Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erdogan prso : ''Ameriku su otkrili muslimani!''  (Pročitano 9450 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Sve je moguće. Jel razmišljao neko o mogućnosti da su Ameriku možda otkrili i antički bosanci?

Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Samsung SGH-E590
Bosanske piramide su ustvari bile teleport povezan sa piramidama Maja. I naucno je dokazano da su Bosnjaci bili muslimani i pre dolaska Muhameda.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22684
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Muhamed je milostiv, koga kod je sreo, on je ubio. 

Nego jel se ti brises sa neparnim brojem kamenja? Pokrivas kasike pre spavanje? Jel ti Satana pisha u uho i spava u nosu?   
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Nokia 
O otkriću Amerike: vrlo mi je zanimljiv pojam jer tamo su živeli Inke, Maje, Asteci i drugi narodi, imali su razvijene kulture i veliku brojnost, pa je otkriće vrlo uslovno. Pre se može reći da su otkrili put do Amerike za kloji Azija i Evropa nisu znale. Naravno svako takvo veliko putovanje je zadivljujuć poduhvat ali koristiti ga za izgovor da bi neki pokvareni vlastodržac koji s tim čak nema nikakve veze ložio svoju sirotinju je smešno.

Islamski ratniče pop je ko svaki drugi čovek slobodan da iznese svoje mišljenje i da ga niko zbog toga ne zakolje ili osudi na smrt. Mi verujemo da i druge greške od ljudske slabosti treba ispravljati i boriti se za život čoveka a ne zarobljavati svoje ćerke u zlatne kaveze i kamenovati devojke zato što žele da se udaju gde ih duša vodi.

http://www.mojenovosti.com/lat/index.php?option=btg_novosti&idnovost=87876&Pakistan-Hri%C5%A1%C4%87ani-osu%C4%91eni-na-smrt-zbog-bogohuljenja#.VGvgP2ffWSo

http://www.tvbest.rs/54524-pakistan-porodica-kamenovala-zenu-do-smrti-jer-se-udala-za-muskarca-koga-voli

http://www.jutarnji.hr/saudijske-princeze-zatocene-u-palaci-njihova-majka-molila-un-da-intervenira/1171924/

Nego koliko ja znam muslimanke uglavnom nose dimije a hidžab je samo mantil preko tih dimija koji i po najvećoj vrućini moraju da nose kad ih zalupani muž pusti iz kuće. Doduše danas su uglavnom u trenerkama, skupe dimije i teško se peru.

Za knjige odavno imam izgrađeno mišljenje: nekritičko usvajanje tuđih misli je štetno po mentalno zdravlje čitaoca. Ne koristi knjige stare stotinama godina kao izgovor da bi njima opravdao pljačku i ubijanje. Ono što je pisano tako davno ne može da se primeni na današnje vreme. Mogu samo da se razumeju ideje pisca i ako su ispravne da se primene na savremen način. Tako recimo ja nikad ne bih zamenila pranje rublja arielom u mašini za pranje mlaćenjem praklačom u potoku i otkuvavanjem u ceđi. Bilo bi mi užasno glupo da za svaku bubuljicu idem u karantin pa na kontrolu da nije guba. Ne bih živela u šatoru sa kozama i kamilama. Zašto bih onda trebala da sledim druge prevaziđene metode od pre 1400 godina ili 2000 godina ili 3500 godina?

A nedoslednost između propovednikovih reči i prakse smatram posebno problematičnom. Tako da čovek koji je naredio monogamiju, pa pola godine kasnije izmislio opravdanje za bigamiju da bi na kraju to bila poligamija i završio u pedofiliji ne živi svoje reči nego skače sebi u stomak. Čovek koji govori da su ljudi braća u Bogu a kolje druge ljude jer ne misle isto je uhvaćen u sopstvenu zamku.  Zato je laža, a laža nije od Boga nego od ljudskog greha. Onu prvu ideju možeš smatrati izvornom a sve to izrugivanje prvoj ideji je slabost čoveka koga je zanela vlast i moć.

Muhamed je milostiv, koga kod je sreo, on je ubio. 

Nego jel se ti brises sa neparnim brojem kamenja? Pokrivas kasike pre spavanje? Jel ti Satana pisha u uho i spava u nosu?   

Smile Rale  Smile
« Poslednja izmena: 19. Nov 2014, 01:42:30 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
mob
Samsung S10 +
šejh_imran udaljnjem tekstu Jovan sto se bavis internetom, zar to nije sejtanova rabota po islamu i Muhamedu?

To ti je isto kao da si doruckovao slaninu i cvarke. Smile

Samo se vi umotavajte , idite u dzamije klanjajte  i sta sve vec radite. Niko vam Jovane ne brani. Al nemojte da drugima da solite pamet.

Kontas li Jovane ?

Dase vratim na temu.

Kolumbo je navodno otkrio Ameriku 1492. g.  al vi Jovane racunate vreme po Muhamedu pa je trenutno 1436 Hidzretska godina.

Znaci ako je tvoj Erdogan pre par sedmica otkrio Ameriku na atlasu  Smile on je to po vasem vremenu uradio pre Kolumba.
Tako da vase ludilo ima smisla  Smile

« Poslednja izmena: 19. Nov 2014, 10:41:02 od markoris »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Linux
Browser
Chrome 39.0.2171.59
mob
LG Google Nexus 5
 Smile

On ne zna kako da kaže da je pravoslavne veroispovesti pa nas navodi da mu to kažemo a on onda potvrdi.

Ako će manje tako da ga boli, onda ok.

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Bosanske piramide su ustvari bile teleport povezan sa piramidama Maja. I naucno je dokazano da su Bosnjaci bili muslimani i pre dolaska Muhameda.

Ima tu logike. Bosanci su pravili piramide. Maje su takođe pravili piramide. Znači, definitivno je bilo neke veze između njih, nekog kontakta i šerovanja tehnolodžija. Iz čega možemo da zaključimo ili da su Maje i Bosanci jedno te isto, ili da su Bosanci prvi otkrili Ameriku pa su onda tamo izgradili civilizaciju Maja,Asteka i ostalih. Ja sam ipak bliži ovom prvom, da smo svi na svetu u stvari potomci drevnih bosanaca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 33.0
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Linux
Browser
Chrome 39.0.2171.59
mob
LG Google Nexus 5

Ima tu logike. Bosanci su pravili piramide. Maje su takođe pravili piramide. Znači, definitivno je bilo neke veze između njih, nekog kontakta i šerovanja tehnolodžija. Iz čega možemo da zaključimo ili da su Maje i Bosanci jedno te isto, ili da su Bosanci prvi otkrili Ameriku pa su onda tamo izgradili civilizaciju Maja,Asteka i ostalih. Ja sam ipak bliži ovom prvom, da smo svi na svetu u stvari potomci drevnih bosanaca.

Molim da se napravi razlika između bosanaca, hercegovaca, kvazi bosnjaka, srba iz bosne, hrvata iz hercegovine,  jer je ovakvo nerazumno, ne znam o kome pričate.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Oterali ste coveka... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.