Vidim na vestima, poznati pevac Era Ojdanic ima nameru da se ponova zeni (ko zna po koji put). "Mlada" je stara 19 g., a Era je 63 g. star. Vec sam procitao dosta komentara iz raznih novina,a i culo se i na talasnim duzinama. Neki ga nazivaju pedofilom zaboravljajuci cinjenicu da je devojka punoletna. Valjda tu ima dosta ljubomore jer Era ima lovu, poznata licnost pa moze mu se... Oni koji mu cestitaju, kazu: Zivot je kratak, u zivotu imas samo ono sto poebes i pojedes. "Najlepse je pice dok mu dlaka nice", i td... Mnogi stariji ljudi ne bi se usudili da to urade,pogotovu ako imaju odraslu decu, dosta prijatelja - vrsnjaka. Plasili bi se sta ce svi oni da kazu, sta ce javnost kazati ? Protivnici, e oni bi ga razapeli jer uglavnom kao sto vec rekoh tu je ljubomora, pogotovu ako su mladji, nemaju para, mozda ni devojke,zive u nemastini da ne kazem da su golje... Ajd' ko bi sve citavom svetu ugodio ?!
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
Nisam primetio da je neko negde vec nesto komentarisao o ovome,a i nije vazno posto nije donet kao poseban topik. Zasto su za tebe to gluposti? Jel' si i ti iz plejade onih ljubomornih? Reci nam zasto? Sve je to deo naseg zivota,sva ta dogadjanja u vec "propaloj" Srbiji. Kazes da to nikoga ovde ne interesuje,a ti si se prvi javio sa tvojim komentarom. A tek da vidis koliko ih je jos procitalo bez komentara. Znaci ipak nekoga interesuje, ne mozda licno Era vec mozda njegova smelost da se ubaci tako javno u medjunozje mlade devojke ili jednostavno ljubomora jer kako to da tako mator konj hvata tako zgodnu ribu, a ja ne mogu?! Sta ces, gde burgija ne radi tu lova uradi!
Nisam primetio da je neko negde vec nesto komentarisao o ovome,a i nije vazno posto nije donet kao poseban topik. Zasto su za tebe to gluposti? Jel' si i ti iz plejade onih ljubomornih? Reci nam zasto? Sve je to deo naseg zivota,sva ta dogadjanja u vec "propaloj" Srbiji. Kazes da to nikoga ovde ne interesuje,a ti si se prvi javio sa tvojim komentarom. A tek da vidis koliko ih je jos procitalo bez komentara. Znaci ipak nekoga interesuje, ne mozda licno Era vec mozda njegova smelost da se ubaci tako javno u medjunozje mlade devojke ili jednostavno ljubomora jer kako to da tako mator konj hvata tako zgodnu ribu, a ja ne mogu?! Sta ces, gde burgija ne radi tu lova uradi!
Javio sam se jer vodim računa o urednosti foruma... i ovo ne pripada ovde već na temi na koju sam te uputio.
Era je jednostavno... dosadan. Ništa što on radi nije toliko šokantno a da prethodno nije viđeno, isfurano i prežvakano plus kad dodaš njegovu forsiranu duhovitost to ispadne samo jadno. Previše se trudi da ispadne lud, smešan, švaler itd itd... Jedno je Karleuša koja je odvratna, degutantna i sve slično a opet gomila njih krišom čita u Skandalu i Svetu šta ona radi i redovno je pljuju.. i to je popularnost... Era je samo... dosadan. Iz tog razloga, retko koga interesuje šta on radi... jedino što se stalno gura na TV pa se ne može zaobići...
A sad pređi lepo na temu gde se skupljaju ove gadosti i gde se već vodi ova diskusija...
« Poslednja izmena: 31. Dec 2010, 19:41:10 od WhiteGoa »
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...