Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erikson i "Telekom Srbija" uvode 3G mrežu  (Pročitano 12112 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 198
Zastava СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple 5c
evo ovako... radice tako sto post paid korisnik okrene korisnicki servis i dodeli mu se ta funkcija, pretplatu placa 100 dinara vise i po istoj ceni zove video pozivom kao i sa obicnim, znaci nema dranja i ne menjaju se kartice. striming kroz internet se tarifira kao i gprs i to je skupo. uzgred, pitanje za m...28 bi bilo sta je to 4g i gde se to jos uvodi... voleo bi da se edukujem pa molim link ka nekoj literaturi. znaci jos jednom... radi sa numeracijom 06461xxxxx i to povremeno jer se bs testiraju... mislim na 3g a ne na one 4g iz sveta. ovo ce biti reg cena i bez promo perioda; za kraj, ne brauzujte net kroz 3g, pogotovu ne kroz 4g jer je vrlo brzo i nabija racun, vec samo pricajte i gledajte se... i srecno; naravno posle voje i cole 27.12. u 12 sati
Што се промотивног периода тиче, траје три месеца, и у том периоду је бесплатан преглед Мондо 3G портала. Ван овог портала у току овог промотивног периода није могуће ићи на интернет. Једино преко класичног gprs-a. Мада ће на том порталу бити домаћих ТВ станица и сличниг садржаја. Што се брзине преноса података тиче, на МТС-овој мрежи ће бити брзина од 384 kb/s до око 2 mb/s. Све ово ће,заиста, у промотивном периоду моћи да користе искључиво постпејд корисници којима се та услуга активира на систему позивом корисничког сервиса. И то је нешто за почетак  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 606
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia N95 8gb Apple 3g
znaci posle  27.12. u 12 sati moramo svi da pozovemo korisnicki servis ako hocemo da koristimo uslugu video razgovora u protivnom nema gledanja ako sam dobro razumeo naravno post korisnici
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 198
Zastava СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple 5c
znaci posle  27.12. u 12 sati moramo svi da pozovemo korisnicki servis ako hocemo da koristimo uslugu video razgovora u protivnom nema gledanja ako sam dobro razumeo naravno post korisnici
Свакако ће ти требати и нова подешавања у телефону за 3G којих , наравно, има само у корисничком сервису.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
eto... mislim da sada imamo sve moguce informacije vezane za mt:s i 3G  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonP990i R100
mob
BlackBerry bold 9000
dragi nikola34 ja ne radim u mts i ne reklamiram ih, ali za net postoje paketi koji su znatno povoljniji od standardnog brauzovanja... kad odgovoris ti meni na predhodno pitanje o vipnetu i lovi koju dobijaju od naprenih tehnologija shvaticu da si ozbiljan i da ne provociras... uzgred, jel poznajes malo arhitekturu sistema koju koristi mobilkom ili bar pokusava... to rade  u svetu drugoligasi, ne i t mobile.

za m...28 koliko se secam napisao si da to usvetu vec uvode a sada pises da ce brzina biti xy, da se biti ne znam ni ja sta... to je velika razlika cisto vremenski gledano. za 4g jos nema standarda ni u najavi... svasta sam ja video u svedskoj ali samo kao maketu...
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 606
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia N95 8gb Apple 3g
pa dobro ti sigurno znas sta predstavlja 4g ne moram da ti objasnjavam to sigurno si upuceniji u to samo sam rekao da i mi ne mozemo da docekamo oduzilo se a sada je tu pred vratima pa nemamo strpljenja to sam rekao kao pohvalu a ne kritiku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 198
Zastava СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple 5c
Ипак да ми сачекамо да се 3G пусти у комерцијалну употребу, па да видимо како ће се тада понашати мрежа. Ових дана је 3G мрежа у граду била много слабија него GSM. Мада за оне којима нешто значи бидео позив, ако у току видео разговора изађете ван домета 3G-а, позив се не прекида, него се наставља као класичан гласовни позив.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonP990i R100
mob
BlackBerry bold 9000
ma lako je nama sada kad je dosao vipnet u srbiju, tehnoloski se pomeramo bar za 20 godina unapred. sad kada je dosao ovakav telekomunikacioni gigant koga se jos tice video poziv i brzina od 2M
b/s, oni vec rade sa 2Gb/s.
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
ma lako je nama sada kad je dosao vipnet u srbiju, tehnoloski se pomeramo bar za 20 godina unapred. sad kada je dosao ovakav telekomunikacioni gigant koga se jos tice video poziv i brzina od 2M

vipnet ti je napredniji od svih ostalih mreza  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 198
Zastava СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple 5c
Ту си у праву, али ко год да дође, прилагођава се тржишту. Не вреди њихових 2gb ако ће их користити 1% корисника. Пре ће да измисле неку отимачину пара као хало тон у мтс-у, или нешто слично томе... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.