Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 13:33:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 211 212 214 215 ... 371
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: eRepublik  (Pročitano 442505 puta)
Zvezda u usponu

Get Whredy to DIE!I was born whredy motherfucker!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2192
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG KU990 VIEWTY
e ljudi postao sam ambasador u eIraku Smiley
IP sačuvana
social share

"Only Valve can make people wish they were banned."
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
pa ja imam neke ideje kako da se popravi ekonomija, ali mi trebaju saveti i drugih igraca, moram da saznam koji su sve problemi sa kojima su suoceni igraci vezani za ekonomiju. sto se tice drzavnih problema to manje vise znam, ali nisam upucen najbolje u probleme obicnog coveka, narocito onog niske kvalifikacije.
da patak, to sto ljudi rade samo za hleb je stvarno jadno, i cene moraju pothitno da padaju, al to je malo teze izvesti, ipak...
a ti wayman, za intervju sam uvek raspolozen, aj u toku slece nedelje, kad budem malo vise upucen u izvesne stvari, i nadam se postanem malo zanimljivija osoba za intervjuisanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)

zar postoje e-ambasadori?ja mislio to zajebancija...sta radi ambasador ?

moje misljenje je da ne treba cene da padaju vec plata da raste.
« Poslednja izmena: 20. Nov 2009, 21:49:51 od kmilos992 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
ne, ne moze, mora da padaju i to za mnogo. jebiga, drzava je napravila sranje sto je prerano podigla kurs na 0,016 i zeznula privrednike koji ce prodavanjem po niskim cenama biti na gubitku, ali sad nema nazad. cene su nam suvise visoke u odnosu na inostranstvo i niko nece nista da kupuje, i to mislim na jake igrace i strance koji trose mnogo i stvarno finansiraju drzavu, a najveci problem nam je sto vise ne izvozimo zito preko stranih orgova i to nam smanjuje priliv zlata u drzavu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
e jbg,...ne znam kolike su cene u srbiji,nisam bio odavno mislio sam da je isto kao u ostatku sveta...u rusiji je katastrofa,evo u mom poslu iron niakda jeftiniji nije bio,al za sad  se uspesno borimo sa ek krizom.. Smile

nego da te pitam,posto vidim da si u tim vodama,ja radio u belom svetu zaradio nesto golda Smile
i sad hocu da pomognem srbiji,pa bih otvorio neku firmu...imas neki predlog ? fali li nesto srpskom trzistu ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Гледам нешто мапу... Па Индонезија је 10х мања негошто је била. Шта је узрок њиховог краха ?

Uzrok njihovog kraha je sto su se smorili + par cunamija i zemljotresa u RL

Ako pitas njihovog precjednika sta je uzrok on ce ti reci da je to bio plan - osvojili svijet, ponizili EDEN, sveli Amere na par kolonija, a onda su potpisali pakt o vracanju teritorija, Sibir - Rusima, sve teritorije Indiji, Zapadnu Australiju - Australiji i sl.

I sad su upali u problem jer su se bukvalno odrekli 3/4 privrede i pola igraca, jer je bar pola igraca u RL imalo drugi pasos.

Odlucili su da se okrenu svojim izvornim igracima, da se manje - vise vrate u originalne granice i da krenu da se makljaju sa susjedima iz okruzenja. Nadaju se da ce tako stabilizovati situaciju i ponovo ozivjeti interesovanje.

Sto se privrede tice, nama ni infuzija od 16 000 golda ne bi pomogla, Srbija je kao sito, sve sto uspes u nju, nestane.

Moje oruzje je 6.50 din - ja mogu da ga proizvedem ako cu svoje igrace da placam 3, 6 i 9 din za skill 2, 3 i 4, ali moja dobit je svega par dinara na dan, ako spustim cijene, odoh u minus, ako dignem plate odoh u minus, oruzje ne mozes nikome prodati, skuplja ti se na lageru, ako nema rata dva dana, odmah svi imamo krizu proizvodnje, ako hocu da izvozim moje oruzje u inostranstvo - sipak, nigdje nismo dovoljno konkurentni.

Valleta hronicno ne radi. Kad sam ja pocinjala da igram u eIndo, svaki dan su nas bombardovali: novinski clanci i na srpskom i na engleskom koji su uvjek bili u prvih 5, reklame, shout-ovi, preko poruka od drugih igraca, preko chat-a ...  Znaci ja sam Valletu krenula da koristim u samoodbrani - da bi me manuli, i stvarno sam kao kreten kupovala sve preko njih.

Evo me mjesec dana u eMadjarskoj, sem par tekstova u nasim novinama nema ih nigdje i onda melju kako ide slabo plasman u inostranstvu. Pa da izbace 3 teksta dnevno u svakoj od e zemalja, na srpskom, engleskom i jeziku domacina i da sva tri uguras u prvih 10 da vidis kako bi bilo interesovanja.

Isplati se preseliti org ako hoces da kupis Q3 kucu pa je u jednoj zemlji 13 golda a u drugoj 15, ali da dajes 0.2 golda za kartu da bi kupovao oruzje po 0.104 umjesto po 0.106 i to samo 10 ili 20 komada, narocito ako ne znas oce li se cijene zadrzati u novoj drzavi je besmisao.

Drugo igraci su lijeni, navuci ih na Valletu jednom, pa ce uvijek tako da kupuju, ali moras nesto da im i das za njihove golde. Ne moze vrijeme isporuke da bude od par minuta do 24 h, da ti nikad ne znas da li ce ti oruzje stici na vrijeme, ne postoji varijanta da ti recimo kupis 10 kom oruzja, a da ti oni salju svaki dan po 2 kom i sl.

Drugo prestanite vise sa doniranjem, donirajte ovamo, donirajte onamo i onda lupe igracu ban i sta? Ode sve!
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
patak,imas fabriku puca ?
sigurno ti treba iron  Smile mogli smo da napravimo posao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Get Whredy to DIE!I was born whredy motherfucker!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2192
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG KU990 VIEWTY

zar postoje e-ambasadori?ja mislio to zajebancija...sta radi ambasador ?

Budu na chatu/forumu te drzave,prate ekonomiju,vojsku,politiku te drzave i sve to salju u nedeljnim i mesecnim izvestajima MoFi  Smiley

btw

@boro mozes li da napises jedan jako dobar clanak al da bude ozbiljan o ekonomiji i da mi das da objavim u novinama .... ocu da sprovedem test... dal ce ljudi vise VOTEovati dobar ozbiljan clanak o ekonomiji ili neku zezanciju ....

@wayman jel mozes da mi napises neku zezanciju da publishujem u svojim novinama ?

naravno potpisacu vas Smiley ali tek nakon experimenta Smiley

Znaci ocu sledece:

Pub. borin clanak vidim koliko ce ga voteovati....
Pub. waymanov -----------------------||--------------------

Smiley

tnx
IP sačuvana
social share

"Only Valve can make people wish they were banned."
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson K610i
Kubatoviću, ti hoćeš da navučeš Sub-ove na tvoje novine preko leđa drugih... c, c, c ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
pa ja imam neke ideje kako da se popravi ekonomija, ali mi trebaju saveti i drugih igraca, moram da saznam koji su sve problemi sa kojima su suoceni igraci vezani za ekonomiju. sto se tice drzavnih problema to manje vise znam, ali nisam upucen najbolje u probleme obicnog coveka, narocito onog niske kvalifikacije.
da patak, to sto ljudi rade samo za hleb je stvarno jadno, i cene moraju pothitno da padaju, al to je malo teze izvesti, ipak...
a ti wayman, za intervju sam uvek raspolozen, aj u toku slece nedelje, kad budem malo vise upucen u izvesne stvari, i nadam se postanem malo zanimljivija osoba za intervjuisanje.

Nesklad - radna snaga -> sirovine -> gotov proizvod...

Umesto da drzava bude glavni kupac na trzistu i da kontrolise cene, ona ima svoje firme u kojima radnici rade za kao neko oruzje + su u obavezi da stalno budu na raspolaganju...

Znaci, drzava mora da preuzme aktivnu kontrolu nad trzistem... npr. da svako ko stekne nivo na kome moze da otvara firmu, dobije pismo od drzave u kojem mu se objasnjava da je bolje da kupi neku koja je na prodaju, nego da otvori novu... i tako...

I trening ratovi... ne samo za VeS (hebo ih VeS)...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 211 212 214 215 ... 371
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 13:33:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.