Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Epilog prvog srpskog Velikog Brata - Gde su, sta rade?  (Pročitano 70245 puta)
Zvezda u usponu

xxx

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1764
Zastava Kikinda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson xperia arcS
moguce, vrlo moguce Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 604
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ljudi, sto ne zelite da shvatite da Nikoli nisu presudili glasaci iz Federacije, vec vrh Emotion-a i b92????!!!!!     Nikola je izbacen 2 puta iz Kuce. Prvi put je izbacen sa Sanjom u pomocnu sobu... U medjuvremenu upoznao sam ribu koja radi na prebrojavanju glasova i rekla mi je da su tada Nikoli dodavani glasovi iz prethodne nedelje (obracun sa Djankarlom)... Da li mislite da to nisu ponovili prilikom drugog izbacivanja?!
to ja pisem al stefan ne cita..
IP sačuvana
social share
. Zato su i ubacili vise kretena i pokvarenih ljudi, i jednog normalnog inteligentnog coveka, koji ih sve pobedjuje snagom svog intelekta a ne ogovaranjem, miniranjem, spletkarenjem i podjebavanjem. Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Super sto si to podijelio s nama, mogao bi jos i da obrises gluposti, taman smo se vratili na temu, a onda kao grom iz vedra neba, nicim izazvan.....

Ne lupaj! Ako mislis da je nicim izazvano to je tvoj problem. Jasno sam rekao sta sam mislio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
SonyEricsson K800i
Ljudi, sto ne zelite da shvatite da Nikoli nisu presudili glasaci iz Federacije, vec vrh Emotion-a i b92????!!!!!     Nikola je izbacen 2 puta iz Kuce. Prvi put je izbacen sa Sanjom u pomocnu sobu... U medjuvremenu upoznao sam ribu koja radi na prebrojavanju glasova i rekla mi je da su tada Nikoli dodavani glasovi iz prethodne nedelje (obracun sa Djankarlom)... Da li mislite da to nisu ponovili prilikom drugog izbacivanja?!

Citam,ali ne mogu da verujem...
Ja znam da su ovi iz Emotiona pi*ke,ali ti isti nisu hteli da ga izbace i poslali su ga u bastu druge sanse!
Ko jos falsira glasove da bi nekog vratio posle nedelju dana,znam ja dobro koliko je Srba u Bosni,ali znam i da ovi koji nisu glasaju ko ludi...
Tesko da ce muslimani glasati da Edin otpadne,a Srbi su glasali i za Nikolu,jedan moj ortak glasao da Nikola otpadne 10 puta!
Kapiras u Federaciji BIH(Ne u celoj bosni) je izrazeniji nacionalizam nego kod nas i zato su ko zna koliko puta glasali da Nikola otpadne!
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 604
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ne lupam i smiri se, odakle ti pravo da se tako obracas ljudima?
Jasno je meni sta si ti mislio, i nisam mislio na tebe kad sam rekao nicim izazvanom. Procitaj prije nego sto napadnes nekoga.
IP sačuvana
social share
. Zato su i ubacili vise kretena i pokvarenih ljudi, i jednog normalnog inteligentnog coveka, koji ih sve pobedjuje snagom svog intelekta a ne ogovaranjem, miniranjem, spletkarenjem i podjebavanjem. Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Da se smirim?! Jesam li te mozda necim uvredio?! Drugi put citiraj pa onda nece biti zabune kad pises jedan post iza mog posta.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 604
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Nema potrebe da citiram tebe kad pisem post odmah poslije tvog.
Rekao sam da se smiris zato sto se deres,
Citat
Ne lupaj!
Nema potrebe da nastavljamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Rekao sam da se smiris zato sto se deres

E svasta, nisam znao da moze da se dere na ovaj nacin Smile Uzvicnik takodje ne daje takvu sliku vec cisto iz gramatickih razloga. Opet, ona tvoja recenica "Smiri se" je mogla da zvuci preteci a ja mnogo volim kad ljudi pocnu da prete, pogotovo meni Smile

Back on topic. I gledajte da prestanete sa podbadanjem...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 604
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21

Citam,ali ne mogu da verujem...
Ja znam da su ovi iz Emotiona pi*ke,ali ti isti nisu hteli da ga izbace i poslali su ga u bastu druge sanse!
Ko jos falsira glasove da bi nekog vratio posle nedelju dana,znam ja dobro koliko je Srba u Bosni,ali znam i da ovi koji nisu glasaju ko ludi...
Tesko da ce muslimani glasati da Edin otpadne,a Srbi su glasali i za Nikolu,jedan moj ortak glasao da Nikola otpadne 10 puta!
Kapiras u Federaciji BIH(Ne u celoj bosni) je izrazeniji nacionalizam nego kod nas i zato su ko zna koliko puta glasali da Nikola otpadne!
Super ti je ortak  Smile
Koliko god bio izrazeniji (a mislim da nije uopste) nisu mogli da nadglasaju 3 drzave.... nisu tu cista posla 100%
Samo cekam da neko izadje sa pravom pricom u novinama  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
SonyEricsson K800i
Ma ubedjujem te da je moguce...
Da su lazirali izbacili bi ga,nebi iso u bastu!
Bar porazmisli o tome da nije lazirano... Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.