Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Mar 2024, 04:38:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 160 161 163 164 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 26557359 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35384
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia N95 8gb
Ja keva i dvojica



Moji su se roditelji rastavili prije dve godine.I od tad ja stalno posjecujem kevu koja zivi u Beogradu.Svakih mozda mesec do dva.Ovo sto cu vam ispricat desilo mi se prosli put kada sam isao.Sve je bilo normalno medju nama nekoliko dana, ali ja sam nekakav perverznjak sto se tice zenski carapa(najlonke,helanki, hulahopki…) ne znam zasto ali tako je obozavam ih.Naime predzadnji dan sam slucajno video gdje keva ostavlja najlonke, bilo je mozda 15 sati a ona se u 16 sa posla vraca pa sam sjeo da skontam hocu li ih obuci ili ne i dok sam skonto da hocu bilo je 15:15 otprilike.Bile su to crne mrezaste i slucajno sam video tange u kesi gdje je drzala carape… , i obucem i tange i sve i otisao sam da se ogledam u wc, dok sam bio u wc-u nisam cuo da je neko usao.Kada sam izlazio iz wc-a video sam mamu ispred mene kako gleda u mene.Pocela je se smijati, rekla mi je da sidjem dole i da je cekam u dnevnoj i da ne skidam nista.Sisao sam i cekao je mozda 5 min.Kad sam je ugledao kako silazi sa nekim crvenim tanga gacicama i stiklama sa visokom petom istom kao sto nosaju na pornicima, tako mi je se digao.Kada sam je vidio sise htjeo sam da svrsim u gacama kolko su dobre bile.Dosla je i sjela do mene i poljubila me.Sine jesil ti peder upitala me. Mama ne znam ozbiljno sta sam, a obozavam neke zenske stvari da oblacim.Rekla mi je ok i sacekaj tu.Sacekao sam i donijela je sminku svoju i pitala me hoces da te nasminkam , rekao sam da hocu i nasminkala me i rekla svidjajul ti se mamine sise? Rekao sam da mi se svidjaju i ona mi je rekla da li lizem oko bradavice jer je to uzbudjuje.Nakon toga je izvadila vibrator iz nesisera za sminku.Rekla mi je olizi i ja sam olizao ga i ona je pocela polako picku preko gacica da masira vidio sam kako su gacice bile sve vise mokre.Rekla mi je jos jednom da li si peder ,odgovorio sam da ne znam sta sam.Rekla mi je naguzi se i ja sam se naguzio i ona je skinula mi gacice i ukljucila vibrator da malo vibrira i gurnula ga malo i pitala da li mi prija ja sam reko da prija dok mi se kurac jos vise stvrdnuo.Ona je onda sve vise pojacavala vibraciju i vise gurala.Kad samo najednom je ustala i otisla do telefona a vibrator jos uvjek bio u meni.Izvadio sam ga i pokusao da cujem sa kim prica i sta razgovara.Samo sam cuo cao i pozurite.Ona je usla opet u sobu i legla na trosjed i rekla mi dodji sad ovamo i u guzu me lagano.I ja sam odma priletio i poceo sve je govorila slabije … i na kraju rekla izvadi ga i ja sam ga izvadio ona je sve vristala .Nije kod mene nesto posebno velik nekih 16.5cm.Rekla mi je keva dodaj mi vibrator i ja sam joj dodao i rekla je sjedni kraj mene.
Rasirila je noge i pocela da ga sebi ubacuje u picu lagano.Vrata su zazvonila.Keva otisla da vidi koje i rekla je udjite onako gola.Dok sam ja sjedio sa samo najlonkama na sebi.Usli su u sobu i vidio sam dva muskarca onako srednjih godina i pitali su to je taj ljepotan.Poceli su se skidati i rekli su mi da pridjem dok je keva sjela i uzela vibrator.Rekli su mi da im otkopcam pantalone i uradio sam i skunio im gacice i ugledao sam ogromne kurcine na pola dignute znao sam odma sta slijedi.Uzeo sam jednog i poceo da ga lizem pa sam ga zagurao kolko sam mogao i tako sa drugim.Ovaj prvi je rekao da se naguzim i htjeo je da mi ga gurne kad je keva dosla i rekla ne bez kondoma :S i donijela je dva kondoma ovaj prvi je ga stavio a ovaj drugi nije jos.I poceo je prvi sa kondomom da mi gura polahko a drugom sam poceo da pusim i tako se to sve odvijalo jos mozda desetak minuta i keva je pocela da svrsaje gledajuci nas i govorila je sve jebozovne zvuke… i osjetio sam spermu u ustima i ovaj je izvadio iz guze i htjeo da mi svrsi u usta i svrsio je, keva je sve govorila progutaj vristala je, ja sam jos prisao i ispljunuo sve u usta i ona je htjela da mi vrati i vratila je i rekla progutaj i ja sam progutao i ona me poljubila.I tako ti momci su otisli ostali smo ja i keva istusirali smo se zajedno, sutra smo se citav dan zvalili i fatali i otisao sam kuci kao da se nista nije desilo.
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35384
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia N95 8gb
moj prvi put-istinito



imam dugu plavu kosu izobličene cice i dobru guzu već od 12 godine….u tim godinama je bio moj prvi put sa dečkom damirom najboljim frendom moga brata…..krenula sam u pekaru…bila sam u uskoj mini suknjici i kratkoj uskoj majici….tako da su se moje cice oslikale….odjednom me neko povukao za ruku i rekao “da li si spremna?” ja sam ga blijedo pogledala on mi je ponovio “pa da li si spremna…odavno mi se sviđaš i ako si spremna voditi ljubav samnom” klimnula sam glavom i odvukao me do njegovog stana…u kući mu nije bilo roditelja pa me je nježno uzeo oko struka i odnjeo do kreveta..nježno me dirao svuda po tjelu a ja sam drhtala i lagano uzdisala…poljubio me je i skinuo sve sa mene…zastao je gledajuči u moje tjelo pa otkopčao šlic iza kojeg je izletio veliki teenagerski veliki kurac uhvatila sam ga u ruku kao da oduvjek to radim i poćela mu drkati on je uzdisao lagano sam ga uzela u usta i počela ga pušiti srce mi je kucalo jako a on je uzdisao….zatim iz noćnog ormarćića izvadi kondom i stavi ga na već odavno stvrdnut kurac….
ohvati me i lagano zavali na krevet ohvati me za sise i poče lizati moju vlažnu picu zatim primake svoj kurac mojoj pici i stavi ga unutra podrhtavala sam a on ga je stavljao pa vadio i sve tako i brže i brže od jednom osjetih vrućinu i svrših on diže nage na zid i stavi u moju guzu boljelo me je ali sam trpila zatim me na krevet stavikao da mu sjedim u krilu i zagrli me i poće me dizati gore dole sve brže i prže sve dok mi suze nisu krenule na oči osjetio je da će svršiti pa ga izvadi i stavi kod mojih sisa i svrši…upitao me je dali sam spremna na još ali ovaj put bolje i jače ja mi to potvdih glavom i on me diže stavi u pozu psa i poče jakim udarcima po guzi….nakon toga imali smo jos 2 godine sex i počeli smo se zabavljati..jošuvjek smo u vezi i često imamo sexualne veze i za to mi uopšte nije žao…
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35384
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia N95 8gb
tatina kcerkica



Pokupio sam je u nakom klubu pod Bjelavama. Pijana guska, kao i sve druge pijane guske. Plavusa od dvadesetak, prava jeftina kopija Paris Hilton, sa laznom burzujskom furkom i laznom gucci torbicom. I dobrim sisama koje su kipile iz velikodusnog dekoltea. Volim ih takve. Pijane I na izvoli. Sreo sam je u kafani nadobudnog plemickog imena I presirokog sanka. Bilo ih je tri, Curka, guska I kokoska. Hihotale su se ispijajuci long ajlende I smekajuci potencijalne jebace. Prava parodija seks I grada. Jedna garant ima kolumnu o muskarcima u Graciji. Ili bar blog. Guska je bila najbolja picka od njih. Sanker je stavio ispred mene tekilu I pokazao na njih. Podigao sam casu i nazdravio drustvu domace peradi. One su se opet zahihotale, a guska mi je namignula. Eksirao sam, zagrizao limun i kiselo im se nasmijao.
Za nekih par minuta mi je prisla s cigaretom da trazi vatre. Zapalio sam njen fensi Davidoff Slims. Povukla je dim, zabacila stepenasto osisanu kosu (Elvirov rad)
“Sta radis kasnije?” – otpuhnula je dim pored mene.
“Sta je kasnije?” – gledao sam njene silikonske sise i neki kurac izmedju njih okacen na zlatni lanac.“Svidja mi se tvoj medaljon”
“Da, to je Kabala, znas sta je Kabala?” – ocigledno joj je bilo drago sto sam primjetio, iako sam ja ustvari gledao u sise.
“Nisam bas siguran, cini mi se da je Madonna u tom folu…”
“Daaa” – bila je odusevljena (a meni je zazvucalo kao “Kvaaaa”), “I ne samo Madonna, i mnogi drugi iz svijeta jet seta”
“Stvarno? Aaaa sta je tacno Kabala, hoces mi objasniti?” – priupitah vjesto glumeci zainteresiranost za duhovne trendove u peradarstvu.
Jedva je docekala pitanje, otpila dobar gutljaj koktela.
“Paaa, vidis, to je nesto kao Yoga, samo nije Yoga, vise je, onako, stanje svijesti…”
Gestikulirala je masuci rukom kruznim pokretima pored glave.
“…to je NACIN ZIVOTA!!! Razumijes?”
“Aaaaaa” bio sam odusevljen spoznajom, dajuci znak sankeru za jos dvije tekile.

Pridrzavao sam je dok smo teturali niz ulicu pored laznih sminkerskih kafana nafilovanim pozerima koji su se divili svojim masinama preko puta kulirajuci pored mladih dizajniranih (kopijama) sponzorusa. Gledali su gusku baleci. “Heheh, gledajte kuronje, samo gledajte, ovo ce Roko da jebe veceras.” smijao sam se u sebi hvatajuci laznu Paris Hilton za guz.
Sjeli smo u taksi i odvezli se do mene. Dnevna soba mi je bila totalno u kurcu. Rusvaj od odbacene odjece, casopisa, dvd-ova, prljavih casa, punih pepeljara i praznih pivskih flasa, laptopa gurnutog sa strane, dzepnog organisera koji skoro i ne koristim i kamare nekih drugih pizdarija. Srusila se na kauc u bundici.
“Oces pice?” nevoljko sam izigravao dobrog domacina.
Ona je ceprkala po svojoj laznoj gucci trobici vadeci cigare i lazni dupont upaljac.
“Ne, hocu da me jebes”
“Nekako sam i ja to mislio, al sam htio bit fin, heheh”
Stajao sam pored nje, dok me skljokana na kaucu mjerila kroz dim cigare. Jedna sisa joj bila gotovo ispala. Koja sisa jebote. Poceo mi se dizati. Onda je prisla, otkopcala mi farmerke, izvadila kurac i stavila ga usta, ne ispustajuci cigaru iz druge ruke. Kul. Pusila je odlicno. Naizmjenicno cigaru i kurac. Sjajna tehnika to duboko grlo. Uhvatio sam je za kosu s potiljka i drzali smo ritam skupa. Onda sam je odgurnuo i svukao joj hlace. Grubo. Tangice. Ocekivano. Pomakuo sam ih na stranu. Obrijan picic. Ocekivano. Lijep picic. Sa karizmom. Bar joj je picka karizmaticna mislio sam. Obgrlio sam joj butine rukama, uhvatio sise i lizao, sisao, pljuvao, grizao, dok je ona sirila prstima sa dugim jebackim noktima, promuklo stenjala, skicala, uvijala se kao pomahnitala kucka pred parenje. Cupala mi je kosu noktima, sto mi nije bio neki fol, pa sam odlucio da je jebem. I krenuh. Tek tu skontah da ima pirsing na lijevoj bradavici. Moje lijevo. I prcili smo se krvnicki. Trazila je da joj opalim samar dok je jebem. Opalio sam. Jos jedan. Opalio sam joj jos jedan. Okrenuo sam je s guza, nastavio s zabijati I navlaciti je istovremeno prucavajuci simetricnu tetovazu na dnu njenih ledja. Jedna od onih serijskih, trendi, al jebeno dobro izgleda.
“Reci mi da sam drolja!” – stenjala je
Povukao sam je za kosu, ona se izvi malo i jauknu od zadovoljstva.
“Droljo!”
“Govori mi da sam kurva i prljava drolja!!!” – urlala je, a ja sam se u tom momentu osjetio kao glumac u nekom jeftinom hard core pornicu.
Odjednom sam osjetio strasnu potrebu za pivom. Ustao sam i otisao do kuhinje. Otvorio frizider, izvadio pivo, otvorio i otpio pola flase u cugu. Podrignuo i pocesao se po guzici.
“Gdje si, sta radis tamo?” – a ja cuh “kva, kvaaa, kvaaa”
“Pijem pivo”
“Jesi normalan, koje jebeno pivo sad jebote?” kvakala je guska iz sobe
Pogled mi pade na slag u frizideru.
Vratio sam se u sobu sa pivom i slagom.
“Hajd obuci cizme”
“Sto?”
“Da te gledam, jebacki izgleda”
Oblacila je cizme, a ja sam upalio Animal Planet. Emisija o lavovima. Sezona parenja. Golemi muzjak tjera dvojicu mladjih muzjaka da bi na miru sprcio lavicu. Kul. Zapalio sam cigaru. Guska me glupavo gledala cekajuci moj slijedeci potez. I lavica je cekala da je lav zguzi.
“Jebote, hoces se jebat il gledat jebeni tv?”
“Oboje” – povukao sam je i nabio na kurac. Mijesala je u mom krilu, a ja sam pusio cigaru i gledao preko njenog ramena kako lav kara. Lavica je poslusno lezala dok je Kralj jebe.
Pruzio sam joj slag i pokazao pogledom. Ideja joj se svidjela I odmah se zadala na slasticarski posao. Uzivila se skroz.
“Jebote, vidi, isto banana split” – divila se svom djelu.
“Aha, samo jos fali sladki greh i visnja na vrhu…”
Onda je sa zadovoljstvom navalila na njega. Svrsio sam po njenom licu i usnama. Polizala je ostatke slaga i sperme. Lijep prizor. Jebacki. I Lav je svrsio. U lavicu.
Lazna Paris Hilton je pokupila krpice i odguzeljala u kupatilo. Ja sam ostao sjediti s pivom i cigarom. Lav je upravo davio antilopu. Guska je poslije nekoliko izasla iz kupatila, stala na vrata I rekla “Idem.”, ja sam rekao “Ok.”
“Pozovi mi taksi”
“Ok”
Cekala je na vratima dnevne sobe. Izgledala je pijano i rascupano. I izjebano.
“Stize za dva minuta” – spustio sam slusalicu i ustao da je ispratim do vrata stana.
Otkljucao sam i otvorio vrata.
“Onda, vidimo se?” – rekla je
“Naravno” – trudio sam se izgledati ozbiljno, al sam se ipak debilno nasmijao
“Znas da si kreten?”
“Znam”
“Jebi se kretencino!” rekla je, okrenula se i otklaparala prema liftu.
“Hocu” rekoh, mada ne znam jel me cula.
Zatvorio sam vrata, otisao do frizidera, otvorio novo pivo i zavalio se na kauc u dnevnoj.
Lav na tv-u je drijemao u visokoj travi savane, musav od krvi, sit i zajebat.
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35384
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia N95 8gb
Gospodja Hajrija



Jednog dana je tokom Mensine smjene,koji je bio,terapeut u oridinaciju usla gospodja Hajrija Hadzimuratovic, guzata rasna plastificirana kucka od neki trideset pet godina. Nosila je uski crni Armanijev komplet, sto je Menso odmah primjetio, sako I kratka suknja sa prorezom su pucali na njoj. Ispod je nosila samo crni vondebra push-up grudnjak sesticu koji je cicao pod tezinom njenih sisurina. Bila je pijana, kao I uvijek. Bilo joj je jako dosadno jer joj je muz vrlo rijetko bio kuci pa je vrijeme ubijala alkoholom, shopingom I razgovorima sa svojim malim maltezerom Flafijem. Prijateljica nije imala jer je bila odvec bahata, egocentricna I prljavo bogata. Da, udala se bogato, I to za jednog od najvecih sarajevskih tajkuna, poznatog kao Sofa. Mnogi su mu nabacivali umjesanost u ogromne finansijske malverzacije, sto je ona uvijek poricala svojim rijetkim druzicama. On je to rijesavao lako, specijalnim vecerama sa sudijama I pozicioniranim politicarima u njegovom velelepnom elitnom restoranu na vrhu jedne od najvisih zgrada na balkanu. I pokojom kovertom ispod stola.
Gospodja Hajra je, kao I uvijek htjela masazu cijelog tijela. Kompletan tretman. Skinula se gola kao I uvijek pred Mensom, bacila tange na njega provocirajuci ga mackastim pijanim pogledom I legla na sto. Menso je brzim pokretom pomjerio podignuti kurac u farmerkama ispod mantila da bi ublazio bol koju je osjecao zbog nagle erekcije I dohvatio ulje za masazu. Gospodja Hajra je zadovoljno prela dok je Menso masirao, istovremeno se trudeci da suzbije erekciju misleci na oca kojeg je mrzio, ali je ona postajala sve jaca, a bol u kurcu je postajao nepodnosljiv. Hajra je nepodnosljivo stenjala dok je masirao I to nije ni malo pomagalo. Svrsio je u gace dok joj je masirao njenu kolosalnu, ipak nenormalno jebozovnu guzicu, uz neki kretenski polukrik. Hajra se okrenula na ledja, pogledala ga I rekla:
“A jebo mene, jelde?”
Menso je blejao u njene sise debilnim pogledom dok mu je bala curila niz usnu, nesposoban da se opravda.
Hajra se bijesno digla sa stola, zgrabila gace I grudnjak I zurno se oblacila.
“Sutra da si se nacrto kod mene u 8 navece, il si najebo”
“Ali gospodjo…”
“Nemoj ti meni ALI,, Jebace te gospodja Menso, il ce tebe neko jebat”
“Ali molim vas…” zapomagao je Menso, nastimavajuci svoj majkl medsen pogled koji mu nije polazio za rukom jer majkl medsen nije bio picka
“Ne seri! I ne brini se, platicu ti. Vise nego za ovo sranje od masaze!” zavrsila je Hajra zakopcavajuci uski sako. Potom je iz svoje skupe, originalne luis voiton torbice izvadila sto eura I bacila ih prema Mensi. Namignula je kurvanjski I izasla.

Menso je bio zatecen. U corsokaku. Ako se sutra pojavi u zakazano vrijeme moglo bi se procuti, mogao bi da najebe. Ako se ne pojavi, najebace sigurno. Vjerovao je Gospodji Hajri svaku rijec. Onda se Menso sjetio da je kokuz.

Menso nije imao izbora. Jebat il bit jeban. Jednostavno. A obzirom da je prije dva dana vidio Dolce & Gabanna dzemper na snizenju, koji je moooorao imati, odluka je pala lako. Sutradan je smjenu zavrsio nervozan, pozurio kuci da se podepere, obrije i obuce ciste carape.
Nesto kasnije, malo prije osam, bio je na adresi. Pozvonio je na zvono velelepne rezidencije Hadzimuratovica, pribojavajuci se pri tome da ce ga neki od security guardova prepoznati i osmekati. Za divno cudo, sa interfona se javio glas gospodje Hajre:
“Haj ulazi!”
Ocigledno imaju i video nadzor, pomisli Menso i otvori tesku zeljeznu kapiju.
Ubrzo se nasao u holu prezajebane kuce, nakurcene kopijama slika poznatih beiha umjetnika. Hajra mu je izasla u susret obucena u kratki bade mantil boje uspaljene mindje, raspustene, duge, crne kose, jedva nasmikana, mirisuci na lavandu. Ustvari, Mensi je mirisala na jebacinu.
“Odjecu ostavi tu. Put do mog kreveta ide preko kupatila. Jakuzzi ti je upaljen gore, cekam te u spavacoj.”
Menso se dobro oprao, istrljao, namazao raznim losionima i kremama za koje nije znao za sta sluze. Na kraju nije znao kako da iskljuci jakuzzi pa ga je ostavio da radi.
Ukazao se u njenoj spavacoj sobi ko gladiator kojem je slijedeca jebacina pitanje zivota ili smrti. Nije da nije bilo tako. Zato se Menso svojski potrudio. Gospodja ga je docekala rasirene dlakave picke na krevetu na kojem bi moglo spavati dvadeset izbjeglica. Menso je zazvalio picku ko da je gladni ker koji klopu nije vidio danima. Glabao je, balavio, sisao, halapljivo cuclao, ko prvojebac na maturskoj… Gospodja Hajra je promuklo stenjala i povremeno pishkala od uzbudjenja. Mali maltezer Flafi je gledao nju i Mensu i nista mu nije bilo jasno.
Onda Hajra rece:
“Daj mi ga usta!”
Menso joj je ispunio zelju, a ona se davila gurajuci njegov obrezani cundas duboko u grlo, vadeci ga i odusevljeno posmatrauci crven bana.
Onda se Mensi prijebalo, pa je naglo okrenuo za 180 stepeni i krenuo prcit. Stenjala je ko da se poradja, iako ona nije znala kako je to jer nije imala djece. Flafi je lajao na Mensu jer je mislio da ovaj povrijedjuje gazdaricu. Menso ga je pogodio papucom, Flafi je skiknuo i strugnuo iz spavace. Petnaestak minuta je trajala Hajrina skika i zapomaganje dok je Menso vrijedno radio, povremeno je okrecuci ko na raznju. Onda je svrsio po velikim, rastimanim sisama uz grleni krik kromanjonca. Hajra je konacno bila sretna.
Dok se oblacio, bacila mu je petsto eura i rekla “Hvala, zasuzio si.”
Menso je pomislio kako je super ovako lako zaraditi lovu i kako ce slijedeci put bez razmisljanja prihvatiti posao. Sada cak moze kupiti i one cipele koje mjesecima smekao u Baldininiju a da mu ostane i za kafe. Izvukao se iz kuce ko lopov, neprestano se osvrcuci. Nije bilo nikoga na ulici, samo par parkiranih auta na trotoaru.
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35384
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia N95 8gb
slavisa



Seoski turizam sigurno ima perspektivu.Otprilike,pre godinu dana,moj suprug i ja,odlucili smo,da za promenu,godisnji
odmor provedemo na selu,daleko od gradske vreve.
Inace,radim kao pravnik,u jednoj velikoj firmi,uvek sam tezila eleganciji u svemu….kratku plavu kosu nisam nikada
menjala,delovala je na muski rod…uz malo dekoltea i haltera,volela sam da izazivam,cisto iz zabave,ali muza nisam
nikada prevarila,sve dok…..
Preporuka nasih prijatelja je bila dobra,nasi domacini su bili vrlo ljubazni,osim nas u gostima su bile jos tri-cetiri
porodice,u ogromnoj kuci do koje se stizalo starim seoskim putem,a okolina kao sa razglednica…
Domacini su bili sredovecan par,imali su sina Slavisu,koji
im je pomagao oko gostiju,inace srednjoskolca-pubertetliju,
sitnije gradje,zivahnog,bio je svugde…
U prvih par dana nisam primecivala nista neobicno u tome.
a onda,jednom prilikom,krajickom oka….shvatila sam….
ON ME POSMATRA….Naravno,svo vreme nije se usudjivao na
bilo kakve dalje korake ili gestove…Ja sam se pravila
kao da nista ne primecujem…,ali sam htela malo da se
zabavljam na njegov racun…U tih desetak dana,desavalo
se da ispod majce nemam brus,pri cemu su se bradavice jasno
ocrtavale,ponekad kad je on bio iza mene bas tada sam
“morala”da se sagnem,ili bar nagnem da uzmem nesto…i tako,
a vrhunac je bio kada smo boravili na maloj recici koja je
proticala pored kuce…Ja sam bila u skromnijem kupacem
kostimu…pojavio se i Slavisa…i otisao posle par minuta,
u svoju sobu ili kupatilo,svejedno…ha,ha
Vise puta sam videla da mu je predeo oko slica naglo poceo
da raste u mom prisustvu i uvek se brzo udaljavao…ha,ha
Dosao je zadnji dan naseg odmora…Nakon jutarnje kafe
suprug se odvezao do grada da kupi potrebne potrepstine
za put,dok sam ja pocela da pakujem stvari…
Neko je zakucao na vrata…slobodno, rekoh…bio je to
Slavisa…Izvinite,gospodjo,samo sam doneo cistu posteljinu…posteljinu je spustio na komodu kraj vrata i
okrenuo se da ide…u momentu mi je pala smela,da ne kazem
suluda pomisao…htela sam da se dobro pojebem…ODMAH…
Slavisa je vec bio napolju…Slavisa!!!viknula sam….
Pojavio se na vratima.Ja sam bila na dvosedu,u polulezecem
polozaju,zadugnute spavacice…rasirila sam noge….
provukla sam prste kroz gustu sumu…Dodji,duso….
pocela sam da vlazim…Zatvorila sam oci,upalila sam
sve senzore…tacno sam osetila kad je stao izmedju mojih nogu,lupanje srca iiiii…smek njegove nabrekle kite…
Pamticu dok sam ziva,taj momenat,kad je njegov glavic
dodirnuo moju vaginu….sledceg momenta..aaaaaaaahh….
Dobro ga je nabio…hajde duso…stenjala sam…
Legao je na mene,pupak na pupak…lepo sam primala
njegovu mladu kitu…Tako,sreco,tako…saptala sam mu…
nikad se nisam sladje jebala…Slavisa ga je nabijao
kao pastuv….znali smo oboje da je vrhunac blizu….
aaaaaaahhh…zarila sam mu nokte u ledja…tresli smo
se u grcu..zajapureni….zaznojani….ekstaza…..
Tako,sreco…ljubila sam ga,dok me punio spermom….
Ostao je u meni jos malo,dahtali smo i smirivali se
polako…zadovoljni..
Kad se suprug vratio sveje izgledalo kao da nista nije
bilo…Pozdravili smo se sa domacinima,sa zeljama
da se opet vidimo…Domacin je cak,primetio da Slavise nema,
da se pozdravi sa nama…
Ja sam se samo nasmesila…..
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35384
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia N95 8gb
SKI-INSTRUKTOR 2



Morao sam da promenim nik jer sam zaboravio pasword ali sam isti onaj Ski-instruktor!!! Smiley )) PANTER!!!

Posto sam prijatno iznenadjen, i uvideo da se vecini moja istinita prica svidela, sudeci po proseku ocene,
dali ste mi volju da napisem jos jedan dogadjaj koji mi se desio,,,,

To je bilo prvu godinu kada sam poceo da radim,,, Lepa planina, nema mnogo posla, extra drustvo,
sto se zaradi obicno se i potrosi isto vece ali i ne zalim, jedan je zivot…
To vece je bila neka kao zurkica u jednom restoranu, svirka uzivo.. svratio sam sa drustvom,
seli za stol, narucili pice i zezali se,, seo sam tako da preko puta mene licem u lice sedela je jedna lepa, zgodna crna devojka u zimskom dzemperu, farmericama, na prvi pogled se videlo da je jako lepa i zgodna devojka
koja se stalno smejala dok je neki lik smisljao sta bilo samo da je nasmeje, stalno nazdravljao nebi li je sto pre napio i naravno pokusao tu noc i da je potuca,,,
Mi smo ovamo pricali, popili, atmosfera se dizala, sto od pica, sto od svirke uzivo, malo po malo., svi su bili na nogama, igrali, zezali se,, medju njima i ja, obicno vec pjanska… grljenje sa drugarima, pevanje,, dok malo po malo nisam osetio da neko pocinje bas intenzivno da trlja svoje dupe o moje,, onako kroz igru, okrenuh se lagano kao da trazim nekog i videh da bas ta slatka crnka plese pored mene,, okrenula se, kratko me pogledala i nasmesila i nastavila da igra,,,i sto sam i ja uradio, drugar je snimio situaciju i lagano na uho rekao: opa brate, mala se priblizava, bice karanje a,,,,i glasno se nasmejao!!!
Ispratio sam salu i ponovo nazdravili,,

Proslo je neko vreme i sad je vec bilo naslanjanje na ledja, prihvatio sam igru,, okrenuo i poceo samo sa njom da djuskam, nisam neki plesac ali kad zelim da dodjem medju zenske noge dubicu i na glavi ako treba,,,
Odvojeni ples je postajao sve blizi i blizi, nismo obracali paznju, na ostale, cak ni na muziku, dali bi trebalo brze ili sporije da se igra,mi smo imali u nama laganu muziku koja je trazlila sto blizi kontakt,,
Mladen,, rekao sam pored uha, pogledala me i rekla Jelena,, drago mi je,,
molim,,, izvini nisam cuo, prisla je pored samog uha i ponovila JELENA!!!
Izvini ali od muzike slabo cujem, idemo napolje, da se bolje upoznamo,,, pogledala me i rekla,, jaooo sto si opasan,, nasmejala se i krenula prema
svom stolu , uzela jaknu i izasli smo,, stara skola pomislih u sebi, glup nacin da je izvedem napolje i da budemo sami, ali svaki put upali majku mu,,,
E sad smisli nesto brzo dok mi nije postalo hladno, rekla je i nasmesila se,,,
..paa, unutra je mnogo vruce, napolju jeste hladno,, ali kod mene u sobi ce da bude taman, ma savrseno,, rekao sam i tiho se nasmejao,
nestrpljivo ocekujuci odgovor…
Pogledala me,, zadrzala pogled u mojim ocima par trenutaka i rekla: Pa mogli smo…
Uhh,, to mi radi….. pomislih u sebi, zagrlio sam je i krenuli smo ka hotelu kroz sneznu nocnu idilu, bilo je hladno,
ulicne su svetlele i po snegu se cinilo kao da su prosuti sitni biseri koji su se sijali isto tako kao i zvezde na nebu,,
stvarno je bilo prelepo,,
setali smo i onako caskali,, odakle si, gde se, koliko si ovde, i sl.
Pitao sam je : A jeli ko ti je onaj lik sto te celo vece nasmejavao?
Ma pusti ga, dosao je sa nama, glumi nekog mangupa i misli da ce olako da dobije, razmazeni tatin sin, ne volim takve..

Napokon smo dosli do hotela, Cika Velja koji je radio kao obezbedjenje a ja sam ga tako zvao od milja, je otvorio vrata, pogledao me i onako glavom levo desno mi se blago nasmejao,,
Pozurivao sam je do treceg sprata samo da stignemo sto pre,,, uleteli u sobu i jakne su vec bile na podu, jos u hodniku,,
pozelo je snazno ljubljenje, kao da je takmicenje,, skidanje jos dok smo stajali,,, kada vec nije bilo ni krpice na gornjem delu tela,
lagano sam je gurnuo dok nije zapela za krevet i uz blagi vrisak pala na njega, nasmejali smo se, prisao sam i poceo da otkopcavam
pantalone sa nje i skidam zajedno sa gacicama,,
Sebe sam na brzaka oslobodio i stajao ispred nje potpuno go..
Pogledala me i rekla, hajde sta cekas, dolazi!!! Ostao sam jos koji trenutak, i onda lagano dodirnuo njena koljena,
ispratio poljubcem, jednim,, drugim,, ka gore,, dok se poljubci nisu zaustavili na usminama, tu sam se zadrzao i nastavio da ljubim i lizem,
bila je cista, sto obozavam kod devojke i tada bi mogao da lizem satima,,,
Topila se i uvijala, lagano stenjajuci i drzeci se za grudi i igrajuci sa bradavicama,,
Pica je potpuno ovlazila, rasirila se,, bila spremna za zestoko tucanje,,,
Podigao sam se, uzeo je za noge, stavio na ramena,, prislonio glavic na pickicu i lagano usao u nju,,, kako je lepo,, kako je samo prelepo,,
sto ti je picka…. ma sve bih uradio!!!! Poceo sam da tucam,,, noge su se sve vise tresle iznad mojih ramena,,
stenjala je i vidno uzivala drzeci se o moje ruke i povremeno snazno me prstima stezala…
Sad je vec pocelo zestoko tucanje,,, snazno,, do jaja,,,, bez milostii,,
stenjanje,,glasni uzdasi,,tucaj… jebi me!!! uhh… samo nastavii..
Krevet je bio malo odmaknuti od zida ali je pri svakom mom naletu, gornji deo poceo sve jace da udara o zid,,,
i tako neprestano duze i od pola sata dok moju buku nije nadjacalo lupanje na vratima,,,
ALOO BREEE!!!!
PA DOSTA VISEEE!!! MARS IZ HOTELA PA SE JEBITE NA NEKOM DRUGOM MESTU,, NE MOGU DA SPAVAM NI JA, NI ZENA, NI DECA!!!!! SRAM VAS BILO!!!

Ucutali smo se, i samo gledali direktno u oci,, tako par trenutaka i onda tiho nasmejali,,
Sta cemo sad, rekla je?
Sad ces da vidis, ustaj,, nece meni niko jebacinu da pokvari, sto je bas tu sobu morao da uzme, ko ga jebe govorio sam glasnije!
Uzeo sam dusek, bacio ga na pod, nasmejala se i vec krenula, kleknula je, uzela ga u usta i 3-4 minuta dobro olizala i spremila za akciju
zatim se okrenukla i naslonila na ruke i izbacila guzu, sad sve ispocetka rekoh,,, kleknem stavim ga i pocnem da jebem,,,da jebem,,DA JEBEM…
uzela je jasuk i zabila glavu u njega da bi prikrila jecanje,,,jedino se glasnije culo lupanje kada se spoje dva tela,,,
trajalo je mnogo duze, znoj me je oblio po citavom telu, sa cela su padale, kapljice znoja na njeno prelepo dupe,,,
Priblizavao se kraj,, izvadih, a ona se naglo okrenula, uzela ga i strpala u usta i pocela da sisa,, punio sam, zalivajuci krajnike i grlo,,,
Kako je prijalooo,,uhh,, kad ga je potpuno olizala i ocistila kao da je nov, neodpakovan,, legli smo da odmorimo neko vreme i samo se gledali,,
nismo nista pricali,,,kasnije smo ustali, istusirali se, spremeili krevet i zaspali,,

Tog jutra sam morao kod upravnika hotela na razgovor,,
Dosao sam u kancelariju, rekao je zatvori vrata,, kada sam zatvorio, pogledao sam ga i on se poceo smejati,, e nek\’ si ko ga jebe!! Vec dva puta dolazi i sere, te za grijanje, pa za peskire,,,ko ga jebe, nek\’ mu nisi dao da spava, sve mi je ispricao,,
sad cu ja tebe kao da kaznim i tako to, preci ces u
drugu sobu, vec je spremna samo prebaci svoje stvari i nastavi, glasno se smejuci!!!!!

To je jedna od mnogih mojih istinitih prica koje su se desile, ako budete zainteresovani za jos, mozda i napisem kada budem imao vremena,, pozdrav za sve!!!
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35384
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia N95 8gb
Niko i Nina nastavak.



Vidio sam da vam se nekima svidjela moja zivotna erotska prica o meni i mojoj Nikolini.Neke stavri nisam rekao ili mozda i nije bilo potrebno.Np,koliko godina ima Nikolina kad sam ju upoznao,pa imala je tada 29-t.Rekao sam zena koja mi je pamet okrenula u rikverc i nisam zazalio.Nas ljubavni zivot traje istom snagom od samog pocetka kad smo prvi put uplovili u vode ljubavi i njeznosti u njenoj maloj garsonjeri.Nezaboravno,izgledalo je tako brzo i tako se sve desavlo da sam zaboravio i svoje ime,a da zaboravio sam neke djelove odjece kod nje to vece,ili sam namjerno ostavio da bi se vratio,ma salim se.Moja majka ju je odma zavoljela, a otac on je svoje odma rekao,majka je vise sentimentalna osoba.2005-e smo se vjencali,bili su to ludo pijani svatovi.Kad sam ugledao tu moju ljepotu u vjencanici,trebao mi je ventilator da rashladi moje oci,bila je ljepasa od gospe,kao andjeo kojeg je meni bog poslao prvo na bazen pa sad pred oltar.
Ova prica ima jos glumaca a to su moj preludi kum (Miro) i njegova djevojka Sanja.Lijepo sam ga zamolio da nepije puno da mi je ovo velik dan u zivotu,kaze kume,kunem se majkom i svime,znao sam da laze.Ali jako ga volim odrasli smo zajedno i izabrao sam ga za kuma.(napio se kao guza)
Bilo je veselo,puno ljudi plesa alkohola i stimunga sto se tice muzike.A bilo je i skoro saka u oko,kuma Sanja umalo nije nakautirala pijanog kuma.Alkohol ponekad ljude uzdigne i rade ono sto trijezni nikada nebi.
Ali da se vratim malo nazad u prici,napisacu vam, nesto u vezi momacke noci.
Kao i svako drugi i ja sam imao momacku noc,neke djelove te price tog dogadjaja nezna Nikolina i bolje.
Glavni dio momacke veceri zbio se u diskoteci Best,noc je bila ludilo nisam znao za iznenadjenje koje mi se pripremalo.Necu ga puno opisivati,ali reci cu nesto i o tome kasnije.Drustvo nas petorica prijatelja skoro generacija,pilo se kao da ce nam neko oteti a Miro je bio vec dalga (mortus pijan).Sve djevojke je napadao,izjavljivao neku ljubav neke glupe fore ali su ga se profesionalno rjesavale.Ja sam isto poneki pogled bacao okolo,necu da lazem bilo je tu puno lijepih i mladih djevojka koje su bile spremne na sve ali nisam vise tako razmisljao,pa zenim se za 15-st dana.Onako dobro pijani,predlozili su da odemo kod jednog prijatelja na vikendicu,nisam bas bio odusevljen ali za prijatelje cu to napraviti ali u stvari oni su pravili meni fol.
Sve je nastimano bilo,odjednom su se stvorile neke dvije lijepe rekao bi Ukrajinke.Miro mi je rekao kume sad ce da nam puse do zore,nimalo mi se to nije dopalo kako je to rekao.Iako su bile placene za posao koji su trebale da urade.Rekao sam im,jel ovo moje iznenadjenje?Odgovor je bio pozitivan.Hvala ali ja nezelim nista,vi radite sta mislite na mene nemojte racunati u tom pogledu.
Poceo je sou program,placene djevojke radile su profesionalno svoj posao.Dvojica na jednu,pervrzna ljubav koja je kostala dosta novaca.Uzdisaju u malom prostoru vikendice,pijani jarani i Ukrajinke nasli su zajednicki jezik samo onda kad su svi goli.Nekih dva sata je trajala luda igra.Polegali su a one se sredile i prisle meni.
Dobro su govorile nas jezik ne bas gramaticki ali za posao koji su radile super su se snalazile.Lijepe su bile obadve,bijelog tena,pomrsave ali lijepih grudi,njeznog pogleda.Upitale su me zelim li neki dio ljepote za sebe?
Zelim li nesto,jer posebno su mene zeljele obadvije hahaha ma za novac se danas voli jel.
Uporno sam odbijao izvana a zelio sam obadve nekao iznutra,zelio sam obadve,nikada nisam imao sex sa dvije zene.Ma na sta ja to pomisljam ali bilo je jace od mene.
Sta se sve tu desavalo nije bas za opis,nije bas da se pise,jer nezelim da kvarim ono prije,ali zelim da kazem da mi muskarci ponekad nemozemo da odolimo ma koliko svoju jedinu volimo.Usao sam na njihovu gondolu kojom su me obadvije vozale sat vremena.Nadopunjavale su sve sto jedna osoba nemoze,dvije mogu sve.Bilo je romanticno i lijepo,bilo je u nekim trenucima i perverzno.Ukrainke kojima neznam ni ime,kojima neznam ni broj cipela,o kojima neznam nista,samo znam da sam imao kondom odakle neznam.
Mjesale su se tu igre koje na ljubav zvuce,lice doduse ali daleko je to od onoga sto covjek voli i zeli,ovo samo zeli.Duboko unesen u valove u kojima sam po prvi put u zivotu mjenjao djevojke iz minute u minutu,gdje sam mjenjao poze i gdje su me svaka milovale i ljubile do kraja njeznosti jer su bile dobro placene,koristio sam uslugu prijatelja po zadnji put prije braka.Sve je to licilo na snimanje filma,nego na stavaran sex.
Na kraju sam ipak bio zadovoljan ali samo zbog jednog a to je da sam imao iskustvo u zivotu spavati ili voditi ljubav sa dvije djevojke u isto vrijeme na istom mjestu.
Otisle su,ostao je miris njihovog parfema na svima nama,otisle su a ja sam onako pijan pomislio,nedaj boze da zene imaju zensko vecer.Kao smo mi muskarci narcizoidni i ponekad sebicni,ali reci cu vam istinu,u pravu su zene svi smo mi isti ali nelicimo sutradan.
Onakav razvaljen i podmazan nekom drugom nacijonalnom ljubavnom igrom dovezao sam se kuci.Tusirao sam se dugo,vec je svanulo,legao sam da se napavam.Ma samo sto sam zaspao,telefon je zazvonio,pogledao sam jedva na sat,bilo je 9.35,nisam ni tri sata spavao.Nikolina me zvala,nije mogla da doceka da me pita kako je bilo momacko vece.
Mamuran ko Madzar,pijan ko Slovenac i glup ko neko,javio sam se na tel.Nikoooooooo,seceruuuuuuuu,bem ti misa kao je bilo momacko vece?Pricaj pricaj uh tako sam uzbudjena da cujem.Ma bez veze ljubavi,alkohol i opet alkohol.A Miro,Niko jel bio pametan?Ma da bio je totalno lud sve je napadao ali dobar je on Nina.Jel bilo kakvih pogodaka?
Kako to mislis Nikolina?Salim se seceru,aj dodji ovamo da ti nesto pokazem,hoces li?Hocu,eto me za 1 sat vremena.
Pa ja sam mrtav jebo te led.Vratio sam se u krevet da jos malo zadzonjam kad,opet tel.Niko pa proslo je dva sata gdje si ti?Nikolina ja sam pijan kao letva!Ali za tebe,dolazim.
Ustao sam se i istusirao te krenuo na Nikolinino iznenadjenje,valjda nije dovela Ukrainke uh hahaha ma sta ja to govorim idiot.Dosao sam kod nje,jedva.
Nikolina me odma smotala kao dzudo,vec sam bio pod njom,ljubila me 20/30 puta u minuti.A iznenadjenje,gdje je?hahaha nasmijala se,nema iznenadjenja.Navukla je paravane i skinula se,mada nisam zelio to ali kad sam vidio to preljepo tjelo zene koju volim nisam mogao da odolim.Sam sam sebe prezirao zbog onoga sinoc ali nije to bila prevara,nije to bila neka mucka neki izlasci koji ce se nastaviti i neka veza,ne to je bilo samo praznjenje,samoga sebe sam tjesio.Nikolina,joj Nikolina,sram te bilo skinula si se u pola bijela dana,hahahaha.Samo se nasmijala i nastavila da me ljubi i miluje,potonuli smo kao kamen u rijeku,potonuli smo u mirisne jorgane i jastuke,potonuli smo zajedno.Bila je carobna kao i svaki put,mirisala je na jos i jos,uzdasi kojima se branila od mojih nagona kojima sam napadao na tu ljepotu od zene,naprosto tekla je mojim venama u svakom pokretu.Vodila je glavnu rijec u krevetu i nisam se bunio,pa starije treba slusati.Bila je dostojanstvena i cista,ja samo istusiran i prevaren od samoga sebe,ljubio sam ono sto zelim i volim.Nikoooo,stenjala je kao da izmice sadasnjosti,kao da sam dan poslije ili sam to zelio da sto prije zaboravim proslu noc tako sam zajedno sa njom zurio u sutra.Vodili smo ljubav dugo,znojna i zavodljiva,njezna i uzbudljiva,dominantna zena,lijepa kao gospa kojoj sam se divio i goloj i obucenoj,zeni kojoj sam prije svatova u sebi 36-t puta rekao da.U svemu mi je odgovarala,vrlo pametna i iskrena nije voljela svadje nije bila buntovnik,boze hvala ti za to.Da se vratim zguzvanim carsafima.Sretni zadovoljni oboje privodili smo kraju nas ljubavni cin,svjet je oko nas stao,kazaljke su krenule unapred,sve je bilo kao da samo nastimali zatvorenih ociju.Lijep osjecaj ljubavi,njeznost koja se usnama dokazivala bez rijeci,tjela koja su se spojila,jednostavno smo uzivali u ljubavi koju smo vodili.Skoro zajedno smo uzdasima sve jedno drugome rekli koliko nam je bilo lijepo,koliko smo to zeljeli,nekoliko sam puta u sebi rekao,oprosti.
………………….Svatovi su bili pijani i veseli,plesalo se do zore.Sanja je izasla van i ugledala kuma Miru kako s nekom djevojkom nesto prica a bila je otrov od ljubomore,dalje bolje da nepisem.
Nikolina je bila preljepa,vjencanica je imala dizajn suvremenosti,podignuta plava kosa,zelene oci koje su kao dragulji saptali sjajem su mi govorili o sreci koliko je sretna,sva je blistala.A ja sam kao mafijas u crnom,zacesljan kao Laki Luciano uzivao u pogledu na zenu koja vredi mnogo,njena ljepota cast i duh kojim se vezala za mene,da nezanm vise sta da napisem.Nikolina je sve sto mi se desilo onako brzo i spontano.Nije se primjetilo tih 7 godina razlike,jer i ja sam izgledao malo stariji.
Miro je pijan plesao do zore,cesto i sa Nikolinom.
Ali nikada necu zaboraviti njegov govor i obracanje nama.
“Kume Niko i kumo Nikolina,neizmjerno sam sretan sto sam prisustvoao ovom lijepo dogadjaju u kojem sam i svjedok vase velike ljubavi,zelim vam predivnu buducnost,lijepu i zdravu djecu,dug zivot i da ostanemo zauvjek prijatelji,zivjeli” Nikolina je zaplakala a ja sam sutio,nekao kao da se to nije desilo,upitao sam samoga sebe otkud mu takve rijeci,ali bilo mi je drago jer on je moj najbolji prijatelj i kum.
Prva bracna noc,to cemo preskociti i nekoliko rijeci o medenom mjesecu.To nam je bio poklon od Mire i Sanje,7 dana na Bracu (Bol).Uzivali smo u ljetnoj vrucini i toplim nocima,setali uz more,pili vino razgovarali o svemu,planovi ali najljepse je bilo iz zatvorenih vrata hotelske sobe.
Tamo smo oboje uzivali na nasem medenom mjesecu,imali smo svoj neki mali svijet u kojem smo na trenutak zivjeli.
Vodili smo ljubav svaku noc i nikada nam nije bilo dosta.
Uzivali smo onako opusteni,sex je bio kao slag na tortu,svaki puta je bilo sve bolje i bilje kao staro vino.
Ljubavni uzitak se nemoze opistati samo kao sex,ima tu vise stvari i vi to isto znate kao i ja.A ovode se trazi bas konkretnost ali ja zelim nekim drugim putem da opisem sav taj proliven znoj na carsafima sav taj zanos pracen uzdasima zadovoljne zene koja daje sve od sebe u zanosu gdje se njene zjenice vise nevide,tada je to vrhunac ljubavi,tada je to dio o kojem se pise i o kojem se govori i nije bitno,kurat ili sisata nije bitno,bitno je da je sklad i da se uziva u onome sta se radi.A kad se u sexu uziva,onda to necemu i vredi.
Eto toliko od mene,oprostite ako nisam uspio svima da opisem dio te igre jer mozda i neumijem kao neki drugi ljudi.Ja sam pokusao drukcije jer i zene citaju,pa nek i one uzivaju,mislim da je puno ljese vidjeti noge ispod minica nego cijele gole.Tako sam i ja malo oskudno ali dovoljno rekao.

IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35384
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia N95 8gb
Redaljka na udatoj zeni



Ovo je nastavak price skolska pusacica,samo naravno par godina posle srednje skole i to kada sam vec postala udata zena,kada sam se udala otisla sam daleko od svog rodnog grada ali su se duhovi proslosti budili sa svakim dolaskom u posetu mojim roditeljima,gde god da sam krenula sa muzem ili sama osecala sam se neprijatno zbog bezobraznih pogleda i dobacivanja,i onda jednog jesenjeg kisnjeg dana sam ostavila muza kod roditelja a ja sam krenula kod sestre u goste,dok sam cekala autobus na stanici se zaustavio crveni golf 2 sa tri osobe unutra u prvom momentu nisam videla o kome se radi i onda prozor otvara Milos koji me je u skoli redovno trpao i napusavao,i jos dva momka koja sam znala samo iz vidjenja,i pitao me da me povezu,priznajem da sam pristala da udjem jer sam prizeljkivala razgovor o skolskim danina jer me je pomisao na to uvek uzbudjivala,cim sam usla u auto ispostavilo se da sam bila u pravu,jer u startu me je milos predstavio sa recima,momci ovo je tijana devojka koja se uvek nadje kada vam se jaja napune i kurcevi ukrute,na sta je jedan odgovorio sa drago mi je ja sam Mica,posle par minuta voznje momak koji je sedeo do mene na zadnjem sedistu je polako kretao u akciju poceo je da mi polako mazi butine koje su se sijale od crnih najlon hulahopki,i malo po malo zavukao mi je ruku pod suknjicu i poceo da mi masira pickicu preko carapa,istog trenutka sam ovlazila i upustila se u igru sa njim izvadila sam mu iz pantalona polu dignuti kurac koji je bio kraci ali zato podosta debeo,i krenula sam polako da mu drkam brzo mu se digao i samo mi je rekao kurvo ajde pusi malo kurcinu za to si stvorena,na sta sam ja spustila glavu medju njegove butine i pusila mu lagano sve vreme gledajuci reakciju milosa i ovog drugog koji su se pravili kao da nista ne vide,posle par minuta zaustavili su auto u jednom sumarku i milos je rekao,momci ajde da damo ovoj drolji ono sto hoce,i i izasli su napolje i ako je padala kisa a momak kome sam pusila mi je podigao glavu i oborio me na ledja videlo se da mu se zuri za par sekundi mi je svukao najlonke sa sve gacama i redaljka je pocela,nabio je svoju kitu u mene i poceo da se zabada sve brze i jace,posle 5 minuta suzdrzavanja krenula sam da stenjem i jaucem i uzivanje je postajalo sve jace i lepse ali kao i ja i oni su bili napaljeni kao zivotinje,a dodatno me je palila slika kako me jedan razvaljuje od kurca dok dvojica stoje na kisi drkajuci kurceve i cekajuci svoj red da me odvale,posle desetak minuta prvi je poceo da svrsava u mene nenormalno puno sperme,i kada sam osetila toplotu u sebi pocela sam da stenjem da ne svrsava u mene jer se nisam zastitila,a on se nije zaustavio dok nije i zadnju kap sperme istresao u mene,i samo mi je rekao,sta te briga ako ti napravimo dete imas muza da cuva,kada je zavrsio sa mnom prisao mi je milos i rekao pu jebem ti kurvetinu jadan njen muz,i krenuo da me kara jos jace nego njegov predhodnik zabijao se toliko duboko da sam njegova jaja osecala na dupetu vadio ga je celog i zabijao do kraja a ja sam toliko bila napaljena da mi ni to nije bilo dosta nego sam uporno stenjala i trazila da me jebe jace milos je sve vise besneo sto zbog mog stenjanja sto zbog sperme predhodnika koja se iz moje picke slivala niz njegov kurac i ulepljivala mu i kurac i jaja,i na vrhuncu besa je ustao sa mene i rekao i meni da ustanem,kada sam ustala on je seo ispod mene i rekao ajde kurvo nabi ga u cmar pa da vidimo oces traziti jos polako sam se nabijala na vrh njegovog glavica kako bi razradila cmar ali on nije imao vise strpljenja i nabio mi ga je celog i tada sam osetila najcudniji osecaj u svom zivotu nikada nisam osetila takvo mesanje uzasnog bola i neverovatnog zadovoljstva u meni je gorela neverovatna vatra i u tom delirijumu sam pozvala i poslednjeg momka da ga nabije u moju napaljenu picku jer sam zelela da budem ispunjena do kraja on je to jedva docekao i orgazmi su krenuli jedni za drugim izludjivao me je taj osecaj dok sam bila u sendvicu izmedju njih dvojice izludjivala su me dva kurca koja su me sirila i razvaljivala a ocigledno je i njih to izludjivalo jer posle nepunih 15 minuta milos je krenuo da svrsava kao lud osecala sam svaki trzaj njegovog kurca u mom cmaru koji je vec poceo da bez problema prima milosevu batinu,kada mi je napunio cmar nije hteo da se pomera da bi mi ovaj drugi napunio picu i par minuta posle milosa i on je krenuo da svrsava uz jake zvukove zadovoljstva nabijao ga je brzo i jako i ja sam bila presrecna sto sam zadovoljila tri frajera i potpuno sam zaboravila na trudnocu i sve drugo kada je i on ispraznio svoja jaja sklonio se i ja sam se podigla sa miloseve vec omlitavlene kurcine uzela sam gace i carape i najlonke sam pocela da navlacim polako i najizazovnije sto sam mogla kao da sam zelela da ih napalim i da me jos jednom razvale kada sam se obukla rekla sam im da me odvezu kuci jer nema sanse da sad idem bilo gde,kada smo stigli ispred kapije ja sam izasla i pruzila ruku svima kao da nista nije bilo,a milos je bio toliko drzak da kad je video da mi muz stoji na vratima mrtav ladan mu je mahnuo i pitao ga kako je,na sta se moj muz osmehnuo i rekao nije lose i ne sluteci da je upravo pricao sa momkom koji mu je do pre 10 minuta odvaljivao zenu od kurca,kada sam usla izbegavala sam da ga poljubim jer mi je bilo neprijatno a za njih sam rekla da su mi stari drugari i veoma mi je bilo neprijatno da ga pogledam jer sam osecala kako su mi najlonke natopljene njihovom spermom,ali i pored toga taj dan je jedna lepa uspomena za mene..
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35384
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia N95 8gb
Sa mladim sportistima – drugi deo



Po povratku iz bungalova, gde su je mladići dobro izjebali, Marija je sledećeg jutra u hotelu na Tari prepričavala dvema najboljim drugaricama, bliznakinjama Tamari i Tijani, detalje jebačine, a posebno kako su momci puni snage i nedugo posle svršavanja ponovo spremni za seks, sa kurčevima zapetim kao strele.
– Taj kapiten Marko tucao me tri puta sa malim pauzama između i svaki put me obilno napunio. Da nisam prethodno uzela pilulu, ne znam kako bih izbegla trudnoću. Mada su i ostali momci odlični, svršavaju i brzo mogu opet da jebu, dovoljno je da im samo malo poližeš kurac, videćete, ima ih za sve nas – smejala se i komentarisala doživljaje Marija, dok su je dve devojke pomno slušale ovlaženih gaćica, jedva čekajući naredno veče, kada je trebalo da odu zajedno u „vizitu“ kod mladih „kolega“.
Ostalim drugaricama Marija nije htela ništa da priča, najviše iz razloga da neka slučajno ne bi otkrila treneru šta se radi na pripremama, a i nije želela da deli gomilu obdarenih mladića sa više od dve devojke.
Na kraju dana, posle popodnevnog treninga i vecere, sve tri pošle su do bungalova na seks sa mladim rukometašima. Momci su ih nestrpljivo čekali, najpre su svi zajedno popili po par hladnih „gvarana“, a onda ponudili devojkama da same biraju sa kim će se tucati. Marija je prva izabrala kapitena Marka i posle još trojicu kojima je od prethodne noći zapamtila ogromne kurčine, dok su Tamara i Tijana tražile da budu u istom bungalovu sa ostalim mladićima, jer su navikle da ih dele. Dok su još svi bili zajedno, Marko je podigao Marijinu majicu tako da su joj se videle sise i počeo da ih oblizuje jezikom, što joj se uvek sviđalo.
– Tako, baš si dobar dečak, kada završiš sa sisama, polizaćeš mi i picu, a onda ću tebi i tvojim drugovima ispuniti svaku želju – govorila je Marija dok ju je Marko uneo u svoj bungalov, nastavio da oblizuje svaki deo njenog tela i istovremeno joj skidao kratke pantalone, što je pored tesne majice bilo sve od njene oskudne odeće. Za čas je ostala gola pred četvoricom napaljenih mladića od kojih je jedan na njeno iznenađenje uneo u bungalov kameru i počeo da snima baš dok joj je Marko lizao pičku. Iako joj se nije sviđalo prisustvo kamere iz razloga što bi snimak mogao dospeti u širu javnost, Marija nije imala snage da se buni jer je prosto gorela i jedva čekala da bude pojebana, a ionako im je sama došla na zicer, tačnije na kurac i znala je da bi svaka reč protesta samo nasmejala momke.
I mladići su znali koliko je Marija nestrpljiva da dobije kurac, pošto je Marko završio sa oblizivanjem njene pice, sada je ona počela da puši već prilično nadignute kurčeve njemu i još dvojici, dok je četvrti momak kamerom pomno snimao svaki detalj i čekao trenutak kada će se sa nekim zameniti, kako bi Marija i njegovu kitu stavila u usta. Dopadalo im se kako ih je ona obrađivala, malo jezikom, malo guranja među sise i najzad je dočekala da Marko kaže:
– Koleginice, bila si sjajna, a sada ćeš dobiti ono što najviše voliš, i to više puta, sve dok ti ne dosadi – dahtao je mladi ždrebac dok je kurčinom kružio oko Marijine pičke a ona je nesvesno uzviknula da ga želi u sebi što pre.
Sjurio se u nju svom snagom, znajući da Marija voli žestok seks i da će je te noći jebati do mile volje. Marku je bilo lepo što ga je ona primala uz povike – do kraja – i svaki put kada bi nabio kurčinu do grlića njene materice, razmišljao koliko je bolje tucati nešto starije devojke od sebe, kao što je Marija, nego svoje vršnjakinje od 18 godina, kod kojih nikad nije bio siguran da li su se zaštitile, pa je uvek morao da pazi pre svršavanja. Ovoga puta, mogao je da jebe kako je hteo, posebno mu se sviđala njena poslušnost – bez pogovora je prihvatila njegov zahtev da ga zajaše i spušta se i diže sa kurčine, dok je on ponovo oblizivao njene sise, udarao je šakama po dupetu i govorio joj razne gadosti:
– Kako samo dobro jašeš, zgodna koleginice, mogla bi da radiš na rodeu! Vidi se da voliš da galopiraš na našim mladim kitama, deluješ kao prava kobila koja je došla na priplod! – uzvikivao je Marko u pauzama grickanja njenih bradavica.
Posle nekog vremena, ponovo ju je okrenuo na leđa i nastavio da joj nabija kurac duboko u pičku, dok je još dvojici mladića naizmenično pušila, a četvrti sve snimao. Marija je znala da je Marko blizu svršavanja, pogotovo kada je rekao drugarima da se pomere i čvrsto je uhvatio za bokove, ne dajući joj da se pomera. Ulazio je u nju još malo, a onda je krenuo da prazni svoje seme u njenu pičku, uz glasne povike zadovoljstva. I Marija mu se pridružila u ekstazi osećajući kako je ispunjava gusta tečnost, oboje su istovremeno svršavali, kao da se jebu godinama, a ne tek drugo veče. Obdareni mladić dugo je punio razuzdanu devojku, prisustvo drugova i posebno snimanje, dodatno su ga motivisali da iz sebe iscedi svaku kap, naročito što je Marija primala njegovu spermu uz napaljive komentare:
– Pa ovde ima materijala za celo obdanište, kako samo dobro svršavaš, osećam tvoje seme svuda u sebi – uzvikivala je Marija, dok je Marko milovao njen natpičnjak, ponosan na svoju kurčinu sa kojom je doveo do vrhunca zgodnu devojku.
Posle Marka, ostala trojica mladića zadovoljili su se da tucaju Mariju u dupe i da joj svršavaju po leđima i licu. Za kratko vreme bila je sva ulepljena od sperme, posle čega ju je Marko odveo do kupatila na zajedničko tuširanje. Kupatilo je bilo spojeno sa susednim bungalovom gde su se tucale bliznakinje Tamara i Tijana sa ostalim mladićima i baš u isto vreme su i one ušle da se istuširaju nakon prve runde žestokog seksa.
– Devojke, pričala sam vam kako je Marko obdaren i bogat semenom, a sada možete i same da se uverite u njegove sposobnosti – komentarisala je Marija dok se tuširala zajedno sa Markom, a Tijana i Tamara prilazile njegovom kurcu.
Prisustvo tri zgodne, gole i mokre devojke, uticalo je na Marka da mu se kurac brzo vrati u uspravno i čvrsto stanje. Dok je stajao pod tušem, sve tri su kleknule i poljubile mu glavić po par puta naizmenično uz nekontrolisan smeh, a kada se Tijana okrenula i ponudila mu svoje dupe, bez razmišljanja ga je nabio u nju i sa zadovoljstvom gledao kako se Marija i Tamara nameštaju da i njih izjebe otpozadi. Tucao je tako Tijanu neko vreme, pazeći da ne svrši prerano, jer je hteo da pojebe i preostale dve devojke, a onda je prešao na Tamaru. Dame su bile izuzetno vlažne i Marku ni malo nije bilo teško da ih tuca u dupe, pogotovo što je Tamara odmah prihvatila njegov tempo i pomerala se u ritmu ulaska i izlaska kurca.
Želeo je da obraduje i Mariju koja je željno čekala njegovo koplje. Navalio je na nju, kao da je nije jebao skoro. Za to vreme, Tijana i Tamara udarale su je po dupetu i čekale trenutak da mladi jebač krene sa novim svršavanjem. Marko je hteo da usreći spermom sve tri devojke, zato je u jednom trenutku skinuo Mariju sa kurca i postavio je na kolena između dve bliznakinje. Usledilo je novo snažno svršavanje, mlazevi semena leteli su od Markovog glavića prema licima devojaka koje su halapljivo gutale tečnost i smejale se kada bi poneka kap završila na njihovom čelu, obrazima, nosu…
– Tako ste dobre, nadam se da ćemo nastaviti druženje i kada se vratimo sa priprema, iako nismo iz istog grada – dahtao je Marko, dok je Tijana stavila kurčinu među sise i oblizivala mu glavić.
– Naravno da ćemo nastaviti, zbog ovakvih jebača vredi preći i hiljadu kilometara – uzviknula je Marija i već razmišljala čiji će kurac od gomile mladića sledeći obraditi.
Cele noći trajala je jebačina u bungalovima mladih rukometaša, sve dok i poslednji nije izbacio iz sebe krajnji atom snage u Mariju, Tamaru i Tijanu. Na kraju su i one zaspale pored mladića, iscrpljene od žestokog seksa, ne hajući za jutarnji trening. Na kondiciji su radile protekle noći i dobile čiste desetke…
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35384
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia N95 8gb
Nikolina i Nikola.



Subotnje popodne na otvorenom bazenu.Sunce je grijalo te 2004-e kao nikada do tada.Jedino rijesenje je bilo otici na bazen i nisam pogresio spojio sam ugodno sa korisnim.
Bilo je puno ljudi svi su trazili neko rashladjenje u tom vrucem Julskom danu.Napokon sam pronasao mjesto gdje da stavim peskir,malo sam razgledao okolo kao musko,trazio sam neki dobar pogled neku usamljenu ljepoticu.Nekoliko metara od mene,svoje lijepo tjelo izlagala je suncu vrlo lijepa i zgodna zene ili starija djevojka oko 30 mozda malo gore malo dole.Tako sam ju procijenio mada nisam jak u procjenama posebno zena.Ja imam 21-u skoro 22-e godine,neznam ali volim malo starije djevojke ili zene.Primjetila je da cesto pogledom prosetam cijelom njenom figurom.Cekao sam da krene u bazen pa da i ja za njom krenem u bazen.Primjetio sam da je promjenila nekoliko pozicija,svaka je otkrivala po nesto te zgodne i privlacne gospodjice ili bolje reci zene kojoj jos uvijek neznam ime.
Bilo je tu jos nekoliko njih koji su je naprosto pasli kao travu,ali ona je izgleda pogled usmjerila na mene,sto mi je davalo jos veci interes za nju.Ustala se i pogledala me kratko ali onako zenstveno i krenula prema bazenu.To je bio jasan signal koji mi je poslala i odma sam primio tu zracnu poruku,te krenuo za njom u bazen.Dok je polako kvasila svoje preljepo tjelo prisao sam i kulturno se obratio.Uzvratila je pozdrav!Rekao sam joj.Ja sam Nikola,samo se nasmijala i rekla drago mi je ja sam Nikolika.Nemoj mi samo reci da si jos i Lav u horoskopu Nikolina.Ne nisam Lav ja sam Djevica,obadvoje smo se nasmijali.Pa dobro Nikolina Djevico,blago sam se nasmijao imas li kalendar da me X-ujes za nekih pola sata,kavica ili neka vecera u dvoje.Pogledala je u svoj dlan i kaziprstom ucinila znak X,te mi rekla imam eto moze sutra u 8 kaffe Onix,znas gdje je Onix?Znam,ok sutra u 8-m.Usla je u vodu i zaplivala a ja sam,sam sa sobom pricao.Ovo je bilo lako,samo da i sutra bude ovako,boze pomozi.Usao sam i ja u vodu,bio sam jako kulturan i odmjeren u rijecima,caskali smo malo.Izasli smo iz bazena,stvarno je otkidala tijelom,kostim je malo toga uspio da sakrije,a ja nikako nisam uspio da dresiram oci.Kratko cu ju opisati.Duga plava kosa,duge noge izbacena guza i srednje grudi,a da lijepa je kao gospa,zena za sve sto treba jednom muskarcu.
Kasnije malo otisli smo na pice tu na bazenu,pricali smo o zivotnim stvarima mladih ljudi o kaficima izlascima i tako nesto.Ona je stvarno puno pricala a ja sam bio zadovoljan sto je upravo tu ta ljepota sto je samnom i sto uzivam u njenoj ljepotu i u drustvu takve zene.Niko me nista nije pitao a ja sam izgovorio,jako si lijepa Nikolina,zastala je iznenadjena i sam sam bio iznenadjen,hvala rekla je.
Kad smo krenuli,pitao sam ju da je odbacim kuci?Ne rekla je hvala stanujem tu blizu!
Sutradan,dosao sam pred Onix pola sata ranije,sredio sam se kao princ Charles.Dvije tri minute prije 8-m ugledao sam Nikolinu kako mi prilazi.Kako je izgledala to me pitate?
Kao 6-ca na Lotu!!
Izgledala je carobno,dostojanstveno bez neke erotike,rifle,visoka peta cipele,majica uz tijelo i duga plava kosa,ma za moje oci izgledala je kao sve one moje zajedno sto sam imao.Sve je bilo tako jednostavno na njoj a tako privlacno je izgledala,jednostavno je mamila ljepotom,mirisom,uh,Nikolina da sad si moja Ni kolina,rekao sam to u sebi dok mi je prilazila.Nezelim biti perverzan ali bila je kao infuzija bolesnom tako je djelovala na mene,trebao sam nesto da popijem da se sredim.Poljubio sam ju u obraz,nivo kulture,mada sam htio vise.
Usli smo unutra,bar je bio pun,stali smo za sank,svi su nas gledali posebno nju,uzivao sam u tome.
Konobar je upitao sta zelimo da popijemo?Meni Koronu hladnu a ti Nikolina sta zelis ti?Gledala me nekoliko sekundi,umalo se nisam srusio,hahaha.Mali smirnoff i puno tonika i leda.Uh.pricala je puno,za to vreme ja sam popio jos dve Korone taman da se oslobodim lanaca sto grlo stezu.
Nikola htjela sam te pitati nesto?Reci Nikolina!
Koliko imas godina i imas li kakvu vezu,mozda sam konkretna ali jako me to interesuje.Pa imam godina dovoljno za ljepotu kao sto si ti,a vezu nemam nikakvu tj imam veceras od 8 sati imam djevojku,rekao sam joj.Ozbiljno,nasmijesila se!Ozbiljno,reci cu ti i ime njeno ali nemoj da tko cuje.
Sapnuo sam joj njeno ime na uho.Nasmijala se.
Ozbiljno Nikola jel to ozbiljno hahaha?Da to je najozbiljnije Nikolina!Hahaha opet smijeh,znaci li to da Nikola i Nikolina od 8-m sati kao hodaju,jel.Da odgovorio sam joj.Uzeo sam njenu ruku i poljubio.Oprostite gospodjice sto sam se zaljubio u vas nisam namjerno,nasmijali smo se obadvje.Cime se bavis Nikola?Jel studiras,ili radis?
Pa ovaj,neznam kako da kazem.Ja sam kao sef bez radnika,hahaha,nasmijali smo se oboje.
Moj otac ima gradjevinsku manju firmu,gradi kuce i poslovne objekte,najvise po Dalmaciji.Mene vodi na platnom spisku mada neradim nista,a zavrsio sam neku gradjevinsku skolu.
A ti,sta ti radis kad nisi ovde samnom u Onixu,hahaha.
Ja sam kozmeticar,prodajem kozmetiku i radim privatno na uljepsavanju zena,od noktiju do frizura i sminkanja.
A zato si ti tako lijepa,nasmijala se samo.
Ostali smo skoro do fajronta,razgovarali polako ispijali svoja pica.Krenuli smo.pristala je da ju odvezem kuci,pomalo iznenadjena sjela je u “moj” BMW M3,kulturno sam zatvorio vrata kad je sjela u auto.Kad smo dosli pred zgradu u kojoj je imala mali stan (garsonjeru)
Pogledala me njezno i poljubila me,usne su nam gorile,miris zene koja mi je pamet okrenula u rikverc,stvarao je veoma velik uzitak u mom tijelu koje nije moglo da sakrije,posebno dio tjela koji nema stida,uh.Zelio sam sve ili nista.Ako ovako nastavim bice nista,rekao sam sam sebi.
Mogu li da te otpratim do vrata?Kratko je sutila pa rekla,mozes!
Krenuli smo,uzeo sam ju za ruku,a ona je stavila svoju u moj zadnji dzep.Nikola,mozda ovo bude prva i zadnja noc,ali nema veze,osjecam se lijepo,samo zelim da znas to.
Nikolina ovo je tek pocetak onoga sto ce da traje dugo,tako sam to rekao nekako kako sam osjecao,nije mi vjerovala,vidio sam to u njenim zaljubljenim ocima.
Nikola,nebi voljela da budem broj na tvojoj listi za koju sam sinoc cula.Kakvoj listi Nikolina?
Pa tako lijep muskarac,mlad,dobar auto,novac zar te cudi to sto sam rekla?Ne razumijem nista sad rekao sam!
I kao iz dzepa izvadio nevidljivi papir koji sam nevidljivim potezima poderao.Eto nema vise nikakve liste,samo ti i ja.Zagrlila me i poljubila,dugo me ljubila njezno.Zelim te Nikola zelim te,uh,srce mi je lupalo ko ludo.Mislim da smo se sa vrata poceli skidati.Zbunjen skinuo sam carapu a poceo oblaciti cipelu.Ljubili smo se sve do kreveta na koji smo naprosto pali.
Ucinila me sretnim,ljubila je cijelo moje tijelo,ljubila je sve moje,zadovoljan sav sam se tresao.Ta zelja i taj dio te carobne igre koji je radila perfektno,iskusna,totalno me porazila.Ljubio sam ju njezno,milovao i uzivao u toj ljepoti,vodili smo ljubav nekoliko puta za noc i svaki put je bilo lijepo i ljepse.
Svaka poza i svaki uzdah i svaki dodir cinio nas je oboje adovoljno sretnima.Vidio sam kako nestaje u uzitku dok je bila na meni,vidi sam taj zanos zene koja je strasnim pokretima svojih kukaova uzivala u seksu,a ja sam tonuo u svijet koji trenutno nepostoji u kojem smo samo nas dvoje.
Neznam dva ili tri kondoma sam promjenio sto znaci da sam uzivao maksimalono.Svaki novi izazov u kojem smo uzivali dok smo se njezno ljubili,poneki put znala je da me do bola ugrize za usnu,kaze da ju osjetim.Da rekao sam joj posebna si.Carobna si,lijepa si.I sta jos Nikola? I sat jos Nikola tiho je saptala dok je bila na meni?
Sve Nikolinaaaaa,sve dobro radis,sve Nikolinaaaaaaa,tonuo sam u caroban san ljepote tijela zena s kojom sam vodio ljubav,da bilo je nezaboravno,vredila je vise nego one moje prijasnje zajedno koje sam na nevidljivom papiru poderao.
Nezelim nikakvo perverzno objasnjavanje u obliku nekih kuratih i sisatih,zelim samo da kazem da me zadovoljla u svemu i da sam ja zadovoljio nju.Jednostavno sve je bilo ljepo svaki njen pokret i svaki njen dodir,totalno sam se prepustio valu ljubavi kojim me nosila do poraza,pobjedila je u svemu,predao sam se toj carobnoj zeni.
Ujutro sam se probudio bilo je vec 11 sati.Cedulja na jastuku na kojoj je pisalo,Niko seceru,morala sam na posao,ostavila sam ti kljuc pa zakljucaj kad podjes,kavu samo pritisni dugme i hvala na ljubavi koju si mi poklonio.
Ma zaljubio sam se i u cedulju koju sam ponio sa sobom.
Istusirao sam se i otisao kuci.
Nazvao sam ju navecer.Nikolina Djevice,nasmijala se nisam vise hahahaha.Za mene si bila djevica iako nisi,bila si andjeo moj.Dolazim po tebe u 8-m,ok.
Vidimo se onda u 8-cu,poslal mi je pusu.Pokupio sam ju i ravno odvezao svojoj kuci.Moji roditelji i sestra su nas cekali.Lijepa si bas kako je Niko rekao,rekla je moja majka.
Nikolina je stidno u njih gledala,otac je to skuzio i rekao,Onaj ko voli moga Nikolu ja jos vise volim njega,dobro dosla u nasu kucu Nikolina.
I dan danas je u mojoj kuci,imamo dvoje djece,kcerkicu 3 godine i sina 18 mjeseci.Nikolina je sve sto mi treba,Nikolina je moja djevica sa bazena.
Iako malo starija,nesmeta,ostala je lijepa kao gospa.Moja preljepa kozmeticarka,otvorili smo salon ljepote,ali moja jedina ljepota je Nikolina i nasa lijepa djeca.
Eto toliko sa bazena,kupajte se i veselite ljetu,mozda i vama naleti neka djevica,ljepotica.
Pozdrav od Nikole i Nikoline.
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 160 161 163 164 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Mar 2024, 04:38:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.