Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Epilog prvog srpskog Velikog Brata - Gde su, sta rade?  (Pročitano 70199 puta)
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Ajoj, sad kad krenu..... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
SonyEricsson K800i
ja ne znam ko nije voleo nikolu sem tebe i rashe(bar iz srbije),ljudi sa kojima sam ja blizak su svi odreda bili za mikija posle za nikolu jer je bio najveci gotivac tamo,priznajem da sam se susreo i sa par primeraka buljizma ali nikome nikola nesto nije smetao posebno ,vise su bili za out marka i ene.....a ako su oko glasanja tamo cista posla .....ne verujem,mora da se uzima od naroda.....

Pa nije bas tako,ja znam dosta njih kome je Nikola isao na...
Nije da su nesto specijalno voleli Edina,prema njemu su bili ravnodusni...
Ali ih je ovaj provokator tolko zivcira da su morali da glasaju za njega!
Ni ja nisam navijao za Edina,rekao sam da je moralni pobednik zato sto se znalo vec u pocetku da ne moze da pobedi!
Nisam mogao da dozvolim da crnogorac komanduje svima kako da zive...Da se Edin ili bilo ko drugi tako ponasao isto bih reagovao...

Ne zaboravi njegovog druga, glasao decko 10x za Edina  Smile
Eeeeeee Srbijo.

Nije samo on glasao za njega...
Razumem ja tebe ako zivis u RS,vi ste imali rat i ne bi dozvolili da pobedi onaj ciji vas je narod napadao i ubijao...

Ali objektivno decko nije nista kriv za to...
« Poslednja izmena: 11. Jun 2007, 18:47:33 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Alo bre sine pa ko moze da bude veci provokator od onoga ko nosi dres barbareza,dere se bordo bjeli i kenja na srpske pesme,ukljuci malo mozak pa razmisli,i ko sad zivcira i provocira
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Nije samo on glasao za njega...
Razumem ja tebe ako zivis u RS,vi ste imali rat i ne bi dozvolili da pobedi onaj ciji vas je narod napadao i ubijao...

Ali objektivno decko nije nista kriv za to...
kriv je itekako... kako je sebi  mogao da dozvoli da  stekne nove prijatelje u zemlji koja je nanela toliko zla njegovoj porodici i prijateljima... Kako je mogao da se odvazi i da dodje ovde, kada je pun trauma i losih uspomena iz rata?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ma izdrkani retardirani taliban
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 604
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Alo bre sine pa ko moze da bude veci provokator od onoga ko nosi dres barbareza,dere se bordo bjeli i kenja na srpske pesme,ukljuci malo mozak pa razmisli,i ko sad zivcira i provocira
Evo da ne pisem odgovor, rekao ti je covjek.
Vidi se po postovima da si klinac, i sa takvim razmisljanjem ne mozes da skapiras neke stvari, al ima vremena, shvatices... samo nekog ko ne razmislja ni o cemu moze da nervira ono sto je Nikola radio od Edinovih gore navedenih provokacija, uz to bih dodao i tjeranje ljudi da pjevaju navijacke pjesme Sarajeva (kad je bio baba sera)... steta samo sto su oni unutra bili tolike picke da niko nije imao muda da mu lupi par vaspitnih zbog toga.
IP sačuvana
social share
. Zato su i ubacili vise kretena i pokvarenih ljudi, i jednog normalnog inteligentnog coveka, koji ih sve pobedjuje snagom svog intelekta a ne ogovaranjem, miniranjem, spletkarenjem i podjebavanjem. Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
samo nekog ko ne razmislja ni o cemu moze da nervira ono sto je Nikola radio od Edinovih gore navedenih provokacija, uz to bih dodao i tjeranje ljudi da pjevaju navijacke pjesme Sarajeva (kad je bio baba sera)... steta samo sto su oni unutra bili tolike picke da niko nije imao muda da mu lupi par vaspitnih zbog toga.

nisam za nasilje, ali da sam bio prisutan, joooj....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ako neko dodje u srbiju najmanje sto treba da istrpi ako mu smeta su 1-2 srpske pesme kad se drustvo napije...ako mu smeta neka se nosi u p.m ...a oni ga jos sazaljevaju sve nesto mislim da bi bosanci srbina tamo sazaljevali da je takva situacija ali dobro....mi smo uvek krivi i moramo da se branimo od svega i svacega....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
e dobro aj da se vratimo temi

nije ovo  Politicki ~ Geopoliticki forum
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
O, mili bože, kako nisam moderator, pa da ovu odavno prežvakanu temu već jednom 
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.