Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Maj 2026, 23:37:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 371
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: eRepublik  (Pročitano 492452 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple 15
ima da crkne od muke...

inace, posto sam se seljakala par put... meni ne pada na pamet da idem u BiH... au.. pm...ima da radim i razvijam Majcicu Srbiju...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
ni meni, bosance bole ku*ac za svoju drzavu, a ja cu kao da se borim za njih.

kad su bili parlamentarni izbori ja otisao u bosnu, kad tamo jedva da nas je bilo 50 u stranci. doslo u subotu nesto hrvata, uclanili se u manjinske stranke i istisnuli nas sa liste prvih pet. nismo ni mogli da se kandidujemo. potrosio sam dzabe velnes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung Galaxy II
ja cu biti indonezanin pa kud pukne  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Ја се данас ујутру преселио у Србију.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple 15
ja mislim da je bolja varijanta da ostane svako gde je...
pa ako bude bilo potrebe, lako mogu da dodju u Srbiju, posto kongresmeni mogu da dodele drzavljanstvo... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Мене сморила индонезија.Smiley
« Poslednja izmena: 28. Jul 2009, 16:35:38 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
ja idem u juznu srbiju, tamo najskuplje mogu da prodajem glasove
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Qtek 小米
ja mislim da je bolja varijanta da ostane svako gde je...
pa ako bude bilo potrebe, lako mogu da dodju u Srbiju, posto kongresmeni mogu da dodele drzavljanstvo... Smiley
Да, али што је сигурно сигурно, а и овако је брже.
Иначе ми који смо у Србији и не треба да идемо у РС.

П.С.
Мени су послали ову поруку (на латиници  Smile  ) за помоћ, па сам прво помислио да није нека усташка заврзлама.
У сваком случају требало би да се узима држављанство РС, да припојимо их матици.

Citat
From Republika.Srpska 

Poštovani/a,
kao što verovatno znaš u sredu u 10 ujutro po našem vremenu će biti uvedena državljanstva i svi građani će dobiti državljanstvo one države u kojoj se tada zateknu. Ova mera je uvedena od strane administratora kako bi se ograničila mogućnost političkih napada na neku dražvu. Posle srede, jedini način dobijanja državljanstva će biti podnošenjem zahteva uz obrazloženje kongresu date države i dobijanjem pozitivnog odgovora makar jednog kongresmena. Igrači će moći da glasaju samo za kongres i predsednika države čije državljanstvo imaju!

eRepublika BiH se otvoreno stavila na stranu našeg ljutog neprijatelja eHrvatske, i povukla veći broj nimalo prijateljskih poteza prema našoj državi i narodu. Između ostalog, učestvovali su u svakoj borbi na strani Hrvatske i Atlantisa, te samim tim radili protiv oslobođenja okupiranih Srpskih teritorija. Takođe su učestvovali u odbrani Hrvatske od naša (umalo neuspešna) dva TO pokušaja. Nije reč samo o pojedincima već o većini tamošnjeg stanovništva i vojsci.

Na prethodnim izborima Srbi iz Bosne su pokušali da osvoje par mandata u kongresu eBiH kako bi mogli da učestvuju u tamošnjem političkom životu i dodeljuju eBiH državljanstva svojim sunarodnicima. Ujutro rano, sat vremena pred izbore, hrvatska vojska i dobrovoljci su se masovno učlanili u polunapuštene stranke kako bi onemogućili Srpskoj stranci da kandiduje ljude za kongres. (samo prvih pet stranaka po broju članova mogu da kandiduju kongresmene). Ovim potezom je srpska manjina izgubila jedno od fundamentalnih ljudskih prava: pravo da bira koga hoće i da bude birana.

S time na umu, pozivamo te da nam pomogneš da pozitivno delujemo na ovu situaciju. Molimo te da se danas(ponedeljak) ili sutra(utorak) preseliš u eBiH kako bi prekosutra (sreda) ujutro dobio bosansko državljanstvo. Ukoliko veći broj Srba ne iskoristi ovu priliku pitanje je da li će ikada iko srpske nacionalnosti moći da dobije državljanstvo eBiH (pošto neće biti srpskih kongresmena da ih odobre). Potrebno nam je da veći broj ljudi dobije ta državljanstva kako bi u slučaju daljih agresivnih poteza mogli da uradimo kompletan TO njihovog kongresa umesto vojnog rešenja (ovo je nešto o čemu vlada na žalost trenutno ne misli a posle će biti kasno) ili da na svakim sledećim izborima im omogućimo barem 2-3 kongresmena koji bi zastupali njihove interese. Vrlo lako možeš da uzmeš državljanstvo i nikada ne glasaš u BiH (to je tvoje pravo) ukoliko smatraš da će tvoj glas biti zloupotrebljen. Isto tako, možeš da podneseš zahtev Srpskom kongresu da dobiješ srpsko državljanstvo ukoliko se predomisliš. Ali ako sada ne uzmeš državljanstvo, posle će biti kasno.

Ukoliko odlučiš da nam pomogneš, molim te javi nam da možemo da računamo na tebe. Stojimo na raspolaganju i u slučaju da imaš nekih pitanja ili ako ti trebaju karte (trebaće 2) za selidbu. Unapred Hvala!
« Poslednja izmena: 28. Jul 2009, 16:56:24 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple iPhone
Мене сморила индонезија.Smiley
Ma Indonezija je odlicna. 15 gold-a zaradim mesecno od obicnog rada. Smile

Najbolja pomoc koju bi mi mogli da pruzimo Srbiji je donacija zlata.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple 15
Citat
Иначе ми који смо у Србији и не треба да идемо у РС.

Vidis.. mene nervira to stalno guranje...
Ako si Srbin, ti moras to, to i to...

I stalno pozivanje na rat... pa majku mu... s cim da se borim kad q1 oruzje kosta kao moja citava plata...
A gde je tu hrana, struja, voda, komunalije...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 371
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Maj 2026, 23:37:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.