Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Maj 2026, 09:09:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 371
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: eRepublik  (Pročitano 494493 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Admini - neutralni? Ma da, kako da ne

Vidjeces da se proteklih mjeseci po novinama uglavnom prepucavaju na racun admina i njihovih reakcija na pojedine situacije.

Kada su Hrvati vrsili TO Srbije, nekoliko naloga nasih igraca bilo je hakovano, ali admini nisu odreagovali. Onda su se neki drugi nasi igraci javno zalili - i billi banovani. Tek nakon sto je TO od strane Hrvata zavrsen, ljudi kojima su nalozi bili banovani su dobili svoje naloge nazad.

Ne znam sta je wizzie_don - uradio, ali ako je danas vec dan za izbore, ako ce eIndonezija sutra da dobije novog predsjednika, ako se vode odlucujuce bitke za Havaje i Kaliforniju, onda su admini u duhu fer pleja morali da ostave wizzie_don-a u igri do sutra, jer su ovim potezom osakatili eIndoneziju i znatno umanjili njene sanse da se uspjesno odbrani.
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
LG Frizider
imas vanyo rat za havaje. a ja za ovih 3 meseca kolko igram nisam primetio da je u indoneziji i jedan dan protekao bez rata.

Sad vide, odlicno. Igore fala na linkovima.
Bilo je zatisije jedno 3-4 dana secas se pre jedno 2 meseca kako smo kukali "Di je nas rat?"...
« Poslednja izmena: 05. Sep 2009, 20:22:42 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Evo i clanka koji se upravo pojavio koji uporedjuje brzinu reakcije admina kada su situacije kakve su se desile danas, desavale u proslosti

http://www.erepublik.com/en/article/all-animals-are-equal-but-some-animals-are-more-equal-than-others-eng-srb-esp-926494/1/20
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Људи имам најаву од једног ортака да за пар дана поново креће напад на Славонију.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

марш из моје авлије

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 212
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Dealio
mob
SonyEricsson w660i
Не каже се најава, него дојава.
IP sačuvana
social share
...Недељко Вешић један је од нас !!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Ericsson T28
Admini Erepublike su debili i žestoko su retardirani, ali opet ne vjerujem da su tako glupi.

------------------------------------------------------------

A ovi geekovi su tvorci eRepublik, nisam znao da su Rumuni.

eRepublikTeam
« Poslednja izmena: 06. Sep 2009, 05:22:38 od igorxxx »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Не каже се најава, него дојава.
Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Apple 15
Jeste da su mi kolege, ali slazem se da su debili...

Primer 1:
Kada je onaj ustasa (ne Hrvat, ustasa... sam je sebe tako oslovljavao) spamovao srpske novine, trebalo im je vise od 12h da ga banuju... Trebalo je da ga prijavi pola eSrbije da bi se oni smilovali da pogledaju, iako je prioritet poruke bio najveci... Meni se javio admin posle vise od 24h i sa pitanjem u cemu je problem, jer on ne zna sta je bilo, ali mozda je njegov kolega resio problem. Mozda.

Primer 2:
Pre par nedelja sam imala problem sa igricom. Pokusala sam da odradim dnevni posao, ali on me je stalno vracao na pocetak. Probala sam par puta i kako me je stalno vrteo u krug (doduse, dobijala sam platu i xp poene), javila sam se svom poslodavcu i poslal ticket za bug, opet sa najvecim prioritetom...
I tako... niko mi se nije javio do danas...
Na kraju smo se dogovorili da mi moj poslodavac smanji platu (posto igram samo zbog xp) i da ja klikcem dokle mogu... Konacno, tek negde posle podne posle x pokusaja, ja sam odradila taj dan...
I kao sto rekoh... niko mi se nije javio, iako sam lepo prijavila bug i sta sam radila, kako me ne bi banovali zbog zloupotrebe bagova u igri...

Primer 3
Bitka za Slavoniju II
Server je pucao na svakih 15 minuta i nije radio po 5-10min... Posto smo se ja i Patka uortacile, kupile oruzje i drzali u steki u nasoj Org, ja nisam mogla da saljem giftove i oruzje predvidjenim tempom, a cak mi je i skinut dupli wellness, tako da sam zamalo pala ispod 40...
I tako.. kad god je nesto vazno, njima puca server... dan uoci izbora, ja sam propustila trening rat i izgubila 10 poena zato sto im server nije radio od 8:30 do 9:10...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Ericsson T28
Treba tamo njima tvoja čvrsta ruka, a osim toga imaš sjajne preporuke.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
mob
Tel.Me Your.Number
U vreme dok sam ja igrao admin za Balkan je bio hrvat. Smiley

A šteta na naš račun ima toliko da se ne mogu svih ni setiti.

Ovo što ti Anea navodiš nije ništa novo Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 371
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Maj 2026, 09:09:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.