Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 16:07:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 354 355 357 358 ... 371
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: eRepublik  (Pročitano 442527 puta)
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
I ja sam to batalio ima vise od pola godine....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Nokia e71x
Ja sam se ponovo aktivirao i boze dragi ni blizu one igrice sto je bila... :/
Inace ingame nick Draxtor, nekad sam i bio poznat sirom eSveta Smile
IP sačuvana
social share
Liked by few, hated by many, respected by aLL!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Kakvo je sad stanje sto se tice eSrbije?????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
LG g5
Kakvo je sad stanje sto se tice eSrbije?????

Ukratko

Званични крај једног прелепог периода

Овакав текст је већ дуго ишчекиван и сви који су упознати са ситуацијом неће бити претерано изненађени јер већ месецима вучемо за собом доста незадовољства по питањима сарадње са савезницима.

еСрбија званично напушта Phoenix алијансу. Не знам да ли је паметније формулисати то овако или “Phoenix алијанса више не постоји, самим тим ни еСрбија није више у њој”. Отприлике у исто време еМађарска објављује сличан текст са сличним саопштењем, док је у још пар чланица предлог на изгласавању и већ је очигледно да ће бити прихваћен мада морамо да сачекамо и њихова званична саопштења да би причали о томе. Напуштањем два оснивача и две најјаче државе мислим да се ставља тачка на већ познато. У сваком случају ја сам и даље мишљења да Phoenix одавно не постоји. Канал на коме се окупљамо служи искључиво за дружење председника и министара, то можемо на било ком каналу. Акције, уколико су организоване, организују се искључиво од стране самих председника који се проналазе међусобно и договарају. Све државе осим еМађарске, еСрбије и још пар гледају искључиво лични интерес, са осталима сарађујемо искључиво у случајевима када се интереси у неком моменту сусретну и поклапају, у противном смо сами на своме. Такође месецима ове две државе дају све што могу за савез, бранећи слабије чланице, помажући пријатеље, и на крају смо увидели да смо постали иако најјаче, државе са најмање новца у свом поседу. Овај ратни модул је такав да се све добија пре свега новцем, колико год се то нама свиђа или не, тако да морамо апсолутно да променимо начин на који водимо спољну политику и почнемо да гледамо где се то ми налазимо у овој новој поставци игре.

Рекао сам већ али бих да поновим и нагласим да је ово лично мишљење, имам утисак да нас наши противници далеко више цене и вреднују због свега што смо досад у игри урадили за своје пријатеље него сами пријатељи за које смо дали све и милион пута се одрекли својих интереса зарад помоћи пријатељу у невољи. Такође имам утисак да смо размазили многе савезнике и да смо тиме ослабили комплетан савез, јер неке државе једноставно не улажу довољно труда у свој развој рачунајући да ће увек уследити безусловна помоћ еМађарске и еСрбије и да ћемо их по милионити пут спасити од налета њихових противника и суседа. Мислим да је дошао моменат да ставе прст на чело и размисле о својој будућности. На њима је хоће ли тражити нови заклон у неким другим државама или једноставно одлучити да се развијају и ојачавају како би и саме могле бити достојан и равноправан савезник онима који су то већ урадили.

Овим поступком еСрбија не окреће леђа својим пријатељима. Наставићемо сарадњу са свим државама које то желе и које пре свега покажу да нису ту због интереса. Равноправно значи да ако ми потрошимо последњи динар да би помогли неком, очекујемо да тај неко потроши свој последњи динар да помогне нама, не да има исти учинак на бојном пољу јер је то поприлично немогуће.

Такође еСрбија овим не говори да неће у будућности приступити некој другој алијанси, која би могла у себи да садржи и неку досад противничку еДржаву, а против себе неког од досадашњих савезника. Једноставно баланс у игри је поремећен, и како нам је милион пута доказано на делу да сви гледају пре свега свој лични интерес, не видим никаквог разлога да ми и даље одбијамо да гледамо свој интерес да би били вољени и поштовани и да би нам неко рекао хвала, а онда наставио да гледа само себе. Вољни смо да сарађујемо са свим еДржавама које су вољне да сарађују на истом нивоу и да то докажу на терену.

Phoenix и Eden пропаганда су базиране на блаћењу противника и представљању супротне алијансе као зла које се мора победити. Отуда сви ми који играмо ову игру дуго времена имамо утисак да су они који су играли на супротној страни лоши, превртљиви и слично у многоме генерализујући комплетне државе. Мислим да смо достигли виши ниво свести по овом питању и да можемо да се отворимо новим идејама.

Статус еСрбије од данас је неутрална еДржава која срдачно сарађује са свим пријатељским еДржавама и која је отворена за нова пријатељства и сарадњу. Не заборављамо ничију помоћ и не окрећемо леђа ником, само гледамо у будућност.
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27
Zastava Zmajevo sklonište...
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung SM-G800H
Sve u svemu sad je došlo vreme za promene,sad ćemo imati nove savaznike(najverovatnije poljska,odbili su rumene zbog mađara,jer imaju kako kažu veliko RL prijateljstvo sa mađarima) i nove neprijatelje(italija,ukrajina i bugarska su već prešle iz bivšeg feniksa u eden i izdali nas pa će najverovatnije ostati neprijatelji i posle ovog raspada feniksa(italija je sledeći cilj krenuli smo sa slovencima na njih već smo stigli do njihove granice,a bugari su nas kao i uvek kroz istoriji izdavali,a pošto ne podnose makedonce(veliki prijatelji u erepu),biće naši neprijatelji sigurno,za grčku se ne zna,ali biće i oni najverovatnije,jer su nam turci i makednoci,koje grci ne podnose i obrnuto dosta bliski u igrici(makedonci i turci su napustili feniks odmah posle nas,a kasnije su portugal i tajland,koji inače drži Srbija,predsednik i ostali u ministarstvu su srbi,ukljucujuci i mene,mada mandat uskoro ističe,a i sad sam eCrnogorac)pa je teško da će grci i biti sa nama nažalost,ali sve je moguće,pogotovo jer se pregovara o tome da se ujedine sve balkanske zemlje,uključujući krosane i balije,ali to je bar sad nemoguće kao i slavic unija(sve slovenske zemlje)))
Inače i eNovi Zeland je srpski,možda odem tamo na jagnjetinju i da gledam ragbi... Smiley
E da i đetići su napali kroasane i sad im preti brisanje od strane kroasana,tj već je dogovreno u vladi brisanje eCrne Gore,a kao razlog je baby boom,jer bi tako privukli po njima dosta igrača,za sad ih ima samo 600 i to preko 80,90% su Srbi,tako da ima malo đetića na erepubliku...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
A Srbija ce protiv Rusije....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 407
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson K810i
Hoce neko da kupi gold?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
LG g5
Hoce neko da kupi gold?  Smile

aj daruj  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy II
Zasluzuje nas glas  Smile Novi broj Gambijevih cirilicnih novina http://www.erepublik.com/en/article/-1-1639713/1/20#comments
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ja odlučio da napustim igricu uz počasti  Smile

prvi
drugi
treći

I izdvajam jedan komentar

IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 354 355 357 358 ... 371
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 16:07:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.