio na njeno meko i oznojeno telo,a kurac se sam lagano izvlacio iz supka jer se nije vise mogao dignuti.LJubio sam je po vratu a ona je mesala guzom na kojoj sam ja lezao.
Onda sam sisao sa nje i legao na ledja,ona me je opkoracila njena guza je bila na mojoj faci a njena glava je bila kod mog spustenog kurca,takozvana poza 69.Uzeo sam je rukama za meke guzove i nabio sam je na moj jezik,picka je pocela ispustati sokove svega me smokrila,lizao sam kao lud,dok je ona ozivila moj kurac i ponovo je bio u punoj velicini,sisla je sa mene i opkoracila je moj kurac,lagano ga je namestila u vrelu picketinu,ja sam lezao na ledjima a ona me je zajasila i pocela d skace na kurcu
-sad dok nesvrsim ne silazim sa tebe-rece ona
Skakala je kao luda da me poceo boliti stomak jer je bila teska,culo se mljackanje njenih sokova i moje sperme,sise su takodje u njenom ritmu poskakivale,ja sam ih uhvatio ali su se otimale,skakala je na meni vise od 5 min i onda se pocela grciti,pala je preko mene tako da su se njene ogromne mekane sise nasle na mojim grudima jako me je stisnula u pocela se uvijati na meni,ja sam je jos vise stisnuo tako da smo bili zaljepljeni jedno za drugo,a kad je prosao orgazam jos je lezala na meni a ja sam joj mesio mekanu guzu,i mazio ledja,pocela me je ljubiti u usta,bila je tako napaljena lizala me je po vratu pa je pocela kliziti nize,lizala mi je oznojeno telo,pa sve do kurca,koji je bio umazan od sperme,fino ga je oblizala i legla pored mene.
Lezali smo u sumi goli,dok je povetarac pirio i lagano rashladjivao nasa vrela tela….
SLEDI NASTAVAK…………
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35384
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia N95 8gb
nastavnica muzickog



ja sam milan,imam 19 godina,zivim u jednom gradu u vojvodini,ali zbog anonimnosti ucesnika u ovoj prici nemogu napisati ime grada.
Ova prica se desila prosle godine u maju,pojebo sam nastavnicu muzickog koja mi je predavala u srednjoj skoli.
Evo prvo da je opisem:Bila je to zena 55 godina,uvek sredjena,namirisana,utegnuta i puna energije.Imala je kracu plavu kosu,blago i nezno lice koje je bilo ocuvano i zategnuto iako je imala 55 godina,bila je krupne gradje ali nije bila debela,sise cetvorka uvek utegnute u manji grudnjak tako da su kipile iz dekoltea,stomak je imala ravan sa malo sala sto je doslo godinama ali to je bilo neprimjetno,guza je posebna prica,bila je tako fino izvajana i malo punija,a tako mekana,njihala se dok je hodala ucionicom utegnuta,a noge su takodje fino izvajane sa jacim listovima i butinama,sve u svemu dobra picka.
Muz joj je umro pre deset godina tako da je vec bila sama dosta vremena,pricalo se da ima mladje jebace ali niko nije imao dokaza da je vidio.
Ja sam cesto na casu imao erekciju kad bi video njene velike sise kako kipe a pogotovo kad se nagne pa malo fali da ispadnu,to me je dovodilo do ludila.
Bio sam cetvrta godina,blizila se matura svi su se spremali,isli na casove plesa,cak su neki isli kod nase profesorice muzickog,jer kod nas u skoli je bio vazan maturski i svi su morali da igraju valcer.Ja sam odlucio da idem kod nase profesorice,ali nisam ni najmanje slutio sta se desiti.
Dogovorio sam na casu i rekla mi je da dodjem u 7 navece na prvi cas jer je tokom dana zauzeta,stigao sam pre vremena i usao u njen stan,uredan stan i fino opremljen,ona je na sebi imala neku zutu majicu na bretele,a ispod nije imala grudnjake tako da su se nazirale njene bradavice,a dole je imala neki sorc koji je utegao,i isticao njene punacku guzu.
-izvini sto sam malo kompotnije obucena – rekla je ona.
-ma nema veze – rekao sam zbunjeno
-moram do wc-a da operem ruke,isao sam gradskim autobusom-rekao sam
-naravo,higijena je najvaznija-rekla je i nasmesila se

Usao sam u wc i morao sam izdrkati jer je kurac bio vec nadignut,otvorio sam korpu za ves i nasao njene gacice,navukao na kurac i svrsio za pola minuta,brzo sam tako vratio u korpu oprao ruke i izasao.

-moze jedan sok-pitala je.
-moze,ako je hladan- rekao sam
Donela je sok popio sam na eks,jer sam bio zedan od nedavne akcije.
-E sad krecemo sa casom-rekla je-imas li imalo iskustva u valceru ili tangu -pitala je
-nemam-rekao sam-nisam nikako igrao ni jedno ni drugo-
-e onda ce ti trebati dva casa po sat vremena da naucis igrati-rece ona
Ustali smo ona je pustila muziku na radiju i prisla meni i rekla:
-stavi mi ruku na ledja a drugom uhvati mene za ruku-
poslusao sam je i stavio joj ruku na meka i nezna ledja koja su bila im malo oznojena, njen miris je sad bio jos jaci,njena gola ramena i ledja su me tako palile.
I onda smo krenuli uvezbavati korake,brzo sam ucio i nisam imao problema.
-e sad cu ti pokazati kako da igras telo uz telo sa nekom devojkom-rece ona
nisam mogao verovati,a ona me vec privukla uz sebe i osetio sam njene tvrde bradavice na svom stomaku jer su joj sise malo bile opustene posto nije imala grudnjake,kako smo se pomerali sise se sve vise klatile po meni i kurac je opet bio u punoj velicini,kako smo bili pribijeni jedno uz dugo morala ga je osetiti a jos sam imao 19 cm,odmakla se od mene i rekla sa podsmehom:
-izgleda da sam te malo uzbudila-i nasmesila se
ja sam pocrveneo i nisam znao sta da kazem u tom trenutku
-izvini ja sam kriva nisam trebala to raditi-rece ona-ali mi je drago da sam jos nekom privlacna u ovim godinama.
-ma izgledate odlicno-meni je izletilo
i onda ono sto nisam ni mogao da sanjam,zadigla je majicu i ispale su njene velike bele sise
-pogledaj kako su se opustile-rece-vise nisu kao pre,
ja sam gledao a kurac je pucao koliko sam se napalio
-ajde pipni ih da vidis kakve su-rece
prisao sam,ruke su mi podrhtavale i poceo sam mesiti jednu sisu,bile su bas meke i nezne,ona je pocela uzdisati i rece:
-uzmi i drugu
sada sam obema rukama mesio sise,onda sam je poceo ljubiti po vratu pa po sisama,jezikom sam vrteo po bradavicama nije vise mogla izdrzati i legla je na pod sise su joj se razlile po njoj,dok je vrtela guzom
-skidaj sve sa mene-naredi mi
lagano je pridigla guzu i ja sam joj svukao sorc i gace i sevnula je fino obrijana picka,iz koje su curili sokovi
-polizi je molim te
prisao sam jezikom bila je mesnata,razradjena,poceo sam jezikom vrtiti po klitorisu dok je ona vristala,i nabijala se sve jace na moj jezik i rekla stavi ga,odma
malo sam se pridigo legao preko nje i poceo je ljubiti po mekom i mirisnom telu,po vratu,pa po sisama stomaku,uvijala se ispod mene kao zmija.Vise nije mogla izdrzati pridigla se uzela moju kurcinu i stavila ga na ulaz u picku,lako je usao jer je bila sva mokra.
-jebi me-derala se
Ja sam krenuo da je nabijam koliko sam god mogao i onda sam se setio i stao
-kondom -rekao sam
-ma kakav kondom,nebrini ti za to,samo nastavi-rekla je brzo uvijajuci se na mom kurcu
nastavio sam dalje da je jebem,uzeo sam njene sisetine i poceo mesiti,nisam vise mogao i svrsio sam u nju,ona je htjela jos.
-idemo preci u sobu na krevet,nema ti nikud dok ja nesvrsim-rekla je
ustala je i ja sam krenuo za njom njihala je guzom ispred mene sto me je napalilo.pa sam joj prisao sa leddja i prislonuo uza zid i rekao:
-ocu ovako da te jebem
-ajde,stavljaj ga-rece tako da sam se odma napalio
rukama se naslonila na zid ja sam joj prisao sa ledja i lagano joj prislonuo kurac na meku guzu,malo je izbacila tako da mi picka bila dostupna,brzo je usao ,rukama sam dohvatio sise ispod njezinih ruku i tako je skroz pribio uza zid poceo je jebati kao nenormalan,njena meka guza je bila na mom kurcu,malo je zakrenula glavu i ja sam je poceo ljubiti
-ajdemo u sobu lepse je-rece-a imam i jedno iznanadjenje
usli smo u sobu i ona mi rece:
-lezi na krevet
poslusao sam je i legao popela se na krevet cucnula stavila moj kurac u svoja meka usta,bio je predivan osecaj,pusila ga je tako profesionalno,vrhom jezika je dodirivala glavic bio sam na vrhuncu i rekao joj da cu ubrzo svrsiti,ona ga nije pustala iz usta i poceo sam da joj punim usta vrucom spermom.Sve je progutala i onda legla pored mene,meni je kurac bio premoren svrsio sam 4 puta za pola sata
-jos nisam zadovoljna,a kako vidim necu ni biti-rece pomalo tuzno
-lezi potrbuske-naredio sam joj-sad ces svrsiti,kurvo jedna
Legla je potrbuske,tako da sam imao pogled na njena izvajana ledja i dobru guzu,prisao sam joj i jezikom je poceo lizati od vrata preko ledja pa do guze,pocela je uzdisati,onda sam je je poceo gristi po mekoj guzi sto me je palilo i kurac je lagano poceo ozivljavati,posto joj je guza bila poveca nisam video supak i picku,pa sam joj stavio jastuk ispod stomaka tako da je sad bila malo izdignuta,i otvorio se pogled na fino sredjen supak i picku,krenuo sam jezikom oko supka pa polako preko picke,ona se sve vise nabijala zaronio sam citavom facom u njenu mekanu guzu,i zabio joj citav jezik u picku,bila je tako slatka i socna da mi je kurac opet dosegao punu veliciu,namestio sam ga na otvor picke i lagano ga stavio,ona je samo jos vise izdigla guzu i nabila se do kraja,legao sam preko nje i ljubio jepo vratu dok sam je dole lagano nabijao,rukama sam joj dohvatio sise i lagano joj nadrazivao bradavice
-ubrzaj,svrsicu jos ,malo-rekla je stenjajuci
Ubrzo sam tako da joj se guza talasala od naleta,rukama sam je uhvatio za ramena,i nabijao kao lud,onda se pocela grciti i znao sam sta dolazi,svrsavala je kao luda,orgazam je tresao citav minut,a ja sam samo lezao na njenom mekom i toplom telu dok se ona uvijala ispod mene uzivajuci u orgazmu….
Posle smo lezali ozojeni,rukom sam joj prelazio preko porvenele pice,ali nije imala vise snage,jebali smo se sat i po vremena,a to je za njene godine itekako dobro….
Jebali smo se jos samo jednom ali o tome u NASTAVKU…..
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 173 174 176 177 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Apr 2024, 05:59:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.11 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.