Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Epilog prvog srpskog Velikog Brata - Gde su, sta rade?  (Pročitano 71158 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
U jebote, kakvi likovi....

Opet price drug moje drugarice od moga zeta koji ima tetku po trecem kolenu koja zna lika......... Smile Smile

Inace, koliko ja znam skolovanje bas i ne kosta 80000 eura tako da normalno da ce stan da kupi......

Opet, mozes samo da mu zavidis skyhook.....

ma ok,al bitno je da se mutavi isfolirao,kao dace sve na skolovanje,a ovamo kupuje garsonijeru
izradio je caleta za zube,koji me btw proganja po Veru  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
SonyEricsson K800i
Svako obrazovan je za nas mutav...Dokle tako?
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
samo cu citirati miru stupicu:vise volim da razgovaram sa nepismenim seljakom,nego sa pismenom budalom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Nije stvar da li bi ti rekao ili ne bi....
Stvar je da tvoj kredibilitet i nije neki....

Eh da si od pocetka odlucio da me ne uznemiravas....ma nikoga da ne uznemiravas.....

PA dobro sve sam izmislio nemam precha posla  Smile lepo si rekao,- nikoga- ne uznemiravam jer upravo sa tom recju mozes najbolje da se opises....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 15
Svako obrazovan je za nas mutav...Dokle tako?

A, po cemu ti zakljucujes da je on obrazovan, m?  Smile
Zajedno pijete kafu?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
U jebote, kakvi likovi....

Opet price drug moje drugarice od moga zeta koji ima tetku po trecem kolenu koja zna lika......... Smile Smile

Inace, koliko ja znam skolovanje bas i ne kosta 80000 eura tako da normalno da ce stan da kupi......

Opet, mozes samo da mu zavidis skyhook.....

ma ok,al bitno je da se mutavi isfolirao,kao dace sve na skolovanje,a ovamo kupuje garsonijeru
izradio je caleta za zube,koji me btw proganja po Veru  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3015
Zastava N.Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC one
Ja bi samo voleo da dobijem odgovor na nekoliko povezanih pitanja od onih koji su glasali za Ivana (ili nisu, a zeleli su da on pobedi)...
Koliko vas u procentima bi se druzilo sa istim?
Zasto ste glasali za Ljubu (ili bulju kako kazete Smile) ako sa njim ne biste proveli ni sekund svog zivota? (siguran sam u to skoro 100%, znam ljude slicne njemu i znam kako prolaze)
Koje to kvalitete vidite u njemu i navijate za njega, a kada izadjete napolje cenite druge kvalitete kod ljudi, tipa Ena, Nikola, Aleksandra, Maja...

Mislim da se genralno ljudi foliraju sa tim glasanjem...
vidim da na moja pitanja ne postoje odgovori....
zasto li se toliko foliramo sa glasanjem.... Kada je nasa istina sasvim suprotna...
« Poslednja izmena: 06. Jun 2007, 03:20:43 od GDP »
IP sačuvana
social share
Čovek postao sam s' njim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Pa kom se ti ovde obracas Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Pobednik prvog „Velikog brata“ Ivan Ljuba se već dva meseca po sedam sati dnevno priprema za koncert Beogradske filharmonije, svoj debitantski, koji će se održati u petak, u 20 časova uveče na „Kolarcu“.
Ivanu je u ovom ostvarenju sna pomogao dirigent Ivan Tasovac, a nekadašnji, pomalo ćutljivi stanar, kaže da je to prilika koju je čekao celog života.
- San mi je ispunjen. Ovaj koncert je razbijanje leda. Ako se dobro pokažem, verovatno će mi biti otvorena sva vrata. U meni se prepliću razna osećanja - strah, panika, euforija. Eto, ovo je trenutak u životu kada su mi isplivale jake emocije. To je dokaz da ipak nisam limen, kao što mnogi kažu. Konačno svoju popularnost mogu da iskoristim na pravi način, jer teško se u Srbiji mladim ljudima ukaže ovakva prilika - priča Ivan koji će u okviru koncerta „Sanjarenje“ deset minuta svirati „Varšavski koncert“ komponovan za film „Dangerous Monlight“.
- Tasovac, koji ima super ideje, zadao mi je pre dva meseca ovaj zadatak i ja sam dostigao dobar nivo. Eto, kaže da je zadovoljan kako sam se pripremio - priča za „Blic“ Ivan i dodaje da će na koncert pozvati i svoje nekadašnje sustanare Edina, Jadranku, Đankarla i Sašku.
- Kada mladi pijanisti počinju karijeru, pre svog debitovanja oni u svojim biografijama imaju razna takmičenja, nagrade, a moja biografija upravo počinje sada, to je, ipak, ogromna stvar - zaključuje s ushićenjem Ivan. M.R.
Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
zakljucuje sa ushicenjem Ivan  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.