Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 15:10:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 219 220 222 223 ... 371
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: eRepublik  (Pročitano 443646 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
pa madjari ce osvojiti jednu regiju u hrvatskoj 100% tako da dobijamo Smiley a ja ne verujem da cemo osvojiti mi slavoniju Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
jbg  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson K610i
@Orf

Napad na Bosnu bi bio potpuno nepotreban, em trosenje para, em dobijamo neke sugave regije koje ce biti oslobodjene RW-ovima (ili Hrvatskim napadom). Ne znam koje saveze ima Bosna, ali ako ima jake saveznike, to ce nam dodadtno otezati posao. Jos ako izgubimo prvu bitku sa njima, moracemo da se branimo na dva fronta.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Srbija ima toliko stanovnistva da moze da napravi 3 puta TO Bosne i 100 puta TO Bugarske, ali ebi ga kad smo glupi.
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
pa sto se ti ne angazujes na tome da opametis te silne ljude? Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Nema tu pomoci. Hrcak je vise puta organizovao prelazak VeS-a u BiH i uzimanje drzavljanstva.

Odu glasaju, i odmah se vrate da traze drzavljanstvo. Ebem ti glup narod. Nikako da ukapiraju da zastava koju nosis nije isto sto i zemlja u kojoj zivis.

Ja imam drzavljanstvo eIndonezije, zivim u eMadjarskoj, a imam firmu u Srbiji  i org koji se seta svugdje po svijetu - a opet sam eSrbin - manje vise. Al ajd ti to objasni usijanim glavama. Da su istrajali 3-4 mjeseca sa drzavljanstvima imali bi sad vecinu. Sto se eBugara tice mogli smo im ponuditi 100 - 150 ljudi da dobiju bugarski pasos i obecati im da ce ovi glasati samo u slucaju opasnosti od TO, a inace biti uzdrzani, ali jok mi cekamo da se rvati prvi sjete.

IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Ne razumem se ja bas u tu visoku politiku ali zar ne bi bilo najjednostavnije da drzava izbaci u vesti da se presele ljudi u bosnu i da tamo zive i da im sve lepo objasni Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Pa ne mozes da glasas dok ne dobijes drzavljanstvo. A drzavljanstvo dobijes tako sto ti ga neki kongresmen da. A da bi neki srbin dobio drzavljanstvo mora da mu ga da srpski kongresmen, jer drugi nece.

Ali jednom kad dobije drzavljanstvo, igrac ne mora da zivi u toj zemlji. On moze da glasa na izborima u Bosni, a da zivi i radi u Srbiji ili bilo gdje drugo. Ja glasam na izborima u eIndo iako tamo nisam bila zadnja 2 mjeseca.

Ali glupi Srbi misle da onog momenta kad se negdje presele moraju imati i drzavljanstvo te zemlje, pa tako pripadnici VeS-a odu tamo, dobiju drzavljanstvo, misle da moraju da zive tamo, budu malo, smore se, vrate u eSrbiju i  odmah traze nas pasos.

Ali za to su najvise krivi nasi kongresmeni - umjesto da uvedu zabranu davanja pasosa ljudima koji imaju drzavljanstvo eBiH, eHrvatske, eMadjarske ili eIndo - sem u posebnim slucajevima - ne mozes se kandidovati na izborima ako nisi drzavljanin - oni dijele drzavljanstva i sakom i kapom onim kojima to ne treba. Mislim da ima pripadnika Ves-a koji su 3-4 puta mjenjali drzavljanstvo zadnjih 2-3 mjeseca.

Sta meni fali - od rodjenja do danas eIndonezanin - i fino mi stoji, jedino se malo zbunim kad vidim Poljsku i moju zastavu jednu pored druge  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Život je kurva...

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 353
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Wayman, piše se countries, EDEN's ass, etc  Smile

Piši kako treba il' nikako  Smile

IP sačuvana
social share
Srećan sam, to je čudesan dar.
Jos samo korak i savladaću strah,
sve je prošlo, sve je iznad nas
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ubio me Vrag, al 'Rvati ima opet da se odbrane na sva tri fronta, jest da su protiv Madjara jos 700.000 u mnusu, al ima i to da ispeglaju, a mi kao da nismo ni igrali
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 219 220 222 223 ... 371
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 15:10:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.219 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.