Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Epilog prvog srpskog Velikog Brata - Gde su, sta rade?  (Pročitano 71386 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nisam znao o cemu pricate ali kad sam vidio clip Smile Smile Smile.
oprosti im boze ne znaju sta rade
najbolji komentar Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
What? What? What?

Sta je bre ono? Hoce li se ovi ljudi vise skinuti sa TV-a?
IP sačuvana
social share
Wanna love me,wanna touch me,think twice 'cause you gotta long way to go
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nece sami,upotrebi daljinski Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Nece sami,upotrebi daljinski Smile
Pa svuda ih ima... Smile
IP sačuvana
social share
Wanna love me,wanna touch me,think twice 'cause you gotta long way to go
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
SKUĆIO SE!
Ivan Ljuba kupio stan na Vračaru za 49.000 evra!

Pobednik prvog srpskog "Big Bradera" Ivan Ljuba, posle višemesečne potrage, kupio je sebi gajbu, o čemu je već govorio. Međutim, Ivan nije želeo da otkrije koliko ga je koštala ova investicija, a kako je Kurir saznao, gajbu od 30 kvadrata po svojoj meri rijaliti zvezda je pronašla na Vračaru (ime ulice poznato redakciji), i odlučila da je sebi priušti za cifru od 49.000 evra!

- Kad je izašao iz kuće Velikog Brata, Ivan nije hteo da odmah kupuje stan već je čekao da se malo slegne prašina oko njegove nagrade, 80.000 evra. Tek kad je preuzeo novac počeo je da razmišlja šta sa njim da uradi i, što je bilo najlogičnije, opredelio se za kupovinu stana - priča dobro obavešteni izvor Kurira koji je insistirao na anonimnosti.

U novi stan Ivan će se sam preseliti, a urediće ga od ostatka novca koji je dobio kao nagradu:
- Posle višemesečne pretrage, uz pomoć jedne agencije za nekretnine, pronašao je lep i dobro uređen stan, a kako Ivan već godinama živi u omalenom stambenom prostoru s ocem i bratom, dogovorili su se da će se on preseliti u novi stan, koji će i opremiti od dela preostalog novca - zaključuje naš izvor.

A, da li će Ivan, kao što je onomad obećao, izdvojiti deo novca i za tatine nove zube, tek ćemo da vidimo kad se budu zajedno pojavili u javnosti, što inače retko čine.

(R. S.)

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Tattoo
"A, da li će Ivan, kao što je onomad obećao, izdvojiti deo novca i za tatine nove zube, tek ćemo da vidimo kad se budu zajedno pojavili u javnosti, što inače retko čine."

E,ako ćaletu nije posle šest meseci kupio zube,stvarno je slepac. ](*,)To je trebao prvo da uradi kad je uzeo lovu.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Kad se "Skolovanje, Skolovanje, Skolovanje" prevede na srpski onda to znaci.......

Citat
Pobednik prvog srpskog "Big Bradera" Ivan Ljuba, posle višemesečne potrage, kupio je sebi gajbu, o čemu je već govorio. Međutim, Ivan nije želeo da otkrije koliko ga je koštala ova investicija, a kako je Kurir saznao, gajbu od 30 kvadrata po svojoj meri rijaliti zvezda je pronašla na Vračaru (ime ulice poznato redakciji), i odlučila da je sebi priušti za cifru od 49.000 evra!.........U novi stan Ivan će se sam preseliti, a urediće ga od ostatka novca koji je dobio kao nagradu

Bolje da je pricao na nekom svahili dijalektu bar ljudi ne bi provalili da je folirant
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ih bre sad sam hteo da stavim tu vest ali ste me pretekli....pa mozda ce da se skoluje u tom stanu  Smile Smile   eeeeee......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Bas me zanima da li ce zvati Rasu na zurku povodom useljenja?  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
pa on platio pola stana sa porukama ja mislim da je red da ga pozove... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.