Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Epilog prvog srpskog Velikog Brata - Gde su, sta rade?  (Pročitano 70284 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
covece ovaj ivan zavrsi fakultet,cuti i taktizira 107 dana,ne juri zene i on je svetsko cudo broj jedan i svi smo ljubomorni na njega i zavisni.... Smile Smile  da je dobio 1 000 000 000 eura nikada ne bih bio zavisan i ljubomoran jer je on i dalje ono sto jeste a to je NISTA
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zavidnost i zavisnost su dve dijametralno razlicite stvari.....Najbolje da se svi divimo Nikoli.....da,da divim mu se .Covek (posto ima vec 30 leta) je neverovatno vredan,kulturan,ovog leta na kocki izgubio je samo 80 evra,smisao zivota mu je da spava potom da se deo dana odmara od spavanja ,a potom da se odmara od odmora od spavanja.....ako ste gledali njega i njegovu ekipu (ne zna se koje uspesniji i vredniji....) sve Vam je bilo jasnoJ
Joj,zamalo da zaboravim i "nerazmazenu" Enicu i njenog izabranika spozorusu Marka,Ena  nas je sve vreme ubedivala da nije razmazena i pitala se na osnovu ceka smo mi to zakljucili,a Cmarko nam je pokazivao stalazu na kojoj je bilo brdo knjiga (naravno nijedna) i njegovu omiljenu disko kuglu.....a ja se sve vreme divim gluposti i mislim kako je glupost neogranicena!!!!!
Ivanu cela ekipa Vb moze da zavidi na uspehu pored najvece antikampanje koju je imao(hrvat,jevrejin,gej,sektas,psih.poremecen....).......a ja porucujem hejterima nastavite da ga pljujete(sada to mozete da mu uradite i pod prozorom)i izmisljajte vase "poverljive" informacije.....imam druga ciji drug zna da je on.......
post scriptum.......drugarica moje babe kaze da je Veselina juce u GSP-u" startovala" jednu babu ........mora da je i ona gej.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Ivane, pa sto ne rece da si to ti ...
Dobro dosao na forum  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Smile Smile Smile darko1709 !!!

Vristao sam juce dok sam gledao Enu sa svojim "jadnim nokticima", i kako kuka da nije razmazena! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
My 0,02$

Ja sam jedan od retkih koji nije gledao Velikog Brata. Uopste.
Vredja mi inteligenciju da to gledam, probao sam, i morao bataliti posle nekoliko minuta.
Citao sam povremeno bisere posto je bilo po svim novinama, a ovu temu sam pomalo pratio jer sam morao zbog cestih incidenata.

Zaista mi nije jasno kako neko moze to da gleda.. a narocito da to gleda na nacin na koji je to radio Rasha.. svakih 10 minuta javljanje, sa telefona, kompa, vidi se da covek sekunde propustio nije...

Sto se tice "proverenih" informacija.. njih je pustao Emotion, kao sto je i clanke po novinama Emotion placao, jer je Veliki brat bio jedno Veliko djubre i na silu je imao i ovu, ne preterano jaku gledanost koju je imao.

A o ukucanima.. sve je bilo do te mere dosadno i monotono, glupo i ograniceno da mi zaista nije jasno kako je neko od vas mogao da se na to prima...

Idete okolo prozivate ljude koje ne poznajete zbog nekog ili nekih nesrecnika koji da su imalo normalni nikada ne bi ni usli u tu kucu ...

a ti celavac.. ja ti brisem poruke.. i ne planiram da te u bilo sta uputim... takve komentare mozes pisati negde drugde, ovde ako se sa nekim ne slazes to mozes reci civilizovano ili zavrsiti u recycle bin, a ako ti se to ne svidja, ti budi ljubazan pa nemoj dolaziti.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Potpuno si u pravu, pratio sam svakog trenutka, tj kad je bilo na TV.
Taj show me je odusevio jos kad sam gledao kod Hrvata prosle sezone.
Odlicna mi je koncepcija jer pokazuje pravo lice ljudi, a i casting je bio odlican, jer je ubacen, po meni, reprezentativni uzorak ljudi, koji oslikavaju ljude danas u Srbiji. I zadaci su bili super, jer su bas terali ljude da pokazuju svoje pravo lice.
Nazalost, pokazalo je takodje i da zivimo u jednom krajnje sovinistickom drustvu, koju bi svaku razlicitost - unistilo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 95
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
@SerbianFighter  

Kao provo odakle ti toliko informacija o VB kad ga nisi "uopšte" gledao?

Kao drugo, ovo je "demokratska" zemlja i svako ima pravo na svoje mišljenje.Tu bih dodao i izvinjenje za neke vulgarnosti koje sam napisao, ali

kao treće, količina gluposti, mržnje, primitivizma, malograđanštine, vređanja, kriterijuma po kojima neko ok, a neko gay i da ne nabrajam dalje šta je moglo i može ovde da se pročita, prosto, normalnog čoveka mogu da izvedu iz koloseka.

Ja ipak hoću da moje dete živi malo više normalnije od mene i moje generacije, a dokle god se tu negde muvaju i prosipaju "pamet" razne Anee,  skyhook-ovi, milenee itd. mi ćemo biti u bulji sveta i tu ostati zauvek.

Koga ta činjenica ne boli, svaka mu čast.

Ako i ovo obrišeš, J... M. SE, isti si onda ko i ostali
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Odlicna mi je koncepcija jer pokazuje pravo lice ljudi, a i casting je bio odlican, jer je ubacen, po meni, reprezentativni uzorak ljudi, koji oslikavaju ljude danas u Srbiji. I zadaci su bili super, jer su bas terali ljude da pokazuju svoje pravo lice.
Nazalost, pokazalo je takodje i da zivimo u jednom krajnje sovinistickom drustvu, koju bi svaku razlicitost - unistilo!
Casting je bio katastrofalan, pravo lice ljudi.. tj onoga koji je pobedio znaju oni koji sa njime u realnom svetu zive, i sam je rekao, to nije moglo da mi promakne, da on nije takav kakav je bio u kuci. A zadaci, bar one koje su spominjali u pressu i blicu su cist idiotizam, sa izuzetkom nekih logickih igara koje su valjda bile... ako je to uopste bilo... ono ostalo.. o cemu se najvise pisalo je cisto ponizavanje ljudi.. klasican debilizam.
Reprezentativan uzorak Sjedinjenih drzava je daleko fasistickiji i sovinistickiji... a ovo ako je reprezentativan uzorak Srbije.. ja sam Marija Antoaneta...
Casting sluzi da se izaberu ljudi koji ce ovo ciniti interesantnim.. koje vredi gledati i slusati... ovo nije vredelo pratiti.. ovo je bila beda.. bar ono sto sam ja video, i cuo...
To sto narod to gleda.. narod gleda razne gluposti... "narod" je stoka.. pojedinci su vredni truda.

Citat
@SerbianFighter  
Kao provo odakle ti toliko informacija o VB kad ga nisi "uopšte" gledao?
Kao drugo, ovo je "demokratska" zemlja i svako ima pravo na svoje mišljenje.Tu bih dodao i izvinjenje za neke vulgarnosti koje sam napisao, ali
kao treće, količina gluposti, mržnje, primitivizma, malograđanštine, vređanja, kriterijuma po kojima neko ok, a neko gay i da ne nabrajam dalje šta je moglo i može ovde da se pročita, prosto, normalnog čoveka mogu da izvedu iz koloseka.
Ja ipak hoću da moje dete živi malo više normalnije od mene i moje generacije, a dokle god se tu negde muvaju i prosipaju "pamet" razne Anee,  skyhook-ovi, milenee itd. mi ćemo biti u bulji sveta i tu ostati zauvek.
Koga ta činjenica ne boli, svaka mu čast.
Ako i ovo obrišeš, J... M. SE, isti si onda ko i ostali
Zato sto je veliki brat imao po celu stranu, svaki dan, u vecini dnevnih novina, a moj je posao da ih citam i pratim izmedju ostalog.
Demokratska zemlja... obozavam taj argument.. vama je demokratska zemlja samo kad vama odgovara.. to je isto kao kad kazes da je demokratski nekom reci da je debil, ali nije demokratski kad se taj neko okrene i polomi ti obe ruke. Demokratija ne postoji. I tamo gde je kolevka moderne demokratije, nema je ni u tragovima. Demokratija medju ljudima ne funkcionise, kao ni komunizam. Postoji sistem, pravila, privatljivo i neprihvatljivo ponasanje. Samo sa one koji se toga drze postoji ono sto nazivate ljudskim pravima, demokratijom.. oni koji pravila ne postuju, nemaju nikakva prava.
A da li ce tvoje dete ziveti bolje ne zavisi od Anee, ne zavisi cak ni od ove zemlje, zavisi od tebe.. a to sto tebi smeta sto neko ima drugacije misljenje, veruj mi samo je tvoja stvar.

inicio.. ponasaj se pristojno.. obozavam kad vidim ovako dva ometena debela deteta kako se gadjaju psecom kakom u pesku u koji piske kuce i mace iz kraja.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Još jedna velika ljubav nastala u kući „Velikog brata“

Edin i Maja zajedno

Dok su mnogi tipovali da će se par iz kuće „Velikog brata“ Edin i Maja nakon izlaska samo družiti, žena zmaj iz Niša je uspela da otopi Edinovo srce i da joj se prvih minuta nove 2007. godine ostvari želja - veza sa Edinom.

Da to između njih nije samo, narodski rečeno, zezancija, svedoči i činjenica da je Maja prvu nedelju ove godine provela kod svog dečka Edina u Sarajevu.

- Za Novu godinu dobila sam vezu. Odmah to veče, nakon što je Edin izašao iz kuće, postali smo nešto više od prijatelja - počinje priču Maja i nastavlja:

- Ja sam već nekoliko puta otvoreno rekla da sam zaljubljena u njega i da svim srcem želim da budem sa njim. To mi se i ostvarilo. Mnogo sam srećna. Evo, pre neki dan sam se vratila iz Sarajeva gde sam bila nedelju dana. Super sam se provela, Edin me je svuda vodio. Bili smo čak i na Jahorini. Upoznala sam njegove najbliže, svi su me prihvatili.

Podsećamo da je Maja tokom boravka u kući nekoliko puta „napadala“ Edina koji je od nje, tada, želeo samo prijateljstvo. O tome zašto je odbijao Maju, Edin kaže:

- Dok smo bili u kući, ja sam potajno rekao Maji da ćemo biti zajedno kada izađemo. Nisam želeo da se bilo šta desi u kući zbog moje bivše devojke sa kojom sam i raskinuo nakon izlaska. Bilo mi je bezveze da bilo šta obelodanjujem dok ne završim prethodnu vezu. Malo sam o svemu razmislio, rešio neke stvari i sada mogu otvoreno i javno da priznam da sam zaljubljen u Maju.

Maja nam je otkrila da se ona i Edin čuju više puta tokom dana, da će za nekoliko dana ponovo putovati u Sarajevo, ali da će i Edin doći u Srbiju. O njihovoj vezi na daljinu Edin kaže:

- Ja sam osoba koja ništa ne planira. Živim od danas do sutra. Šta bude, biće. Za sada mi je veoma lepo sa Majom, ali iskreno ću reći, sve zavisi od nje.

Marija Radojković
Ivan dolazio u Sarajevo

- Sa mnom je u Sarajevo krenuo i Ivan i napravili smo malo iznenađenje za Edina - rekla je za „Blic“ Maja.

Ovoj poseti Edin se strašno obradovao, jer je Ivan odabrao da zajedno sa ekipom B92, sa kojom snima nedelju dana svog života, dva dana budu snimana u Sarajevu.

- Ma, svuda sam ih vodio, u kafiće, pivnice, klubove, obišli su i Sarajevo, a svratili smo i na Jahorinu. Moje Sarajlije su se obradovale njihovim dolaskom, a stalno pitaju i za Mikija, Jelenu... - priča Edin. Inače, Edin se svaki dan, osim sa Ivanom i Majom, čuje i sa Mikijem, Jelenom, čak i sa Banetom i Srbom, pa kaže:

- Drago mi je što sam stekao tako drage prijatelje. Nadam se da će ta prijateljstva dugo trajati.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 95
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Fajteru, svaka ti čast na forumu, ali na žalost, izgleda da si isti kao i većina prisutnih.

A da bi mom detetu bilo bolje, treba iskoreniti korov koji se ovde zapatio, a tebi ostavljam tu pseću kaku da ga đubriš i dalje, pošto vidim da ovde korov dobro opstaje.

ENDE
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.