Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
banner
Trenutno vreme je: 15. Avg 2020, 12:55:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 25 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 397
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 23905383 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35382
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia N95 8gb
   
Moj profesor

Ja sam brucošica na faksu. Imam 18 godina, plavuša sam, visoka sam 1,75 cm. Prilično sam zgodna, i imam čvrstu okruglu stražnjicu, dugačke noge i ne prevelike grudi. Dobra sam u flertu i nemam problema sa zavođenjem tipova.
Većina tipova očekuje da netko tko izgleda i tko se ponaša poput mene nema puno dasaka u glavi, i obično se iznenade da imam sve petice i da sam od većine njih pametnija. Većina njih mi djeluje glupo i nezanimljivo.
Nemam previše problema sa ocjenama i većina profesora me voli, ali profesor Marić, koji ima oko 35 godina i predaje mi hrvatski, jednostavno me je uzeo na pik i ne da mi više od 4 iako mislim da znam najviše od svih koji idu kod njega.
To mi se nije sviđalo i ja sam odlučila, nakon drugog testa, otići malo popričati sa njim i vidjeti zašto je to tako. Nakon sata sam mu prišla i rekla da bih željela malo popričati sa njim. Nekako se nevoljko složio i predložio je kako bi najbolje bilo da se nađemo kod njega kod kuće. To je bilo prilično uobičajeno pa sam se složila.
Imala sam sličnih poziva od drugih profesora i to je bilo čisto zato što sam im se sviđala kao student, ali ovaj me nije volio pa nisam znala imali on kakav plan. Uvijek volim biti spremna za svaki slučaj, pa sam se ovaj put obukla seksi.
Obukla sam plavu kratku suknju, lagani pamučni pulover i cipele sa visokom petom. Znala sam da ću privući njegovu pozornost zato jer mi je to bila najkraća suknja, a nisam obukla ni grudnjak.
Pojavila sam se tu večer u zakazano vrijeme. Uveo me je unutra bez trunke ljubaznosti. Njegova kuća je bila čista, ali ne namještena. To nije bilo čudno jer se pričalo da živi sam.
Odveo me je u sobu koju on naziva " radnom ". Bila je to prepravljena obiteljska soba sa stolom, nekoliko udobnih stolica i policom iznad police sa knjigama.
Sjeo je za svoj stol i pokazao mi da sjednem na stolicu preko puta njega. Sjela sam i namjerno sam prekrižila noge tako da je i onako kratka suknja postala još kraća.
Počela sam raspravljati o testovima koje sam napisala i ona mi je odgovorio sa dosadom u svome glasu, da su testovi sasvim uredu. Pitala sam ga zašto mi je dao četvorku, a on je odgovorio da je to sasvim dobra ocjena i da se ne bih trebala buniti.
Probala sam zatim započeti razgovor o njegovom današnjem predavanju. Bila je ti za mene stvarno zanimljiva tema tako da se nisam trebala pretvarati. Međutim, on uopće nije bio impresioniran mojim živim zanimanjem za tu temu. Njegovi odgovori su bili takvi da sam se pitala da li je uopće prisutan duhom u prostoriji i da li je svjestan da sam ja tu.
Pretpostavljam da je greška u meni, razmažena sam. Navikla sam od drugih profesora biti nagrađena za svoje učenje. Razmažena sam i činjenicom da me muškarci nisu nikad odbili. Stoga me je počeo ubijati u pojam ovaj profesor, jer razočarao me je na obje fronte.
Stoga sam mu rekla " Ne razumijem, moji testovi su OK kako sami priznajete, satovi me odista zanimaju i mislim da znam više od bilo koga u razredu. Što ja to trebam učiniti da se ja vama svidim ? Što to imate protiv mene ?
Bio je iznenađen mojom otvorenošću, ali se brzo pribrao i pogledao me prodornim pogledom.
Pogled je trajao dovoljno da bi mi bilo neugodno, a onda je rekao.
"Gospođice, moram vam reći kako mi je teško povjerovati da ne znate "što imam protiv vas" kako vi to kazete."
"Ali profesore.. " odgovorila sam ja uljudno, mada to ne zaslužuje "Ja stvarno nemam pojma što sam ja to učinila da sam vas naživcirala." To što sam rekla i nije bila istina jer sam počela naslućivati o čemu se tu radi.
Hladno me je pogledao i rekao " Ako stvarno niste svjesni toga kakve greške pravite, ja ću vam ih rado reći. "
Da se radilo o bilo kome drugome izjurila bih van i rekla bih mu kamo si može zabiti greške.
Ali ovako zadržala sam osjećaje za sebe. Željela sam tu peticu.
Postalo je jasno da ja neću ništa reći, pa je on nastavio. "Pa, gospođice, odakle ćemo da krenemo. Hoće li to biti onaj vaš ‘ja-sve-znam' stav ili da krenemo od onoga ‘molim - lijepo' stava."
Nasmijala sam se sama sebi. Znao je i sam da ja nemam ‘lijepo - molim' stav. Takav stav u razredu je imalo nekoliko učenika, ali ja nisam bila ta. I usprkos visokom mišljenju o samoj sebi, ipak nisam zavaravala sebe da znam sve. Moj opći stav je mirnoća i samouvjerenost. Obično govorim tiho i uljudno i to samo kad me prozovu.
Stoga mogu reći da to nisu bili pravi razlozi njegovog pretjerivanja prema meni. Počela sam uviđati o čemu se tu radi - i uvidjela sam kako mogu dobiti ono što želim.
"Pa, profesore Marić." odgovorila sam mirno "Moram reći da sam vrlo iznenađena vašom impresijom o meni. Ne mislim da imam stavove kako vi to kažete, čak mislim da vi dobro znate tko su ti studenti, ja mislim da je nešto drugo u pitanju, a što je vas uzrujalo u vezi mene. I mislim da je sad pravo vrijeme da mi kažete."
Znala sam da će se naljutiti. Profesori ne vole da im se studenti tako obraćaju - posebice - ovaj tip. I isto tako većina studenata ne može to izvesti kao ja.
Usta su mu se otvorila i pocrvenjela su. I onda je njegov bijes eksplodirao baš kako sam i očekivala. "Ti...misliš...da ja tebi...moram reći! Još nisam sreo nekoga tko se odnosi tako prema mentoru bez poštovanja. Ti... mala..." Njegov glas se izgubio i počeo je kašljati od uzbuđenja. Sigurna sam da je htio reći "gaduro" ili tako nešto, ali nije mogao to izgovoriti.
Samo sam se nasmiješila, mirno i hladno.
"Želiš li znati što mi se ne sviđa kod tebe. Ti... Sve ste vi žene iste. Dolazite u razred odjevene izazovno i samo sjedite i bacate poglede okolo...Nemoj pokušavati to poreći, jer znam da je to, to."
To je potvrdilo moje sumnje. Profesor se napalio na mene i zato me je mrzio.
Podigla sam obrve i htjela da se obranim, ali on je digao svoju ruku i nastavio.
"Vi, mlade djevojke, se sve pretvarate kao da ne znate što radite, ali mene ne možete prevariti. Ti znaš prokleto dobro...da prokleto...kako odvlačite pozornost od bitnih stvari i kako motate muškarce oko malog prsta. Pogledaj se...pogledaj u to...što si obukla...ne znam kako bih to nazvao...i dolaziš kod mene obučena u tu...stvar...i očekuješ da ja to ne primijetim. Pa, mogu ti reći da sam prozreo tvoju igru. Jesam i ti ne možeš utjecati na mene na taj način."
Sad, neke žene bi išle na "iskrenost", nastojeći igrati na kartu razuma, pa čak se i ispričati, a zatim bi se potrudile oblačiti pristojnije na njegovim predmetima. Mogu reći da kod njega to ne bi upalilo. On bi blistao zbog upućene kritike koja je upalila, ali svejedno bi mi dao četvorku.
Njegovo ponašanje je upućivalo kako je on seksualno frustriran i da je najvjerojatnije još uvijek djevac. Najvjerojatnije je odgojen u strogo patrijarhalnoj obitelji. Plus toga sigurna sam da njegova stidljivost i nedostatak socijalnih vještina odbijaju žene za koje je on bio eventualno zainteresiran.
Tako ja vidim dva načina djelovanja prema njemu.
Prvi način je, da mu kažem kako je jedini razlog zašto se ja oblačim tako u razredu taj jer želim da me zamijeti. Mogla bih dalje nastaviti kako me njegova osjetljivost uzbuđuje, i kakav je on neshvaćeni genij, i ostala slična sranja. I onda bih rekla kako sam ga krivo shvatila, i da nikad nisam željela povrijediti ga. Pala bih mu u naručje , "priznavajući" mu svoju skrivenu tajnu i ljubav prema njemu.
Znala sam da bi to upalilo, ali onda bi se on zaljubio u mene, i ja bih morala nastaviti sa šaradom sve do kraja moga školovanja, a to je skoro puna dva semestra. To jednostavno nije dolazilo u obzir, iako sam znala da sam sposobna za takvo što. Ali pomisao da bih morala biti s njim neko duže vrijeme užasavala me.
Srećom, znala sam još jedan način koji je bio kraći, a bio je ugodniji.
Sve to prošlo mi je kroz glavu u tih nekoliko sekundi koliko je profesor Marić "pizdio".
Znala sam da treba stupiti u akciju odmah, ako želim da plan uspije. Ustala sam se i stavila ruke na bokove "Profesore Mariću !" rekla sam i gledala ga direktno u oči, a on je pogledom lutao amo tamo "Pogledaj te me, odmah !"
Moja iznenadna odlučnost ga je iznenadila i stao je usred rečenice otvorenih usta.
"Tako je bolje. Mislim da znam što vas pati." rekla sam.
Došao je sebi "Nadam se da znate. Objašnjavam kao lud već pet minuta..."
"ŠŠŠŠHH..." ušutkivala sam ga kao što majka ušutkuje dijete. "Ja sam čula što vi govorite. Govorite o flertu, govorite o neiskrenim ženama i o strašnim stvarima koje one čine muškarcima."
Izdigao se ljutito "I pretpostavljam da ćeš reći kako ti takvo što ne bi nikada uradila." rekao je sarkastično.
"Ne, ne uopće. Ja vas nikad u takvo što ne želim uvjeriti." rekla sam.
"Ti...ti ne bi?" moj odgovor ga je uhvatio ne spremnog. Nema sumnje očekivao je da ću se ponašati nevino i da ću pokušavati sve zanijekati.
"Naravno da ne bi. Ja volim da zavodim druge muškarce, volim da upotrebljavam, recimo, moje "ženske čari". Nije me sramota, pa čak sam i ponosna na svoje sposobnosti.
Bio je bez riječi, pa sam nastavila "Jedina stvar, profesore Marić, nisam bila iskrena. Kad zavodim ne glupiram se nego mislim ozbiljno."
Sad je izgledao kao idiot, a tako je i govorio "Čujte kolegice...nisam siguran...nisam siguran kud nas to vodi, ali ako mislite..."
Prekinula sam ga prije nego dođe sebi. "Profesore Mariću..." zastala sam da bih pauzom povećala dramatičnost. Polako sam se okrenula, nagnula naprijed i uhvatila rukama za stolicu.
Gledajući preko ramena u njega nastavila sam "To nas vodi do zaključka da vi morate pogledati moje dupe."
Gledao je u nevjerici, a ja sam se počela trljati preko suknje po stražnjici.
"Hej...da li bi htjeli...molim vas...mislim..."
Bio je totalno "sjeban".
"Ma dajte profesore " rekla sam to maznim glasom "Oboje znamo da se palite na mene od početka semestra. Ne opirite se. Dopustite sebi da osjetite uzbuđenje koje raste."
"Čujte me sad kolegice..." počeo je govoriti, ali ja sam se pravila kao da ga nisam čula.
Zavukla sam ruku ispod gaćica i počela sam maziti stražnjicu.
"Znam da maštate o meni profesore. Koji dio mene zamišljate dok masturbirate, profesore Marić" rekla sam izazovno.
Vidjela sam kako je stidno pogledao prema dolje znajući da je moj zaključak o maštanju bio ispravan. Znala sam tad da sam odabrala ispravnu taktiku. Malo sam se ispravila i skinula sam gaćice do koljena, otkrivajući svoju zadnjicu.
"Da li maštate o mojoj guzi, ha?" zamahala sam mu stražnjicom.
Samo je buljio u mene, a usta su se otvarala i zatvarala bez i jedne riječi.
Povukla sam nazad gaćice i došla sam do njega.
Digla sam vestu i pokazala sam svoje čvrste grudi. "Ili zamišljaš moje grudi dok drkaš?"
Sa jednom rukom sam počela masirati svoje grudi "Imam stvarno dobre sise, zar ne ?"
Vratila sam vestu nazad i počela sam masirati vaginu kroz suknju. Ili se maštanje odnosi na moju macu. Želite li vidjeti moju picu, profesore?" rekla sam.
U očima sam mu mogla vidjeti zbunjenost, iznenađenje i uzbuđenje.
"Vidite kolegice...da li bi mogli prestati s tim..." mucao je.
Divila sam se sama sebi kako sam uspjela ovog hladnog i arogantnog šupka pretvoriti u molećivog klinca.
"Ne, neću." nastavila sam se masirati "Recite mi kako drkate kad maštate o meni. Hajde profesore, reci te mi odmah!" rekla sam to višim tonom.
Vidjelo se kako se bori sa samim sobom. Nema sumnje da je pokleknuo pred mojom samouvjerenosti, ali moglo se reći da uživa u seksualnom dijelu.
Napokon je progovorio vrlo nesigurno. "Vidite...istina je da sam maštao o vama...ali istina je i da ne volim kad me djevojke zavlače...a ti si izgledala kao još jedna od tih... ti i djeluješ baš onako kako sam se bojao...okrutna si igraš na kartu moje nesigurnosti...
Hoćeš li molim te prestati !" sad je već vikao.
Izgledalo je da će pobjesniti ili zaplakati. Ali ako sam željela uspjeti morala sam nastaviti sa pritiskom. Nastavila sam se trljati i rekla sam ovaj put nježnije " Da li mislite da ja sad vas zavlačim?" odmahnuo je glavom.
"Pa vidjet ćemo. Zašto ne izvadite svoj penis i počnete masturbirati za mene?"
Izgledalo je kao da sam ga udarila u stražnjicu.
"Zar me nisi čula...sad. Sad sam ti priznao ono što ne priznajem sam sebi. A ti si okrutna i želiš me povrijediti." rekao je to tiho.
"Kako možete reći da sam okrutna, kad vam dajem šansu da drkate sa mnom umjesto u vašoj mašti. Iznenađujete me. Želim da se zadovoljite. Hajde, izvadite penis i drkajte, za mene.
Skinut ću gaćice i pokazati vam macu, samo za vas." rekla sam.
"Pa..." rekao je kao da će se složiti, ali je odjedanput zašutio.
"Profesore, ja čekam!" rekla sam čvrsto, dok je on sjedio i borio se sam sa sobom. "Ja poznajem muškarce jako dobro, čitam ih kao knjigu. Znam da žarko želite vidjeti moju macu. Ne želim više čekati, profesore, skini te se za mene ODMAH!" povikala sam.
Oklijevao je nekoliko trenutaka, a zatim me je poslušao. Lagano se dignuo, otkopčao hlače i spustio ih dolje. Još uvijek je izgledao kao da se predomišlja.
Bez da išta kažem stavila sam svoje obje ruke u gaćice i počela se trljati kao luda. Počela sam pričati kao kurva ( to oni vole ) "Ohh, moja pička je tako vruća, tako jebeno mokra! Skini se i pokazat ću ti je - stavit ću ti je na lice dok budeš drkao - ja znam da ti to voliš!"
Tad se potpuno oslobodio. Za manje od trideset sekundi stajao je gol golcat predamnom. Izgledao je kao uplašeni dječačić koji traži odobrenje svoje majke. Pročitala sam ga ispravno: ispod njegove hladne, arogantne površine čučao je nesigurni mali klinac koji je jedva čekao da mu se kaže što da učini.
"Odlično. " Gledala sam ga odozgora prema dolje kao da ga ocjenjujem. " Hajde digni sad ruke iznad glave da ti bolje vidim penis i jaja."
Odmah me je poslušao.
"Uh, huh..." rekla sam sa tonom odobravanja u svome glasu "Želiš li ti mene sad vidjeti golu?"
"Da...želim. Rekla si da hoćeš...mislim...da ćeš skinuti suknju...ako..." govorio je isprekidano.
"Znam što sam rekla, u kurac!" povikala sam a onda nastavila mirnije." Ja ispunjavam svoja obećanja, sve dok me pitaš na lijep način. " problijedio je. Sad je bio još nesigurniji.
"Hm...gospođice...biste li htjeli...molim vas skinuti suknju za mene."
"NE, za tebe neću - to ću učiniti za sebe. Ali, ako me pitaš puno pristojnije od toga, možda hoću."
Pogledao me je bijesno na tren, ali je zatim odmah pogledao postiđeno u pod. "Molim vas gospođice da li bi htjeli skinuti se. Molim vas. Na koljenima!"
"Brzo učite, profesore. U redu, dopustit ću vam da me vidite golu dok vi budete drkali kao mali dečko. Ali prije toga morate leći na pod, na leđa. Hajde profesore."
Poslušao me i bio je na leđima sa kurcem koji je bio u poludignutom stanju. Stala sam točno iznad njegovog kuraca, stavila sam ruke na bokove i pogledala sam ga.
"Recite mi profesore da li ste ikad radili ovako nešto?"
"Ne, ne nisam. Nikad ovako nešto. U stvari...nikad nisam bio sa ženom...onako..."
Imala sam pravo da je djevac. Izgledao je stvarno osramoćeno zbog toga, iako je imao jaku potrebu podijeliti to s nekim. Pitala sam ga "A, što je sa dječacima, tj. muškarcima?"
"Kako...ne razumijem...na što mislite..."
"Jesi li ikad imao spolni odnos sa muškarcem? Jesi li ikad drkao pred muškarcem, jesi li ikad pušio kurac nekome, jesi li ikad jebao nekog muškarca u dupe? Izgledaš kao netko tko bi to volio."
"Ne, nikad! Nikako. Priznajem...da mi ne ide sa ženama...ali nikad me nisu zanimali dečki." rekao je gotovo panično.
Znala sam da je govorio istinu. On je jednostavno bio stidljiv i za njega su žene bile nešto nedostižno i nešto o čemu je on maštao.
"OK. Vjerujem ti." tonom glasa sam mu dala do znanja da sam ga malo pustila sa tapete.
"Znači nikad nisi bio sa ženom. Kladim se da si imao vruće fantazije. Zar ne?"
"Pa..." opet je bio nesiguran.
"Da, da...sigurno da jesi. Oboje znamo to. Zato prestani se igrati."
Prije nego li je stigao odgovoriti ja sam nastavila " Da li si ikad imao fantazije o mokroj pici na svome licu dok drkaš?"
"Pa...na neki način...bilo je..." rekao je tiho.
"Ma znam, dušo." rekla sam to mekano. "Dušo, uzmi svoju stvarčicu u ruku i počni drkati.
I gledaj kako se ja skidam. Do kraja!"
Njegovo lice se ozarilo kao da je klinac koji je upravo dobio svoje najdraže bombone. Obuhvatio je svoj penis i počeo je masturbirati. Isprva je to činio polagano, a onda sve brže.
Dok je on tamo ležao i drkao ja sam polagano počela skidati svoju odjeću. Njegov penis je sad bio u punoj erekciji. Polako sam se skidala kao iskusna striptizeta i nisam ništa govorila. Skinula sam sve osim gaćica i cipela. Onda sam ga počela izazivati. Na čas sam pomaknula gaćice u stranu kako bi se nazrela moja maca i onda bih ih vratila brzo nazad.
Povukla sam gaćice da budu skroz blizu moje mace i spustila sam se dolje samo nekoliko centimetara od njegovog lica. Ovo ga je raspalilo. Disao je teško i izdizao se bokovima u ritmu svog drkanja.
Skinula sam gaćice do kraja i pričala sam mu prljavo. "Ooo, da dušo. Pogledaj u moju macu.
Moju mokru macu. Gledaj kako prsti ulaze u nju, kako lagano klize unutra i van."
Zatim sam se okrenula i sjela sam na njegovo lice. "Želiš li moju macu ti veliki jebaču. Drkaj taj svoj veliki kurac, drkaj."
"Hoću, hoću..." rekao je bez daha.
Bio je blizu orgazma. Iznenada sam uhvatila njegovu ruku i maknula je sa penisa.
"Moja ocjena je naglo postala petica jeli tako?"
Stenjao je i bio je neodlučan.
"Dogovor je ovakav profesore. Ja sad imam peticu. Ja ću sad staviti svoju macu na vaše lice i ti ćeš svršiti. Ako mi pomogneš svaki put kad mi zatreba dok ne završim semestar ja ću doći povremeno i radit ću ti stvari o kakvim si samo sanjao. Ako to ne uradiš, otići ću na policiju i reći da si me silovao. Mislim da ti izbor neće biti težak, profesore. Koja je tvoja odluka, profesore?"
"Imate peticu kolegice....i uradit ću što god kažete." djelovao je vrlo uzbuđeno kad je to rekao, sigurno je unaprijed zamišljao naše povremene susrete.
"To je dobar dečko." pustila sam mu ruku i lagano sam se spustila na njegovo lice, prekrivajući njegova usta.
"Ohhh. daaa..." stenjao je, stenjao je od zadovoljstva, a ja sam picom prelazila preko njegovog lica pokrivajući ga sokovima.
"Hajde. " rekla sam zapovjednim tonom. "Drkaj tu veliku stvar. Svrši po sebi, po svom stomaku - tako je - daaa, moja mokra pica na tvom licu - drkaj!"
Znala sam da je to za njega previše. Zastenjao je jako, skoro je i vrisnuo, izdigao se bokovima gore pa dolje i zatim je svršio po stomaku, rukama i prsima.
Nastavila sam mu govoriti i trljati macu o njegovo lice, a njegovi trzaji su se usporili pa konačno i stali.
Nasmiješila sam se znajući da mi je ocjena sad osigurana do kraja školovanja, ali i sa profesorom Marićem će biti zabavno tjerati ga da nosi moju odjeću, da pije moju pišalinu, uglavnom da radi ono što ja hoću.
Pretvorit ću ga u svog roba.
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35382
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia N95 8gb
   
Moje sexy drugarice...


Cesto imam praznu gajbu i zato posle casova kod mene dolaze moje dve drugarice, ono radi zajebancije, da odmorimo malo od casowa... Kad dodjem ciq s njima, uvek upalim komp i prowerim poshtu, jedan od mailowa je bio spam od nekog porno sajta, taman kad sam htela da ga iskljuchim, Ela,plawusha,witka i lepooo obdarena, kaze: \'Ma daj! Nebudi sisa... Ocu da widim...Ona likusha je bash sexy!\' Sara na to izjawi: \'Shto da ne?\' Shta cu, jadna newina udjem na sajt i werowali ili ne prwi pornic koji je izashao je bio neki sa 4 extra hot lezbejke, one su se dodirivale swugde, skidale mazile... Ela je pomno pratila i widelo se na nachin na koji je powlachila suknjicu, bila je weoma napaljena... Sara je gledala chas u mene chas u Elu pa onda onako duboko u monitor... Sara je uwek bila stidljiwa, ali najlepsha medju nama... sise je imala i za donaciju!
Dewojke u pornicu su bile weoma iskusne... osetila sam kako mi se pica smochila, Ela me je pogledala i rekla: \'A shto se samo one zajebawaju!? Ocu i ja malo da osetim swa ta zadowoljstwa...\'
Nisam izdrzala, pornic me je toliko napalio da sam rekla:'Pa ajde! Da widimo koliko je to dobar osecaj!!!!!' Prishla sam joj I krnula zwaku! Kako se samoigrala sa mojim jezikom! Likusha je tachno znala kako josh wishe da me nalozi! Uziwala sam... Sara nam je prishla I krenula da nas dodiruje po celom telu... Mazila me je po sisama, ljubila po wratu, pa onda isto to radila I Eli... Okrenula sam se ka Sari I I krenula da joj skidam majcu I brus, ljubila sam je po bradawicama, mazila joj I meshala sise, Bila sam toliko zauzeta da nisam ni prowalila sa mi je Ela wec skinula majcu I da sad otkopchawa moj brus, ljubila me je po ledjima I igrala se zubila sa mojim tangicama... Htela sam da poludim krenula sam Sari da otkopcawam suknju, pogledala sam je da widim da nema neshto protiw a ona mi je samo nabila facu izmedju njenih nogu! Ela je odgurnula saru I rekla: ‘A shto samo ti da se zabawljash!?' Bacila se na krewet I wiknula:'Washa sam!' Ja I Sara smo legle pored nje, na nju... I obe krenule da je ljubilo I mazimo! Skinule smo joj brus I swaka se igrala sa swojom bradawicom. Sara joj je skinula suknjicu I krenula da je nezno lize po butinama I swe nekako oko pice, Ela je wrisnula: ‘Ma ne zajebawaj me!' Mogla je da pukne kolko se napalila, Odgurnula sam Saru I krenula da lizem Eli po klitu onako polako pa swe brze I brze... Nabila sam joj 2 prsta u waginu I trljala je... Swrshila je odma! Usta su mi bila puna njenog soka! Ela je rekla: ‘E machko, sad cu da ti se oduzim!' Bacila me je na krewet I krenula da me lize swuge, sara joj se pridruzila! Od jednom sam osetila dwa jezika ka swojoj pici... Sara se spustila I krenula da mi lize bulju a Ela je nastawila da se zanima klitom! Bilo je prewishe za mene! Wrishtala sam, I duuugooo duuugoooo uziwala a onda swrshila! Ostala je josh samo Sara! Mashta mi je napokon proradila! Otishla sam do kuhinje po bananu, bila je welika I chwrsta! Taman kako treba! Kad sam se wratila Ela je wec lezala na goloj Sari I krljala je! Kad su widele bananu Odwojile su se I obe zeljno rashirile noge... Odabrala sam Saru... Oljushtila sam bananu I nezno je lizala sam swih strana, Ela se smozadowoljiwala prizorom a Sara strpljiwo chekala nagradu! Banana je bila spremna, polako sam krenula da je zabadam Sari u djanu, uziwala je, wrishtala molila me da joj lizem, za taj deo je dotrchala Ela, Prishla joj je I dok sam ja zabadala bananu ona ju je lizala po klitu swe dok nije swrshila... Kad sam izwadila bananu, bila je pokriwena Sarinim sokowima... Krenul sam da je jedem, da je lizem i tako palim drugarice... Pozu smo promenile josh sto puta a poshto me ruka wishe boli da kuckam ostawljam wam mashti na wolju da ispitate swe te poze, a ako was mrzi, chekajte nastawak!!!! Pussa
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35382
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia N95 8gb


Na cesti za Požegu


U Osijeku mi bude super svaki put kad dođem, ali ovaj put je bilo fantastično. Upravo sam si kupio Suzukija Vitaru sa pogonom na sva četiri točka, što mi je bio san iz mladih dana.
Par puta sam se provozao po gradu i zatim odmah otišao u hotel i uzeo si sobu, jer sam planirao da se vratim rano ujutro u Požegu. Prespavao sam, doručkovao i malo se još provozao po gradu do osam. Nisam ni znao da je Vitara malo viša od drugih automobila, pa se gledalo u aute sa strane sa fine visine. Uskoro sam, ispred sebe, primijetio kabriolet Renault Megan koji je vozila neka plavuša. Ja sam vozio malo brže nego ona tako da sam uskoro bio jako blizu nje.
Kako sam se približio začuo sam glazbu iz njenih zvučnika, glazba mora da je bila jača od zvuka Vitare jer djevojka nije reagirala dok sam ja vozio uz nju. Na moje oduševljenje mlada dama je imala nešto drugo na umu. Njena suknja je bila podignuta, a njeni prsti su bili u njenoj mačkici, a sve je bilo u ritmu glazbe. Bilo mi je teško održavati koncentraciju na cestu i u isto vrijeme gledati u nju. Nadao sam se da me neće primijetiti i da ću moći neko vrijeme uživati u pogledu. Naposljetku posegnula je za nečim sa strane i primijetila me. Njezina jedina reakcija je bila ta da je spustila sunčane naočale i bolje me pogledala. Mora da joj se svidjelo ono što je vidjela jer je ruku zavukla nazad u mačkicu i nasmiješila mi se.

Nisam ni primijetio da smo u stvari izašli iz Osijeka i da smo na cesti za Požegu. Gledajući u retrovitor nisam vidio ni jedan auto iza nas. Ona je napravila isto i počela otkopčavati svoju bluzu. Otkopčala ju je i mogao sam vidjeti njene velike grudi i bikini gaćice. Pogledala me je a ja sam se smiješio kao idiot i mom je kurcu postalo neudobno jer se digao istog trena.
Posegnuo sam rukom u hlače, ta mala me stvarno pali. Pogledao sam prema njoj, a ona je skinula svoje gaćice i mogao sam vidjeti dio njene mačkice koja se sjajila od vlažnosti.
Zatim je upalila tempomat, pobrinula se da upravljač stoji ravno a zatim ga je uhvatila jednom rukom a lijevu nogu je okrenula prema meni. Sada sam vidio njenu mačkicu u cijelosti.
Drugom rukom je ušla u mačkicu i otvorila mi je svoje usmine pokazujući mi svoj sjajni klitoris. Njene oči gledale su na cestu dok mi se je pokazivala a svoja dva prsta luđački je zabijala u mačkicu. Zatim je izvadila prste iz mačkice i kružnim pokretima je mazila klitoris. Zatim je vratila prste nazad u macu i počela još jače ulaziti i izlaziti iz mačkice. To je već postalo opasno pa sam zatrubio da bih privukao njenu pažnju. Pogledala me staklenim očima a ja sam pokazao na sebe, na nju i sa strane. Gledala me je nekoliko sekundi a zatim mi pokazala da je pratim. Spustila je krov i uskoro smo jurili 120 km na sat.
Iskreno sam se nadao da nema policije. Uskoro je dala desni žmigavac i mi smo skrenuli u nekakvo polje. Izgleda da je već bila ovdje. Stala je ispod starog velikog hrasta a ja sam parkirao iza nje. Izašla je iz auta i sjela na haubu. Ja sam izašao sa glupavim smiješkom na licu. Pitao sam je za ime, a ona je stavila dva prsta na moja usta da zašutim. Legla je na vruću haubu i raširila je noge. Pogledao sam u njenu predivnu macu iz koje su još curili sokovi. Stavio sam joj glavu između prepona. Jezikom sam joj prelazio preko klitorisa.
Izdigla je svoje noge koliko je god mogla, a ja sam joj počeo sisati klitoris. Podivljala je i počela je glavom vrtjeti uzdišući. Bez ikakvog upozorenja sam zabio tri prsta u njenu mačkicu zakrivljujući ih da bih došao do njene G-točke. Svršila je snažno i sokovi su potekli oko mojih prstiju. Nakon nekoliko trenutaka, dok je došla do daha, sišla je sa haube i kleknula je ispred mene grozničavo otkopčavajući moje hlače. Napokon je uspjela da me otkopča i u jednom potezu je skinula moje hlače i gaćice. Moj kurac je bio krut i lupio je o njeno lice. Usne su joj se obavile oko mog mačka kojeg je uvukla duboko u grlo. Jezikom me je izluđivala. Bila je veoma zahvalna pušačica jer sam mogao osjetiti njene mišiće kako mi miluju kurac duboko u njenom grlu. Bilo je to previše.
Pogledao sam prema dolje i vidio kako je ponovo zabila prste u mačkicu samozadovoljavajući se dok je meni pružala užitak. Napokon, uhvatio sam ju za ramena i povukao prema gore, okrenuo i polegnuo na trbuh. Sad je njeno prelijepo dupe bilo u zraku a guzovi fino rašireni.
Nisam mogao odoljeti a da je još jedanput ne poližem. Polizao sam je od klitorisa do šupka jednim dugim lizom, a jezikom sam pokušao ući što dublje.
Zatim sam ustao i postavio se iza nje. Posegnula je za kurcem i dovela me pred macu. Pričekao sam trenutak da bih ju izludio iščekivanjem, a zatim sam joj ga zabio što sam snažnije mogao izlazeći i ulazeći što brže. Počela je lagano vrištati, a ja sam znao da sam pred svršavanjem pa sam usporio da nju pričekam, ali sam po stezanju njenih vaginalnih mišića znao da ulazi u još jedan orgazam. Zabio sam svoj "štap" još snažnije kako je počela svršavati i mogao sam osjetiti svoju spermu kako vrije u mojim jajima. Kako je svršavala, počela je vrištati zapravo i ja sam se uplašio da nas netko ne bi čuo jer nismo bili puno udaljeni od ceste, ali prestao sam mariti kad sam i ja eksplodirao. Kako sam ja ispraznio jaja u ovu predivnu djevojku njena maca me je još uvijek stiskala ne bi li izvukla i posljednju kap iz mene.
Iscrpljen pao sam na zemlju sa rukama preko očiju, još uvijek uživajući u čudnom užitku jebanja žene kojoj nisam znao ime. Čuo sam njen auto i pridigao sam se da pogledam. Obilazila je hrast i zatim se zaustavila ispred mene i dala mi komadić papira. Sa hlačama još uvijek oko mojih gležnjeva i njenim sokovima koji su se cijedili iz mojeg, sad, mlohavog kurca ustao sam i uzeo papirić. Nasmiješila mi se i otišla. Pogledao sam papirić i vidio na njemu njeno ime i telefonski broj Osijeka.
" Nazovi me kad dođeš ponovno u Osijek. " pisalo je na papiriću.
Nasmijao sam se sam sebi i počeo se sređivati. Zatim sam ušao moj novi auto i krenuo prema Požegi.
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35382
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia N95 8gb

napaljena Sara

Anju poznajem tek mjesec dana, otkad dijelimo stan u jednoj manjoj zagrebačkoj četvrti. Viđam ju obično navečer, kad se pojavi sa svojim društvom, koje u njenoj sobi gotovo uvijek ostaje do kasno u noć. Ne smetaju mi ta njihova okupljanja jer je stan stvarno dobro izoliran, pa se buka skoro i ne čuje. Nekoliko puta sam im se pridružila, no, pošto oni imaju neku svoju specifičnu zajedničku spiku shvatila sam kako se ne uklapam baš najbolje.

Jedno jutro me je Anja pozvala u kuhinju da s njom popijem kavu; to je bila prilika da se i malo bolje upoznamo. U sat vremena mi je uspjela ispričati gotovo sve o sebi, a čak je bila i toliko otvorena te mi pokazala fotke na kojima se polurazgolićena ljubaka sa svojom djevojkom. Pravila sam se da mi njena lezbijska sklonost nije nimalo čudna, a ona je bez ustručavanja pričala o Sari, s kojom hoda više od godinu dana. Onako iz znatiželje sam ju upitala ima li mnogo ljubomore u njihovoj vezi, obzirom je Anja prilično slobodna i društvena osoba. Sa smiješkom mi je odgovorila kako je Sara jako povučena cura i da joj često znaju zasmetati njeni prisni razgovori s ostalim prijateljicama, no, veli da imaju povjerenja jedna u drugu.

"Samo sam ju jednom prevarila", povjerila mi se Anja. "No, nikada joj to nisam rekla".
Nisam ju stigla ništa ni pitati, a već je nastavila s otkrivanjem svoje tajne.
"Znaš kako je to na moru! Malo sam previše popila, vrućina i potreba za nečijim dodirom, a Sare nema pored mene. I tako sam završila u nježnom naručju privlačne Dalmatinke, koju nakon toga više nikada nisam ni vidjela."
Pravila sam se da ju razumijem te samo dodala:
"Teško je protiv nagona, zar ne?!"
"Vidiš kak me ti dobro kužiš!", nastavila je u veselom tonu, podragavši me po dlanu.

Odjednom sam postala svjesna svih njenih gesta i riječi. Pomalo sam se pribojavala da me više ne gleda samo kao svoju cimericu, a pomisao kako bih se i ja mogla naći u njenom naručju skroz me zbunila; iako, priznajem, misao mi je uspjela zagolicati maštu. Te iste večeri u njenoj sobi se okupilo mnogobrojno mješovito društvo. Među njima je bila i Sara, prelijepa i skladno građena cura, no odmah sam primijetila kako je mnogo mlađa od svih nas i da joj nikako ne može biti više od dvadeset godina. Samo se smješkala zaljubljeno, promatrajući Anju i naprosto se diveći svakoj njenoj riječi.

"Kakva zaluđenost!" pomislih, u jednu ruku sam ju počela žaliti, no tko sam ja da se miješam u njihov odnos.
Oprostila sam se od polupijanog društva i otišla s frendicom na cugu. Vratila sam se tek oko dva sata poslije ponoći i, ušavši u stan, začula jedino zvuk televizije te ugledala širom otvorena vrata Anjine sobe. Letimično sam bacila pogled, Anja je već bila u dubokom snu, a Sara nekako potišteno buljila u ekran ispred sebe. Ljubazno sam ju pozdravila.
"Ej bok!", veselo mi je uzvratila, glumeći da je dobre volje, te me upitala. "Kak je bilo vani?"
"Ništa posebno", odgovorih, vraćajući joj osmijeh. "Tebi se ne spava?", upitah, onako reda radi.
Potegla je gutljaj pive i odgovorila:
"Previše sam se razbudila i sad ne mogu zaspati!"
"Idem ja u kadu", dobacih joj, ostavljajući stvari u svojoj sobi.
"I meni bi dobro došla topla kupka!", dovikne Sara.
Zbunjeno sam ju upitala:
"Hoćeš onda ti prva?"
"Ma ne! Samo ti daj, nikamo mi se ne žuri!"

Uronila sam u vrelu vodu, razmišljajući o Anji i njenoj ljubavnici. Spužvica mi je nježno klizila niz tijelo, budeći u meni lagano uzbuđenje. Osjećala sam preveliku napetost pričajući sa Sarom, pa sam se nadala da će možda zaspati dok iziđem iz kupaone. Mirišljava kupka me predivno opuštala, misli su mi bile negdje daleko, sve dok nisam ugledala kako Sara ulazi u kupaonu.
"Sila mi je piškiti!", simpatično je uzviknula, povlačeći na koljena malu suknjicu i bijele, sportske gaćice.

Nisam mogla odoljeti a da ne pogledam prema njenoj slatkoj izbrijanoj mačkici. Pičkica mi se naglo razbudila, tražeći jači dodir pjenaste spužvice. Piškila je dugo u neprekidnom mlazu te zanosno odmicala prekrasnu plavu kosu, koja joj je padala na lice.

"Definitivno previše pive!", nasmijala se Sara, prekidajući već neugodnu tišinu.
Spužvicom sam mazno trljala tijelo, osjećajući kako me lagano prolaze trnci od pogleda na njenu oblu guzu, koja se nestašno pritiskala o plastičnu školjku. Jedva sam čekala da ustane pa da još malo uživam u prizoru malenog, dlakavog trokutića. Tananim prstićima je dohvatila wc papir i pažljivo obrisala mokru mačkicu, a onda naglo ustala, pomalo gubeći ravnotežu. Suknjica, zajedno s majušnim gaćicama, kliznula je na pod; sagnula se, isprčivši glatku guzu, kao da će ih podići. Izluđivala me pokretima svog jebozovnog tijela, grubo sam pritisnula spužvu na pulsirajuću pičkicu, pokušavajući ju bar malo smiriti. Nisam vjerovala da se mogu toliko napaliti gledajući golo žensko tijelo, no, Sara je bila uistinu predivna, a još me više uzbuđivala ta njena vidno smišljena igrica. Gaćice su i dalje ležale na podu, prišla je kadi te sjela na rub i polagano počela otkopčavati gumbiće na košulji.

"Mogu ti se pridružiti?", tiho me upitala.
Podragala sam ju mokrim dlanom po vreloj natkoljenici, ne rekavši ništa.
"Ruke su ti tako meke. Diraj me molim te! Želim te osjetiti po cijelom tijelu!", molećivo mi je šaputala Sara, pustivši da košulja sklizne na pod.
Bradavice su joj izazovno stršale kroz meki satenski grudnjak, na brzinu ga je otkopčala i nestašno prislonila cicice na moje vrele usne. Nježno sam ih liznula, sisajući najprije jednu pa onda drugu nabreklu bradavicu. Milovala me po kosi, lagano mi gurajući glavu dublje u njen bogati dekolte.
"Kako paše! Sanjam o ovome otkad sam te upoznala!", uzbuđeno mi je šaputala.

Znala sam da iz nje najviše progovara alkohol, no u tom trenu mi ništa nije bilo važno. Sarine sise su mi tako dobro prijale među usnama, a pogled na njene jedre bokove i slađahnu picicu potpuno me udaljio od stvarnosti. Spustila je ručicu na moje mokre i vrele okruglice te ih podatno promasirala, vodeći moj dlan svojom drugom rukom prema izbrijanom si međunožju. Prošla sam prstićem uzduž njenih mesnatih stidnih usnica, zaustavila se na ispupčenom klitorisu i nježno ga protrljala. Tiho je zajecala tankim glasićem, stisnuvši strasnije moje nabrekle sise. Željno je širila noge, nagnuvši se na moje mokro tijelo. Lagano sam uvukla dva prstića u vlažnu rupicu te izvukla iz nje malo pičje sluzi i zaigrano ju razmazala po vrelom klitorisu. Uzdasi zadovoljstva postajali su glasniji, a njena pičkica se skroz raširila i prosto vapila za čvrstim ubodom. Ispustila sam njene slatke bradavice iz usta i pozvala ju da mi se pridruži u toploj kupelji. Digla je zaobljenu guzu s ruba kade i posegnula rukom u mali kupaonski ormarić.

"Smeta li ti?", upitala me Sara, držeći u ruci debeli i zaobljeni vibrator.
Iznenađeno sam joj se osmjehnula. Zamamno je krenula uvlačiti glomaznu batinu u svoja ustašca, ispuštajući zvukove zadovoljsta. Više mi nimalo nije sličila na povučenu djevojčicu kakvom ju je Anja opisala. Izgledala je neopisivno jebozovno dok mi se približavala usisavajući improviziranu kurčinu. Zakoraknula je u kadu te mi se u trenu smjestila u krilo. Oblio me predivan osjećaj uzbuđenja. Prislonila sam jezičak na plastičnu palicu te ju zajedno s njom oblizala po cijeloj duljini. Kružnim pokretima guze me mazila po uzdrhtaloj pičkici, a onda me strasno počela ljubiti po licu, vadeći mi iz usta pozamašni vibrator. Jezici su nam se strasno isprepleli, prislonila sam vibrator na njenu sočnu macu i nježno ju protrljala.
"Stavi mi ga, molim te!", uzdahnula je Sara, prčeći mi svoje oble guzove.

Uhvatila sam ju za bokove te ju lagano odigla od sebe, namještajući plastični ud uz svoju razdraženu pičkicu.
"Sjedni, spreman je!", zavodljivo sam joj došapnula.
Uvlačila je batinu u uzani kanalić, tako da sam mogla vidjeti kako polagano nestaje u njenoj gladnoj maci. Zabijala sam joj ga sve dublje u šupljinu, izvlačeći iz nje glasne jecaje; kad joj je pošteno sjeo stala se luđački okretati.
"Jebi me! Ahhh! Ahhh! To! Kako je dobro! To! Ahhh! Još! Molim te! Ahhh! Još! Jebi me!", nezasitno je vikala, vrteći picu po krutom umjetnom pimpeku.

Položila sam prstić na nabujali klitoris i stala ga dragati brzim kružnim pokretima. Zaigrano je jašila po plastičnoj palici, dahćući poput divlje životinje, a ja sam joj ga spretno uguravala u dubine razigrane mačkice. Usne su mi požudno klizile po njenoj mekoj koži, upijajući mirise osvježavajućeg parfema. Jedva sam čekala da svrši pa da i moja ribica dobije malo njene pažnje. Čvrsto se držala za rubove kade te sve okrutnije macom proždirala napetu batinu.

"Jebi me! Ahhh! Ahhh!Ahhh! Jače! Ahhh! To!", glasno je stenjala pod silinom tvrdih uboda. "Ahhh! Svršit ću! To! To! Ahhh!"
Progutala je skoro čitavi plastični kurac, tijelo joj se treslo i znala sam da sam ju upjela dovesti do vrhunca. Smirivala se, naslanjajući glavu na moje rame, a ja sam ju nezasitno ljubila po licu, tražeći njene tople usne. Vibrator je napokon izronio iz njene vrele pičkice te se okrenula prema meni i spustila glavu među nabrekle sise. Pohlepno ih je proždirala, dovodeći me do ludila. Širila sam noge, trljajući macu o njeno koljeno.
"Imaš krasne cice! Tako su meke i podatne!", šaputala mi je potom, zaneseno štipajući mi ukrućene bradavice. "Tako bih te htjela zadovoljiti ustima! Hoćeš mi dati svoju mačkicu?", upitala me sladunjavim glasićem.

Izašla sam iz kade i isprčila guzu prema njenoj glavici, uhvativši se rukama za wc školjku. Dlanovima mi je raširila guzove i nekoliko puta provukla prstić uzduž mokre pičkice. Slijedio je ubod mesnatog jezika u vrelu rupicu, a potom pohlepno lizanje moje razdražene ribice. Nabijala sam joj se na lice, zadovoljno dahčući. Zaigrano me lickala po klitorisu, nježno ga sisajući svojim punašnim usnama. Cicice su mi rasplesano skakutale, štipala sam se po izbočenim bradavicama, uživajući pod naletima Sarinog sočnog jezička. Orgazam je bio sve bliži, jedva sam kontrolirala glasnoću jecaja. Sara je postala potpuno nemilosrdna prema mojoj uspaljenici; žvakala ju je i dudala poput najslađeg bombona. Valovi orgazma su mi iznenada prohujali tijelom te sam snažno zabila pičkicu na njene usne, želeći da osjećaj potraje što dulje. Već dugo nisam ovako dugo i silovito svršila i osjećala sam potpuno zadovoljstvo i još veću želju za njenim mekim tijelom. Pustila sam toplu vodu i ušla nazad u kadu.

Sara me nježno obgrlila, spuštajući me u svoje krilo. Poljubila me u usta i šapnula:
"Uživala sam s tobom!"
Stisnula sam se u njeno toplo naručje i ne mogavši izdržati upitala:
"A Anja?"
"Anja spava", nezainteresirano je odgovorila, ljubeći me po vratu,a zati po grudima
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35382
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia N95 8gb

Olimpijska noć

Janica je čudo, složili smo se obadvoje ležeći polu nagi na razbarušenom krevetu i postelji koja je mirisala na maženje.

Rekla mi je sva u nekoj navijačkoj euforiji "Koji je to osjećaj, biti najbolja na svijetu, čovječe. Biti najbolji u onome što radiš"

Složio sam se sa navedenim i nadodao još " Pa tebi bi taj osjećaj trebao biti poznat, ti si moja Janica, uvijek izazoveš bijelu lavinu, on se ustaje kada si ti u sobi. Pa ti si najbolja na svijetu u tome što mi radiš zar ne razumiješ to!?!"

  Zarumenila se na trenutak, ali bilo je primjetno to da joj je krv jače kolala tijelom, godile su joj pohvale. Lagano sam je dodirnuo po stomaku dok mi je ležala okrenuta leđima, naglo se stresla. Uzdahnuo sam joj tiho na uho do kojeg sam stizao ovlaš joj dodirujući kožu jezikom sve od ramena duž čitavog vrata. " Odabrao bih te da nosiš zastavu u našoj reprezentaciji, u tvojim rukama se najviše vijori". Usne su joj poprimile zamamni osmijeh "Bleso jedna, pa šta hoćeš da kažeš da bi na kraju nosili bijelu zastavu tako da svi misle da se predajemo. Taman posla, ja bi na vrh".
"Dušo stići ćeš na vrh zastava se već počela odmotavati"

Osjetila je moj barjak na svojoj stražnjici i počela se primicati, bila je obgrljena sa obje moje ruke koje su prstima igrale po njenoj uzavreloj koži, baš kao kada djeca hodaju po vrelom asfaltu. Gotovo kao da sam osjeti kako joj se iz kože isparava dim koji mi muti pogled i zavija me u njen veo.

Pokreti postaju brži i obuhvataju čitavo njeno tijelo. Njene grudi su kao ležeći policajci na divno asfaltiranom putu, tu naravno kočim malo. Naplatite mi kaznu mislim u sebi, kazna dolazi u obliku ukrućenih bradavica, kakva kazna jebote ja stvarno ne mogu da razmišljam koliko me ta žena pali "daj mi ih, daj ihhhh". Pokušavam joj skinuti grudnjak zubima sa stražnje strane, ali kopče na ledjima su prezahtjevne pa se potpomazem rukom. Ona se lagano oslobađa grudnjaka, a ja nastavljam vrludati jezikom duž cijele njezine kičme. Penis mi je toliko krut da osjećam žile koje se lagano ocrtavaju na njemu, huh koliko sam uzbudjen kapilari će da mi popucaju, pa ćemo stvarno imati zastavu sa šahovnicom.

Ona se okreće prema meni i naglo me hvata za penis, lagano ga drka dok se strastveno ljubimo, a meni u glavi ona od Azre "i ništa mi više nije važno našao sam dobar bend, samo hoću da jebemmm"

"Hoću ga u sebi, hoću ga u sebi" Čovječe je li ovo jeka ili je ona to čak dva puta rekla, bacam je na leđa i ulazim naglo u nju, poput specijalaca iz FBI koji ne kucaju nego se jednostavno poslože pred vratima i upadaju. " Naći ću ti bijelo unutra, naći ću ti, ahhhhhh , ahhhh, ahhhhh"
Jebeno me izludila, nisam se mogao obuzdati, svršio sam u nju, po njoj, svršio sam svukuda.
Koji sam ja specijalac jebote, FBI specijalac, nalazim bijelo i ondje gdje ga nema.

Smogao snage još samo da joj kažem, "Šampionko moja, stigla si najbrže na cilj, zar ne vidiš da si najbolja u onome što radiš"
Zaspao sam ko top, a ona se valjda otišla u wc samozadovoljavati, jer je ujutro više nisam zatekao u stanu ...
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma


Ponosni vlasnik samog sebe

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 39774
Zastava Ovde sam negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Leto na Adi

Bio je 22. jun, 2002. Napolju je bila nesnosna vrućina pa sam tražio način da se rashladim. Kako se rashladiti u Beogradu? Naravno, na Adi. Ali ceo taj dan sam odlagao svoj odlazak na "Beogradsko more", jer sam znao da nemam sa kim da odem, a nije mi se sviđala ideja da idem sam. Ipak, sav nervozan od vrućine,oko pet sati popodne, uzimam novine pod mišku, peškir oko vrata i krećem sam samcit.

U glavi mi je jedino bila misao da se što pre domognem vode. Zato sam, bez mnogo biranja spustio peškir na šljunak sa novobeogradske strane, odmah na početku plaže, kod kaveza u vodi za klince. Iz vode se čula graja, činilo mi se, miliona dece, a sa obale ljutiti povici mama, tata, baba i deda: "Nemoj tamo, dođi ovamo", i tome slično. Ništa mi to nije smetalo. Uskočio sam u vodu i konačno osetio olakšanje. Kada sam rashlađen izašao, stavio sam tamne naočare, legao na peškir i počeo da buljim u novine. Posle par minuta iz tog, sada već polusna, prodrma me ženski glas:

"Izvini momak, možeš li da mi učinis nešto?"

Lenjo sam podigao glavu i ugledao ženu od oko 32-33 godine kako stoji iznad mene. Bila je preplanulog tena, crne kose vezane u punđu, malo debljih nogu i jače pozadine. Nosila je braon bikini, ispod čijeg gornjeg dela su prosto iskakale njene čvrste četvorke. U ruci je imala foto aparat.

"Izvolite", rekao sam, sada vec sa smeškom na licu.
"Možeš li da slikas moju ćerkicu i mene?"
"Nema problema".

Ustao sam, slikao ih, klinka od 4-5 godina je otrčala u vodu a ja sam gospođi vratio aparat i lenjo se dovukao do svog peškira, jedno 2 metra od nje. I dalje sam zurio u pravcu nje, tj. njenih sjajnih grudi.

"Čudi me da neko nosi foto aparat ovde na Adu", počeo sam najglupljom mogućom rečenicom neobavezan razgovor sa njom.

"Ni ja ga nisam nosila dok sam živela u Beogradu, ali sada, kada živim u dalekoj Kanadi, volim da imam uspomene odavde", rekla je.

Potom mi se predstavila. Zvala se Nataša. Počeli smo neko neobavezno ćaskanje, o životu tamo i tako to, šta ona radi, čime se bavi, a u jednom trenutku sam ja pametno zaključio da ona, njen muž i dete mogu lepo živeti sa dve plate. Na to je ona rekla da je razvedena, tj. da ju je muž, Kanađanin ostavio dok je bila trudna. Zatim mi je ispričala svoju tužnu ljubavnu priču... Bio sam zapanjen što mi sve to priča, jer se ni ne poznajemo, ali sam pažljivo slušao i pravio se da saosećam sa njom, i dalje zureći u njene sise. Ona je mene ispitivala šta radim, koliko godina imam (za to sam lagao i rekao da imam 27, iako imam 25, ona 32, dobro sam procenio! ) i da završavam Pravni. Ćaskali smo jos neko vreme, a oko 8 sati ona je počela da se pakuje. S obzirom šta sam sve čuo od nje i videvši da mi je svašta ispričala, predložio sam joj da odemo na piće u neki od obližnjih kafića. Rekla je da ne može, jer treba da stavi malu da spava, posto je već za dete kasno. Ok, pomislio sam, ništa od ovoga, kada me je ona na moje iznenađenje pozvala kod nje na piće!!! Ima stan na Čukaričkoj Padini, to je blizu, pa zasto da ne. Odmah me je prošla tuga što sam došao sam na Adu. Ponudila me je nečim žestokim, ali smo se na kraju složili da popijemo kafu. Rekla je da će staviti kafu, samo da istušira malu i da je stavi da spava. To je trajalo 15-ak minuta, a ja sam blejao u televiziju, čekajuci sta će se desiti.

Posle 15-ak minuta pojavila se u istom onom kupaćem kostimu samo sa nekom maramom vezanom oko donjeg dela.
Pili smo kafu i ćaskali nesto bez veze. Dok smo pili kafu, ja sam razmišljao koji je moj sledeći korak. Ali, nisam daleko odmakao.

"Možes li da mi izmasiraš leđa?", preduhitrila me je.
"Naravno da mogu".

Legla je na trosed i otkopčala gornji deo bikinija, rekavši da je to zato da ne bih zapinjao prstima. Krenuo sam lagano prstima po njenim leđima, spuštajući se sve niže. Došao sam do njenog već opisanog, malo većeg dupeta i zastao sekund-dva. Razmišljao sam se, ali sam je potom sa obe šake uhvatio za dupe! Bilo je mekano... Ona se okrenula, a ja sam mislio da ce me ošamariti ili početi da vrišti. Pretrnuo sam! Ali, ona me je pogledala pravo u oči i u trenutku joj je spao gornji deo kupaćeg. Pred mojim očima su zasijale one čvrste četvorke u koje sam ceo dan buljio.

"Sviđaju ti se, zar ne? Videla sam kako ih ceo dan fiksiraš. One su moj ponos", rekla je.

Nisam ni progovorio, vec sam ih uhvatio sa obe šake, lagano ih mazeći. Bile su skroz bele, nasuprot ostalim preplanulim delovima njenog tela. Uzeo sam prvo desnu bradavicu u usta, pa levu. Naizmenično sam ih lizao, grickao, sisao. Krenuo sam na dole... Ljubio sam je preko stomaka, kružeći jezikom po njenom pupku. Uzdahnula je. Igrao sam se po njenom pupku, pa se vraćao na njene fantastične sise i tako u krug. Za to vreme, moj kurac je u šorcu za kupanje divljao. Lizao sam joj pupak i počeo da se spuštam niže. Skinuo sam joj maramu koju je imala oko struka, a zatim se ona izdigla i pomogla mi da svučem donji deo kupaćeg. Ugledao sam njenu pičkicu, obraslu crnim, gustim dlakama. Liznuo sam joj kliću, ovlaš jezikom. Mirisala je na vodu iz Ade i njene sokove. Igrao sam se prstima po njenom klitorisu. Sve teže je disala. Malo sam raširio pičkicu i ušao jezikom unutra. Bila je strašno vlazna, mokra. Gurao sam jezik u nju, koliko god sam mogao, kružio njime po unutrašnjim zidovima, stavljao prst u vlažnu pukotinu iz koje su se slivali sokovi. Izvadio sam prst iz pičke i polako počeo da joj ga guram u dupe. Nasmejala se i glasno uzdahnula. Prst je ušao sasvim malo u njen čmar, dok je moj jezik još uvek igrao neku svoju igru po njenoj vlažnoj unutrašnjosti. Počela je sve teže da diše, da izdiže karlicu i da grči mišiće. Rukama se poduprla na naslon troseda a noge mi obavila oko vrata. Trenutak kasnije snažno me je stisla svojim jakim butinama i jauknula.

"Jaooooooooooo, svršila sam, posle dugo vremena. Moram da ti priznam da mi niko do sada nije lizao pičku.'

Ustao sam, skinuo majicu, svukao šorc, a iz njega je iskočilo 19 cm nabreklog pulsirajuceg mesa.
Kroz glavu mi je prošla misao da njena ćerka spava u drugoj sobi.
"Kako cemo da se tucamo kada ti je ćerka u sobi do nas?", pitao sam je.
"Ništa ne brini, spava čvrstim snom, a osim toga, još je mala da bi znala šta mi to radimo.", odgovorila je Nataša.
To me je još više napalilo. Klekao sam ispred troseda, dok je ona širila noge. Stavio sam ga na ulaz u njenu pičku i poceo da ga šetam gore-dole.

"Nemoj me vise mučiti, ubaci ga već jednom. Nisam se tucala skoro 6 meseci, stravično sam zagorela.",rekla je moja Nataša.

Poslušao sam je. Ubacio sam ga snažno i ostao tako zariven u nju par sekundi.

"Kako pulsira, pući ce unutra", rekla je.
"Pući će, ali tek pošto te dobro potucam", odgovorio sam joj.

Počeo sam da se pomeram napred-nazad, dok je trosed ispod nas škripao. Nisam skidao oči sa njenih sjajnih sisa, dirao sam ih, igrao se bradavicama, lizao ih i grickao. Sve jače sam je udarao, a ona je sve glasnije stenjala. "Joooj, tucaj me, tucaj me, tucaj me. Hoću samo da me tucaš, i ništa više. Strašno sam zagorela, strašno me svrbi pičkica...", ponavljala je kao u transu. Zastao sam i predložio joj da promenimo pozu. Seo sam na trosed, a ona mi je sela u krilo, okrenuta licem i svojim fantazija sisama prema meni. Skakala je po njemu kao u transu, nabadala se, divljala. Sve jače je stenjala i vikala:"Tucaj me, tucaj me". Pokušavao sam da je smirim, govorio joj da će probuditi dete. Nije vredelo. Stalno je ponavljala:

"Ne brini, jos je ona mala."

Znojili smo se na vrućini, grčili, a onda opet promenili pozu. Legla je na pod i raširila butine. Ušao sam do kraja u njenu odvratno raskvašenu proždrljivicu. Jebao sam je sve jače, moja jaja su lupala po njenom čmaru, znoj je liptao sa mene, a ona je svršavala, svršavala i svršavala. Uništavala me je. Pičku je stezala oko mog glavića, grčila se,usisavala me, grebala po ledjima, rasturala. Osetio sam da mi iz mozga kreće lavina i spučta se niz kičmu.

"Aaaaaaah, svršiću",rekao sam skoro plačnim glasom, dok je znoj liptao sa mene.
"Izvadi ga, brzo, necu da pravim sranje", rekla je.

Izvukao sam ga i počeo da štrcam prvo 3-4 velika mlaza, a potom sve manje i manje. Mislio sam da ću se onesvestiti. Sperma se lepila po njenom licu, nabreklim grudima, stomaku, stidnim dlačicama, po podu. Srušio sam se na pod pored nje. Nekoliko minuta smo samo ćutali, a onda je ona, kroz uzdahe umora i zadovoljstva izustila:

"Iskreno, ovo mi je bilo jedno od boljih tucanja u životu."

Nasmejao sam se, otišao do kupatila,istuširao se i otišao kući. Ponovili smo nesto slično jos 3 puta narednih dana, a moja Nataša je 30. juna, sa svojom ćerkicom, otisla nazad za Kanadu. Sada mi samo preostaje da čekam Božićne praznike i da se nadam da cu je na zimu ponovo sresti!"
IP sačuvana
social share
Kad vidis me na Bureku odma reci Alal vera 

Wc ne radi
Radovi u toku
Apiš me za Đoku
:)

Nije kriza,lakse nac litar ulja i kilu brasna neg pamet..
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35382
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia N95 8gb

Ostvarene želje


Cijeli tjedan sam čekao ovaj vikend...vikend ostvarenja mojih najluđih maštarija...no, da krenem ispočetka:
Tomo, Marjan i ja od djetinjstva smo sve stvari radili zajednički...od prvih markiranja još u osnovnoj školi, prvih cigareta pa do toga da nam je njumfer skinula ista cura. Kada smo znali malo popiti, uvijek bi priča došla do toga da bi bilo odlično naći ženu koja bi voljela da je obrađujemo sva trojica istovremeno. Sklopili smo pakt da ćemo ma gdje bio bilo koji od nas, ako naiđemo na takvu curu, obavezno stupiti u kontakt i ostvariti ono što nas je toliko uzbuđivalo.
Godine su prolazile, i dalje smo ostali najbolji prijatelji, za sebe znam da sam nekoliko puta pitao svoje tadašnje djevojke (ako mi se učinilo da su dovoljno seksualno "osviještene") da li bi voljele uz mene "ugostiti" još dvojicu. Niti jedna nije pristala, što zbog toga što je takve stvari nisu uzbuđivale, što zbog toga što nisu imale hrabrosti. Niti Marjan, niti Tomo nisu imali više sreće.
No, prilika je ipak zakucala na naša vrata...Tomo je već neko vrijeme hodao s Morenom, curom koju smo Marjan i ja površno poznavali iz kvarta. Bila je malo mlađa od nas, zgodna brineta zelenih očiju, dobrih sisa i guze. Provodio je puno vremena s njom, tako da smo ga znali zezati da je odbacio staru kompu zbog komada.
Tada me jedno jutro nazvao, htio je vidjeti Marjana i mene zbog jedne važne stvari.
Našli smo se u našem omiljenom kafiću. Marjan i ja smo došli prvi, lagano pijuckali pive kada je Tomo napokon stigao.
Sjeo je i počeo se zagonetno smješkati, pitali smo ga da prestane sa glupostima i kaže što je to tako hitno...nagnuo se da ga možemo bolje čuti i započeo: "Ljudi, ljudi , potraga je završila, cilj je ostvaren, napokon........." Marjan i ja smo se blijedo pogledali, nemajući blage veze o čemu to on trabunja.
"Još vam nije jasno šupci, našao sam komada koji će se poševiti sa svom trojicom". I dalje smo ga gledali u nevjerici..Marjan je promucao: "A koga to?" Tomo se nasmijao i rekao: "Pa Morenu naravno."
Sad je red bio na meni da počnem trtljati: "S Morenom? Zajebavaš, kako si je uspio nagovoriti?"
"Kompa, nisam je ja niti mislio pitati, slučajno smo došli do toga.." nastavio je Tomo..." Jučer se ševimo kod mene i poslije oboje pušimo u krevetu , ona počne; nešto kao da li mi može nešto reći, ali samo ako se neću ljutiti i sve u tom stilu, ja joj kažem; reci ljubavi, neću se ljutiti, obećavam. Nastavlja o tome kako joj je super sa mnom, kako se nikada nije bolje ševila i kako joj ja potpuno odgovaram i kako preda mnom ne želi imati nikakvih tajni...onda naglo stane , okrene se prema meni i kaže: "Znaš o čemu sam oduvijek sanjala i što mi je bila najveća fantazija? Da se poševim sa više pravih muškaraca odjednom.."
"Kompa, skoro sam se ogušio od dima u plućima, počeo sam kašljati i smijati se istovremeno, vidim ona se uvrijeđeno povukla i počela me ispitivati što je tako smiješno i da nije očekivala da ću se ponašati kao zadnji idiot..ja joj odgovorim: "Ljubavi, ti znaš moje najbolje prijatelje Marjana i Tea? Znaš koja je naša najveća klinačka fantazija koju nikada nismo ostvarili; upravo to da zajedno poševimo nekog komada....."
Tu je malo zastao da nas još više drži u neizvjesnosti. Nisam više mogao izdržati: "I što je rekla, ne foliraj se sada"
Namjerno je polako popio gutljaj pive i nastavio: "Ok, ok, što smo nestrpljivi, uglavnom da skratim priču, bila je iskreno iznenađena, pitao sam je iskreno što misli o tome i da dobro razmisli da li bi bila sa svom trojicom. Malo je zastala i rekla: "Ok, može." Još jednom sam pitao da li je sigurna. Odgovorila je da joj je još draže to što vas zna, tako da će joj ići lakše.
Dakle prijatelji što kažete?"
Marjan i ja smo počeli istovremeno pričati, upadajući jednom drugom u riječ. "Super, svaka čast....može, može, kada, reci kompa?"
Tomo nas je i dalje podbadao: "Drago mi je vidjeti takav entuzijazam, dakle u petak navečer kod mene, Morena je spremna i nadam se da me nećete osramotiti. "Ustao je sa stola i pri odlasku nam još dobacio: "Dakle, dogovoreno u osam kod mene i platite mi ovu pivu, to je najmanje što mi dugujete..."
Ostavio je Marjana i mene da u grobnoj tišini popijemo pivo do kraja. Kada smo malo došli sebi nasmijali smo se jedan drugome. Marjan je rekao: "To je to kompa, trenutak koji smo čekali."
Još smo malo pričali o tome kako će sve to izgledati, već smo se tada napalili. Pozdravili smo se, otišli svatko na svoju stranu jedva čekajući petak.
Sporo i pužući, ali napokon je stigao taj dan. Obrijao sam se, stavio možda i malo previše kolonjske vode na sebe, uputio sam se prema Tominom stanu. Marjan i ja smo se još prije dogovorili da ćemo doći zajedno.
Našli smo se ispred ulaza, pozvonili i nestrpljivo čekali. Napokon se na vratima ukazao Tomo široko se smiješeći:
"Mislio sam da ste odustali, he, he, uđite"
Ušli smo u dnevni boravak i sjeli na kauč, Tomo nam je donio pive i tako smi pili i šutjeli, napetost je bila prisutna u svakome od nas i to se vidjelo na kilometar, probali smo pričati loše šale, ali jednostavno nije išlo.
Onda je napokon ušla Morena. Suprotno od nas trojice, na njoj se nije osjetilo ništa od nestrpljivosti koja je nas mučila.
"Kako ste dečki"...vedro je počela, izgledale je fenomenalno, obučena za "akciju"; kratka suknja koja je otkrivala duge i mišićave noge, čizmice do pola listova te uska, bijela košulja ispod koje su se ponosno nadimale sise bez grudnjaka.
Ne znam za druge,ali meni se kurac odmah dignuo...siguran sam da ni ostalima nije bilo drugačije.
Napokon je Tomo progovorio sa sigurnošću u glasu: "Ok, ljubavi,pokaži nam što znaš.."
Bez ikakvog uvoda, Morena se počela skidati, nije to bio nikakav erotski striptiz izveden uz muziku, to je bilo jednostavno i brzo rješavanje odjeće, što je još više uzbuđivalo. Počela je sa košuljom, brzo se otkopčala i njene velike sise su se ponosno njihale ispred nas,očito je uvidjela koliko smo Marjan i ja impresionirani jer nam se nasmiješila...
Brzo je i suknja otišla, očito je bila spremna jer nije nosila gaćice, čizmice su isto tako izletjele.....tako je Morena izazivački stajala ispred nas, gola i čekala....dok sam gledao njeno svlačenje, nisam ni primijetio da je Marjan izvukao kurac iz hlača i drkao, nisam niti ja više mogao izdržati, pa sam napravio isto.

Tomo se počeo skidati, bolje rečeno trgati odjeću sa sebe...nismo niti Marjan i ja htjeli zaostajati. Spontano smo mu prepustili vodstvo. Očito je bilo da su se Morena i Tomo već prije dogovorali kako bi trebalo sve to izgledati, jer dok smo joj prilazili, ona je već klečala i čekala. Okružili smo je i ona ja počela s pušenjem, najprije se igrala s Tominim kurcem, pa s mojim, a onda je i Marjanov kurac završio u njenim ustima. Prizor je bio baš onakav kakav sam oduvijek zamišljao..komad kleči dok mi guramo svoje kurčine u njena usta. Kad je Morena stavila moj, mislio sam da ću odmah svršiti, stručno ga je počela obrađivati, lizati glavić, gutati ga do polovice,brzo unutra-van, uglavnom savršeno. Ono što me je najviše uzbuđivalo je to što me je cijelo vrijeme gledala u oči.
Morena se sve više otkačinjala, počela je jače disati i mi smo se poslije prvobitnog šoka počeli opuštati..počele su pljuštati riječi: "Ajde dublje, liži mi jaja, taaaako, sad malo njemu." Vrhunac je bio kada smo na Tomin nagovor probali sva trojica istovremeno ugurati koplja u Morenina usta, junački je to podnijela, ali ipak smo je skoro ugušili.
Promijenili smo položaj i pocelo je redanje. Morena je klekla na sve četiri, uzdigla guzu i Tomo joj je prvi uvalio kurac, odmah ju je počeo brzo tesati, Marjan i ja smo se našli ispred njenog lica, naizmjence gurali batine u njena usta, lupali s njima po njenim obrazima i govorili joj kako hoćemo da nam puši. Ja sam poželio da mi dobro obliže sada već otvrdnula jaja i učinila je to. Promijenili smo se, sada je Marjan došao na Tomin položaj, a on mi se pridružio.
Sada se sve izmiješalo, sjetili smo se novog položaja, sva trojica smo legli leđima na pod, a Morena je svakoga od nas jahala, bilo je jako uzbuđujuće gledati je kako se spušta po batinama mojih prijatelja. Klizila je po Marjanovom kurcu,on je objema rukama čvrsto držao njezine guzove i dizao je gore-dolje, pri tome ju je lagano lupkao čas po jednoj, čas po drugoj polutci njene guze. Očito joj to nije smetalo jer se naglo ukočila, počela sve jače uzdisati i svršila u krešendu jakih trzaja. Marjan se nasmijao: "Jebote, skoro si mi otkinula kurac." Morena ga nije čula,samo je govorila: "Dečki, što mi to radite,već sam sada mrtva umorna." Oglasio se Tomo. "Ljubavi, nismo ni počeli,zar ne dečki.? Ne znam kako je sa vama, ali meni će jaja eksplodirati, moram svršiti." Kao da mi je čitao misli, jos dok je Morena bila na meni, već sam bio skoro gotov, ali uspio sam se suzdržati.
"Morena, hajde ljubavi, oslobodi nas muka, klekni ispred nas, daj da svi zajedno svršimo po tebi, znam koliko to voliš, zar ne?" Morena je napravila kako joj je Tomo rekao, počela nam je masirati pulsirajuće batine i rekla. "Ok, ali ima jednu želju, morate svi svršiti istovremeno,može?" Ja sam odgovorio: "Sve za tebe, samo počni, molim te."
Više se nije ništa čulo,osim našeg disanja, mljackanja i coktaja dok je Morena vadila čas jedan,čas drugi kurac iz svojih usta i jezikom palucala po njima. "Ja ću sada", promrmljao je Marjan.."Čekaj, svi zajedno moramo"..rekao je Tomo.
Malo smo se odmaknuli, sami počeli drkati, zastajkujući kada je netko bio blizu kraja i onda je krenulo, mislim da nikada nisam
išpricao toliko sperme, krenuo sam prvi, a drugi su slijedili, mlaz za mlazom pogađao je Morenino lice, usta, kosu, cijelo je vrijeme imala otvorena usta, tako je dobar dio naše "isporuke" završio tamo. Polako smo prestajali, tresući zadnje kapi. Morena je grgljala spermu i progutala je, zatim je zadovoljno prstima kupila sve ono što je završilo na njenom licu i cijedilo se po sisama. Oblizivala je prste, dok praktički sve nije nestalo. Popadali smo po foteljama i kauču. "Tomo, donesi nešto za popiti, komad je iscijedio svu tekućinu iz mene.", zavapio je Marjan. "Evo idem"..Tomo se zaputio prema kuhinji i vratio se s novim pivama.
"Sva sam izlijepljena, idem se malo oprati",rekla je Morena. Dok sam je gledao kako na vrhovima prstiju kreće prema kupaonici, lagano njišući kukovima i vidio kako joj se sise gibaju, znao sam da još nismo završili za večeras.
Umorni i znojni žedno smo ispijali pivu, gledali jedni u druge i cerekali se.
Morena se vratila, još sva mokra od tuširanja, obavijena bijelim frotirskim ručnikom. Došla je do Tome, sjela mu u krilo i uzela mu pivo. "Bilo je odlično, nadam se dečki da još nije kraj, još sam željna, a vi?" Dok je to govorila, lagano je počela drkati Tomin mekani kurac, lijepo se moglo vidjeti kako mu se malo po malo, vraća u formu.
Morena se digla iz njegovog krila, zbacila ručnik sa sebe i počela gutati njegovu batinu. Dok je to radila, razmaknula je malo noge i počela uvijati guzom. Marjan i ja sjedili smo točno nasuprot i uživali u predstavi. Lagano sam povukao kožicom gore-dolje i bio sam spreman za novu rundu. Prišao sam joj zguza, lagano je lupkajući kurcem po uvijajućoj stražnjici i rekao: "Sada ću ti ga malo uvaliti u guzu, može?" Promrmljala je : "Može", ne vadeći Tomino koplje iz usta.
Najprije sam je morao malo pripremiti. Lagano sam prstom počeo ulaziti u njenu guzu, malo se ukočila pri prvom dodiru, ali kada sam ritmički počeo ulaziti i izlaziti, osjetio sam da se opustila.
"Ok, spremna? Ulazim.."Marjan je uhvatio njezine guzne polutke i počeo ih širiti, polako sam ulazio,osjećajući veliko zadovoljstvo koje mi je pružala njezina uska rupica.
"Aaaa, polako molim te...",čula se Morena. Tako sam i napravio, prvo sam ušao samo glavićem i onda počeo sve dublje kliziti. "Da li ti je dobro?", upitao sam. "Odlično, samo nemoj jače", odgovorila je. "Ok, sada ćemo ovako", počeo sam, izvadio kurac iz guze i sjeo na kauč. Morena mi je prišla okrenuta leđima, povukao sam je u svoje krilo i ponovno joj ga stavio u rupicu. Uhvatio sam je za bedra, raširio joj noge koliko god sam mogao i počeo sve brže ulaziti.
Marjan je odmah prišao, ušao brzo u njenu razjapljenu pičku i počeo sumanuto kresati. Tomo nas je sve opkoračio i stavio joj ga u usta. Dama je napokon dobila što je htjela, sve rupe su joj bile popunjene.
Morena se počela glasati poput ranjene zvijeri. Ispuštala je duboke grlene zvukove i tresla se kao pod naponom. Znali smo da opet svršava, ali nismo prestajali. Marjan i ja smo nakon nekog vremena uhvatili pravi ritam ulaska i nije nam bila namjera stati. Morena je izvukla Tomin kurac iz usta i rekla : "Ne mogu više ovako, promijenimo položaj, uopće ne osjećam noge." Izvukli smo kurčine iz nje i malo se odmorili. Kako smo svi već jednom svršili, znali smo da drugo svršavanje neće tako brzo doći. Brzim ritmom smo mijenjali položaje. Skoro svakih nekoliko minuta, mijenjali smo se za ulazak u Morenine otvore. Čas sam bio u pički, čas sam joj ga stavljao u usta, a čas ga vadio iz njene guze. Smislili smo igru: Morena je bila na podu, uzdignute guze, stavila je jedan od jastuka pod sebe, tako da lakše može izdržati pritisak. Jebali smo je u guzu, dok ju je jedan obrađivao, druga dvojica su glasno brojala do deset, a onda je slijedila izmjena. Zaista smo ostvarivali sve svoje maštarije.
"Ne mogu više dečki, svršila sam već ne znam koliko puta, za kraj imam još jednu želju...želim da mi za redom svršite u pičku, ali ne smije biti velike stanke između svršavanja, to najviše volim od svega, osjetiti spermu u svojoj mačkici.",
rekla je Morena, prišla fotelji, klekla na nju i naprčila svoju predivnu guzu, ponovno nam pruživši užitak pogleda na nju.
Prvi je krenuo Tomo, udobno je smjestio koplje u sada već potpuno nabubrenoj Moreninoj pički i počeo.
Dotle smo Marjan i ja brzo drkali, ne želeći razočarati damu i njene želje. Tomo je pumpao nekih pet minuta, zatim je zatvorio oči i počeo govoriti. "Evo ga... ide, saaada..", još se par puta divljački nabio i umirio. Teško dišući, izašao je iz Morene, namignuo Marjanu, naklonio se i rukama mu pokazao put. Marjanu nije trebalo puno vremena, samo je par puta uklizio u šljapkajuću šumicu, čvrsto ju je uhvatio za bokove i svojim zadnjim trzajem skoro izbacio Morenu iz fotelje: "Uff, ne da je bilo dobro, nego...."
Napokon je došao red na mene, bilo je malo čudno ševiti ženu u koju su svršili tvoji prijatelji, ali brzo sam se priviknuo na Moreninu punu pičku. Počeo sam je jako pumpati, odmah osjetio da su mi se jaja stvrdnula i da svršavam skoro pa bolno.
Par puta sam se brzo stresao i izvukao sada već skoro omlitavljeni kurac van.
Morena je podvukla jednu ruku do pičkice i počela ju rastvarati prstima, naša izmiješana sperma počela je kapati po fotelji, bio je to zaista uvrnut prizor. Prvo je istekao jedan mlaz, a onda je kapalo sve rjeđe i rjeđe dok se Morena nije oglasila. "Evo to je sve, nema više....".
Pridigla se, prilično živahno za ženu na kojoj su se izredala tri muškarca, prišla nam, svakome protresla par puta kurčeve, kao neka vrstu oproštajnog pozdrava i rekla: "Komadi, mrtva sam umorna idem se još otuširati i ravno u krpe, pozdrav, nemojte se ljutiti ako vas ne ispratim, Tomo nemoj dugo..."
Lagano nam je još jednom mahnula dok je izlazila iz sobe. Marjan i ja smo se u totalnoj tišini na brzinu obukli. Samo je lagani smiješak koji se očitovao na svakom od nas odavao što mislimo i kako se osjećamo.
Tomo nas je otpratio do vrata. "Onda kompa, nadam se da je partija preferansa bila zanimljiva", nacerio se, gurnuo nas van i zatvorio vrata.
Marjan i ja smo se na brzinu pozdravili i krenuli svatko svojim putem.
Drugo jutro kada sam se probudio, mislio sam da sam sve to samo sanjao, ali onda sam se sjetio svih slika od prethodne večeri, skočio iz kreveta, pljesnuo rukama, glasno se nasmijao sam sebi i krenuo u novi dan.
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35382
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia N95 8gb

Pojebana kucka

Toliko me moj ljubavnik gnjavio da mi je došlo da ga odjebem. Ipak, nisam to mogla, odnosno željela, učiniti jer smo se tako dobro slagali. U seksu dakako! Bio je svestran, rijedak muškarac bez predrasuda, što mi je itekako odgovaralo. Uvijek smo pronalazili zajedničke načine u potrazi za užicima. Imali smo slične sklonosti i neizmjerno uživali u njima kada bismo ih realizirali. Kad su nam dopizdile sve moguće poze na ovom svijetu i svi mogući načini jebanja, odlučili smo osmisliti nešto novo.

- Ana, što kažeš na grupni seks? - upitao me jednu večer, dok smo ljenčarili nakon lude ševe.
- Mislim sve najbolje...
- Znaš, postalo mi je pomalo dosadno.
- Zar i tebi? - upitala sam ga.
- Mislim da nam treba promjena.
- Svakako se slažem s tobom!

I, ubrzo smo zaključili kako nam nema druge nego organizirati neki grupnjak. No, stvari baš i nisu išle glatko. Jer, već bismo pronašli jednog tipa ili picu za grupnjak, no pronaći par, ili više njih, je u ovo doba bilo pravo umijeće. Jebi ga, to je takav mentalitet! Sve ono što ih istinski uzbuđuje oni si ne priznaju. Isključivo ih jebe jedna stvar: " Kaj bi drugi rekli?" Na sreću, ima pojedinaca oslobođenih predrasuda. Oni otvoreno razgovaraju o oralnom, analnom ili sado mazo-seksu. Oni prihvaćaju grupnjake kao nekada narodnjake i prepuštaju svoje tijelo neslućenim užicima.

Naposljetku smo pronašli odgovarajuću ekipu. Dakako, pozvali smo naše poznanike na večeru, natočili ih vinom i počeli se ljubakati pred njima. Isprava su naši gosti glumili šok da bi potom i sami stali sliniti jedno po drugome. Znala sam da je krajnja opuštenost nastala onog trena kada je naša prijateljica drkala svom ljubljenom kurac pred našim očima, a on je nju jebao prstima. Ja sam se već dobrano davila kurcem svoga ljubavnika. Zapravo sam jedva čekala da se svi četvoro nađemo u krevetu i da započnemo s orgijanjem. Ubrzo se tako i dogodilo. Lijepo smo si zaplesali, skinuli usput odjeću sa sebe, izludirali se, i, pomalo izmučeni, što od narajcanosti, što zbog plesa, legli u krevet. Milovali smo jedni druge tko je koga stigao. Nas dvije smo legle na sredinu kreveta i počele se ljubakati. Za to vrijeme su njih dvojica klizili rukama po našim vrelim tijelima. Dodirivali su nam dude, sisali nabrekle bradavice, mazili guze i milovali vlažne i vrele pice. A kad su primijetili da smo dovoljno napaljene da nam uvale svoje batine jednostavno su nas razdvojili. Hm. Baš i nisam bila presretna jer sam isključivo željela uživati prvenstveno u pici, a tek potom u njihovim kurcima. No, kad sam ugledala kako je našu prijateljicu njen dragi posjeo na karinu nisam mogla izdržati nego sam rekla svom ljubavniku:
- Pojebi ju u guzu!

Učinio bi to i bez da sam mu rekla. Ubrzo je ona bila probodena s dva dobra komada kurca, dok sam ja trljala svoju napaljenu picu o jezik i usne našeg prijatelja. Dok sam poskakivala na njegovim ustima, promatrajući kako ju jebu, uzvikivala sam:
- Izjebite tu pičku! Izjebite ju!

I, izjebali su ju. Ubrzo je pojebana kučka cviljela od orgazma. Brže bolje sam ju maknula s mjesta uživanja i nataknula se na kurac svoga ljubavnika dok sam kurac njenog prijatelja zdušno pušila. Ona je za to vrijeme oblizivala mjesto gdje je moja pizda gutala ljubavnikovu kurčinu. Grcala sam od zadovoljstva. Davila se kurcem nabijenim u usta i nabijala se pičkom na batinu što me je sasvim ispunila. Poskakivala sam na kurcu sve dok nisam osjetila da će ubrzo eksplodirati. I, nekako u isto vrijeme kada mi je pičkica zapulsirala, prvo sam osjetila navalu sperme u svojim ustima, od makine našeg prijatelja. Ubrzo mu se pridružio i moj ljubavnik. Naša pičkica je, odmaknuta, promatrala cijeli jebački prizor. I ne samo to nego se je, kao usput, žestoko drkala prstima.

Jebali smo se cijelu noć. Naši prijatelji su bili raspoloženi za sve što smo mogli izvesti. Isprobali smo sve moguće kombinacije, izjebali jedni druge, izdrkali, ispušili i izlizali jedni drugima... Tada smo osjetili blagi umor, bolje reći premor zbog silovitih i učestalih jebačina.

- Ana, ovo je bila dobra ideja - rekao mi je ljubavnik u trenutku predaha.
- Naši prijatelji su dobri jer su nam pomogli da je ostvarimo - dodala sam na što su se oni zadovoljno osmjehnuli.
- Ipak, nismo baš sve učinili... - javila se ona.
Pretpostavljala sam da će izvaliti neku glupost, kao i sve ženske glupače na ovom svijetu, no, moram priznati, ugodno me je iznenadila.
- Dečki si nisu međusobno popušili - rekla je.
Pogledali su nas zbunjeno. Znala sam da su svi muškarci ionako pederi. Ili vole ševiti u dupe ili vole da ih se ševi u dupe. Stoga sam im rekla:
- Krenite s drkanjem...

Bez sustezanja su prvo drkali jedan drugome, a zatim si ih pušili. A, dok su bili ograničeni strahom što ćemo nas dvije pomisliti, uzbuđene prizorom mi smo se bez predrasuda tako dobro pojebale kao nikada do tada. Bio je to doista dobar, pravi jebački grupnjak. Toliko dobar da je bio iznimno poticajan za budućnost... Budućnost koja se danas kao sadašnjost ostvaruje.
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35382
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia N95 8gb

Profesorka

Profesorka Nema tu velike price. Kao i svi klinci u nasoj gimnaziji, i ja sam bio zaljubljen u svoju profesorku matematike, s tom razlikom sto sam ja bio odlican djak. Mozda tome mogu i da zahvalim sto sam sa njom proveo nezaboravne trenutke. Evo kako se to dogodilo. Profesorka je bila kao iz filmova. Lepe duge noge, izbacena guza, uzak struk, a onda velike cvrste sise, lep vrat i prekrasno lice. Sta vise treba klincu od 17 godina da se zaljubi. Svi smo o njoj mastali, na nju drkali, tajno joj pisali pisma, naravno anonimna, jednom recju - patili. Stanovao sam pored grada i u momentima, kad sam mislio da sam sam, vikao sam pticama i nebu njeno ime. Ona je, naravno, svakog momenta osecala halapljive poglede kilnaca i izgleda da joj to nije smetalo cak stavise, po razredu se, ispred table uvek kretala tako da su joj pokreti bili izazovni, da su joj njena lepa guzica i sise uvek dolazili maksimalno do izrazaja. Tog dana pisali smo pismeni zadatak iz matematike i nakon casa profesorka me je zamolila da ostanem. Dvadeset pari ociju mojih razrednih drugova me je pogledalo sa zaviscu. Samo sam se lagano nakasljao. - Pomoci ces mi da ove pismene odnesem ddo kuce. Moze? Ako imas drugih obaveza, ja cu… - Ne, ne, ne. sam sam kod kuce i niko mee neceka - rekoh zapanjeno. - Odlicno - rece profesorka i nasmesi see. Iako je bila subota nizasta na svetu ne bih propustlo da samo trenutak budem s njom. Uzeo sam sve radove i sa profesorkom otisao do njenog stana. Tamo je vec bio njen muz, dobricina, gromada od coveka. Vec sam se spremao da se pozdravim i odem kad ona rece: - Sta si se ukipio, sedi. Sad cemo nestoo pojesti, a onda ces mi pomoci da ovo pregledam. - Ali ja… - poceh neuverijivo da mucamm.. - Ajde, ajde decko, sedi. Sad nisi u razzredu nego si nas gost. Mi smo domacini -rece Dobricina. Profesorka izadje i kad se vratila presvucena u kucnu haljinu, videh joj bele gacice i grudnjak sa sisama koje su kipele, pre nego sto je nehajno stegla haljinu. Kao da je to uradila namerno. Zamolih je da operem ruke, a ona mi smeseci se pokaza kupatilo. Uleteh u njega da sto brze izdrkam, da mi ne primete kurcinu koja se spontano digla. Zazmurio sam, spustlo pantalone negde do kolena. Odjednom, kao grom neko kucnu i otvori vrata. - Pozuri, supa ce se ohladiti - rece prooofesorka ulazeci. - Peskir ti je ovde - rece, milujuci me po grudima i navlaceci moj kurac tako da on strcnu po kupatilu. Smeten, brzo se obukoh, oprah ruke i bled kao krpa sedoh za sto. To je ipak bilo previse. Za dva minuta ostvarili su se svi moji snovi koje sam sanjao cetiri godine. - Jedi decko, nemoj da se stidis. Kroz uusta snaga ulazi - rece Dobricina. - Naravno da ce da jede, onda ce biti joos veci i jaci - rece profesorka pogledavsi me svojim velikim, nevinim plavim ocima, blago se smeseci. Posle rucka seli smo za sto. Dobricina je nesto pricao i pio, a mi smo ispravljali skolske zadatke. Iznad stola ozbiljna kao svaki profesor, a ispod gurala je svoje noge medu moje, tako da je bilo vrlo tesko skoncentrisati se na rad. Jebe mi se za rad, radi toga nisam ni dosao. To je potrajalo do kasno uvece. Pocela je padati neka kisa, kao Bogom dana i profesorka predlozi da posle vecere prespavam kod njih. - Pa naravno, gde ce sad dete po ovom vremenu. Samo se javi svojima - rece Dobricina. - Nije mi niko kod kuce, ali ja… -poceeeh. - Odlicno, sada nema problema - nastavi on polupijan. Vecera, tuslranje, nova posteljina, soba do njihove, sve se odigravalo filmskom brzinom. Nisam imao pidzamu. Legao sam nag. Nije bilo kraja mojoj sreci. Sve cisto, mirlsno, a sto je najvaznije, ostvario se moj san. Ona mi je izdrkala. Bio sam u blazenom polusnu. iznenada sam osetio da je neko u sobi. Otvorih oci. Zahvaljujuci mesecini sam primetlo da iznad mene stoji profesorka i da je jednim pokretom skinula spavacicu. ugledao sam njenu picku, veliki zlatni trougao i teske sise koje su se dizale i spustale ubrzanim ritmom. Bila je uzbudjena kao i ja. Poljubila me je, a onda ljubeci grudi i stomak halapljivo strpa kurac u svoja usta. Uvlacila ga je i izvlacila. Mislio sam da cu eksplodirati. - Oh… kako je tvrd… mlad i tvrd… —dahtala je - Gde je on… - uplaseno upitah. - Bez brige… spava kao top. Nista ga nne moze probuditi - saputala je ljubeci me. Opkoracila me je, zajasila, uhvatila kurac igrajuci se njim oko picke, a onda ga uvuce u nesto toplo i lepo dizuci i spustajuci guzu. Sise mi je naizmenicno spustala u usta. - O maleni… niko me vise nece… jebatti nego ti… oooh… tvrd je kao… drvooo… Je l’ ti lepo… Jebe te tvoja profesorka… aaah… - cvilela je, a od sisa koje su mi bile u ustima nisam mogao ni pisnuti. - Neces ovo… nikom pricati… malecki….. samo ces me ti jebati… jooj… oooh… -jecala je. Uspravi se, strese, zastenja, a onda onako prekrasna svali se na mene ljubeci me i milujuci. Malo kasnije se dize i obuce spavacicu. Primaknu se, podize je do stomaka. - Poljubi je, do sledeceg puta -prosapta. Malo je razmakla noge, a ja sam zadubio glavu u njenu picku pokusavajuci da je jezikom jebem. Ona ju je rastvorila prstima. Lizao sam je i ljubio kao da su usne na licu. - Sad spavaj, probudice se muz. Budi dobar - prosapta i ode necujno kao sto je i dosla.
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35382
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia N95 8gb

PRVI PUT

Jutro je. Tople zrake sunca obasjale su me i podsjetile da je vrijeme za ustanak. Dok sam u kupatilu zadovoljno gledala svoje sočne grudi zazvonio je telefon. Na prvo zvono sam se javila i čuli meni prepoznatljivi glas, glas mog momka."Rezervisao sam nam sobu u hotelu, idemo li mala"?Bez imalo dvoumljenja pristala sam. Tišinu u hotelu brzo su ubili moji i njegovi uzdasi. Gledali smo se duboko u oči, lagano je otkopčavao dugmadi na mojoj košulji, a pritom me je dirao po ukroćenim bradavicama. Vrtjela sam jezikom i to ga je palilo. Mazila sam njegov mačak i pozivala ga k sebi. Kad smo bili kao od majke rođeni, uhvatio me je čvrsto za guzu i povalio na krevet. Ulazio je lagano u mene, svake sekunde sve jače i jače. Umirala sam od uzbuđenja. Malo poslije promijenili smo pozu, ja sam bila na njemu, stenjajući nabijala sam se sa punim zadovoljstvom. Ali sve što je lijepo, kratko traje. Kad je doživio orgazam, svršio je po mom stomaku. Bilo mi je prvi put. Sex nije sex, bez ljubavi!!!
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 397
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2020, 12:55:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: 24sata :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: ConQUIZtador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: Advokat Draganić :: MojaFirma

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.124 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.