Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 04:52:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 357 358 360 361 ... 371
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: eRepublik  (Pročitano 442461 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
ne predvidjas dobru buducnost a ovi sto drze erep napravise silne pare... Smile samo im ona ustasa romper napravi dve kuce do sada Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
LG g5
ako znas neke programere koji bi radili na tome sto da ne.

Prvo ideja pa onda ostalo  Smile
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
ne predvidjas dobru buducnost a ovi sto drze erep napravise silne pare... Smile samo im ona ustasa romper napravi dve kuce do sada Smile
Kao što sam rekao, nema dovoljno igrača za tri igre, erp je zaživeo i dere.
Ejahan je pokupio razočarane igrače, virtualna nacija skuplja mrvice što ostanu, a ostali nisu vredni pomena.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
ako znas neke programere koji bi radili na tome sto da ne.

Prvo ideja pa onda ostalo  Smile

osmislicu nesto do sutra Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Kao što sam rekao, nema dovoljno igrača za tri igre, erp je zaživeo i dere.
Ejahan je pokupio razočarane igrače, virtualna nacija skuplja mrvice što ostanu, a ostali nisu vredni pomena.

Rekao si da takve igre nemaju buducnost sto nije istina.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
I nemaju, kad erepublika umre i ostale će pocrkati.

Opet naglašavam, olajn igra sa sto igrača se ne računa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
LG g5
I nemaju, kad erepublika umre i ostale će pocrkati.

Opet naglašavam, olajn igra sa sto igrača se ne računa.

Dodaj tom broju još 3 nule i niko nije rekao da će nešto biti slično erepu.
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
evo ideje za nas erepublik.

radnja je smestena u anticko doba ili u srednji vek, uglavnom borbe su hladnim oruzjem. nema drzava iz stvarnog sveta vec postoje polja na mapi od kojih je svako bogato odredjenom kolicinom resursa. igraci su u mogucnosti da osnuju svoj grad drzavu na jednom od tih polja na kom ce graditi svoje zgrade, odrzavati proizvodnju, politicki upravljati drzavom i ratovati. drzave se mogu prosirivati osvajanjem drugih gradova.

igrac pocinje igru u pocetnom (NPC) gradu koji ce mu sluziti da nauci kako se igra dok ne odluci u koju drzavu ce da se preseli. igrac ce moci da proizvodi, da trenira (obucava se), ratuje i da se odmara. te delatnosti se nece obavljati jednim klikom, vec ubacivanjem u odredjeni mod. dok je u modu rada recimo, igrac ce proizvoditi odredjenu kolicinu proizvoda na sat. za to vreme mu raste i obucenost iz one delatnosti kojom se bavi. isto tako dok trenira obucenost ce mu se povecavati na sat. igrac ne mora da provede ceo dan za kompijuterom i da menja modove, moze da isprogramira promenu moda za taj dan. odmor mora da traje minimum 8 sati i ako se igrac nije vec odmorio u toku dana, 8 sati pre novog dana automatski prelazi u ovaj mod.

kada startuje igru (ili se preseli u novi grad) igrac dobija parcelu na kojoj ce imati kucu i njivu. na toj njivi moze da proizvodi hranu, u kuci da odlaze proizvode. konzumiranje hrane je neophodno, a potrebna kolicina zavisi od nivoa igraca. igrac kucu moze da prosiruje i time povecava magacin. igrac svoju robu moze da proda na trzistu za neku drugu robu (trampom) ili za novac. svaki igrac moze da postavi svoju ponudu na trzistu (kao i kompanija) ili da otkupi neciju ponudu.

proizvodnja na sopstvenoj parceli je mala, zato ce igrac teziti da se zaposli u nekoj kompaniji gde ce mu produktivnost biti veca a time i zarada. platu ce igrac primati bilo u novcu, bilo u proizvodima - kako se vec dogovori sa kompanijom. plata bi mogla da se isplacuje ili po ucinku ili po satu. zanimanja koja bi postojala u igri bi bila: proizvodnja hrane; proizvodnja resursa - drvoseca, rudar, kamenjar; proizvodnju nekih gotovih proizvoda kojima ce se prosirivati kuca, unapredivati fabrike, povecavati proizvodnja...; i zanimanja koja se obavljaju za drzavu - lekar, trener, zidar, oruzar, mozda jos neka.

kompanije bi se unapredjivale i prosirivale, cime bi se obezbedjivala veca produktivnost i mogucnost zaposlenja veceg broja ljudi. unapredjenje bi se vrsilo utroskom realnih dobara i ljudskog rada, a ne kao u erepubliku pomocu magicnog materijala - golda.

igrac bi trebalo da potrazi novo mesto za zivot nakon par dana u tutorijal gradu iz vise razloga: manji porez, mogucnost ratovanja, ucestvovanje u politickom zivotu, i naravno socijalizacija.

kada se odredjena grupa igraca naseli na novoj teritoriji oni ce moci da ustanove drzavu. to ce raditi tako sto ce najpre birati vlast na izborima koja ce se sastojati od vojnog i ekonomskog saveta. vojni savet ce donositi odluke vezane za rat, a ekonomski ce odredjivati taksenu politiku. oba saveta ce birati medju sobom vodje koji ce biti general u prvom slucaju, i nadzornik magacina u drugom. jedan igrac moze da bude clan oba saveta.

pravo glasa mogu da imaju samo drzavljani odredjene drzave, sto bi ukinulo manipulaciju multijima radi glasanja kao na erepu, jer u pocetku igrac nema nijedno drzavljanstvo. ipak igrac moze da se naseli u bilo koju drzavu da tamo trguje i radi, osim ako nije stavljen na crnu listu (sto mu zabranjuje prisustvo u odredjenoj drzavi).

taksenom politikom ce se od svakog igraca (kompanije) uzimati odredjen procenat proizvedene robe ukoliko radi u privatnom sektoru. ta roba se automatski premesta u drzavna skladista. drzava moze da stampa novac i da njime isplacuje svoje zaposlene i trguje sa onima koji zele da ga prime. drzava ce imati potrebnu da gradi javne zgrade kako bi njeni gradjani imali ugodniji zivot. to bi bile zgrade za obucavanje, za davanje bonusa na proizvodnju (recimo crkva, pozoriste...), odbrambene zgrade, bolnicu, oruzarnice... za njih ce joj biti potrebno ulaganje materijala i zaposlenje dela stanovnistva kao zidara.

jedna drzava moze da osvoji drugu i da joj nametne danak, ovime ce direktno jedan deo poreza iz osvojenog grada biti premestan u skladista prestonice. bice moguce i udruzivanje gradova u vecu drzavu pri cemu ne bi bilo placanja danka. nakon osvajanja nekog grada, stanovnistvo koje je tu ranije zivelo ce izgubiti mogucnost biranja ekonomskog saveta na izborima, a zapovednik osvajacke vojske ce moci da podeli nova drzavljanstva ukoliko zeli. svaki grad ce imati priliku i da se oslobodi i vrati stari poredak, ili ako stanovnistvo nema drugog izlaza da se odseli i osnuje novi grad. pri tom moze da porusi svoje dotadasnje gradjevine i da izvuce deo materijala (javne zgrade se ne mogu rusiti). sistem borbe nisam narocito razmatrao, ratovanjem bi trebalo da upravljaju zapovednici (koje bira general), pri cemu bi svaki igrac trebalo da ima svopstvenu ulogu u ratu. odbrambene zgrade i opsadne gradjevine ce takodje imati svoju ulogu.

svako ce moci da se bavi trgovinom, ali samo na podrucju grada u kome se nalazi (nema slanja proizvoda sa jednog kraja sveta na drugi kao u erepu). da bi neko preneo svoja dobra iz jednog mesta u drugo morace da ima odredjeni broj kola kojima ce biti potrebno i neko vreme za putovanje (putovanje igraca ce biti instantno kako bi se izbrisao element dosade). moglo bi da skladiste u kuci istovremeno igra i ulogu kola za transport.

to su neke osnove koje bi trebalo jos mnogo razraditi. naravno igra bi imali i svoj forum i blog kao neizostavni deo igre.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Citat: bifidus link=topic=394427. msg8496788#msg8496788 date=1275583939
ako nekom treba nalog, nek mi se javi. . .

meni treba nalog ako nisi nikome dao,javi mi se ,i hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
@ bora111
Pošto je radnja u antičkom dobu. Možeš da ratuješ i da radiš samo u krugu od pet polja, a mapa neka bude 100x100.
Iz istog razloga može da se putuje samo jednom dnevno, koliko daleko? Zavisi od kvaliteta prevoza.

Za ostale ideje me zovni kad sastaviš ekipu, ništa vam neću naplatiti... čak ću i pivo da ponesem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 357 358 360 361 ... 371
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 04:52:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.