Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Zaista ne znam koje knjige su na njemackom... Gledam sad ove koje imam, svi naslovi originala su na engleskom. No, o Fromu se ima puno toga reci van toga koje knjige su na kojem jeziku. Sta ste citali? Nisam imala vremena da procitam sve knjige, za sad sam procitala Bjekstvo od slobode, Anatomiju ljudske destruktivnosti i Umjece ljubavi. Ostali? Misljenja?
ovdje bas brzo dobih odgovor, a na horoskop jos uvijek cekam ...ma nema veze..inace dobijam posjetu iz njemacke, pa sam mislila da narucim sebi par orginal knjiga...inace gospodin fromm me obara sa svojim pisanjem :wink:, procitala sam dosta njegovih knjiga, ali zelim da "Man for Himself" procitam, pa sada na kojem jeziku???? inace pogledala sam vec njegovu stranicu, i napisala sam email, ali mi je se vratio, jer kaze da je toj osobi prepun email 8O ...tako eto hmmmm, sta da radim??? ..inace hvala za vasu pomoc...i sta mogu reci o njegovim knjigama je da su stvarno super
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!