Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 21:57:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 249 250 252 253 ... 371
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: eRepublik  (Pročitano 446490 puta)
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
koje su svemirkse stranke?

sta je dobro,nemoj da lazes coveka,Srbija u igri se ne razlikuje od prave Srbije  Smile ekonomija nikakva,najnizi standard u eSvetu,najveca stopa smrtnosti,najvise izgubljenih ratova.truo sistem,svi se bave najstarijim zanatom,tj politikom(pa cak i ja poceo ,koji pojma nemama Smile). ..klasika Srbija ko Srbija nesloga nas ubija,ali opet kad se slozimo ubijamo sve Smile
« Poslednja izmena: 19. Dec 2009, 09:50:45 od kmilos992 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
Stranke u erepublici su sasvim nepotrebne i suvisne dovoljno je da se organizuje jedna stranka sa imenom Srbi i da svi budemo u njoj Smile

Evo npr Gambino leci frustracije iz pravog zivota u igrici a ima jos takvih djuture... Ovo je igrica i u njoj nema nacionalizma, liberalizma,kapitalizma i ostalih stvari .... Cilj je osvojiti HI regiju i tako poboljsati ekonomiju Srbije koja ne moze da opstane bez jos jedne High regije ... za to postoje nacini i ideje ali sto kaze limunovo drvo svemirske stranke prodaju sarene laze i onda dodjes do situacije kao u Hrvatskoj gde se vise svadjaju medjusobno nego sto rade nesto Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Život je kurva...

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 353
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Realno Gambino i njegova Simonica smoriše i Boga i narod.
Po čitav dan vise na eRepubliku, gledaju kad će ko šta napisati i onda trčkaraju i pljuju. Samo, pola nacije nam je takvo i u RL. Najbolje bi bilo kada bi svi ćutali, zadatak je unapređenje ekonomije i reformacija vojske. Kad se dobije zadatak za odbranu/osvajanje terotorije onda svi zajedno, kad osvojimo veselimo se opet i pljujmo po izdajnicima.
Problem je što većina ljudi svoje svakodnevne komplekse unosi u igru + sve to začini sa uzorom na RL politiku.
IP sačuvana
social share
Srećan sam, to je čudesan dar.
Jos samo korak i savladaću strah,
sve je prošlo, sve je iznad nas
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
Pa dobro u RL imas milion finesa i u RL cilj ne opravdava sredstvo bas uvek u igrici je druga prica... imas cilj i ides ka tom cilju i radis sta je potrebno da ga ostvaris... a svadjanjem i stvaranjem 500 stranaka necemo sigurno ici ka tom cilju nego cemo doci u situaciju u kojoj su hrvati trenutno da iznose planove za TO u novinama zato sto se mrze medjusobno Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Qtek 小米
Stranke u erepublici su sasvim nepotrebne i suvisne dovoljno je da se organizuje jedna stranka sa imenom Srbi i da svi budemo u njoj Smile

Evo npr Gambino leci frustracije iz pravog zivota u igrici a ima jos takvih djuture... Ovo je igrica i u njoj nema nacionalizma, liberalizma,kapitalizma i ostalih stvari .... Cilj je osvojiti HI regiju i tako poboljsati ekonomiju Srbije koja ne moze da opstane bez jos jedne High regije ... za to postoje nacini i ideje ali sto kaze limunovo drvo svemirske stranke prodaju sarene laze i onda dodjes do situacije kao u Hrvatskoj gde se vise svadjaju medjusobno nego sto rade nesto Wink
Па ја у игри и нисам експлоатисао национализам, баш због тога што је то није СЖ. Можда си ти у неким мојим поступцима то препознао, али кажем ти да ниси изнислио топлу воду, сви то знамо од почетка.
Међутим, мој циљ је промоција ћирилице, какве то везе има са национализмом. Успео сам довољно, јер сада само пар министарстава се оглашава на латиници и то не увек.
Створио сам слогане попут ''стоп латиници, нема гласа и претплате'' и неки људи су то следили, што је и био мој циљ и није био усмерен против играча, већ против државних инститиуција, јер када сам почео да играм све оне су се оглашавале на латиници.

Подржавам Симеону зато што сматрам да је најспособнија, најморалнија и да је пре свега заинтересована и даље за игру т.ј. посвећена игри.
СКС још увек не може да досегне број чланова који смо имали у тренутку када је она била председник, као и да освоји број мандата који смо имали тада.

Realno Gambino i njegova Simonica smoriše i Boga i narod.
Po čitav dan vise na eRepubliku, gledaju kad će ko šta napisati i onda trčkaraju i pljuju. Samo, pola nacije nam je takvo i u RL. Najbolje bi bilo kada bi svi ćutali, zadatak je unapređenje ekonomije i reformacija vojske. Kad se dobije zadatak za odbranu/osvajanje terotorije onda svi zajedno, kad osvojimo veselimo se opet i pljujmo po izdajnicima.
Problem je što većina ljudi svoje svakodnevne komplekse unosi u igru + sve to začini sa uzorom na RL politiku.
Пусти Гамбина и Симеону, ми смо остварили први циљ и имамо странку и као нормално је да дискутујемо о проблемима, ваљда је прошло то време када се ћутало.
Да ли је ВЕС имао свог кандидата ? Јесте.
Значи нико не ускраћује право војницима да гласају, већ се питамо да ли ВЕС има политичких амбиција и зашто се јавно не огласе, објаве програм и план. То је некада било незамисливо и тај исти Бокее је био против тога.
Како можемо да будемо јединствени, ако се ВЕС меша у политику на најдиректнији начин ?
Крајње је време да се реформише војска.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)

ja ne znam koji je vama sa strankama?
pogledajte ostale "jace" zemlje,koliko imaju stranka?
mi smo i dobri Smiley

a da nema stranka ne bi bilo zanimljivo,ne bi se svadjali i mnogi bi biatalili.....i kako bi admin drugacije mogao da izvuce 40 golda ? Smiley
samo se nadam da admini nece uvesti mod gradjanskog rata ili ode srbija Smiley

a da bicemo mi u jednoj stranci kad nas sastavi eden Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
Ja mislim da vojnici treba da glasaju ipak su oni vecinom najbolji igraci kod nas ali ne po direktivama nego po tome ko ce vise doprineti nasim ciljevima....

Citat
pogledajte ostale "jace" zemlje,koliko imaju stranka?
samo madjarska je jaca od nas... Sa high iron regiom bi ih mozda i sustigli za par meseci Wink
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Prodajem Q2 kucu za 5.5 golda. Najjeftinija u eSrbiji kosta 7 golda, prema tome ponuda je vise nego povoljna.

Zainteresovani javite se Generalovoj radnji!
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1317
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Apple iPhone
Neko mi je hakova nalog i uzeo 10 golda! Sta da radim?
IP sačuvana
social share
Dragan Mance (1962.-1985.)
3. Septembra 2008. godine navrsava se 23 godine od tragicne pogibije IDOL-a juga. Sa svoje 23. godine dao ja navijacima mnogo vise nego neki za ceo zivot. Legenda vecno zivi u nasim srcima!

Moca Vukotic:"Na Novom groblju u Beogradu 4. septembra 1985. ispracajuci Dragana Mancea, bili smo svesni istine da sahranjujemo coveka koji je imao vise smisla i razloga za zivot od vecine nas. To je ona nedokuciva logika."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Apple 15
Posalji tiket adminu...
U svojim donacijama mozes da pogledas kome su pare otisle...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 249 250 252 253 ... 371
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 21:57:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.