Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Epilog prvog srpskog Velikog Brata - Gde su, sta rade?  (Pročitano 71165 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3015
Zastava N.Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC one
Ja bi samo voleo da dobijem odgovor na nekoliko povezanih pitanja od onih koji su glasali za Ivana (ili nisu, a zeleli su da on pobedi)...
Koliko vas u procentima bi se druzilo sa istim?
Zasto ste glasali za Ljubu (ili bulju kako kazete Smile) ako sa njim ne biste proveli ni sekund svog zivota? (siguran sam u to skoro 100%, znam ljude slicne njemu i znam kako prolaze)
Koje to kvalitete vidite u njemu i navijate za njega, a kada izadjete napolje cenite druge kvalitete kod ljudi, tipa Ena, Nikola, Aleksandra, Maja...

Mislim da se genralno ljudi foliraju sa tim glasanjem...
IP sačuvana
social share
Čovek postao sam s' njim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ivan u petak ima koncert na Kolarcu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja vec imam stan u bg tako da nemam na cemu da mu zavidim,a nije on deo para nego SVE pare potrosio na ovo,videce da li ce ocu zube da kupi....cim je video shushkice nema skolovanja vise Smile Smile
ej
apsolutno si u pravu
viđam mu oca u veru,i dalje nema zube... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004

Citat
Ivan u petak ima koncert na Kolarcu
E vriste nam jaj....ooovaajj...'ocu reci - bas nas briga!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Evo frishke priche...sedim veceras sa devojkom ciji je dechko tonac i bio je u ekipi koja je radila intevju sa buljom i kaze da mucenik nije umeo da odgovara na pitanja,dve recenice ne ume da sklopi i na kraju je organizator moram da pomogne da mu DA odgovore koje ce reci da bi ceo intervju isao glatko Smile
pa u to verujem,on ne zna dve da sastavi i nikad ne gleda sagovornika u oči
čim se u kući povede neka rasprava on se povlači a ovamo se ljudi tripuju da je jaaako inteligentan
tako da ono ćutanje nije nikakva taktika,dečko jednostavno ne ume da razgovara normalno
a naši ljudi,čim nekog ne razumeju odmah kapiraju da je taj jako pametan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
pa nije toliko posredno kao sto ti kazes,od moje drugarice decko je radio sa njim intervju tj bio u ekipi koja je radila....a decho radio na radiu stb i bila je prica oko koncera njegovog.....meni je sve to smesno jer se onoliko busao kako je samo skolovanje i skolovanje hehe kad ono stan stan stan a skolovanje 0!

Miki je ispao najgori od svih i to priznajem jer ocigledno mu prija da ga znaju svi i najcrnje je bilo kad se pojavio u ciboninom shalu?! zivi ochaj.....pa i treba da kupi stan i tu nema nista lose ali sto je prichao samo skolovanje,skolovanje!!! ko ga je terao...e sad neka trpi kritike ko ga .ebe....naravno da bi svako kupio stan ali ne bih zamajavao narod prichama da hocu samo da se skolujem a onda spiskam sve na stan i uredjivanje istog a od skolovanja nista!

sto se tice onoga sto sma napisao za intervju njegov to je istina 100 posto posto ne bih pisao nesto sto mi je rekao neko za koga ne verujem da govori istinu ,znam ove ljude i nemaju nijedan razlog da me loze.Mene je iznenadilo da ipak nije naucio da daje odgoovre posle toliko vremena ali ochigledno da je i dalje tuta-muta i to je strashno za jednog pobednika VB-a....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

prirodna plavusa rodila sam se sa plavom kosom

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 2027
Zastava Bosilegrad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Ha ha ha ha ha ha ha, to za Ivana, ne bih da mu osujecujem planove ali mislim da ga je ipak Veliki brat pogurao dosta, mislim da sad mnogo manje vredi njegov talenat jer evo ja prva mislim da taj talenat "ne bi postojao" da nije bilo Velikog brata. Izgleda mi Ivan kao neka marionetica, kao, Veliki brat tije dao sansu, izvoli Kolarac, i dalje, sve ces dobiti, jer ti si pobednik Velikog brata.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N8-00
U jebote, kakvi likovi....

Opet price drug moje drugarice od moga zeta koji ima tetku po trecem kolenu koja zna lika.........  Smile  Smile

Inace, koliko ja znam skolovanje bas i ne kosta 80000 eura tako da normalno da ce stan da kupi......

Opet, mozes samo da mu zavidis skyhook.....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
pa ne znam na chemu...da ga ti simpatises....ne,da ima garsonjeru.....ne....da je lud,mutav i nikakav....ne  Smile

ne vredi tebi govoriti ko i sta,da je tako posredno ne bih ni prenosio.....ovo je neko koga znam 10 godina pa ako je njen dechko radio to sve valjda zna.....ali dobro vidim da ti nije svejedno sto se ne skoluje nego se useljava....necu te uznemiravati vise.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Nije stvar da li bi ti rekao ili ne bi....
Stvar je da tvoj kredibilitet i nije neki....

Eh da si od pocetka odlucio da me ne uznemiravas....ma nikoga da ne uznemiravas.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.