Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erikson i "Telekom Srbija" uvode 3G mrežu  (Pročitano 11992 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
UMTS je mala maca kako razvaljiva HSDPA

HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) je nadogradnja paketnog dijela UMTS mreže, koja korisnicima omogućuje mobilni prijenos podataka do 4x brži od UMTS-a u silaznoj vezi, te do 6x brži u uzlaznoj vezi. U praksi to znači mobilni širokopojasni pristup Internetu brzinom do 1,8 Mbit/s u downloadu, te do 384 kbit/s u uploadu.

zaboravio sam reći za mogućnost br 5 za studente  http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8748542&idnews=328222

i đake u osnovnim i srednjim školama  http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8748542&idnews=372317

-- to je poanta 3/4G a ne prodaja sličica paja patka preko wap-a , ali izgleda da ovi iz Telekoma Srbije računaju na deranje za 0 usluga korisnicima .
« Poslednja izmena: 17. Dec 2006, 02:07:43 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
vodafone je to prijatelju. Nas je kupio telekom ... znaci i mi cemo uskoro imati video telefoniju (Paja Patka) a za 1,8 mbit u sekundi ko te pita....
Salim se ja malo... Naravno da net preko umts-a (pogotovo hsdpa) prava stvar. Za firme , sto da ne i za pojedince Smile
Ali Balkan je ovo prijatelju. Vec vidim masu naroda kako nosi cesalj u dzepu (ako im ko uputi video poziv). Smile  Kakav net kakav download?? Jel se to maze na leba Smile
« Poslednja izmena: 17. Dec 2006, 02:16:29 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
video telefonija je promašena stvar i nakon 5 poziva ti dopizdi , nije u tome poanta svega toga , eno editovao sam post gore pa pogledaj link.

bitno je da je internet dostupan uvijek i svakome po normalnoj cijeni , a toga nažalost nema dok to u ruke ne uzmu velike kompanije jer ovi partizanski kadrovi su smiješni tipovi , gledam ih na tv-u bih i srbije , baš neku večer bio intervju sa direktorom bih telekoma , pa to je da se ubiješ dok ga slušaš ....nidje veze , a isti takvi su u telekomu srbije ....sve šuplja priča ..... nidje akcije ....korisnik je zadnja rupa na svirali.

koče razvoj društva radi svojih guzova i pozicija , to je najžalosnije u cijeloj priči.
« Poslednja izmena: 17. Dec 2006, 02:19:16 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Slazem se ja s tobom u potpunosti. Kad se sjetim ko me sve zove i jos face da im gledam Smile
Mobilni net na takvim brzinama je prava stvar (adsl je mala maca) i jos ako imas para za sve to... i bog da te vidi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
kod nas paket od 1GB koje onim programom za komprimiranje ustvari nasviraš na 3 - 4 Gb košta  40 eura mjesečno , to je ništa s obzirom na komociju i mobilnost , ti možeš da radiš s bilo kojeg mjesta , milina živa .

imaju i manji paketi od 512 i još neke kombinacije .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Kome treba nije pretjerano skupo.... s obzirom da na net mozes i sa sljive (drvo) da se kopcas Smile
Odoh na spavanjac a sta ce biti sa 3g u telekomu....vidjecemo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
nikola34,pa ti sto sve sto si pokazao mozda cemo imati i mi jer vas VIP je ustvari Mobilkom koji kod nas treba da dodje Smile a sto se tice tih svih usluga,ma nema narod para za hleb,a ne za neki internet od 1.8Mbit/s.Mi kad dobijemo ovaj 3G imamo da budemo srecni,jer vi to odavno skoro imate.Ali ja verujem da kad prodje promotivni period da ce cena biti uzas
« Poslednja izmena: 17. Dec 2006, 10:10:31 od milan91 »
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
milan91 , Mobilkom će se prilagodit tržištu , mislim da ćete tek od njih dobit pravu uslugu za normalnu cijenu ,, ići će to brzo , oni su već startaju sad odmah iza N.Godine sa gradnjom infrastrukture , a ne smiju da rastežu jer za vratom im je Telenor i Telekom Srbije , bitno je ljudima odmah ponudit fer uslugu za fer cijenu , oni će to i uraditi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Koliko sam ja shvatio iz svih priča kako ovde na forumu tako i čitajući razne komentare po netu, 3G ili ti tkz., UMTS/HSDPA, bla, bla, gotovo da ne dotiče korisnike mobilnih telefona.... U redu je to sa video pozivima, brzim downloadom sličica, klipova i muzikice, bržim skidanjem e-mail pošte i prosledjivanjem iste,... ali kako neko reče - to vrlo brzo dosadi na jednom mob. telefonu. Dok s' druge strane i košta naravno jedan takav vid luksuza koji nikome na mobilnom telefonu sa tako malim ekranom neće činiti zadovoljstvo ili ti nadasve obavljati profesionalnu funkciju. Takav vid komunikacije sa "spoljnim svetom" preko mobilnog telefona sasvim solidno obavlja i GPRS i nema potrebe za nekim bržim vidom komunikacija jer koštaju ko sam ***. Pored toga, nikakve koristi i prvenstveno kvaliteta jer nema na čemu da se takav sadržaj obradjuje, čita, ... jedino u krajnjoj nuždi može poslužiti mob. telefon i brz internet ali kako rekoh - u krajnjoj nuždi!
Znači, jedina prava i kvalitetna korist od takozvanog brzog "mobilnog" interneta pa zvali ga 3G ili ti UMTS/HSDPA je ako se dokupi ta PCMCIA kartica za laptop sa nekom "flat" tarifom pa piči i download e-mail poruka i atačmenta u njima, razmenjjuj dokumenta, obavljaj "posao u pokretu", obradjuj podatke na internetu, održavaj svoj sajt u pokretu..... komforno i nadasve kvalitetno. Sve ostalo mi deluje na najobičniju igračku za pubertetlije koji neznaju šta činiti sa extra novcem pa onda kao ... ajde da se gledamo dok razgovaramo ili skidamo klipove i sličice sa tamo nekih sajtova .... i kada dosadi posle tri dana onda niko i ne spominje više takve usluge. Primera je mali milion kod ljudi koji imaju 3G kartice i mrežu a nikada ni GPRS nisu koristili!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Upravo tako Cigla  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.