Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Epilog prvog srpskog Velikog Brata - Gde su, sta rade?  (Pročitano 70769 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Btw, ako nekog interesuje muzika iz kuce VB evo nekih linkova za DL Smile:

VB1
VB2
VB3
VB4
Tap 011 REKA

Ako imate jos nesto, npr. muzika kad je Ivan izlazio iz kuce, please postavite link! Smile
IP sačuvana
social share
Veca Veverica
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro

za sve ivanofile i one koji to nisu sutra ide emisija o njemu,pa mozda ce se strasti smiriti...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1869
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.5
Chuj smiriti...tek sutra ce da pocne pljuvachina... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Slazem se da sutra,nakon emisije sa Ivanom,krece "pljuvacina".Na nekim forumima je vec krenula, samo na osnovu inserata iz emisije, ljudi su krenuli da iznose svoje stavove.
Znam otprilike i ko ce najvise " pljuvati",verovatno fanovi ukucana koji su u kucu usli sa gastritisom (citajte Nikola i Gage "gay" ),zatim "inteligentne" sponzoruse cMarka, mamine cerkice Ene i "pedantne" Jelene (poznata po tome sto nikada nije prala ruke po izlasku iz WC-a).
Sadrzina "pljuvacine" ce verovatno biti ista kao i do sada,neargumentovana i empirijski nedokazana "sranja".......da je antitalenat,hrvat,psihicki poremecen,sektas....etc......joj zaboravio sam najvaznije da je gej...........

post scriptum......ocekujem nove optuzbe....nadam se da ce biti bar malo inventivni po tom pitanju............
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 584
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
-ima kompleks od male kite, nikad se nije tushirao bez gaca i piskio je sjedeci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Da li to znas iz iskustva.....ili......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 7
Video sam danas Marka i Enu u Sweet Years-u na Obilićevom Vencu. A ispred parkiran neki džip NS tablica. Obični ljudi. Samo ja se pitam šta sam radio u Sweet Years-u kada nemaju ništa ispod 10000
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Zbog toga i volim sto Ena i Marko nisu pobedili,muka mi je od "maminih i tatinih" kcerki i sinova koji trose nasu lovu.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
Pijanista Koji Kasno “Pali” I Ponekad Vristi

Ivan Ljuba, pobednik prvog serijala Velikog Brata

Posle 107 dana u kući “Velikog Brata”, uzbuđenja, neizvesnosti novogodišnjeg finala i vatrometa, sada je sve jasno – pobednik prvog serijala je Ivan Ljuba, dvadesetšestogodišnji pijanista iz Beograda. Otišao je iz Košutnjaka bogatiji za veliko životno iskustvo i sto hiljada evra, ostavivši za sobom nagađanja radoznalih o njegovom seksualnom opredeljenju, navikama i ponašanju, ali i velike simpatije i podršku gledališta.

Iako je na kladionicama od samog početka važio za favorita (što su tvrdili i posetioci internet foruma), bilo je mnogih koji su sumnjali u njegovu pobedu. Glavni razlog za to je uočljiva različitost ovog mladog čoveka, obrazovanog i inteligentnog, ali sa druge strane uzdržanog u emocijama, često neraspoloženog za razgovor, bilo kakvu prepirku ili objašnjavanja. Bilo je i komentara da njegova pobeda neće doneti baš ništa produkcijskoj kući “Emoušn”, jer Ivan nije neko ko će poželeti da gradi estradnu karijeru ili se pojavljuje u medijima. Takve priče podgrejala je i informacija da Ivan od pobede ne izlazi često iz kuće i da još sabira utiske, pokušavajući da se navikne na novonastalu situaciju. Ipak, Ivan je retko koga ostavio ravnodušnim, pa su ga u anketi našeg lista čak i javne ličnosti imenovale kao glavnog favorita za pobedu, nekoliko nedelja pred kraj serijala. Kada smo dobili priliku da razgovaramo sa njim uverili smo se da itekako ume da pokaže emocije i obrazloži svoje stavove, kojih se ne odriče ni po koju cenu.

Kako se osećaš ovih dana?
- Joooj... Ne znam šta da ti kažem. Kasno palim, na sve reagujem sa priličnim zakašnjenjem, pa još nisam svestan šta me je snašlo. Osećam se kao da sam bio na jednom dugom letovanju, a kad sam se vratio svi me znaju (smeh).

Da li si svestan koliku popularnost si doživeo boravkom i trijumfom u kući?
- Pretpostavljam, ali nikako ne doživljavam. Znaju me svi u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni... Hm, nije loše.

ZANIMLJIVOSTI O IVANU

* Tokom jednog nedeljnog zadatka Ivan je uspeo da zapamti čak 202 uzastopna pojma i tako obori svetski rekord “Velikog Brata”. Time je osvojio luksuzan budžet, ali i ljubomoru mnogih ukućana
* Jedini put kada je Ivan dozvolio da bude isprovociran doveo je do kraćeg verbalnog sukoba sa Nikolom Đurovićem. Međutim, rasprava se brzo završila Ivanovim povlačenjem u sobu
* Iako je imao korektan odnos prema svim ukućanima i u početku se najviše družio sa Đankarlom, najbolju komunikaciju, po sopstvenom priznanju, ostavrio sa Edinom. Često je razgovarao i sa Jadrankom, pomagao joj da savlada osnove morzeove azbuke i nudio rame za plakanje, kada god je plakala i tugovala za decom (što je bilo prilično često)
* Za 107 dana, koliko je proveo u kući, nijednom se nije okupao go, niti je skinuo donji veš, ali je zato obožavao da se po kući šeta bez majice
* Iako je nekoliko nedelja čak i spavao u istom krevetu sa Draganom, nikada nije dozvolio da se dogodi nešto intimnije, niti je navalentnoj Bosanki dozvolio da ga poljubi. Veće iskušenje od devojaka, priznao je, bila mu je hrana
* Samo jednom se opustio i tokom redovne žurke dozvolio je Aleksandri i Dragani da mu, u malo opuštenijoj atmosferi, sa visine sipaju pivo u usta. Tom prilikom gledaoce je počastio i plesom
* Najviše se na internet forumima komentarisalo Ivanovo jutarnje sunčanje – ustajao je pre svih da uživa u “zubatom” suncu, najčešće go do pola. Često je delovao odsutno, stres je izbacivao dubljenjem na glavi, žongliranjem i trčanjem

Jesi li se nadao pobedi?
- Par puta su me pitali u ispovedaonici šta mislim o tome ko će pobediti. Čuvao sam nadu, maštao, ali to nikako nije moglo da izađe iz mene, čak ni kada sam razgovarao sam sa sobom. Nije bilo šanse da to izgovorim javno. Ali, lagao bih da kažem da se nisam nadao. Vrisnuo sam kada sam čuo svoje ime, a taj vrisak me je i ranije vadio iz nekih stanja. Dok je bilo lepo vreme, za te vriske je služio bazen (smeh). To je bila neka vrsta lične terapije. Često sam govorio sebi - 'Ivane zaroni, izvrišti se, kao što to Veselina radi glasno. Ne može da škodi'. I, stvarno, nije škodilo.

Moram i ja da te pitam šta ćeš sa novcem?
- Stojim iza već mnogo puta izgovorene rečenice - školovanje. Klaviristi stalno jure sponzore da bi napravili koncert ili takmičenje. E, sad mogu sam sebi da budem sponzor. To je velika stvar. Možda ću i nastaviti studije medicine. Razmisliću još o svemu. Sačekaću da se čitava priča slegne i u medijima i u mojoj glavi.

Šta si prvo uradio u stavrnom svetu?
- Proverio da li je tata okitio jelku (smeh).

Zašto si tako očigledno bežao od devojaka u kući?
- Kada sam odlučio da se prijavim, sebi sam obećao da ću se ponašati u skladu sa pravilima. Kuću sam doživeo kao crtani film o Pinokiju, ili priču o Ivici i Marici. A to je značilo da moram da odolim svim iskušenjima i situacijama. Stavljao sam sebi brane na svim nivoima. Rekao sam sebi – NEĆU. I nisam.

Da li stavljaš brane i u stvarnom životu?
- Ne, nekada čak i preterujem. Volim da pustim mozak na otavu i prepustim se kolotečini. Ali, u kući “Velikog Brata” sam, pogotovo u početku, bio maksimalno “uključen”. Želeo sam da sve što kažem ima težinu i da stojim čvrsto iza svake izgovorene reči. Da ne bih kasnije dolazio u situacije da se izvinjavam.

Jesi li i kako zamišljao lik “Velikog Brata”?
- Hahaha... zanimljivo pitanje. Posle prvih nekoliko dana naučio sam da razlikujem “Veliku Braću”, bez obzira na modulator glasa. Svakog sam zamišljao drugačije.

Kako reaguješ na priče da si čudak?
- Možda i jesam. A možda samo nisam okrenut svetu koliko bi trebalo. To je jako relativna stvar.

Hoćeš li prihvatiti Edinov poziv i otići u Sarajevo?
- Naravno. Nas dvojica imamo odličnu komunikaciju.

Izvor: TV Novosti

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Ivan Ljuba.jpg
(9.21 KB, 200x134)
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1869
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.5
Video sam danas Marka i Enu u Sweet Years-u na Obilićevom Vencu. A ispred parkiran neki džip NS tablica. Obični ljudi. Samo ja se pitam šta sam radio u Sweet Years-u kada nemaju ništa ispod 10000

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.