Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Epilog prvog srpskog Velikog Brata - Gde su, sta rade?  (Pročitano 70214 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 422
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia N97
Jao tuge Ene kako pjeva pa  Smile
Ovo je sansa kakva se jednom u zivotu pruza (pjevati s Cecom) a ona usra motku dibidus Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 50
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
dakle,sava i dragana zavrsena prica- sutrasnji blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Nisam ni sumnjao, al daj tekst.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 50
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kraj naše ljubavi

Svi su videli da su se Dragana i Sava poljubili, kako u kući „Velikog brata“ tako i u novogodišnjoj noći, ali ono što je ostalo nejasno jeste dalji tok njihove veze. Iako je Dragana priznala da je zaljubljena, s druge strane poznati švaler Sava kaže da jedina veza u koju će dva nekadašnja golupčića ući u ovoj 2007. godini jeste drugarska, jer kako on kaže: „Bićemo prijatelji zauvek“.

Njihov prvi poljubac tokom radijske emisije u kući „Velikog brata“ odigrao se van domašaja kamera.
- Poljubac sa Savom mi je bio najlepši trenutak u kući. Taj poljubac ću pamtiti do kraja života. Bilo je jako, jako čudno. Drhtala sam, nisam znala šta me je snašlo. Jedan nemoguć osećaj - rekla je Dragana za „Blic“ neposredno nakon što je izašla iz kuće.

I dok su neki tipovali da će njih dvoje nastaviti vezu, nekoliko minuta nakon izlaska iz kuće ni sama Dragana nije bila sigurna šta će biti:
- Ja najbolje znam kakav je Sava. To znam iz naših dugih razgovora. Ne očekujem ništa specijalno, jer sve što se očekuje i ne dolazi samo po sebi.

Nakon što je euforija prošla, Sava otkriva dalju sudbinu njihove veze.
- Nakon što sam izašla iz kuće nas dvoje smo obavili jedan razgovor o svemu, o našem odnosu i kako ćemo dalje, i dogovorili smo se da ostanemo dobri prijatelji.

Iako su razmenjivali mnoge, strasne poljupce, Sava kaže da će njihov odnos isključivo biti prijateljski.
- Ona živi u Banjaluci. Imam dovoljno godina da znam da ljubav između nas tako ne bi funkcionisala. Prijateljstvo je nešto što je neraskidivo, a ne verujem da bi ljubav opstala. Imam strah da menjam sve to. Ovako mi je lepo. Prijateljstvo sa Draganom je nešto najlepše što mi se dogodilo i ja želim da uživam. Nikada je ne bih povredio i zato mi je drago što i ona tako misli i što smo uspeli da se dogovorimo.

Podsetili smo Savu da je Dragana posle njegovog izlaska iz kuće sve vreme bila tužna i potištena.
- Dosta mi je laskalo sve to, ali takve njene reakcije su ipak bile logične jer su emocije u kući mnogo jače nego u stvarnom svetu.

Marija Radojković

Dragana: Ivan je bio samo flert
Kakvu su tvoja osećanja prema Ivanu?
- Svi su nas pogrešno protumačili. Mi smo samo drugovi, sve ono je bilo zezanje, ništa bitno. Nisam ništa osećala prema njemu. Ja sam tip koji voli da flertuje i to je bilo samo to.

Kako je bilo 107 dana u kući „Velikog brata“?
- Prvih mesec dana mi apsolutno niko iz spoljnog sveta nije nedostajao, bila sam ispunjena, našla sam prijatelje, bilo je super zezanje. Međutim, posle tridesetog dana, počela je da me hvata nostalgija za mamom. Od tada mi je bilo jako teško i, da nisam imala moje drage prijatelje, ne bih izdržala toliko.

Devojke u kući su baš bile slobodne...

- Nas su prvo ovi muškarci zvali manastirke, a onda kada smo se mi opustile i zezale oni su bežali od nas. Ne kajem se ni zbog čega, posle je... nema kajanja. (mami) Izvini mama, ali tako se kaže u narodu. Sve što sam uradila, uradila sam samosvesno, niko me nije naterao na nešto i ni zbog čega mi nije žao, bilo to pogrešno ili ispravno.

Sava: Draganina mama je super!
Draganina mama Seka nekoliko puta je izjavljivala da Savu ne bi ni za komšiju, da njeno dete neće biti sa Savom... Ali, neposredno pred Draganin izlazak, mama Seka je za „Blic“ rekla da bi Dragani svakako odobrila romansu sa Savom.

- Draganina mama je laf. Sada znam na koga je ona. Baš smo se zgotivili, čak smo i kafu pre neki dan zajedno pili. Naravno da me je prihvatila, pa nije imala izbora - rekao nam je kroz smeh Sava.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Tnx! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 422
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia N97
To je vec nesto. Gdje je Nidzo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nemoj nikolu pominjati opet ce neki da se osecaju ugrozeni..gde god da je hvala mu za bar malo zajebavancije sto sam gledao....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 50
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

INTERVJU Ivan Ljuba POBEDNIK "VELIKOG BRATA"! Godinama smo se zbližavali, zatim družili da bi postala deo moje porodice, ali nije mi devojka... Šta ću kad kasno palim!

ANA I JA SMO NERAZDVOJNI!

Nisam gej i ne uzbuđujem se mnogo zbog tih priča

Jao, to sa tatinim zubima je bilo stvarno simpatično. Osim na to,
novac ću potrošiti na školovanje koje mi je trenutno primarno

Kada je samo dvadesetak minuta posle ponoći iz kuće "Velikog brata" Ivan Ljuba izašao kao pobednik, ljubitelji najgledanijeg domaćeg rijaliti šoua su odahnuli. Iako su mnogi to očekivali, strepnja da će ipak trijumfovati Edin do poslednje sekunde stvarala je napetost, jer je trač da je upravo pričljivi Bosanac imao najveći broj glasova od početka žurke kružila Košutnjakom. Međutim, na kraju se pokazalo da je posredi bila samo dezinformacija i da je ćutanje neki put zaista zlata vredno. Ivanu te večeri nije smetalo ni to što je sam ostao u kući, ni što je na minusu skoro dva sata stajao samo u košulji, ni gužva, blicevi... A i kako bi kada je u Novu godinu ušao bogatiji za 100.000 evra. Pričljiviji i definitivno zgodniji nego pred kamerama, u svom prvom intervjuu po izlasku iz kuće Ivan Ljuba govori za "Svet".
* Nisi delovao preterano srećno za nekoga ko je osvojio 100.000 evra...
Još uvek nisam svestan svega. Čak i sada kad mi to kažeš deluje mi kao da pričamo o nekom drugom. Takav sam ja - kasno se "palim". Verovatno će tek za koji dan da mi dođe u glavu šta mi se dogodilo, a onda ću od sreće skakati sam po sobi.
* Pretpostavljam da si bio u šoku kada si pravo iz kuće uleteo među mnoštvo obožavalaca...
Ma ne... Skroz mi je bilo OK. O tome sam razmišljao i pre nego što sam ušao u kuću i znao sam da će tako biti. Palo mi je napamet kako me pre "Velikog brata" dok sam se, recimo, vozio gradskim autobusom niko nije primećivao. Sada će me, pretpostavljam, ljudi saletati. Još uvek mi je sve ovo čudno... Kao da sam otišao na pusto ostrvo i po povratku, gotovo preko noći postao poznat. I, gde si bio? Nigde! Šta si radio? Ništa, ali postao si slavan.
* Iako si "teži" za 100.000 evra, nastavićeš da se voziš gradskim busom?!
Naravno da hoću! Nemam nameru da menjam svoje navike, niti da se razbacujem parama.
* Na šta ćeš, osim na očeve zube, potrošiti novac?
Jao, to sa zubima je bilo stvarno simpatično. Ne znam, školovanje mi je trenutno na prvom mestu. U svakom slučaju, voleo bih da ovo iskustvo iskoristim kao "odskočnu dasku" za dalje napredovanje.
* Hoćeš li sebe počastiti nekim skupim klavirom?
Ne, ništa preskupo, čak ni skupo, samo neophodno, dakle, ono što može da zadovolji neke moje osnovne potrebe. Priznajem, mnogo sam maštao i razmišljao, zamišljao sam sebe i kao pobednika, ali i u svim ostalim varijantama, cela paleta boja prošla mi je kroz glavu - od crne do bele. U svakom slučaju, siguran sam samo da ću napraviti listu prioriteta i videti šta je najbolje. U ovom trenutku najvažnije mi je da završim fakultet.
* Misliš, fakultete? Da li ćeš se posvetiti muzici ili medicini?
To je super pitanje. Uvek u glavi pravim ravnotežu, ali u tom slučaju se ipak prepuštam malo i sudbini. Stojim na dva čamca i znam da je najlakše bućnuti se u vodu, a najteže odlučiti se na koju ćeš stranu. U narednih pola godine maksimalno ću se posvetiti klaviru, koji je zaista moja najveća ljubav. Potrudiću se da dam sve od sebe, a ako otkrijem da u ovim prstima ima i tačkica zlata, nastaviću sa tim. To bi bilo predivno, ali to je samo jedan od snova koji možda može da bude realizovan.
* Prvi si ušao u kuću, a poslednji izašao. Da li si to očekivao?
Iskreno, prošle su mi kroz glavu sve varijante. Kada sam ulazio u kuću mnogim ljudima sam rekao: "Vidimo se za nedelju dana." Međutim, kako sam iz nedelje u nedelju ostajao, počeo sam drugačije da razmišljam.
* Hoćeš li nam končano otkriti da li je misteriozna Ana tvoja devojka?
Hoću. Nas dvoje smo se godinama zbližavali, a onda još nekoliko godina družili, tako da je Ana vremenom postala deo moje porodice, ali nije mi devojka. Ipak, priznajem da smo nerazdvojni.
* Tvoje komšije su nam rekle da ti je ona devojka.
Jao, pa nisu valjda i moje komšije komentarisale. Strašno! (smeh) Spram takvih stvari, kuća "Velikog brata" je prava mala oaza.
* Rekao si da kada izađeš iz kuće ne želiš da vidiš nikoga od ukućana?
To je bilo u trenutku, ali viđaću ih sigurno. Bilo je momenata kada stvarno nikog od njih nisam želeo da vidim, ali to mi se dešava i kući, kada sam, recimo, takvog raspoloženja da ne mogu ni tatu da trpim. Međutim, sada sam siguran da ću već za nekoliko dana osećati nostalgiju za svim što se dešavalo u kući i za njima. Jedno je sigurno, a to je da nisam želeo da izađem iz kuće, jer da jesam - izašao bih.
* Ali, zašto nisi želeo da nađeš devojku?
E, to nisam i uspeo sam da se suzdržim. Još u početku sam napravio barijere i zadao sebi zadatak - odoleti! Priznajem bilo je mnogo svakakvih iskušenja, najgorih i najtežih, ali rešio sam da ostanem čvrst i dosledan svojim i pravilima "Velikog brata".
* Šta ti je bilo najveće iskušenje?
Hrana.
* Znaš dobro na šta sam mislila...
Da, šalim se. Ne znam, bilo je svakakvih iskušenja, ali obuzdavao sam se. Mislim da sam stoički izdržao.
* Tokom tvog boravka na Košutnjaku u javnosti se nekoliko puta potezalo pitanje da li si naklonjen svom polu. Pa, jesi li?
Ne, nisam! Ne uzbuđujem se ja zbog tih priča... I u kući su mi pojedini ukućani pevali pesmice na tu temu i prozivali me da sam gej, tako da sam mogao da pretpostavim da će se nešto slično i napolju dešavati. Znao sam da će o meni svako izgraditi individualno mišljenje, bilo ono pozitivno ili negativno. S druge strane, bio sam svestan da neke ljude iritiram, jer sam u početku previše ćutao, ali šta mogu kad sam takav. Bilo mi je stvarno užasno nezgodno da mi kamera "gleda" u tanjir, krevet, kupatilo... Potrudiću se da sve što je loše ostavim iza sebe.
* Da li si bio ljubomoran kada se Dragana, koja je u početku svu pažnju poklanjala tebi, posvetila Savi?
To je za mene bila samo jedna od brojnih večeri u kući. Kada je Sava "uleteo" kao u svoju kuću, registrovao sam ga, kao i Draganino ponašanje, ali sam samo slegao ramenima i nastavio dalje. Zaista sam bio ravnodušan.
* Šta je sa Enom, kažu da si bio potajno bio zaljubljen u nju, čak i da si je navodno napao?
Ma kakvi, pretpostavljam da je to Nikola ispričao, jer mi je nešto slično i u kući dobacivao.
* A šta je sa pričom da si psihički nestabilan i da su te se ukućani plašili?
Smešno, postoje snimci i na njima se sve vidi. Neka ljudi sami zaključe, ali to što sam nekome čudan ne mora da znači i da sam lud ili šta već.
* Je l' i u svojoj kući stalno hodaš go do pojasa?
Ne, ali hodam potpuno go. Ovde sam, ipak, vezivao peškir oko struka.

NIKOLA ME JE NAJVIŠE IRITIRAO!

* Da li ti je žao zbog nečega što si uradio?
Bilo mi je malo krivo posle stajanja na postamentima u dvorištu, kada smo ostali Maja, Veselina i ja. Trebalo je da odustanem i da pustim da pobedi jedna od njih.
* Nikola je rekao da te je nagovarao da odustaneš kad i on, ali nisi hteo jer nisi džentlmen?
Nema to nikakve veze, nisam odustao do kraja samo zato što je u meni proradio tvrdoglavi Jarac. Ipak, na kraju mi je bilo žao što nisam popustio. Priznajem, bio sam malo zloban i mnogo tvrdoglav, ali to me je posle baš nerviralo.
* Čije prisustvo te je najviše iritiralo?
Definitivno Nikolino. Uspeo je da me isprovocira nekoliko puta, ne i da izazove reakciju. Baš me interesuje kakav će biti van kuće, verujem da je mnogo drugačiji.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
I jos jednom, Ivan! Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7
I jos jednom, Ivan! Smile Smile Smile Smile

Eto Rasho nova tema ...samo za tebe he he  Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.