Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 22:06:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 270 271 273 274 ... 371
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: eRepublik  (Pročitano 442925 puta)
Hronicar svakodnevice

Ja sam godine proveo sa tobom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung 
Pobeda u Sofiji  Smile ovo je verovatno jedna od najvecih dobijenih bitaka eSrbije...
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Život je kurva...

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 353
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
preko 1800 dmg sam napravio tu sa 11.50 strenghta  Smile
IP sačuvana
social share
Srećan sam, to je čudesan dar.
Jos samo korak i savladaću strah,
sve je prošlo, sve je iznad nas
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ako si mi prijatelj ne razgovaraj sa mnom!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 9793
Zastava Mallevila
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Alcatel Mikajlo Pupin
Covek napravi 53.500 damage Smile
IP sačuvana
social share

Ko je nasadjivao ovu sikiru oca mu jebem?!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia N95 8GB
pa i ja da imam toliko para, ja bi tenkovao Smile
bash je bilo zanimljivo zadnjih sat vremena... ja sam sve vreme bio na chetu orlici4 i posmatrao bitku... kad smo udarili (VeS) zid je pao na -400 k dmg i vishe... ali nije bilo sve jedno kad su rumunski tenkovi tukli - odjednom zid pade sa 4xx na 160 k dmg... sva sreca posle su WE i josh neke paravojne jedinice tukle i izvukle situaciju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG g5
srbi usli u sofiju

svaka cast svim pripadnicima Ves-a paravojnim jedinicama i saveznim gradjanima  Smile

btw selim se i ja u srbiju na kratko
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Život je kurva...

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 353
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Garda udarala 4 minuta prije kraja bitke.  Smile
IP sačuvana
social share
Srećan sam, to je čudesan dar.
Jos samo korak i savladaću strah,
sve je prošlo, sve je iznad nas
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Evo clanak mog kolege iz ratnika esrbije

СРБИЈА на путу славе и успеха + Ратници еСрбије су били ту.........Wink))

Добро јутро свима који су онлине и уживају у јучерашњој победи еСрбије над еРумунијом.
Као што у наслову пише тема овог броја посвећена је управо томе,јер верујем да поред мене има пуно још играча који се осећају јако добро после јучерачњег догађаја.Одмах да кажем то није победа од круцијалне важности за савез,али је свакако јако битна за наш дух и за нашу жељу да у временима која долазе покажемо целом свету,а поготово западним комшијама кога су пробудили и шта све можемо када се удружимо и сви радимо као један.

Такође видим да су многи поносни на чињеницу да смо успели да победимо у борби 1 на 1 некада најачу силу еСвета,али и земљу која и данас претставља јако важан шраф у ЕДЕН машинерији,на њихову жалост шрафови звани УСА,Шпанија,Пољска су више подмазани и више се одржавају,док су ова два преостала препуштена да сносе и свој терет,али и терет својих колега....Wink)).

Што се нас тиче напредујемо супер од некадашње поробљене,ТО земље израстамо у силу коју ЕДЕН не сме да нападне јер зна да су му шансе да добије јако слабе.Такође желео бих да искористим овај тренутак док славимо да кажем још нешто што је јако важно.
Наиме сви смо поносни што је Софија освојена,али не требамо сада бити халапљиви,Софију морамо вратити еБугарској,јер толико барем им дугујемо,за нове играче који не схватају због чега ово кажем,ево објашњења.
Сви знате вероватно да смо на почетку били ТО и окупирани делимично од стране еХрватске,тада је наш председник Липец договорио план са еБугарском по коме би нас они окупирали привремено и тиме поништили Хрватске мпп-ове који су нас стављали у веома незгодну позицију.Наравно Бугари су помогли и захваљујући њима ми смо данас слободна држава са тенденцијом да постане права сила,да то нису учинили данас не би било ни еСрбије ни Феникса,а Хрватска застава би се увелико вијорила у еСрбији.
Због овога ми се морамо одужити Бугарима и вратити им Софију,јер оно што је нама Београд то је Бугарима Софија,надам се да се слажете са мном...

Е сад кад сам то рекао да наставим даље јучерашњи догађаји показали су свима,а поготово ЕДЕН-у да еСрбија више није занемарљива и да може претстављати јако велики проблем.Овога су јако свесни Амери,и ако се питате шта је разлог њиховог ненападања УК-а,то је чињеница да знају да им је Хај Ирон у Азији угрожен.Вероватно претпоставњају шта ће уследити нападом на УК.Због тога сад ce вероватно врши притисак на еХрватску,еБих и можда еГрчку да када до тог напада дође нека од њих можда и све ударе на нас.Шансе су слабе али је изводљиво,наравно требамо бити спремни на све,оно што је сигурно ако до тога дође еСрбија ће се јако пуно проширити....Smiley)).
До тада наставимо са многим акцијама помоћи еБебама,слабијим играчима и свима којима је наша помоћ неопходна.

А кад сам већ код акција,а и у наслову је стављено,желим да се похвалим да је и јединица чији сам ја припадник јуче учествовала и камиказирала за еСрбију и за њене циљеве.
Ми смо:

РАТНИЦИ еСРБИЈЕ

http://ratniciesrbije.webs.com/
-ово је наш сајт за све заинтересоване који би да се придруже,пошаљите поруку нашем команданту Digitex21

Сви који су јуче пратили битку у Софији од пола 9 па надаље имали су прилику да нас виде,наш аватар,нас 30 можда који човек више камиказирало је и направило негде између 40 000 и 45 000 штете непријатељу,и то са к1 пуцама,са обзиром да смо још увек млада јединица и да се не финансирамо преко државе верујем да нисмо били нимало лоши.
На сајту већ устаљена добра атмосфера,много играча нестрпљивих да ударе по румунима,делиле се пуце,гифтови,карте ма као да нападамо Хрвате.Заиста сам био поносан што сам члан једне такве групе у којој се не зна ко је луђи од кога наравно у позитивном смислу.СВАКА ЧАСТ РАТНИЦИ...

Но оно што ме је посебно одушевило је рад и осталих што ВЕС-а,што осталих паравојних јединица,јер смо пратили на сајту сви и видели како се једни за другим ређају Орлићи,Петлићи,Гардисти,Пантери,Лавови,Ш корпиони,Кобре,Вукови,ЕЛИТА ма имали смо утисак да цео ВЕС удара,као и многе паравојне формације има их много па да их не наводим,посебно одушевљење је било када су на сцену ступиле еБЕБЕ и међу њима Липец као еБеба са 200+ штете по ударцу.Гледајући те нове играче како ударају не жалећи ни новце,ни време,ни велнес,а знајући да цео њихов труд може да поништи један румунски тенк било је оно што ме је навело да будем поносан еСрбин,верујем да има доста играча који се слажу са овом констатацијом.Још једном хвала играчу ВељкоКг на одличној идеји да нове играче окупи још на почетку...

И толико од мене за овај пут надам се да сте уживали читајући ово,замолио бих вас све да гласате,наравно ко хоће нека ми да и Суб јер ми је и то потребно,наравно понеки Шаут би легао супер.Будите добро и видимо се опет на бојном пољу...

Smile Smile
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Дадоше те, питао нас нико није!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia E71
Mogli bi da udarimo na Slavoniju, nismo odavno. Smile
IP sačuvana
social share

"Srce heroja zauvek zivi ne mogu da ga ubiju
Srce heroja kuca vecno samo za Srbiju!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia N95 8GB
Ne... Nije sad vreme za Slavoniju... Prvo da se oslobode saveznici, onda high iron regija... Pa tek onda mozda Slavonija Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson K800i
Da li mogu nekako da prodam stvari iz inventara organizacije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 270 271 273 274 ... 371
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 22:06:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.551 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.