Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 05:48:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 277 278 280 281 ... 371
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: eRepublik  (Pročitano 444140 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
poenta je u tome sto ce vise ljudi da ostane u igri a samim tim cemo biti jaci Smile Smile

doduse napad na slavoniju je stvarno besmislen u ovoj situaciji Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson K800i
U srbiji trenutno cena Q1 irona je 1 rsd, ja prodajem za 0,9 ako neko hoce da kupi neka mi ovde posalje poruku, prodajem i na malo i na veliko...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
za dva meseca ako se nesto ne promeni sa ovim trendom pada cena nece postojati ekonomija na erepubliku Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam godine proveo sa tobom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung 
Sa strane interesovanja se potpuno slazem sa dobom...sigurno je da je veliki broj novih igraca doslo da bi ratovalo sa eHrvatima u to nema sumnje i zbog odrzavanja paznje takav jedan rat da kazem ponesen emocijama bi nam i trebalo da bi odrzali te igrace u igri...realno je da vecina nema pojma da je bitnije da osvojimo high iron regiju nego da otmemo Slavoniju gde bi imali vise stete novcane nego koristi...

A opet sa druge strane mozda ipak vredi sacekati...za mart se najavljuje i aktiviranje eKosova i Metohije sto dovodi po meni do potencijala da postanemo najjaca zemlja u eRep jer verujem da bi imali veci bejbi boom nego sada u poljskoj...plus sto ce tamo najverovatnije da bude postavljena i High Iron regija a po svemu sudeci ona nece biti u sastavu eSrbije tako da ce se ratovati sigurno dok teritorija ne bude nasa...mislim da je bolje ustekati kintu za tu bitku nego trositi na Hrvate...
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
sto bi to neko uopste kupio? q3 iron se prodaje za 0.47rsd po jedinici
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Sa strane interesovanja se potpuno slazem sa dobom...sigurno je da je veliki broj novih igraca doslo da bi ratovalo sa eHrvatima u to nema sumnje i zbog odrzavanja paznje takav jedan rat da kazem ponesen emocijama bi nam i trebalo da bi odrzali te igrace u igri...realno je da vecina nema pojma da je bitnije da osvojimo high iron regiju nego da otmemo Slavoniju gde bi imali vise stete novcane nego koristi...

A opet sa druge strane mozda ipak vredi sacekati...za mart se najavljuje i aktiviranje eKosova i Metohije sto dovodi po meni do potencijala da postanemo najjaca zemlja u eRep jer verujem da bi imali veci bejbi boom nego sada u poljskoj...plus sto ce tamo najverovatnije da bude postavljena i High Iron regija a po svemu sudeci ona nece biti u sastavu eSrbije tako da ce se ratovati sigurno dok teritorija ne bude nasa...mislim da je bolje ustekati kintu za tu bitku nego trositi na Hrvate...

negde u aprilu ce igrica da propadne Smile Smile a ne znam kako si zakljucio da ce biti odvojeno kosovo od Srbije kad su rekli da ce nam ga dodati u rebel modu?
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson K800i
koliko ja vidim po 1,5
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung 
Ova Lana realno ubija cene...vise golda se odliva nego sto priliva a posebno se uticaj na cene moze videti na puce gde su cene samo za poslednje 2 nedelje u sunovratu...jos malo pa nece vredeti prakticno pa nista...

Zakljucio sam iz toga sto im je do sada verovatno prispelo desetine hiljada poruka, mejlova i novinskih clanaka da eKiM treba da bude nase pa su nam rekli da ce biti da im ne bi vise pisali...cak su i poceli da brisu sve clanke vezane za to pitanje...

Inace GNEFCZ mi je nick u igri ko hoce da me doda Wink
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
aha bas inteligentno od strane njih da obmanu gradjane drzave koja ima najvise aktivnih igraca u igrici na taj nacin Smile mozemo da se kladimo da ce biti u sastavu Srbiji a cak i da ne bude uzecemo ga cim bude moguce.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung 
A jel moze teoretski da se desi situacija sledeca...ok eKiM bude u okviru Srbije...od tog dana krece masovna registracija Albanaca koji dobijaju srpsko drzavljanstvo...hop cup za 2 meseca mozda malo vise njih ima dovoljno da se reorganizuju i na prvim kongresnim i predsednickim izborima preuzmu nas parlament...i sta cemo onda? ista situacija kao i PTO kad smo nastupili na scenu od strane eHrvata...
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 277 278 280 281 ... 371
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 05:48:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 8.458 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.