Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Epilog prvog srpskog Velikog Brata - Gde su, sta rade?  (Pročitano 70035 puta)
Zvezda u usponu

Zasto se ljutite na ogledalo kad vam je lice ruzno

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1880
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K-750i
Šteta, a bili su tako lep par...  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Кад си био дете мало комшија те силовао, јасно је ко дан волиш партизан!!!
Звезда је живот, све друго су ситнице!!!
Хвала ти Боже што сам Србин!!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Debil + Debil....zahvalna majka Srbija sto ne napravishe neko dete....sta bi to bilo... Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
zahvalna majka Srbija sto ne napravishe neko dete

Smile Smile Smile Smile Smile Smile     Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Debil + Debil....zahvalna majka Srbija sto ne napravishe neko dete....sta bi to bilo... Smiley 1
Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Komentar meseca,hahahahahah Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zasto se ljutite na ogledalo kad vam je lice ruzno

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1880
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K-750i
EXTRA! Sukob između evrovizijske pobednice i učesnika prvog serijala "Velikog brata" Mikija Đuričića se sve više zahuktava. Osim uvreda, padaju i filozofske rasprave na temu istorije i pobednika "Evrovizije"

MARIJA ŠERIFOVIĆ: "PČELAR KOMENTARIŠE 'EVROVIZIJU' BUDALAŠTINA!"

Dok se cela nacija ponosi činjenicom da je Marija Šerifović pobedom na ovogodišnjoj "Evroviziji" Srbiji omogućila da naredne godine bude domaćin ove muzičke manifestacije, gostujući u emisiji "Piramida", Miki Đuričić se ostrvio na Šerifovićevu. U nameri da omalovaži ovo muzičko takmičenje, pčelar iz Kupinova je valjda hteo da prosvetli javnost rekavši: "Marija je pobedila na takmičenju pevača amatera i možda će jednom postati profesionalac!"
Šokirana ovakvom optužbom pobednica "Evrovizije" kaže da nije bila u prilici da vidi i čuje Mikijev govor, ali su joj prijatelji preneli da je u "molitvi za spas Srbije" ukućanin prve sezone "Velikog brata" izrazio nadu da će ona nekada postati profesionalac. "Sumanuto je da neko na takav način komentariše moj uspeh na Evroviziji!", kaže Marija pitajući se otkud Đuričiću hrabrost da nipodištava ono što je cela Evropa priznala. "Ne smeta mi to što taj čovek govori da sam ja neprofesionalna. Ali, ako negativno komentariše prestižnu muzičku manifestaciju na kojoj su se svojevremeno takmičili grupa 'Aba' i Selin Dion, onda je to potresno! Ko je taj Miki?!
Na početku mi je bio simpatičan, ali sada ne znam čime se bavi i šta radi. Ne omalovažavam ga, ali zaista ne znam zbog čega on egzistira u javnom životu kada nema pokriće za to. Svi znamo njegovo prvobitno zanimanje, ali šta je on sada?! Šta je postao?!"
Posle svega, umesto da "spusti loptu", Miki i dalje doliva ulje na vatru naglašavajući da je razočaran Marijinim komentarom. "Slažem se sa njom da ni ja ne znam zašto sam javna ličnost, ali ipak - jesam. Kada su me već zvali u emisiju i pitali me o tome, zašto da ne kažem svoje mišljenje. I dalje stojim pri tome da je to takmičenje pevača amatera. Pominjati 'Abu' i Selin Dion od pedeset godina je glupost. Da li ona zna da je 'Aba' pobedila sa numerom 'Vaterlo', a to je vesela pesmica o bici u kojoj je narod izginuo, što vam dovoljno govori o ozbiljnosti te grupe i pomenute manifestacije. To je papagaj grupa, koja u ozbiljnom muzičkom svetu ne zauzima neko visoko mesto, tako da je pozivati se na njih čista glupost. Ne znam da li u ovoj državi neko može da iznese svoj stav a da ga zbog toga ne prozovu da je ludak, lopov, narkoman. Slušao sam kako peva neke svetske klasike i zvuči fenomenalno, ali muzika koju ona peva, tekstovi i aranžmani, ne odgovaraju mom muzičkom ukusu. Oni koji me poznaju nisu iznenađeni, jer kao i Marija misle da sam budala, kreten i slično, a nekima je žao. Mene je baš briga, nije licemerje, zaista me je baš briga šta Šerifovićeva misli. Neka promeni tekstopisca i aranžera i biće dobro."
Na kraju ove priče, Marija naglašava da je Miki svojim optužbama nije razočarao, jer to ne mogu da urade oni koje ne poznaje i do čijeg mišljenja joj je stalo jednako kao i do lanjskog snega. "Ne vredi se baviti takvim ljudima kakav je Miki! Ne mislim da je bolestan i da je ludak. Jer, da je tako, verovatno bi se lečio! Ne samo on, nego svi mi koji se bavimo ovim ludačkim poslom, lečili bismo se da smo bolesni", poručuje na kraju Šerifovićeva.

Izvor: www.svet.co.yu
IP sačuvana
social share
Кад си био дете мало комшија те силовао, јасно је ко дан волиш партизан!!!
Звезда је живот, све друго су ситнице!!!
Хвала ти Боже што сам Србин!!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 584
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
sta prdinja ona koji qurac?? Eurovizija jeste i ostace najveci shit od muzike, miki je 100% u pravu, ne sto je to on, nego sto to tako stvarno jeste....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Necu oko ukusa da ulazim u tu pricu,mislim da komentarisem,ali znam da je miki pickica i dvolican covek,setite se kako je kukao da jedva ceka da se vrati u selo da nezeli publicitet i da ga ostave na miru,a sta sad???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
SonyEricsson K800i
Ali ima pravao za evroviziju... Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Pa rekoh nezelim da ulazim u to,po meni je u pravu za evroviziju,ja slusam jazz i blues pa sad zbog toga nemogu to da komentarisem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.