Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Apr 2024, 11:07:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 127 128 130 131 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 26617810 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35384
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia N95 8gb
jako dobar film

Rano ujutro ispratila sam roditelje i naravno, vratila se u krevet. Otputovali su na ljetovanje, a ja sam ostala kod kuće planirajući to vrijeme, naravno, iskoristiti za poneki party. Ipak, prvi dan sam provela sama, a i noć sam trebala. Ipak, nisam osoba koja cijeni samoću, pa sam pozvala par prijatelja. Naravno, pošto sam ih zvala u zadnji tren, svi su bili zauzeti. Pomirila sam se sa situacijom, spekla kokice, uskočila u trenirku i ubacila u dvd neki film. Nisam uspjela odgledat ni prvih nekoliko kadrova kad sam začula zvono na vratima. Stisnula sam pauzu i otrčala otvoriti vrata. Na vratima sam ugledala Ivana, jako dobrog prijatelja, sa bocom vina i nešto grickalica.
„nadam se da imaš cole“-rekao je umjesto pozdrava i prošao pored mene u kuću pruživši mi lijepi pogled na svoju guzu. Primijetivši da buljim, izazovno je zanjihao kukovima i nasmijao se:
„pasi pogled, nije ljepota prijelazna“

„ah, da, znam… sva sreća“- uzvratila sam istom mjerom i zaputim se u kuhinju po čaše i colu. Naravno, dok sam se vratila, već mije zaposjeo teritorij-raširio se po kauču koliko je dug i širok. Sjela sam na pod ispred kauča i ponovno pustila film…ionako nismo imali pametnijeg posla. Ali nije on mogao sjediti na miru, ili bi mi stopalom mazio ramena, ili bi sjeo iza mene i igrao se s mojom kosom. I prije smo se tako zafrkavali, u društvu, ali od toga nije bilo ništa više od pukih igrica. Te večeri je bilo nešto drugačije. Večeras se osjećala napetost. Inače bih se već okrenula i nabacila neku šalu, no ne i ovaj put. Ostala sam jediti okrenuta mu leđima, a on je ruke prebacio na moj vrat i počeo me masirati. Oboje smo šutjeli. Maknuo mi je kosu s vrata i poljubio me nježno. Naslonio je bradu na moje rame, osjetila sam bockanje dvodnevnih dlačica i to me dodatno uzbudilo. Oduvijek sam patila za dlakavim muškarcima, naravno, u granicama normale.
„smeta ti“-upitao je, vjerojatno se uplašivši moje neuobičajene ukočenosti. Svi su navikli da sam vesela i opuštena, spremna za akciju.
„ne, nastavi“- šapnula sam, iznenadivši samu sebe što nisam uspjela protisnuti glasniju rečenicu. Nastavio mi je ljubiti vrat, povukao me sa poda na kauč i zavukao ruke pod moju majicu, milovao mi je trbuh i grudi, već ranije oslobođene grudnjaka, koji ne običavam nositi kod kuće. Uhvatio me za struk i okrenuo prema sebi, tako da sam mu sada sjetila u krilu, točnije zajašila ga i gledala ga ravno u oči. Prvi put me poljubio u usta, nježno i polako a zatim me pogledao u oči kao da očekuje odgovor na životno važno pitanje. Odgovorila sam mu dugim strastvenim poljupcem. Stavila sam ruke na njegov potiljak i mrsila mu kosu. Kosu na kojoj mu mnogi zavide. Spustila sam usne na njegov vrat, svukla mu majicu i milovala njegova mišićava prsa. Ljubila sam mu bradavice, čupkala dlačice na prsima. Čitavo vrijeme mi je uzvraćao nježnim i brzim poljupcima u vrat. Ubrzo mi je skinuo majicu, oslobodivši moje grudi i uzimajući ih svaku u ruku i naizmjence ljubeći bradavice.
„tako sam dugo sanjao o ovome… ali ni u snu nisi imala ovako lijepe grudi“- prošaptao je i nastavio mi lizati grudi, grickati bradavice. Već smo oboje ubrzano i otežano disali, a u njegovim hlačama osjetila sam nabrekli ud. Pokušala sam otkopčati remen, ali nisam uspjela.
„to ti je neki patent protiv silovanja“- pokušala sam zvučati opušteno kao inače, ne to nije bilo ni blizu mog glasa.
„haha, da, što misliš da me neka zaskočila na putu prema ovamo?“
Sam je otkopčao hlače, a ja sam se odmaknula i svukla ih i preko njegovih crnih uskih bokserica ga milovala. Očekivala sam da je velik, ali ovo… nisam se mogla suzdržati
„ooopa“ uzdahnula sam i oblizala usnice. Spustila sam se na koljena ispred njega, izvukla mu kurac iz bokserica i vrhom jezika počela milovati vrh glavića. Polako sam se spuštala prema korijenu, čitavo vrijeme ga ližući samo vrhom jezika. Kad sam došla do dolje, nekoliko puta sam liznula njegova jaja te se naglim pokretom vratila do vrha. Kad sam ga uzela u usta oteo mu se glasan uzdah. Pogledala sam prema gore. Čitavo vrijeme me promatrao. Nastavila sam ga maziti, povremeno ga drkajući, i neprestano ga palucajući jezikom. Nakon nekog vremena podigao me na kauč, a on je zauzeo moj položaj u podnožju mojih nogu i počeo me lizati. Prvo je lizao i ljubio moja bedra, dovodeći me do ludila. Pokušala sam ga pokretima zdjelice navesti da me poliže po maci, ali nije se obazirao.Samo se nasmijao i promumljao
„nestrpljiva si, ha?
Napokon je dugim poljupcem i vlažnim lizom počastio moju uzavrelu macu. Oteo mi se glasan uzdah, ili tihi vrisak, nešto između toga. Nastavio je lizati, najprije polako i nježno, a zatim žestoko i pohotno, s vremena na vrijeme grickajući moj klitoris. Brzo sam svršila u grčevima, ostajući bez daha. Popeo se na mene, još uvijek krut. Iz ovog kuta činio mi se još veći. Polako je ušao u mene, cijelo vrijeme me ljubeći. Polaganim pokretima je ulazio u mene sve dublje, ali ga ipak nisam mogla prihvatiti do kraja, i ovako mi je postajalo bolno. Primijetio je to i povukao ne sa sobom u sjedeći položaj.
„ovako možeš sama kontrolirati koliko duboko će ići“
I imao je pravo. Spuštala sam se i podizala, a bol više nisam osjećala. Spustila sam se na njega do kraja, kretala polako, pa brzo, pomičući bokove čas odrješito i brzo, čas polako i nježno. Ubrzo sam opet svršila. Nakon tog orgazma me je postavio na koljena naginjući me lagano naprijed i ušao u mene straga. Nevjerojatno me palila blizina njegovog tijela, podražaj koji su stvarala naša tijela pomičući se, njegova jaja koja su me pri svakom pokretu lupkala po klitorisu. Čula sam kako sve glasnije uzdiše. Osjetila sam kako mu se približava orgazam, sišla sam s kauča i uzela ga u usta. Svršio je brzo, puneći mi usta valovima vrele sperme. Ispustila sam ga iz usta, a on je na moje iznenađenje i dalje stajao. Pogledala sam ga, a on se samo nasmiješio i povukao me gore, k sebi.
„vidiš sad koliko me pališ? Nikad prije mi se ovo nije dogodilo“ poljubila sam ga umjesto odgovora i naslonila glavu na njegovo rame. Zapalio je cigaretu, obgrlio me jednom rukom i milovao mi kosu.
„jako dobar film. Nisam već dugo gledao ovako dobar“- nasmijao se i poljubio me u čelo.
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35384
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia N95 8gb
Ukradena ljubav,nemoral.

Dinastija ili vec sta,posudba,ili ukradena ljubav,nemoral.
Vjetar je dizao prasinu sa stanice.Dugo nisam dolazio tu,jos od kako je majka umrla,nemam vise ni iluzija,a kamoli nesto da me sa tom stvarnoscu poveze.Ta 1984-a,kao da se polako vukla kroz pjesmu Bjelog Dugmeta,otrcani seoski autobus,miris seljackin Jassa opanaka i saputanje u njemu kao trac,sigurno o meni,seljanke price kuju.Izlizane farmerice tanka majica i kaubojke cizme iz kojih se sirio miris smrti,znoja i umora,zakoracio sam u poznatu avliju moga djetinstva.Lavez psa i kukurikanje ludog Sime,pjetla.Sve je kao i prije nekoliko godina.Pokucao sam na svoja licna vrata radi reda ko fol,ocekujuci mog dobrog cacu da otvori.Ali,na iznenadjenje vrata otvori zena koju nikada nisam vidio u zivotu!Kroz salu u nekoliko rijeci,oprostite pogresio sam kucu.Ko ste vi,upitala me?
Ja sam Josip,nekada stanovnik ove kuce bio,a ko ste vi upitah je?
Izvinite Josipe,ja sam Gordana!

Udjite rekla je srdacno.Izgledala je dobro,skladno gradjena brineta,onako na prvi pogled riba i pol,starija malo ali.
Neznajuci uopste ko je ona,onako saljivim glasom upitah,a gdje je Tade (Tadija,moj otac)Nije trenuto u selu,otisao je u Agro kombinat tamo je i neki seminar a i radi narudzbe pilica,vratice se za koji dan.Ja sam njegov sin,a vi ste mu.Ja sam mu buduca zena ili bolje reci trenutno zarucnica samo.Cvrst pogled i odvaznost,stav onako pravi,drzala se dobro.Raskomotite se rekla je,donecu neki sok.Moze rekao sam.Sjeo sam na trosjed a ona preko puta mene,kraca suknja,nije mogla da prekrije bedra,vidjelo se mnogo toga za prvi pogled.Nije bila kao ove seljanke ovde,malo sam sutio,promatrajuci Gordanu.Malo raskopcana bluza,iza koje su se ocrtavale sise,lijepa oblika.Ma koji je meni,ali tako sam je promatrao,nesto je govorila pola nisam ni cuo.Ostajem kratko,mozda se Tade nece ni vratiti,rekao sam.Upalila je ventilator nasuprot nas,koji je lagano svojim vjetrom zadizao krajeve njene suknje pokazivajuci njena bedra malo vise od dozvoljenog.Cinilo mi se da uziva u tome.Kad god bi se vratila iz kuhinje primjetio sam da se malo kao doterivala,raspustila kosu,pa jedno dugme vise otkocano,tek se malo nazirao grudnjak koji je pokrivao ili bolje revi otkrivao preljepe grudi kao dekolte,u kojem se skrivao tanki zlatni lancic.Spontano ili ne,ali kurac mi se poceo dizati na Gordanu,nisam uopste vise mislio sta ona radi tu,samo sam pomislio,kako bi bilo ljepo da ju pojebem.Brzo sam se otresao te glupe zamisli.Gordana,meni je potreban tus,jako sam umoran i znojan.Donecu vam peskire,rekla je.Otisao sam u kupatilo,nesvjesno nisam se zakljucavao.
Skinuo sam sve sa sebe,kurac mi je bio onako polu dignut,otvorio sam vodu koja je pljustala tako da nisam cuo kucanje.
Usla je unutra,nije ocekivala da sam vec sve skinuo sa sebe,pogled joj je sjevnio na moje tjelo kao varnica,gledala je u moj kurac nekoliko sekundi,te se okrenula i nestala.Okupao sam se i izasao iz kupatila,onako jos mokar u sorcu i atlet majici.Nije je bilo u kuci ili je mozda u svojoj sobi.
Izasao sam na verandu,Gordana je sjedila vani,drzala je casu soka u ruci i gledala negdje u daljinu.Kao da ju je bilo stid,ono maloprije sto je za mene bilo normalna stvar.Prisao sam i pitao,jese li za drustvo mozda?
Da,da brzo je odgovorila nekako nesigurno.Josipe izvinite,ma nista nema veze svedno sam ja kriv i ja treba da se izvinem.Pricali smo o svemu o stvarima sto zivot cine,tako o tim glupostima.Koliko si vec dugo sa mojim ocem Gordana?
Nekoliko mjeseci,odgovorila je.Pa kako ti se svidja zivot ovde na selu?
Super,sve je nekako polako,zdravo se zivi nije lose.Kakav je odnos izmedju tebe i mog oca jel ste srecni?Nije lose,rekla je,al nekako jadno.Izvini na tom pitanju,prisao sam i zagrlio ju,onako kao da se izvinjavam.Sve ce biti u redu,pomilovao sam je po kosi i otisao u kucu.Ocekivao sam i ona ce u kucu za mnom,ali nije.Umoran,legao sam i zaspao kao panj.Vruce ljetno vece,probudio sam se u goloj vodi,zedan.
U kuci je gorila samo mala stolna lampa.
Pogledao sam na sat,bilo je 11.15 min,krenuo sam do frizidera da si natocim nesto hladno,ali sam se predomislio i uzeo pivo,jako je bilo hladno bas me onako razgalilo.Spavao sam nekoliko sati,pa se vise nisam osjecao da bi trebao ici u krevet.Upalio sam televizor,bio je neki film vec upola trajao.Zacula su se vrata,iz sobe je izasla Gordana,imala je na sebi tanku kucnu haljinu.Josipe probudio si se rekla je,jesam bas maloprije.Jesi li gladan upitala je?
Pa jesam malo.Sad cu ti napraviti nekoliko sendvica jel to u redu?,je je rekao sam.Otisla je u kuhinju,a ja onako radoznao za njom,posao sam i ja u kuhinju.Naslonio sam se na stok od vrata,promatrao sam kako se njisu njeni guzovi dok je hodala.Trebas pomoc upitao sam?
Evo narezi kruh rekla je,prisao sam joj skroz blizu,skoro smo se dodirivali kukovima,mirisala je na neki parfem od Vanille.Sada vidno vec,njene grudi nisu bile onako skrivene,bile su vidno otvorene u dekolteu kucne haljine,pogotovo kad bi se naslonila malo.Kurac mi se polako poceo otimati kontroli,htjeo sam da dobavim tanjur,pa sam ju blago dodirnuo po guzi vec upola dignutim kurcem,osjetila je primjetio sam.Kad smo napravili sendvice sjeli smo za stol,nisam vise imao apetita za jelo,neki drugi apetit kolao je mojim venama,kao glad za seksom.Poceli smo razgovarati,jako me intresiralo koliko ima godina.Moja majka je imala 43-i kad je umrla od raka rekao sam joj.Ja sam tada imao 15-st godina bilo je to prije 7-am godina tiho sam izustio.Ja sam malo mladja od tvoje majke kad je umrla ali nemogu ti reci koliko sam stara nasmjesila se.Znao sam da je Tadi 55-t sada.Pa ona je mladja od njega oko 15-st godina pomislio sam u sebi.Zasto nejedes Josipe?
Pogledao sam je onako muski,strasno,pogledom sam joj dao do znanja da mi se misli bore sa normalom i nemoralnim cinom,zabranjene ljubavi,koju zelim ukrasti.Ja sada idem na spavanje,izustila je to upasenim glasom.Primjetio sam joj strah pomjesan sa zeljom u ocima,pogledala me onako,kao da se boji ali da zeli nesto,ali nezna sta.Okrenula se i krenula u sobu,guzovi su se drmali,skladno sa kukovima nestajala je u tami mjesajuci guzom koja je mamila na nemoral,na kradju ljubavi koja treje kao sigurnost bez uzitka.Ostao sam za stolom,nedirnuti sendvici na tanjru,misli su lebdjele mojim vijugama.Sta ako ono sta ako ovo?
Idem joj pozeliti laku noc pa cu i ja na spavanje.Usao sam u njenu sobu,laku noc Gordana,sutila je,okrenuta na bok meni ledjima.Prisao sam polako,spustio se tj sjeo na krevet,kraj nje.Gordana,zovnuo sam je.Okrenula se,gledala me ravno u oci,uzela je moju ruku.Josipe,Josipe oh Josipe….
Nastavice se…..
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35384
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia N95 8gb
Sex bez predrasude

Da li vam se desilo da ustanete zeljni sexa taj dan. E tako se desilo i toga dana. Ja i moj najbolji skolski drug djecak iz obdanista koji me je vec hiljadu puta vidio golu ali nikad nista nismo osjecali jedno prema drugom.Ja sam znala velicinu njegovog penisa , on je meni kupovao grudnjak , tusirali smo se skupa milion puta znali smo se 20 godina i bilo nam je sve to normalno ali i nasim partnerima.Ucili smo ljude da smo brat i sestra i da jednostavno smo kao jedno bice..Jedne noci je kao i prije dosao da spavamo kod mene jer mu mam radila nocnu … i sjedili smo glupirali se po internetu , citali neke erotske price , smijali se nekim curama i totlno glupirali.Okrenuo se prema meni i reko ostalo je jedino sex sto nismo uradili.Kazem ja njemu ja sam ustala sa zeljom da me neko s nekom vecom starkom pojebe ,,,,Umirao je od smijeha dok me je skidao.Vidjela sam da me poceo gledati kao nesto sto nije sestra,Okrenuo me je i poceo lizati svaki dio tijela , od stopala , prema preponama radio je to toliko dobro da sam zaboravila da je to on…Oboje smo za 5 minuta bili prepuni strasti . Onda je ustao i donjeo neko ulje mirisno …kaze zelio sam da se ovo desi , namazao je mene pa onda sebe , dok mi je mazao guzu , gurao je svoje prste u moju picku a kasnije i guzu onda je trazio da ja namazem njega ,,,Totalno usijana 2 tijela gorila su od strasti…Okrenuo me je i ljubio mi guzu…Nikada se nisam osjecala tako dobro…Bio je fenomenalan u sexu.Okrenuo me je i onda sam uzela njegov kurac…malo potom je i svrsio….zatrazio je da progutam spermu ili da izdrka u guzu…Dugo me je jos drzao za ruku i izdrkavao u guzu a onda je stao….Prelezali smo noc u ulju na podu i totalno goli….Uradili smo to vec hiljadu puta i uvijek nesto drugo..Oboje imamo partnere i oni neznaju i nikada nece saznati za ovo ..To je nas svijet u kojem pravimo sve seksualne gluposti….
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35384
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia N95 8gb
U Kupatilu

Ovo je jedna ultra kratka prica. Jos jedan dozivljaj iz kolekcije mojih pustolovina. Naime da ne duzim sa ovim uvodom previse. Sva imena su izmisljena zbog da tako kazem diskrecije prema likovima iz price……

Naime, ozenjen sam I u braku sam vec sest godina. Ovo mi je drugi put da sam ozenjen. Prvi je neslavno zavrsio, ali o tome cemo neki drugi put.
Zena mi se zove Andreja I lepa je crnka. Nista nesto posebno. Sasvim prosecna zena sa normalnim svim atributima. Mogu komotno reci da je zgodna….Sex nam je I vise nego odlican. Prepun mastarija i exsperimenata. U zadnje vreme smo mnogo razmisljali o malo swingovanja ali sve je to jos u nekom zacetku…..
Imamo prijatelje sa kojima se vidjamo svakog vikenda. Da li je u pitanju kartanje, rostilj, paprikas, sasvim je nebitno, bitno je da se dobro slazemo I druzimo. On se zove Zoki, a ona Jelena. Ona je zapravo sitna zenica sa svojih 29 godina male sise lepa zaobljena guza i crna kosa koja joj pada malo preko ramena. Nije ni nesto posebno lepa, ali je daleko od toga da je ruzna. Simpaticna. I mogli bi je zavoleti.

Jednostavno nikako mi nije jasno ni dan danas kako se sve ovo izdesavalo. Ali evo sta se desilo:

Dan je nedelja. Zoki i Jelena su kod nas. Ceo dan su kod nas. Rostiljali smo.Najeli se i zavaljeni smo u kauc, fotelje, pijuckamo picence I neka zeza je u toku. Mjuza lagano dize atmosferu I mnogo je smeha u prostoriji. Besika me polako upozorava da je vreme da je ispraznim. Zoki I ja se nesto sprdamo sa poslom iz firme, uglavnom prepricavamo neke dogodovstine. Andreja i Jelena su u kuhinji I peru sudje ili sta god vec.
Besika me sve vise steze, I ja jednostavno se ustajem I krecem ka kupatilu. Otvaram vrata ili pokusavam da ih otvorim, osetim iznenadni otpor na vratima. Malo sam zbunjen. Mozak sporije radi zbog alkohola…Inace kupatilo je skroz na kraju hodnika tako da se ne vidi niti iz dnevne sobe niti iz kuhinje. Pokusavam ponovo da ih otvorim malo jace ih guram, kad opet otpor, I tek tada shvatim da je neko unutra. Krenuh da se povucem I da se vratim u dnevnu sobu kada se vrata otvorise I ispred mene stajala je Jelena. Zbunjena.
Cinilo mi se da smo tako stojali sat vremena, a mozda I duze. Ona se prva pribrala nasmesi se I to me je slomilo nesto je puklo u meni. Ruke su same poletele ka njoj I obale joj se oko vrata. Gurnuo sam je nazad u kupatilo I zavukao jezik do grla. Imao sam osecaj da sam osetio mali otpor, ali je nisam pustao. Jezik mi je rovario po njenim ustima zabijajuci se sve do grla. Pokusala je da mi odgovori sa jezikom ali bio sam nadmocniji I superiorniji.
Znao sam da nemamo puno vremena I da moram pod hitno nesto uraditi. Gurnuo sam je da sedne na wc solju I bez reci sam izvadio kitu I ugurao joj u usta. Zgrabio sam je za kosu I poceo zestoko nabijati na kitu. Zeleo sam po svaku cenu da se ispraznim. Strah me je bio d ace ovo zbog alkohola u meni duze potrajati….Nemilosrdno sam joj navlacio glavu na kitu. Osetio sam pritisak u glavi I onda je krenula lava sperme direktno u Jelenina usta. Sve je progutala……

Strpao sam kitu u gace I polako se iskrao iz kupatila I izasao napolje da se olaksam. Kad sam se vrati Jelena je sedela pored Zokija i nista se na njoj nije moglo primetiti, dok sam Ja bio totalno pogubljen. Te noci Andreju sam razvalio bukvalno receno………..
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35384
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia N95 8gb
Ujko i ja (4 dio)

Nakon ovog dogadjaja na balkonu bilo je jasno da su me svi jebali, samo oni o tome medjusobno naravno nisu razgovarali. Svakog je pomalo bilo sramota, ali isto tako im je bilo super, a i meni morama priznati, tako da o tome nismo govorili. Ja sam i dalje glumila nevinasce pred svima, no, dzavo mi narano nije dao mira i cekala sam sljedecu povoljnu priliku za jebacinu. I oni. Ujko pogotovo. Pratila sam ga kako bulji u moje sise i ukazala nam se prilika.
Tavan na vikendici bio je njegovo omiljeno mjesto. Tamo se nalazila biblioteka i on je tamo uvijek nesto citao, pisao i imao je svoj mir, kako je on to znao reci. I te subote se tamo povukao, jer nije imao volje ici na jezero sa drugima. Ja sam prvo rekla da cu ici, ali kad sam cula da on nece i ja sam se predomislila. Cekala sam da svi odu i onda sam dosla na tavan. Imala sam mini roza ljetnju haljinu na bretele. Ispod haljine nisam nosila nista, pa cemu? Krenula sam u jebacinu, a onda je svaka garderoba viska. On je sjedio u fotelji i citao i nije ni primjetio kad sam dosla i polozila glavu u njegovo krilo. Prvo se lagano trgnuo no nakon prvog soka nije nista rekao. Cekao je. Osjetio je moj dah na krilu i poceo mu se krutiti kurac. Osjetila sam ga. Znala sam da ga palim i uzivala sam u tome. Prinjela sam usta njegovom ukrucenom krucu koji se nazirao pod kratkim zutim pantalonaia. Moj topli dah prolazio je kroz tanko platno pantalona. Mazno sam ga upitala:
“Da ga malo ljubim?”

On nije nista rekao samo je drhtavim prstima otkopcao hlace i izvukao majstorski primjerak. Znala sam da mu nece trebati puno. Iako je mator bio je super brzo popaljen. Polako sam ga uzela u usta. Uh, pa to je bilo za udavit se. Nisam tacno znala sto trebam raditi, ali on mi je vec pomogao. Uhvatio je moju glavu objema rukama i poceo je lagano povlaciti gore – dolje. To je bilo ko drkanje samo ustima. Poceo je stenjati. Iako smo se jebali do sada, nikada ga nisam cula da stenje.
“Fantasticna si, uh, uh, sto si dobra.” – mrmljao je on i napinjao se nekontrolisano se tresuci. Moram priznati da sam uzivala. Htjela sam ga izluditi do kraja. Rukom sam mu uhvatila jaja i pocela se igrati s njima. Mazila sam ih poput kuglica, lagano ih stiscuci medju prstima.. Osjetila sam da se gubi, a i ja sam uzivala. I te kako. Bijeli sokovi su ovlazili picu i zeljela sam i ja svoj komad uzitka. Prije nego sto ce svrsiti naglo sam mu prestala pusiti. Izvukla sam kurac iz usta i liznula ga. Znala sam da ludi – “Ne pekidaj, o,ooo ne, molim te” stenjao je on.
“Ah, ujko moram i ja malo uzivat.”
“Ne, ne sada. Kasnije cu ti sve uraditi. Sve, bas sve. Uh, samo nastavi, nastavi.” – molio je, cvilio je.
O.k pomislila sam. Pa, nek uziva. Pocela sam mu lizati jaja, al on nije imao strpljenja. Pohotljivo je uhvatio moju glavu i nabio je na njegov popaljeni kurac. Osjetila sam da ce ekspolodirati. Stenjao je:
“Uh, sto si doooobrrra…O ovom sanjam vec danima…”
NIje vise izdzao. Svrsio mi je u usta. Nista posebno gadno. Mislila sam da je gore. Svalio se u fotelju sav izmoren. Ja sam ostala sva popaljena. Znala sam da on ne moze jos jednom svrsiti, ili se mozda varam? Skinula sam se i legla na stol ispred njega. Rasirila sam noge i moja picka mu se otvorila isped nosa. Priblizio se, stavio mi par jastuka ispod male, tvrde guze i upitao: “Da je lizem? Moju slatku picu?” Nije trebao ponoviti pitanje. Kao sto je on nabio moju glavu na njegov popaljen kurac, tako sam i ja, bez rijeci, nabila njegovu glavu u moju vlaznu nevinu picu. Pa, tek mi je 16. godina. Bez okljevanja je gurnuo svoj jezik u moju vaginu. Pokusao je uci u nju. Uh, sto je dobro, mislila sam u sebi, oslanjajuci se stopalima na njegova ramena. Znala sam da mi nece trebati puno, vec sam curila, ali uzivala sam u svakoj sekundi. Zar je moguce, da seks moze biti tako dobar. On je bio zabavljen mojim kliotorisom. Prvo ga je cijelog uzeo u usta, a onda je jezik prislonio na njegov vrh i poceo ga lizati. Ja sam vristala. „Ah, uh, ah…….“ – gubila sam se. I kada sam bila pravo popaljena i falila mi je sekunda do orgazma on je prestao.
“Ah, da vidis kako je to, kad je najsladje treba prestati” – rekao je on vec i sam ponovno napaljen.
“Uh, ne muci me,pa nisam ni ja tebe.”
Dobro – promrmljao je. Al do sada sam te samo lizao, sta kazes da malo udjem u tebe, samo malo…
Gorila sam, zeljela sam svrsiti i bilo mi je svejedno kako, samo da me jeeeeeebbeeeeeeee. Pica je curila, silice su bile tvrde poput zrelih visnji, uh samo da svrssiiiimmmm
Znao je matori jebac da mi sad moze raditi sta hoce. Bila sam njegova.
Skliznula sam sa stola i zakoracila ga, dok je on poput napaljenog pase sjedio u crvenoj plisanoj stolici. Iako je maloprije svrsio, opet se kurcina napela i prvo je lagano usao u mene, i onda ga nabio do kraja. Vrisnula sam.
“Hej, znam da te malo boli, al odmah ce proci. Samo se opusti, opusti se.” – mrmljao je matorac zadovoljno dok mi je rukom gnjavio sise.
Prvo onako kao da mjesi komad tijesta i onda se koncentrirao na moje bradavice, prelazeci palcem preko njih.
“Silice su ti tako slatke. Tako su male, a tako slatke. Stanu u saku uhhhhh…” – mrmljao je matorac dok je slinio nad mojim sisama, koje su godile.
Nije se pomjerao, dok sam se ja vrhom prstiju opirala od pod. Obozavam seks sa matorcima. Tako su nemocni kada im se ponudi mlado meso, a buduci da im se to cesto ne nudi, onda daju sve od sebe da me zadovolje ne bil dobili ponovo sansu. A, matorac je bio pravi.
Lagano sam mu pocela masirati kurac picom. Stiskala sam ga i pustala i on je opet poceo stenjati.
“Uh, kako si uska…uh, kakva mala pica, a ja sam prvi u tebiiiiiii…”
“Da, ti si prvi u meni” ,prostenjala sam. “Pokazi sta znas”
Uhvatio me za struk i poceo dizati gore dolje. Prvo polako, a onda sve brze i brze. Osjetila sam ga u sebi i svakim trenom sve vise.
“Uhhh, sto si dooobaarr…jeebbiiii me, samo me jebbiiii” vistala sam nabijajuci se na njegov popaljeni kurac.
“Jos samo malooo” – stenjao je on – “Daj mi se, samo mi se daj. Daj mi tu picu, moju najdrazu picu”
Nisam vise mogla…Svrsila sam visteci…Moj prvi puta…
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35384
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia N95 8gb
Branka

Zivimo u manjem mestu kraj Beograda, mama, tata, sestra, brat i ja. Mama je opaka crka sada ima 45 godina ali niko joj ne bi dao vise od 38. Visoka je 178 cm ravnog stomaka, za njene godine odlicne guze igrudi velicine cetvorke koje ja naprosto obozavam. Zelene kurvinjske oci i napucena usta idealna za pusenje.

Zove se Branka i radi kao Profesorka sada u srednjoj skoli, radila je i u osnovnoj , kasnije ce biti price o tome. Otac 48 godina visok punacak bivsi rukometas.Sestra slicna mami ali sa slabijim sisama i boljom guzom odlicna za rasturanje 25 godina uciteljica. Brat trca godina gimnazije gde mama predaje, igra basket visok oko 188 crne puti i kose. Ja imam 23 godine studiram ekonomiju, fizicki izgledam veoma dobro 195 cm sa 95 kila misica susta suprotnost moje porodice potpuno plav sa plavim ocima. Redovan sex sa majkom upraznjavam od svoje 16 godine. A na nju se lozim od 12 godine, bolje receno drkam na nju. Sa 13,14 godina sam se zadovoljavao njenim donjim vesom, ne ynam ni danas da li vise volim njene providne cipkane gacice ili njene prelepe brushaltere sa cipkom najlonom i prorezima, kao i njene podveznice i mrezaste carape. I dok ovo pisem ona mi drka i povremeno polize aja sisam njene prelepe bradavice koje suvelicine bar za grudi 9 i ogromne areole prelepe roze boje. !

Mislim da ih se nikad necu zasititi. Svaki dan sam bivao sve napaljeniji na svoju mamicu sto zbog nje same ,sto zbog njenog vesa sa kojim sam se redovno zadovoljavao sto zbog prica da se jebe sa svakim ko joj se svidi. Za ovo zadnje sam mislio da je samo prica ali sam posle i sam shvatio da je to istina, sto mi je i ona sama potvrdila. Siroti otac nista nije znao. Sa petnest godina potpuno sam bio opsednut njom. Na more te godine smo isli samo ja i ona ostali nisu hteli da idu. Ona je vodila grupu ucenika na more sa nama. Jebala je se po moru sa crnogorcima skoro svaki dan, ja sam to znao i bio sam stalno besan, ali sam nasao nacin da se smirim. Spavali smo u razdvojenim sobama, ona u sobi gde je bio francuski leyaj sama, aja sa dva druga u drugoj sobi. Znao sam da spava gola ili u beloj svilenoj kosulji koja me je privlacila kao magnet eksere. Preko dana i uvece kad ona nije bila tu koristio sam njen dinji ves i kupaci da se zadovoljim a uvece u sitne sate sam se usunjavao!
u njenu sobu preko balkona i svetio. osveta se sastojala u tome da sa
m joj lizao sise i picku sve dok ne bi pocela da se pomera u snu. Kurcem sam dodirivao svuda potelu a narocito po picki, sisama i socnim ustima. Na kraju bi uz njen tek skinuti ves izdrkao i svrsio po njoj. Najcesce sam svrsavao po sisama ali sam dva puta uspeo da svrsim i po picki. Ima prelepu picku jake crne dlake joj pokrivaju celu picku ali ja to volim. Spermu na picki bi ostavi i otisao aonu sa sisa i stomaka bi upila kosulja. Posle nekih sedam osam meseci desila se kljucna stvar koja ce promeniti nas odnos zauvek. Otac brat i sestra su otisli na yimovanje posto je bio raspust zimski, a ja sam ostao sa mamom kuci. Taj ponedeljak radila je administraciju u skoli inace ona je profesor istorije i geografije, itrbalo je da radi do sest popodne. Ja sam sam ostao kuci iradio ono sto najvise volim. Pusti sam pornic na videu gde neki klinac rastura extra matorku koja je licila na Branku. Uz to naravno rasturo sam se od drkanja maminim crnim gacigama i cipkanim brusom ali svilen!
e bele kosulje nigde nije bilo da upotpuni uzutak. Prvo bih olizao i brus i gacice a onda na smenu drkao sa njima, na srecu menjala ih je svaki dan pa je ves uvek bio “svez”! I negde oko cetri sata u najacem zanosu dok sam se trudio da svrsim naravno u njene gacice koje bih vratio u masinu nista nisam cuo. Jako tesko svrsavam jer imam veoma velik kurac sada u punoj erekciji dostize 25 cm duzine i oko 8 cm precnika, mozda je i najveci u mom gradicu! Tada batina od 20cm nije mogla nikako da svrsi ma koliko bio napaljen cekalo me je dobro nabijanje tricepsa od 12 do 15 minuta minimum. Idok sam stenjao i isprkidano pricao : -”Mama,Branka, kurvo kako bih te jebo,pocepao,lizao picku sise i isve “stale “gadosti” koje su mi padale na pamet nisam ni primetio da je neko usao u stan. Posto je stan bio zakljucan nisam ni pomisljao da neko moze uci a mama dolazi tek u 6! I tek kad sam obilato svrsio u njene gacice otvorio sam oci i video njen odraz na stklenim vratima regala, ostao sam !
skamenjen. Ona kao da to nije ni primetila piljila je i dalje u moj cv
rsti kurac sav umazan spermom i obavijen njenim gacicama. Nista nisam progovarao samosam nemo swdeo na koznom trocedu potpuno go sa parom njenog vesa u perverznom stanju, to je potrajalo minut. Onda se ona trze i poce da vice: -”Ludace, idiote sta to radis, da li si normalan. Ja razumem i godine i pubertet ali s kime ti mislis da se jebes, sa rodjenom majkom!” Tu je glas izdade i zaigra, odala se da joj se svideo prizor od malo pre. Dok me je grdila stala je ispred mene . Ja kada sam video sta ima na sebi samo sam piljio u nju sa manje od metar razdaljine. A imala je pogadjate onu belu svilenu kosulju rakopcanu ispred vrata ispod koje se video takodje njen hajbolji cipkani crni brus. A na nogama je imala crne gusto mrezaste carape sa crnom mini suknjom malo duzom od dopicnjaka kao i crne cipele sa visokm potpeticom koje sam obozava, jer su davale vitkost njenoj i onako dobroj figuri. -”U sta si zinuo kao da ,e nikad nisi video u ovome”. Moja ruka opet poce da pumpa kurac koj!
i je poceo da pulsira kao nikad do sada. Njoj je to bio jasan odgovor. -”i sta ce mo sad , ti nemas nameru da prestanes sa time , nego si sve napaljeniji i veci” Kod te reci veci se nasmesi i bas ga pogleda onako izazovno kao najgora kurva. -”Ne nemam nameru da prestanem, samo ako mi ti pomognes on ce se smiriti”. U tom trenutku skupim hrabros i uhvatim je slobodnom rukom za levu sisu i osetim socnu bradavicu pod rukom koja samo sto ne explodira od napaljenosti. -”ti stvarno neces da se smiris sam. Znaci moracu ja nesto da preduzmem”. U tom trenutku kada se spremala da mi opali samar ja poceh da je ljubim u usta ida joj guram svoj jezik sto dublje mogu. Pustim kurac i scepam je za dupe ispod suknje, kurac pod pritiskom njene haljine krete da se sanija i trazi put dalje. Ona kao pokusa da me odgurne od sebe a kad vidi da to nemoze a naravno i nece poce da me ljubi kao najbolja porno glumica. -”Sto ga mucis i krivis, kad je ovakav najlepsi”. Ipoce da ga drka desnom rukom sve !
jace i jace. Onda sam uradio ono na sta sam cekao yadnjih pet godina r
askopcah njenu svilenu kosulju ,strgoh brus u cemu mj i ona pomoze i poceh da lizem sisam i prosto da gutam njene prelepe sise to jest bradavice. -”Sad ce mamica nesto da ti pokaze sto nikad neces zaboraviti, slap glup plop”. I poce da ga pusi a potom da guta celu kurcinu. Htede da skide kosulju! -”Nemoj maaama takvu te od uvek zelim u njoj agh”. -”Kako ti je dobar i velik vec je dosta veci od tatinog, a bogami i jedan od najvecih sa kojim se mama jebala!” -!Znaci stvarno si kurvaa kurvetinaaa!” -”Jesam ito najbolja sada tvoja kurva! Ajde jebacu moj svrsi mami po sisama kao na moru!” -”Ti znas za to “? -”Sve tvoja mama ili kurva zna!!” -”Ne ne zelim da svrsim hocu tvo picu ,picku ,picketinu da polizem i da jebem, da je napunim spermom kao i tvoja usta”! -”Ajde sta cekas napuni kurvu!” I poce da skida minic i da mi drka istovremeno. -” Ne nemoj ti ja sam oduvek zeleo da te skinem Branka kurvo”! -” Samo napred mamojebacu ajde rasturi mamicu”! Brzo joj skinu minic a one prekras!
ne gacice ustima kao sto sam hteo,a carape i stikle ostase kao i podveznice. -”Vidi mamojebaca sta zna ajde navali na maminu picku”! Polozih je na trosed rasiri noge i poceh da joj lizem dlakavu picku i da je jebem jezokom najlepsi ukus u ustima do sada cak lepsi i od sisa. -”Aha a aha ah takosine samo lizi maminu picku ah agh”! -”Lizacu je do kraja zivota kako je lepa i dslakava kako je obozavam!” I polako poceh da nabijam jedan po jedan prst u picu i da da je jebem sa njima, uDjose svi sem palca. -”A aha ha mmm daj ga mami stavi ga mamici u picku AHA ha mmm!” -”Moli kurvo sta da ti dam i kakva picka od sad je ovo picketina”! -”Molim te agh mmm stavi mi tvoju kurcinu u mamainu kurvinsku picketinu molim te aaa mmm Ahh”! -”Stize kurvoooo”! -”Aaaaah to rasturi mami picketinu nabijaj sve snage”! -”Kurvo, mama ,Branka agh ne znam kako da te zovem, aaa unisticu ti picku”! -”Ah ah ah mmm zovi me kako hoces samo mw rasturi mamojebac aaaaa!” “Agh aaa mama raspoluticu ti picku, aa n!
eces moci vise da hodas aaa Branka kurvo!!” -”Aaa Ajde rasturi aaah ma
toru kurvu aaa, mamojebaaaac ahhh, jaceee, jacee sad!!!” -”Aaa A mama ne mogu vise svrcicu aaa da svrsim po aaa stomaku ti AA a Brankaaaa!” -”NE eee moj da ga vadis sad ce mama samo maloo samo malooooooaaaaaa aaa”! -AAaaaaaa aa mama kako je dobro aaa svrsavam ti u oicku aaaaa”! -”Aaaaaa ooooo mmmm tako tako jebacuuu mamin samo svrsiiii aaaa”! Lezo sam prekonje pet minuta, apo tom smo yajedno otisli da se tusiramo. -” Mama hoces li se jebati odsad stalno samnom?” -”Kad god budes hteo i kad god budem htela i ja, a kurva uvek hoce!” -”Hocu i ja mama uvek hocu, samo nemoj vise ni sakim da se jebes osim samnom!” -”Kad god budemo mogli jebacu moj ali za jebanje sa drugima jos ne mogu da ti kazem ali docice i taj dan uskoro”! -”Dok ne doju ovi sa zimovanja nemoj nista da oblacic na sebe dok si u kuci samo tu i onu crnu svilenu kosulju. Istavi one velike okrugle kurvinjske mindjuse i onaj debeli zlatni lanac mnogo me pale.” -”Sve za mog najboljeg jebaca sve, a ti se nemoj oblaciti u!
opste”! -”Hocu Branka opet mi se digao”. -”Sad ce Branka toda sredi”! Prvi deo se zavrsava ispod tusa, uskoro sledi jos delova kao i najsocnije objasnjenje naslova! Pisite svoje komentare , cisto da vidim sta mislite
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35384
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia N95 8gb
Prijateljeva stara

Ova prica jos nije zavrsila iako je stvarni dogadjaj jos nije zavrsila…
Ovako, imam prijatelja iz osnovne(sad imam 17 godina) i ima mamu Tanju. Tanja je osoba od 40 godina, dobrih oblina i ekstra sisa. Kad je vidim uffff…
Sve je bilo ok, dok nisam bio na jednoj svadbi na kojoj je bila i ona.
Imala je crnu haljinu pripijenu uz tijelo, i dobro joj se isticala guzica i sise, posto je imala velike dekolte. Imala je plavo smedju kosui zarko crveni ruz.
Ja sam bio sa svojima, ali sam sjedio sa prijateljima a ona je bila s muzem i nekim drustvom za drugim stolom. Posto sam je poznavao zamolio sam je za ples i pristala je. Plesali smo a ja sam ruku drzao skoro na njenoj guzici onako na dnu ledja da ne primjeti, ali mi se kurac svakomalo dizao i vido sam kad je pogledala prema dolje i kad je digla pogled prema meni zacrvenila se.
Vise nismo plesali i svadba je zavrsila.
Nakon nekoliko dana mozda i tjedana dosao sm k prijatelju(Tanjinom sinu) da malo popricamo.
Bila je i ona tamo i cistila je kucu.

Mi smo bilu u dnevnom a ona je cistila sobu do dnevnog. Prijatelj je otisao nekud i rekao da ga sacekam da ce doci za 2 minute(otisao po sok u trgovinu).
Vidio sam kako je Tanja usisavala i na rikverc se priblizavala dneevnom onako naguzrna offf..
Ja se napravim benast i kao krenem u sobu i nabijem joj se tocno s kurcem na guzicu(nije mi bio dignut panije bas nis skuzila al se samo onako sexy nasmijala).
Rekla je da joj dodjem nesto pomoci. Usli smo u njezinu sobu i ona je zaljucala vrata. Pitala me je zasto je stalno hvatam za guzicu u nekoj “neprilici” kad mogu???
Rekao sam joj da je sexy i jako me pali a ona je rekla da sam bezobrazan ali kad malo bolje razmisli to joj je super sta je sexy mladjim deckoma. Rekla mi je da je poljubim…
Poljubio sam je. Tanja se ljubila kao nijedna prije. Stavio sam joj jezik do karaj i “pregledao” cijelu usnu supljinu.
I ona je bene slasno ljubila. Odlucio sam dok se ljubimo da je ljevom rukom uhvatim za guz a desnom za sisu i to istovremeno. Kad sam to napravio ona je reklaa joooooj i pocela uzdisati.
U tom trenutku sam se jakooo napalio i gurac mi se poceo dizati.
Kleknula je i otkopcala mi slic.
Kad ga je vidla rekla je da je sasvim dobar i da jedva ceka da ga pocne pusiti. I pocela je. Jezikom me izludjivala, prelazila je preko rupe na glavicu i jako me napalila. Onda je grickalaglavic svojim zubima…
U to vrijeme usao joj je sin ividio da nema nikog i poceo se derati gdje stee!!!
Tanja je rekla da je u sobi a da sam ja otisao da me je trebao neki da no ona nezna ko…
On ju je ispitivao sve i svasta a ona je rekla da se oblaci pa da nezalaziu sobu. Pitao ju je nesto i taman prije nego sto je krenula da rece, zabio sam joj kurac u usta i poceo zivotinjski jebati u usta, a ovaj je pitao mama, sta je?
Ona je rekla da ce sad doci. Prestala ga je pusiti i rekla da odem na druga sobna vrata koja vode u hodnik pa van.
Rekao sam joj da je moram poljubiti i poljubio sam je i obalio rukom po guzici na sto mi je rekla da sam vrlo nestsan mlad momak i da dodjem sto prije da to nastavimo…
Smijala se i lizala srednji prst.
Tad sam otisao i ona je otisla dalje ususavati…
Jedva cekam da odem opet i da vidim sat ce mi Tanja naraviti

ufffffffffff…da je samo vidite, koje butine ima i sise, sve priridno al je dobraaaaaaaaaa
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35384
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia N95 8gb
Lana

Sasvim slucajno,saznala sam za ovu stranicu,erotske price i veoma mi se dopala.Vjerujem da su mnoge price i istinite,kao i one u kojima ima incesta.
………………………………….
Zivim sama rastavljena,slobodna zena imam 39-t godina,srednje visine,jacih grudi onako neizgledam lose.Primjecujem da se mladji muskarci okrecu zamnom,jer nosim garderobu koja pokazuje obline i sakriva vrlo malo.Neznam ali volim da pokazem ono sto posjedujem,lako dolazim do svakog muskarca u krevetu zelim sve,volim seks u vise poza,oralni seks uvijek radim i zelim da muskarc uziva dok je samnom u krevetu.Znam da mnogi muskarci vole pozu odozada,jer tada prodire u mene skroz a ja da bi ga zadovoljila nabijam se na njegov kurac do kraja te mu mjesam do ludila,jednostavno zelim da obadvoje uzivamo i svrsimo u seksu.Moj bivsi muz je jako konzervativan tip,seks mu je kao nuzno zlo,obavezan u poslu,to je i dovelo do nase rastave.A ja kao lavica,zanosna zena zeljna tada bila dobrog seksa obdarenog muskarca koji moze da jebe koji moze duze da izdrzi da nesvrsi,da je jak zgodan i dzentlmen.

Iz tog braka imam sina 19-st godina star.Preljep mladic,atletski gradjen,bavi se sportom,nedavno je zavrsio srednju skolu,ustvari prije vise od godinu,pa se odmara ili priprema za neki fakultet,neznam tacno.
Redovno me posjecuje,jako je kulturan i fin,donese mi ponekad cjet,neznam ali mozda je incest i u mojoj glavi,citajuci price a gledajuci mog sina koji je kao muskarac u svemu ono sto ja zelim,ali nemogu si ostvariti tu zelju jer mi je sin.Bas prije neku noc,dosao je na veceru,vrlo elegantno obucen,doneo mi crvenu ruzu u pupoljku.Vecerali smo uz vino i tihu muziku pjevao je Oliver Dragojevic.Malo vise vina,uzburkalo je moje krvne zrnce,zamolila sam ga za ples,iznenadjen ali uvijek je udovoljavao mojim zeljama jer sam ga tako i odgajala da bude prema zenama dzentlmen,pristao je.zarko crvena haljina uz tjelo erotsi donji ves,halteri na crnim carapama,kao Kleopatra naprosto zaljepila sam se za njega.Plesali smo polako,njezno noseni melodijom Jadrana,kao po moru plovila sam svojim incest zeljama.Kroz misli,tonula sam u njegovo narucje,ljubeci mu golo tjelo.Sisala sam njegov spolni organ,zatvorenih ociju zamisljala sam kako se lagano tucamo uz svjetlost kamina.Plesali smo a zelja je skoro eksplodirala iz mojih bujnih grudi koje su bile zasticene samo cipkastim grudnjakom.Dekolte koji je otkrivao zanos ljepote grudi,popalio bi svakoga,ali on je ostao miran.Zanesena,zamisljala sam kako jasem njegov ud,kako mi popunjava svaki djelic moje nakvasene picke koja vapi za svakim njegovim ulazom u nju.Naslonila sam glavu na njegovo rame,miris Bossovog parfema samo je poboljsao atmosferu u mojim mislima,pozeljela sam da mu gricnem uho ili da mu stavim jezik unutra,njezno.Pozeljela sam da me opipa svu,da mi polize mokru picku i pojebe me strasno.Plesali smo lagano,polako sam stavila svoju nogu medju njegove noge te koljenom i bedrom dodirivala djelove njegova tjela.Palila sam se kao sibica.Vino se osjetilo iz njegovih usta,lagano i polako se izmicao,kurac mu se dizao kao kran,iako svjestan ko sam ja ali svejedno se dizao jer sam ga osjetila i bilo mi je drago.Nastavio je da plese,pomalo zbunjen ili pomalo uzbudjen,pomilovao je moju kosu,mama izgledas carobno.Hvala,rekla sam mu.
Nosena zeljom,ponovo sam zazmirila,odma kao u sam utonula u seks sa rodjenim sinom,koji kao atleta tjelom i kurcem obdarenim polako istrazuje dubine moje,koji usnama opipava kvalitetu bradavica i miris koze.Sisala sam ga njezno,ogroman kurac koji je pulsirao u mojim ustima,koji je mogao da stane u obe moje ruke.Zeljna sjela sam na njega,duboko u meni smirivao je moje strasti,uzdasi su se culi daleko.Vino je kolalo venama a ja sam u mislima svrsavala nekoliko puta.Mama,zovnuo me,uh prekinuo je najbolje,kada je on svrsavao u mene,punio me do kraja je bio u meni,topila sam se na tom kurcu iz snova.Molim rekla sam mu.Bas nam je lijepo rekao je,ovaj ples je tako umirujuci.Da nam naspem po jos vina,moze rekao je.Posmatrao me cudno,oci su mu se sjale kao zvjezde sa neba.Nasula sam vino,posla da promjenim cd,njihala sam bokovima,moja cvrsta guza igrala je na stiklama,koje je parket milovao.Lagana muzika,nesto seksipilno,zaplesali smo jos.Noseni ritmom,sentisa.Podigao je svoju ruku i pomilovao me po kosi,zazmirila sam zeleci joj joj vise zeljela sam sve,totalno sam aboravila tko smo mi.
Pomilovala sam ga onako njezno po licu,lagano prstima presla preko jegovih vrelih crvenih usana.Polako je krenuo prema meni,na sam milimetar od mojih usana zaustavio se i promjenio smjer poljubio me u obraz.Nekako neznam ali to me izbacilo iz sina.Nisam mogla da odolim,poljubila sam ga strasno,dodirnuvsi te njegove usne kao vatrene,sve je u meni zaigralo ka ludosti.Plesali smo i dalje,osjetila sam njegovu ruku na mojoj cvrstoj guzi,njezno ju je pomilovao.Privukla sam nogu jos vise medju njegove da osjetim njegovu muskost,bio je tvrd kao kost.Sapnula sam mu na uho,ako ti nesmeta voljela bi da me pomilujes po grudima i tjelu.Poslusao je kao i uvijek i poceo da me miluje,osjecala sam vatru medju nogama,incest je bio sve prisutniji izmedju nas dvoje.Spustila sam polako ruku niz njegove grudi i dodirnula taj tvrdi kurac iz mojih misli koji me rasturao kad god zatvorim oci.Polako je otkapcao rajfeslus na haljini,grudi su mi se polako otkrivale samo grudnjakom zasticene zeljne njegovih toplih ruku.
Sve sam vise vlazila osjetila sam i kako mi picka postaje ljigava kao riba,kako se topi od zelje za tim ogromnim kurcem iz mojih misli.Otkapcala sam mu kosulju,dugme po dugme,ljubeci mu prsa.Uzdahnuo je nekoliko puta.Sapnuo mi na uho,pijani smo jel ovo u redu sta radimo,je rekla sam mu.Otkopcala sam mu kais i dugme na hlacama te slic sve uz ples u ritmu u kojem smo se polako skidali.Napokon sam ugledala tu tvrdu kost visoko uzdignutu,stvarno je izgledao ogroman,preko normalne velicine,bas onako kako sam ga zamisljala.Uzela sam za ruku i posli smo u sobu.Legao je na krevet,pijan,kurac mu je strsio u zraku,tvrd kao kost.Uzela sam ga u ruku,lagano usnama dodirivala,skakutao je napred nazad kao da se propinje.Posisala sam ga do jaja,uzdahnuo je,malo sam ga drkala,odma me zaustavi,joj nemoj svrsicu.Uplasena da se to nedesi,presla sam na usne koje sam mu grickala.Milovao me svu,okrenuo me na ledja,ljubeci moje gudi u obliku dvije kruske polako se spustio do mokre picke koju je njezno poceo da lize.Cista sam sva,skrenuvsi mu paznju i na moj anus koji bi isto voljela da polize.Odma je poslusao i polizao mi i drugu rupu,zanesena u oralku uzivala sam duboko u zelji kad ce me jebati.Lizao mi je obadve rupe nekoliko minuta,a onda se podigao i sjeo na krevet.Iznenadjena pitala sam ga,jel sve u redu?Neznam,dali je ovo u redu,neznam tako te zelim tako dobro izgledas,ali majka si mi znas.Polegla sam ga na ledja,zeleci da mu popusim da svrsi pa da razmisli onda.Sisala sam ga njezno,turala skroz do jaja,pa ljubila vrh njegova kurca.Ubrzo sam osjetila toplu tekucinu koja je punila moja usta.
Svrsio je uz duboko izdisanje.
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35384
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia N95 8gb
branka 2

Tako sine sad ce mama da ti toliko isisisa kurcinu i jaja da ce ti otpasti!” Voda lije na sve strane a ona ga tolikom brzinom drka cini mi se da ce puci, i konacno ga stavlja u usta. -”Mamaa ja bi hteo prvo da ti jebem sise, pa aa onda ga popusi koliko god mozes aa!” -”To si ti gledao mnogo pornica a sine, jebaces ih koliko god hoces ali ne ispod tusa jer tu mnogo kliza kad zavrsimo sa ovim”!

Dok je to izgovarala drkala ga je zesce nego malo pre. -”Obecavas li mama?” -”Naravno kuronjo moj a sad pricaj mami one gadosti od malo pre mama to mnogo voli!” Svo vreme je mazila picku i zavlacila prste u nju. -” Aaa to kurvo, najbolja si aa tako je picketino! Razvali ce te tvoj sin samo aah da te dohvati!” - I sta bi mi sve radio jebacu moj!” Tada poce tako jako da ga steze i krivi da sam mislio da ce mi puci koza sa kurca. - ” Aaaah aa mama ja ne mogu vise svrsicu ti aaa u rukeee!” - “Ajde svrsi mamici po ovim napaljenim sisetinama gledaj kolike su samo tebe cekaju!” - O hocu da ti svrsim u usta aa kao pravoj kurvetini mamaaa!” - “Svrsi mami po licu jos je rano za tvoju spermu u maminim ustima”. I prinese moj kurac njenom licu i zategnu ga svom snagom. U tom trnutku sam se prodrao kao da me deru nisam mogao da opisem taj osecaj bola i yadovoljstva. -”Aaaaaaa to mama aaaa to kurvoo aaa!” Izaslo je duplo vise sperme nego malo pre dok sam joj punio picku, ali sigurno nisam ni mogao da vidim sve iz picke. -”Bravo sincino a sad kad ti mama ocisti kurac izadji i osusi se da ne ozebes”. -”Hocu mama, a sto me ovako boli kita i sad nece da se digne na tebe”! -”Zato sto si za danas dobio i previse uzbudjenja a sad idi i uradi sta sam ti rekla.” Kad sam se osusio kita me je pekla kao da je na zaru. Dok se ona spirala ja sam uzeo njenu crnu kosulju od svile i prekrio kurac da se ladi. Tako sam i zaspao na njenom krevetu prekriven samo njenom kosuljom preko kurca. Ujutro kad sam se probudio bio sam prekriven jorganom a ona je lezala do mene gola samo u crnoj kosulji. I dalje me je jako pekla kita, pa sam resio da je rashladim u maminim ustima. Gurnuo sam joj do krajnika, a ona je odmah skocila kao da je na vrelom gvozdju. -”Mogao si da ga gurnes u picku i tako me probudis a ne ovako bolesno.” -”Izvini mama ali me pece jos od sinoc pa sam mislio da ga ohladim!” -”Sad cu ti ga ohladiti”. I poce da ga pusi lagano i da ga drka. Ali posle minut poce sve jace da ga nateze i usisava. -”Mama aaa to me jako pece aa hajde ko malo pre.” -”Klin se klinom izbija moras sto pre da svrsis da bi se smirio, sad ce mama da ga spremi za sise”. -” Aaa ako su sise u pitanju izdrzacu aaa, samo poyurii”! Jako ga nateze i obliza sto meni pricini jaki bol ali i zadovoljstvo i stavi ga izmedju njenih sisa. -” ajde sad nabijaj svom snagom a ja cu da drkam i da liyem ono sto prodje gore”! -”Aaa kakav divan osecaj mama kako su lepe i meke nema nista lepse od njih, kada bih mogao da jebem i bradaviceee”! Ona leze potpuno na krevet i recemi da joj nabijam sise i sve snage. -Sad cemo da se igramo i sa njima, gledaj kakve su napaljenice”. I poce sise da savija tako da moj kurac moze i njih da dohvati i da ih jebe. -Mama kakav osecaj aaa imas najbolje sise na svetuuu”! -”Ajde nabijaj jace pa neces valjda mama tebe da jebe aa”! -”Od tih reci mi se sve pomraci i ja poceh da svrsavam kao lud. -”Tako je sincino mamina zalij mamine sise spermom znala je mama da ti mozes vise nego ono pre”! Ocisti mi kurac i sebe potom ode u kuhinju nesto da spremi. Pzva me posl par minuta da jedemo. Jeo sam kao da sam prvi put video hranu. Ali svo vreme mi je paznju privlacila njena picka koja je bila na pola metra od mojih ruku. -”Mama ja ne mogu vise moram da te jebem i to ovde na stolu!” -”Ajde jebac sta cekas da mama nadje drugi kurac”? I leze na sto i rasiri noge, picka se rasiri i otvori. Ja joj nabih iz pokreta mislio sam da sam je probusio kolko je jako bilo. -”aaaaa makurvo kako je aaa”! -”aaa aahaa a to kuronjo mamin jebi mamicu aaa rasturi je aa !” Ne znam odakle mi tolika snaga ali zabijao sam ga da se sto ceo pomerao i tako nekih deset minuta. -”Aaaa ajde aaah jebacu mamin svrsi u mamicu aaa”! -” aaha aa a kako da neces ostati trudna aaa”! -” aaha aaha mamica aa ima spiralu i mozeee da sejebe koliko hoce a da ne yatrudni aaaaaaah, svrsavam aaaa puni mamu aaaaaaa!!!” -”Aaaaaaa sama si to trazila aaaaa kurvooo mamaaa aaa”!!! I tako sam joj napunio picku po drugi put. Jebali smo se tako svih dvanest dana dok su ostali bili na zomovanju. Bilo je raznih poza svega i svacega osim dupeta, koje mi se u tom trnutku ucinilo najmanje privlacno. Ispostavice se da sam ovo u vezi dupeta pogrsio! Kasnije ce dupe postati moj hram obozavanja i uzitka, a za nju pored uzitka i slatki bol.
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35384
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia N95 8gb
cuckold muz

moja supruga Maja,je izuzetno pohotna mlada zena,povecih grudi i guze,uskog struka,zgodnih dugackih nogu,lepe ravne tamno smedje kose.Uvek je u najlon carapama,uskim suknjma ili pantalonama i stiklama,priroda posla joj nalaze da uvek bude tako obucena,jednom recju uvek doterana.U vezi smo bili 6god.pre nego sto smo se vencali,u braku smo 4 god.Nas sexualni zivot je oduvek bio zanimljiv,ali nikad toliko kao,kad sam postao cuckold.Jos kao tinedzerka,njeno prvo sexualno iskustvo,se vezuje za momka koji je tada bio stariji od nje 10 god,i sto je jos bitnije za ovu pricu,imao je velik kurac.Njoj kao mladoj i nevinoj devojci,iskusan momak sa 20cm velikim kurcem je bio idealan ucitelj,onih vestina koje je ona volela i koje voli i danas…Nakon njega,posle 6 god. udala se za mene.Ne mogu da se pohvalim velicinom,ali uvek je bila dobro jebena…u pocetku svaki dan,ali kako je vreme odmicalo,sve redje i redje,dok nismo poceli da na glas za vreme sexa govorimo,nase najskrivenije zelje.Tad pocinje da opet bude zanimljivo,kao nekad…i moja devojka,je u stvari od tog perioda postala pohotna razvratnica…Govoreci mi,dok je jebem,kako voli velike kurceve,kako zeli da ih pusi,da je prskaju svuda,da je samo veliki komadi strasno pale,i kako bi volela da je jebu u sve rupe…pricala mi je kako je jebao njen bivsi,kako mu je pusila…i svaki put,su me te njene price,jezivo popalile,da sam se u momentu pretvarao u zver,i obavezno je zestoko jebao,nakon toga….Jednom prilikom sam je pitao,da li zeli da se pojebe,sa tipom koji ima veliku kurcinu,ona mi je rekla da o tome moze samo da masta,dok je u vezi….na sta sam joj rekao,da ako “bude dobra”mozda je i pocastim sa jednim kuronjom…ona je na to odgovorila:”mozda jednog dana kad budem bila gospodja”…Vec tada i sama pomisao na to da mi kurati tip sevi zenu,me je jako palila,i cesto sam o tome mastao,drkao i skupljao hrabrost da to jednog dana organizujem…jednostavno,to sam morao da dozivim….Nas sex je bio odlican,uvek smo pricali o tome za vreme jebacine…i pre otprilike godinu i po dana,supruga mi je rekla “zrela sam,ljubavi,zelim velikog”Pao je dogovor da ja pronadjem tipa i sve organizujem…od tad sam na smokvi,proveo dosta vremena,i saznao da ima puno ljudi koji praktikuju takve akcije u braku,saznanje da nisam jedini,koga pali takva situacija,me je ohrabrila,da idem do kraja….
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 127 128 130 131 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Apr 2024, 11:07:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.